New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
na azért csak ne sérülgessenek le

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Reiss szerint Vereen térde megsérült edzésen.Gogo
Van máááásik

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Reiss szerint Vereen térde megsérült edzésen.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
HAPPY BIRTHDAY TOM BRADYszampi#33
Én is szeretnék egy bohócot a szülinapomra! 😊
több mint 14 éve
HAPPY BIRTHDAY TOM BRADYszampi#33
Aztata 😊

több mint 14 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
HAPPY BIRTHDAY TOM BRADY

több mint 14 éve
Rothtal ne viccelődjünk már, még Moore-nál sem jobb, meg Ninkovichnál, és ne Cunningham elől vegyen el helyet... Brock viszont jöhetne DE-nek 3rd downra, úgy tényleg fasza lenne Big Allel és a többiekkel. Kérdés, hogy ezért mennyit vagyunk hajlandóak áldozni.
Page nem volt rossz, de annyira jó sem, volt egy rakat safetynk, nem bánkódom túlzottan, Warren miatt igen, hogy elment, viszont rettenetesen örülök, hogy nem ért véget a pályafutása, remélem Seymourhoz hasonlóan alakul majd a továbbiakban a karrierje.

több mint 14 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Tegnap Matt Roth vett nálunk részt próbajátékon 😒 Remélem BB csak unatkozik...
MA pedig ha minden igaz Raheem Brock látogatja meg a csapatot.Boston
Jelenlegi helyzetben szerintem mindketten erősítés lennének a pats számára kérdés ugye 3-4 vagy 4-3 lesz.
Volt még egyébként Chris Morris G/C is tegnap, de róla semmit nem tudok..pasztoyb
Albert leigazolása és az érdeklődés Tommy HArris és most Brock után nem hiszem, hogy elsősorban az alap védekezésnek szól. Sokkalta inkább a liga szinten ócska third down D-nek, ahova pedig kellenek passrusher falemberek. Ha Haynesworth egy kicsit összeszedné magát, akkor Mike Wright-tal Cunival/Morre-ral és egy JArvis Green szerű DE-vel elég komoly falat képeznének 4-2-5-ben...
Azt mondjuk én nem igazán látom, hogy Matt Roth miben jelent erősítést mondjuk TBC-hez képest, akit cutoltuk. MAx futás ellen, azt pedig megoldja Ninko és reméljük Cuni is az erős oldalon. Passrushernek meg szvsz gyenge közepes...Boston
Igen Brocknál én is erre a Green szerepkörre gondoltam elsősorban, kivéve persze ha tényleg neadjisten 4-3 lesz.
Roth meg szerintem se sokkal jobb mint TBC, csak ő ugye már nincs, ezért írtam hogy erősítés lenne a jelenlegi karcsú OLB csoportba. Egyébként ha már OLB-k nekem van egy titkos esélyesem mint anno Ninkovich volt mégpedig Alex Silvestro DE/OLB..

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Jarrad Page-->Eagles
Ty Warren-->Broncos

Előbbit azért annyira nem lett volna rossz megtartani, utóbbira pedig kíváncsi leszek, hogy mit művel a Broncos 4-3ban

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Jelenlegi helyzetben szerintem mindketten erősítés lennének a pats számára kérdés ugye 3-4 vagy 4-3 lesz.
Volt még egyébként Chris Morris G/C is tegnap, de róla semmit nem tudok..pasztoyb
Albert leigazolása és az érdeklődés Tommy HArris és most Brock után nem hiszem, hogy elsősorban az alap védekezésnek szól. Sokkalta inkább a liga szinten ócska third down D-nek, ahova pedig kellenek passrusher falemberek. Ha Haynesworth egy kicsit összeszedné magát, akkor Mike Wright-tal Cunival/Morre-ral és egy JArvis Green szerű DE-vel elég komoly falat képeznének 4-2-5-ben...
Azt mondjuk én nem igazán látom, hogy Matt Roth miben jelent erősítést mondjuk TBC-hez képest, akit cutoltuk. MAx futás ellen, azt pedig megoldja Ninko és reméljük Cuni is az erős oldalon. Passrushernek meg szvsz gyenge közepes...

Do your job
több mint 14 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Volt még egyébként Chris Morris G/C is tegnap, de róla semmit nem tudok..

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
MA pedig ha minden igaz Raheem Brock látogatja meg a csapatot.

Do your job
több mint 14 éve
triangle 1 283
végre. Ras-I és Vereen aláírt, már csak Solder van hátra. (szerk.: előbbi kettő már edz is, #21 és #29)
plusz jött UDFA DE Christian Cox (Utah).
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Szomorúan olvastam és nagy kár, hogy Randy nem tőlünk vonult vissza 😕
Sajnálom már 1-2 év még lett volna benne, borzasztóan kedveltem a játékát és ünnepléseit és amióta a Pats-nek szurkolok ilyen kiváló extraklasszis elkapót nem láttam kék-vörösben.

Köszönünk minden felejthetetlen pillanatot, elkapást, TD-t Randy és örülök, hogy élőben is láthattalak a pályán!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Állítólag eleddig Edelman az, aki a másodvonalbeli WR-ek (Tate, Edelman, Price, etc...) közül kiemelkedik, de sebességben Tatet igencsak nehéz verni, plusz ő is ST-ász.
Price valóban veszélyben lehet, de volt már példa arra, hogy egy fiatal tehetségnek fenntartottuk a 6. WR-helyet (lásd Chad Jackson 2007-ben:S) Én inkább arra a meglepetésre számítok, hogy Branchnek tesszük ki a szűrét.

Az Oscar Lua díjat a hagyományok szerint az a hátsókörös rookie kapja, akibe a magyaroszági Pats-fanek a legtöbbet belelátnak...
nekem erre az idei tipp Markell Carter

a tavaly Lua-díjas igencsak fájdalmas, Ted Larsenből első Bucs-évében faszántos RG lett:SGyulus
az Oscar Lua-hoz azért az is kell, hogy a csapat vezetése is lásson benne valamit, és fent rosteren tartsa (lásd IR vagy keret).
Idén egyébként szerintem egyik újonccal kapcsolatban sincsenek túlzó várakozások. Majd a PS meccsek alatt beleszeretünk valakibe úgyis 😀viito
Akkor ezt csak kb 2 év elteltével lehet kijelenteni valakiről. 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Állítólag eleddig Edelman az, aki a másodvonalbeli WR-ek (Tate, Edelman, Price, etc...) közül kiemelkedik, de sebességben Tatet igencsak nehéz verni, plusz ő is ST-ász.
Price valóban veszélyben lehet, de volt már példa arra, hogy egy fiatal tehetségnek fenntartottuk a 6. WR-helyet (lásd Chad Jackson 2007-ben:S) Én inkább arra a meglepetésre számítok, hogy Branchnek tesszük ki a szűrét.

Az Oscar Lua díjat a hagyományok szerint az a hátsókörös rookie kapja, akibe a magyaroszági Pats-fanek a legtöbbet belelátnak...

a tavaly Lua-díjas igencsak fájdalmas, Ted Larsenből első Bucs-évében faszántos RG lett:SGyulus
az Oscar Lua-hoz azért az is kell, hogy a csapat vezetése is lásson benne valamit, és fent rosteren tartsa (lásd IR vagy keret).

Idén egyébként szerintem egyik újonccal kapcsolatban sincsenek túlzó várakozások. Majd a PS meccsek alatt beleszeretünk valakibe úgyis 😀
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

a tavaly Lua-díjas igencsak fájdalmas, Ted Larsenből első Bucs-évében faszántos RG lett:S
több mint 14 éve
jut eszembe... szerintetek ki lesz az idei "Oscar Lua" díjjas játékos?😊Gyulus
igaz, hogy nem idei játékos, de nálam Price az idei Oscar Lua várományosa. Ha kivágjuk a preseason végén, akkor egyértelműen.viito
sztem Price idén lenyomja Brandon Tate barátot is és 85, Wes és Deion mögött 4.számú wr leszHabi
Egy nagyon fontos embert kihagytál, év végére Edelman lesz az ász 😀

több mint 14 éve
igaz, hogy nem idei játékos, de nálam Price az idei Oscar Lua várományosa. Ha kivágjuk a preseason végén, akkor egyértelműen.viito
Hát Oscar Lua (2007) óta is ki lehetne pár embernek osztani a díjat! De abban az évben volt magasabban választott ember is aki megkaphatná.

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
sztem Price idén lenyomja Brandon Tate barátot is és 85, Wes és Deion mögött 4.számú wr lesz

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
igaz, hogy nem idei játékos, de nálam Price az idei Oscar Lua várományosa. Ha kivágjuk a preseason végén, akkor egyértelműen.
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Üdv!

Régen jártam már erre.
A lesz-e következő szezon miatti bizonytalanság miatt nem is nagyon foglalkoztam nfl-lel.
Most, hogy kiderült, lesz, megnéztem a híreket.

Sok minden történt. Megszereztük Ochochinco-t, Haynesworth-t, Light újraszerződése, Ty Warren elküldése, stb
Ezeket meglepődve olvastam. Különösen Ty Warren elküldése lepett meg. Egészségi okai lehetnek? Mi a véleményetek erről?
Na meg arról, hoyg edzésen csak 4-3 - as séma volt látható. Talán ez is a PUP listán lévők miatt van?

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Attól függetlenül, hogy már leszálló ágban van, azért még mindig a TOP 5 FA LT között van az idei piacon és gy jó év még lehet benne. 3,5M garanált/év annyira nem sok szerintem. Az a baj, hogy jövőre cut, így egy év 7M lesz belőle. 😕

Ezek szerint sanszos, hogy ő is a Pats-ből vonul vissza.

ekkora szükség azért nem volt a srácra, főleg 2 ilyen szezon után:SGyulus
attól tartok volt rá ekkor szükség, h ilyen pofátlan összeget el merjen kérni...és ezt tudta is Light is meg az ügynöke is pontosan:S:SRule

több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
ekkora szükség azért nem volt a srácra, főleg 2 ilyen szezon után:SGyulus
attól tartok volt rá ekkor szükség, h ilyen pofátlan összeget el merjen kérni...és ezt tudta is Light is meg az ügynöke is pontosan:S:S
több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Oh My God...

@MikeReiss: AP reports Matt Light's contract with Patriots is 2 years $12M with $7M guaranteed.Danna
ajóédeskurvaéletbe... ekkora szükség azért nem volt a srácra, főleg 2 ilyen szezon után:SGyulus
Elsőre kb. bennem is ezek fogalmazódtak meg :/ :/ 😐
Egy év után nem lehet, h release/ cut lesz ebből? Csak addig tartja meg a csapat, amíg Solder NFL- rutint szerez?