New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Patriots released OLB Tully Banta-Cain, CB Tony Carter, TE Alge Crumpler, T Nick Kaczur, DL Marcus Stroud, DL Ty Warren, LB Ryan Coulsonez a végső
több mint 14 éve
TY Warrent neeee 😕1-4-6 lesz a base D. 😛
Egy új korszak kezdete ez és egy másik vége. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb 3-4 Dl-je volt az Seymour, Wilfork és Warren...
Nem tudom, hogyan fogom ezt megszokni...
Szerk.: Valaki mondja már meg nekem, hogy Spikes például mi a habos bánatot fog játszani 4-3-ban? Már tudom, csak sub package felállásokban fogunk játszani...Boston
Ty Warren 😕 😕
több mint 14 éve
nyugi Wyatt, hidd el BB megoldja 😉aztecPersze... De most konkrétan két nap alatt két fronton szopatott halálra...

több mint 14 éve
TY Warrent neeee 😕 Egy új korszak kezdete ez és egy másik vége. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb 3-4 Dl-je volt az Seymour, Wilfork és Warren...
Nem tudom, hogyan fogom ezt megszokni...
Szerk.: Valaki mondja már meg nekem, hogy Spikes például mi a habos bánatot fog játszani 4-3-ban? Már tudom, csak sub package felállásokban fogunk játszani...
Do your job
több mint 14 éve
Warren nem ment át a fizikai felmérőn...
több mint 14 éve
Kurvajó...Akkor asszondja
Cunningham Wilfork Haynesworth SENKI
Spikes? Mayo Guyton?
VICC
Se RE, se LOLB, se ROLB korrekt nincs a keretben, legyen csak 4–3... A faszom az egészbe...

több mint 14 éve
Karen Guregian - Ty Warren texted me saying the Pats were "going in a different direction defensively." Warren also thanked the Kraft family, saying "it was a pleasure" to play for the Pats. 😕
több mint 14 éve
Jogos.Szerintem 6 WR beleférhet, ha meg nem akkor valamelyik PUP-on kezd és majd ráérnek október végén dönteni.zinedine5Aki nincs active/PUP listán a TC kezdetén, azt tudtommal nem lehet reserve/PUP listára sem tenni az alapszakasz megkezdésekor.DoM
több mint 14 éve
Reiss: Patriots announce that Ty Warren, Alge Crumpler and Nick Kaczur have been released.Hej, de kurvajó, két nap alatt Stroud és Warren is (Y)
????????????????Danna
Remélem máshol még azért tudnak játszani

több mint 14 éve
Reiss: Patriots announce that Ty Warren, Alge Crumpler and Nick Kaczur have been released.Utóbbi kettő nem váratlan. Ty sérülése pedig úgy tűnik nem jött rendbe 😕 Nem tudom mennyit vitt volna el a cap-ből idén, de úgy rémlik korrekt szerződése volt, szal a sérülése tűnik a legvalószínűbb indoknak...
????????????????Danna
több mint 14 éve
Reiss: Patriots announce that Ty Warren, Alge Crumpler and Nick Kaczur have been released.????????????????
több mint 14 éve
Már délután 85-ös pulcsiban nyomta Ocho, Aaron naciján meg 81-es szám volt. Úgy tűnik a probléma megoldódott. 😊
több mint 14 éve
Szerintem 6 WR beleférhet, ha meg nem akkor valamelyik PUP-on kezd és majd ráérnek október végén dönteni.zinedine5Aki nincs active/PUP listán a TC kezdetén, azt tudtommal nem lehet reserve/PUP listára sem tenni az alapszakasz megkezdésekor.
több mint 14 éve
Szerintem 6 WR beleférhet, ha meg nem akkor valamelyik PUP-on kezd és majd ráérnek október végén dönteni.Eredetileg Edelmant-t kétszer írtam, de javítva... így ez a 6os várható:Részemről azt mondanám, hogy Edelmantól búcsút veszünk. Persze csak, ha annyi szerepet szánnak neki mint tavaly.FViktor93
Ocho
Welker
Branch
Tate
Price
Edelman
(javítottam😀)
OK, hogy Branch a szezon felét garantáltan kihagyja sérülés miatt... de a 2 TE miatt így sem valószínű, hogy a 3.-4. számú WR már komolyabb szerepet kapjonGyulus
több mint 14 éve
Eredetileg Edelmant-t kétszer írtam, de javítva... így ez a 6os várható:Részemről azt mondanám, hogy Edelmantól búcsút veszünk. Persze csak, ha annyi szerepet szánnak neki mint tavaly.
Ocho
Welker
Branch
Tate
Price
Edelman
(javítottam😀)
OK, hogy Branch a szezon felét garantáltan kihagyja sérülés miatt... de a 2 TE miatt így sem valószínű, hogy a 3.-4. számú WR már komolyabb szerepet kapjonGyulus
több mint 14 éve
Több fronton folyó position battle alakul majd ki itt közöttük 😊Max csere csere 😀 West ki ne hagyd, ő rúgott már győztes fg-t is 😛WyattAz h Ocho és BB között mennyire jó és tiszteletteljes a viszony az a bengalsos HK is mutatta. amikor ellenünk játszottak premeccset, Ochonak az volt az első dolga h ment a pályára, ahova már korábban megbeszélték BB-vel h találkoznak, és tényleg ott volt ő is és beszélgettek egy kicsit. Pedig BB-re ugye nem jellemző h keresné a szereplési lehetőséget, de érte még ezt is bevállalta... Nagyon kíváncsi leszek h mi lesz ebből. 😊DannaÉn is emiatt a viszony miatt várom már nagy Ochocincot... 😊 (és természetesen megvan a csererúgónk is 😀 )zolika26
Időközben Chad új profilképe: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150252254255264&set=a.440208095263.237295.192889005263&type=1&theater
És statusa: "It's one thing to jump and be able to land on 2 feet but I had no idea I was landing in Heaven. Hope all is well on this good Friday."
Nem csak mi várjuk azt, hogy itt játsszon 😊

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Max csere csere 😀 West ki ne hagyd, ő rúgott már győztes fg-t is 😛Az h Ocho és BB között mennyire jó és tiszteletteljes a viszony az a bengalsos HK is mutatta. amikor ellenünk játszottak premeccset, Ochonak az volt az első dolga h ment a pályára, ahova már korábban megbeszélték BB-vel h találkoznak, és tényleg ott volt ő is és beszélgettek egy kicsit. Pedig BB-re ugye nem jellemző h keresné a szereplési lehetőséget, de érte még ezt is bevállalta... Nagyon kíváncsi leszek h mi lesz ebből. 😊DannaÉn is emiatt a viszony miatt várom már nagy Ochocincot... 😊 (és természetesen megvan a csererúgónk is 😀 )zolika26

több mint 14 éve
Az h Ocho és BB között mennyire jó és tiszteletteljes a viszony az a bengalsos HK is mutatta. amikor ellenünk játszottak premeccset, Ochonak az volt az első dolga h ment a pályára, ahova már korábban megbeszélték BB-vel h találkoznak, és tényleg ott volt ő is és beszélgettek egy kicsit. Pedig BB-re ugye nem jellemző h keresné a szereplési lehetőséget, de érte még ezt is bevállalta... Nagyon kíváncsi leszek h mi lesz ebből. 😊DannaÉn is emiatt a viszony miatt várom már nagy Ochocincot... 😊 (és természetesen megvan a csererúgónk is 😀 )

több mint 14 éve
Az h Ocho és BB között mennyire jó és tiszteletteljes a viszony az a bengalsos HK is mutatta. amikor ellenünk játszottak premeccset, Ochonak az volt az első dolga h ment a pályára, ahova már korábban megbeszélték BB-vel h találkoznak, és tényleg ott volt ő is és beszélgettek egy kicsit. Pedig BB-re ugye nem jellemző h keresné a szereplési lehetőséget, de érte még ezt is bevállalta... Nagyon kíváncsi leszek h mi lesz ebből. 😊
több mint 14 éve
Ocho nagy igazolás.Nyáron Staffordal és Megatronnal edzett együtt. 😀
Reméltem,hogy valami úton-módon hozzánk kerül,de nálunk másirányú gondok vannak.
Bradyvel hatalmas páros lesznek...
több mint 14 éve
ha megengeditek, innen a pálya széléről:Igen, ezt szerintem a többség tudja, aki esetleg kételkedne 85-ben, annak:
nem egyszer leírtam már itt is, meg mindenhol mint vmi ördög ügyvédje, hogy Chad azonkívül hogy egy bohóc, soha de soha nem volt lockerroom cancer, akit érdekel menjen fel a bengals.com-ra elolvashatja az egykori pajtások véleményét, a samoai ősbigott katolikusok sorban mondják, hogy a színfalak mögött egy teljesen más ember lakik mint akit a twitterről ismerünk.
soha senki keményebben nem dolgozott nála, soha nem volt kérdés, hogy megtesz-e mindent. szóval az, hogy beáll-e a sorba akkor mikor élete álma vált valóra azzal, hogy egy olyan csapatnál kezdi a felkészülést akinek _valós_ esélye van a superbowlra, sztem fel sem merülhet, mint kérdés.
gabtsi
“It became a relationship beyond a football player and coach,” Ochocinco said last September before the Bengals faced the Patriots. “He became a friend of mine.
“He’s one that I look up to tremendously. One who I’ve never played for but who I share the same respect for as if he was my own head coach.”
Belichick returned the compliment.
“It’s an odd couple,” Belichick said at the time, drawing some laughter from media members. “But in the end, I think we have a lot of things in common.
“I like Chad. I like him as a player, I like him as a person. I like his enthusiasm and the fun he has in football, and how he competes on the football field.”
Chad BB-ről és viszont, azt hiszem az egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány játékosra mondott ilyet BB (főleg, hogy ezen én úgy érzem, hogy őszinte nyilatkozat nem pedig a szokásos BB to press sablon)

több mint 14 éve
ha megengeditek, innen a pálya széléről:nem egyszer leírtam már itt is, meg mindenhol mint vmi ördög ügyvédje, hogy Chad azonkívül hogy egy bohóc, soha de soha nem volt lockerroom cancer, akit érdekel menjen fel a bengals.com-ra elolvashatja az egykori pajtások véleményét, a samoai ősbigott katolikusok sorban mondják, hogy a színfalak mögött egy teljesen más ember lakik mint akit a twitterről ismerünk.
soha senki keményebben nem dolgozott nála, soha nem volt kérdés, hogy megtesz-e mindent. szóval az, hogy beáll-e a sorba akkor mikor élete álma vált valóra azzal, hogy egy olyan csapatnál kezdi a felkészülést akinek _valós_ esélye van a superbowlra, sztem fel sem merülhet, mint kérdés.
amivel viszont esetleg gond lehet, az a route futása. nem hanyag nem flegma vagy ilyesmi egyszerűen neki a bengalsnál megvoltak a lehetőségei, hogy a progressziónak megfelelően szabadon alakítsa a route-ot. amennyire tudom nálatok inkább a végletekig csiszolt passzjáték,a timing és a helyre dobott passzok mennek. de jó football iq-ja van, úgyh sztem fel fogja venni a ritmust hamar. mégis csak egy éveken át az afc-t domináló wr-ről beszélünk, aki már nem mai gyerek, de a videon is látszik, hogy félelmetes formában van, és nem is sérülékeny.
az előző hisztis bengál bejött, ha most is hasonló eredmény lesz, nem lesz okotok panaszra.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
az Ocho igazolás kapcsán most azért felmerül a kérdés, hogy visszatérünk-e a régi, Moss-korabeli playbookhoz... vagy a tavalyi évben tapasztalt, régi időkbeli játékot nyomja majd a csapat..Ocho nem olyan haláli deep threat, mint Moss... cserébe azonban sokkal több route-ot tud futni és emlékeim szerint nem tart a pályaközepi ütközésektől sem.
Másrészt Gronk az esetek többségében pályán lesz és Hernandeznek is valószínűleg találunk állandó H-Back szerepet (idén sem lesz FB a csapatban)
Eredetileg Edelmant-t kétszer írtam, de javítva... így ez a 6os várható:
Ocho
Welker
Branch
Tate
Price
Edelman
(javítottam😀)
OK, hogy Branch a szezon felét garantáltan kihagyja sérülés miatt... de a 2 TE miatt így sem valószínű, hogy a 3.-4. számú WR már komolyabb szerepet kapjon