New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Egyelőre nincs ok a pánikra, de Brace, Deaderick, Pryor és Ty Warren is actice/PUP listán kezdi az edzőtábort (hello védőfal) Hernandezzel együtt... 😕
több mint 14 éve
"To get WR Chad Ochocinco from Cincinnati, New England surrendered a 5th-round pick in 2012 and a 6th-round pick in 2013." Ez is vállalható 😊 (Schefter)

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
majd Ras I 😀Nem, én McCourthyben nem vagyok biztos. 😛SchleckSzerintem a Giants-drukkerek máris sírva írnák alá ezt az ismétlődést látatlanban 😊berger90Azért a vége más lenne 😀 McCourthy eltudja kapni a labdát 😀FViktor93
több mint 14 éve
"David Mikel Tyree (born January 3, 1980) is a retired American football wide receiver and special teams player" Nincs mitől félni 😊Azért a vége más lenne 😀 McCourthy eltudja kapni a labdát 😀FViktor93Kicsit ez az offseason kezd hasonlítani a 2007eshez. Akkor is jött egy sztár D játékos + egy lesajnált klasszis WR. Hogy is mondják a történelem ismétli önmagát? 😀 Persze csak viccelek.FViktor93Szerintem a Giants-drukkerek máris sírva írnák alá ezt az ismétlődést látatlanban 😊berger90
(Wikipedia)

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Nem, én McCourthyben nem vagyok biztos. 😛Azért a vége más lenne 😀 McCourthy eltudja kapni a labdát 😀FViktor93Kicsit ez az offseason kezd hasonlítani a 2007eshez. Akkor is jött egy sztár D játékos + egy lesajnált klasszis WR. Hogy is mondják a történelem ismétli önmagát? 😀 Persze csak viccelek.FViktor93Szerintem a Giants-drukkerek máris sírva írnák alá ezt az ismétlődést látatlanban 😊berger90
több mint 14 éve
Azért a vége más lenne 😀 McCourthy eltudja kapni a labdát 😀Kicsit ez az offseason kezd hasonlítani a 2007eshez. Akkor is jött egy sztár D játékos + egy lesajnált klasszis WR. Hogy is mondják a történelem ismétli önmagát? 😀 Persze csak viccelek.FViktor93Szerintem a Giants-drukkerek máris sírva írnák alá ezt az ismétlődést látatlanban 😊berger90
több mint 14 éve
Kicsit ez az offseason kezd hasonlítani a 2007eshez. Akkor is jött egy sztár D játékos + egy lesajnált klasszis WR. Hogy is mondják a történelem ismétli önmagát? 😀 Persze csak viccelek.FViktor93Szerintem a Giants-drukkerek máris sírva írnák alá ezt az ismétlődést látatlanban 😊
Mindig jövőre
több mint 14 éve
Végre megint érkezett egy klasszis WR! Aki pályán belül és pályán kívül is parádés teljesítményre képes! Remélem Chad is és a csapat is eléri a kitűzött céljait!Nagyon szépen kezdünk összeállni és BB-ék megint előhúztak valamit abból a bizonyos kalapból!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Ez kész!Wouldn't it be funny if he didn't get 85 as his jersey number? I think so.😂
több mint 14 éve
Kicsit ez az offseason kezd hasonlítani a 2007eshez. Akkor is jött egy sztár D játékos + egy lesajnált klasszis WR. Hogy is mondják a történelem ismétli önmagát? 😀 Persze csak viccelek.
több mint 14 éve
Nem, de nem is kell azért, hogy az legyen. Sőt, azt mondom, hogy az még lehet, hogy rosszabb is lenne. Menjenek csak szépen elosztva a passzok. Hisztizni nem fog, szal jó pont, már csak egy ROLB kéne, és elégedett lennék maximálisan 😊

több mint 14 éve
na majd Aso leszedi 😀StezAso-t is elhozzuk 😛
több mint 14 éve
Tényleg nem elégedetlenség, de szubjektíven azért Ocho nem egy 2007-es Randy Moss...Mondjuk ha jó pénzért jün és beáll a sorba, akkor még ki is forrhatja magát...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akkor most "2 marék" dollárért szereztünk elméletileg 2 jó játékost? 😊
több mint 14 éve
Cincinnati will receive two late draft picks from New England in return for WR Chad Ochocinco -- a pick in 2012, a pick in 2013.
több mint 14 éve
Wow, what a day for the Patriots! Reports Pats get Haynesworth for 2 years $12 mil NONE guaranteed, and Ocho on a 3-year restructured deal.DannaUhh,a post első fele különösen finom!
több mint 14 éve
Wow, what a day for the Patriots! Reports Pats get Haynesworth for 2 years $12 mil NONE guaranteed, and Ocho on a 3-year restructured deal.DannaAz úgy viszont nagyon korrekt 😮
Kíváncsi vagyok, mennyibe fájt Ocho

több mint 14 éve
durca egy csapat leszünk idén
több mint 14 éve
chaddel ilyen szempontból sose volt baj. egy jó értelemben vett bohóc, a színfalak mögött pedig a legkeményebb melós.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Wow, what a day for the Patriots! Reports Pats get Haynesworth for 2 years $12 mil NONE guaranteed, and Ocho on a 3-year restructured deal.
több mint 14 éve
Na, újabb rekordokra fel 😂 Én nem bánom, hogy jött egy Nr1 WR, aki nem pöttömpanna, csak álljanak be szépen Big Allel együtt a sorba 😊
Bár, azért, ahogy nézem, ő is csak 6'1, valamiért legalább 6'3 rémlett, ne kérdezzétek, miért

több mint 14 éve
a bengals beat writer azt írja 3 éves szerződést kap, ellenértékről nem olvastam még.
ami nem hajlik, az törik!