NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
97
20
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
A játékidejére alapozva azt hiszem az volt akkoriban a vélemény, hogy a locker room stabilitása miatt lett visszahozva.Nagyon jó, tehát egyik sem. Kizárásos alapon Gyulus a hibás! 😀De, lehet. Csak akkor melyik jött vissza Mayo sérülése miatt?tomi-tomiSeau 2009-ben október 13-án írt alá a szezonra, és akkor Mayo már visszatért az első héten történt sérüléséből (denveri hosszabbításos meccs). Bruschi 2009-ben már nem játszott tétmeccset.DoM
Akkor mi szükség volt Seau-ra, ki hullott el?tomi-tomi
több mint 13 éve
Nagyon jó, tehát egyik sem. Kizárásos alapon Gyulus a hibás! 😀Seau 2009-ben október 13-án írt alá a szezonra, és akkor Mayo már visszatért az első héten történt sérüléséből (denveri hosszabbításos meccs). Bruschi 2009-ben már nem játszott tétmeccset.DoMcsak nekem rémlik Bru helyett Seau vízről bevonása?WyattDe, lehet. Csak akkor melyik jött vissza Mayo sérülése miatt?tomi-tomi
Akkor mi szükség volt Seau-ra, ki hullott el?
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Seau 2009-ben október 13-án írt alá a szezonra, és akkor Mayo már visszatért az első héten történt sérüléséből (denveri hosszabbításos meccs). Bruschi 2009-ben már nem játszott tétmeccset.csak nekem rémlik Bru helyett Seau vízről bevonása?WyattDe, lehet. Csak akkor melyik jött vissza Mayo sérülése miatt?tomi-tomi
több mint 13 éve
csak nekem rémlik Bru helyett Seau vízről bevonása?WyattDe, lehet. Csak akkor melyik jött vissza Mayo sérülése miatt?
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Ezt csinálta idén. 😊 Úgy emlékszem (rosszul?), hogy Bruschinak nem volt szerződése Mayo sérülésekor, nagyjából a hullámok tetejéről/tengerpartról kellett lecsalogatni. Mondjuk, nem kellett sokat könyörögni neki.mondok jobbat... Faulk mint assistant RB coach és a futkározást már inkább hagyjuk a fiatalokra!😊Mert eretnek gondolatokra természetes az eretnekség vádja! 😀 Öreg motoros vagy Te ahhoz, hogy meglepődjél azon, hogy mennyire szereti a Pats szurkolótábor a "lídőr meg mentór" megközelítésű játékos értékelést. 😊optimális forgatókönyv:
BTW Faulk legutóbbi nyilatkozata alapján nagyban készül az edzőtáborra - szóban. Az egésznek a hangulata viszont azt sugallta, hogy nagyjából ő is felmérte a folytatás kicsi esélyét. Meghalt a király, éljen a király!tomi-tomi
- Faulk jó fajta 1 éves szerződést köt (hogy ne hagyjon maga után cap hitet, ha esetleg mégsek kell).
- végigtolja az edzőtábort becsülettel, foglalkozik Woodheaddel, de már nem ő viszi a prímet az öltözőben, hanem ha nagy a tanácstalanság, akkor sípcsonton rúgja Mayot, aki felbőg fájdalmában, a többiek pedig ezt úgy értik, hogy a következő szavakat mondta: "gyerünk toljuk keményebben, tegyétek már oda magatokat a fene vinné el".
Innentől
- HA nincs sérülés akkor kezdőként lép a pályára az első meccsen, majd 1 snap után ünnepélyesen visszavonul
- HA van sérülés és szükség van rá, akkor vállal még egy évetviito
BJGE, Woodhead, veterán FA aki tud FB-t és ST-t is nyomni (Morris?) és egy újonc potenciális all-down RB...
5. RB-nek mi hasznát vesszük a 2 TE-s felállások mellett?
egyébként három bajnoki címmel kétlem, hogy belemenne a vésztartalék-opcióba, a'la Bruschi a Mayo-sérülés idejénGyulus
Morris lesz az, veterán, tud FB-t, ST-t nyomni, nem kell oda a kérdőjel.
több mint 13 éve
Reiss meg Rapoport azt írja, hogy valószínűleg marad Belichick a DCCoaching Staff változások:ezzel továbbra sem dölt el, hogy Patricia vagy Pepper Johnson a de-facto DCGyulus
O'Brien hivatalosan is offensive coordinator.
Patricia safety coach lett.
Patrick Graham meg LB coach.
Brian Flores defensive assistant.MattMiller
több mint 13 éve
Coaching Staff változások:ezzel továbbra sem dölt el, hogy Patricia vagy Pepper Johnson a de-facto DC
O'Brien hivatalosan is offensive coordinator.
Brian Flores defensive assistant.MattMiller
több mint 13 éve
mondok jobbat... Faulk mint assistant RB coach és a futkározást már inkább hagyjuk a fiatalokra!😊optimális forgatókönyv:Mert eretnek gondolatokra természetes az eretnekség vádja! 😀 Öreg motoros vagy Te ahhoz, hogy meglepődjél azon, hogy mennyire szereti a Pats szurkolótábor a "lídőr meg mentór" megközelítésű játékos értékelést. 😊
With Woodhead having emerged as the Patriots’ third-down back, there may not be room on the roster for injured Kevin Faulk, who will be a free agent. Faulk, who turns 35 in June, could decide to retire. If he returns, his roster spot would be far from guaranteed.
Érdekes, amikor ezt én vetettem fel, akkor még eretnekséget kiáltott a hazai közönség 90%-a (mert hát ugye lídőr meg mentór)... Úgy tűnik, hogy Reisnek is feltűnt, hogy a Faulk kérdéskört milyen könnyedén (nem kicsi mázliva) abszolválta a csapat, megvan az új 3rd down back, a régi meg érdemei elismerése mellett visszavonulhat.viito
BTW Faulk legutóbbi nyilatkozata alapján nagyban készül az edzőtáborra - szóban. Az egésznek a hangulata viszont azt sugallta, hogy nagyjából ő is felmérte a folytatás kicsi esélyét. Meghalt a király, éljen a király!tomi-tomi
- Faulk jó fajta 1 éves szerződést köt (hogy ne hagyjon maga után cap hitet, ha esetleg mégsek kell).
- végigtolja az edzőtábort becsülettel, foglalkozik Woodheaddel, de már nem ő viszi a prímet az öltözőben, hanem ha nagy a tanácstalanság, akkor sípcsonton rúgja Mayot, aki felbőg fájdalmában, a többiek pedig ezt úgy értik, hogy a következő szavakat mondta: "gyerünk toljuk keményebben, tegyétek már oda magatokat a fene vinné el".
Innentől
- HA nincs sérülés akkor kezdőként lép a pályára az első meccsen, majd 1 snap után ünnepélyesen visszavonul
BJGE, Woodhead, veterán FA aki tud FB-t és ST-t is nyomni (Morris?) és egy újonc potenciális all-down RB...
5. RB-nek mi hasznát vesszük a 2 TE-s felállások mellett?
egyébként három bajnoki címmel kétlem, hogy belemenne a vésztartalék-opcióba, a'la Bruschi a Mayo-sérülés idején
több mint 13 éve
Coaching Staff változások:O'Brien hivatalosan is offensive coordinator.
Brian Flores defensive assistant.
több mint 13 éve
Tetszik. viito-t az FO-ba! Mit beszélek, az FO élére!optimális forgatókönyv:Mert eretnek gondolatokra természetes az eretnekség vádja! 😀 Öreg motoros vagy Te ahhoz, hogy meglepődjél azon, hogy mennyire szereti a Pats szurkolótábor a "lídőr meg mentór" megközelítésű játékos értékelést. 😊
With Woodhead having emerged as the Patriots’ third-down back, there may not be room on the roster for injured Kevin Faulk, who will be a free agent. Faulk, who turns 35 in June, could decide to retire. If he returns, his roster spot would be far from guaranteed.
Érdekes, amikor ezt én vetettem fel, akkor még eretnekséget kiáltott a hazai közönség 90%-a (mert hát ugye lídőr meg mentór)... Úgy tűnik, hogy Reisnek is feltűnt, hogy a Faulk kérdéskört milyen könnyedén (nem kicsi mázliva) abszolválta a csapat, megvan az új 3rd down back, a régi meg érdemei elismerése mellett visszavonulhat.viito
Innentől
S ekkor leader volt, vagy mentor? 😊
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
érdekes, én meg akartam mondani épp, hogy szerintem senki nem lepődött meg ezen, sőt, teljesen várható dolog volt már akkor is
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
optimális forgatókönyv:Mert eretnek gondolatokra természetes az eretnekség vádja! 😀 Öreg motoros vagy Te ahhoz, hogy meglepődjél azon, hogy mennyire szereti a Pats szurkolótábor a "lídőr meg mentór" megközelítésű játékos értékelést. 😊és akkor a folytatás: CB, RBtriangle
Innentől
- HA van sérülés és szükség van rá, akkor vállal még egy évet
több mint 13 éve
Mert eretnek gondolatokra természetes az eretnekség vádja! 😀 Öreg motoros vagy Te ahhoz, hogy meglepődjél azon, hogy mennyire szereti a Pats szurkolótábor a "lídőr meg mentór" megközelítésű játékos értékelést. 😊cikkek Reiss-től (needek és lehetséges FA célpontok elemzése): OLB, S, WRés akkor a folytatás: CB, RBtriangle
folyt.köv.triangle
BTW Faulk legutóbbi nyilatkozata alapján nagyban készül az edzőtáborra - szóban. Az egésznek a hangulata viszont azt sugallta, hogy nagyjából ő is felmérte a folytatás kicsi esélyét. Meghalt a király, éljen a király!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
cikkek Reiss-től (needek és lehetséges FA célpontok elemzése): OLB, S, WRés akkor a folytatás: CB, RBtriangle
folyt.köv.triangle
Érdekes, amikor ezt én vetettem fel, akkor még eretnekséget kiáltott a hazai közönség 90%-a (mert hát ugye lídőr meg mentór)... Úgy tűnik, hogy Reisnek is feltűnt, hogy a Faulk kérdéskört milyen könnyedén (nem kicsi mázliva) abszolválta a csapat, megvan az új 3rd down back, a régi meg érdemei elismerése mellett visszavonulhat.
több mint 13 éve
triangle
1 283
még egy kis adalék a safety kérdéshez (Rapoporttól):Érdekes én a Safety posztot egyáltalán nem érzem neednek.Weddle említése kapcsán: pusztán érdekesség, hogy az volt az első draft amit már figyeltem, és tisztán emlékszem, hogy gsn mennyire őt favorizálta Vödörrel szemben...DoM
Az OLB posztra én a Woodley,Hali kettős valamelyikét nagyon elképzelném és rohadtul örülnék neki. A 4-3as DEket én nem látom jó megoldásnak. Bár közülük nagyon érdekes lenne Kivanuka.FViktor93
"On the subject of coaching changes, I wonder how the removal of safeties coach Corwin Brown reflects on the legacy of safety Brandon Meriweather. A talented yet inconsistent player, my read was that Brown was hired to rein in Meriweather and bring out his potential. Instead, another up-and-down year was the result. If you brought in a coach for Meriweather, nothing changed as a result, and this coach is no longer employed — that reflects on whether a player can change, I would think." (röviden: hozták tavaly Brownt, hogy szedje rendbe Vödört, de gyakorlatilag ua az inkonzisztens játékot hozta, mint a korábbi években. Brownt már elküldtük...)
ehhez jön, amit asszem DoM írt a csevegőbe vagy drafttopikba, hogy jövőre lejár a szerződése, és nem valószínű ( 😛 ), hogy nagy pénzt adunk neki (+Chung is ott van), így két PB szezonnal a háta mögött talán most lehetne legjobb áron rásózni valakire. nekem egy szempontból hiányozna, nem maradna igazi hard hitter pusztító a D-ben, aki megregulázza néha az ellen elkapóit (ezt sajnos ellensúlyozza a sok homály megmozdulása).
aztán lehet, hogy Sanders fog menni, de ő meg gyakorlatilag a secondary esze, őt jobban sajnálnám (bár Chung lehet, hogy a helyébe tudna lépni e téren is).
mindenesetre nem nagyon álltunk fel hátul a Vödör-Chung párossal eddig, és ez nem valószínű, hogy változni fog. azt meg remélem, nem csinálunk még egy ilyen évet, hogy Chung végig nickel DB-ként játszik. a depth elég jó a poszton, szerintem Vödör nélkül is jól elkaristolnánk egy Sanders-Chung kezdővel. McGowan és Page bíztatóan játszott abban az egy évben, amit én láttam tőlük (más kérdés, hogy velük még szerződni kellene), pluszt ott van bónuszként ötödiknek Sergio Brown (meg az ST-ász IR-es safety-jeink).
nekem a fenti Chung-Sanders-McGowan-Page-Brown ötös lenne a favoritom, de lehet, hogy közülük végül csak ketten maradnak. szokás szerint semmi sem biztos 😊
több mint 13 éve
Érdekes én a Safety posztot egyáltalán nem érzem neednek.Weddle említése kapcsán: pusztán érdekesség, hogy az volt az első draft amit már figyeltem, és tisztán emlékszem, hogy gsn mennyire őt favorizálta Vödörrel szemben...
Az OLB posztra én a Woodley,Hali kettős valamelyikét nagyon elképzelném és rohadtul örülnék neki. A 4-3as DEket én nem látom jó megoldásnak. Bár közülük nagyon érdekes lenne Kivanuka.FViktor93
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát azért nem olyan fényes a mostani draft felhozatal.Komolyabb kalibernek Ballard ,Jordan és Beal tűnik a fenti videokból,de lehet hogy tévedek, de nekem ők tűnnek fizikálisan erősnek és elég gyorsnak. Watt kifejezetten lassúnak imponál.
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
cikkek Reiss-től (needek és lehetséges FA célpontok elemzése): OLB, S, WRÉrdekes én a Safety posztot egyáltalán nem érzem neednek.
folyt.köv.triangle
Az OLB posztra én a Woodley,Hali kettős valamelyikét nagyon elképzelném és rohadtul örülnék neki. A 4-3as DEket én nem látom jó megoldásnak. Bár közülük nagyon érdekes lenne Kivanuka.
több mint 13 éve
Igen, rájöttem, ezért is tetszik az öszeállításod.[...] meglepne, ha ezek közül BB egynél többet draftolna. Bár Von Millernek tudnék örülni.Sobri JóskaA célom az volt a videókkal, hogy akinek nem volt ideje/lehetősége NCAA-t nézni, ne csak a mockdraftok, jó esetben egy mondatos magyarázataiból tájékozódjon egy-egy játékosról, hogy mekkora klasszis, meg mennyire illene a Patsbe, hanem a saját szemével tudja megnézni őket, normális játékok közben, nem a hypolt best of válogatásokból, ahol még az udfa játékosok is 1/1-nek tűnnek.DoM
És ezért is lehet sajnálni, hogy BB majd megint húz 3 cb-t, és pár embert az ol-ba. 😊
több mint 13 éve
triangle
1 283
secondary coach Corwin Brown nem tér vissza a csapathoz a következő idényre. így is lesz azért edző, aki foglalkozzon McCourty-ékkal, ugyanis Josh Boyer DB coach-csal idén közösen feleltek az egységért.úgy tűnik, minden idők legeredményesebb edzője (6 SB gyűrű) is távozik tőlünk, Mike Woicik erőnléti edző szerződését ugyanis nem hosszabbítottuk meg, így 11 pats-es év után megy újra dallasba.
több mint 13 éve
[...] meglepne, ha ezek közül BB egynél többet draftolna. Bár Von Millernek tudnék örülni.Sobri JóskaA célom az volt a videókkal, hogy akinek nem volt ideje/lehetősége NCAA-t nézni, ne csak a mockdraftok, jó esetben egy mondatos magyarázataiból tájékozódjon egy-egy játékosról, hogy mekkora klasszis, meg mennyire illene a Patsbe, hanem a saját szemével tudja megnézni őket, normális játékok közben, nem a hypolt best of válogatásokból, ahol még az udfa játékosok is 1/1-nek tűnnek.
több mint 13 éve
Szép összeállítás, grat érte, de meglepne, ha ezek közül BB egynél többet draftolna. Bár Von Millernek tudnék örülni.
több mint 13 éve
Az egyik nagy kedvencem kimarad viszont 😊BostonEredetileg csak a falembereket akartam, és amelyik két youtube csatornáról válogattam feltűnt, hogy több Kerriganes is van, ezért szúrtam be, de OLB-k után nem kerestem célzottan. Mindenesetre ez a Houstonos is jó (egy szavam nem lenne ellene ha draftolnánk), és tettem is a kedvencek közé ennek a feltöltőnek is a youtube csatornáját.