New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Remélem Big Al nem fog minket Big kakiban hagyni! 😐

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Csak nekem tűnik furának, hogy a 4-3-as felállásnál Mayo mint OLB kap helyet és nem mint MLB?
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Összefoglaló Ty Warren elengedéséről.

"Since signing that new deal, Warren's production and health has gone down, having recorded only 7 sacks total since combined with missing games in both 2008 and 2009 due to injury."

"Ty Warren was not a vital cog in terms of making the key improvements this defense needs to make and so, did not represent value at over $6million."

Belichick viszont hozta a formáját:
"(...) he didn't completely confirm the reason why Haynesworth was once again missing from practice.
He’s not quite ready to practice yet," said Belichick."

"The Patriots' coach was then asked if Haynesworth's absence was injury related, to which Belichick responded, "When he’s ready, he’ll be out there.

"When asked if Haynesworth had passed his conditioning tests, Belichick said, “There are things that we still need to do with Albert, for him to be able to get on the practice field. When those things are done, he’ll be out there.
(Danny Picard)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Big Al jó eséllyel rohadtul nincs még olyan kondiban sem, hogy edzhessen... szerintem aug második felében láthatjuk csak a faszit
más..

nagyon jó hír, hogy jövendőbeli RG-nk, Cannon a kemoterápiás kezelés után már active\NFI státuszban nyomja az erőnléti edzőkkel, remélhetően nemsokára a pályán is csatlakozhat a többiekhez😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ochonál már beindult a BB - féle agymosás. 😀

Ma először beszélt a médiával, ahol közölte h a megszokottnál kevesebbszer fog a rendelkezésükre állni, mert szeretne a focira koncentrálni. Nagyon óvatosan fogalmazott, komoly és megfontolt volt. Ahogy végzett először BB asszisztensétől kérdezte meg h rendben volt-e, majd amikor az bólintot, visszafordult az újságírókhoz és kért tőlük egy hatalmas közös ÖLELÉST. 😂

Hernandeznek felajánlotta a kocsiját a hétvégére (Toyota Prius), de Aaron mondta h csak akkor kell ha Lamborghini. Nem nagyon tűnik úgy h bármit is rombolna... kizártnak tartom h vele ilyen gondok legyenek... 😊Danna
+1 😀
Ne legyen igazam, de Albertunk viszont már keményebb dió lesz...Boston
ja-ja Ocho a legnagyobb arc sztem az egész ligában 😊 😀 :cool: de Haynesworth.....
több mint 14 éve
Seventh Son 84 — Patriots fan
és Warren tényleg ennyire nem illett volna DE-nek vagy netalán tán DT-nek 4-3ban, hogy ki kellett dobni?
most hiába hozunk hasonló áron valakit, jövőre csúnya lesz nagyon az 5 millió cap hit...
szóval sztem Warren mellé beszél, van itt valami egészségügyi problémaHabi
Minden bizonnyal az utóbbi. Warren nem hiába próbálja meg azt sugallni,h 4-3 lesz.. Hátha szerencséje lesz és vhol egy másik orvosi stábnál talán átcsúszik. Ehhez azért a Pats is hozzásegíti: pl. még bohóckodtak egyet 4-3-ban is. 😉
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Ma először beszélt a médiával, ahol közölte h a megszokottnál kevesebbszer fog a rendelkezésükre állni, mert szeretne a focira koncentrálni. Nagyon óvatosan fogalmazott, komoly és megfontolt volt. Ahogy végzett először BB asszisztensétől kérdezte meg h rendben volt-e, majd amikor az bólintot, visszafordult az újságírókhoz és kért tőlük egy hatalmas közös ÖLELÉST. 😂

Hernandeznek felajánlotta a kocsiját a hétvégére (Toyota Prius), de Aaron mondta h csak akkor kell ha Lamborghini. Nem nagyon tűnik úgy h bármit is rombolna... kizártnak tartom h vele ilyen gondok legyenek... 😊Danna
+1 😀
Ne legyen igazam, de Albertunk viszont már keményebb dió lesz...

Do your job
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető

Hernandeznek felajánlotta a kocsiját a hétvégére (Toyota Prius), de Aaron mondta h csak akkor kell ha Lamborghini. Nem nagyon tűnik úgy h bármit is rombolna... kizártnak tartom h vele ilyen gondok legyenek... 😊
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Chad Johnson-nak van egy stílusa, Lehet rámondani, hogy idétlen, ripacs, vagy exhibicionista, de ez nem egyenlő azzal, hogy balhés arc lenne az öltözőben, vagy az életben. Ilyen a stílusa. Viszont a munkamorálja és a hozzá állása teljesen rendben van. Ezt maguk a Bengals szurkolók mondják akár itt az oldalon is 😉

Do your job
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Ocho Cinco és Haynesworth a két hangulatfelelős! 😊 Kíváncsi vagyok, Belichek mennyire tudja majd kordában tartani őket. ha meggyilkolják az öltözőhangulatot akkor nem lesz egyértelmű pats siker idén pedig mindenki az rebesgeti 😊szampi#33
sztem ochoval csak javul a hangulat 😊 de Haynesworth már kérdéses... :/superbrutal88
ocho nagy arc ,de minden érmének két oldala van. valakinek jófejség amit képviles és bírja ,valakinek nagyképű. 😊szampi#33
Vele soha nem volt ilyen probléma. A faszi egy bóhóc, aki mindenkinek produkálja magát és ez lehet, hogy nem szimpi mindenkinek, de nem rombolja az öltözőt. Al más, az lehet gáz, de kétségem sincs afelől, hogy ha balhézik vagy nem teljesít, mehet Isten hírével.
több mint 14 éve
gsn 3 548
Ocho Cinco és Haynesworth a két hangulatfelelős! 😊 Kíváncsi vagyok, Belichek mennyire tudja majd kordában tartani őket. ha meggyilkolják az öltözőhangulatot akkor nem lesz egyértelmű pats siker idén pedig mindenki az rebesgeti 😊szampi#33
sztem ochoval csak javul a hangulat 😊 de Haynesworth már kérdéses... :/superbrutal88
ocho nagy arc ,de minden érmének két oldala van. valakinek jófejség amit képviles és bírja ,valakinek nagyképű. 😊szampi#33
Hosszútávon mindenkinek fárasztó. 😛

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
ocho nagy arc ,de minden érmének két oldala van. valakinek jófejség amit képviles és bírja ,valakinek nagyképű. 😊

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 400 — #neverpunt
Aszondják Al még nincs formában

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
sztem ochoval csak javul a hangulat 😊 de Haynesworth már kérdéses... :/
több mint 14 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
Ocho Cinco és Haynesworth a két hangulatfelelős! 😊 Kíváncsi vagyok, Belichek mennyire tudja majd kordában tartani őket. ha meggyilkolják az öltözőhangulatot akkor nem lesz egyértelmű pats siker idén pedig mindenki az rebesgeti 😊

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Na akkor, ha marad BJGE, akkor
Vereen, Ridley, BJGE, Woodhead, Morris, Faulk
0 igazán kiemelkedő, sok közepes
Biztos OLB lesz valamelyikWyatt
én Morris és Faulk maradásában sem hiszek. Egyszerűen mert túl sokan vagyunk.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na akkor, ha marad BJGE, akkor
Vereen, Ridley, BJGE, Woodhead, Morris, Faulk
0 igazán kiemelkedő, sok közepes
Biztos OLB lesz valamelyik

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
és Warren tényleg ennyire nem illett volna DE-nek vagy netalán tán DT-nek 4-3ban, hogy ki kellett dobni?
most hiába hozunk hasonló áron valakit, jövőre csúnya lesz nagyon az 5 millió cap hit...
szóval sztem Warren mellé beszél, van itt valami egészségügyi probléma

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bár fenntartásokkal kell kezelni, hogy mit mondanak jövőbeni tervükről egy cuttolt játékosnak, de tény, hogy volt 43 a tegnap délutáni gyakorláson.

DE: Moore, Cunningham
DT, Wilfork, Love

MLB: Spikes (aki megint a jobb lába miatt elhagyta a pályát, és a sérülésből lábadozókkal gyakorolt utána végig)

WLB és SLB: Mayo, Ninkovich

A kezdő secondaryben nem volt meglepetés: McCourty, Bodden, Meriweather, Chung.DoM
egy ideje már "bohóckodunk" preseasonban ezzel a 43-al, aztán valahogy szezon elejére el is feledjük (egy két elvetélt próbálkozást leszámítva)

Szvsz amúgy egy jó csapat biztos nem így kezdene a 43 átálláshoz, ahogy mit csináljuk jelenleg, márpedig abban nem kételkedem, hogy mi jó csapat vagyunk.
több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Ty Warren elküldése borzasztóan meglepett, amilyen örömmel voltam Chad és Big Al érkezésekor, annyira elszomorított, hogy egy ilyen kaliberű klasszist elküldtünk 😕 😕
Tényleg mekkora öröm volt tényleg a liga legdominánsabb 3-4-es falát látni játszani korábban. Sajnos a korábbi sikerérából egyre kevesebben maradtak, maradnak.
Köszönünk mindent Ty, hiányozni fogsz!!

Remélem nem fogunk a 4-3-ra váltani, mert már a tavalyi Preseason meccsen is próbálkoztunk, kevés sikerrel. se emberanyag se megfelelő posztokra játékosok...

Kevin Faulk újraszerződött a csapattal 😊
Ez egy jó hír, úgyis kell a mentor a fiatalok elé és Mr. Faulk-nál jobb nincs 😊Bruschi85
Van egy olyan érzésem, hogy Faulk - hacsak nincs valami komoly sérülés a backfielden - akkor a TC végén Tedyhez hasonlóan vissza fog vonulni...

Nekem is a tavalyi tragikus 4-3 próbálkozások rémlenek, nem volt éppen átütő siker...

több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Ty Warren elküldése borzasztóan meglepett, amilyen örömmel voltam Chad és Big Al érkezésekor, annyira elszomorított, hogy egy ilyen kaliberű klasszist elküldtünk 😕 😕
Tényleg mekkora öröm volt tényleg a liga legdominánsabb 3-4-es falát látni játszani korábban. Sajnos a korábbi sikerérából egyre kevesebben maradtak, maradnak.
Köszönünk mindent Ty, hiányozni fogsz!!

Remélem nem fogunk a 4-3-ra váltani, mert már a tavalyi Preseason meccsen is próbálkoztunk, kevés sikerrel. se emberanyag se megfelelő posztokra játékosok...

Kevin Faulk újraszerződött a csapattal 😊
Ez egy jó hír, úgyis kell a mentor a fiatalok elé és Mr. Faulk-nál jobb nincs 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
triangle 1 283
Hörni ma már edz, lekerült a PUP listáról. 😊

szerk.: Faulk újra rosteren. welcome back!
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Ez nekem így nem teljesen kerek, hogy ha 3-4 hybridet akarunk játszani akkor elég érdekesen draftoltunk. Ha nem csak a 2011-es idényre tervezünk így akkor simán hozhattunk volna a draftról egy Justin Houstont aki 4-3-at és 34-et is játszott egyetemen és egy 60.picket így megért volna. De Cameron Jordan is idővel nagyon jó 34es DE lett volna és idén meg 43as end. De ha a jövő évi drafton megtaláljuk a franchise 5-technique RDE-t akkor az egészet elfelejthetjük 😊 Csak nagyon sok a HA 😐PredatorAbsolute
Ne akard BB-t megérteni, sok idő elmegy vele és ott leszel, ahol kezdted. 😊

Egyébként én nem gondolom, hogy Ty elküldésével, most aztán tuti 4-3 lesz. Tavaly sem volt, pedig év elejétől tudtuk, hogy nincs. Sokkal valószínübbnek látom, hogy olyan sérülése van, volt amit így itéltek meg Bostonban.
több mint 14 éve
PredatorAbsolute New England Patriots Florida Gators 42
Ez nekem így nem teljesen kerek, hogy ha 3-4 hybridet akarunk játszani akkor elég érdekesen draftoltunk. Ha nem csak a 2011-es idényre tervezünk így akkor simán hozhattunk volna a draftról egy Justin Houstont aki 4-3-at és 34-et is játszott egyetemen és egy 60.picket így megért volna. De Cameron Jordan is idővel nagyon jó 34es DE lett volna és idén meg 43as end. De ha a jövő évi drafton megtaláljuk a franchise 5-technique RDE-t akkor az egészet elfelejthetjük 😊 Csak nagyon sok a HA 😐
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"Instead of the base 3-4 alignment, which the Patriots utilized in 40 percent of the defensive snaps in 2010, they could line up in a more traditional four-man front with Haynesworth and Vince Wilfork in the middle. Good luck to the interior offensive line that has to deal with that duo."

(AFC East Blog)

Ez szép és jó: a DT és ILB posztokon kiválóan áll a csapat, de mi van a széleken, DE és OLB kérdésben?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."