New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A "védelem nyeri a Super Bowlt" elcsépelt, agyonhasznált kifejezés mellett, amitől a rájátszásban félni kell, az a franchise QB, aki "egyedül" is képes megverni bárkit. Az előző években a Pats def ellen boldog-boldogtalan tudott karrier-számokat produkálni, de jelen helyzetben a Roethlisberger, Flacco, P. Manning triótól sokkal jobban kell tartani, mint Sancheztől, akinek ráadásul a Gillette-ben botrányos a mutatója eddigi két látogatása alapján. Ettől még megnyerheti ő is ezt a meccset (AJ Feeley is tűnt MVP-nak ellenünk még nem is olyan régen), de az előbb említett hármas tagjai jóval veszélyesebbek lettek volna.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tudom, hogy nem ildomos a túlzott magabiztosság egy Pats szurkolótól 😉, de a Jets ellen nyerni kell, nincs mese. Persze a PO-ban bármi megeshet, de ezt a meccset hozni kell, mert egyszerűen ez a jobb csapat.
több mint 13 éve
Dega 53 — van
A Jets most abban reménykedik,hogy a PO-ban bárkinek sikerülhet egy meccset nyernie,hogy nem ő az esélyes.
Nos....,a Jets azt a meccset már megnyerte!! 😀
RR nem tud semmit a Pats ellen,ami hatásos lenne,a Pats mentálisan sokkal jobb állapotban van...,és ott dől el!! 😉

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jól van, ryan kezdte, edwards folytatja, még egy-kettő, és nagyobbat kapnak mint múltkor 😛Wyatt
mondják... tele van a twitter vele... LT kifogásolta h a múltkori nagy verés után BESZÉLGETTEK és mosolyogtak a Pats játékosok... és h ő már akkoris mondta, h oké, most megfogtatok, de visszajövünk még... nem tom mit kellett volna csinálniuk a srácoknak, sírni?! magukba roskadva ülni, vagy mit?!Danna
Sziasztok!

Összeszedtünk itt egy pár előzetes nyilatkozatot (A Tomlinson félét is😀:

http://mnfl.blog.hu/2011/01/10/nfl_playoff_masodik_fordulo_ok_mondtak
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
akit érdekel, itt megtalálja az nfl network-ös Belichick SoundFX (és még sok más) videót. fantasztikus anyagok.triangle
Tényleg jó, köszi.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nem tudom volt-e már, de a Saints PO vereségével továbbra is a Pats a legutóbbi csapat, amelyik Super Bowl győzelmét követő évben is tudott a rájátszásban meccset nyerni a (2006. jan. vs Jaguars).
több mint 13 éve
triangle 1 283
akit érdekel, itt megtalálja az nfl network-ös Belichick SoundFX (és még sok más) videót. fantasztikus anyagok.
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Aaron Hernandez sérülése hogy javul?

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
lt-nek azóta is az a 2006-os po meccs a baja, bár őt eléggé bírom amúgy 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a Ravens mai teljesítményét elnézve azért örülök, hogy Sanco-ékat kaptuk, nem lennék a vasasok helyében...Gyulus
Bár örülök a Jetsnek, de én nem voltam eldölve a Ravenstől. Megvertek egy teljesen szétesett, 0 offense-szel játszó, a végérte teljesen hitehagyott Chiefset.

Ui.: de szar volt Casselzinedine5
persze, szerintem is inkább a mai KC volt közelebb a realitáshoz mint az alapszakaszbeli, úgyhogy a Ravens kvázi a kötelezőt hozta, de ettől függetlenül szinte minden szempontból erősebbnek érzem őket a Jets-nél.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
a Ravens mai teljesítményét elnézve azért örülök, hogy Sanco-ékat kaptuk, nem lennék a vasasok helyében...Gyulus
Bár örülök a Jetsnek, de én nem voltam eldölve a Ravenstől. Megvertek egy teljesen szétesett, 0 offense-szel játszó, a végérte teljesen hitehagyott Chiefset.

Ui.: de szar volt Cassel
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
őszintén szólva annyira nem örülök most a Jetsnek, a jelenlegi Dline depth mellett igencsak komolyan megszívhatjuk egy run heavy D ellen (lásd tavalyi, Ravens elleni meccs...)
a -3 fok, hózápor is inkább PM-éknek tette volna be a kaput, egy NY-i csapatot ez annyira azért nem fog hazavágni

mindenesetre kevésbé kell aggódnunk 14/21 pont hátrányban, hogy az ellen QB-je az utolsó negyedben megfordítja a meccset😊

más... Deaderick-nek szvsz elég volt az egy hét bünti, iszonytatóan nagy szűkség lenne rá futás ellen:SGyulus
Jets vagy Ravens a kerdes, mert ha nyert volna az Indy akkor a Steelershez ment volna es akkor mar inkabb JetsSpigo
a Ravens mai teljesítményét elnézve azért örülök, hogy Sanco-ékat kaptuk, nem lennék a vasasok helyében...
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
jól van, ryan kezdte, edwards folytatja, még egy-kettő, és nagyobbat kapnak mint múltkor 😛Wyatt
mondják... tele van a twitter vele... LT kifogásolta h a múltkori nagy verés után BESZÉLGETTEK és mosolyogtak a Pats játékosok... és h ő már akkoris mondta, h oké, most megfogtatok, de visszajövünk még... nem tom mit kellett volna csinálniuk a srácoknak, sírni?! magukba roskadva ülni, vagy mit?!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a Ravenst látva én kedvezőbbnek tartom hogy a Jets-szel játszunk. persze ellenük se lesz könnyű, főleg hogy az alapszakaszban már megadtuk nekik a kellő motívációt a visszavágásra, de azért a Ravens jobb csapat náluk, legalábbis az én véleményem szerint.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
jól van, ryan kezdte, edwards folytatja, még egy-kettő, és nagyobbat kapnak mint múltkor 😛

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Hadd mondja csak. Annál nagyobbat fog koppanni majd jövő vasárnap.
több mint 13 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Mily örvendetes, hogy a legnagyobb faszt (Kerry Rhodes) sikerült pótolni egy hasonlóval, Braylon Edwards-szal. Mi járhat a fejében, mikor ilyeneket mond?

"I remember what happened [Dec. 6 in a 45-3 Patriots win] but at the end of the day we know we're better than them."Imitheking
😂

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 883
Mily örvendetes, hogy a legnagyobb faszt (Kerry Rhodes) sikerült pótolni egy hasonlóval, Braylon Edwards-szal. Mi járhat a fejében, mikor ilyeneket mond?

"I remember what happened [Dec. 6 in a 45-3 Patriots win] but at the end of the day we know we're better than them."
több mint 13 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
őszintén szólva annyira nem örülök most a Jetsnek, a jelenlegi Dline depth mellett igencsak komolyan megszívhatjuk egy run heavy D ellen (lásd tavalyi, Ravens elleni meccs...)
a -3 fok, hózápor is inkább PM-éknek tette volna be a kaput, egy NY-i csapatot ez annyira azért nem fog hazavágni

mindenesetre kevésbé kell aggódnunk 14/21 pont hátrányban, hogy az ellen QB-je az utolsó negyedben megfordítja a meccset😊

más... Deaderick-nek szvsz elég volt az egy hét bünti, iszonytatóan nagy szűkség lenne rá futás ellen:SGyulus
Jets vagy Ravens a kerdes, mert ha nyert volna az Indy akkor a Steelershez ment volna es akkor mar inkabb Jets
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Fasza...Wright ----> IRGRAFI
Cakkos lesz így a Dline. Wilforkon és Warrenen kívül csupa névtelen fiatal játékos van.FViktor93
Akik harapni fognak remélem, mert ki vannak éhezve!dd
Vagy összefossák a bokájukat mert sosem játszottak még playoffban 😀 remélem igazad lesz 😉
több mint 13 éve
dd New England Patriots 52
Fasza...Wright ----> IRGRAFI
Cakkos lesz így a Dline. Wilforkon és Warrenen kívül csupa névtelen fiatal játékos van.FViktor93
Akik harapni fognak remélem, mert ki vannak éhezve!
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 754 — StuG Life
aki követ twitteren, tudja mit gondolok

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

más... Deaderick-nek szvsz elég volt az egy hét bünti, iszonytatóan nagy szűkség lenne rá futás ellen:S
több mint 13 éve
Aic 6
Remélhetőleg az O hozza a jó formáját és a remek playcallingot akkor elegendő pontot felbírunk tenni a táblára, az igazi nagy kérdés az lesz, hogy ez a jelenlegi Dline +Mayo és Spikes képes lesz e megfogni a Jets féle futójátékot.manuszka86
Szerintem az, hogy Atiyyah Ellison-tól elköszöntünk azt jelenti, hogy Wright kivételével a többi D-Lineman rendben lesz a meccsig.
Warren-Wilfork-Deadrick nem rossz kezdő, és a sub-ba ott lesz Pryor, Moore és Love.
Így Vince több pihenőt kaphat, és végig "jóerőben" lesz.Sinisa
Egyetértek, egy egészséges D-line-al és kicsit felpofozott Linebacker sorral azért Sancho nem lesz olyan könnyű helyzetben. Visszatér Spikes futás ellen, sub packagben meg ott lesz a jó formában levő Guyton.

Csak a meccs elejét láttam tegnap, de azért voltak elég homály dobásai kedvenc Jets QB-nknak, amit azért McC és a safetyk komolyan megbüntethetnek. (csak Arringtont ne gyalázzák szét nagyon)

P.S.: Bria, Ventura után te nem pattansz fel a? 😛 😀Witchdoctor
a jetsesen ül 😊
több mint 13 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Remélhetőleg az O hozza a jó formáját és a remek playcallingot akkor elegendő pontot felbírunk tenni a táblára, az igazi nagy kérdés az lesz, hogy ez a jelenlegi Dline +Mayo és Spikes képes lesz e megfogni a Jets féle futójátékot.manuszka86
Szerintem az, hogy Atiyyah Ellison-tól elköszöntünk azt jelenti, hogy Wright kivételével a többi D-Lineman rendben lesz a meccsig.
Warren-Wilfork-Deadrick nem rossz kezdő, és a sub-ba ott lesz Pryor, Moore és Love.
Így Vince több pihenőt kaphat, és végig "jóerőben" lesz.Sinisa
Egyetértek, egy egészséges D-line-al és kicsit felpofozott Linebacker sorral azért Sancho nem lesz olyan könnyű helyzetben. Visszatér Spikes futás ellen, sub packagben meg ott lesz a jó formában levő Guyton.

Csak a meccs elejét láttam tegnap, de azért voltak elég homály dobásai kedvenc Jets QB-nknak, amit azért McC és a safetyk komolyan megbüntethetnek. (csak Arringtont ne gyalázzák szét nagyon)

P.S.: Bria, Ventura után te nem pattansz fel a? 😛 😀