New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
:rolleyes:FS Dashon Goldson van a csapatnál látogatóban, akivel nem tudott megegyezni a 9ers az új szerződéséről. Egyértelműen kezdő játékos. Végre leáldozott a vödör korszaknak?DoMHát, ahogy nézem a Whitner érkezését üdvözlő 49ers-szurkolói reakciókat, mely szerint még ő is jobb, mint Goldson, kurvára remélem, hogy nem.Wyatt
Whitner SS, Goldson FS. Utóbbi visszaigazolása volt a 9ers FO prioritása, de túl sokat akart.
több mint 14 éve
igen ölég furi, meg az egész Jetsógusztus is, a veteránok akkor jók, ha risziverek vagy börtönviseltek esetleg nem állnak messze tőle - majd megoldják egyébként is kornerrel 😛ezt írtam én is egyből a pats.hu-ra, h legalább nem Bradyt készíti ki... még mindig rémálmaim vannak az idei Jets elleni Po meccstől. Egyfolytában a nyakában volt... grrr...DannaHarris után a Jets front7 második legjobb játékosa volt Ellis még a Ryan-korszakban is. Furcsa, hogy csak minimumot ajánlottak neki, ráadásul ős-Jet. Bár már 34 éves, ez hasonló elnézés lehet a részükről, mint amit Belichickék csináltak Seymourral.DoM

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
FS Dashon Goldson van a csapatnál látogatóban, akivel nem tudott megegyezni a 9ers az új szerződéséről. Egyértelműen kezdő játékos. Végre leáldozott a vödör korszaknak?DoMHát, ahogy nézem a Whitner érkezését üdvözlő 49ers-szurkolói reakciókat, mely szerint még ő is jobb, mint Goldson, kurvára remélem, hogy nem.

több mint 14 éve
FS Dashon Goldson van a csapatnál látogatóban, akivel nem tudott megegyezni a 9ers az új szerződéséről. Egyértelműen kezdő játékos. Végre leáldozott a vödör korszaknak?
több mint 14 éve
ezt írtam én is egyből a pats.hu-ra, h legalább nem Bradyt készíti ki... még mindig rémálmaim vannak az idei Jets elleni Po meccstől. Egyfolytában a nyakában volt... grrr...DannaHarris után a Jets front7 második legjobb játékosa volt Ellis még a Ryan-korszakban is. Furcsa, hogy csak minimumot ajánlottak neki, ráadásul ős-Jet. Bár már 34 éves, ez hasonló elnézés lehet a részükről, mint amit Belichickék csináltak Seymourral.
több mint 14 éve
ezt írtam én is egyből a pats.hu-ra, h legalább nem Bradyt készíti ki... még mindig rémálmaim vannak az idei Jets elleni Po meccstől. Egyfolytában a nyakában volt... grrr...Nem tudom Shaun Ellis milyen fizikai állapotban van, de az Öreg legnagyobb húzása lehet a holt szezonban. A liga egyik legjobb (és leginkább alulértékelt) 3-4 DE-je volt "fénykorában", aki iszonyat sok borsot tört az orrunk alá az évek során. Én elképesztően örülök neki...BostonHa egyetlen snapet nem lesz a pályán, már akkor is megérte, mert legalább nem szívatja szét a támadófalat a PO-ban. :cool:DoM
több mint 14 éve
Ti is képeztetek volna inkább long snappert Vrabelből annó, ahelyett hogy átengedtétek nekünk. 😊Ha egyetlen snapet nem lesz a pályán, már akkor is megérte, mert legalább nem szívatja szét a támadófalat a PO-ban. :cool:DoMtössön kérem ott a pont, iszonyat jó húzás 😉sutianap
több mint 14 éve
tössön kérem ott a pont, iszonyat jó húzás 😉Nem tudom Shaun Ellis milyen fizikai állapotban van, de az Öreg legnagyobb húzása lehet a holt szezonban. A liga egyik legjobb (és leginkább alulértékelt) 3-4 DE-je volt "fénykorában", aki iszonyat sok borsot tört az orrunk alá az évek során. Én elképesztően örülök neki...BostonHa egyetlen snapet nem lesz a pályán, már akkor is megérte, mert legalább nem szívatja szét a támadófalat a PO-ban. :cool:DoM

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
1ébként szerintem Wright az erős oldalt is képes megoldani vészhelyzet esetén, olyan mint egy jolly joker 3-4-ben. Nem is értem, hogyan nem kellett senkinek anno az FA piacon...Az valóban meglepő volt, hogy egy 43-as csapat nem vitte el UT-nek. Mondjuk ő szerintem futás ellen elég megbízhatatlan, ezért kezdőben csak végszükség lehet 34-ben. Westonra kíváncsi leszek odafér-e a keretbe. Deaderick és Brace közül meg egyikük szerintem IR-en lesz a 6. hét után.
Nálam a depth így néz ki valahogy a 3-4 falban:
LDE: Brace, Deadrick, Wright
NT: Wilfork, Pryor
RDE: Ellis, Wright, AlbertBoston
Plusz még Love az, akiről sok jót hallani. Ő is csereNT.
több mint 14 éve
😀Nem tudom Shaun Ellis milyen fizikai állapotban van, de az Öreg legnagyobb húzása lehet a holt szezonban. A liga egyik legjobb (és leginkább alulértékelt) 3-4 DE-je volt "fénykorában", aki iszonyat sok borsot tört az orrunk alá az évek során. Én elképesztően örülök neki...BostonHa egyetlen snapet nem lesz a pályán, már akkor is megérte, mert legalább nem szívatja szét a támadófalat a PO-ban. :cool:DoM
1ébként szerintem Wright az erős oldalt is képes megoldani vészhelyzet esetén, olyan mint egy jolly joker 3-4-ben. Nem is értem, hogyan nem kellett senkinek anno az FA piacon...
Nálam a depth így néz ki valahogy a 3-4 falban:
LDE: Brace, Deadrick, Wright
NT: Wilfork, Pryor
RDE: Ellis, Wright, Albert
Do your job
több mint 14 éve
2008-ban mi 9-et vittünk, szóval nem megoldhatatlanWright, váá, tudtam, hogy kihagytam valakit, persze ő is alap, de akkor Pryor esne ki, aki szintén itt a jobb, érdekes lesz majd az tutiWyatt7 falember azért könnyen beleférhet az 53-ba.DoM
több mint 14 éve
Wright, váá, tudtam, hogy kihagytam valakit, persze ő is alap, de akkor Pryor esne ki, aki szintén itt a jobb, érdekes lesz majd az tutiWyatt7 falember azért könnyen beleférhet az 53-ba.
több mint 14 éve
Nem tudom Shaun Ellis milyen fizikai állapotban van, de az Öreg legnagyobb húzása lehet a holt szezonban. A liga egyik legjobb (és leginkább alulértékelt) 3-4 DE-je volt "fénykorában", aki iszonyat sok borsot tört az orrunk alá az évek során. Én elképesztően örülök neki...BostonHa egyetlen snapet nem lesz a pályán, már akkor is megérte, mert legalább nem szívatja szét a támadófalat a PO-ban. :cool:
több mint 14 éve
Wright, váá, tudtam, hogy kihagytam valakit, persze ő is alap, de akkor Pryor esne ki, aki szintén itt a jobb, érdekes lesz majd az tutiEz esetben viszont egészen korrekt már a csapatMeglepő lenne, ha Haynesworthre mindhárom downon számítani lehetne.
S. Ellis, Wilfork, Haynesworth
Cunningham, Spikes, Mayo, Moore
Pryor, Haynesworth, Moore
Ninkovich, Guyton, Mayo, M. Anderson
Nekem tetszetős, talán így a 3. down védekezésünk is jobb lenne végreWyatt
A 34-es alapvédelmbe mondjuk már csak a Brace Deaderick duóból kellene valakinek felépülnie, és "rendben lennénk"
(balról jobbra)DoM
DL: Brace/Deaderick - Wilfork - Ellis
LB: Cunningham/Ninkovich - Spikes - Mayo - Moore
sub felállásban meg jöhet a négyemberes fal
DL: Moore/Cunningham/Ninkovich - Wright - Haynesworth (Pryor) - Anderson
LB: Mayo - Guyton/Fletcher/Spikes helyzettől függően

több mint 14 éve
Nem tudom Shaun Ellis milyen fizikai állapotban van, de az Öreg legnagyobb húzása lehet a holt szezonban. A liga egyik legjobb (és leginkább alulértékelt) 3-4 DE-je volt "fénykorában", aki iszonyat sok borsot tört az orrunk alá az évek során. Én elképesztően örülök neki...
Do your job
több mint 14 éve
kiváncsi vagyok nagyon milyen front 7 fog ebből kikerekedni és miképp fog működni.na már csak pár hét és kiderül 😊
több mint 14 éve
Ez esetben viszont egészen korrekt már a csapatMeglepő lenne, ha Haynesworthre mindhárom downon számítani lehetne.
S. Ellis, Wilfork, Haynesworth
Nekem tetszetős, talán így a 3. down védekezésünk is jobb lenne végreWyatt
A 34-es alapvédelmbe mondjuk már csak a Brace Deaderick duóból kellene valakinek felépülnie, és "rendben lennénk"
(balról jobbra)
DL: Brace/Deaderick - Wilfork - Ellis
LB: Cunningham/Ninkovich - Spikes - Mayo - Moore
sub felállásban meg jöhet a négyemberes fal
DL: Moore/Cunningham/Ninkovich - Wright - Haynesworth (Pryor) - Anderson
LB: Mayo - Guyton/Fletcher/Spikes helyzettől függően
több mint 14 éve
Ez esetben viszont egészen korrekt már a csapatS. Ellis, Wilfork, Haynesworth
Nekem tetszetős, talán így a 3. down védekezésünk is jobb lenne végre

több mint 14 éve
"Filed to ESPN: Former Jets DE Shaun Ellis and the Patriots reached agreement on a one-year deal, pending the player's physical."OLB téren az eddigi edzéseken állítólag Moore emelkedett ki a többiekből, nagyon fekszik neki az edge-rusher szerepkör... meglátjuk, a tavalyi szezon végén valóban elég igéretes volt a srác (30 évesen vajh' mennyi potenciál lehet benne?😀)Na akkor asszondja
Cunningham csalódást keltő, nem nagyon érezhető nála pass rush javulás, míg Ninko egészen eddig sebességből egész jól megoldott mindent.
Ja és M. Andersont halálba alázzák run block terén a TE-k, különösen Gronk és Lee... így valóban csak passing downoknál kerülhetne a pályára, BB-nél alap, hogy a szélek felé menő futásokat "lezárják" az OLB-k:SGyulus
Első két down során
X, Wilfork, Y (ide jöhetnek ötletek, mondjuk itt meg Haynesworth lehet)
3. downnál pedig
RDE-t ide el tudok képzelni más ötletet is, viszont ez utóbbi 3. downnál passzoknál kifejezetten tetszeneWyatt
Ez sok dolgon segíthet

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
OLB téren az eddigi edzéseken állítólag Moore emelkedett ki a többiekből, nagyon fekszik neki az edge-rusher szerepkör... meglátjuk, a tavalyi szezon végén valóban elég igéretes volt a srác (30 évesen vajh' mennyi potenciál lehet benne?😀)Na akkor asszondja
Cunningham csalódást keltő, nem nagyon érezhető nála pass rush javulás, míg Ninko egészen eddig sebességből egész jól megoldott mindent.
Ja és M. Andersont halálba alázzák run block terén a TE-k, különösen Gronk és Lee... így valóban csak passing downoknál kerülhetne a pályára, BB-nél alap, hogy a szélek felé menő futásokat "lezárják" az OLB-k:SGyulus
Első két down során
X, Wilfork, Y (ide jöhetnek ötletek, mondjuk itt meg Haynesworth lehet)
3. downnál pedig
RDE-t ide el tudok képzelni más ötletet is, viszont ez utóbbi 3. downnál passzoknál kifejezetten tetszene

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem az jön le a tudósításokból, hogy a pass rusherek is inkább a 4-emberes falból dolgoznak, és nem 34-es OLB-ként kétpontos állásból. Oké, hogy Cunningham tavaly is sokszor volt a negyedik ember a falban endként, de mint tudjuk a két poszt egyáltalán nem ugyanaz. OLB-ként a fejlődésének ez biztos nem használ túlzottan.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az egész szezonban, de főleg az első 4-5 alapszakasz mérkőzéskor nagyon sok minden fog múlni. Melyik csapat, hogyan tudta a legjobban kihasználni a rendelkezésre álló rövid időt. Én bízok a BB-ben az edzőkben és a játékosokban. Ami aggaszt az főleg az OL osszeszokása, ezt mindenki tudja, hogy itt a legfontosabb az összeszokottság. A DL fontos hiányzói és hogy a Pass rush komoly kihívás elött áll.
Várom már előszezont, hogy legalább némi fogalmunk legyen, hol is áll a csapat.DoM
kiváncsian várom, hogy BB, mit húz eéő a kalapból!
több mint 14 éve
Nekem az jön le a tudósításokból, hogy a pass rusherek is inkább a 4-emberes falból dolgoznak, és nem 34-es OLB-ként kétpontos állásból. Oké, hogy Cunningham tavaly is sokszor volt a negyedik ember a falban endként, de mint tudjuk a két poszt egyáltalán nem ugyanaz. OLB-ként a fejlődésének ez biztos nem használ túlzottan.Várom már előszezont, hogy legalább némi fogalmunk legyen, hol is áll a csapat.
több mint 14 éve
Megnyugtató, hogy végre Pryor is elkezdett edzeni, Wright után még tőle számíthatunk sackekre a DL-ből...az azonban gáz, hogy a két husi (Brace és Deadrick) továbbra sem edz... a 'fins új, megaméretű OL-e ellen bizony rájuk is nagy szükség lesz.
más - OLB téren az eddigi edzéseken állítólag Moore emelkedett ki a többiekből, nagyon fekszik neki az edge-rusher szerepkör... meglátjuk, a tavalyi szezon végén valóban elég igéretes volt a srác (30 évesen vajh' mennyi potenciál lehet benne?😀)
Ja és M. Andersont halálba alázzák run block terén a TE-k, különösen Gronk és Lee... így valóban csak passing downoknál kerülhetne a pályára, BB-nél alap, hogy a szélek felé menő futásokat "lezárják" az OLB-k:S
ja és végre Hernandez is hallat magáról, 3 TD-t kapott el RZ gyakorlatok során... eleddig ugye inkább Gronk brillírozott az edzéseken, itt volt már az ideje hogy ő is mutasson valamit... más kérdés, hogy blokkolásban továbbra is reménytelen.
pfw blog nagyon találó nevet talált a Gronk-Hernandez párosnak --> Wonder Twins
több mint 14 éve
Ha nem lesznek durva sérüléseink, akkor 4 győzelem szerintem meglesz ebből a hat meccsből, meg amúgy sem aggódom a rájátszás miatt. Inkább ott kéne majd valamit alkotni végre 😛