New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Az OL kapcsán annyit jegyeznék meg, hogy az elmúlt évek falát így is, úgy is meg kellett bontani, mert komolyabb D-k ellen szinte állandóan megrogytak, az elmúlt 3 PO vereség is nagyrészt rájuk fogható....hosszú távon, legidálisabb helyzetben szvsz nagyot ütne egy Solder-Mankins-Conolly-Cannon-Vollmer felállás
lehet hogy nem idén, de 2-3 szezonon belül - csak Tom tartson ki addig
több mint 14 éve
Kiegészítések:viitoTBC-ben igazad lehet bár ebbe szerepkörbe UFA pass rusher már nehezen fog érkezni. Ha úgyis inkább 4-emberes fal lesz passing downok során, akkor Moore veheti át a szerepét. Oda még a coverage sem kell. Cunninghamtől meg a sophomore jumppal jól jönne egy 6-8 sackes szezon. 😊
több mint 14 éve
azaz össz 7,5 milkával kevesebbet nyom most a cap... megérte?😊GyulusPersze, jön Aso! 😀 😀
"How's this for a turn on Nnamdi Asomugha sweepstakes. Jets are out. Nnamdi's about ready to make up his mind."

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Katula helyett egyelőre Ninkovich a long snapper a TC-ben. :rolleyes:
több mint 14 éve
Warren... :Segyike a régi bajnokcsapat-beli embereknek
a szerződéshosszabbítása óta azonban szinte folyamatosan volt vmi baja... szvsz a dokik valami olyat vehettek észre rajta, ami kicsukja, h használhassuk...
mind1, az emlékeimben még sokáig él a Warren-Wilfork-Seymour hármas (bár velük egy SB-t sem nyertünk😀)
másd: LDE poszt - Deadrick neve ugrik be nekem, tavaly nagyon szépen vitézkedett Ty helyén
nálam jelenleg Deadrick-Wilfork-Brace a futószitációs hármas
passz ellen meg esetleg Pryor-Big Al- Wright?
az a vicc, hogy emberhiányban így sem küszködünk a DL-ben csak épp 2-3 embernek is "ugrania" kell színvonalban
hogy hol erősödtünk és gyengültünk.. várjuk meg a szeptemberi végső cutokat, addig felesleges ilyen mélyen belemenni... én azt mondom hogy nem tűnik vészesnek a helyzet, ha az FO továbbra is aktívan tömködi a lyukakat
cap-tisztogatás, azaz kivel mit takarékoskodunk
warren - cap hit: 5,2 milka így is üti a capet, össz 200e-t takarítottunk meg (itt látszik h vmi iszonyat súlyos ok húzódik meg az egész mögött)
TBC - 2 milka cap hit, emlékeim szerint 1,5 milka szabadult fel
Crumpler - 500e cap hit, 2 milka megtakarítás
Kaczur - 875e cap hit, 3 milka megtakarítás
Stroud - 125e cap hit, 750e megtakarítás
a többieket hagyjuk
azaz össz 7,5 milkával kevesebbet nyom most a cap... megérte?😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az első sokk után... villámkörkép a csapatrészeknél tavalyhoz képest:Kiegészítések:
DL: gyak. G. Warren helyett most van Haynesworth -- vagy sokkal jobb, vagy egy emberrel kevesebben vagyunk.
LB: nincs változás, csak a sophomore jumpra lehet építeni
DB: Bodden visszatér, ami nagy plusz; Dowling draft szintén pozitív -- egyértelmű erősödés
OL: jobb nem lett, az tuti. akár visszajön még egy évre Light, akár nem. Koppen is csak öregebb lesz egy évvel
WR: 85-tel egyértelmű erősödés
TE: flexibilitást vesztett a csapat, de ha csökken a két tight endes felállások mértéke ez nem tényező
RB: tiszta fiatalítás, papíron nagy plusz, remélhetőleg ez realizálódik a pályán, bár mint tudjuk a futójátékhoz kell a támadófal is
QB: nincs változás. ameddig Brady egészséges mindegy ki a csere, ha beüt nála a krach, mindegy ki lesz a kezdő
A támadófal nekem aggasztó képet fest, de ide biztos nem lesz töltelékemberen kívül más igazolás. 😛DoM
DL: ebben a percben Wright tűnik nálam befutónak. A két nagyember mellett, masszív ILB részleg segítségével talán nem lenne akkora gond, hogy futás ellen nem ő a mozdíthatlanság szobra, viszont az irányító támadásában már tavaly is jól muzsikált.
LB: itt ugye érdemes kétfelé venni a belő és a külső LB szekciót. Belül szerintem eddig sem volt gond, és itt még erősödik is a csapat azzal, hogy Spikes és Fletcher még egy TC-n lesz túl, ha nem lesz komoly jump, csak hozzák az eddigit +1 év tapasztalat, akkor nyugodtak lehetünk.
OLB részlegnél viszont nincs TBC (16/6 meccs, 45 tackle, 5 sack, azért nem olyan rossz eredmény, valamint ez a TBC már nem a régi 0 coverage változat volt), és nem tudom, hogy kinek kellene hirtelen gigát domborítani "sophomore jump" keretében, Cunniből lehet, hogy még TBC sem lesz 2011-ben, és semennyire sem látszik, hogy ki fog itt sackeket gyártani.
OL: Remélhetőleg marad Mankins, szinte az első perctől kezdő lehet Solder, és akkor működhet a dolog. Viszont a C problémák évről évre egyre látványosabbak lesznek. A másik amiben bízhatunk, hogy a 3 csapatnak is elegendő OL project ember közül legalább 1 képes lesz Dan Connolly 2.0-vá avanzsálni (gyk, szolíd játékos, a kezdők a liga második felében, semmi extra, de nem kell rettegni, amikor a pályán van).
TE: itt kevésbé félek. Hernandez bizonyította, hogy nem kutyaütő ő sem blokkolás terén, idén van még egy TC-je csiszolni a technikát, Gronko-tól ha nem is egy Alge féle 6. falember teljesítmény, de egy normális blokkoló TE játéka elvárható, és ott az újonc blokkoló TE-nk is. Nem biztos, hogy itt nagyot veszítünk, ha marad a 3TE, akkor valamennyit feláldozunk a jelenlegi erőnkből (nem biztos, hogy olyan sokat), hogy jövőre sokat lépjünk előre.
RB: BJGE kell vissza a csapatba, ez nekem egyértelmű. Még mindig ő az aki a leginkább all down back, aztán meg lehet nézni, hogy az újoncok hogy muzsikálnak, de ebben a pillanatban ő az egyetlen potenciális ~900-1000 yardos játékosunk.
több mint 14 éve
Az első sokk után... villámkörkép a csapatrészeknél tavalyhoz képest:DL: gyak. G. Warren helyett most van Haynesworth -- vagy sokkal jobb, vagy egy emberrel kevesebben vagyunk.
LB: nincs változás, csak a sophomore jumpra lehet építeni
DB: Bodden visszatér, ami nagy plusz; Dowling draft szintén pozitív -- egyértelmű erősödés
OL: jobb nem lett, az tuti. akár visszajön még egy évre Light, akár nem. Koppen is csak öregebb lesz egy évvel
WR: 85-tel egyértelmű erősödés
TE: flexibilitást vesztett a csapat, de ha csökken a két tight endes felállások mértéke ez nem tényező
RB: tiszta fiatalítás, papíron nagy plusz, remélhetőleg ez realizálódik a pályán, bár mint tudjuk a futójátékhoz kell a támadófal is
QB: nincs változás. ameddig Brady egészséges mindegy ki a csere, ha beüt nála a krach, mindegy ki lesz a kezdő
A támadófal nekem aggasztó képet fest, de ide biztos nem lesz töltelékemberen kívül más igazolás. 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bármit is mondanak azzal kapcsolatban, hogy Ty Warren cutja nem függ össze a sérülésével valószínűleg bullshit:- 30 évesen a legjobb DL korban van
- 2013ig élő szerződése van a csapattal, ő volt az elmúlt években az egyik olyan szerződéssel rendelkező (nem rookie), akinek a legtovább volt élő szerződése, mikor sorban jártak le az alap emberek kontraktusai.
- nem ő lenne az első ember a BB éra alatt, aki nem megy át egy mezei erőnléti felmérőn
- nem lehet azt mondani, hogy 2 ember lenne az ő helyére, ahogy azt sem
- trade? még egy marék szotyiért sem próbáltuk eladni
inkább azt gondolom, hogy a csapat hallgat, hogy mi a valódi (egészségügyi) ok az elbocsájtás mögött, had próbálkozzon máshol, hátha az ottani egészségügyi team nem fogja olyan súlyosnak értékelni a problémát, nem kell rögtön ráragasztani a rokkant cimkét.
több mint 14 éve
A jó öreg Ty... nagy kár érte!Megnéztem volna ebben a szezonban amikor az "öregek" feltámadva megmutatják a tejfeles szájúaknak mi is a foci 😉
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
triangle
1 283
Tom Curran-től:Likelihood of released Patriots returning... 1. Crumpler, 2. Warren, 3. Lawyer Milloy, 4 Kaczur. 😀
több mint 14 éve
triangle
1 283
ez mellbe vágott. sajnálom, hogy Ty nem jött rendbe (gondolom ezért bukott a fizikai felmérőn - szerk: állítólag mégsem ezért...), a legjobbakat neki, remélem valahol még tud hasznos csapattag lenni. úgyszintén a legjobbakat Captain Crumpnak, megtanította az újoncoknak amit kell, majd pápá (ld. Bruschi)."the best interest of our team" - szokás szerint mindenki néz, mint a moziban. majd pedig (remélhetőleg) megint BB-nek lesz igaza. :/
több mint 14 éve
Hát Kaczur és Crumpler nem lep meg, de Warren cutja mélységesen sokkolt. Ezek szerint mégsem jött rendbe a sérülése. Ezek után tényleg arra leszek kíváncsi, hogy hogyan fog felállni a base D.
Valami ilyesmit tudok elképzelni:
Wright - Wilfork - BigAl/Brace
Cunningham - Spikes - Mayo - Ninkovich
Bodden - Chung - Vödör - DMC
Hát ezek alapján nem tudom, hogy PR honnan lesz 😀
több mint 14 éve
És Albert strong safety lesz 😀TY Warrent neeee 😕1-4-6 lesz a base D. 😛
Egy új korszak kezdete ez és egy másik vége. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb 3-4 Dl-je volt az Seymour, Wilfork és Warren...
Nem tudom, hogyan fogom ezt megszokni...
Szerk.: Valaki mondja már meg nekem, hogy Spikes például mi a habos bánatot fog játszani 4-3-ban? Már tudom, csak sub package felállásokban fogunk játszani...Boston
Ty Warren 😕 😕DoM
Do your job
több mint 14 éve
Patriots released OLB Tully Banta-Cain, CB Tony Carter, TE Alge Crumpler, T Nick Kaczur, DL Marcus Stroud, DL Ty Warren, LB Ryan Coulsonez a végső
több mint 14 éve
TY Warrent neeee 😕1-4-6 lesz a base D. 😛
Egy új korszak kezdete ez és egy másik vége. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb 3-4 Dl-je volt az Seymour, Wilfork és Warren...
Szerk.: Valaki mondja már meg nekem, hogy Spikes például mi a habos bánatot fog játszani 4-3-ban? Már tudom, csak sub package felállásokban fogunk játszani...Boston
Ty Warren 😕 😕
több mint 14 éve
nyugi Wyatt, hidd el BB megoldja 😉aztecPersze... De most konkrétan két nap alatt két fronton szopatott halálra...

több mint 14 éve
TY Warrent neeee 😕 Egy új korszak kezdete ez és egy másik vége. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb 3-4 Dl-je volt az Seymour, Wilfork és Warren...
Szerk.: Valaki mondja már meg nekem, hogy Spikes például mi a habos bánatot fog játszani 4-3-ban? Már tudom, csak sub package felállásokban fogunk játszani...
Do your job
több mint 14 éve
Warren nem ment át a fizikai felmérőn...
több mint 14 éve
Kurvajó...Akkor asszondja
Cunningham Wilfork Haynesworth SENKI
Spikes? Mayo Guyton?
VICC
Se RE, se LOLB, se ROLB korrekt nincs a keretben, legyen csak 4–3... A faszom az egészbe...

több mint 14 éve
Karen Guregian - Ty Warren texted me saying the Pats were "going in a different direction defensively." Warren also thanked the Kraft family, saying "it was a pleasure" to play for the Pats. 😕
több mint 14 éve
Jogos.Szerintem 6 WR beleférhet, ha meg nem akkor valamelyik PUP-on kezd és majd ráérnek október végén dönteni.zinedine5Aki nincs active/PUP listán a TC kezdetén, azt tudtommal nem lehet reserve/PUP listára sem tenni az alapszakasz megkezdésekor.DoM
több mint 14 éve
Reiss: Patriots announce that Ty Warren, Alge Crumpler and Nick Kaczur have been released.Hej, de kurvajó, két nap alatt Stroud és Warren is (Y)
????????????????Danna
Remélem máshol még azért tudnak játszani