New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
triangle
1 283
azért azt nem lehet tudni, hogy ez a rengeteg PO-újonc hogyan reagál az új helyzetre. alapszakaszban tették a dolgukat, nem is rosszul, de itt már nagyobb a teher a vállakon, részben a jó alapszakasznak is köszönhetően, ami akár elbizakodottá is teheti őket. szerintem ezért még több múlik BB eheti (és múlt heti) mentális felkészítésén. abban egyetértek, hogy ha mindkét csapat hozza az idei formát, akkor mi vagyunk az esélyesek.
több mint 13 éve
Szerintem a Jets-nek csak akkor van esélye, ha 20 pont alatt tartanak minket. Erre momentán vajmi kevés esélyt látok. Így megint egy sima győzelmet vízionálok, olyan 35-20 félét.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
of 53 players on Patriots roster, 22 do not have any playoff experience - additional 14 have played just one postseason gameMeg kéne nézni 2001-ben hogy álltunk ilyen téren
Kíváncsi vagyok, h mire jutunk velük... brutális ez a szám így ránézésre...Danna
több mint 13 éve
Itt az ideje, hogy mindenki szerezzen akkor 3 meccses tapasztalatot. 😊
több mint 13 éve
of 53 players on Patriots roster, 22 do not have any playoff experience - additional 14 have played just one postseason gameKíváncsi vagyok, h mire jutunk velük... brutális ez a szám így ránézésre...
több mint 13 éve
How Belichick Wins With Spare Parts http://fifthdown.blogs.nytimes.com/2011/01/11/how-belichick-wins-with-spare-partsSzablerKöszi. Szép ezt így leírva látni. Csak egyetérteni tudok vele.
több mint 13 éve
How Belichick Wins With Spare Parts http://fifthdown.blogs.nytimes.com/2011/01/11/how-belichick-wins-with-spare-parts
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
triangle
1 283
jó hírek foxboroból, ma már csak Pryor és Cunningham nem edzett (azért kellenének ők is)
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
pats.humindenki meccsnézésre vasárnapJociLesz valami össznépi megmozdulás valahol? Vagy csak úgy "Hajrá, hajrá, szurkoljatok!"? 😊Witchdoctor
több mint 13 éve
mindenki meccsnézésre vasárnapJociLesz valami össznépi megmozdulás valahol? Vagy csak úgy "Hajrá, hajrá, szurkoljatok!"? 😊
több mint 13 éve
mindenki meccsnézésre vasárnap
több mint 13 éve
Pedig nem is tudtam róla,én csak Palik "imádó" 😀 vagyok....hiába dega továbbra is tartja magát grafi régi aranyköpéséhezbriareosMost tudatosult bennem,emberek:Ha már nagyon szimpatikusan a PO-ból kiesett riválisba rúgunk párat, legalább a nevét írjuk rendesen.DoM
By Palik':Hova tűnt Payton Manning???? 😀 😀 😀 😀 😀Dega
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
hiába dega továbbra is tartja magát grafi régi aranyköpéséhezMost tudatosult bennem,emberek:Ha már nagyon szimpatikusan a PO-ból kiesett riválisba rúgunk párat, legalább a nevét írjuk rendesen.DoM
több mint 13 éve
Igaz. Cassel úgy játszott, mintha én játszottam volna. 😀 Sajnálom a Chiefset, nagyon beleszaladtak ebbe a pofonba (ezzel nem lebecsülve a Ravens érdemeit).a Ravens mai teljesítményét elnézve azért örülök, hogy Sanco-ékat kaptuk, nem lennék a vasasok helyében...GyulusBár örülök a Jetsnek, de én nem voltam eldölve a Ravenstől. Megvertek egy teljesen szétesett, 0 offense-szel játszó, a végérte teljesen hitehagyott Chiefset.
Ui.: de szar volt Casselzinedine5
A Jets ellen kemény lesz, de kemény minden playoff meccs. Bízom benne, hogy brillírozunk, és Sanco Panza olyan összeszedetten játszik majd, amint azt a legutóbbi meccsünkön tette. :cool: Go Pats!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Srácok, abból amit ma Ryan összehordott kb csak ennyi fontos.több mint 13 éve
Éberségből írtam rosszul! 😊Most tudatosult bennem,emberek:Ha már nagyon szimpatikusan a PO-ból kiesett riválisba rúgunk párat, legalább a nevét írjuk rendesen.DoM
Én legalább leírom,amit más esetleg csak PM be írogatott ,igenis örülök,hogy nem velük kerülünk esetleg össze...
A tények makacs dolgok a vélemény szabad,csipkelődésnek szántam,kár volt félreérteni... 😐
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Most tudatosult bennem,emberek:Ha már nagyon szimpatikusan a PO-ból kiesett riválisba rúgunk párat, legalább a nevét írjuk rendesen.
több mint 13 éve
Most tudatosult bennem,emberek:By Palik':Hova tűnt Payton Manning???? 😀 😀 😀 😀 😀
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Rex Ryan challenges Bill Belichickhttp://sports.espn.go.com/new-york/nfl/news/story?id=6007793
Tom Brady: Bill Belichick best coach
http://sports.espn.go.com/boston/nfl/news/story?id=6007586
több mint 13 éve
Rengetegszer eszembe jut és játszom el a gondolattal (bár tudom hogy nincs ha meg társai) hogy hogyan alakult volna ez a szezon ha Moss nálunk marad de sehogy nem jövök ki úgy belőle h megérte volna. Annyira "kinyílt" az O playbook amit nem is hittem volna h még valahol ott van a polcon és porosodik.Nekem azon járt az eszem, hogy Branch nélkül mi lett volna ezzel az évvel, mert az, hogy Mossmentes állapotában jobb a csapat az első Jets meccs után teljesen nyilvánvaló volt.
Arra még kíváncsi leszek ki fog ajánlatot tenni Moss-nak és hogy milyet.Joco
A legkellemesebb meglepetés viszont, hogy amint lekerültek a béklyók O'Brienről (és Bradyről), kiderült, mennyire érett playhívásra, és átgondolt gameplanre képes. Ő ráadásul annyiban különbözik is a saját nevelésű Patricia, McDaniels, Mangini vonaltól, hogy ugyan NCAA szinten, de van pár éves koordinátor tapasztalata, nem csak Belichick vezérelt csapatot látott belülről, komolyabb beosztásban.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Képtelen vagyok nem azt gondolni, hogy a Jets abszolút száz százalékot nyújtott a Colts ellen. Márpedig az a Jets az első félidőben nulla pontra volt képes; különösen emlékezetes volt Sanchez-nek Eli Manning-et idéző, idétlen red zone INT-je a félidő végén. A Pats pedig a szezon második felében majdnem mindig az első félidei játékával őrölte fel az ellent (Packers-t és a Steelers-t leszámítva). Ha kellően összpontosít az O és D az első félidőben, akkor szerintem a második félidőre (ha nem is eredményben, de a mutatott játék alapján) már nem maradnak kétségek.
több mint 13 éve
Rengetegszer eszembe jut és játszom el a gondolattal (bár tudom hogy nincs ha meg társai) hogy hogyan alakult volna ez a szezon ha Moss nálunk marad de sehogy nem jövök ki úgy belőle h megérte volna. Annyira "kinyílt" az O playbook amit nem is hittem volna h még valahol ott van a polcon és porosodik.Arra még kíváncsi leszek ki fog ajánlatot tenni Moss-nak és hogy milyet.
triangle: Flacco sztem nem is lesz az az irányító aki egymaga meccset tudna eldönteni. Idén azért szép WR névsort kapott maga mellé és számomra egyáltalán nem hozta azt a teljesítményt amit sokan jósoltak neki a szezon előtt, abszolút adom amit írtál,mármint hogy a D kompenzál.
több mint 13 éve
triangle
1 283
A "védelem nyeri a Super Bowlt" elcsépelt, agyonhasznált kifejezés mellett, amitől a rájátszásban félni kell, az a franchise QB, aki "egyedül" is képes megverni bárkit. Az előző években a Pats def ellen boldog-boldogtalan tudott karrier-számokat produkálni, de jelen helyzetben a Roethlisberger, Flacco, P. Manning triótól sokkal jobban kell tartani, mint Sancheztől, akinek ráadásul a Gillette-ben botrányos a mutatója eddigi két látogatása alapján. Ettől még megnyerheti ő is ezt a meccset (AJ Feeley is tűnt MVP-nak ellenünk még nem is olyan régen), de az előbb említett hármas tagjai jóval veszélyesebbek lettek volna.DoMalapvetően egyetértek, bár szerintem Flakon még nem az a szint, hogy bárki maga alá csinálna, vagy szofisztikáltabban: róla még nehezen tudnám elképzelni, hogy a PO-ban egyedül meccset nyerjen (de ott erősen kompenzál a D).
gondolom a jets ellen majd az elsődleges terv a futás kinyírása lesz, aztán nyerje meg Szancsó a meccset, ha tudja. az egyetlen baj, hogy "egy meccsen bármi megtörténhet" (csak, hogy nálam is legyen egy elcsépelt frázis).
több mint 13 éve
Jegyek valakiknek vasárnapra,baráti ár!! 😀 😀 😀 😀 http://www.stubhub.com/new-england-patriots-playoff-tickets/patriots-vs-new-york-jets-1-16-2011-1020348/?ticket_id=276617156&quantity=2
Go Tommy,Go Pats!!