New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
biztos vagytok páran akiket érdekel, Mike Rodak összegyűjtötte, ki meddig áll szerződésben a csapattal:Lightra szükség lesz, mivel, ha Maknis megy, akkor Kaczur megy G-be. Marad két kezdő tackle. Conolly a másik G. Neallel sajnos nem lehet számolni. És így még nagyon karcos ez az O-line. Erre én egy OT, OG párost mindenképpen draftolnak valahol az elején.
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4690305/patriots-roster-by-contract-length-3
szerintem ebből a szempontból is jól állunk, igazából 3 igazán fontos játékosnak jár le most a szerződése: Light, Mankins, BJGE. BJGE ügynöke azt mondta, hogy megvárják az új CBA-t, azután nem valószínű hogy bármi akadálya lenne a hosszabításnak. a Mankins-sagát mindenki ismeri, Light meg nagy kérdés lesz, sokan már felednék, de idén megint jó kis szezont nyom, szóval fene tudja. mindenesetre a Vollmer LT és Kaczur RT támadófal sem lenne katasztrófa, tavaly ebben a felállásban is nagyon jól muzsikáltak. ezektől függetlenül persze tutira lesz OL pick a drafton.triangle
több mint 13 éve
triangle
1 283
biztos vagytok páran akiket érdekel, Mike Rodak összegyűjtötte, ki meddig áll szerződésben a csapattal:http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4690305/patriots-roster-by-contract-length-3
szerintem ebből a szempontból is jól állunk, igazából 3 igazán fontos játékosnak jár le most a szerződése: Light, Mankins, BJGE. BJGE ügynöke azt mondta, hogy megvárják az új CBA-t, azután nem valószínű hogy bármi akadálya lenne a hosszabításnak. a Mankins-sagát mindenki ismeri, Light meg nagy kérdés lesz, sokan már felednék, de idén megint jó kis szezont nyom, szóval fene tudja. mindenesetre a Vollmer LT és Kaczur RT támadófal sem lenne katasztrófa, tavaly ebben a felállásban is nagyon jól muzsikáltak. ezektől függetlenül persze tutira lesz OL pick a drafton.
több mint 13 éve
A rájátszás mindig egy új bajnokság, ahol bármi megtörténhet... De ezt ti is tudjátok, tavaly a Ravens ütött el titeket ha jól emlékszem.. De persze most kurva erősek vagytok, szerintem nincs az a csapat aki szívesen találkozna veletek, bármennyire is utálom a Patriotst, az egyik favoritja a mostani SB várományosoknak (sajnos 😛) Viszont nagyon szimpatikus az amit csinál Bellicheck a védelemmel, nagyon jól összerakta ezeket a fiatalokat, ki gondolta volna, hogy nem is annyira az O lesz az erősségetek, hanem a D. Bár azért osztottatok ki nagy pofonokat, de pl a múlt heti meccset is a D nyerte meg nektek, az utsó másodperces fumble szerzéssel, jó mondjuk Flynn elbalfaszkodta a no huddle-t, nade a turnover az turnover. Ha netalántán a Chargersel, vagy Chiefsel futtok össze a konf döntőben, akko csapjátok ki őket. 😊 -Fuck Tuck-Persze, nem azért mondtam csak "lekopogtam". 😊nDRoJussunk el odáig...kaphatunk itt nagy pofonokat még.nDRoEz alap. Én is ezt az elvet vallom. De azért néha el lehet szórakozni.polonic
Just Win Baby!
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Persze, nem azért mondtam csak "lekopogtam". 😊Jussunk el odáig...kaphatunk itt nagy pofonokat még.nDRoEz alap. Én is ezt az elvet vallom. De azért néha el lehet szórakozni.polonic
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jussunk el odáig...kaphatunk itt nagy pofonokat még.nDRojelenleg pontosan 1:4-hez az esélye annak, hogy SB-ba jussunk. Se több, se kevesebb. Egy szó mint száz, ez csak viccelődés, szvsz senki nem gondolja, hogy már az MVP-n kellene töprengenünk, és csak mi nyerhetjük, így aztán pofáraesés sem lesz, legalábbis nem egy kis viccelődésből.
több mint 13 éve
Jussunk el odáig...kaphatunk itt nagy pofonokat még.nDRoEz alap. Én is ezt az elvet vallom. De azért néha el lehet szórakozni.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Jussunk el odáig...kaphatunk itt nagy pofonokat még.Nem-nem, Shawn Crable pont a SB előtt 53-as rosterre kerül és ő lesz az. 😉polonicha netán SB-t játszanánk, és nyernénk, akkor örülnék, ha az MVP Fafej lenne... Odaát az oduban valaki biztos agyvérzést kapna 😛viitoEzzel csak az a gond, hogy mindenki tudja, Arrington lesz a SB MVP 😂undisputedly
több mint 13 éve
Nem-nem, Shawn Crable pont a SB előtt 53-as rosterre kerül és ő lesz az. 😉Ezzel csak az a gond, hogy mindenki tudja, Arrington lesz a SB MVP 😂undisputedlyMég az se fontos. kapja valaki más neki már úgyis kettő van 😀FViktor93ha netán SB-t játszanánk, és nyernénk, akkor örülnék, ha az MVP Fafej lenne... Odaát az oduban valaki biztos agyvérzést kapna 😛viito
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
amúgy a sok „felesleges” dolog miatt, ha jól nem láttam, kimaradt, hogy Connelly lett az afc st játékosa 😀
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Hát ez egy annyira egyértelmű dolog, hogy nem tudok vitába szállni vele.Ezzel csak az a gond, hogy mindenki tudja, Arrington lesz a SB MVP 😂undisputedlyMég az se fontos. kapja valaki más neki már úgyis kettő van 😀FViktor93ha netán SB-t játszanánk, és nyernénk, akkor örülnék, ha az MVP Fafej lenne... Odaát az oduban valaki biztos agyvérzést kapna 😛viito
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Vick bevállalta a futást ...yard&goal szituban úgy, hogy Kolb sérült volt már!!!!3 és 6 volt 24 yardról, büntetés miatt mentek hátrébb, fumble meg nem rémlik nekem az esetnél, csak a pontosítás végett (http://www.youtube.com/watch?v=DVQO2qBS94Y)
A Skins secondary legyalázta Vicket, két oldali borda repedéssel küldték ki a pályáról + még fumbli is lett belőle, így nem hogy td nem lett de a Skins védői még vagy 10-15 yardot hoztak a támadóknak....
amúgy kapja vick, és nyerjünk sb-t
több mint 13 éve
Ezzel csak az a gond, hogy mindenki tudja, Arrington lesz a SB MVP 😂ha netán SB-t játszanánk, és nyernénk, akkor örülnék, ha az MVP Fafej lenne... Odaát az oduban valaki biztos agyvérzést kapna 😛viitoMár bocs, de ki nem sz*ja le az MVP-t? SB MVP, na az kell ide 😉SztyopaMég az se fontos. kapja valaki más neki már úgyis kettő van 😀FViktor93
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha netán SB-t játszanánk, és nyernénk, akkor örülnék, ha az MVP Fafej lenne... Odaát az oduban valaki biztos agyvérzést kapna 😛Már bocs, de ki nem sz*ja le az MVP-t? SB MVP, na az kell ide 😉SztyopaMég az se fontos. kapja valaki más neki már úgyis kettő van 😀FViktor93
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Már bocs, de ki nem sz*ja le az MVP-t? SB MVP, na az kell ide 😉SztyopaMég az se fontos. kapja valaki más neki már úgyis kettő van 😀
több mint 13 éve
Sztyopa
306
Már bocs, de ki nem sz*ja le az MVP-t? SB MVP, na az kell ide 😉
Why so serious?
több mint 13 éve
Szerintem Ha Brady MVP díjat kap, akkor az idei teljesítményéért kapja, ne a Perfect Season-ért.Azért már kapott. 😊
Sobri Jóska
De egyébként egyetértek a mondanivalóddal.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lásd a Philadelphia Washington elleni első meccsét.... 😉leegyszerűsítve az irányító dolga, hogy passzoljon (+handoff, de ebben a témában az most irreleváns). ha senkinek nem tud passzolni, futhat (Brady is szokott, csak kicsit ritkábban). az elkapógárdákban nem látok nagy különbséget, Brady-t idén a legjobb védelmek tették próbára, szóval el lehet mondani, hogy jobban olvassa a védelmet/pontosabban passzol. és bár Vickben nagyobb a hajlandóság futásra, de elsődleges dolga neki is a passz, amiben nem olyan jó (mint Brady). szóval ha pass failed, irány futni, amiben ő minden más qb-nál jobb, ez ráadásul látványos, bevállalós stb., eszi mindenki (és szerintem is elismerésre méltó teljesítmény - ha már elsődleges feladatát nem tudta ellátni). én viszont nem kevésbé becsülök egy olyan irányítót (figyelem, sarkítás következik), aki nem önző, hogy futkározzon össze-vissza, összetöretve magát 15 perc hírnévért meg egy 1st downért, hanem vigyáz magára, mert a csapatának hosszú távon ezzel segít a legjobban. nálam az igazán bátor/kemény/stb. nem csak Rötyiburger, aki utolsó pillanatig várva összetöreti magát, nem csak Vick, aki futkorászás közben teszi ezt, hanem Brady, aki nem fél (sic!) lemenni a sack elől, hogy ne fumblizzon és ne törjék szét, vállalva az ezzel járó puhapöcsözést és kisebb riszpektet sok szurkoló szemében.Rötyiburger 😀
előző soraimat szerintem egy steelers fan pl. soha nem értené meg, pusztán az eltérő szemlélet miatt (a lenézés leghalványabb gyanúját is elutasítom!).triangle
Amúgy igen, Vickben bármelyik futásánál benne van egy karrier befejező sérülés 😊undisputedly
Vick bevállalta a futást ...yard&goal szituban úgy, hogy Kolb sérült volt már!!!!
A Skins secondary legyalázta Vicket, két oldali borda repedéssel küldték ki a pályáról + még fumbli is lett belőle, így nem hogy td nem lett de a Skins védői még vagy 10-15 yardot hoztak a támadóknak....
A következő néhány meccen meg Kolbnak kellett kezdeni enyébb sérüléssel, kockáztatva azt, hogy rásérül és esetleg vége lesz a szezonjának.
Én azt gondolom messze nem olyan dicső Vick teljesítménye ebben a szezonba mint azt itt és kint beállítják. Az meg, hogy nem tud passzolni a zsebből...hát kérem tetszett volna egy fél méterrel magasabbra nőni. Ja, hogy akkor meg nem futkározna mint pók a falon?
Azért az én szemeben nem lesz egy MVP irányító mert Rötyiburger (ez jó!!! 😀 ) szerűen Ő is a szado-mazot preferálja.... :cool: 😊
több mint 13 éve
Szerintem Ha Brady MVP díjat kap, akkor az idei teljesítményéért kapja, ne a Perfect Season-ért.Ha Vick nem kap MVP címet, akkor azért ne kapjon, mert idén volt nála jobb, ne pedig a balhéjáért, amiért leülte a büntetését. Aki leülte a büntetését, az egálban van, nem korrekt a lejárt dolgait felhozni. (Ha lenne spanod, aki már ült, majd új életet kezd, akkor te se tartanád korrektnek, ha emiatt érné hátrányos megkülönböztetés bárhol is.)
Idén Brady maximálisan megérdemli az MVP címet, főleg, hogy a tavalyi az egyik legfosabb szezonja volt, kiégett, elkeseredett, legszívesebben hagyta volna a fenébe az egészet. Ehhez képest a Browns meccs óta úgy nyomja, hogy le a kalappal elötte, újra sportol, és nem celebkedik, stb, tehát idén simán lehetne ő az MVP.
Viszont Vick is tökéletesen megérdemli, figyelembe véve, hogy kvázi a pöcegödör aljáról vezeti PO-ba (SB-ba?) az Eaglest, rengeteg személyes plusszal, -sportban nincs ilyen- de biztos vagyok benne, hogy McNabb-el még a csoportgyőzelem se lenne meg.
Ha idén nem lenne ilyen jó Brady, simán Vick lenne az MVP.
Ha idén nem lenne ilyen jó Vick, simán Brady lenne az MVP.
Megosztva igencsak ritkán adnak ki MVP címet ('97 Favre, Sanders, és '03 Manning, McNair), így pedig egy teljesen szoros, mondhatni fej-fej melletti szituáció van, de bármelyikük is kapja -ami most megjósolhatatlan-, nem érdemtelenül.
Vagyis a Brady vs. Vick vitában -szerintem- döntő érvet nem lehet felhozni egyik játékos mellett sem, ha igazán objektíven nézzük a dolgot. (Még a végén életbe lép az a szabály, miszerint ha nem egyértelmű ki kapja, akkor kapja Manning.)
De azért legyen inkább Brady, mégiscsak Pats-es 😊
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Én elismerem hogy szörnyű dolog amit tett de én hiszek abban hogy megbánta. Még a rendőrségi ügye előtt azt hiszem minden hónapban kiválasztott pár szegény sorsú gyereket akikkel focizgatott egy kicsit ajándékokat vett nekik és megkajáltatta őket. Ha másért nem ezért meg lehet bocsájtani. Szerintem más ember lett, megváltozott pozitív irányba. De akkor is Brady érdemli az mvp címet.Szvsz ő a lebukás részét bánja és azt amit ezzel veszített, persze PETA tag lett meg stb de akit egyszer nemzavar az állatkínzás azt 1 év börtön nemfogja ebben megváltoztatni. Vick egy elképesztő tehetség, egy szenzációs játékos de egy nagyképű szar ember is egyben.JayB+1Ez nagyon érdekes. Szándékosan nem hoztam fel, de így megengedek magamnak pár sort.
Ez ilyen tipikus amerikai szokás, mikor volt a balhé akkor azok is leköpték akik nemis tudták ki is ő pontosan, amerika legnépszerűtlenebb sportolója volt stb erre most meg hirtelen Vick az isten. Ez nem így megy, még mindig egy szarházinak tartom azért amiket tett.JayB
Van egy mondás , miszerint az ember leginkább abból ismerszik emg a legjobban,ahogyan a neki alávetettekkel bánik. Az állatok, főleg a kutyák pedig ilyen lények. Vick-ne szépítsük- pedig megkínozta őket. És élvezte is.
Bevonult a börtönbe, örültem. Aztán kijött, nyilatkozta,hogy új életet akar kezdeni. Ennek is örültem. Volt nfl.comon egy interjú vele, ahol meggyőzően adta elő,hogy megbánta, ma már nem tenné. Hajlottam rá,hogy elhiggyem. Vajon mennyi ebből a színészkedés, azt innen nem tudom megítélni.
Es itt jön egy elég szubjektív rész: Láttam a meccs utáni felvételeket az öltözőből.[giants ellen] Azt gondoltam, egy olyan ember, aki keresztül ment egy ilyen dolgon, valamivel nagyobb rálátással bír az élet dolgaira, tudja a prioritásokat. Elvégre volt ideje gondolkodni. Nekem nem tetszett,hogy külvárosi stílusban ünnepeltette magát és feszített a kamerának. Ennél többet vártam. A frencsájz talán legnagyobb comebackje, egy csoport rivális ellen, PO-ért folytatott harcban. Tisztában vagyok vele. De én mást vártam.undisputedly
több mint 13 éve
leegyszerűsítve az irányító dolga, hogy passzoljon (+handoff, de ebben a témában az most irreleváns). ha senkinek nem tud passzolni, futhat (Brady is szokott, csak kicsit ritkábban). az elkapógárdákban nem látok nagy különbséget, Brady-t idén a legjobb védelmek tették próbára, szóval el lehet mondani, hogy jobban olvassa a védelmet/pontosabban passzol. és bár Vickben nagyobb a hajlandóság futásra, de elsődleges dolga neki is a passz, amiben nem olyan jó (mint Brady). szóval ha pass failed, irány futni, amiben ő minden más qb-nál jobb, ez ráadásul látványos, bevállalós stb., eszi mindenki (és szerintem is elismerésre méltó teljesítmény - ha már elsődleges feladatát nem tudta ellátni). én viszont nem kevésbé becsülök egy olyan irányítót (figyelem, sarkítás következik), aki nem önző, hogy futkározzon össze-vissza, összetöretve magát 15 perc hírnévért meg egy 1st downért, hanem vigyáz magára, mert a csapatának hosszú távon ezzel segít a legjobban. nálam az igazán bátor/kemény/stb. nem csak Rötyiburger, aki utolsó pillanatig várva összetöreti magát, nem csak Vick, aki futkorászás közben teszi ezt, hanem Brady, aki nem fél (sic!) lemenni a sack elől, hogy ne fumblizzon és ne törjék szét, vállalva az ezzel járó puhapöcsözést és kisebb riszpektet sok szurkoló szemében.Rötyiburger 😀
előző soraimat szerintem egy steelers fan pl. soha nem értené meg, pusztán az eltérő szemlélet miatt (a lenézés leghalványabb gyanúját is elutasítom!).triangle
Amúgy igen, Vickben bármelyik futásánál benne van egy karrier befejező sérülés 😊
több mint 13 éve
azért repültek Tate felé a labdák és talán 2 vagy 3 olyan elkapása volt, amire felkaptam a fejem, amúgy - sajnos - csak a csúnya dropjai maradtak meg idénről bennem. Meg ugye az 2 visszahordása. Ez viszont nem sok. Oké h Wesnek is nagyon sok idén a dropja, de ő mellé rakja mindig meccseken azt a pluszt, ami kiegyenlíti ezt. De Tate-re ez sajnos nem jellemző. Én sem mondom h küldjük el, de ha a padról szállna be és úgy élne azzal a lehetőséggel amit kap, nem biztos h rosszat tenne neki. Lehet h rosszul látom, de egy kicsit azt érzem rajta h benne van a "tutiban" és kicsit beletunyult.Szerintem Tate idén robbanthatott volna nagyobbat is... a lehetősége legalábbis megvolt rá.GogoTate védelmében, hogy az idei Patsben elég nehéz kiemelkedőt nyújtani. Főleg azért mert eloszlanak a labdák sok ember közül. Plusz sztem neki nem idén kell robbantania, hanem majd jövőre vagy azután. őt vehetjük úgy a sérülése miatt, hogy újonc. Én adnék neki időt.FViktor93
MVP-hez pedig csak annyit, h ugye évekig hallgattuk h abból a sz.r Coltsból mit hozott ki Manning, azért jár neki az MVP cím. Az egész eddiginek a szembeköpése lenne, ha most nem kapná meg Brady ugyanezért. Ráadásul az embereknél is több szavazatot kapott Tom a PB-re, mint Vick. de lehet h a sok birka újságíró megfogja Vick-et szavazni h ezzel is nyomják az újságjukat.
több mint 13 éve
triangle
1 283
a mai részletes jelentés a Gillette Hospitalból:TBC (groin), Connolly (concussion), Branch (knee), Deaderick (shoulder), Hernandez (hip), Pryor (back) and Wright (concussion), Brady (flu) - DNP
Brace (concussion) and Cunningham (calf) - limited
Arrington (elbow) - full
a Brady/Vick témát illetően: szigorúan véve, mint irányító, szerintem Brady jobban teljesít idén, Vicknél viszont van a futás faktor ugyebár, ami egy MVP címbe már belejátszhat, szóval nehéz. sajna nem sok philly meccset láttam idén, egyértelmű döntést ezért nem tudnék hozni.
leegyszerűsítve az irányító dolga, hogy passzoljon (+handoff, de ebben a témában az most irreleváns). ha senkinek nem tud passzolni, futhat (Brady is szokott, csak kicsit ritkábban). az elkapógárdákban nem látok nagy különbséget, Brady-t idén a legjobb védelmek tették próbára, szóval el lehet mondani, hogy jobban olvassa a védelmet/pontosabban passzol. és bár Vickben nagyobb a hajlandóság futásra, de elsődleges dolga neki is a passz, amiben nem olyan jó (mint Brady). szóval ha pass failed, irány futni, amiben ő minden más qb-nál jobb, ez ráadásul látványos, bevállalós stb., eszi mindenki (és szerintem is elismerésre méltó teljesítmény - ha már elsődleges feladatát nem tudta ellátni). én viszont nem kevésbé becsülök egy olyan irányítót (figyelem, sarkítás következik), aki nem önző, hogy futkározzon össze-vissza, összetöretve magát 15 perc hírnévért meg egy 1st downért, hanem vigyáz magára, mert a csapatának hosszú távon ezzel segít a legjobban. nálam az igazán bátor/kemény/stb. nem csak Rötyiburger, aki utolsó pillanatig várva összetöreti magát, nem csak Vick, aki futkorászás közben teszi ezt, hanem Brady, aki nem fél (sic!) lemenni a sack elől, hogy ne fumblizzon és ne törjék szét, vállalva az ezzel járó puhapöcsözést és kisebb riszpektet sok szurkoló szemében.
előző soraimat szerintem egy steelers fan pl. soha nem értené meg, pusztán az eltérő szemlélet miatt (a lenézés leghalványabb gyanúját is elutasítom!).
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Ocho tegnap eléggé olyan dolgokat írt twitterére, amiből sokan azt vették le, h el akar jönni Cincy-ből. Persze egyből beindultak a találgatások, h biztosan hozzánk jön, mert 1: Brady, 2: nagyon jóban vannak BB-vel és mindigis hangoztatta h nagyon szeretne 1x a játékosa lenni.Akármilyen bolondos, esetleg balhés játékos én tisztelem, imádja ezt a sportot és szerintem a Bengals-t is szereti. Nem lennék elkeseredve ha jönne 😊 Bár ő csak Robin de azért nem rossz 😛
Részemről jöhet, de csak max Tate helyére...Danna
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Szvsz ő a lebukás részét bánja és azt amit ezzel veszített, persze PETA tag lett meg stb de akit egyszer nemzavar az állatkínzás azt 1 év börtön nemfogja ebben megváltoztatni. Vick egy elképesztő tehetség, egy szenzációs játékos de egy nagyképű szar ember is egyben.Ez nagyon érdekes. Szándékosan nem hoztam fel, de így megengedek magamnak pár sort.Hát én nagyon szomorú lennék, ha Vick lenne az MVP. Akkor már százszor inkább Manning, őt legalább lehet tisztelni. Számomra Vick olyan szinten visszataszító figura, hogy ha a Pats-be jönne játszani, én többé nem szurkolnék a csapatnak (pedig mióta 2005-ben Bostonban voltam, az összes meccset követtem).+1
Személyes megjegyzés, hogy van egy kutyám. 😊
ui: a pro bowl szurkolói szavazást Tom nyerte, elég nagy fölénnyel:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81d1c695/article/pats-brady-eagles-vick-finish-atop-fan-vote-for-2011-pro-bowl?module=HP_headlinesLordTamas
Ez ilyen tipikus amerikai szokás, mikor volt a balhé akkor azok is leköpték akik nemis tudták ki is ő pontosan, amerika legnépszerűtlenebb sportolója volt stb erre most meg hirtelen Vick az isten. Ez nem így megy, még mindig egy szarházinak tartom azért amiket tett.JayB
Van egy mondás , miszerint az ember leginkább abból ismerszik emg a legjobban,ahogyan a neki alávetettekkel bánik. Az állatok, főleg a kutyák pedig ilyen lények. Vick-ne szépítsük- pedig megkínozta őket. És élvezte is.
Bevonult a börtönbe, örültem. Aztán kijött, nyilatkozta,hogy új életet akar kezdeni. Ennek is örültem. Volt nfl.comon egy interjú vele, ahol meggyőzően adta elő,hogy megbánta, ma már nem tenné. Hajlottam rá,hogy elhiggyem. Vajon mennyi ebből a színészkedés, azt innen nem tudom megítélni.
Es itt jön egy elég szubjektív rész: Láttam a meccs utáni felvételeket az öltözőből.[giants ellen] Azt gondoltam, egy olyan ember, aki keresztül ment egy ilyen dolgon, valamivel nagyobb rálátással bír az élet dolgaira, tudja a prioritásokat. Elvégre volt ideje gondolkodni. Nekem nem tetszett,hogy külvárosi stílusban ünnepeltette magát és feszített a kamerának. Ennél többet vártam. A frencsájz talán legnagyobb comebackje, egy csoport rivális ellen, PO-ért folytatott harcban. Tisztában vagyok vele. De én mást vártam.undisputedly
több mint 13 éve
Ez nagyon érdekes. Szándékosan nem hoztam fel, de így megengedek magamnak pár sort.+1Más téma. Egyre több helyen hypolják Vick-et MVP-nek, és mivel borítékolva volt eddig Tomnak, az emberek hajlanak rá,hogy inkább Vicknek adják. Ha ez megtörténik, az mehet a Times vicc rovatába.Hát én nagyon szomorú lennék, ha Vick lenne az MVP. Akkor már százszor inkább Manning, őt legalább lehet tisztelni. Számomra Vick olyan szinten visszataszító figura, hogy ha a Pats-be jönne játszani, én többé nem szurkolnék a csapatnak (pedig mióta 2005-ben Bostonban voltam, az összes meccset követtem).
Én szurkoltam Michaelnak tavalytól,hogy sikerüljön a visszatérése, de 1.sérült volt, nem is játszott minden meccsen, 2. ha Tom minden idők legjobb Td-Int ratio-ra és arra,hogy végigverte a ligalegjobb védelmeit,nem kapja meg, akkor itt nagy bajok vannak. És ne jöjjön nekem senki sem azzal,hogy Tomnak van egy Welkerje , meg két nagyszerű TE, mert Vicknek is ott van Disón és Meklén...undisputedly
Személyes megjegyzés, hogy van egy kutyám. 😊
ui: a pro bowl szurkolói szavazást Tom nyerte, elég nagy fölénnyel:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81d1c695/article/pats-brady-eagles-vick-finish-atop-fan-vote-for-2011-pro-bowl?module=HP_headlinesLordTamas
Es itt jön egy elég szubjektív rész: Láttam a meccs utáni felvételeket az öltözőből.[giants ellen] Azt gondoltam, egy olyan ember, aki keresztül ment egy ilyen dolgon, valamivel nagyobb rálátással bír az élet dolgaira, tudja a prioritásokat. Elvégre volt ideje gondolkodni. Nekem nem tetszett,hogy külvárosi stílusban ünnepeltette magát és feszített a kamerának. Ennél többet vártam. A frencsájz talán legnagyobb comebackje, egy csoport rivális ellen, PO-ért folytatott harcban. Tisztában vagyok vele. De én mást vártam.