Bowldog Hálaadást!

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Jah bocsánat, hogy mivel a Pats topicban vagyunk arra asszociáltam, hogy nektek éri meg felmenni. Egyébként ha itt tartunk Greenért is megéri felmenni, meg Bowersért is.tenorx
Ez remélem irónia akart lenni...Boston
Jól látod a helyzetet.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Jah bocsánat, hogy mivel a Pats topicban vagyunk arra asszociáltam, hogy nektek éri meg felmenni. Egyébként ha itt tartunk Greenért is megéri felmenni, meg Bowersért is.tenorx
Ez remélem irónia akart lenni...

Do your job
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Én azt gondolom, hogy Suh >>>> Fairley. Így talán érthető Proxi véleménye, miszerint ha a ló nem kellett ennyiért, akkor a szamár sem fog. Ezzel amúgy magam is egyet értek, nem mintha ez számítana valamit. Amúgy pedig (szintén szubjektív magánvéleményem) soha nem adnék egy WR-ért két első körös picket. Még Megatronért sem...
Én annak örülnék, ha ezt az extra első körös picket megtartanánk az elkövetkező évek valamelyikére és mondjuk a következő Peyton Manning behúzására fordítanánk.

Do your job
több mint 13 éve
Jah bocsánat, hogy mivel a Pats topicban vagyunk arra asszociáltam, hogy nektek éri meg felmenni. Egyébként ha itt tartunk Greenért is megéri felmenni, meg Bowersért is.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 452 — #NoStress
tenor neked is illene mar felfognod. minden drafton csak egyetlen egy jo jatekos van a tobbi meg leves.
azert az egyert meg minden ertelmes fo odaadja a fel franchiset.Fake
Vagy az is egy lehetőség, hogy elolvasod amit elötted írtak, hogy miképp kapcsolódik egy kérdés és egy válasz össze.

Minek Fairley, aki amúgy is 4-3as DT lesz, amikor ott lesz a top15ben Cameron Jordan, aki viszont egy állat 3-4es End lesz?tenorx
Rossz kérdés. A kérdés az volt kiért érné meg felmenni. Jordanért nem éri meg felmenni TOP3-ba, vagy TOP10-be, mivel ki lehet vinni késöbb is.
Fairley-ért, Von Millerért megéri felmenni, mégha mi nem is fogunk, és nem ők a megoldások a needjeinkre.

Tényleg ilyen nehéz nehéz értelmezni két egymást követő mondatot?

több mint 13 éve
tenor neked is illene mar felfognod. minden drafton csak egyetlen egy jo jatekos van a tobbi meg leves.
azert az egyert meg minden ertelmes fo odaadja a fel franchiset.Fake
😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azert az egyert meg minden ertelmes fo odaadja a fel franchiset.
több mint 13 éve
Minek Fairley, aki amúgy is 4-3as DT lesz, amikor ott lesz a top15ben Cameron Jordan, aki viszont egy állat 3-4es End lesz?
több mint 13 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Jogos! 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
triangle 1 283
TOP3-ba Fairley-ért, TOP10-be Von Millerért.Sobri Jóska
Tavaly kihagytuk Suh-t úgyhogy nem gondolnám, hogy Fairley-ért felmegyünk. +én nem érzem annyira vészesnek a D-line problémát. Inkább menjünk fel AJ Green-ért. 😊Proxi
Tavaly kihagytuk Suh-t, így szerintem AJ Greenért se megyünk fel, se Fairley-ért, se Von Miller-ért. 😊
De a kérdés az volt, hogy kiért érné meg, nem az, hogy kiért fogunk. 😊

Most döbbentem rá, úgy csináltuk végig ezt az idényt, hogy nem volt harmadik QB-nk? Brady, Hoyer, és ennyi? Vagy csak valaki elkerülte a figyelmemet?Sobri Jóska
PS-ben volt Jonathan Crompton, hogy a szerdai edzéseken azért meglegyen a létszám 😊
több mint 13 éve
Bár akkor ugye megint előjön a kiért érné meg felmenni kérdés.FViktor93
Tavaly kihagytuk Suh-t úgyhogy nem gondolnám, hogy Fairley-ért felmegyünk. +én nem érzem annyira vészesnek a D-line problémát. Inkább menjünk fel AJ Green-ért. 😊Proxi
Tavaly kihagytuk Suh-t, így szerintem AJ Greenért se megyünk fel, se Fairley-ért, se Von Miller-ért. 😊
De a kérdés az volt, hogy kiért érné meg, nem az, hogy kiért fogunk. 😊

Most döbbentem rá, úgy csináltuk végig ezt az idényt, hogy nem volt harmadik QB-nk? Brady, Hoyer, és ennyi? Vagy csak valaki elkerülte a figyelmemet?

több mint 13 éve
Tavaly kihagytuk Suh-t úgyhogy nem gondolnám, hogy Fairley-ért felmegyünk. +én nem érzem annyira vészesnek a D-line problémát. Inkább menjünk fel AJ Green-ért. 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
TOP3-ba Fairley-ért, TOP10-be Von Millerért.

több mint 13 éve
@jeffphowe: Just got off phone with Donte Stallworth. He said he would love to play for the Patriots next season

kár h üvegből van. :/Danna
Ha egészséges tudna maradni jöhetne. Vele azért mentek a hosszú passzok 2007ben.FViktor93
Én úgy emlékszem, hogy ő is yac-ből hozta a big play-eket, de ettől függetlenül nagyon kedveltem. Mai napig az egyik kedvenc jelenetem amikor a Dolphins ellen egy lepörgéssel két védőt csapott be és TD-t szerzett.

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
van amikor a pénz számít inkább főleg h eddig potom pénzért játszott nem akármilyen szinten.Joco
Pláne, hogy neki van már ugye gyűrűje, plusz ugye jöhetne neki most a második is. Tehát nála szvsz pénz>Gyűrű ami a fontosságot illeti.
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Jó lenne ha mind Ocho mind Woodley jönne, de ezek csak álmodozások egyenlőre, bár mindkettőnek örülnék. Ocho egy hatalmas figura mind pályán belül mind pályán kívül. Sokszor szokták hangoztatni, hogy Ő jó értelemben "bolond" 😀.
Kellenének a védelembe is a vezérek, playmakerek az eddigiek mellé és azok nem az újonc DE vagy OLB lesz. Ők majd idővel válhatnak azzá évek múltán ha egyátalán azzá válnak...
Egyetértek a korábban leírtakkal, hogy nem kellene Aso amikor van egy Bodden-McCourty páros. Idén sem a secondary volt a csapat gyenge egysége, bár sokszor méltánytalanul sokat ekéztük, szidtuk őket Vödörtől-Arringtonig.
De nem szabad elfeledkezni az O#-ről sem ott is elég nagy needek lesznek.
A legrosszabb ez a bizonytalanság, hogy mi fog történni, pedig eddig se volt könnyű tervezni előre. De most csak a tanácstalanság, ráadásul mindjárt vége ennek a szezonnak is 😕 ...

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
egyszerű, jó kis trade-partnerünket a kc-t kell megkeresni, megérdeklődni, hogy hali hajlandó-e nem elmebeteg pénzért játszani, mondjuk ilyen évi 10 milla környékit nyilván nem adnánk neki, aztán ha megadható (tehát sok, de nem túl sok), akkor tagelik, majd adni nekik érte egy 1+2-t kb. aztán csókolom
na ez NEM fog bekövetkezni 😛

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mondjuk értem 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂ThundersNFL
Köszönjük,majd értesítjük.

Bármennyire is szép lenne de Woodley-ra nincs reális esélyünk szerintem,ahogy előttem is írták már biztos h bitang pénzt fog kérni (hozzáteszem nem alaptalanul). Biztos h van olyan csapat (mint ahogy mindig) aki irreálisan túlfizeti a kérdés csak az h mi kell neki jobban,a pénz vagy a gyűrű de ő még sztem abban a korban van amikor a pénz számít inkább főleg h eddig potom pénzért játszott nem akármilyen szinten.Joco
És főleg, hogy nyert már 1 gyűrűt, s lehet, hogy a második sem marad el. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Mondjuk értem 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂ThundersNFL
Köszönjük,majd értesítjük.

Bármennyire is szép lenne de Woodley-ra nincs reális esélyünk szerintem,ahogy előttem is írták már biztos h bitang pénzt fog kérni (hozzáteszem nem alaptalanul). Biztos h van olyan csapat (mint ahogy mindig) aki irreálisan túlfizeti a kérdés csak az h mi kell neki jobban,a pénz vagy a gyűrű de ő még sztem abban a korban van amikor a pénz számít inkább főleg h eddig potom pénzért játszott nem akármilyen szinten.

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
nyilván egy Woodley szintű FA-t mindenki szívesen látna, de ha meg is történne, csak hatványozottan igaz lenne hogy sűríteni kéne azokat a pick-eket. vagy lehet BB már tudja hogy jövőre 60 fős lesz a roster limit 😊a5
Nem mondasz butaságot ám. Nagyon könnyen elképzelhető a nagyobb roster. Sőt ebben szinte biztos vagyok 18 meccses alapszakasz esetén.

Bár ugye ez az intézkedés megint nem a Bradyket és Polamalukat védené, de ettől ez még valószínűleg így lenne, ha 18 meccs lesz.Soldados
ha jól tudom ez pont egy vitatott pontja a megállapodásnak, hogy most akkor hány fős legyen a hosszabb szezon miatt a roster. (ha hosszabb lesz a szezon tényleg) mondjuk azért elég nehéz úgy tervezni a jövő évet, draftot, újraigazolásokat hogy ilyen alap dolgok sincsenek lefektetve, fizetési sapkáról nem is beszélve.a5
Nem is lehet, de nem is kell tervezni, mert mindent az új CBA határoz majd meg. Március 4-én leáll a liga.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nyilván egy Woodley szintű FA-t mindenki szívesen látna, de ha meg is történne, csak hatványozottan igaz lenne hogy sűríteni kéne azokat a pick-eket. vagy lehet BB már tudja hogy jövőre 60 fős lesz a roster limit 😊a5
Nem mondasz butaságot ám. Nagyon könnyen elképzelhető a nagyobb roster. Sőt ebben szinte biztos vagyok 18 meccses alapszakasz esetén.

Bár ugye ez az intézkedés megint nem a Bradyket és Polamalukat védené, de ettől ez még valószínűleg így lenne, ha 18 meccs lesz.Soldados
ha jól tudom ez pont egy vitatott pontja a megállapodásnak, hogy most akkor hány fős legyen a hosszabb szezon miatt a roster. (ha hosszabb lesz a szezon tényleg) mondjuk azért elég nehéz úgy tervezni a jövő évet, draftot, újraigazolásokat hogy ilyen alap dolgok sincsenek lefektetve, fizetési sapkáról nem is beszélve.
több mint 13 éve
Paul Posluszny is FA lesz, őt is szivesen látnám a csapatban.
Woodley nagyon ott van a szeren 4év alatt 39sackje van, király lenne ha hozzánk jönne...GhostLead
Pos 4-3nam akar játszani, és egyébként is MLB, minek az nektek Spikes meg Mayo mellett? 😀
több mint 13 éve
GhostLead New England Patriots 295
Paul Posluszny is FA lesz, őt is szivesen látnám a csapatban.
Woodley nagyon ott van a szeren 4év alatt 39sackje van, király lenne ha hozzánk jönne...
több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
cs Én szívesen látnék például egy feltradet valakiért. Bár akkor ugye megint előjön a kiért érné meg felmenni kérdés.FViktor93
Mondjuk értem 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Egy részről ahogy Soldi is mondta nem hülyeség a dolog. Másrészről azért ezt a picksűritést idén eléggé meg lehet valósítani. 6 pick az első 3 körben rohadt sok. Ennyi újoncnak nem biztos h van hely a csapatnál. Én szívesen látnék például egy feltradet valakiért. Bár akkor ugye megint előjön a kiért érné meg felmenni kérdés.