New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
DeAndre Brownt kivágta az Eagles, ha esetleg bír még lépni, nem bánnám, ha megpróbálnánk 😊WyattKb. jelenleg 11-12 WR van DC-ken, ő ott tudott utolsó lenni rangsorban és D-Jax visszatérésvel azonnal mennie is kellett. Szerinted bárhol beválhat ezek után, hogy ennyi elkapó között sem tudott előrébb lépni?
több mint 14 éve
DeAndre Brownt kivágta az Eagles, ha esetleg bír még lépni, nem bánnám, ha megpróbálnánk 😊

több mint 14 éve
Ha már feljött a Draft témája...Lehet csak én látom így de a jelenlegi rookie salary szabályozással, nagyon is "diszkont áron" lehet első körös tehetségű játékosokhoz jutni az előző évekhez képest...
Na most ezt szerintem BB-éknek is tudnia kellett, tehát ha volt jó alkalom ellőni a sok korai körös választást akkor ezt most kellett volna megtenni... Akár feltrade árán is...
(Persze akkor még tovább fiatalodott volna a csapat, de akkor is...)
Ha meg amúgy is futó kellett (Mert kellett hiszen húztunk kettőt is...) akkor meg vajon miért nem a class legjobbját választottuk ( Ennek személyéről persze lehet vitatkozni de kétlem hogy sokan Vereen-t vagy Ridley-t ide sorolnák...) A muníció meglett volna hozzá...
A CB imádatot még csak, csak megértem... Elvégre passzolós liga kezd lenni az NFL.
De azt a DL "fetisizmust" ami jelenleg zajlik...
In Bill we trust... Tudom, tudom... De akkor is...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Ha tényleg akkora nagy mágus BB akkor talán nincs ok pánikra!Bár reménykedjünk hogy nem törik össze Bradyt már az elején mert akkor....
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Nem adjuk vissza Piolit! 😛😊
Mondtam már, hogy a Chiefsben olyan jól mennek a dolgok mostanság? 😀ulpianus
Azért állok ennyire értetlenül a történések előtt (már a draft is nagy kuka volt a futók választásán kívül), mert a tavalyi év után nagyon optimista voltam 2011-et és még a Brady-korszakot illetően. Végre ismét tiszta 34 lett a védelem ismét, lett ütköző TED Mayo mellé, Chung egyre jobbnak tűnt, a támadók az SB győztes időkre emlékeztető módon elkezdtek okosan játszani.
Meggyőződésem volt, hogy a gyakorlatilag három elsőkörös pickkel óriási lökést lehetne adni a már irányba állt hajónak. Lesz Seymour utód, vagy valami ahhoz hasonló, és rendbe lesz téve a támadófal egy remek RT-vel (amit nem ördöngősség találni) és egy guardként/centerként is bevethető emberrel. Egy 3rd down rusheren kívül más már nem is kellett volna.
Erre kaptuk a draftot... és most ezt az össze-vissza bevásárlást. :rolleyes:
több mint 14 éve
Nem adjuk vissza Piolit! 😛Mondtam már, hogy a Chiefsben olyan jól mennek a dolgok mostanság? 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Különösen a mostani draft tükrében. Itt elsősorban a Saints trade-re gondolok. :rolleyes:Csak képzelődöm vagy a lockout vége óta tényleg elég kapkodás szaga van a Pats játékospolitikának?DoMÉn a kapkodás helyett az esetleges szót használnám. Egyébként nem képzelődsz sajnos.gdavid
Fura, ami Foxboróban történik most.
több mint 14 éve
Csak képzelődöm vagy a lockout vége óta tényleg elég kapkodás szaga van a Pats játékospolitikának?DoMÉn a kapkodás helyett az esetleges szót használnám. Egyébként nem képzelődsz sajnos.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Csak képzelődöm vagy a lockout vége óta tényleg elég kapkodás szaga van a Pats játékospolitikának?
több mint 14 éve
McGowan cut is hivatalos. nem lesz így kicsit vékony?Annyi DL ember van, majd valamelyik játszik safety-t, ha úgy adódik :o
+ visszaigazoltuk Gerard WarrentMattMiller
több mint 14 éve
McGowan cut is hivatalos. nem lesz így kicsit vékony?+ visszaigazoltuk Gerard Warrent
több mint 14 éve
easy to see why Shaun Ellis went to NE. Jets offered $910,000 4 one-year. Patriots offered him $4M & $1M incentivesSzolgálja meg és büntesse meg alaposan Sanchezt a vezetők sóhersága miatt 😀
Wow :oDanna
több mint 14 éve
easy to see why Shaun Ellis went to NE. Jets offered $910,000 4 one-year. Patriots offered him $4M & $1M incentivesvan lóvé a cap alatt, elköltjük. Ha hozza a szintjét, akkor meg is éri.
Wow :oDanna

JT Daniels fan
több mint 14 éve
easy to see why Shaun Ellis went to NE. Jets offered $910,000 4 one-year. Patriots offered him $4M & $1M incentivesWow :o
több mint 14 éve
McGowant nem cutoltuk, ott van a rosteren és a nem hivatalos depth charton is. A tavalyi helyettesítője Sergio Brown is ott van még aki udfa rookieként elég jól helyt állt egy nehéz poszton.Goldson marad a 49ersnél.MattMillerAkkor így elég érdekes ez a McGowan cut! Hozzunk esetleg valakit vagy megoldjuk a rosteren levőkkel! Barrett tudná helyetesíteni?GhostLead
több mint 14 éve
Goldson marad a 49ersnél.MattMillerAkkor így elég érdekes ez a McGowan cut! Hozzunk esetleg valakit vagy megoldjuk a rosteren levőkkel! Barrett tudná helyetesíteni?
több mint 14 éve
Ezt nem láttam még:Wilfork tells King, "Randy is a good friend of mine. He called me and said, 'Vince, I'm nervous about coming up. But I want to come. I shared a bond with her. I really want to be there.' Guys who don't know Randy, they'll say he's arrogant. But if he could have retired here, he would have. He came here for one reason and one reason only: He wanted to support the Kraft family.''
"Off the field: Still a tough time for owner Robert Kraft, mourning the death of his wife, Myra. But he got a boost when, sitting shiva several days after her death (shiva is the Jewish mourning period when friends and family come to the home of the survivors and share fellowship), he looked up and who walks through the door? Randy Moss. He flew up from Florida for one reason: to tell the Patriots owner how highly he regarded Myra Kraft."Witchdoctor

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Ezt nem láttam még:"Off the field: Still a tough time for owner Robert Kraft, mourning the death of his wife, Myra. But he got a boost when, sitting shiva several days after her death (shiva is the Jewish mourning period when friends and family come to the home of the survivors and share fellowship), he looked up and who walks through the door? Randy Moss. He flew up from Florida for one reason: to tell the Patriots owner how highly he regarded Myra Kraft."

több mint 14 éve
Mondjuk ezekkel az érkezőkkel tényleg felmerülhet egy olyan kérdés, hogy a PUP-on lévő két játékos onnan IR-en köt ki. És ezért is kell betárazni mert nem így számoltak velük.
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Jaja, onnan indult az újabb 4–3-as lavina, de kösz 😊Amúgy ez a sok, különböző rendszerben jobb játékos még lehet, hogy tényleg jó lesz a végén 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezzel a védelemmel szemben már készülhetnek az ellenfeleink az állandó no huddle-lal 😉
több mint 14 éve
Szép ez a 4-3 azás embereink is lettek már hozzá, de engem aggaszt hogy ki lesz a 3 csere LB mert oké Mayo - Spikes - Guyton jól hangzik, de sérülés esetén mi lesz?pasztoybFletcher simán jó lehet cserének idén is, és talán Ninko is bevethető itt is. Ettől még remélem, hogy nem ez lesz

több mint 14 éve
Az oké, de 34 évesen ne már egy 290 fontos játékos legyen nálunk kezdő 4–3-as end na...Bár, ha 4–3-as endként képzeljük el Ellist, akkor jókat fogok majd röhögniWyattAkár neki is kezdhetsz, mert játszott már azt is 😉Boston