New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Aiken gunnert játszott, ez pedig a kick és punt coverage egység egyik legfontosabb posztja. Ez a terület pedig gyengélkedett az utóbbi időben. Ennek ellenére szerintem nem tervezünk vele komolyabban van egy pár spot, ahol nagy a jövés menés, ide ő is beugorhat.negyed annyit nem tudok futni mint fénykoromban mikor hányingerig hajtottak minket... ST gyengélkedése nem játszhat abban szerepet hogy vissza akarjuk hozni? Mégiscsak az ST "kapitánya volt"nDRo"Patriots also had a few free agents in for workouts: WR Sam Aiken, DL Landon Cohen and WR Andy Fantuz." (Mike Reiss)például az egészségügyi, és erőnléti állapotát, valamint el lehet beszélgetni vele, hogy milyen szerepet szánnánk neki, mit várnánk tőle.
Aiken itt játszott két évig, idény elején vágták ki keretszűkítésnél, mit tesztelnek rajta ilyenkor?Gogo
A csapat utoljára szeptember 4.-én látta, utána eltöltött egy hónapot a Brownsnál, és több mint 2 hónapja nincs csapata, kitudja, hogy mit mozgott a kieső időben, hogy állnak a korábbi sérülései, nem szedett e be újabbakat. Ha valaki sportolt már keményen, akkor pontosan tudja, hogy ennyi kihagyás döbbenetesen visszavetheti a teljesítményt.viito
több mint 13 éve
nDRo
1 593
negyed annyit nem tudok futni mint fénykoromban mikor hányingerig hajtottak minket... ST gyengélkedése nem játszhat abban szerepet hogy vissza akarjuk hozni? Mégiscsak az ST "kapitánya volt""Patriots also had a few free agents in for workouts: WR Sam Aiken, DL Landon Cohen and WR Andy Fantuz." (Mike Reiss)például az egészségügyi, és erőnléti állapotát, valamint el lehet beszélgetni vele, hogy milyen szerepet szánnánk neki, mit várnánk tőle.
Aiken itt játszott két évig, idény elején vágták ki keretszűkítésnél, mit tesztelnek rajta ilyenkor?Gogo
A csapat utoljára szeptember 4.-én látta, utána eltöltött egy hónapot a Brownsnál, és több mint 2 hónapja nincs csapata, kitudja, hogy mit mozgott a kieső időben, hogy állnak a korábbi sérülései, nem szedett e be újabbakat. Ha valaki sportolt már keményen, akkor pontosan tudja, hogy ennyi kihagyás döbbenetesen visszavetheti a teljesítményt.viito
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
"Patriots also had a few free agents in for workouts: WR Sam Aiken, DL Landon Cohen and WR Andy Fantuz." (Mike Reiss)például az egészségügyi, és erőnléti állapotát, valamint el lehet beszélgetni vele, hogy milyen szerepet szánnánk neki, mit várnánk tőle.
A csapat utoljára szeptember 4.-én látta, utána eltöltött egy hónapot a Brownsnál, és több mint 2 hónapja nincs csapata, kitudja, hogy mit mozgott a kieső időben, hogy állnak a korábbi sérülései, nem szedett e be újabbakat. Ha valaki sportolt már keményen, akkor pontosan tudja, hogy ennyi kihagyás döbbenetesen visszavetheti a teljesítményt.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
hát lassan a portás is játszhatna dl-ként, szal nem ártott egy ember oda, wr-ek meg max spec teambe jöjjenekna kicsit utánanéztem fantuznak, lehet, hogy 6'4"-gyel új endzone target lehetne 😀 amúgy, ha már egy csoportriválisnak ennyire bejött a cfl-ből erősítés, hátha nekünk is 😀
több mint 13 éve
Valószínűleg nem azért hoznák, hogy átvegye Branch helyét, inkább a ST erősítése miatt.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
pasztoyb
104
"Patriots also had a few free agents in for workouts: WR Sam Aiken, DL Landon Cohen and WR Andy Fantuz." (Mike Reiss)Fantuz elég jó WR, Aiken meg hadjuk már..
több mint 13 éve
"Patriots also had a few free agents in for workouts: WR Sam Aiken, DL Landon Cohen and WR Andy Fantuz." (Mike Reiss)Aiken itt játszott két évig, idény elején vágták ki keretszűkítésnél, mit tesztelnek rajta ilyenkor?
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Patriots have waived DL Louis Leonard today, according to a league source. Leonard was signed last week to add depth on DL.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Hát kettőt találhatsz miért pont ez a topic...De nem jött fel és ne is jöjjön öröljünk neki, hagyjuk az egészet a francba 😀Láttam a meccset. Azt hittem zengeni fog a pats topic Tebow-tól, de lám kellemes meglepetés, nem 😊nDRoMiért pont ez a topik? Van arra másik.
Azt meg nehezen tudná elhinteni, hogy mennyivel jobban járt volna a Pats, ha Tebow-t draftolja. Idén nem sok mindenbe lehet belekötni QB poszton.Gogo
több mint 13 éve
Láttam a meccset. Azt hittem zengeni fog a pats topic Tebow-tól, de lám kellemes meglepetés, nem 😊nDRoMiért pont ez a topik? Van arra másik.
Azt meg nehezen tudná elhinteni, hogy mennyivel jobban járt volna a Pats, ha Tebow-t draftolja. Idén nem sok mindenbe lehet belekötni QB poszton.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Meg most úgyis lefoglalja Tebow. 😀GogoLáttam a meccset. Azt hittem zengeni fog a pats topic Tebow-tól, de lám kellemes meglepetés, nem 😊
több mint 13 éve
Meg most úgyis lefoglalja Tebow. 😀
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Hagyjuk már szegény Sobri-t ezzel, elmondta a véleményét, joga van hozzá /még ha sokat is mondta 😀 /.A visszajátszásban mutatták a játékostársak boldog arcát, a háttárben Brady viszont úgy nézett, mint aki nem tudja hogy hol van, és mi történt.???El BandiRájöttem a megoldásra! Kiült a kiégettség az arcára. 😊El Bandi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A visszajátszásban mutatták a játékostársak boldog arcát, a háttárben Brady viszont úgy nézett, mint aki nem tudja hogy hol van, és mi történt.???El BandiRájöttem a megoldásra! Kiült a kiégettség az arcára. 😊
több mint 13 éve
Köszönöm a segítséget 😊Valaki aki ért hozzá, árulja el nekem, Hernandez 2. Touchdownnál amikor Tom áthívja Aaron routját, nem teszi egyértelművé az első szándékból bal oldalra történő passzt az,hogy Woodhead felmegy Tom mellé jobb oldalra blokkolni?az én véleményem laikusként 😊 :
Köszönöm.undisputedly
szerintem az, hogy Woodhead a jobb oldalon blokkol, inkább a védelem felállásától függ. lehet látni a snap előtt, hogy (az O szempontjából) balról nincs is LB vagy szabad DB a védelemben, jobbról várható esetleges blitz (végül visszaléptek zónázni), az ellen kellett(/kellhetett volna) Woody Brady-nek. aztán a snap után a törpe már látta, hogy nem kell blokkolnia, ment egyből route-ot futni, a fal jól blokkolt, Hörni a tervezettnek megfelelően 1-1-ben maradt a cornerrel stb. stb.
ha Hernandez teszem azt elcsúszik a route elején, akkor mehetett volna a passz Woodhead-nek 3-4 yardért, esetleg Branchnek a jobb szélre valami löbbölt passz az endzone sarka felé, és akkor a D-nek még azért a futásra is figyelnie kellett. a no huddle miatt sub package-ben maradt a védelem, és eredetileg is a jobb oldalunk felé tolódva álltak fel, mivel ott állt fel Gronk és a két wr is. szóval szerintem nem volt olyan egyértelmű (kizárólag Woodhead pozíciójából erre következtetni). 😊
triangle
Első sorban a védelem oldaláról gondolkodtam. TB áthívja a snap előtt az egyik TE-ünk útját, aki nem mellesleg hatalmas missmatch a CB-re nézve, ráadásul túltöltötték a mi jobb oldalunkat, ergo senki nem fog odaérni kisegíteni a CB-t. Ehhez jött,hogy a vakoldalt Fafej otthagyja (nem ott állt , de benne volt még a lehetőségei között, viszont jobb oldalról nem fog átérni ugyebár egy esetleges blokkra. Az viszont a képedből kiderül,hogy hibáznunk kellett volna a falban,hogy ott átjöjjön az ember. Mondjuk azt is eltudnám képzelni,hogy a fal húzna valamerre és Fafej kapná a labdát, amibe bele is illene Aaron áthívása, mivel egy DB-et elvisz a szélre. Kemény egy sakk játszma ez 😊
Laikusként sok zöldséget összehordok, javítsatok ki,ha valami orbitális , képtelen dolgot írok 😉
több mint 13 éve
triangle
1 283
Valaki aki ért hozzá, árulja el nekem, Hernandez 2. Touchdownnál amikor Tom áthívja Aaron routját, nem teszi egyértelművé az első szándékból bal oldalra történő passzt az,hogy Woodhead felmegy Tom mellé jobb oldalra blokkolni?az én véleményem laikusként 😊 :
Köszönöm.undisputedly
szerintem az, hogy Woodhead a jobb oldalon blokkol, inkább a védelem felállásától függ. lehet látni a snap előtt, hogy (az O szempontjából) balról nincs is LB vagy szabad DB a védelemben, jobbról várható esetleges blitz (végül visszaléptek zónázni), az ellen kellett(/kellhetett volna) Woody Brady-nek. aztán a snap után a törpe már látta, hogy nem kell blokkolnia, ment egyből route-ot futni, a fal jól blokkolt, Hörni a tervezettnek megfelelően 1-1-ben maradt a cornerrel stb. stb.
ha Hernandez teszem azt elcsúszik a route elején, akkor mehetett volna a passz Woodhead-nek 3-4 yardért, esetleg Branchnek a jobb szélre valami löbbölt passz az endzone sarka felé, és akkor a D-nek még azért a futásra is figyelnie kellett. a no huddle miatt sub package-ben maradt a védelem, és eredetileg is a jobb oldalunk felé tolódva álltak fel, mivel ott állt fel Gronk és a két wr is. szóval szerintem nem volt olyan egyértelmű (kizárólag Woodhead pozíciójából erre következtetni). 😊
több mint 13 éve
PFF elemzés a meccsről:"The Patriots again showed excellent performances across the board, and proved that they don’t need heroics from Tom Brady to beat good football teams."
Teljes cikk
több mint 13 éve
Valaki aki ért hozzá, árulja el nekem, Hernandez 2. Touchdownnál amikor Tom áthívja Aaron routját, nem teszi egyértelművé az első szándékból bal oldalra történő passzt az,hogy Woodhead felmegy Tom mellé jobb oldalra blokkolni?Köszönöm.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Néztem másodjára a meccset...hát mit össze nem szerencsétlenkedtek annál a playnél...Vödör bazdmeg. Komolyan nem tudom, meddig kultiválja BB, hogy ilyen oriási hülyeségeket csinál.zinedine5Page-nek is volt egy ámokfutása a 2. negyedben, 6.01.-nél. A GB 39-eséről passzolt Flynn 3. kisérletre. Page először Chung-nak futott neki, majd Arringtont eltaposta, végül megtalálta Nelson-t is és a földre vitte. 😊El Bandi
több mint 13 éve
A visszajátszásban mutatták a játékostársak boldog arcát, a háttárben Brady viszont úgy nézett, mint aki nem tudja hogy hol van, és mi történt.???El Bandi
Szerintem semmi meglepő nincs benne. Én is sokszor ilyen vagyok. A felelősség, ami Tomot nyomta az lehetett az oka. Valószínűleg arra gondolt már, h mi lesz a következő playben. A döntés (a labda) az ő kezében van, neki kell kiválasztani a célpontot, vagy Law Firm-nek a kezébe nyomni a labdát.
Vagy csak szimplán nem akart felmenni a pályára, érezte, h aznap 3szor is a földbe döngölik a Sajtfejűek 😛
több mint 13 éve
triangle
1 283
ha TD-t akarsz elkapni a patsben, tedd azt, amit Hernendez: kiabálj Brady-nek, ahogy bírsz 😂 http://www.bostonherald.com/blogs/sports/rap_sheet/index.php/2010/12/20/why-patriots-te-aaron-hernandez-was-screaming-qb-tom-bradys-name-on-sunday/
több mint 13 éve
nem is kell sprintkirálynak lenni.Connolly először megilletődöttnek tűnt, ahogy babusgatta a hozzá került labdát, de aztán felgyorsította mind a 140 kilóját, gyönyörűen tolta el magától Peprah-t, majd Morris blokkja után még visszavágott a pálya közepe felé, de sajnos utolérték. Nagyemberek visszafutása után lehet látni, hogy csücsülnek a padon, és percekig szívják az oxigént, ezzel szemben Connolly a következő játékokban is a pályán volt, kétszer RG-ként, egyszer FB-ként. Iszonyatos a fizikuma.Lehet, hogy Brady már előre koncentrált vmire, vagy lepörgetett a fejében egy elcsecserészett play-t, hogy hol volt a hiba. Nem lehetetlen. Pl. a motogp-ben Stoner szokása, hogy verseny előtt egy széken, csukott szemmel (mímelve a kezelőszervek használatát) "bemotorozza" a pályát. Annyira koncentrál, hogy valósággal fel kell rázni a "transzból". Connolly egy tank, így nem igazán futásra termett... 😂 . Bár vannak kivételek (mint minden sportágban), de ekkora termettel elég nehéz sprintkirálynak lenni.
A visszajátszásban mutatták a játékostársak boldog arcát, a háttárben Brady viszont úgy nézett, mint aki nem tudja hogy hol van, és mi történt.???El Bandi
Go Pats!
Betojás, hogy mindíg van emberünk, akit elő lehet kapni ha baj van, nem? BB nagyon tud vmit...toxique
Bud Spencer sem volt az 😊
több mint 13 éve
Connolly először megilletődöttnek tűnt, ahogy babusgatta a hozzá került labdát, de aztán felgyorsította mind a 140 kilóját, gyönyörűen tolta el magától Peprah-t, majd Morris blokkja után még visszavágott a pálya közepe felé, de sajnos utolérték. Nagyemberek visszafutása után lehet látni, hogy csücsülnek a padon, és percekig szívják az oxigént, ezzel szemben Connolly a következő játékokban is a pályán volt, kétszer RG-ként, egyszer FB-ként. Iszonyatos a fizikuma.Lehet, hogy Brady már előre koncentrált vmire, vagy lepörgetett a fejében egy elcsecserészett play-t, hogy hol volt a hiba. Nem lehetetlen. Pl. a motogp-ben Stoner szokása, hogy verseny előtt egy széken, csukott szemmel (mímelve a kezelőszervek használatát) "bemotorozza" a pályát. Annyira koncentrál, hogy valósággal fel kell rázni a "transzból". Connolly egy tank, így nem igazán futásra termett... 😂 . Bár vannak kivételek (mint minden sportágban), de ekkora termettel elég nehéz sprintkirálynak lenni.
Go Pats!
Betojás, hogy mindíg van emberünk, akit elő lehet kapni ha baj van, nem? BB nagyon tud vmit...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Connolly először megilletődöttnek tűnt, ahogy babusgatta a hozzá került labdát, de aztán felgyorsította mind a 140 kilóját, gyönyörűen tolta el magától Peprah-t, majd Morris blokkja után még visszavágott a pálya közepe felé, de sajnos utolérték. Nagyemberek visszafutása után lehet látni, hogy csücsülnek a padon, és percekig szívják az oxigént, ezzel szemben Connolly a következő játékokban is a pályán volt, kétszer RG-ként, egyszer FB-ként. Iszonyatos a fizikuma. A visszajátszásban mutatták a játékostársak boldog arcát, a háttárben Brady viszont úgy nézett, mint aki nem tudja hogy hol van, és mi történt.???
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vödör bazdmeg. Komolyan nem tudom, meddig kultiválja BB, hogy ilyen oriási hülyeségeket csinál.zinedine5Page-nek is volt egy ámokfutása a 2. negyedben, 6.01.-nél. A GB 39-eséről passzolt Flynn 3. kisérletre. Page először Chung-nak futott neki, majd Arringtont eltaposta, végül megtalálta Nelson-t is és a földre vitte. 😊