NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
Seymour-nak 30m-t kínál 2 évre az Oakland, ebből 22,5m garantált. Nem sok ez egy kicsit ill. nagyon?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
triangle 1 283
félbe nem hagyok semmit, meg hátha érdekel valakit; újabb posztok: QB, OT, C/G
korábbiak: OLB, S, WR, CB, RB, ILB, TE, D-linetriangle
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Ma (tegnap) este negyed 9 körül az Astoria metroban láttam egy arcot Pats pulcsiban+baseballsapiban aktatáskával. esetleg innen valaki? 😊

több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Na Mankins taget kapott. Akkor most jön majd valami hosszútávú megállapodás vagy mi a szösz?ThundersNFL
Előbb CBA kéne de nagyon.Joco
reméljük az is leszThundersNFL
Hát, ha nem, akkor kezdhetünk gyúrni az NCAA-re, nekem úgy is van bőven lemaradásom 😐 Bár inkább lenne szezon.
több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Na Mankins taget kapott. Akkor most jön majd valami hosszútávú megállapodás vagy mi a szösz?ThundersNFL
Előbb CBA kéne de nagyon.Joco
reméljük az is lesz

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Hollywood San Francisco 49ers 172
Peter King az SI.com írója Zoltan Mesko-ról és a Pats remek ST teljesítményéről:
http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/peter_king/02/13/mmqb/3.html
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Előbb CBA kéne de nagyon.

több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Na Mankins taget kapott. Akkor most jön majd valami hosszútávú megállapodás vagy mi a szösz?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
triangle 1 283
nem mintha ezután több esélyt látnék a megegyezésre, de a csúnya tavalyi eseményekhez/nyilatkozatokhoz képest jó olvasni ezeket a sorokat (a csapat közleménye): “Logan Mankins is a tremendous player. He has been a fixture on our offensive line since we drafted him in the first round of the 2005 NFL Draft and he remains an important part of our future plans. Unfortunately, we have not been able to reach a long-term agreement, despite many attempts and proposals by both sides. That remains our objective in utilizing the franchise designation and we are hopeful that Logan will be a Patriot for many years to come.”
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
1-2 homály meccse szerintem minden csapat ST-jének volt. emlékeim szerint Brady-ék nagyon gyakran kezdtek jó mezőnypozícióból, és ez a védelem (INT, FR) mellett az ST érdeme is. sokat szidták egyébként Tate-et, hogy nagyon visszaesett a jó évkezdés után, de ez csak részben volt az ő sara, a korai fordulók után az ellen puntere általában rövidebbet rúgott (ld.: Thunder Dan), vagy olyan hangtime-mal (szintén kicsit rövidebbet), hogy odaértek a gunnerek és a többiek (olvastam erről konkrét számokat is az alapszakasz után valamilyen cikkben, már nem emlékszem, hol). bár az is igaz, hogy a kickoff és punt coverage teamek nem voltak észvesztően csodálatosak.triangle
Kötekedésen kívűl egyébként én nem voltam különösképpen megelégedve az ST-vel. Szerintem egy-két jó meccs mellett sok homály volt. Bár nem szabad elfelejteni, hogy Gost megsérült. Vele sokkal több touchback lett volna és ezáltal jobb mutatók is.zinedine5
Szvsz több kiemelkedően jó meccsük volt. (Amelyiken TD-t szereznek, az már nekem az.) Inkább az idény első felében erőn és várakozáson felül teljesítettek, zsinórban szállították a bravúrokat - az első Miami meccset szinte egyedül nyerték meg, novembertől meg olykor-olykor voltak említésre méltóan jók. Kifejezett homályra nem is nagyon emlékszem. (Fake puntról ne beszéljünk.)
Tate max. az átlagot hozta novembertől, alig jutott túl a 20 yardos vonalon. Edelmann a végére egészen belelendült. Meskó nagyon jó volt újoncként - majd 40 nettó yardos átlag és csak 5 touchback. Gostkowski sérülése kickoffonként nagyjából 10 yard, s bizony meccsenként egy-két touchback mínusz volt nekünk. Morris egész jó lead blocker lett, és White is nyújtotta azt, amiért idehozták.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Van egy best Patriots' plays of 2010 széria
Most a legjobb TD elkapások vannak benne.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4693081/schefter-patriots-franchise-tag-mankins

elemzi is eggyel fentebb mindkét fél szempontjából:

http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4693085/logan-mankins-franchise-tag-analysis
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
1-2 homály meccse szerintem minden csapat ST-jének volt. emlékeim szerint Brady-ék nagyon gyakran kezdtek jó mezőnypozícióból, és ez a védelem (INT, FR) mellett az ST érdeme is. sokat szidták egyébként Tate-et, hogy nagyon visszaesett a jó évkezdés után, de ez csak részben volt az ő sara, a korai fordulók után az ellen puntere általában rövidebbet rúgott (ld.: Thunder Dan), vagy olyan hangtime-mal (szintén kicsit rövidebbet), hogy odaértek a gunnerek és a többiek (olvastam erről konkrét számokat is az alapszakasz után valamilyen cikkben, már nem emlékszem, hol). bár az is igaz, hogy a kickoff és punt coverage teamek nem voltak észvesztően csodálatosak.triangle
Tate nálunk kick returner. A puntokat nem ő hordta vissza, persze ettől még lehet, hogy szándékosan rövidebbek voltak a rugások, de azok kickoffok voltak.

Kötekedésen kívűl egyébként én nem voltam különösképpen megelégedve az ST-vel. Szerintem egy-két jó meccs mellett sok homály volt. Bár nem szabad elfelejteni, hogy Gost megsérült. Vele sokkal több touchback lett volna és ezáltal jobb mutatók is.
több mint 13 éve
triangle 1 283
1-2 homály meccse szerintem minden csapat ST-jének volt. emlékeim szerint Brady-ék nagyon gyakran kezdtek jó mezőnypozícióból, és ez a védelem (INT, FR) mellett az ST érdeme is. sokat szidták egyébként Tate-et, hogy nagyon visszaesett a jó évkezdés után, de ez csak részben volt az ő sara, a korai fordulók után az ellen puntere (szerk: jogos, elírtam: kickere) általában rövidebbet rúgott (ld.: Thunder Dan), vagy olyan hangtime-mal (szintén kicsit rövidebbet), hogy odaértek a gunnerek és a többiek (olvastam erről konkrét számokat is az alapszakasz után valamilyen cikkben, már nem emlékszem, hol). bár az is igaz, hogy a kickoff és punt coverage teamek nem voltak észvesztően csodálatosak.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Valahol a kettő között lenne reálisan szerintem. Voltak kiemelkedően jó meccsei a ST-nek, de volt 1-2 nagyon homály is. Mindenesetre nagy volt a fejlődés az előzőszezonhoz képest.
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A Patriots special team a legjobbra értékelve (meg 8. helyre is).

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Lehet, hogy csak a megfelelő irány megmutatása hiányzott neki. Reméljük pozitív hatással lesz rá a csere.
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Boston Herald Pats blogból:

Patricia is a sound teacher who maybe, just maybe, can fix Brandon Meriweather in a way that Corwin Brown couldn’t. I don’t know what’s going to happen to Meriweather, but this move makes me think Patricia will coach him at least this year.

Erre válasz a hozzászólások között:

Teach him how to stay off of his opponents highlight reel. 😂DoM
Nem tudom, 4 szezon után még mit lehetne javítani a srácon.... és ez rohadt idegesítő, mert fizikai adottságait elnézve akár Ed Reed szintű játékos is lehetne belőle, csak épp az ész (és játékintelligencia) hiányzik belőle, de nagyon..:S
több mint 13 éve
triangle 1 283
cikkek Reiss-től (needek és lehetséges FA célpontok elemzése): OLB, S, WR
folyt.köv.triangle
és akkor a folytatás: CB, RBtriangle
újabb posztok, ezek mondjuk nem a legnagyobb needjeink 😛 : ILB, TE

illetve egy ilyen szempontból érdekesebb csapatrész: D-line
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Boston Herald Pats blogból:

Patricia is a sound teacher who maybe, just maybe, can fix Brandon Meriweather in a way that Corwin Brown couldn’t. I don’t know what’s going to happen to Meriweather, but this move makes me think Patricia will coach him at least this year.

Erre válasz a hozzászólások között:

Teach him how to stay off of his opponents highlight reel. 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
optimális forgatókönyv:

- Faulk jó fajta 1 éves szerződést köt (hogy ne hagyjon maga után cap hitet, ha esetleg mégsek kell).

- végigtolja az edzőtábort becsülettel, foglalkozik Woodheaddel, de már nem ő viszi a prímet az öltözőben, hanem ha nagy a tanácstalanság, akkor sípcsonton rúgja Mayot, aki felbőg fájdalmában, a többiek pedig ezt úgy értik, hogy a következő szavakat mondta: "gyerünk toljuk keményebben, tegyétek már oda magatokat a fene vinné el".

Innentől
- HA nincs sérülés akkor kezdőként lép a pályára az első meccsen, majd 1 snap után ünnepélyesen visszavonul

- HA van sérülés és szükség van rá, akkor vállal még egy évetviito
mondok jobbat... Faulk mint assistant RB coach és a futkározást már inkább hagyjuk a fiatalokra!😊

BJGE, Woodhead, veterán FA aki tud FB-t és ST-t is nyomni (Morris?) és egy újonc potenciális all-down RB...
5. RB-nek mi hasznát vesszük a 2 TE-s felállások mellett?

egyébként három bajnoki címmel kétlem, hogy belemenne a vésztartalék-opcióba, a'la Bruschi a Mayo-sérülés idejénGyulus
Grrrrr :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

a líder dolognál csak a kócs dologgal lehet jobban emelni a vérnyomásom 😛
Eredetileg gondoltam kifejtem, hogy miért gondolom így, de rájöttem, hogy Te már legalább 20x kellett, hogy olvasd ezt tőlem a Troy Brown időszakban, majd később talán Bruschinál és Seaunál is 😊

Nem beszélek itt amúgy semmi vésztartalékoskodásról. Bruschi is végignyomott még egy utolsó TC-t majd visszavonult. Faulknak is kb ez a két lehetőség jutott meglátosm szerint, vagy még egy utolsó TC és visszavonulás, vagy azonnal visszavonulás (esetleg a harmadik, hogy kimegy FA piacra, elmegy a Jets szokásos workoutjára...).
több mint 13 éve
Nem tudom, de Patricia áttolása a saeftykhez és helyette egy "nyeretlen kétéves" linebacker edzővé előléptetése nálam nem kifejezetten előrelépés. Szerintem nem közelített a DC poszthoz.zinedine5
Azt írják az okosok, hogy így mélyebb ismereteket szerezhet, komplexebben láthatja az egész védelem működését. S hogy ezzel a lépéssel a D-line edző került messzebb a koordinátori állástól.
Többen reménykednek, hogy Patricia képes lesz Vödörnek megtanítani a jó szögből való érkezés tudományát, ez nagy megkönnyebbülés lenne a CB-inknek is. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
Nem tudom, de Patricia áttolása a saeftykhez és helyette egy "nyeretlen kétéves" linebacker edzővé előléptetése nálam nem kifejezetten előrelépés. Szerintem nem közelített a DC poszthoz.
több mint 13 éve
Seau 2009-ben október 13-án írt alá a szezonra, és akkor Mayo már visszatért az első héten történt sérüléséből (denveri hosszabbításos meccs). Bruschi 2009-ben már nem játszott tétmeccset.DoM
Nagyon jó, tehát egyik sem. Kizárásos alapon Gyulus a hibás! 😀
Akkor mi szükség volt Seau-ra, ki hullott el?tomi-tomi
Bru'-val a 2009-es TC idején valószínűleg közölték, hogy jobb lenne ha visszavonulni, mert biza cut' lesz belőle...
Így hát gyorsan visszavonult... és a Mayo sérülés után nemet mondot a felkérésre, már elhelyezkedett az ESPN-nél + ó eséllyel kicsit be is sértődött a történtekenGyulus
Ne hülyülj, persze hogy én voltam a seggfej! Én már arra sem emlékeztem pontosan, hogy ki melyik évben jött-nem jött vissza, ki szörfözött, ki szakértősködött 2009-ben. 😊 Arra meg pláne nem, amit most leírtál.

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
De, lehet. Csak akkor melyik jött vissza Mayo sérülése miatt?tomi-tomi
Seau 2009-ben október 13-án írt alá a szezonra, és akkor Mayo már visszatért az első héten történt sérüléséből (denveri hosszabbításos meccs). Bruschi 2009-ben már nem játszott tétmeccset.DoM
Nagyon jó, tehát egyik sem. Kizárásos alapon Gyulus a hibás! 😀
Akkor mi szükség volt Seau-ra, ki hullott el?tomi-tomi
Bru'-val a 2009-es TC idején valószínűleg közölték, hogy jobb lenne ha visszavonulni, mert biza cut' lesz belőle...
Így hát gyorsan visszavonult... és a Mayo sérülés után nemet mondot a felkérésre, már elhelyezkedett az ESPN-nél + ó eséllyel kicsit be is sértődött a történteken