New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
triangle
1 283
offwagon:hogy, Wiltet idézzem:
"If you wonder how a people can live like this, well, it's Jurassic Park for fashion troglodytes: life finds a way."
Read More http://www.gq.com/style/fashion/201107/worst-dressed-cities-america#ixzz1V07xIWYrsutianap
“Everybody pulls for David, nobody roots for Goliath.” 😊
több mint 14 éve
offwagon: "If you wonder how a people can live like this, well, it's Jurassic Park for fashion troglodytes: life finds a way."
Read More http://www.gq.com/style/fashion/201107/worst-dressed-cities-america#ixzz1V07xIWYr

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Mayo posztján nem fog játszani az biztos, ha csak meg nem sérül Jerod. Ha valakit kiszoríthat a kezdőből akkor az Spikes lehet és szerintem simán meg is oldaná a szerepét.Egész furcsa látni, hogy Dane Fletcherben pont az van meg, ami Mayo-ból hiányzik... Spikes felkötheti a gatyáját...BostonSzerintem Fletcher inkább Mayo posztján tudna játszani, nem Spikes helyén.
Esetleg 4-3-ban a Will?Sinisa
Do your job
több mint 14 éve
Egész furcsa látni, hogy Dane Fletcherben pont az van meg, ami Mayo-ból hiányzik... Spikes felkötheti a gatyáját...BostonSzerintem Fletcher inkább Mayo posztján tudna játszani, nem Spikes helyén.
Esetleg 4-3-ban a Will?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Egész furcsa látni, hogy Dane Fletcherben pont az van meg, ami Mayo-ból hiányzik... Spikes felkötheti a gatyáját...
Do your job
több mint 14 éve
Én igazából arra lennék kiváncsi, hogy kinek mi a véleménye Ohrenbergerről és Maneriről, mert szerintem elég jók voltak.zinedine5Szerintem az egész OL meglepően jó volt ahhoz képest, hogy milyen felállásban voltak a pályán.
Volt egy pár 0 yardos futás az igaz, de összességében jó teljesítményt nyújtottak.
Élmény volt nézni Terrence Wheatley játékát is. 😀
Főleg Slater hosszú elkapásánál...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Én igazából arra lennék kiváncsi, hogy kinek mi a véleménye Ohrenbergerről és Maneriről, mert szerintem elég jók voltak.
több mint 14 éve
Ezzel a Vödör - SS, Chung - FS felállással csak az a baj, hogy Chung tavaly SS poszton produkált pro bowl idényt (egészen a sérüléséig, addig Vince mellett a védelem legfontosabb tagja volt)A sebessége nincs meg ahhoz, hogy 1-1ben emberezzen WR-ekkel - lásd pl. a tavalyi meccset az Indy ellen.
A box közelében azonban félelmetesen nagyot tud pusztítani...
Bodden a mostani meccsen sokat játszott slotban, ez spec rohadt nagy ötlet, futás ellen talán ő a legjobb CB a csapatban...
több mint 14 éve
ja, és jók leszünk idén is 😊triangleA próféta beszéljen belőled! 😊
több mint 14 éve
triangle
1 283
a meccset újranézve:támogatom a próbálkozást, hogy Vödör a boxban bohóckodjon, és Chung maradjon hátul FS-nek (így talán minimalizálható Vödör negatív hatása saját csapatára)
Fletcher több, mint bíztató
Solder szintén reménytkeltő, but a looong way to go (messze nincs azon a szinten, mint egy rookie Long vagy Thomas)
túl sok volt a nullás és negatív futóplay, nekem továbbra is az O-fal tűnik a legvékonyabbnak
bánatomra úgy néz ki, Butler felejtős (meg örömömre Wilhite is)
Mike Anderson pozitív, volt hatása 3rd downon, reméljük no1 falak ellen is lesz hatása
Mallett lábmunkáján és olvasási sebességén még van mit javítani, de van rá pár éve
worth the Price (sebessége mellé megvan a keze, a miami és ezen meccs alapján nálam már Tate és Edelman előtt van a WR depth-en, bár előbbi kettő hasznos ST-ben is. a hat kiló TE meg jókezű futó mellett nem biztos, hogy marad 6 WR rosteren, ez esetben kíváncsian várom, ki fog menni)
Kyle Love-nál úgy látszik, nem kicsúszott eredmény volt a tavalyi szezon
Cuni megint mutatott jeleket, csak több kellene ezekből
jó volt újra focit látni. (alig várom az első csapatot)
ja, és jók leszünk idén is 😊
több mint 14 éve
Megérte felkelni hajnalban, jó volt látni a cseréket játszani. Danna-val egyetértek annyit tennék még hozzá, hogy nekem D.Richard DT játéka is nagyon tetszett..

több mint 14 éve
triangle
1 283
Cannon NFI listán van, még nem edzett.
több mint 14 éve
Cannon játszott?
több mint 14 éve
nálam erősen pozitív: Ridley, Hoyer, Mallett, Price, Fletcher, Solder. Brutálisan jók voltak mindannyian. :cool: viszont Wilhite és Butler esetében kiderült h nincsenek csodák, nálam kuka mind2... :/
több mint 14 éve
állítólag Brady nem játszik ma. több idő jut Mallettnek.
több mint 14 éve
gsn
3 548
Nem jó a Reiss féle írás, mert a feltüntetett base salaryben már benne van a 250k workout bónusz, tehát a base salary számok valójában:2011 - 1,5 m
2012 - 2,75 m
2013 - 5,75 m
2014 - 6,25 m
2015 - 6,75 m
2016 - 6,75 m
És ehhez jön 2012 és 2016 között évi 250k.
Összesen a 20 millió aláírási bónusz mellett még 10 millió garantált, tehát 30 millió garantált tartalma van a szerződésnek, ami döbbenetes.
A Pats 5,26 millió cap helyet nyert idénre azzal, hogy nem a tag összeg van a capben.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
triangle
1 283
nézd meg a mai meccset, abból tudhatsz meg a legtöbbet, egyelőre semmi sem biztos. 😊 Mankins szerződésének részletei:
Signing bonus $20 million
Base salaries
2011: $1.5 million
2012: $3 million
2013: $6 million
2014: $6.5 million
2015: $7 million
2016: $7 million
évi workout bónuszok $250 000
ez évi kb. 8,5 millió átlagban, hivatalosan is a legjobban fizetett belső falember a ligában. csak ezután is játsszon ennek megfelelően (lehetőleg a PO-ban is)
a mai meccsel kapcsolatban csak egy óhajom van: ne sérüljön meg senki, a többi mellékes
több mint 14 éve
Mondjon vki valami jót a csapat házatájáról mert csak eddig kapkodtam fejemet, hogy most mi a fene van? 3-4-ről 4-3 állunk át vagy mi a túró..Vki nyomna 1 jó kis összefoglalót?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
"2011-ben és 2012-ben a csapatoknak a salary cap 99 %-át el kell költeniük a játékosokra ligaszinten."Mankins-nek persze örülök, sosem árt(ott eddig) ha van/volt mozgástér a Cap alatt, és nem kevés pénzt spóroltunk meg ezekkel a szerződésekkel/módosításokkal...Egyrészt én is örülök Mankins szerződésének, de kíváncsi vagyok mennyiben különbözik az utolsó felajánlttól!!!
De...
Most így számíthatunk még valami nagyobb nevű érkezőre (Nekem tippem sincsen...) hogy felszabadult néhány milla (7-8 biztosan...) a cap alatt, vagy akkor most mi van?
Vagy tényleg csak egy kis mozgásteret akartunk nyerni?
Esetleg jóval többel voltunk a határ felett mint azt a "bennfentesek" tudni vélték odaát? 😀
(Mert a híresztelésekkel ellentétben tudtomal bizony évről évre a lehető legjobban kihasználták eddig is BB-ék a cap-et. És idén azért kerültek nagyobb fizetésű free agentek a csapathoz... )
p.s.:
Ocho viszont így meglehetősen "jutányosnak" tűnik ahhoz képest hogy milyen elvárások vannak vele szemben...Castleai01
Sanyi leírta, hogy ebben a két évben (2011, 2012) a cap 99%-át kötelező elkölteni és ez is áll szerintem a szerződések mögött.
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2246
(Gazdasági modell 16. sor)Egon bá
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mankins-nek persze örülök, sosem árt(ott eddig) ha van/volt mozgástér a Cap alatt, és nem kevés pénzt spóroltunk meg ezekkel a szerződésekkel/módosításokkal...Egyrészt én is örülök Mankins szerződésének, de kíváncsi vagyok mennyiben különbözik az utolsó felajánlttól!!!
De...
Most így számíthatunk még valami nagyobb nevű érkezőre (Nekem tippem sincsen...) hogy felszabadult néhány milla (7-8 biztosan...) a cap alatt, vagy akkor most mi van?
Esetleg jóval többel voltunk a határ felett mint azt a "bennfentesek" tudni vélték odaát? 😀
(Mert a híresztelésekkel ellentétben tudtomal bizony évről évre a lehető legjobban kihasználták eddig is BB-ék a cap-et. És idén azért kerültek nagyobb fizetésű free agentek a csapathoz... )
p.s.:
Ocho viszont így meglehetősen "jutányosnak" tűnik ahhoz képest hogy milyen elvárások vannak vele szemben...Castleai01
Sanyi leírta, hogy ebben a két évben (2011, 2012) a cap 99%-át kötelező elkölteni és ez is áll szerintem a szerződések mögött.
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2246
(Gazdasági modell 16. sor)
több mint 14 éve
Gondolom Al-nél megnézik egyéltalán milyen szezont tud produkálni és ha durvát akkor ott lesz a második szezonra a nagyobb zsé. Ha meg nem, akkor meg szépen elköszönünk tőle.Chad Ochocinco and Albert Haynesworth have officially restructured their contracts. Haynesworth through 2012, Ochocinco through 2013.BigAl ahhoz képest, hogy mennyiért írt alá nem úgy tűnik, hogy kapkodná magát. Bár lehet csak valami kisebb sérülés van a háttérben.
Ochocinco's base salaries are $1 million in 2011, $3 million in 2012 and $3 million in 2013.
Haynesworth's base salaries are $1.5 million in 2011 and $6.7 million in 2012.Danna
Kíváncsi leszek Mankins számaira, szerintem rendesen megszórták aláírási pénzzel, ami ugye eloszlik a teljes szerződésére. Kíváncsi vagyok mennyi szabadul fel így a cap-ből.Witchdoctor
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Chad Ochocinco and Albert Haynesworth have officially restructured their contracts. Haynesworth through 2012, Ochocinco through 2013.BigAl ahhoz képest, hogy mennyiért írt alá nem úgy tűnik, hogy kapkodná magát. Bár lehet csak valami kisebb sérülés van a háttérben.
Ochocinco's base salaries are $1 million in 2011, $3 million in 2012 and $3 million in 2013.
Haynesworth's base salaries are $1.5 million in 2011 and $6.7 million in 2012.Danna
Kíváncsi leszek Mankins számaira, szerintem rendesen megszórták aláírási pénzzel, ami ugye eloszlik a teljes szerződésére. Kíváncsi vagyok mennyi szabadul fel így a cap-ből.

több mint 14 éve
Mankins-nek persze örülök, sosem árt(ott eddig) ha van/volt mozgástér a Cap alatt, és nem kevés pénzt spóroltunk meg ezekkel a szerződésekkel/módosításokkal...De...
p.s.:
Ocho viszont így meglehetősen "jutányosnak" tűnik ahhoz képest hogy milyen elvárások vannak vele szemben...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Chad Ochocinco and Albert Haynesworth have officially restructured their contracts. Haynesworth through 2012, Ochocinco through 2013. Ochocinco's base salaries are $1 million in 2011, $3 million in 2012 and $3 million in 2013.
Haynesworth's base salaries are $1.5 million in 2011 and $6.7 million in 2012.