New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Egész véletlenül Breer most tett fel egy cikket, melynek első része QB-k és ezáltal egy csapat "felépítésével" foglalkozik, elsősorban BigBenen és Sanchezen, azaz a Steelers-n és Jetsen keresztül, de érinti Rodgers-t és Cutlert, no és Brady kezdeti sikerességét és utóbbi években tapasztalható sikertelenségét a PO-ban.http://www.nfl.com/superbowl/story/09000d5d81dd1e2c/article/big-ben-other-title-game-qbs-had-shot-to-grow-into-roles?module=HP_spotlight
Vonatkozó rész:
The case of Tom Brady, too, is interesting here. Brady preceded Roethlisberger as the first quarterback to win a Super Bowl in his second year, and added second and third championships in years Nos. 4 and 5. To that point, he was 9-0 in the postseason, a time of year when his defense would typically dominate.
He's 5-5 since, as the team has become more about the quarterback, with a prolific passing game and defense geared to play from ahead. Now Brady is out of the playoffs as 20-somethings Rodgers, Cutler, Sanchez and Roethlisberger remain alive.
And those four aren't alive because they're better than Brady. They aren't. But the teams around them don't need them to be lights-out to get by. It used to be like that for the Patriots' quarterback, but now he's in a situation like the one Peyton Manning's played in for the balance of his career: If he doesn't deliver, the team goes home.
Persze, ha 3-ból 3-szor kiválóan játszik, lehet Super Bowlt nyerni, de vajon lehetséges 3-ból 3-szor kiválóan játszani, amikor az ellenfelek a Jets, a Steelers és Packs/Bears? Lehet, csak nem valószínű. 28 pont sok. Ha 20 körül tudna tartani a Pats D, akkor Brady megint clutch lehetne, mert más lenne a meccs ritmusa, alakulása és ezáltal mentálisan is jobban ott lehetne. Nem rosszabb QB lett, csak rosszabb D-vel játszik. Épp úgy - ahogy a cikkben is szerepel -, ahogy Manning. Ezért van Bradynek 3, Manningnek 1 gyűrűje.
Ezt abszolút nem az eszmecsere újjáélesztése miatt hoztam, csak annyira idevágott és pont ma tette fel Breer. Szal no problem, ha nem értünk egyet, de nekem ez a cikk iszonyatosan bejött, maximálisan azonosulni tudok vele.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
de kiváncsi voltam reagálsz-e. 😉zinedine5De hát ez a kérdés nem kérdés. 😉
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ugyanazokat a köröket futnánk le, de kiváncsi voltam reagálsz-e. 😉Én is végighallgattam a podcastet és nagyjából egyet is értek az ott elhangzottakkal és örülök, hogy ott sem gondolta úgy mindenki, hogy az a 28 pont olyan sok lenne, amivel ne lehetett volna nyerni.zinedine5Igen. Bár adás után meg is jegyeztem nekik, hogy márpedig a tények makacs dolgok és ha 28 pontot engedsz a PO-ban, akkor kb 10%-ra csökkentek a győzelmi esélyeid. 😉 A Jets D ellen pedig sztem a 0-hoz konvergál.Soldados
több mint 13 éve
Én is végighallgattam a podcastet és nagyjából egyet is értek az ott elhangzottakkal és örülök, hogy ott sem gondolta úgy mindenki, hogy az a 28 pont olyan sok lenne, amivel ne lehetett volna nyerni.zinedine5Igen. Bár adás után meg is jegyeztem nekik, hogy márpedig a tények makacs dolgok és ha 28 pontot engedsz a PO-ban, akkor kb 10%-ra csökkentek a győzelmi esélyeid. 😉 A Jets D ellen pedig sztem a 0-hoz konvergál.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Szerintem rossz oldalorról közelíted meg. Fitzgerald személyiségét nem lehet Mossal összehasonlítani. Nem sok esélyt látnék arra, hogy Fitz elkezdene durcizni, hogy nem kap labdát és ezért Brady erőltetné neki. Egyszerűen kellene egy ilyen típusú játékos a mostani Oba mert láttuk a Jets ellen, hogy mi van akkor ha megfogják a rövid passzos játékunkat.nem arra gondoltam, hogy nem tud rövidet elkapni (egyébként Moss is tudott), vagy nem illene a rendszerbe, hanem hogy megint erőltetni "kellene" a sztárelkapó felé a labdát, ami nem szül sok jót.triangleaztán nézhetné mindenki, hogy Brady erőlteti a passzokat Fitznek, mer' muszáj stb. stb.Hát azért ez hülyeség. Fitz tud rövidet is elkapni. Tökéletesen illene a Pats mostani rendszerébe. Ideáális célpont a rövid passzoknál, és kellő veszélyes a deep átadásoknál is. Szvsz hülyeség Mosshoz hasonlítaniFViktor93
akkor inkább hozzunk egy Branch-et fiatalabb kiadásban, annak több értelmét látnám.triangle
több mint 13 éve
Moss tudott , de nem akart rövidet elkapni. Ugyanis akkor nagy valószínűséggel bekerült volna a"darálóba", az pedig derogált neki.nem arra gondoltam, hogy nem tud rövidet elkapni (egyébként Moss is tudott), vagy nem illene a rendszerbe, hanem hogy megint erőltetni "kellene" a sztárelkapó felé a labdát, ami nem szül sok jót.triangleaztán nézhetné mindenki, hogy Brady erőlteti a passzokat Fitznek, mer' muszáj stb. stb.Hát azért ez hülyeség. Fitz tud rövidet is elkapni. Tökéletesen illene a Pats mostani rendszerébe. Ideáális célpont a rövid passzoknál, és kellő veszélyes a deep átadásoknál is. Szvsz hülyeség Mosshoz hasonlítaniFViktor93
akkor inkább hozzunk egy Branch-et fiatalabb kiadásban, annak több értelmét látnám.triangle
több mint 13 éve
triangle
1 283
nem arra gondoltam, hogy nem tud rövidet elkapni (egyébként Moss is tudott), vagy nem illene a rendszerbe, hanem hogy megint erőltetni "kellene" a sztárelkapó felé a labdát, ami nem szül sok jót.aztán nézhetné mindenki, hogy Brady erőlteti a passzokat Fitznek, mer' muszáj stb. stb.Hát azért ez hülyeség. Fitz tud rövidet is elkapni. Tökéletesen illene a Pats mostani rendszerébe. Ideáális célpont a rövid passzoknál, és kellő veszélyes a deep átadásoknál is. Szvsz hülyeség Mosshoz hasonlítaniFViktor93
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
aztán nézhetné mindenki, hogy Brady erőlteti a passzokat Fitznek, mer' muszáj stb. stb.Hát azért ez hülyeség. Fitz tud rövidet is elkapni. Tökéletesen illene a Pats mostani rendszerébe. Ideáális célpont a rövid passzoknál, és kellő veszélyes a deep átadásoknál is. Szvsz hülyeség Mosshoz hasonlítani
több mint 13 éve
triangle
1 283
aztán nézhetné mindenki, hogy Brady erőlteti a passzokat Fitznek, mer' muszáj stb. stb.akkor inkább hozzunk egy Branch-et fiatalabb kiadásban, annak több értelmét látnám.
több mint 13 éve
Fitzgerald nem lenne rossz, ha el lehetne hozni pl. egy Edelman+2. körös 1. draftpickért, de ez nem valószínű. (Amíg az Arizonánál nem JMD a HC 😀)+ a Pats nem tudta megállítani a futást
Más:
3 közös tényező a Patriots 3 legutóbbi playoffvereségében:
- nyomás Bradyn
- az offense kiesett a ritmusból
- gyönge (lassú) kezdés
Teljes cikk Jeremy Lundbladtól (ESPN Stats & Information)Gogo
több mint 13 éve
Fitzgerald nem lenne rossz, ha el lehetne hozni pl. egy Edelman+2. körös 1. draftpickért, de ez nem valószínű. (Amíg az Arizonánál nem JMD a HC 😀)Más:
3 közös tényező a Patriots 3 legutóbbi playoffvereségében:
- nyomás Bradyn
- az offense kiesett a ritmusból
- gyönge (lassú) kezdés
Teljes cikk Jeremy Lundbladtól (ESPN Stats & Information)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
na az lenne a beszarás, 2007 reloaded 😛Felmerült kinti fórumokon Fitz neve... nem hiszem h az Arizona elengedné, vagy csak olyan áron amit BB nem fog megadni...DannaPedig egy Brady-Fitz páros 😀FViktor93
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Felmerült kinti fórumokon Fitz neve... nem hiszem h az Arizona elengedné, vagy csak olyan áron amit BB nem fog megadni...DannaPedig egy Brady-Fitz páros 😀
több mint 13 éve
Felmerült kinti fórumokon Fitz neve... nem hiszem h az Arizona elengedné, vagy csak olyan áron amit BB nem fog megadni...
több mint 13 éve
:o "Pats financial fact: CB Jonathan Wilhite's base salary jumps from $550,000 to $1.2 million for the 2011 season." (Mike Reiss)
Azonnal kirúgni.
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Jacksont én is szívesen látnám a csapatban, mint erősítést. Az más kérdés,hogy nem őt állítanám példaképként a fiatalok elé 😊Miért, te nem akarnád a csapatodba Filip Tisztelettudó Riverszt, vagy Vinszent Ide a pénzt Dzsekszont?Hát Jacksont én nagyon szívesen látnám itt. Elképzelni nem tudom mennyivel jobb lehetne ez az Offense ha lenne egy normális mélységi célpont. (Ugye ezért kár, hogy volt a Moss balhé) illetve hát mekkora upgrade lenne egy Harrison mondjuk ebbe a Dbe 😛FViktor93
És Dzsémsz MivanMivanMivan Harrisont? Terel Töltsd ki helyettem Szággszról nem is beszélve 😊undisputedly
Egy Suggs az már megint más kérdés. Még ha el is tekintünk attól,hogy milyen kinyilatkoztatásai voltak Brady felé, az mindenképpen kizáró ok nálam,hogy egy rivális csapat elleni utálatát odáig fokozta,hogy például: " I hate steelers " pólóban fényképezkedett.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Miért, te nem akarnád a csapatodba Filip Tisztelettudó Riverszt, vagy Vinszent Ide a pénzt Dzsekszont?Hát Jacksont én nagyon szívesen látnám itt. Elképzelni nem tudom mennyivel jobb lehetne ez az Offense ha lenne egy normális mélységi célpont. (Ugye ezért kár, hogy volt a Moss balhé) illetve hát mekkora upgrade lenne egy Harrison mondjuk ebbe a Dbe 😛
És Dzsémsz MivanMivanMivan Harrisont? Terel Töltsd ki helyettem Szággszról nem is beszélve 😊undisputedly
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Edelman maradjon kész, jó lesz ő még ittha már mindenképpen nagynevű olb-t kéne, akkor egyértelműen Tamba Halit ide, hadd kövesse csak az irl a gm-et 😀
több mint 13 éve
Aki SB-t nyer az SB-t nyer nem véletlenül. Ilyen nincs, hogy megérdemli-e vagy sem, ez baromság. 😊nDRoÍgy igaz. Magyarázkodnia a veszteseknek kell.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azt nem tudom hogy Edelman kinek mennyit érhet, de úgy hogy van Welker meg a 3TE (meg Woodhead a trükkös játékokohoz) akik helye biztos a meccseken, kicsit luxus az ő helye a gameday rosteren. ahogy te is írtad, egy Branch klón többet adna ehhez az O-hoz.Az biztos, hogy Welker vagy Edelman menni fog szvsz. Főleg h ott van Hernandez is aki kvázi majdnem oylan mint egy slotWR. Én szvsz annak örülnék ha Edelmant adnánk el. Egyszerűen jelen pillanatban ő többet tud hozzá tenni az Offensehez mint Edelman. Edelman meg mehetne a Ramsbe JMD és Bradford mellé 😛FViktor93Edelmannek szerintem gyakorlatilag nincs trade értéke. 6. körért meg minek elcserélni, amikor még lehetnek benne kiaknázatlan lehetőségek, plusz még most se kell nagy bátorság a pályára küldéséhez plusz ima, nehogy elszúrja.
Ami Welkert illeti jelenleg túl nagy értéket képvisel a csapat számára. Elsősorban Rizikó Branch miatt, akiről nem lehet tudni, mikor sérül le egy fűszáltól, és veszíti el a csapat meccsekre. Ők ketten olyan elkapók, akik a LOS-tól 10-13 yardon belül minden útvonalat képesek megfutni (Welker mondjuk inkább csak a slotból, amit a köv. bekezdés érint).
A nagyon gyakori két tight endes felállás miatt veszíthetett Welker vmit az értékéből, mert a "számokon kívülről" már egyáltalán nem olyan hatékony.
Price nem tudom hol állhat a fejlődésben, vagy egyáltalán melyek a lehetőségek benne (szerintem inkább Tate féle deep lasztikra sprintelő elkapó lehet belőle). Ezért a jelenlegi támadójátékhoz kellene találni egy Branch klónt (ki is lenne ez az FA/rookie azt ne kérdezzétek), hogy egy sérülés miatt ne nullázódjon le az elkapógárda, mert az senkinek se lenne jó.DoM
több mint 13 éve
Ne Harrisonban gondolkodjatok, Woodley lesz szabadügynök 😊Gogoő biztos menne, de csak az edzések miatt 😂
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ne Harrisonban gondolkodjatok, Woodley lesz szabadügynök 😊Terrel "utálombrédit" Suggs pedig igencsak furán nézne ki... 😊
több mint 13 éve
Az biztos, hogy Welker vagy Edelman menni fog szvsz. Főleg h ott van Hernandez is aki kvázi majdnem oylan mint egy slotWR. Én szvsz annak örülnék ha Edelmant adnánk el. Egyszerűen jelen pillanatban ő többet tud hozzá tenni az Offensehez mint Edelman. Edelman meg mehetne a Ramsbe JMD és Bradford mellé 😛FViktor93Edelmannek szerintem gyakorlatilag nincs trade értéke. 6. körért meg minek elcserélni, amikor még lehetnek benne kiaknázatlan lehetőségek, plusz még most se kell nagy bátorság a pályára küldéséhez plusz ima, nehogy elszúrja.
Ami Welkert illeti jelenleg túl nagy értéket képvisel a csapat számára. Elsősorban Rizikó Branch miatt, akiről nem lehet tudni, mikor sérül le egy fűszáltól, és veszíti el a csapat meccsekre. Ők ketten olyan elkapók, akik a LOS-tól 10-13 yardon belül minden útvonalat képesek megfutni (Welker mondjuk inkább csak a slotból, amit a köv. bekezdés érint).
A nagyon gyakori két tight endes felállás miatt veszíthetett Welker vmit az értékéből, mert a "számokon kívülről" már egyáltalán nem olyan hatékony.
Price nem tudom hol állhat a fejlődésben, vagy egyáltalán melyek a lehetőségek benne (szerintem inkább Tate féle deep lasztikra sprintelő elkapó lehet belőle). Ezért a jelenlegi támadójátékhoz kellene találni egy Branch klónt (ki is lenne ez az FA/rookie azt ne kérdezzétek), hogy egy sérülés miatt ne nullázódjon le az elkapógárda, mert az senkinek se lenne jó.
több mint 13 éve
Suggsot nem szeretem, de Harrison mindenképpen jöhetne. Mondjuk mind a kettő baszom nagy upgrade lenne.Harrisont és Suggs-ot 😀nDRoAttól, hogy tele vagyunk fiatalokkal meg BB által "kukázott" játékosokkal meg nincsenek nagynevű primadonna, nagypofájú sztárok attól még messze nem gyengébb a keret sőt.Miért, te nem akarnád a csapatodba Filip Tisztelettudó Riverszt, vagy Vinszent Ide a pénzt Dzsekszont?
Ráadásul amelyik keretben van egy Brady, Welker, egészséges Branch, Mankins, Light, Wilfork, Mayo, de ihletettebb formában Vödör is és még lehetne sorolni, visszatér (Ty Warren alulértékelt, Bodden és a csupaszív Faulk ezt csak zárójelben) azt a keretet semmivel nem tartom gyengébbnek mint akik bejutottak a Po-ba.
Inkább ilyen keretünk legyen és tudjunk építkezni a jövőben, mint nagy "sztárok" akik csak a saját érdeküket meg a nagy lóvéjukat akarják.Bruschi85
Ha V-Jax ilyen, akkor Mankins is.
Nem tudom, hogy hány jobb keret van az AFC-ben, lehet inkább úgy kellett volna fogalmazniuk, hogy a keretünk alapján nem gondoltak volna 14 győzelmet. (Mondjuk senki sem.)
Én is végighallgattam a podcastet és nagyjából egyet is értek az ott elhangzottakkal és örülök, hogy ott sem gondolta úgy mindenki, hogy az a 28 pont olyan sok lenne, amivel ne lehetett volna nyerni.
több mint 13 éve
Én inkább Harrisont. Ravens LBvel már befürödtünk egyszer.Harrisont és Suggs-ot 😀nDRoVégighallgattam a Podcast-et. Ezt már oda is beírtam a dícséret mellett, de gondoltam megosztom itt is mert kíváncsi vagyok a véleményetekre.Miért, te nem akarnád a csapatodba Filip Tisztelettudó Riverszt, vagy Vinszent Ide a pénzt Dzsekszont?
Azzal nem értettem egyet, hogy az AFC-ben játékoskeretileg 6 jobb csapat van a Patsnél..
Attól, hogy tele vagyunk fiatalokkal meg BB által "kukázott" játékosokkal meg nincsenek nagynevű primadonna, nagypofájú sztárok attól még messze nem gyengébb a keret sőt.
Ráadásul amelyik keretben van egy Brady, Welker, egészséges Branch, Mankins, Light, Wilfork, Mayo, de ihletettebb formában Vödör is és még lehetne sorolni, visszatér (Ty Warren alulértékelt, Bodden és a csupaszív Faulk ezt csak zárójelben) azt a keretet semmivel nem tartom gyengébbnek mint akik bejutottak a Po-ba.
Inkább ilyen keretünk legyen és tudjunk építkezni a jövőben, mint nagy "sztárok" akik csak a saját érdeküket meg a nagy lóvéjukat akarják.Bruschi85