NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
az enyémből sem sikerült teljesen neked 😊 de amúgy jogos 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ha minden jól megy, Tom kitöli a szerződését, Brayan akkor is megoldást jelenthet a csapatnak arra az időszakra, amikor Tom már nincs az új QB pedig még nincs készen.
- Brady akkor lesz 38 éves
- Hoyer akkor lesz 30 évesviito
Hagyd a francba a keresztnevét! 😀 Neked ez nem megy. Brian a szerencsétlen.tomi-tomi
Örülök, hogy fogtad a mondanivalóm lényeges részét :cool:
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ha minden jól megy, Tom kitöli a szerződését, Brayan akkor is megoldást jelenthet a csapatnak arra az időszakra, amikor Tom már nincs az új QB pedig még nincs készen.
- Hoyer akkor lesz 30 évesviito
Hagyd a francba a keresztnevét! 😀 Neked ez nem megy. Brian a szerencsétlen.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igen, és Testaverde megdöntött azzal a TD-vel egy - ki tudja, milyen - csúcsot. Legtöbb idény TD-vel? Nagyon örült neki mindenki, BB meg bebizonyította, hogy gesztusokra képes, érző lélek.tomi-tomi
Igen, abban az évben zsinórban a 20. olyan NFL évét tudhatta maga mögött, amiben legalább 1TD-t szerzett. Összességében egyébként 21 ilyen szezont fejezett be, mert ugye utánunk még a Panthersben is szerzett 5db-ot 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tényleg nem kötekedésképpen, de még 4 éve van Bradynek nálunkWyatt
Nem egészen! Tomnak még 4 évre van szerződése velünk. Szerintem nincs rá garancia, hogy Tom kitölti a szerződését teljesen, és még 38 évesen is itt fog rohangálni a pályán (a visszavonulásra ugye akár sérülés, akár a vonzó celeb élet is ráveheti). Azt hiszem, hogy Tom Brady nem lesz sosem Brett Favre.

Semmi garancia nincs arra sem, hogy Hoyernek akár már jövőre nem kell beugrania egy újabb Tom sérülés esetében, nem is kell hozzá IR elég, hogy 3-4 meccsre kidőljön a kezdő irányító. Erre azért láttunk már példát az elmúlt években sokfelé.

- Hoyer akkor lesz 30 éves
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
tényleg nem kötekedésképpen, de még 4 éve van Bradynek nálunk

több mint 13 éve
Én úgy emlékszem, hogy hosszú idő óta idén mentünk először 2 QB-val az idényben. Cassel trade-jekor - amire készültünk, már idény vége felé is sejteni lehetett - mintha O'Connel is lett volna. Hoyer trade esetén most lenne először, hogy a csapatot újonnan megismerő legyen a 2. számú QB - verseny nélkül. tomi-tomi
Ez azért nem teljesen így volt.

2009-ben még a Brady, Gutierrez, Hoyer, O'Connel 4-es kezdte a TC-t. Aztán a szezonnak már a Tom Brady- Brandon Hoyer (UDFR) párossal vágtunk neki, Cassel-t ugye KC-be kültük, O'Connell-t pedig waiveltük még a szezon előtt.

Előtte 2006-ban fordult elő utoljára, hogy 2 QB-val kezdtük a szezon, Brady mellett az akkor már 2. éves Cassel volt a keretben, amíg november közepén csatlakozott Vinny Testaverde is. Ebben az évben volt egy jópfa meccs is a Titans ellen, amikor mindhárom keretben lévő QB-nk szerzett TD-t.

Itt szerintem nem is az a legfontosabb, hogy 2 QB-vel vágtunk neki a szezonnak, sokkal inkább az, hogy a második számú QB egy rookie volt.viito
Kösz a kiegészítést, pontosítást! Arra nem emlékeztem pontosan, hogy O'Connel mikor került ki a keretből. Abban az évben legalább Hoyer valami versengés után lehetett 2. QB, most még ez sem lenne. Bizony, az újonc QB lenne a nagy bizonytalansági tényező.
Igen, és Testaverde megdöntött azzal a TD-vel egy - ki tudja, milyen - csúcsot. Legtöbb idény TD-vel? Nagyon örült neki mindenki, BB meg bebizonyította, hogy gesztusokra képes, érző lélek.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én úgy emlékszem, hogy hosszú idő óta idén mentünk először 2 QB-val az idényben. Cassel trade-jekor - amire készültünk, már idény vége felé is sejteni lehetett - mintha O'Connel is lett volna. Hoyer trade esetén most lenne először, hogy a csapatot újonnan megismerő legyen a 2. számú QB - verseny nélkül. tomi-tomi
Ez azért nem teljesen így volt.

2009-ben még a Brady, Gutierrez, Hoyer, O'Connel 4-es kezdte a TC-t. Aztán a szezonnak már a Tom Brady- Brandon Hoyer (UDFR) párossal vágtunk neki, Cassel-t ugye KC-be kültük, O'Connell-t pedig waiveltük még a szezon előtt.

Előtte 2006-ban fordult elő utoljára, hogy 2 QB-val kezdtük a szezon, Brady mellett az akkor már 2. éves Cassel volt a keretben, amíg november közepén csatlakozott Vinny Testaverde is. Ebben az évben volt egy jópfa meccs is a Titans ellen, amikor mindhárom keretben lévő QB-nk szerzett TD-t.

Itt szerintem nem is az a legfontosabb, hogy 2 QB-vel vágtunk neki a szezonnak, sokkal inkább az, hogy a második számú QB egy rookie volt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Cassel is elment, jött helyette Hoyer undraftedként. Miért biztos, hogy azt a picket egy QB-ra kéne áldozni.
Mellesleg Brady sérülékenységét milyen mértékben oldotta meg idén Hoyer? Hányszor játszott helyette? Azért mert az edzésen helyetesítette, az nem jelenti, hogy akkora értéket képvisel. Ez a csere QB dolga, a mindenkori csere QB-é.
Az meg, hogy ha nincs Hoyer, akkor egyértelműen Brady utódja kell, hát...szerintem nem így van.zinedine5
- az, hogy Cassel helyettesítését csuklóból oldotta meg a csapat egy UDFA-val zseniális húzás volt, de látni kell, hogy kb 19-re lapot kérés tipikus esete. Örülhetünk, hogy nem jártunk úgy, mint például az elmúlt évek sokkal magasabban húzott CB pickjeivel, hogy csak jön a mennyiség, de nincs olyan minőség közöttük, akivel legalább egy stabil 2/3. számú CB poszt megoldható lenne.

- Hányszor játszott Brady helyett? Igazából tétmeccsen egyszer sem. Persze, azt hiszem pont mi Patriots szurkolók igazán tudhatnánk, hogy milyen kevés választja el egyámstól a többszörös MVP-vel felálló, többszörös superbowl győztes, TOP3 QB által vezérelt támadósort egy olyantól, amelyiket egy sosem próbált kvázi újonc vezet... igen, pontosan 1db snapnyi.

- Egy NFL csapat 2 módon juthat igazán franchise QB-hoz (persze, vannak kivételek, de a nagy többség kb ezt az utat járja be, nem lehet mindig kifogni egy sokadik körös, majd szinte azonnal bevethető csodapicket). Vagy húzol top10-ben (de inkább 5-ben) egy többé kevésbé azonnal bevethető franchise QB-t, vagy fogsz egy jó felépítésű, jó alapokkal rendelkező srácot, és pár kemény év alatt felépíted (a legoptimálisabb valószínűleg a kettő valamilyen kombinációja, lásd pl Rodgerst, akit relatív elől húztak és utána évei voltak felkészülni az NFL-re).
Brady szerződéséből és valószínűleg pályafutásából megint elment egy év. Amennyiben olyan játékost szeretnénk a kispadon tudni, aki készen fog állni arra, hogy átvegye a karmester pálcát, szerintem egyre kevésbé fogunk tudni kísérletezni, főleg akkor ha a csapat vezetés inkább abban hisz, hogy 3-4 év alatt felépítünk valakit, ahelyett, hogy feltrade top5-be, esetleg megvárjuk, amíg magunktól is ott draftolhatunk.

Egyetértek azzal a megállapítással, hogy Hoyer eltradelése nagy luxus lenne, egyszerűen azért, mert nem kapnánk egy UDFA backup QB-ért olyan ellenértéket, amivel érdemes ismét kimenni a piacra és próbálkozni megtalálni a helyettesítését.
több mint 13 éve
Azért az a 2. kör (ami szerintem sem adnak) több mint meggondolandó lenne.zinedine5
Brady sérülékenysége miatt (az elmúlt két idényben rendszeresen nem tudott edzeni) azt a picket nagyjából egy QB-ra kéne áldozni. Lenne egy nagyobb fizetésű, nagyobb igényű, de még nem bizonyított és talán nagyobb potenciállal bíró újonc backup QB-nk. Ez elég nagy kockázat lenne. Szvsz csak akkor érné meg, ha az idei classban látják Brady utódját - ahogy Rodgerst húzta be a GB.tomi-tomi
Cassel is elment, jött helyette Hoyer undraftedként. Miért biztos, hogy azt a picket egy QB-ra kéne áldozni.
Mellesleg Brady sérülékenységét milyen mértékben oldotta meg idén Hoyer? Hányszor játszott helyette? Azért mert az edzésen helyetesítette, az nem jelenti, hogy akkora értéket képvisel. Ez a csere QB dolga, a mindenkori csere QB-é.
Az meg, hogy ha nincs Hoyer, akkor egyértelműen Brady utódja kell, hát...szerintem nem így van.zinedine5
Én úgy emlékszem, hogy hosszú idő óta idén mentünk először 2 QB-val az idényben. Cassel trade-jekor - amire készültünk, már idény vége felé is sejteni lehetett - mintha O'Connel is lett volna. Hoyer trade esetén most lenne először, hogy a csapatot újonnan megismerő legyen a 2. számú QB - verseny nélkül. Az elmúlt két év alapján jó eséllyel kéne beugrania az edzésekre, és ennek szerintem elég nagy jelentősége van a Patsnél az erőteljes game by game felkészülés miatt. Tavaly lehetett is ilyen gondunk, hányszor szidtuk a stábot, hogy szünetben nem tudnak váltani. Talán, mert nem volt mire, nem tudtak annyi variációt jól begyakorolni.
Nekem úgy tűnik, hogy elég ritka dolog, hogy egy backup rendszeresen eddzen az első csapattal, Hoyer 2. éve ezt teszi. Ez (is) vitte fel az értékét.
Bradynek van még három éve a szerződéséből, s van egy olyan rossz érzésem, hogy nem fog hosszabbítani. Mintha elfáradt volna a teste, fizikálisan egyre nehezebben, egyre több sérüléssel vészel át egy-egy idényt. Evvel együtt egy többszörösen feltételezett; kis esélyű esetről beszéltem. Ha Hoyert el is passzolnánk, ha kapnánk is érte 2. kört, akkor az én véleményem szerint csak úgy érné meg, ha ezért TB potenciális utódját lehetne behúzni. Egyébként tényleg ráérünk (na, nem nagyon) még az utód keresésre.

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
Azért az a 2. kör (ami szerintem sem adnak) több mint meggondolandó lenne.zinedine5
Brady sérülékenysége miatt (az elmúlt két idényben rendszeresen nem tudott edzeni) azt a picket nagyjából egy QB-ra kéne áldozni. Lenne egy nagyobb fizetésű, nagyobb igényű, de még nem bizonyított és talán nagyobb potenciállal bíró újonc backup QB-nk. Ez elég nagy kockázat lenne. Szvsz csak akkor érné meg, ha az idei classban látják Brady utódját - ahogy Rodgerst húzta be a GB.tomi-tomi
Az meg, hogy ha nincs Hoyer, akkor egyértelműen Brady utódja kell, hát...szerintem nem így van.
több mint 13 éve
Ez milyen?

NFL Network's Michael Lombardi believes Patriots backup Brian Hoyer makes a better trade target for quarterback-needy teams than Eagles backup Kevin Kolb.
That's not to say Lombardi believes Hoyer is a better QB, just that the Eagles believe they can get "a great price" for Kolb. "If teams evaluate New England's Week 17 game against Miami," said Lombardi, "they'd see that Hoyer demonstrates the skills needed to be a starter." In 42 career attempts, Hoyer has posted a 61.9 completion rate, 6.3 yards per attempt, and 77.9 passer rating. His passer rating in preseason games is just north of 95.0.zinedine5
Nagy butaság lenne reális értéken trade-elni. Szinte ingyen jött, két dolog is miatt dicsérték idén. Egyrészt nagyon jó volt az aktuális ellenfél modellezésében, ez mondjuk éppen hogy meghaladja egy backup QB-val szembeni elvárásokat. Másrészt Bradyt lábsérülése miatt rendszeresen kellett helyettesítenie edzésen (az első csapattal edzett hetente legalább egyszer!), ebben is nagyon dicsérték. Sokkal többet fejlődött idén, mint várható lett volna, mondjuk ezért is a spekuláció. Az egyik legstabilabb backup most a ligában, ráadásul a Pats-nek nincs 3rd string QB-ja. Még egy 2. körért is kár lenne odaadni, annyit meg nem ér másnak - szerintem.tomi-tomi
Brady sérülékenysége miatt (az elmúlt két idényben rendszeresen nem tudott edzeni) azt a picket nagyjából egy QB-ra kéne áldozni. Lenne egy nagyobb fizetésű, nagyobb igényű, de még nem bizonyított és talán nagyobb potenciállal bíró újonc backup QB-nk. Ez elég nagy kockázat lenne. Szvsz csak akkor érné meg, ha az idei classban látják Brady utódját - ahogy Rodgerst húzta be a GB.

több mint 13 éve
Ez milyen?

NFL Network's Michael Lombardi believes Patriots backup Brian Hoyer makes a better trade target for quarterback-needy teams than Eagles backup Kevin Kolb.
That's not to say Lombardi believes Hoyer is a better QB, just that the Eagles believe they can get "a great price" for Kolb. "If teams evaluate New England's Week 17 game against Miami," said Lombardi, "they'd see that Hoyer demonstrates the skills needed to be a starter." In 42 career attempts, Hoyer has posted a 61.9 completion rate, 6.3 yards per attempt, and 77.9 passer rating. His passer rating in preseason games is just north of 95.0.zinedine5
Nagy butaság lenne reális értéken trade-elni. Szinte ingyen jött, két dolog is miatt dicsérték idén. Egyrészt nagyon jó volt az aktuális ellenfél modellezésében, ez mondjuk éppen hogy meghaladja egy backup QB-val szembeni elvárásokat. Másrészt Bradyt lábsérülése miatt rendszeresen kellett helyettesítenie edzésen (az első csapattal edzett hetente legalább egyszer!), ebben is nagyon dicsérték. Sokkal többet fejlődött idén, mint várható lett volna, mondjuk ezért is a spekuláció. Az egyik legstabilabb backup most a ligában, ráadásul a Pats-nek nincs 3rd string QB-ja. Még egy 2. körért is kár lenne odaadni, annyit meg nem ér másnak - szerintem.tomi-tomi
Azért az a 2. kör (ami szerintem sem adnak) több mint meggondolandó lenne.
több mint 13 éve
Ez milyen?

Nagy butaság lenne reális értéken trade-elni. Szinte ingyen jött, két dolog is miatt dicsérték idén. Egyrészt nagyon jó volt az aktuális ellenfél modellezésében, ez mondjuk éppen hogy meghaladja egy backup QB-val szembeni elvárásokat. Másrészt Bradyt lábsérülése miatt rendszeresen kellett helyettesítenie edzésen (az első csapattal edzett hetente legalább egyszer!), ebben is nagyon dicsérték. Sokkal többet fejlődött idén, mint várható lett volna, mondjuk ezért is a spekuláció. Az egyik legstabilabb backup most a ligában, ráadásul a Pats-nek nincs 3rd string QB-ja. Még egy 2. körért is kár lenne odaadni, annyit meg nem ér másnak - szerintem.

több mint 13 éve
Ez milyen?

That's not to say Lombardi believes Hoyer is a better QB, just that the Eagles believe they can get "a great price" for Kolb. "If teams evaluate New England's Week 17 game against Miami," said Lombardi, "they'd see that Hoyer demonstrates the skills needed to be a starter." In 42 career attempts, Hoyer has posted a 61.9 completion rate, 6.3 yards per attempt, and 77.9 passer rating. His passer rating in preseason games is just north of 95.0.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A minnesota greenwayre rakta a taget, így Sidney Rice szabadügynök lesz, szerintetek megérné rámozdulni? Szerintem igen, magassága is megvan, hogy igazi elsőszámú elkapó legyen. Tavaly pro bowl szezont futott, igaz idén sérült volt és nem sokat játszott.rolando83
Első kérdés az, hogy akarnak-e egy új arcot a WR corps-ba, vagy rászánnak még egy évet pl. Tate-re vagy Price-ra.
Ha erre igen a válasz, második kérdés, hogy draft-e vagy free agency.
A draft mellett szól a sok pick, ellene a sok need, a két fiatal "project WR" (?).
FA meg... vagy igen, vagy nem.
(Plusz [igen, nem mindenki balhés, de azért mégiscsak] Moss után mennyire akarhat a FO újra egy nagy nevet hozni FA-ként?)
Szóval nekem segédfogalmam sincs.Gogo
Moss más eset volt, mint Rice szerintem. Egyrészt Mosst piszkosul olcsón kaptuk meg egy évre, úgymond "tesztelni", Rice pedig az idei FA egyik legérdekesebb WR pickje lehet, ha normálisan felépül a sérülésből, mi pedig elég ritkán mozdulunk olyanokra, akik több csapat célkeresztjében is vannak/lehetnek.

azt se felejtsük el, hogy attól, hogy nem ő kapta a tag-et, még simán lehet, hogy igencsak előrehaladott tárgyalások vannak a csapatával, és idén a cba miatt amúgy is minden elég zavaros.

Arra viszont szerintem mindenki kíváncsi, hogy a sok 2/3. számú WR mellett mutatkozó igazi széleken játszó elkapó hiányát milyen módon akarja a csapat orvosloni. Minden esetre, nem vagyok meggyőződve róla, hogy egy nagyon drága FA-val próbálkoznánk, szerintem továbbra is a drafton próbálunk zavarosban halászni (2-3. kör), és reméljük, hogyha nem jön össze, akkor is van egy Tom Brady-nk, és van fél tucat olyan ember a csapatban, aki bármikor csinál 10 yardot.
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A minnesota greenwayre rakta a taget, így Sidney Rice szabadügynök lesz, szerintetek megérné rámozdulni? Szerintem igen, magassága is megvan, hogy igazi elsőszámú elkapó legyen. Tavaly pro bowl szezont futott, igaz idén sérült volt és nem sokat játszott.rolando83
Első kérdés az, hogy akarnak-e egy új arcot a WR corps-ba, vagy rászánnak még egy évet pl. Tate-re vagy Price-ra.
Ha erre igen a válasz, második kérdés, hogy draft-e vagy free agency.
A draft mellett szól a sok pick, ellene a sok need, a két fiatal "project WR" (?).
FA meg... vagy igen, vagy nem.
(Plusz [igen, nem mindenki balhés, de azért mégiscsak] Moss után mennyire akarhat a FO újra egy nagy nevet hozni FA-ként?)
Szóval nekem segédfogalmam sincs.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Guregian jegyzete. Idézi benne Trent Dilfert (ESPN analyst), aki szerint szerezni kellene egy igazi No1 WR-t az offense-be.
Ez meg szinte ugyanazt boncolgatja a Rap Sheet-en.

És még egy hír:
"Patriots QB Tom Brady underwent the fifth surgery of his career this offseason, having a fracture in his foot fixed with plenty of time to recover. All appeared to go well during the procedure, but it’s clearly a different process for every athlete that goes under the knife." (szintén Rap Sheet)Gogo
A minnesota greenwayre rakta a taget, így Sidney Rice szabadügynök lesz, szerintetek megérné rámozdulni? Szerintem igen, magassága is megvan, hogy igazi elsőszámú elkapó legyen. Tavaly pro bowl szezont futott, igaz idén sérült volt és nem sokat játszott.
több mint 13 éve
Guregian jegyzete. Idézi benne Trent Dilfert (ESPN analyst), aki szerint szerezni kellene egy igazi No1 WR-t az offense-be.
Ez meg szinte ugyanazt boncolgatja a Rap Sheet-en.

És még egy hír:
"Patriots QB Tom Brady underwent the fifth surgery of his career this offseason, having a fracture in his foot fixed with plenty of time to recover. All appeared to go well during the procedure, but it’s clearly a different process for every athlete that goes under the knife." (szintén Rap Sheet)

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Mike Mayock (NFL Network, NFL.com) szerint Akeem Ayers lenne a legjobb választás a Patriots-nak az 1/17 draftpickre. DE-k közül J.J. Watt, Cameron Jordan, Heyward és Muhammad Wilkerson nevét sorolja föl.
Teljes cikk

több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
A Patriots special team a legjobbra értékelve (meg 8. helyre is).Gogo
Zolton Mesko had a superb rookie season as the punter with a 38.4-yard net average and only five touchbacks - cool :cool:
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Nagyon jó videó, benne pár gyerekkori felvétel Bradyről.

http://www.nfl.com/videos/new-england-patriots/09000d5d81dc3d14/The-Season-The-QB-Whisperer
több mint 13 éve
triangle 1 283
néhány új kinevezés:
Brian Ferentz - TE coach (eddig is ez volt a dolga, csak off asst pozícióban)
Harold Nash - Strength & Conditioning (eddig ő volt az elengedett Woicik jobbkeze)
George Godsey - Offensive Asst (a Central Florida volt RB edzője, O'Brien edzősége alatt a Georgia Tech QB-ja volt)
több mint 13 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Best of 2010: Takeaway
http://www.patriots.com/mediacenter/index.cfm?ac=VideoNewsdetail&pid=47611&pcid=111

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Seymour-nak 30m-t kínál 2 évre az Oakland, ebből 22,5m garantált. Nem sok ez egy kicsit ill. nagyon?gdavid
Van bőven cap náluk. Talán el is fogadta, de nem tiszta hogy két vagy 4 évre írt alá. Legalább is az oldalon ez az info található. Amúgy rohadt jó párost alkotnak Kelly-vel, bár futás ellen botladoztak néha.