New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
gsn
3 548
Nem jó a Reiss féle írás, mert a feltüntetett base salaryben már benne van a 250k workout bónusz, tehát a base salary számok valójában:2011 - 1,5 m
2012 - 2,75 m
2013 - 5,75 m
2014 - 6,25 m
2015 - 6,75 m
2016 - 6,75 m
És ehhez jön 2012 és 2016 között évi 250k.
Összesen a 20 millió aláírási bónusz mellett még 10 millió garantált, tehát 30 millió garantált tartalma van a szerződésnek, ami döbbenetes.
A Pats 5,26 millió cap helyet nyert idénre azzal, hogy nem a tag összeg van a capben.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
triangle
1 283
nézd meg a mai meccset, abból tudhatsz meg a legtöbbet, egyelőre semmi sem biztos. 😊 Mankins szerződésének részletei:
Signing bonus $20 million
Base salaries
2011: $1.5 million
2012: $3 million
2013: $6 million
2014: $6.5 million
2015: $7 million
2016: $7 million
évi workout bónuszok $250 000
ez évi kb. 8,5 millió átlagban, hivatalosan is a legjobban fizetett belső falember a ligában. csak ezután is játsszon ennek megfelelően (lehetőleg a PO-ban is)
a mai meccsel kapcsolatban csak egy óhajom van: ne sérüljön meg senki, a többi mellékes
több mint 14 éve
Mondjon vki valami jót a csapat házatájáról mert csak eddig kapkodtam fejemet, hogy most mi a fene van? 3-4-ről 4-3 állunk át vagy mi a túró..Vki nyomna 1 jó kis összefoglalót?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
"2011-ben és 2012-ben a csapatoknak a salary cap 99 %-át el kell költeniük a játékosokra ligaszinten."Mankins-nek persze örülök, sosem árt(ott eddig) ha van/volt mozgástér a Cap alatt, és nem kevés pénzt spóroltunk meg ezekkel a szerződésekkel/módosításokkal...Egyrészt én is örülök Mankins szerződésének, de kíváncsi vagyok mennyiben különbözik az utolsó felajánlttól!!!
De...
Most így számíthatunk még valami nagyobb nevű érkezőre (Nekem tippem sincsen...) hogy felszabadult néhány milla (7-8 biztosan...) a cap alatt, vagy akkor most mi van?
Vagy tényleg csak egy kis mozgásteret akartunk nyerni?
Esetleg jóval többel voltunk a határ felett mint azt a "bennfentesek" tudni vélték odaát? 😀
(Mert a híresztelésekkel ellentétben tudtomal bizony évről évre a lehető legjobban kihasználták eddig is BB-ék a cap-et. És idén azért kerültek nagyobb fizetésű free agentek a csapathoz... )
p.s.:
Ocho viszont így meglehetősen "jutányosnak" tűnik ahhoz képest hogy milyen elvárások vannak vele szemben...Castleai01
Sanyi leírta, hogy ebben a két évben (2011, 2012) a cap 99%-át kötelező elkölteni és ez is áll szerintem a szerződések mögött.
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2246
(Gazdasági modell 16. sor)Egon bá
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mankins-nek persze örülök, sosem árt(ott eddig) ha van/volt mozgástér a Cap alatt, és nem kevés pénzt spóroltunk meg ezekkel a szerződésekkel/módosításokkal...Egyrészt én is örülök Mankins szerződésének, de kíváncsi vagyok mennyiben különbözik az utolsó felajánlttól!!!
De...
Most így számíthatunk még valami nagyobb nevű érkezőre (Nekem tippem sincsen...) hogy felszabadult néhány milla (7-8 biztosan...) a cap alatt, vagy akkor most mi van?
Esetleg jóval többel voltunk a határ felett mint azt a "bennfentesek" tudni vélték odaát? 😀
(Mert a híresztelésekkel ellentétben tudtomal bizony évről évre a lehető legjobban kihasználták eddig is BB-ék a cap-et. És idén azért kerültek nagyobb fizetésű free agentek a csapathoz... )
p.s.:
Ocho viszont így meglehetősen "jutányosnak" tűnik ahhoz képest hogy milyen elvárások vannak vele szemben...Castleai01
Sanyi leírta, hogy ebben a két évben (2011, 2012) a cap 99%-át kötelező elkölteni és ez is áll szerintem a szerződések mögött.
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2246
(Gazdasági modell 16. sor)
több mint 14 éve
Gondolom Al-nél megnézik egyéltalán milyen szezont tud produkálni és ha durvát akkor ott lesz a második szezonra a nagyobb zsé. Ha meg nem, akkor meg szépen elköszönünk tőle.Chad Ochocinco and Albert Haynesworth have officially restructured their contracts. Haynesworth through 2012, Ochocinco through 2013.BigAl ahhoz képest, hogy mennyiért írt alá nem úgy tűnik, hogy kapkodná magát. Bár lehet csak valami kisebb sérülés van a háttérben.
Ochocinco's base salaries are $1 million in 2011, $3 million in 2012 and $3 million in 2013.
Haynesworth's base salaries are $1.5 million in 2011 and $6.7 million in 2012.Danna
Kíváncsi leszek Mankins számaira, szerintem rendesen megszórták aláírási pénzzel, ami ugye eloszlik a teljes szerződésére. Kíváncsi vagyok mennyi szabadul fel így a cap-ből.Witchdoctor
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Chad Ochocinco and Albert Haynesworth have officially restructured their contracts. Haynesworth through 2012, Ochocinco through 2013.BigAl ahhoz képest, hogy mennyiért írt alá nem úgy tűnik, hogy kapkodná magát. Bár lehet csak valami kisebb sérülés van a háttérben.
Ochocinco's base salaries are $1 million in 2011, $3 million in 2012 and $3 million in 2013.
Haynesworth's base salaries are $1.5 million in 2011 and $6.7 million in 2012.Danna
Kíváncsi leszek Mankins számaira, szerintem rendesen megszórták aláírási pénzzel, ami ugye eloszlik a teljes szerződésére. Kíváncsi vagyok mennyi szabadul fel így a cap-ből.

több mint 14 éve
Mankins-nek persze örülök, sosem árt(ott eddig) ha van/volt mozgástér a Cap alatt, és nem kevés pénzt spóroltunk meg ezekkel a szerződésekkel/módosításokkal...De...
p.s.:
Ocho viszont így meglehetősen "jutányosnak" tűnik ahhoz képest hogy milyen elvárások vannak vele szemben...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Chad Ochocinco and Albert Haynesworth have officially restructured their contracts. Haynesworth through 2012, Ochocinco through 2013. Ochocinco's base salaries are $1 million in 2011, $3 million in 2012 and $3 million in 2013.
Haynesworth's base salaries are $1.5 million in 2011 and $6.7 million in 2012.
több mint 14 éve
váo:király :cool: sikeres az offseason.
@AdamSchefter: Filed to ESPN:
Patriots Pro Bowl guard Logan Mankins signed a six-year deal with the Patriotstriangle
több mint 14 éve
triangle
1 283
váo:@AdamSchefter: Filed to ESPN:
Patriots Pro Bowl guard Logan Mankins signed a six-year deal with the Patriots
több mint 14 éve
Mondjuk a kettő akit említesz, aztán Warren, Wright, Ellis, Pryor,Ugye ez 16 ember, amiről én úgy gondolom, hogy megint kb annyi lesz, csak inkább úgy képzelem el, hogy lesz a 4 ILB-nk (Mayo, Spikes, Guyton, Fletcher) lesz a két OLB (Cuni és Ninko) és Carterrrel meg Moore/Anderson -nal mondjuk 4 OLB/DE. És ezen kívűl lesz 8 falember.zinedine5Szerinted ki lenne az a 8 DT/DE? OK, Wilfork és Haynesworth alapnak tűnik.
(3-4-hez sok lehet, én keveslem a 2 OLB, 2 OLB/DE számot a rosteren a tavalyi passrush-ból kiindulva, de éppen ezért (is) lesz különösen érdekes a preseason meg a végső roster is.)Gogo
Brace, Deadrick. Ha ők PUP-on kezdik, akkor még míndíg ott van Love, Weston, Richard.
Ebből simán lehet egy hibrid rendszer, van benne NT (Wilfork, Pryor), DT (Haynesworth, Wright, Brace), 43-DE (Carter, Moore, Cuni, vagy Ellis), 34 DE (Ellis, Warren), 34 OLB (Cuni, Ninko, Moore). Ehhez a rendszerhez leginkább a 43 OLB poszt a kérdéses a mi játékosaink közül.
Úgy látszik meg kell barátkozni azzal, hogy nem draftolunk pass rushert, hanem a rendszeren variál BB.
több mint 14 éve
Ugye ez 16 ember, amiről én úgy gondolom, hogy megint kb annyi lesz, csak inkább úgy képzelem el, hogy lesz a 4 ILB-nk (Mayo, Spikes, Guyton, Fletcher) lesz a két OLB (Cuni és Ninko) és Carterrrel meg Moore/Anderson -nal mondjuk 4 OLB/DE. És ezen kívűl lesz 8 falember.zinedine5Szerinted ki lenne az a 8 DT/DE? OK, Wilfork és Haynesworth alapnak tűnik.
(3-4-hez sok lehet, én keveslem a 2 OLB, 2 OLB/DE számot a rosteren a tavalyi passrush-ból kiindulva, de éppen ezért (is) lesz különösen érdekes a preseason meg a végső roster is.)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
In 2010, for example, the Patriots were running a base 3-4 defense and they had eight defensive linemen and eight linebackers entering the season-opener.Ugye ez 16 ember, amiről én úgy gondolom, hogy megint kb annyi lesz, csak inkább úgy képzelem el, hogy lesz a 4 ILB-nk (Mayo, Spikes, Guyton, Fletcher) lesz a két OLB (Cuni és Ninko) és Carterrrel meg Moore/Anderson -nal mondjuk 4 OLB/DE. És ezen kívűl lesz 8 falember.
Gogo
több mint 14 éve
"With so many linemen in camp and a focus on more four-man line play, Belichick was asked if that changes the dynamic in forming the team. Unlike past years, when the club has been heavier at linebacker, it looks like they'll be heavier along the d-line this year."Sure, absolutely. Yes, absolutely. We're going to have to figure out a way to manage our roster probably a little differently on the defensive side than we have in the past," Belichick responded. "That's always a challenge every year and there are always a few decisions as to whether you want to carry an extra receiver, a DB, or however it works out. In this case, I think, the linebacker/defensive line numbers will probably shift a little bit from what they've been in past years."
In 2010, for example, the Patriots were running a base 3-4 defense and they had eight defensive linemen and eight linebackers entering the season-opener."
Link
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Bocsi, de én nem éppen komolyan írtam. Bár most napi szinten 32 csapat figyelése közben lehet, hogy átsiklottam felette, de nekem nem úgy rémlik, hogy holdoutolt volna, hangoztatva, hogy több pénz kéne neki. Ha mégis így van, az gáz lenneWyattAzt én sem tudom biztosan, hogy a pénzről szólt-e a dolog, de annyira titokzatosan kezelték a megállapodást (ld. Solder aláírást követő, meglehetősen diplomatikus nyilatkozata: kb. "ami volt elmúlt".), hogy más okot nem látok arra, hogy miért is nem került a TC kezdetére aláírásra.
De persze lehet, hogy tévedek, de számomra ez a látszata. De hozzáteszem továbbra is, őszintén remélem, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket és az O-line meghatározó játékosa lesz😊
több mint 14 éve
Bocsi, de én nem éppen komolyan írtam. Bár most napi szinten 32 csapat figyelése közben lehet, hogy átsiklottam felette, de nekem nem úgy rémlik, hogy holdoutolt volna, hangoztatva, hogy több pénz kéne neki. Ha mégis így van, az gáz lenneWyattnem volt semmi ilyesmi, szimplán eddig tartott megegyezni vele.
több mint 14 éve
Bocsi, de én nem éppen komolyan írtam. Bár most napi szinten 32 csapat figyelése közben lehet, hogy átsiklottam felette, de nekem nem úgy rémlik, hogy holdoutolt volna, hangoztatva, hogy több pénz kéne neki. Ha mégis így van, az gáz lenne

több mint 14 éve
Meg egyébként is az első fordulóig holdoutolt, hangoztatva, hogy neki nem elég a pénz. Nem is értemWyattEz az a része a történetnek, ami nem igazán elfogadott a Pats-nél. Ha idejön egy játékos akkor illik ismerni és tiszteletben lenni a vezetőség által következetesen betartott játékos- politikával.
Itt játszhat egy remekül összerakott csapatban (egy rendszerben...), produkálhat egy csomó fontos statisztikai adatot (melyek később felviszik a piaci értékét) és adott esetben szerezhet egy gyűrűt.
Nem tudom mit gondolt a hold outról, amikor BB minden érzelemtől mentesen, a drukkerek nem kis megosztásával is bevállalt az elmúlt évek során olyan döntéseket, amelyeket szakmailag helyesnek tartott.--> Vrabel, Big Sey, Randy Moss, Vinatieri, Ty Warren, stb.
Ezek ismeretében a hold out és a matekozás a $-okkal nekem kicsit furcsa. De remélem (mivel ez lenne a legjobbl), hogy beválik és nem csak fizikai adottságaival fog kiemelkedni az O line-ból.
A nagy pénzt meg szerintem csak akkor fogja csak megkapni ha
1.) lejár a szerződése, vagy eltradelik és ezek miatt a statisztikai adatok miatt nem kis érdeklődés lesz iránta a piacon (ld. Asanti Samuel, Deion Branch 1. kör- Seahawks, Big Sey 1. kör- Raiders) és valaki elé tesz egy big deal-t;
2.) ha ráépítik a falat és kap egy sok éves zsíros szerződést (ld. Wilfork);
több mint 14 éve
Pontatlanul fogalmaztam, jogos a kritika:első körös draftunk --> az első körben draftolt (egyetlen) játékosunkEgyébként meg nagyon várom a péntek éjszakát, hogy kiderüljön, hogy az első körös draftunk milyen játékot produkál. RuleMármint konkrétan az egyetlen elsőkörös játékosunk 😀
Wyatt
több mint 14 éve
Egyébként meg nagyon várom a péntek éjszakát, hogy kiderüljön, hogy az első körös draftunk milyen játékot produkál. RuleMármint konkrétan az egyetlen elsőkörös játékosunk 😀
Mivel ő újonc, muszáj neki megmutatnia, hogy mit tudRuleJa, akkor a veteránok telibe szarhatják 😀
főleg azután, h Pats-es körökben azért nem gyakori, h rookie player-ek ennyit üzleteljenek a szerződésükön :rolleyes: :rolleyes: RuleMert a lockoutról és arról, hogy a Tampa kapásból túlfizette Claybornt, és ezért a közvetlen előtte lévők fizetését máshogy kellett kisakkozni ő tehet csak. Meg egyébként is az első fordulóig holdoutolt, hangoztatva, hogy neki nem elég a pénz. Nem is értem

több mint 14 éve
Csak nekem van olyan érzésem, hogy lényegesen több a sérült most csapaton belül, mint egy átlagos év ugyanezen szakaszában?A www.pats.hu -n is csak arról lehet olvasni újabban, hogy sérülés sérülés hátán:S:S:S
Tudom, h rövidebb lett a felkészülés, de a játékosok elméletileg folyamatosan edzésben voltak...az egy dolog, h a taktikát nem tudják elsajátítani edzők nélkül, az meg egy másik, h valaki nincs megfelelő kondícióban és emiatt szerez egy sérülést (kicsit lesarkítva persze).
Egyébként meg nagyon várom a péntek éjszakát, hogy kiderüljön, hogy az első körös draftunk milyen játékot produkál. Mivel ő újonc, muszáj neki megmutatnia, hogy mit tud, főleg azután, h Pats-es körökben azért nem gyakori, h rookie player-ek ennyit üzleteljenek a szerződésükön :rolleyes: :rolleyes:
de a lényeg, h beválljon...különben húzós évünk lehet, ha 1-2 negatív tavalyi meccsünkhöz képest még több QB hittel és sack-kel kell számolnunk.
több mint 14 éve
Nekem az a személyes tapasztalatom az elmúlt évekből, hogy a támadófal az, amelyik egységről a legtöbbet meg lehet tudni az előidényben. A védelem oldalán semmi egzotikusat nem szoktak általában elővenni, mert minek trükközni itt. Az újoncoknál és a sémába újonnan érkezőknek a legfontosabb, hogy az alapokat jól hajtsák végre. A támadófalnál legfeljebb sok futással lehet tartalékolni, mert úgy senki sem lazíthat, hogy törjék össze az x-dik számú irányítót.Köszi. Gabbert hullámzó teljesítményt mutatott eddig. Van hogy állejtő, van hogy átlagos. Cecil Shortsal kezdenek összeérni. viszont a szombat esti scrimmagen pl nem volt veretes(bár 4 dropja is volt az elkapóinak)a produktuma.Amennyit én a Patriotst láttam az elmúlt években az előidényben, ne csodálkozz, ha tévképzeteim vannak rólatok. 😊iktriadAz bizonyára érdekes lesz a meccset nézőknek, hogy fog-e látszódni a két kör különbség a két újonc irányító játéka között.
Mallett-ról annyit, hogy TC-ben ritkán talált csak célba, rendszeresen túlhajigálta az elkapóit.
Nálunk a legérdekesebb kérdés, hogy mit tesz le az asztalra az újonc Solder a vakoldalon (eddigi TC alapján nem sokat), és mit hoz össze a tartalékok csapata a támadófalban.DoM
Nálunk a nagy kérdés az lesz, lehet-e majd látni a javulás jeleit a D-n, elsősorban a back7ben.iktriad
Bár a védelem visszafogodtsága miatt aki kitűnik a támadófalból azt nem árt óvatosan kezelni, de aki itt bénázik, arra remélhetőleg nem lesz szükség az alapszakaszban.
Ugyanakkor a rövidített holtidény miatt, ahogy zinedine is írta, szép bohózatokra lehet majd számítani.
több mint 14 éve
Köszi. Gabbert hullámzó teljesítményt mutatott eddig. Van hogy állejtő, van hogy átlagos. Cecil Shortsal kezdenek összeérni. viszont a szombat esti scrimmagen pl nem volt veretes(bár 4 dropja is volt az elkapóinak)a produktuma.Az bizonyára érdekes lesz a meccset nézőknek, hogy fog-e látszódni a két kör különbség a két újonc irányító játéka között.Mert a Pats védelem annyira oda szokott verni az előidényben... hagyjuk már.DoMAmennyit én a Patriotst láttam az elmúlt években az előidényben, ne csodálkozz, ha tévképzeteim vannak rólatok. 😊iktriad
Mallett-ról annyit, hogy TC-ben ritkán talált csak célba, rendszeresen túlhajigálta az elkapóit.
Nálunk a legérdekesebb kérdés, hogy mit tesz le az asztalra az újonc Solder a vakoldalon (eddigi TC alapján nem sokat), és mit hoz össze a tartalékok csapata a támadófalban.DoM
Nálunk a nagy kérdés az lesz, lehet-e majd látni a javulás jeleit a D-n, elsősorban a back7ben.