New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Dega 53 — van
Buffalóban hazai időjárásunk lesz,a szokásos hideg -3-7 c és hó!!

Jaj de jó lesz,megint W jósolok,még ha a szkeptikusok ezt cáfolják is ezt(már több hete mindig,jaj mi lesz,ha kikapunk!!)
HÁT SEMMI,én 10 éve ennek a csapatnak szurkolok,nem esek kétségbe,ha így lesz,akkor is a Pats-nak szurkolok!
Bízom a jó PO szereplésben,és a méltó befejezésben,hogyMEGNYERJÜK A SUPER BOWLT!
Nem tudok szakzsargonnal megtűzdelt,elemzésekkel tarkított körmondatokat írni,csak egyszerű szurkoló vagyok,aki ámulattal figyeli Mr.Kraft és BB hosszú távú erőfeszítéseit!
Egyéblént ajánlom figyelmetekbe Tedy Bruschi szavait, a Jets meccs szünetében!Nos,az ilyen SPORTEMBEREK tették és teszik naggyá ezt a csapatot,ezt a dinasztiát!
Örülök,hogy láthattan élőben játszani!!

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
szerintem Te a tegnapi edzésriportot nézted.triangle
Yes, teljesen igazad van. benéztem, hogy 22.-e ma van.

De akkor Pryornak mi a baja, hát vagy agyrázkódás?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
triangle 1 283
A patriots.com szerint a mai edzésen:
Limited participation:
Pryor DL (concussion)
Cunningham LB (calf)

De a legjobb:
Did not participate:
Tom Brady QB Right Shoulder/Foot/Flu
Gogo
mi a pontos forrás? Pryor hátsérülés miatt nincs hetek óta, Brady-t meg pl. látták a firkászok a mai edzésen, szemben Cunival, aki nem volt ott. szerintem Te a tegnapi edzésriportot nézted.
több mint 13 éve
A patriots.com szerint a mai edzésen:
Limited participation:
Pryor DL (concussion)
Cunningham LB (calf)

De a legjobb:
Did not participate:
Tom Brady QB Right Shoulder/Foot/Flu

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
triangle 1 283
Brady, Deaderick és Pryor(!) ma már edzett. aggasztó viszont, hogy továbbra sem edzett Branch, Hernandez, Wright, Cunningham, Tully Banta-Cain és Connolly. 😕
több mint 13 éve
Brady (flu) - DNP
triangle
Következik a Hoyer-time?Gogo
Inkább a Buffalo ellen😊nDRo
Igen, arra gondoltam 😊
(Bár azért még gyorsan megnéztem a schedule-t.)

több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
a mai részletes jelentés a Gillette Hospitalból:
(...)
Brady (flu) - DNP
(...)triangle
Olyannyira DNP, hogy "Tom Brady, perhaps still slowed by flu-like symptoms, has pushed his news conference from Thursday to Friday." (Mike Reiss)

Következik a Hoyer-time?Gogo
Inkább a Buffalo ellen😊
több mint 13 éve
a mai részletes jelentés a Gillette Hospitalból:
(...)
Brady (flu) - DNP
(...)triangle
Olyannyira DNP, hogy "Tom Brady, perhaps still slowed by flu-like symptoms, has pushed his news conference from Thursday to Friday." (Mike Reiss)

Következik a Hoyer-time?

több mint 13 éve
RB draftnál sokkal nagyobb needek lesznek itt, főleg, ha megnézzük, kinek meddig van szerződése és ki hány évre tervezhető még... én nem látom valószínűnek.
Amíg ilyen passzjáték van, addig képes elvinni a futást BJGE és Woodhead is, ehhez viszont sokkal inkább az OL-t kell összetákolni újra.

OT, OG, OLB, DE, ami így hirtelen dobná magát szerintem, még úgy is, hogy jövőre visszatér Ty W.
Esetleg egy project C, ha már Koppennek egyre több baja van a nagy bivaly NT-kkel.
(Höri linkelt egy mock draftot a Draft 2011 topikban, ami mindkét első körös pickre DE-t írt a Patriots-nál 😀)

BB úgyis kavar valamit a draftcetlikkel, és ha nem lenne jövőre új CBA, talán még jobban is járna a csapat, ha átmentene néhány picket jövőre, nem tudom, mennyire vetné vissza a draft erősségét egy esetleges lockout, nyilván akinek nem muszáj, nem jönne ki a draftra.

+ a legutóbbi elsőkörös futóval is befürdött a Pats 😊

több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Szerintetek BJGE-vel hosszabbtávra (2-4 év) tervezünk vagy inkább az RB draftra gyúrunk?
Sztem amennyire használjuk arra teljesen jó lenne a BJGE/Woodhead páros. Nagyobb needek is vannak most,de azért kiváncsi vagyok a véleményekre.MattMiller
Azért BJGE-rt nem hiszem hogy nagyon kapkodni fognak. És ha bele gondol ő is, más csapatban nem biztos hogy ennyire jól tolná! Bár tény, hogy a mostani szezonja után biztos szeretne jobban keresni, de ha el is megy úgy gondolom őt tudnánk pótolni.mascherano
BJGE szerű olcsó futójátékos minden csapat környékén akad, aki már ismeri a helyi rendszert, az edzők elvárásait, stb, így aztán értelemszerűen nem fognak kapkodni érte, ahogy szvsz túlfizetni sem kell ahhoz, hogy megtartsuk.viito
igen igen erre gondoltam én is

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintetek BJGE-vel hosszabbtávra (2-4 év) tervezünk vagy inkább az RB draftra gyúrunk?
Sztem amennyire használjuk arra teljesen jó lenne a BJGE/Woodhead páros. Nagyobb needek is vannak most,de azért kiváncsi vagyok a véleményekre.MattMiller
Azért BJGE-rt nem hiszem hogy nagyon kapkodni fognak. És ha bele gondol ő is, más csapatban nem biztos hogy ennyire jól tolná! Bár tény, hogy a mostani szezonja után biztos szeretne jobban keresni, de ha el is megy úgy gondolom őt tudnánk pótolni.mascherano
BJGE szerű olcsó futójátékos minden csapat környékén akad, aki már ismeri a helyi rendszert, az edzők elvárásait, stb, így aztán értelemszerűen nem fognak kapkodni érte, ahogy szvsz túlfizetni sem kell ahhoz, hogy megtartsuk.
több mint 13 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Azért BJGE-rt nem hiszem hogy nagyon kapkodni fognak. És ha bele gondol ő is, más csapatban nem biztos hogy ennyire jól tolná! Bár tény, hogy a mostani szezonja után biztos szeretne jobban keresni, de ha el is megy úgy gondolom őt tudnánk pótolni.

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vick bevállalta a futást ...yard&goal szituban úgy, hogy Kolb sérült volt már!!!!
A Skins secondary legyalázta Vicket, két oldali borda repedéssel küldték ki a pályáról + még fumbli is lett belőle, így nem hogy td nem lett de a Skins védői még vagy 10-15 yardot hoztak a támadóknak....
3 és 6 volt 24 yardról, büntetés miatt mentek hátrébb, fumble meg nem rémlik nekem az esetnél, csak a pontosítás végett (http://www.youtube.com/watch?v=DVQO2qBS94Y)
amúgy kapja vick, és nyerjünk sb-tWyatt
Akkor a fumbli egy másik futásánál volt....
A lényegen semmit nem változtat sztem. :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ne felejtsd el, hogy ott van még Ryan Wendell akiből eddig kb semmit nem láttunk, de már nálunk van egy ideje. Fejlesztgetik a srácot, fejlesztgetik, majd kiderül, annyira akár lehet is jó, mint egy hátsó körös rookie. Minden esetre nem hiszem, hogy az FO megengedi azt a luxust magának, hogy legalább 2 kezdő OL ember távozzon, még ha idén ismét meg is oldjuk a szitut valahogy, de hosszú távon ez játék a tűzzel.viito
Hát igen én is bízom Scarnecchiában, de, ahogy írod 3 tapasztalt (Koppen, Vollmer, Connoly) O-line emberrel nem lehet nekimenni az évnek, főleg, hogy a mi játékunk alapja a jó O-line.zinedine5
És Koppen sem lesz már fiatalabb.nDRo
31 éves center még borzasztó fiatal. Koppennel inkább az a gond, hogy egyre nehezebben birkózik a böhöm nagy NT-kel, és ez gondot jelenthet.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most Mayo-nak mennyi takle-je van?
Melyik az igaz:

http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4690235/tackles-mayo-adds-19-to-total
http://www.nfl.com/players/jerodmayo/profile?id=MAY651489

Light ügyben pedig egyértelműen a pénz faktor fog számítani!
Nem merném állítani, hogy nagyon képen vagyok, de úgy tudom, hogy nem lesz túl erős az OT felhozatal, így Light jó eséllyel tárgyalhat bárkivel szabad ügynökként, de egy biztos hogy a mi FO-unk nem fog nagy pénzt ajánlani neki, max a mostani, vagy kevesebb.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
viito, nem kötekvésképpen, de jelenleg 1:6-hoz az esélyünk 😛Wyatt
nem egészen 😊

ugyanis bár 6 csapat jut a PO-ba, de mi az első körben kimaradunk. Tehát amikor mi beszállunk a Wild Card kör után, akkor már csak 4 csapat lesz versenyben, mi viszont azon a ponton nem eshetünk ki, amikor még 6 lehetséges csapat van a SB-ba jutásért 😉viito
ez így van, de még nem maradunk ki az első körben 100%-ra, erre írtam 😊
majd ha biztos lesz a bye, akkor valóban az lesz, ahogy írod 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
viito, nem kötekvésképpen, de jelenleg 1:6-hoz az esélyünk 😛Wyatt
nem egészen 😊

ugyanis bár 6 csapat jut a PO-ba, de mi az első körben kimaradunk. Tehát amikor mi beszállunk a Wild Card kör után, akkor már csak 4 csapat lesz versenyben, mi viszont azon a ponton nem eshetünk ki, amikor még 6 lehetséges csapat van a SB-ba jutásért 😉
több mint 13 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Sztem amennyire használjuk arra teljesen jó lenne a BJGE/Woodhead páros. Nagyobb needek is vannak most,de azért kiváncsi vagyok a véleményekre.

több mint 13 éve
triangle 1 283
nekem az a verzió a legbejövősebb, hogy hosszabbítunk Mankins-szel, Vollmer->LT, és Kaczur meg Connolly (+Koppen) mellé akár még lehet egy top-OL pick az egyik magas draftcetlivel.
több mint 13 éve
Lightra szükség lesz, mivel, ha Maknis megy, akkor Kaczur megy G-be. Marad két kezdő tackle. Conolly a másik G. Neallel sajnos nem lehet számolni. És így még nagyon karcos ez az O-line. Erre én egy OT, OG párost mindenképpen draftolnak valahol az elején.zinedine5
Ne felejtsd el, hogy ott van még Ryan Wendell akiből eddig kb semmit nem láttunk, de már nálunk van egy ideje. Fejlesztgetik a srácot, fejlesztgetik, majd kiderül, annyira akár lehet is jó, mint egy hátsó körös rookie. Minden esetre nem hiszem, hogy az FO megengedi azt a luxust magának, hogy legalább 2 kezdő OL ember távozzon, még ha idén ismét meg is oldjuk a szitut valahogy, de hosszú távon ez játék a tűzzel.viito
Hát igen én is bízom Scarnecchiában, de, ahogy írod 3 tapasztalt (Koppen, Vollmer, Connoly) O-line emberrel nem lehet nekimenni az évnek, főleg, hogy a mi játékunk alapja a jó O-line.zinedine5
És Koppen sem lesz már fiatalabb.
több mint 13 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Azon a tavalyi meccsen ha jól emlékszem botrányosan szarul játszott Flacco nem? Talán alig volt sikeres passz kísérlete. De hát a futásuk ölt.

Just Win Baby!
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Lightra szükség lesz, mivel, ha Maknis megy, akkor Kaczur megy G-be. Marad két kezdő tackle. Conolly a másik G. Neallel sajnos nem lehet számolni. És így még nagyon karcos ez az O-line. Erre én egy OT, OG párost mindenképpen draftolnak valahol az elején.zinedine5
Hát igen én is bízom Scarnecchiában, de, ahogy írod 3 tapasztalt (Koppen, Vollmer, Connoly) O-line emberrel nem lehet nekimenni az évnek, főleg, hogy a mi játékunk alapja a jó O-line.
több mint 13 éve
Ez alap. Én is ezt az elvet vallom. De azért néha el lehet szórakozni.polonic
Persze, nem azért mondtam csak "lekopogtam". 😊nDRo
A rájátszás mindig egy új bajnokság, ahol bármi megtörténhet... De ezt ti is tudjátok, tavaly a Ravens ütött el titeket ha jól emlékszem.. De persze most kurva erősek vagytok, szerintem nincs az a csapat aki szívesen találkozna veletek, bármennyire is utálom a Patriotst, az egyik favoritja a mostani SB várományosoknak (sajnos 😛) Viszont nagyon szimpatikus az amit csinál Bellicheck a védelemmel, nagyon jól összerakta ezeket a fiatalokat, ki gondolta volna, hogy nem is annyira az O lesz az erősségetek, hanem a D. Bár azért osztottatok ki nagy pofonokat, de pl a múlt heti meccset is a D nyerte meg nektek, az utsó másodperces fumble szerzéssel, jó mondjuk Flynn elbalfaszkodta a no huddle-t, nade a turnover az turnover. Ha netalántán a Chargersel, vagy Chiefsel futtok össze a konf döntőben, akko csapjátok ki őket. 😊 -Fuck Tuck-Raiders89
Hát ő ott baszakodott a playhívással, annyi. Kicsit tanácstalan volt, látszott rajta, de hát életében először kezdett, rögtön egy Patriots ellen. Paranoiás vagyok de rettegek a playofftól esküszöm, lehet hogy pont a tavalyi Ravens meccs miatt. Szétfutottak minket, és most sem állunk valami fényesen a Dline-t illetően. Az, hogy a Packers így futott ellenünk sok mindent elárul. Kellenek a cserék, Brace, Pryor...No és persze Spikes is hiányzik középről. Futás ellen nem egy súlycsoportban vannak Guytonnnal.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
viito, nem kötekvésképpen, de jelenleg 1:6-hoz az esélyünk 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ne felejtsd el, hogy ott van még Ryan Wendell akiből eddig kb semmit nem láttunk, de már nálunk van egy ideje. Fejlesztgetik a srácot, fejlesztgetik, majd kiderül, annyira akár lehet is jó, mint egy hátsó körös rookie. Minden esetre nem hiszem, hogy az FO megengedi azt a luxust magának, hogy legalább 2 kezdő OL ember távozzon, még ha idén ismét meg is oldjuk a szitut valahogy, de hosszú távon ez játék a tűzzel.