New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
@cgasper: Saw Tate cutting with strength staff on Mon. RT @tomwatsonpats @cgasper More likely Tate and Price injuries may be serious, #ClaytonvisitKomolyabb hír is legyen:Nem lenne fura, alig edzett valamit. Ha ő IR, akkor Morris marad, Faulk meg PUP.
Egyes találgatások már odáig jutottak, hogy Vereen hamarosan IR-re kerülhet. PUP-ra már sajnos nem mehet.DoM
Én még a meglepi cutokra várok. (Nálam Tate mondjuk nem lenne az, de ő is inkább IR)zinedine5
Tate nem sansz hogy ir-re kerul.
“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 14 éve
triangle
1 283
a sok PUP-os, meg egyéb sérült közül biztos lesz egy-két szomorú meglepetés-IR az 53-as rosterszűkítésnél (ld. tavaly Bodden) 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Komolyabb hír is legyen:Az RB poszton így sem állunk annyira rosszul, szóval nem kell a sráccal kapkodni, ha egy kicsivel is kellemetlenebb és pihenősebb a sérülése. Egyébiránt pedig, hétfőn akciósan lehet beszerezni Caleb King-et... 😀 [ha épp újonc RB kellene nekünk].
Egyes találgatások már odáig jutottak, hogy Vereen hamarosan IR-re kerülhet. PUP-ra már sajnos nem mehet.DoM
több mint 14 éve
Komolyabb hír is legyen:Nem lenne fura, alig edzett valamit. Ha ő IR, akkor Morris marad, Faulk meg PUP.
Én még a meglepi cutokra várok. (Nálam Tate mondjuk nem lenne az, de ő is inkább IR)
több mint 14 éve
Komolyabb hír is legyen:Egyes találgatások már odáig jutottak, hogy Vereen hamarosan IR-re kerülhet. PUP-ra már sajnos nem mehet.
több mint 14 éve
Ha valóban kérdésre válaszolt, akkor alapból a riportert kellene elmozdítani az állásból, hogy egyáltalán eszébe jutott egy ilyen felvetés. Még hogy valaki egy szinten legyen Bradyvel (Tebow-ról persze tudjuk, hogy magasan felette áll, de ez most nem lényeges). 😊Eli Manning told ESPN in a radio interview that he thinks he's in the same class as Tom Brady as a quarterback.igazán az lett volna a felháborító ha higher class-ba teszi magát! nem ?? 😉yooker
TarhonyaNokedli
több mint 14 éve
Eli Manning told ESPN in a radio interview that he thinks he's in the same class as Tom Brady as a quarterback.igazán az lett volna a felháborító ha higher class-ba teszi magát! nem ?? 😉
TarhonyaNokedli
több mint 14 éve
Akkor ezt megbeszéltük, beiratkozunk egy betűfelismerő csoportba. 😊 Szerintem Eli a hibás ezért az egészért.Na bmeg én sem tudok olvasni... 😊 😊 😊 akkor vedd úgy nem szóltam semmit....TarhonyaNokedliInkább mostantól nem írok semmit.... úgyis mindenki csak hülyének nézz. Elnézést mert nem értek annyira hozzá mint te.Azt véltem, hogy ha senki másnak, akkor Neked biztos átjön, hogy magamra gondoltam. Magamat hülyéztem le - teljes joggal. Szerinted ha Rólad szólt volna, akkor miért is kértem elnézést?tomi-tomi
Ez van inkább csendben maradok nem írok semmit és nem leszek leugatva.....
Köszi szépen tomi-tomi....
Ja és hogy mi a f@szért írogatok? Tudtommal szabad vélemény nyilvánítás van és a fórum nem korlátozza a demokratikus jogaimat.TarhonyaNokedli
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na bmeg én sem tudok olvasni... 😊 😊 😊 akkor vedd úgy nem szóltam semmit....Azt véltem, hogy ha senki másnak, akkor Neked biztos átjön, hogy magamra gondoltam. Magamat hülyéztem le - teljes joggal. Szerinted ha Rólad szólt volna, akkor miért is kértem elnézést?tomi-tomiS az még nehezebben fér a fejembe, hogy ha valaki nem olvas normálisan, az mi a f@szért írogat NFL fórumba.Inkább mostantól nem írok semmit.... úgyis mindenki csak hülyének nézz. Elnézést mert nem értek annyira hozzá mint te.
Elnézést kérek, TarhonyaNokedli!tomi-tomi
Ja és hogy mi a f@szért írogatok? Tudtommal szabad vélemény nyilvánítás van és a fórum nem korlátozza a demokratikus jogaimat.TarhonyaNokedli
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na bmeg én sem tudok olvasni... 😊 😊 😊 akkor vedd úgy nem szóltam semmit....Azt véltem, hogy ha senki másnak, akkor Neked biztos átjön, hogy magamra gondoltam. Magamat hülyéztem le - teljes joggal. Szerinted ha Rólad szólt volna, akkor miért is kértem elnézést?tomi-tomiS az még nehezebben fér a fejembe, hogy ha valaki nem olvas normálisan, az mi a f@szért írogat NFL fórumba.Inkább mostantól nem írok semmit.... úgyis mindenki csak hülyének nézz. Elnézést mert nem értek annyira hozzá mint te.
több mint 14 éve
Azt véltem, hogy ha senki másnak, akkor Neked biztos átjön, hogy magamra gondoltam. Magamat hülyéztem le - teljes joggal. Szerinted ha Rólad szólt volna, akkor miért is kértem elnézést?Inkább mostantól nem írok semmit.... úgyis mindenki csak hülyének nézz. Elnézést mert nem értek annyira hozzá mint te.Eli-ról van ám szó, nem a tesoról.DenyS az még nehezebben fér a fejembe, hogy ha valaki nem olvas normálisan, az mi a f@szért írogat NFL fórumba.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Inkább mostantól nem írok semmit.... úgyis mindenki csak hülyének nézz. Elnézést mert nem értek annyira hozzá mint te.S az még nehezebben fér a fejembe, hogy ha valaki nem olvas normálisan, az mi a f@szért írogat NFL fórumba.Vizet nem kaptam fel semennyire. Az fér nehezen a fejembe, hogy ha valaki nem látja, érzékeli Manning teljesítményét, az miért néz NFL-t.tomi-tomiEli-ról van ám szó, nem a tesoról.Deny
Ja és hogy mi a f@szért írogatok? Tudtommal szabad vélemény nyilvánítás van és a fórum nem korlátozza a demokratikus jogaimat.
több mint 14 éve
- vagy ledobja a labdát, ahogy Pay-tone is ha valaki méteres körzetbe keveredikAzt se gondoltad volna, hogy a Pats topicban történik mindez! 😊 Hát, annál a sack-nek induló izénél a bátyó már rég lefeküdt volna, ebben még jobb is nála. 😊 Természetesen ennél aljasabb, megvetendőbb és feleslegesebb menekülést életemben nem láttam! Egy Brady same class szintű QB ilyenkor férfiasan füvet legel.tomi-tomiS az még nehezebben fér a fejembe, hogy ha valaki nem olvas normálisan, az mi a f@szért írogat NFL fórumba.semmi gond, szép dolog, h így kiállsz Eli mellett 😊Szesze
- a másik oldalról, ijet meg ki vállal 2:10né - mégegyet sose 😛
http://www.youtube.com/watch?v=-E_6zlRZNcA

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Azt se gondoltad volna, hogy a Pats topicban történik mindez! 😊 Hát, annál a sack-nek induló izénél a bátyó már rég lefeküdt volna, ebben még jobb is nála. 😊 Természetesen ennél aljasabb, megvetendőbb és feleslegesebb menekülést életemben nem láttam! Egy Brady same class szintű QB ilyenkor férfiasan füvet legel.semmi gond, szép dolog, h így kiállsz Eli mellett 😊SzeszeEli-ról van ám szó, nem a tesoról.DenyS az még nehezebben fér a fejembe, hogy ha valaki nem olvas normálisan, az mi a f@szért írogat NFL fórumba.
több mint 14 éve
semmi gond, szép dolog, h így kiállsz Eli mellett 😊S az még nehezebben fér a fejembe, hogy ha valaki nem olvas normálisan, az mi a f@szért írogat NFL fórumba.Vizet nem kaptam fel semennyire. Az fér nehezen a fejembe, hogy ha valaki nem látja, érzékeli Manning teljesítményét, az miért néz NFL-t.tomi-tomiEli-ról van ám szó, nem a tesoról.Deny
több mint 14 éve
S az még nehezebben fér a fejembe, hogy ha valaki nem olvas normálisan, az mi a f@szért írogat NFL fórumba.Eli-ról van ám szó, nem a tesoról.DenyAmúgy szerintem se olyan dolog ez, amire ennyire fel kéne kapni a vizet.SchleckVizet nem kaptam fel semennyire. Az fér nehezen a fejembe, hogy ha valaki nem látja, érzékeli Manning teljesítményét, az miért néz NFL-t.tomi-tomi
Elnézést kérek, TarhonyaNokedli!
több mint 14 éve
With left tackle Matt Light unlikely to play, first-round pick Nate Solder will have to block the quarterback’s blind side against a very good defense. Expect Solder to get a lot of help, with tight ends and backs chipping.Hmmm...ez érdekesnek ígérkezik😮😮
több mint 14 éve
mindegy, Manning-ManningEli-ról van ám szó, nem a tesoról.DenyAmúgy szerintem se olyan dolog ez, amire ennyire fel kéne kapni a vizet.SchleckVizet nem kaptam fel semennyire. Az fér nehezen a fejembe, hogy ha valaki nem látja, érzékeli Manning teljesítményét, az miért néz NFL-t.tomi-tomi
több mint 14 éve
Valószínű, hogy a járőrözés alatt ellesett néhány trükköt a bátyótól, így már ő is nagy QB lesz.Stez😀 😀 😀 😀
Lehet igazad lesz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Valószínű, hogy a járőrözés alatt ellesett néhány trükköt a bátyótól, így már ő is nagy QB lesz.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha PM mondta volna azt mint Eli szó nélkül aláírom és kész. Mert bár PM nem a kedvencem mégis elismerem, hogy zseniális QB. Viszont a Eli szerintem közelében sincs se a bátyjának sem pedig Bradynek. De ezt én így látom és lehet, hogy rosszul.Csak lehessen kötekedni 😛Sobri JóskaVizet nem kaptam fel semennyire. Az fér nehezen a fejembe, hogy ha valaki nem látja, érzékeli Manning teljesítményét, az miért néz NFL-t.tomi-tomiEli-ról van ám szó, nem a tesoról.Deny
Ez van úgy látom okosabb maradtam volna ha nem írtam volna semmit.
több mint 14 éve
Csak lehessen kötekedni 😛Eli-ról van ám szó, nem a tesoról.DenyAmúgy szerintem se olyan dolog ez, amire ennyire fel kéne kapni a vizet.SchleckVizet nem kaptam fel semennyire. Az fér nehezen a fejembe, hogy ha valaki nem látja, érzékeli Manning teljesítményét, az miért néz NFL-t.tomi-tomi
több mint 14 éve
Eli-ról van ám szó, nem a tesoról.Amúgy szerintem se olyan dolog ez, amire ennyire fel kéne kapni a vizet.SchleckVizet nem kaptam fel semennyire. Az fér nehezen a fejembe, hogy ha valaki nem látja, érzékeli Manning teljesítményét, az miért néz NFL-t.tomi-tomi
több mint 14 éve
Amúgy szerintem se olyan dolog ez, amire ennyire fel kéne kapni a vizet.SchleckVizet nem kaptam fel semennyire. Az fér nehezen a fejembe, hogy ha valaki nem látja, érzékeli Manning teljesítményét, az miért néz NFL-t.
több mint 14 éve
Ha a classt a kezdő irányítók osztályának értette, akkor nincs semmi gond vele. 😀Azt azért nem, de akkor sincs Bradyvel same classban......TarhonyaNokedliEli Manning told ESPN in a radio interview that he thinks he's in the same class as Tom Brady as a quarterback.egy igen/ nem kérdésre válaszolt igennel.
Hááááááááááááááát izé szerintem ez egy kicsit(nagyon) túlzás....TarhonyaNokedli
Mit kellett volna mondania? Nem, szar vagyok?briareos
Amúgy szerintem se olyan dolog ez, amire ennyire fel kéne kapni a vizet.