NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
69
16
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Előtte meg mi voltunk a liga pofozózsákjai 😀Ilyenkor azért elszomorkodom, hogy néhány embernek mennyire nem jelent semmit az AFC East bajnoki cím. Pedig hát odakint ezt is nagy becsben tartják. Az meg, hogy 3 éve játszottunk utoljára SBt és csak 5 éve nyertünk utoljára elég vicces hozzáállás. Néha azért megnézném egy-két ember reakcióját ha Lions (bocs a drukkereitől) szintre süllyednénk. Szerintem itt világvége hangulat lenne. Amúgy csak a példa kedvéért. a Steelers a 2005ös győzelme előtt utoljára 96ban játszott SB míg a győzelemre egészen 80ig kell vissza menni. Szóval annyira nem vagyunk rossz helyzetben 😛FViktor933 éven át nem voltunk SB-ban, és kb. 5 éve nyertünk SB utoljára. Persze a 14-2 nem rossz, csak nagyon fájó az első körös, hazai pályás vereség idén is. Rulejézusom! már 3 éve nem voltunk sb-ban? És 5 teljes éve nyertünk utoljára... elkényeztetett egy bagázs vagyunk az fix :cool:viito
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Ilyenkor azért elszomorkodom, hogy néhány embernek mennyire nem jelent semmit az AFC East bajnoki cím. Pedig hát odakint ezt is nagy becsben tartják. Az meg, hogy 3 éve játszottunk utoljára SBt és csak 5 éve nyertünk utoljára elég vicces hozzáállás. Néha azért megnézném egy-két ember reakcióját ha Lions (bocs a drukkereitől) szintre süllyednénk. Szerintem itt világvége hangulat lenne. Amúgy csak a példa kedvéért. a Steelers a 2005ös győzelme előtt utoljára 96ban játszott SB míg a győzelemre egészen 80ig kell vissza menni. Szóval annyira nem vagyunk rossz helyzetben 😛3 éven át nem voltunk SB-ban, és kb. 5 éve nyertünk SB utoljára. Persze a 14-2 nem rossz, csak nagyon fájó az első körös, hazai pályás vereség idén is. Rulejézusom! már 3 éve nem voltunk sb-ban? És 5 teljes éve nyertünk utoljára... elkényeztetett egy bagázs vagyunk az fix :cool:viito
több mint 13 éve
3 éven át nem voltunk SB-ban, és kb. 5 éve nyertünk SB utoljára. Persze a 14-2 nem rossz, csak nagyon fájó az első körös, hazai pályás vereség idén is. RuleSzar már nektek 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Cam Jordan szépen belehúzott, eddig minden mock-ban behúzhattuk a 17-es pickkel, de a Senior Bowl óta a legtöbb helyen a top10 közelébe került. most akkor muszáj lesz feltradelnünk érte 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
3 éven át nem voltunk SB-ban, és kb. 5 éve nyertünk SB utoljára. Persze a 14-2 nem rossz, csak nagyon fájó az első körös, hazai pályás vereség idén is. Rulejézusom! már 3 éve nem voltunk sb-ban? És 5 teljes éve nyertünk utoljára... elkényeztetett egy bagázs vagyunk az fix :cool:
több mint 13 éve
Nekem (figyelembe véve a körülményeket 😀 ) semmi bajom ezzel az eredménnyel. Ha mindig mi nyernénk, nem lenne izgalmas a bajnokság. Miénk a legjobb csapat, jövőre (vagy a legközelebbi szezonban :/ ) javítunk.toxique3 éven át nem voltunk SB-ban, és kb. 5 éve nyertünk SB utoljára. Persze a 14-2 nem rossz, csak nagyon fájó az első körös, hazai pályás vereség idén is. (Elsősorban idén, tavaly azért egy sokkal hullámzóbb teljesítményű csapat kapott ki a Ravenstől a Gillete-ben)
... és emellett ott van az emlékezetes Giants ellene Loss a SB-ban 😕
Ez alapján nem lenne unalmas, ha mi jutottunk volna be, mondjuk a Packers ellen.
TB <--> Clay Matthews
GB def. <--> NE off.
Ezt tuti nem lett volna unalmas :cool: :cool: :cool:
több mint 13 éve
Nekem (figyelembe véve a körülményeket 😀 ) semmi bajom ezzel az eredménnyel. Ha mindig mi nyernénk, nem lenne izgalmas a bajnokság. Miénk a legjobb csapat, jövőre (vagy a legközelebbi szezonban :/ ) javítunk.
több mint 13 éve
Bill Belichick AP Coach of the YearInkább lenne Rex Ryan a Coach of the Year és Mark Sanchez 😛 😂 :rolleyes: :cool: az MVP, de a Pats lenne ott vasárnap a SB-ban, miután hazai pályán Branch utolsó perces 40 yardos TD elkapásával legyőztük volna a Steelerst, az AFC championship game-en :rolleyes: :rolleyes:
Belichick earned 30 of a possible 50 votes, followed by Tampa Bay's Raheem Morris (11.5), Kansas City's Todd Haley (4.5), Atlanta's Mike Smith (1), Philadelphia's Andy Reid (1), Chicago's Lovie Smith (1) and St. Louis' Steve Spagnuolo (1).
szerk: ja látom a másik fórumba Danna már berakta, boccsSpigo
több mint 13 éve
Bill Belichick AP Coach of the YearBelichick earned 30 of a possible 50 votes, followed by Tampa Bay's Raheem Morris (11.5), Kansas City's Todd Haley (4.5), Atlanta's Mike Smith (1), Philadelphia's Andy Reid (1), Chicago's Lovie Smith (1) and St. Louis' Steve Spagnuolo (1).
szerk: ja látom a másik fórumba Danna már berakta, boccs
több mint 13 éve
Imádom Mayot de amíg nem termeli a mínuszos tacklit addig sajna csak nagyon jónak fogják mondani, és nem szuperstarnak hiába van neki +10 tackli meccsenként! Szerintem nagyon jó úton halad, hogy rettegjék a nevét! 😀 Go Pats Go Mayo
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Brady OPOYGeronimoazt hittem az OPOY-t nem adják neki csak az MVP-t,így viszont akkor mindkettőt besöpri 😊
több mint 13 éve
Javítom magam. Sok olyan játékost fel lehet sorolni, aki bármelyik szavazónál (akár a többségnél) benne lehet az első háromban, és nagyon keveset, aki bármelyik szavazó szemébenl mindenkinél jobb játékos. Jobban megértem, hogy Mayo nem lett senkinél első, mint azt, hogy volt olyan, aki Ngata-t, Urlachert látta idén minden védőnél jobbnak.Erre írtam a 4444 hsz-t. S akkor körbe is értünk. 😊Igazad van. Én csak megpróbáltam alátámasztani, hogy miért is érdemelt volna szavazat(okat). Matthews mellet is fel lehetne hozni hogy playmaker hányszor siettetett, QB hits, szabad labdák kierőszakolás, hányszor kettőzték stb...nDRo
Ez a szavazási módszer csak akkor "igazságos", ha két (max 3) mindenki által elismert teljesítmény közül kell dönteni. A védőjátékosoknál idén ilyen nem volt, sok játékost fel tudunk sorolni, aki kaphatott volna egy-két szavazatot.tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
pont akartam már linkelni én is innen 😀. Szerintem is nagyon jó lenne a csapatba, bár én Austin Pettist is nagyon elnézném, vagy Titust. Ebből a 3masból jó lenne vki.Pettis lenne a legjobb, én neki örülnék a legjobban. Igazi possesion wr lehetne belőle. Young jóval kisebb nála, Tate és Price ,bár Priceból nem sokat láttunk, hasonló stílusú sztem. De javítsatok ki ha tévedek.
Vincent Brown?Habi
szerk: bár most megnéztem, ők ketten is is 15-20 fonttal nehezebbek nála
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Igazad van. Én csak megpróbáltam alátámasztani, hogy miért is érdemelt volna szavazat(okat). Matthews mellet is fel lehetne hozni hogy playmaker hányszor siettetett, QB hits, szabad labdák kierőszakolás, hányszor kettőzték stb...Erre írtam a 4444 hsz-t. S akkor körbe is értünk. 😊Hogyne. Csak ez az az adat, ami miatt Mayo egyáltalán versenyben lehetett (volna) a DPoY címre. Ha Mayo mellett kéne érvelnünk, ezen kívül mit tudunk mondani? Rengeteget van fenn a pályán - sokan még, a védelem egyik vezére - a Pats védelméé. (Félreértés ne essék, zseniális játékos!) Személyektől és adatoktól eltekintve, szvsz általában is igaz, hogy többre értékelnek, impresszívebbnek tartanak egy sack-gyárost egy tackle-gyárosnál.Én is fájlalom. Igen rengeteg tacklet csinál mindenhol ott van, gyakran ő ér oda először, és év végén már jöttek a big playek, fumble recovery stb. Azért egy két szavazatot megérdemelt volna ahogy Timmons is... De Matthews valóban jobban megérdemelné mint Mayo.nDRo
Egyébként onnan indult az egész, hogy többen fájlalták, hogy Mayo még egy szavazatot sem kapott.tomi-tomi
Ez a szavazási módszer csak akkor "igazságos", ha két (max 3) mindenki által elismert teljesítmény közül kell dönteni. A védőjátékosoknál idén ilyen nem volt, sok játékost fel tudunk sorolni, aki kaphatott volna egy-két szavazatot.tomi-tomi
több mint 13 éve
Erre írtam a 4444 hsz-t. S akkor körbe is értünk. 😊Én is fájlalom. Igen rengeteg tacklet csinál mindenhol ott van, gyakran ő ér oda először, és év végén már jöttek a big playek, fumble recovery stb. Azért egy két szavazatot megérdemelt volna ahogy Timmons is... De Matthews valóban jobban megérdemelné mint Mayo.nDRoMatthews játéka több mint meccsenkénti 1 sack, ahogy Mayo játéka is több mint meccsenkénti 10+ tackle. Ezek "csak számok".nDRoHogyne. Csak ez az az adat, ami miatt Mayo egyáltalán versenyben lehetett (volna) a DPoY címre. Ha Mayo mellett kéne érvelnünk, ezen kívül mit tudunk mondani? Rengeteget van fenn a pályán - sokan még, a védelem egyik vezére - a Pats védelméé. (Félreértés ne essék, zseniális játékos!) Személyektől és adatoktól eltekintve, szvsz általában is igaz, hogy többre értékelnek, impresszívebbnek tartanak egy sack-gyárost egy tackle-gyárosnál.
Egyébként onnan indult az egész, hogy többen fájlalták, hogy Mayo még egy szavazatot sem kapott.tomi-tomi
Ez a szavazási módszer csak akkor "igazságos", ha két (max 3) mindenki által elismert teljesítmény közül kell dönteni. A védőjátékosoknál idén ilyen nem volt, sok játékost fel tudunk sorolni, aki kaphatott volna egy-két szavazatot.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Én is fájlalom. Igen rengeteg tacklet csinál mindenhol ott van, gyakran ő ér oda először, és év végén már jöttek a big playek, fumble recovery stb. Azért egy két szavazatot megérdemelt volna ahogy Timmons is... De Matthews valóban jobban megérdemelné mint Mayo.Hogyne. Csak ez az az adat, ami miatt Mayo egyáltalán versenyben lehetett (volna) a DPoY címre. Ha Mayo mellett kéne érvelnünk, ezen kívül mit tudunk mondani? Rengeteget van fenn a pályán - sokan még, a védelem egyik vezére - a Pats védelméé. (Félreértés ne essék, zseniális játékos!) Személyektől és adatoktól eltekintve, szvsz általában is igaz, hogy többre értékelnek, impresszívebbnek tartanak egy sack-gyárost egy tackle-gyárosnál.Az túlzás is lenne, ezért írtam, hogy nem kiemelkedő. Talán ha mind a három évét ezen a szinten nyomja, kevésbé lehetett volna kikerülni a teljesítményét. Matthews-on kívül csak "öreg" motorosok kaptak szavazatot, a meccsenkénti majd egy sack meg ezek szerint impresszívebb a meccsenkénti 10+ tackle-nél.tomi-tomiMatthews játéka több mint meccsenkénti 1 sack, ahogy Mayo játéka is több mint meccsenkénti 10+ tackle. Ezek "csak számok".nDRo
több mint 13 éve
Hogyne. Csak ez az az adat, ami miatt Mayo egyáltalán versenyben lehetett (volna) a DPoY címre. Ha Mayo mellett kéne érvelnünk, ezen kívül mit tudunk mondani? Rengeteget van fenn a pályán - sokan még, a védelem egyik vezére - a Pats védelméé. (Félreértés ne essék, zseniális játékos!) Személyektől és adatoktól eltekintve, szvsz általában is igaz, hogy többre értékelnek, impresszívebbnek tartanak egy sack-gyárost egy tackle-gyárosnál.Matthews játéka több mint meccsenkénti 1 sack, ahogy Mayo játéka is több mint meccsenkénti 10+ tackle. Ezek "csak számok".nDRoazért csak egy korábbi droy-ról beszélünk, szóval az túlzás, hogy nincs neve. A tavalyi sérült év után pedig idén ott folytatta, ahol abbahagyta.viitoAz túlzás is lenne, ezért írtam, hogy nem kiemelkedő. Talán ha mind a három évét ezen a szinten nyomja, kevésbé lehetett volna kikerülni a teljesítményét. Matthews-on kívül csak "öreg" motorosok kaptak szavazatot, a meccsenkénti majd egy sack meg ezek szerint impresszívebb a meccsenkénti 10+ tackle-nél.tomi-tomi
Egyébként onnan indult az egész, hogy többen fájlalták, hogy Mayo még egy szavazatot sem kapott.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Matthews játéka több mint meccsenkénti 1 sack, ahogy Mayo játéka is több mint meccsenkénti 10+ tackle. Ezek "csak számok".Az túlzás is lenne, ezért írtam, hogy nem kiemelkedő. Talán ha mind a három évét ezen a szinten nyomja, kevésbé lehetett volna kikerülni a teljesítményét. Matthews-on kívül csak "öreg" motorosok kaptak szavazatot, a meccsenkénti majd egy sack meg ezek szerint impresszívebb a meccsenkénti 10+ tackle-nél.tomi-tomiIlyenkor sokan a nagy névre, a nagy játékokra és az elmúlt évekre is gondolnak. Mayo egyik tényezőben sem kiemelkedő.tomi-tomiazért csak egy korábbi droy-ról beszélünk, szóval az túlzás, hogy nincs neve. A tavalyi sérült év után pedig idén ott folytatta, ahol abbahagyta.viito
több mint 13 éve
Az túlzás is lenne, ezért írtam, hogy nem kiemelkedő. Talán ha mind a három évét ezen a szinten nyomja, kevésbé lehetett volna kikerülni a teljesítményét. Matthews-on kívül csak "öreg" motorosok kaptak szavazatot, a meccsenkénti majd egy sack meg ezek szerint impresszívebb a meccsenkénti 10+ tackle-nél.Ilyenkor sokan a nagy névre, a nagy játékokra és az elmúlt évekre is gondolnak. Mayo egyik tényezőben sem kiemelkedő.tomi-tomiazért csak egy korábbi droy-ról beszélünk, szóval az túlzás, hogy nincs neve. A tavalyi sérült év után pedig idén ott folytatta, ahol abbahagyta.viito
több mint 13 éve
pasztoyb
104
Na köszi az infót, jó kis possesion / deep reciver lehet belőle akár.Leonard Hankerson WR -el beszélgetett állítólag a pats stábja a Senior Bowl -on.http://www.nationalfootballpost.com/college_player_scouting_report.html&player=68062
Kinek mi a véleménye róla, én sajnos nem ismerem.. ?pasztoyb
Szerintem nagyon illene a csapatba. A két nagy név mellett (Green, J. Jones) nagyon szívesen látnám a Patsben, akár a 2/1-es pickkel is.DoM
Meglátjuk bár én is inkább az O falat erősíteném midnenképpen + pass rush.
több mint 13 éve
pont akartam már linkelni én is innen 😀. Szerintem is nagyon jó lenne a csapatba, bár én Austin Pettist is nagyon elnézném, vagy Titust. Ebből a 3masból jó lenne vki.Leonard Hankerson WR -el beszélgetett állítólag a pats stábja a Senior Bowl -on.http://www.nationalfootballpost.com/college_player_scouting_report.html&player=68062
Szerintem nagyon illene a csapatba. A két nagy név mellett (Green, J. Jones) nagyon szívesen látnám a Patsben, akár a 2/1-es pickkel is.DoM
Vincent Brown?
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Leonard Hankerson WR -el beszélgetett állítólag a pats stábja a Senior Bowl -on.http://www.nationalfootballpost.com/college_player_scouting_report.html&player=68062
Szerintem nagyon illene a csapatba. A két nagy név mellett (Green, J. Jones) nagyon szívesen látnám a Patsben, akár a 2/1-es pickkel is.
több mint 13 éve
pasztoyb
104
Leonard Hankerson WR -el beszélgetett állítólag a pats stábja a Senior Bowl -on. Kinek mi a véleménye róla, én sajnos nem ismerem.. ?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ilyenkor sokan a nagy névre, a nagy játékokra és az elmúlt évekre is gondolnak. Mayo egyik tényezőben sem kiemelkedő.tomi-tomiazért csak egy korábbi droy-ról beszélünk, szóval az túlzás, hogy nincs neve. A tavalyi sérült év után pedig idén ott folytatta, ahol abbahagyta.
egyébként ezek a szavazások általában pont annyira nevetségesek, amennyire nem érdemlik meg, hogy szót vesztegessünk rájuk