NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
268
35
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Érdekes olvasgatni a szurkolói véleményeket (itt és más fórumokon). Abban nagy az egyetértés, hogy Brady helyettesítéséről hamarosan gondoskodnia kell a Pats-nek, és egyre többször előkerül a QB kérdés. BB-nek muszáj lesz kialakítania egy olyan O-t Brady távozásáig, ami kibekkel egy "beintegrálást" az új QB-vel. Vagyis összetettebb a kérdés annál, mint hogy "ki legyen az új csodaQB".
több mint 13 éve
Reiss cikke a Patriots-ról és a combine-ról.És lehet, hogy Gabe Carimi célkeresztben?
"Anyway, Carimi held court for a minute before and was seriously entertaining. Loved it. Asked if he’s spoken with the Patriots: “I can’t comment on the Patriots.” Awesome. So he’s with the program already." (Boston Herald, Rap Sheet)
Mike Woicik lett az NFL Strength Coach of 2010. (szintén Rap Sheet)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Meg mindenki kidolgozza a belét hogy rosterre, neadjisten a kezdőbe kerülhessen."jelenleg az NFL-ben ő a Top1 a kurvasokatmelózás kategóriában."Sobri Jóskanem igaz, mert jelenleg Jonathan Stupar a Bills 4. számú TE-je a kuvasokatmelózás kategóriában a Top1, ezt mindenki tudjaviito
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
"jelenleg az NFL-ben ő a Top1 a kurvasokatmelózás kategóriában."Sobri Jóskanem igaz, mert jelenleg Jonathan Stupar a Bills 4. számú TE-je a kuvasokatmelózás kategóriában a Top1, ezt mindenki tudja
több mint 13 éve
Sobri!Mivel itt lettem megszólítva, itt válaszolok, de ha a folytatás PM-ben történik, akkor természetesen átruccanhatunk oda.
Nem akarom szétoffolni a topikot(bár most nagyon amúgy sem dúskálunk az eseményekben) és újragenerálni sem egy fölös vitát,de őszintén érdekel,hogy mire ez a Tebow imádatod?(Akár PM-ben is)Én őt messze nem tartom egy Brady,Brees,Manning,Rodgers szintű QB-nak a tehetségét tekintve és szvsz soha nem is lesz az.Az emberi kvalitása és a sportolói magatartása megkérdőjelezhetetlen,de ez önmagában még nagyon kevés h egy Brady szintű karriert fusson be.Talán a QB poszt pont az amelyikben a legtöbb NCAA sztár "eltűnik" az NFL-ben. Ha TT nekiáll erőből futkározni,akkor az NFL védők pillanatok alatt leamortizálják,a dobómozdulata pedig sztem önmagáért beszél.És mondom ezt úgy,h nekem kifejezetten szimpatikus játékos.Ez természetesen szubjektív vélemény és absz. nem vagyok expert,csak tényleg érdekelne Részedről az "istenítés" szakmai indoka.kolok1972
Szerintem egyikünk sem 50 éves tapasztalattal rendelkező NFL-guru, így kábé ugyanazon a szinten tudjuk megítélni egy college QB tehetségét. Szerinted Tebow nem tehetséges, szerintem az.
Azt nem vitatom, hogy jelenleg nem annyira ügyes, mint Brady, Brees, Manning, vagy Rodgers. Viszont Brady se NFL ready szupertehetségként került a ligába. Ami őt a mostani zsenivé tette, az a munkamorálja, kitartása, szorgalma, alázata, eltökéltsége és még sorolhatnám. Ezek mind megvannak Tebow-ban is. Szerintem olyan szinten, ami iszonyúan ritka. Az egész élete, vallásossága, prioritásai mind arra predesztinálják, hogy minden idők legnagyobb irányítójává nője ki magát. A dobómozdulat pedig, csakúgy mint a futkározás helyes aránya tanítható, tanulható. És úgy vélem, Tebow mentális képességei révén meg tud mindent tanulni, amit meg lehet, valamint megvan a fizikuma is ahhoz, hogy ezeket meg is tudja valósítani.
Ajánlom figyelmedbe minden idők talán legnagyobb QB-ját, Johnny Unitast. Ő nem attól lett a legjobb és elismert, sikeres, mert olyan istenáldotta tehetség mint Manning, vagy Marino. Ő fantasztikus szorgalmának, irgalmatlan munkájának, elszántságának, kitartásának köszönhette mindezt, a hajlott háta, és a nem tökéletes dobómozdulata dacára.
Én hiszek abba, hogy egy 100 pontos skálán osztályozva, ahol mondjuk Manning a 100 pont az összes jelenlegi NFL QB 70-99 pont között mozog. És abban is hiszek, hogy mondjuk 80 és 99 pont között bárki, vagyis a jelenlegi irányítók 50-60 százaléka elérheti a 100 pontos szintet. Csak ehhez kurva sokat kell melózni, vagy még annál is többet. Tebow-nak megvolt az induló 80 pontja, és jelenleg az NFL-ben ő a Top1 a kurvasokatmelózás kategóriában.
Hát ezért szerettem volna őt nálunk látni, mivel olcsón el lehetett volna hozni, mindenféle trade nélkül, megvan benne a potenciál, megvan benne az alázat, hogy pár évet padozzon, és ezalatt nem az első millióit dorbézolja, hanem tanul, melózik, tanul, melózik. Valamint nálunk megvan az a stáb, akik tökéletesen alkalmassak lettek volna őt megfelelően tanítani (ez is fontos szempont, hiába akar valaki tanulni, ha a tanára nem a megfelelő), és van nálunk egy Bill Belichick, akiből kinéztem volna, hogy Tebow-val még visszavonulása elött megreformálja az NFL-t. Ugyanis több helyen leírták itt ezen a fórumon is, hogy az NFL pl az NCAA-hez képest unalmas. Ugyanaz a pár séma, senki nem mer rizikózni, új dolgokat kipróbálni, mindenki a tutit csinálja. Valaki elöbb-utóbb robbantani fog, én azt szerettem volna, ha mi vagyunk, BB-vel, Tebow-val.
Szóval a leírtak miatt "hiszek" Tebow-ban, és nem azért mert az egyetemen sokat futott, vagy egyedien dobott.
több mint 13 éve
Te Gyulus! Az még nem érv, hogy a mostani WR sorunk lazán veri a Troy Brown, Reche Caldwell, Bam Childress, Doug Gabriel, Chad Jackson octetet 😊20/20 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ha ezt vesszük alapnak, akkor a következő 30 évben nehezen tudom elképzelni, hogy azt mond, WR need van a csapatnál 😛viito
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szvsz Hoyer fasza backup QB, de a helyén kell kezelni... fizikai adottságaira tekintettel kétlem, hogy bárkiból olyan ellenértéket tudnánk kisajtolni, amiért érdemes lenne megválni tőleTe Gyulus! Az még nem érv, hogy a mostani WR sorunk lazán veri a Troy Brown, Reche Caldwell, Bam Childress, Doug Gabriel, Chad Jackson octetet 😊
(az egyébként külön vicces, hogy a Pats színeiben idei szezon legszebb hosszú TD passzát ő nyomta, ezekkel Tom 2007 óta nem nagyon kényesztet el minket...😀)
Tomnak tavaly 2-3 szezont tippeltem, a frissen lezárult szezont nézve is tartom magam ahhoz, h még körülbelül 2 szezont fog lehúzni, aztán megy Californiába süttetni a hasát, noname kedvesével...😀
szvsz WR need jelenleg nincs, még No. 1 terén sem... a mostani WR-felhozatal simán vetekedhet a Moss\Welker időszak előtti felhozatallalGyulus
Ha ezt vesszük alapnak, akkor a következő 30 évben nehezen tudom elképzelni, hogy azt mond, WR need van a csapatnál 😛
több mint 13 éve
én csak annyit kérek az érintettektől, hogy ha lehetséges, ezt pm-ben vitassák meg. lehet, hogy rosszul gondolom, de szerintem itt a többség már nem akarja ezt a számtalanszor megbeszélt témát megint oldalakon keresztül olvasni.triangleAzért írtam,hogy jöhet pm-ben is.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
szvsz WR need jelenleg nincs, még No. 1 terén sem... a mostani WR-felhozatal simán vetekedhet a Moss\Welker időszak előtti felhozatallalGyulusEzt én is adom, és épp ezért nem értem, hogy a mock draftok többségében miért írnak az első két körben állandóan egy WR picket a Patriots-nak.
DE, OLB és OL továbbra is az elsődleges draft\FA needGyulusSzintén +1, már csak az a kérdés, hogy a FO hogy gondolkozik Foxborough-ban (ha Brady-ben 2-3 év van, akkor akár QB pick is lehet - bár az egyértelműen nem need, amíg Brady a kezdő irányító és nem az utolsó évét kezdi).
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
triangle
1 283
én csak annyit kérek az érintettektől, hogy ha lehetséges, ezt pm-ben vitassák meg. lehet, hogy rosszul gondolom, de szerintem itt a többség már nem akarja ezt a számtalanszor megbeszélt témát megint oldalakon keresztül olvasni.
több mint 13 éve
Már vártam a pillanatot, mikor kerül elő újra a Tebow kellett volna ide, Tom úgy is kiégett már. 😀
több mint 13 éve
Sobri!Nem akarom szétoffolni a topikot(bár most nagyon amúgy sem dúskálunk az eseményekben) és újragenerálni sem egy fölös vitát,de őszintén érdekel,hogy mire ez a Tebow imádatod?(Akár PM-ben is)Én őt messze nem tartom egy Brady,Brees,Manning,Rodgers szintű QB-nak a tehetségét tekintve és szvsz soha nem is lesz az.Az emberi kvalitása és a sportolói magatartása megkérdőjelezhetetlen,de ez önmagában még nagyon kevés h egy Brady szintű karriert fusson be.Talán a QB poszt pont az amelyikben a legtöbb NCAA sztár "eltűnik" az NFL-ben. Ha TT nekiáll erőből futkározni,akkor az NFL védők pillanatok alatt leamortizálják,a dobómozdulata pedig sztem önmagáért beszél.És mondom ezt úgy,h nekem kifejezetten szimpatikus játékos.Ez természetesen szubjektív vélemény és absz. nem vagyok expert,csak tényleg érdekelne Részedről az "istenítés" szakmai indoka.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Hobbs:S
több mint 13 éve
szvsz Hoyer fasza backup QB, de a helyén kell kezelni... fizikai adottságaira tekintettel kétlem, hogy bárkiból olyan ellenértéket tudnánk kisajtolni, amiért érdemes lenne megválni tőle(az egyébként külön vicces, hogy a Pats színeiben idei szezon legszebb hosszú TD passzát ő nyomta, ezekkel Tom 2007 óta nem nagyon kényesztet el minket...😀)
Tomnak tavaly 2-3 szezont tippeltem, a frissen lezárult szezont nézve is tartom magam ahhoz, h még körülbelül 2 szezont fog lehúzni, aztán megy Californiába süttetni a hasát, noname kedvesével...😀
szvsz WR need jelenleg nincs, még No. 1 terén sem... a mostani WR-felhozatal simán vetekedhet a Moss\Welker időszak előtti felhozatallal
Tate, Price
fiatalok... előbbi térdsérülésekből tért vissza egy év után, szvsz egy Branch-szintű játékos még könnyen lehet belőle, engem kicsit a Tommal való összeszokás hiányzik, ijesztően rossz százalékban találták meg
Price-tól meg kifejezetten tetszett az év végi produkció, remélhetően most egy egész offseason áll majd a rendelkezésére a fejlődéshez
mindkettőjükből lehet még akármi... így akár egy #1 WR is
Welker, Edelman
slotba ideális, szvsz WW-nek jelentősen jobb, drop-mentes évet kell produkálnia ahhoz, hogy ne gondolkodjon el a vezetőség Julian előléptetésén... főleg mert Julian a számokon kívül, külső elkapóként is hasznosítható
Branch
iszonyat nagy kérdőjel... egészségesen igazi go-to target, kár hogy ez ritkán fordul elő
mindenesetre egy egészséges szezon során elérhetné akár az 1000 yardot
2 (3) ilyen TE mellett még kire lesz szükség?
Rice egyébként elsősorban possession WR, inkább a magasságáról és kezeiről híres mint az általunk oly hiányolt sebességről... én egyébként a Favre-WR-eket mindig fenntartással kezelem
MÁS
Kalil tag, DeAngelo Williams egy down szezont követően jó eséllyel FA lesz
27 éves, de nem terhelték halálra eleddig és igazán jól kiegészítené (vezetné) a BJGE-Fafej hármast
DE, OLB és OL továbbra is az elsődleges draft\FA need
több mint 13 éve
Pont ez a téma, amihez Neked nem KELL hozzászólnod. 😀 tomi-tomiMár nem kell. 😀
több mint 13 éve
Csak arra koncentrálok. 😊Örülök, hogy fogtad a mondanivalóm lényeges részét :cool:viitoHa minden jól megy, Tom kitöli a szerződését, Brayan akkor is megoldást jelenthet a csapatnak arra az időszakra, amikor Tom már nincs az új QB pedig még nincs készen.Hagyd a francba a keresztnevét! 😀 Neked ez nem megy. Brian a szerencsétlen.tomi-tomi
- Brady akkor lesz 38 éves
- Hoyer akkor lesz 30 évesviito
Ezek után nemcsak egyetértően fogok bólogatni a monitor előtt, hanem sűrűn írom az igeneket, a viitonak igaza van mondatokat. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Azt hiszem ez az a téma, amihez hozzá kell szólnom. 😊Rosszul hiszed. Pont ez a téma, amihez Neked nem KELL hozzászólnod. 😀
Ha a vezetés már gondolkodna Brady valódi utódjában, akkor behúztuk volna Tebow-t tavaly.
Ideális alany lett volna Pats QB-nak BB-vel, meg lett volna a 2-3-4 év a kiokításához, "felépítéséhez", és ő azon kevés egyetemi sztár QB közé tartozik, aki be is vállalta, "nyelte" volna ezt a 2-3-4 évet. (Megnézném Newton-t vagy Luck-ot, hogy mi lenne velük, ha megtudnák, hogy 2-3-4 év mire ők jöhetnek. Nem mindenki Rodgers.)
Vagyis ebből - hogy Tebow-t veszni hagytuk- arra gondolok, hogy a vezetőség nem kalkulál azzal, hogy QB gond lesz az elkövetkezőkben. Vagyis ők úgy számolnak, hogy Brady - hacsak egy sérülés közbe nem szól - kitölti a szerződését.
Ez számomra sajnálatos, mivel ... de ezt már sokszor leírtám, emberiességi okokból most nem részletezem. 😊
Szóval aki még hisz Brady-ben az örülhet, ha a komolyabb sérülések elkerülik, és nem rosszabbodnak számottevően a már meglévők, szerződése végéig ő irányít nálunk.
És akkor majd 2-3 év múlva draftolunk vagy szerződtetünk QB-t. Hoyer nálunk alapesetben sosem lesz kezdő.Sobri Jóska
TT behúzása esetén ideális esetben és a Te mostani levezetésed alapján is 5 év lett volna a kiokítás. A szent emberért lehetett volna harcolni az FA piacon.
Szvsz jó esély van arra, hogy TB nem lesz 4 évig a ligában. Elhiszem neki, hogy sokáig akar játszani - nem aggódom, hogy a celeblét vetne véget a pályafutásának -, de nagyon félek a sérüléseitől. Mentálisan teljesen rendben van, az idei törése viszont nem túl biztató, mintha fizikálisan nem bírná.
Valószínű, hogy nem Hoyer a future franchise QB (bár, ki tudja, egy 6. körös után passzolna a Pats-image-hez egy UDFA 😊 ), de elképzelhető olyan átmeneti időszak, amikor kezdő lesz.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Azt hiszem ez az a téma, amihez hozzá kell szólnom. 😊Ha a vezetés már gondolkodna Brady valódi utódjában, akkor behúztuk volna Tebow-t tavaly.
Ideális alany lett volna Pats QB-nak BB-vel, meg lett volna a 2-3-4 év a kiokításához, "felépítéséhez", és ő azon kevés egyetemi sztár QB közé tartozik, aki be is vállalta, "nyelte" volna ezt a 2-3-4 évet. (Megnézném Newton-t vagy Luck-ot, hogy mi lenne velük, ha megtudnák, hogy 2-3-4 év mire ők jöhetnek. Nem mindenki Rodgers.)
Vagyis ebből - hogy Tebow-t veszni hagytuk- arra gondolok, hogy a vezetőség nem kalkulál azzal, hogy QB gond lesz az elkövetkezőkben. Vagyis ők úgy számolnak, hogy Brady - hacsak egy sérülés közbe nem szól - kitölti a szerződését.
Ez számomra sajnálatos, mivel ... de ezt már sokszor leírtám, emberiességi okokból most nem részletezem. 😊
Szóval aki még hisz Brady-ben az örülhet, ha a komolyabb sérülések elkerülik, és nem rosszabbodnak számottevően a már meglévők, szerződése végéig ő irányít nálunk.
És akkor majd 2-3 év múlva draftolunk vagy szerződtetünk QB-t. Hoyer nálunk alapesetben sosem lesz kezdő.
több mint 13 éve
triangle
1 283
az évközi meccseket követő mélyinterjúk után egy kis felüdülés:http://www.nesn.com/2011/02/devin-mccourtys-jersey-number-and-19-other-nfl-thoughts.html
McCourty-t lehetett kérdezni, ő pedig érdemi válaszokkal szolgált.
több mint 13 éve
triangle
1 283
így van, ezért is írtam, hogy cölöpködés esetén. a sérülés miatt teljesen jogos lenne a dolog. én sem mindenáron akarom látni. ha szar, nem kell erőltetni. de ezt nehezen tudom elképzelni, pláne úgy, hogy karrierje során ezidáig gyakorlatilag folyamatosan fejlődött, szerintem az idén nyújtotta élete legjobb teljesítményét. olyat ne csináljon, hogy karrierje csúcsán inkább a celebvilágot választja a foci helyett. a párhuzamnál maradva, Jordan első visszavonulása nem kellett (tudom, ott sok minden belejátszott), a másodiknak viszont véglegesnek kellett volna lennie (az én szemszögemből 😊 ).én nagyot csalódnék Brady-ben, ha a szerződését pl. cölöpködés miatt nem töltené ki. akkor az eddigi "meccs után a buszon már a következő meccsre készül", "legjobb éveim még hátra vannak" meg "kedvenc gyűrűm a következő" és egyéb hasonló elhivatottságról szóló szövegek mind értelmüket vesztenék utólag, pedig én lehet, hogy naiv vagyok, de akárcsak Jordannek anno, neki is elhiszem ezeket. szeretnék hinni benne, hogy ő is a Jordan-Schumi-stb. vonalhoz tartozik, és nem tud meglenni a kedvenc sportja nélkül (az előbb említettek is 10/10-esek voltak a cölöpskálán, mégis...), és legalább ezt a szerződést kitölti.triangleImádtam Jordant (bár Jazz szurkoló voltam), imádtam Schumit és a Ferrarit, borzasztóan tetszett, amit Favre csinált DE...
borzasztó volt nézni Jordant a Wizardsban, amint a félidőtől két 20 kilós jeges zsákkal a térdén ült, és ha beáll egy támadásra, akkor hiába látszott, hogy még mindig ő a király, hogy képes nála 10 évvel fiatalabb sztárokat gond nélkül a hintába ültetni, ha már egy negyedet sem tudott folyamatosan magas szinten védigjátszani.
Schuminál sem értem, hogy miért nem a Ferrari istálló kormányrúdját fogta meg, nagyon ráférne a taljánokra, ehelyett szenvedés az egész
Favre-ot nem is említem.
A magam részéről inkább örülnék annak, hogy Brady mondjuk 35-36 évesen visszavonulna úgy, hogy még hátravan a szerződéséből, mintha jó fejet kellene vágni az örök kedvenc ezredik megalázásához is (aka Brett apó).
Amúgy, nem csak a celebkedés lehet, ami visszatartja, az egészségi állapota is bármikor romolhat, szegény Hobbs barátunk sem úgy tervezte valószínűleg, hogy bőven 30 éves kora előtt már kiég a teste.viito
több mint 13 éve
Ami az ellenértéket illeti:Casselért úgy kaptuk második kört, hogy végigjátszott egy teljes évet, és még így is hozzá kellett csapni Vrabelt.
Schaubot gyak. két második körösért vette a Houston; Whitehurstot harmadik körösért szerezte a Seattle második körös csere után a két csapat között.
Ez nem ér annyit, hogy elküldjön a csapat egy olyan irányítót, akiben láthatóan eléggé bízik a csapat, hogy ő az egyetlen backup QB, amely jelenség elég ritka az NFL-ben.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én nagyot csalódnék Brady-ben, ha a szerződését pl. cölöpködés miatt nem töltené ki. akkor az eddigi "meccs után a buszon már a következő meccsre készül", "legjobb éveim még hátra vannak" meg "kedvenc gyűrűm a következő" és egyéb hasonló elhivatottságról szóló szövegek mind értelmüket vesztenék utólag, pedig én lehet, hogy naiv vagyok, de akárcsak Jordannek anno, neki is elhiszem ezeket. szeretnék hinni benne, hogy ő is a Jordan-Schumi-stb. vonalhoz tartozik, és nem tud meglenni a kedvenc sportja nélkül (az előbb említettek is 10/10-esek voltak a cölöpskálán, mégis...), és legalább ezt a szerződést kitölti.triangleImádtam Jordant (bár Jazz szurkoló voltam), imádtam Schumit és a Ferrarit, borzasztóan tetszett, amit Favre csinált DE...
borzasztó volt nézni Jordant a Wizardsban, amint a félidőtől két 20 kilós jeges zsákkal a térdén ült, és ha beáll egy támadásra, akkor hiába látszott, hogy még mindig ő a király, hogy képes nála 10 évvel fiatalabb sztárokat gond nélkül a hintába ültetni, ha már egy negyedet sem tudott folyamatosan magas szinten védigjátszani.
Schuminál sem értem, hogy miért nem a Ferrari istálló kormányrúdját fogta meg, nagyon ráférne a taljánokra, ehelyett szenvedés az egész
Favre-ot nem is említem.
A magam részéről inkább örülnék annak, hogy Brady mondjuk 35-36 évesen visszavonulna úgy, hogy még hátravan a szerződéséből, mintha jó fejet kellene vágni az örök kedvenc ezredik megalázásához is (aka Brett apó).
Amúgy, nem csak a celebkedés lehet, ami visszatartja, az egészségi állapota is bármikor romolhat, szegény Hobbs barátunk sem úgy tervezte valószínűleg, hogy bőven 30 éves kora előtt már kiég a teste.
több mint 13 éve
triangle
1 283
én nagyot csalódnék Brady-ben, ha a szerződését pl. cölöpködés miatt nem töltené ki. akkor az eddigi "meccs után a buszon már a következő meccsre készül", "legjobb éveim még hátra vannak" meg "kedvenc gyűrűm a következő" és egyéb hasonló elhivatottságról szóló szövegek mind értelmüket vesztenék utólag, pedig én lehet, hogy naiv vagyok, de akárcsak Jordannek anno, neki is elhiszem ezeket. szeretnék hinni benne, hogy ő is a Jordan-Schumi-stb. vonalhoz tartozik, és nem tud meglenni a kedvenc sportja nélkül (az előbb említettek is 10/10-esek voltak a cölöpskálán, mégis...), és legalább ezt a szerződést kitölti.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az enyémből sem sikerült teljesen neked 😊 de amúgy jogos 😛Wyattértettem, hogy mit akarsz mondani, és nem is kötekedésből pontosítottam. A magam részéről nem vagyok 100%-ig meggyőződve arról, hogy Tom ki fogja tölteni ezt a szerződést. Nem ő lenne ugye az elmúlt évek tapasztalta alapján az első sztárjátékos, aki köt egy már-már embertelen időre szóló szerződést (Tomé még mondjuk akár ki is töltehtő), de a valóságban senki nem gondolja, hogy még a 40-hez közel ott fog pattogni. Ennek a cap space trükközésen kívül még egy haszna van szerintem, hogy jelzi a játékos és a csapat, hogy mostmár a karrier végéig számolnak egymással.