New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A jelenlegiekhez képest elég nagy upgrade 😛

több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Notable practice moments: Mankins crushes Haynesworth on 1st inside drill. Next play, Haynesworth pushes him into backfield.

Shaun Ellis volt nálunk workout-on...
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Hol van egy olyan mindenes, mint anno Hochstein volt... Még a végén Yates-t is visszasírjuk ( na ez azért túlzás ).Boston
A kezdőben Connelly személyében. Csak egyszer kipróbálnánk 2-3 meccsen centerként. Mondjuk ha Cannont sikerült beépíteni 2013 előtt, mert különben nincs aki guardot játszon... vicc. Persze Wendell is belesérült az első találkozásba Haynesworthszel. Gyönyörű kilátások. 😊

A négy előidény meccsen kis túlzással a támadófalon (Solder kiemelten) kívül semmi más nem érdekel.
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
+ leigazoltuk Chris Morrist C/G poszton, remélem csak TC tölteléknek...Boston
Az még hiányozna, hogy a tavalyi év egyik legpocsékabb támadófalának töltelékembere frissítő cipelésen kívül bármilyen nagyobb szerepet kapjon edzéseken, és vegye el a lehetőséget olyan zsenik előtt, mint Ohrnberger és Austin...

Vicc, amit a kezdő ötös mellett/mögött sikerült felhalmozni a támadófalban. A kezdősor meg jó esetben azt a szintet tudja amit tavaly.DoM
Hol van egy olyan mindenes, mint anno Hochstein volt... Még a végén Yates-t is visszasírjuk ( na ez azért túlzás ).

Do your job
több mint 14 éve
Az kb RFA-tender összeg, ennél többet én sem adtam volnaWyatt
Jó hát ez idén még működött, mert a csapat volt nyeregben. Az én megállapításom arra vonatkozott, h ennél lényegesen szarabb játékkal is sokkal többet keresnek emberek (azért csak egy 1000 yardos futóról van szó, még ha fasza is volt a fal előtte).

Do your job
több mint 14 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Nate Solder's deal with Pats is 3 yrs fully guar, year 4 - half guaranteed base salary, and other half due in March roster bonus.

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 14 éve
+ leigazoltuk Chris Morrist C/G poszton, remélem csak TC tölteléknek...Boston
Az még hiányozna, hogy a tavalyi év egyik legpocsékabb támadófalának töltelékembere frissítő cipelésen kívül bármilyen nagyobb szerepet kapjon edzéseken, és vegye el a lehetőséget olyan zsenik előtt, mint Ohrnberger és Austin...

Vicc, amit a kezdő ötös mellett/mögött sikerült felhalmozni a támadófalban. A kezdősor meg jó esetben azt a szintet tudja amit tavaly.
több mint 14 éve
Az kb RFA-tender összeg, ennél többet én sem adtam volna

több mint 14 éve
BenJarvus resign, állítólag 1 év / 1,8 milla. Az ingyen van kábé szerintem...
+ leigazoltuk Chris Morrist C/G poszton, remélem csak TC tölteléknek...

Állítólag 9,2 millió dollárral vagyunk/voltunk a cap alatt, de ebben nincs benne a fenti két szerződés és Solderé sem

Do your job
több mint 14 éve
triangle 1 283
Aaron Wilson:
New England Patriots rookie tackle Nate Solder has agreed to terms, according to a league source.
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 346 — Patriots fan
Tetszik Big Al nyilatkozata! Szimpatikus! 😀
Rettegjenek az irányítok! hrr

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
RapSheet: 1st rounder Nate Solder. I'm told a deal is "very close." Could be done quick. Could practice today
Ideje lenne munkába állnia!

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 14 éve
http://espn.go.com/nfl/story/_/id/6832908/xxx?ref=nfviito
nem vezet sehová a link.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://espn.go.com/nfl/story/_/id/6832908/xxx?ref=nf
több mint 14 éve
Reiss szerint Vereen térde megsérült edzésen.Gogo
Combhajlító-izom lesz az. A sérülés tényén persze nem változtat, de talán nem akkora probléma.
több mint 14 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
na azért csak ne sérülgessenek le

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Reiss szerint Vereen térde megsérült edzésen.Gogo
Van máááásik

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Reiss szerint Vereen térde megsérült edzésen.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
HAPPY BIRTHDAY TOM BRADYszampi#33
Én is szeretnék egy bohócot a szülinapomra! 😊
több mint 14 éve
HAPPY BIRTHDAY TOM BRADYszampi#33
Aztata 😊

több mint 14 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359
HAPPY BIRTHDAY TOM BRADY

több mint 14 éve
Rothtal ne viccelődjünk már, még Moore-nál sem jobb, meg Ninkovichnál, és ne Cunningham elől vegyen el helyet... Brock viszont jöhetne DE-nek 3rd downra, úgy tényleg fasza lenne Big Allel és a többiekkel. Kérdés, hogy ezért mennyit vagyunk hajlandóak áldozni.
Page nem volt rossz, de annyira jó sem, volt egy rakat safetynk, nem bánkódom túlzottan, Warren miatt igen, hogy elment, viszont rettenetesen örülök, hogy nem ért véget a pályafutása, remélem Seymourhoz hasonlóan alakul majd a továbbiakban a karrierje.

több mint 14 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Tegnap Matt Roth vett nálunk részt próbajátékon 😒 Remélem BB csak unatkozik...
MA pedig ha minden igaz Raheem Brock látogatja meg a csapatot.Boston
Jelenlegi helyzetben szerintem mindketten erősítés lennének a pats számára kérdés ugye 3-4 vagy 4-3 lesz.
Volt még egyébként Chris Morris G/C is tegnap, de róla semmit nem tudok..pasztoyb
Albert leigazolása és az érdeklődés Tommy HArris és most Brock után nem hiszem, hogy elsősorban az alap védekezésnek szól. Sokkalta inkább a liga szinten ócska third down D-nek, ahova pedig kellenek passrusher falemberek. Ha Haynesworth egy kicsit összeszedné magát, akkor Mike Wright-tal Cunival/Morre-ral és egy JArvis Green szerű DE-vel elég komoly falat képeznének 4-2-5-ben...
Azt mondjuk én nem igazán látom, hogy Matt Roth miben jelent erősítést mondjuk TBC-hez képest, akit cutoltuk. MAx futás ellen, azt pedig megoldja Ninko és reméljük Cuni is az erős oldalon. Passrushernek meg szvsz gyenge közepes...Boston
Igen Brocknál én is erre a Green szerepkörre gondoltam elsősorban, kivéve persze ha tényleg neadjisten 4-3 lesz.
Roth meg szerintem se sokkal jobb mint TBC, csak ő ugye már nincs, ezért írtam hogy erősítés lenne a jelenlegi karcsú OLB csoportba. Egyébként ha már OLB-k nekem van egy titkos esélyesem mint anno Ninkovich volt mégpedig Alex Silvestro DE/OLB..

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Jarrad Page-->Eagles
Ty Warren-->Broncos

Előbbit azért annyira nem lett volna rossz megtartani, utóbbira pedig kíváncsi leszek, hogy mit művel a Broncos 4-3ban

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Tegnap Matt Roth vett nálunk részt próbajátékon 😒 Remélem BB csak unatkozik...
MA pedig ha minden igaz Raheem Brock látogatja meg a csapatot.Boston
Jelenlegi helyzetben szerintem mindketten erősítés lennének a pats számára kérdés ugye 3-4 vagy 4-3 lesz.
Volt még egyébként Chris Morris G/C is tegnap, de róla semmit nem tudok..pasztoyb
Albert leigazolása és az érdeklődés Tommy HArris és most Brock után nem hiszem, hogy elsősorban az alap védekezésnek szól. Sokkalta inkább a liga szinten ócska third down D-nek, ahova pedig kellenek passrusher falemberek. Ha Haynesworth egy kicsit összeszedné magát, akkor Mike Wright-tal Cunival/Morre-ral és egy JArvis Green szerű DE-vel elég komoly falat képeznének 4-2-5-ben...
Azt mondjuk én nem igazán látom, hogy Matt Roth miben jelent erősítést mondjuk TBC-hez képest, akit cutoltuk. MAx futás ellen, azt pedig megoldja Ninko és reméljük Cuni is az erős oldalon. Passrushernek meg szvsz gyenge közepes...

Do your job