New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
20 órája nincs új HSz? Mi van, mindenki Bostonba ment? 😊 Na hogy egy kavicsot hajítsak az állóvízbe, Blaine "Sunshine" Gabbert kezd csütörtökön ellenetek(szép kis mély víz, mi?). Garrard, MJD, Kampman, és Marcedes Lewis nem fog játszani.iktriad
Mert a Pats védelem annyira oda szokott verni az előidényben... hagyjuk már.DoM
Amennyit én a Patriotst láttam az elmúlt években az előidényben, ne csodálkozz, ha tévképzeteim vannak rólatok. 😊iktriad
Amilyen hírek vannak, gyakorlatilag minden csapat körül, szép bohóckodásnak nézünk elébe a hétvégén. Azt sem tudjuk milyen védelmünk van, ebből komoly dolog max pár play erejéig lehet.
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
20 órája nincs új HSz? Mi van, mindenki Bostonba ment? 😊 Na hogy egy kavicsot hajítsak az állóvízbe, Blaine "Sunshine" Gabbert kezd csütörtökön ellenetek(szép kis mély víz, mi?). Garrard, MJD, Kampman, és Marcedes Lewis nem fog játszani.iktriad
Amennyit én a Patriotst láttam az elmúlt években az előidényben, ne csodálkozz, ha tévképzeteim vannak rólatok. 😊iktriad
Az bizonyára érdekes lesz a meccset nézőknek, hogy fog-e látszódni a két kör különbség a két újonc irányító játéka között.

Mallett-ról annyit, hogy TC-ben ritkán talált csak célba, rendszeresen túlhajigálta az elkapóit.

Nálunk a legérdekesebb kérdés, hogy mit tesz le az asztalra az újonc Solder a vakoldalon (eddigi TC alapján nem sokat), és mit hoz össze a tartalékok csapata a támadófalban.
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 856 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amennyit én a Patriotst láttam az elmúlt években az előidényben, ne csodálkozz, ha tévképzeteim vannak rólatok. 😊
több mint 14 éve
Mert a Pats védelem annyira oda szokott verni az előidényben... hagyjuk már.
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 856 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
csak, hogy barátságos legyek: hány INT-et tippelsz a Napfény-Gyermeknek? (tekintve a mi QB-ink edzésen nyújtott teljesítményét, szerintem lesz a meccsen kb 7-8 összesen) 😊
nálunk Big Al szinte tuti nem lesz, ahogy szokás szerint pass rush sem (bár lehet, hogy van az az O-fal...), de amíg Brady kis túlzással nem találja Welkert az edzésen, addig nem hiszem, hogy Ti (vagy bárki) előrébb járnátok...
szóval most ha az 5 incomplete mellé lesz Brady-nek 7 complete passza (és nem sérül meg), én már elégedett leszek.triangle
Hogy feleljek a kérdésedre, nem tudom. A WReink egy jelentős része tapasztalatlan rookie, és némelyikük komoly drop problémával küszködik. Mondjuk emellett Gabbert is biztos ideges lesz. Szerintem 1 pick jön majd tőle. Luke McCown (a 3. QB, aki csütörtökön így Gabbert backupja lesz) viszont szép csendesen elég megbízható campet tudhat maga mögött, és képes jó meccsekre előszezonban - lásd tavaly a Eagles ellen, mikor majdnem 300 yardot (270 körül úgy emlékszem) dobált össze. Azt pedig nem tudom a ma a traktoráról visszahívott (ez komoly!) Todd Bouman mennyire van formában, és fog-e játszani egyáltalán.
több mint 14 éve
triangle 1 283
csak, hogy barátságos legyek: hány INT-et tippelsz a Napfény-Gyermeknek? (tekintve a mi QB-ink edzésen nyújtott teljesítményét, szerintem lesz a meccsen kb 7-8 összesen) 😊
nálunk Big Al szinte tuti nem lesz, ahogy szokás szerint pass rush sem (bár lehet, hogy van az az O-fal...), de amíg Brady kis túlzással nem találja Welkert az edzésen, addig nem hiszem, hogy Ti (vagy bárki) előrébb járnátok...
szóval most ha az 5 incomplete mellé lesz Brady-nek 7 complete passza (és nem sérül meg), én már elégedett leszek.
több mint 14 éve
Jó lesz majd a Gabbert vs Mallett párharc, kíváncsi vagyok utóbbi mennyi lehetőséget kap majd 😊
Meg, hogy mivel bohóckodunk a védelembenWyatt
Én is kíváncsi leszek Mallettre, ha már annyit ekéztem anno draft előtt. Ja és arra, hogy Bradynek most is több TDje lesz-e mint incomplete passza ellenünk... Az utóbbi 2 Jags elleni meccsen ('07 playoff, '09 regular) 7 TD-t dobott, és 5 incompletet....
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
20 órája nincs új HSz? Mi van, mindenki Bostonba ment? 😊 Na hogy egy kavicsot hajítsak az állóvízbe, Blaine "the Sunshine" Gabbert kezd csütörtökön ellenetek(szép kis mély víz, mi?). Garrard, MJD, Kampman, és Marcedes Lewis nem fog játszani.iktriad
Jó lesz majd a Gabbert vs Mallett párharc, kíváncsi vagyok utóbbi mennyi lehetőséget kap majd 😊
Meg, hogy mivel bohóckodunk a védelemben

több mint 14 éve
20 órája nincs új HSz? Mi van, mindenki Bostonba ment? 😊 Na hogy egy kavicsot hajítsak az állóvízbe, Blaine "Sunshine" Gabbert kezd csütörtökön ellenetek(szép kis mély víz, mi?). Garrard, MJD, Kampman, és Marcedes Lewis nem fog játszani.
több mint 14 éve
DeAndre Brownt kivágta az Eagles, ha esetleg bír még lépni, nem bánnám, ha megpróbálnánk 😊Wyatt
Kb. jelenleg 11-12 WR van DC-ken, ő ott tudott utolsó lenni rangsorban és D-Jax visszatérésvel azonnal mennie is kellett. Szerinted bárhol beválhat ezek után, hogy ennyi elkapó között sem tudott előrébb lépni?Deny
Kukáztunk már rosszabbat is 😀 Egy próbát akkor is adnék neki. Ha reménytelen, úgysem marad

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
DeAndre Brownt kivágta az Eagles, ha esetleg bír még lépni, nem bánnám, ha megpróbálnánk 😊Wyatt
Kb. jelenleg 11-12 WR van DC-ken, ő ott tudott utolsó lenni rangsorban és D-Jax visszatérésvel azonnal mennie is kellett. Szerinted bárhol beválhat ezek után, hogy ennyi elkapó között sem tudott előrébb lépni?
több mint 14 éve
DeAndre Brownt kivágta az Eagles, ha esetleg bír még lépni, nem bánnám, ha megpróbálnánk 😊

több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Ha már feljött a Draft témája...

Lehet csak én látom így de a jelenlegi rookie salary szabályozással, nagyon is "diszkont áron" lehet első körös tehetségű játékosokhoz jutni az előző évekhez képest...
Na most ezt szerintem BB-éknek is tudnia kellett, tehát ha volt jó alkalom ellőni a sok korai körös választást akkor ezt most kellett volna megtenni... Akár feltrade árán is...
(Persze akkor még tovább fiatalodott volna a csapat, de akkor is...)

Ha meg amúgy is futó kellett (Mert kellett hiszen húztunk kettőt is...) akkor meg vajon miért nem a class legjobbját választottuk ( Ennek személyéről persze lehet vitatkozni de kétlem hogy sokan Vereen-t vagy Ridley-t ide sorolnák...) A muníció meglett volna hozzá...

A CB imádatot még csak, csak megértem... Elvégre passzolós liga kezd lenni az NFL.
De azt a DL "fetisizmust" ami jelenleg zajlik...

In Bill we trust... Tudom, tudom... De akkor is...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Ha tényleg akkora nagy mágus BB akkor talán nincs ok pánikra!
Bár reménykedjünk hogy nem törik össze Bradyt már az elején mert akkor....

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Nem adjuk vissza Piolit! 😛

Mondtam már, hogy a Chiefsben olyan jól mennek a dolgok mostanság? 😀ulpianus
😊

Azért állok ennyire értetlenül a történések előtt (már a draft is nagy kuka volt a futók választásán kívül), mert a tavalyi év után nagyon optimista voltam 2011-et és még a Brady-korszakot illetően. Végre ismét tiszta 34 lett a védelem ismét, lett ütköző TED Mayo mellé, Chung egyre jobbnak tűnt, a támadók az SB győztes időkre emlékeztető módon elkezdtek okosan játszani.

Meggyőződésem volt, hogy a gyakorlatilag három elsőkörös pickkel óriási lökést lehetne adni a már irányba állt hajónak. Lesz Seymour utód, vagy valami ahhoz hasonló, és rendbe lesz téve a támadófal egy remek RT-vel (amit nem ördöngősség találni) és egy guardként/centerként is bevethető emberrel. Egy 3rd down rusheren kívül más már nem is kellett volna.

Erre kaptuk a draftot... és most ezt az össze-vissza bevásárlást. :rolleyes:
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem adjuk vissza Piolit! 😛

Mondtam már, hogy a Chiefsben olyan jól mennek a dolgok mostanság? 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Csak képzelődöm vagy a lockout vége óta tényleg elég kapkodás szaga van a Pats játékospolitikának?DoM
Én a kapkodás helyett az esetleges szót használnám. Egyébként nem képzelődsz sajnos.gdavid
Különösen a mostani draft tükrében. Itt elsősorban a Saints trade-re gondolok. :rolleyes:

Fura, ami Foxboróban történik most.
több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
Csak képzelődöm vagy a lockout vége óta tényleg elég kapkodás szaga van a Pats játékospolitikának?DoM
Én a kapkodás helyett az esetleges szót használnám. Egyébként nem képzelődsz sajnos.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Csak képzelődöm vagy a lockout vége óta tényleg elég kapkodás szaga van a Pats játékospolitikának?
több mint 14 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
McGowan cut is hivatalos. nem lesz így kicsit vékony?

+ visszaigazoltuk Gerard WarrentMattMiller
Annyi DL ember van, majd valamelyik játszik safety-t, ha úgy adódik :o
több mint 14 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
McGowan cut is hivatalos. nem lesz így kicsit vékony?

+ visszaigazoltuk Gerard Warrent

több mint 14 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
easy to see why Shaun Ellis went to NE. Jets offered $910,000 4 one-year. Patriots offered him $4M & $1M incentives

Wow :oDanna
Szolgálja meg és büntesse meg alaposan Sanchezt a vezetők sóhersága miatt 😀

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
easy to see why Shaun Ellis went to NE. Jets offered $910,000 4 one-year. Patriots offered him $4M & $1M incentives

Wow :oDanna
van lóvé a cap alatt, elköltjük. Ha hozza a szintjét, akkor meg is éri.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető

Wow :o
több mint 14 éve
PredatorAbsolute New England Patriots Florida Gators 42
Goldson marad a 49ersnél.MattMiller
Akkor így elég érdekes ez a McGowan cut! Hozzunk esetleg valakit vagy megoldjuk a rosteren levőkkel! Barrett tudná helyetesíteni?GhostLead
McGowant nem cutoltuk, ott van a rosteren és a nem hivatalos depth charton is. A tavalyi helyettesítője Sergio Brown is ott van még aki udfa rookieként elég jól helyt állt egy nehéz poszton.