New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 15 éve
Mallett remek. Ez az 5 pick egyértelműen bebizonyította, hogy a Pats-nél NINCS need, ennyi. Draftolni meg kell.
több mint 15 éve
Mallettel nem tudom mi a gond? Legutóbbi 3. körös QB-nk O'Connell volt. Nála összehasonlíthatatlanul jobb projekt.
több mint 15 éve
triangle
1 283
és Mallett. ezt a draftot csak évek múltán lehet majd értékelni, ha egyáltalán...
több mint 15 éve
Ez mondjuk tényleg vicces 😀 De Mallett jöhet.MattMiller+1
Do your job
több mint 15 éve
triangle
1 283
újabb RB, ez már fizikailag fáj, áááhhh....
több mint 15 éve
LaCanfora mondta meg Eisen az nfl networkon, hogy felhívtátok, és Mallett will be a Patriot.Most mondták be, hogy behúzzátok Mallettet.tenorxHol mondták hivatalosan?Schleck
több mint 15 éve
Most mondták be, hogy behúzzátok Mallettet.tenorxHol mondták hivatalosan?
több mint 15 éve
Most mondták be, hogy behúzzátok Mallettet.
több mint 15 éve
Beal borzalmas szerintem... Ha pedig Ras-I free safetynek jött, akkor Rahim Moore bent hagyásához nem nagyon tok mit mondani...Meg Beal is bent van még. Ők ketten szerintem nagyjából hozzák azt, mint a második kör eleji pass rusherek hoztak volna.SchleckOké.Hát Houston már nem 😀 Sam Acho-ra talán még érdemes lehet rámenni...Csabiii
Ki van még bent erős passrusher? Akit elcsíphetünk még?Sobri Jóska
Do your job
több mint 15 éve
Meg Beal is bent van még. Ők ketten szerintem nagyjából hozzák azt, mint a második kör eleji pass rusherek hoztak volna.Oké.Hát Houston már nem 😀 Sam Acho-ra talán még érdemes lehet rámenni...Csabiii
több mint 15 éve
Egyébként ki ez az arc aki most mondja be a pickeket?
több mint 15 éve
triangle
1 283
érdemi pass rushert a draftról szerintem el lehet felejteni...
több mint 15 éve
Oké.Hát Houston már nem 😀 Sam Acho-ra talán még érdemes lehet rámenni...
több mint 15 éve
Oké.Ki van még bent erős passrusher? Akit elcsíphetünk még?
több mint 15 éve
Én a passrushert hiányolom iszonyatosan.Még mindig jöhet passrusher. Van bent egy csomó, és IQ 60-as embereknek nem szívesen adnak BB-ék első-második körös fizetést sztem.
Ki a fene fog sackelni????
Önmagában Vereen elmegy, Ras-i viszont teljesen érthetetlen, akár CB, akár safety, de BB draftjai mindig késöbb válnak értelmessé, úgyhogy bízni benne, nem marad más remény.Sobri Jóska
több mint 15 éve
Sobri: egy Justin Houston pick-nek azért még tudnék ma örülni...
több mint 15 éve
Én a passrushert hiányolom iszonyatosan.Ki a fene fog sackelni????
Önmagában Vereen elmegy, Ras-i viszont teljesen érthetetlen, akár CB, akár safety, de BB draftjai mindig késöbb válnak értelmessé, úgyhogy bízni benne, nem marad más remény.
több mint 15 éve
Ras-I gyanúsabb, hogy FS lesz (már ha egészséges marad két meccsen zsinórban), Chung SS, Sanders nickel/dime, Page ST, Vödör trade...
több mint 15 éve
a 2. kör összegzése: egy sérülékeny tucat CB (=ordas nagy reach ráadásul), egy third down back és egy tök érthetetlen kitrédelés a körből... Asszem nekem ennyi elég is volt mára.
Do your job
több mint 15 éve
Én hiszek neked. Remélem jó lesz, de ezzel sztem akkor egyértelmű h BJGE a no.1.Ezt a Faulk 2.0-t nem értem, Woodhead mi akkor?MattMillerVereen azért több ennél. Ő egy jó futó, aki tud elkapni is. BJGE mellé kiegészítésnek szerintem jobb, mint Leshoure.Schleck
Amúgy mennyire más lenne itt a hangulat ha a CB, OT, RB draft úgy lett volna, hogy Amukamara, Carimi, Leshoure.
több mint 15 éve
Ezt a Faulk 2.0-t nem értem, Woodhead mi akkor?MattMillerVereen azért több ennél. Ő egy jó futó, aki tud elkapni is. BJGE mellé kiegészítésnek szerintem jobb, mint Leshoure.
több mint 15 éve
Úgy látszik idén a szokásos megleptés UDFA-ra pass rushert akarunk húzni....Vagy ennyire mély idén a depth, hogy minek oda picket áldozni....
Eddig 3-ból talán egy - Solder - pick érthető...

több mint 15 éve
Letradeltetek, van egy extra 3+5. körötök.