New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Tegnap Matt Roth vett nálunk részt próbajátékon 😒 Remélem BB csak unatkozik...Jelenlegi helyzetben szerintem mindketten erősítés lennének a pats számára kérdés ugye 3-4 vagy 4-3 lesz.
MA pedig ha minden igaz Raheem Brock látogatja meg a csapatot.Boston
Volt még egyébként Chris Morris G/C is tegnap, de róla semmit nem tudok..

több mint 14 éve
Tegnap Matt Roth vett nálunk részt próbajátékon 😒 Remélem BB csak unatkozik...MA pedig ha minden igaz Raheem Brock látogatja meg a csapatot.
Do your job
több mint 14 éve
triangle
1 283
végre. Ras-I és Vereen aláírt, már csak Solder van hátra. (szerk.: előbbi kettő már edz is, #21 és #29)plusz jött UDFA DE Christian Cox (Utah).
több mint 14 éve
Szomorúan olvastam és nagy kár, hogy Randy nem tőlünk vonult vissza 😕 Sajnálom már 1-2 év még lett volna benne, borzasztóan kedveltem a játékát és ünnepléseit és amióta a Pats-nek szurkolok ilyen kiváló extraklasszis elkapót nem láttam kék-vörösben.
Köszönünk minden felejthetetlen pillanatot, elkapást, TD-t Randy és örülök, hogy élőben is láthattalak a pályán!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Akkor ezt csak kb 2 év elteltével lehet kijelenteni valakiről. 😊Állítólag eleddig Edelman az, aki a másodvonalbeli WR-ek (Tate, Edelman, Price, etc...) közül kiemelkedik, de sebességben Tatet igencsak nehéz verni, plusz ő is ST-ász.az Oscar Lua-hoz azért az is kell, hogy a csapat vezetése is lásson benne valamit, és fent rosteren tartsa (lásd IR vagy keret).
Price valóban veszélyben lehet, de volt már példa arra, hogy egy fiatal tehetségnek fenntartottuk a 6. WR-helyet (lásd Chad Jackson 2007-ben:S) Én inkább arra a meglepetésre számítok, hogy Branchnek tesszük ki a szűrét.
Az Oscar Lua díjat a hagyományok szerint az a hátsókörös rookie kapja, akibe a magyaroszági Pats-fanek a legtöbbet belelátnak...
nekem erre az idei tipp Markell Carter
a tavaly Lua-díjas igencsak fájdalmas, Ted Larsenből első Bucs-évében faszántos RG lett:SGyulus
Idén egyébként szerintem egyik újonccal kapcsolatban sincsenek túlzó várakozások. Majd a PS meccsek alatt beleszeretünk valakibe úgyis 😀viito
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Állítólag eleddig Edelman az, aki a másodvonalbeli WR-ek (Tate, Edelman, Price, etc...) közül kiemelkedik, de sebességben Tatet igencsak nehéz verni, plusz ő is ST-ász.az Oscar Lua-hoz azért az is kell, hogy a csapat vezetése is lásson benne valamit, és fent rosteren tartsa (lásd IR vagy keret).
Price valóban veszélyben lehet, de volt már példa arra, hogy egy fiatal tehetségnek fenntartottuk a 6. WR-helyet (lásd Chad Jackson 2007-ben:S) Én inkább arra a meglepetésre számítok, hogy Branchnek tesszük ki a szűrét.
Az Oscar Lua díjat a hagyományok szerint az a hátsókörös rookie kapja, akibe a magyaroszági Pats-fanek a legtöbbet belelátnak...
a tavaly Lua-díjas igencsak fájdalmas, Ted Larsenből első Bucs-évében faszántos RG lett:SGyulus
Idén egyébként szerintem egyik újonccal kapcsolatban sincsenek túlzó várakozások. Majd a PS meccsek alatt beleszeretünk valakibe úgyis 😀
több mint 14 éve
Állítólag eleddig Edelman az, aki a másodvonalbeli WR-ek (Tate, Edelman, Price, etc...) közül kiemelkedik, de sebességben Tatet igencsak nehéz verni, plusz ő is ST-ász.Price valóban veszélyben lehet, de volt már példa arra, hogy egy fiatal tehetségnek fenntartottuk a 6. WR-helyet (lásd Chad Jackson 2007-ben:S) Én inkább arra a meglepetésre számítok, hogy Branchnek tesszük ki a szűrét.
a tavaly Lua-díjas igencsak fájdalmas, Ted Larsenből első Bucs-évében faszántos RG lett:S
több mint 14 éve
Egy nagyon fontos embert kihagytál, év végére Edelman lesz az ász 😀sztem Price idén lenyomja Brandon Tate barátot is és 85, Wes és Deion mögött 4.számú wr leszHabijut eszembe... szerintetek ki lesz az idei "Oscar Lua" díjjas játékos?😊Gyulusigaz, hogy nem idei játékos, de nálam Price az idei Oscar Lua várományosa. Ha kivágjuk a preseason végén, akkor egyértelműen.viito

több mint 14 éve
Hát Oscar Lua (2007) óta is ki lehetne pár embernek osztani a díjat! De abban az évben volt magasabban választott ember is aki megkaphatná.jut eszembe... szerintetek ki lesz az idei "Oscar Lua" díjjas játékos?😊Gyulusigaz, hogy nem idei játékos, de nálam Price az idei Oscar Lua várományosa. Ha kivágjuk a preseason végén, akkor egyértelműen.viito
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
sztem Price idén lenyomja Brandon Tate barátot is és 85, Wes és Deion mögött 4.számú wr leszjut eszembe... szerintetek ki lesz az idei "Oscar Lua" díjjas játékos?😊Gyulusigaz, hogy nem idei játékos, de nálam Price az idei Oscar Lua várományosa. Ha kivágjuk a preseason végén, akkor egyértelműen.viito

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jut eszembe... szerintetek ki lesz az idei "Oscar Lua" díjjas játékos?😊Gyulusigaz, hogy nem idei játékos, de nálam Price az idei Oscar Lua várományosa. Ha kivágjuk a preseason végén, akkor egyértelműen.
több mint 14 éve
Üdv!Régen jártam már erre.
A lesz-e következő szezon miatti bizonytalanság miatt nem is nagyon foglalkoztam nfl-lel.
Most, hogy kiderült, lesz, megnéztem a híreket.
Sok minden történt. Megszereztük Ochochinco-t, Haynesworth-t, Light újraszerződése, Ty Warren elküldése, stb
Ezeket meglepődve olvastam. Különösen Ty Warren elküldése lepett meg. Egészségi okai lehetnek? Mi a véleményetek erről?
Na meg arról, hoyg edzésen csak 4-3 - as séma volt látható. Talán ez is a PUP listán lévők miatt van?
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Attól függetlenül, hogy már leszálló ágban van, azért még mindig a TOP 5 FA LT között van az idei piacon és gy jó év még lehet benne. 3,5M garanált/év annyira nem sok szerintem. Az a baj, hogy jövőre cut, így egy év 7M lesz belőle. 😕Ezek szerint sanszos, hogy ő is a Pats-ből vonul vissza.
ekkora szükség azért nem volt a srácra, főleg 2 ilyen szezon után:SGyulusattól tartok volt rá ekkor szükség, h ilyen pofátlan összeget el merjen kérni...és ezt tudta is Light is meg az ügynöke is pontosan:S:SRule

több mint 14 éve
ekkora szükség azért nem volt a srácra, főleg 2 ilyen szezon után:SGyulusattól tartok volt rá ekkor szükség, h ilyen pofátlan összeget el merjen kérni...és ezt tudta is Light is meg az ügynöke is pontosan:S:S
több mint 14 éve
Elsőre kb. bennem is ezek fogalmazódtak meg :/ :/ 😐Oh My God...ajóédeskurvaéletbe... ekkora szükség azért nem volt a srácra, főleg 2 ilyen szezon után:SGyulus
@MikeReiss: AP reports Matt Light's contract with Patriots is 2 years $12M with $7M guaranteed.Danna
Egy év után nem lehet, h release/ cut lesz ebből? Csak addig tartja meg a csapat, amíg Solder NFL- rutint szerez?
több mint 14 éve
Oh My God...ajóédeskurvaéletbe... ekkora szükség azért nem volt a srácra, főleg 2 ilyen szezon után:S
@MikeReiss: AP reports Matt Light's contract with Patriots is 2 years $12M with $7M guaranteed.Danna
több mint 14 éve
Mondjuk az várható volt hogy ha meg akarjuk tartani úgy hogy már megvan egyértelműen hogy ki veszi át a helyét, (Ezek szerint csak jövőre ha más nem jön közbe...) akkor bizony mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlnunk és így, áron felül megfizetni...Ezek szerint azért volt még hely a Cap alatt, nem is kicsi... 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Oh My God...@MikeReiss: AP reports Matt Light's contract with Patriots is 2 years $12M with $7M guaranteed.
több mint 14 éve
Ami a 43-at/425-öt illeti még mindig erős kétségeim vannak. Hiszen a draft előtt még ott tartottunk, hogy két posztot kell még rendbe tenni (RDE, +1 minőségi OLB), most meg sémaváltás... :rolleyes: Azt nem szabad elfeledni, hogy már négy nap lement, és hír még csak 4-emberes falról jött, aminek egyetlen hátulütője, hogy Cunningham ettől biztosan nem lesz jobb 34-es OLB. :/ Jelenleg annyi ötletem van, hogy a Deaderick, Brace, Pryor trió PUP listája (lehet komolyabb a baj) és a vélhetően T. Warren egészségi állapota miatti cutja kiváltotta "pánik" lépések, válságmenedzselésnek lehetünk tanúi.
Mert ha nem vesszük Big Al igazolását, akkor a fenti hármas nélkül most így fest a DL depth:
DE: Wright, Weston, Richard
NT: Wilfork, Love
Ez nyilván alkalmatlan base 34 működtetésére. Megint olyan mókára tippelek, mint amikor Mayo sérülése után, a dicsőséges Burgess-érában vegetált a védelem 2009-ben, mert akkor éppen LB-ből volt kevés a 34-hez.
több mint 14 éve
apropo... Vereen, Solder, Ras-I... ezekkel a signokkal mi a halál van?:SGyulusnem szabad elsietni.. nehogy itt is kétszer kelljen a szövegezését fizetni a jogászoknak.
Pats QB Ryan Mallett and RB Stevan Ridley's contracts were disapproved by the league. Just means language will be tweaked. Not a big deal.triangle megelőzőtt. 😊
több mint 14 éve
triangle
1 283
...ma nincs edzés, remélhetőleg haladnak a rookie szerződésekkel (bár Mallett és Ridley szerződését is át kell írni, mivel visszadobta az nfl)...
apropo... Vereen, Solder, Ras-I... ezekkel a signokkal mi a halál van?:SGyulus
több mint 14 éve
jut eszembe... szerintetek ki lesz az idei "Oscar Lua" díjjas játékos?😊
több mint 14 éve
arra azért kíváncsi vagyok, h mennyibe került Matt 2 évre... csak akkor csapdosom majd a tenyerem a tenyerem örömömbenel tudom képzelni, hogy a második season elején van egy nagyobb bónusz...s ezzel gyak. 1 éves a deal, ha Matt nem vált vissza csúcsformába... addig is van kitől tanulnia Soldernek
apropo... Vereen, Solder, Ras-I... ezekkel a signokkal mi a halál van?:S
több mint 14 éve
triangle
1 283
@AdamSchefter: Filed to ESPN: Randy Moss has decided to retire rather than continue playing, agent Joel Segal said.
több mint 14 éve
.Remélem az én gyerekeimnek nem Albert Haynesworth lesz a példaképük 😀
Hozzánk nem is jönnek "öreg" sztárok?? csak tapasztalt veterán klasszisok akik a rendszerbe maximálisan beilleszthetők és példával járnak pályán belül és pályán kívül 😊 Bruschi85
Do your job