NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
419
54
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
És már meg is van a QB célpont 😊:"QB McElroy impresses as possible Patriots late-round target. Of the players interviewed today, Alabama quarterback Greg McElroy stood out as a late-round possibility to groom as a No. 3 option. (...) McElroy said, adding that he'd jump at the chance "in a heartbeat" to serve as one of his [Brady's] backups. "
Meg egy lehetséges RB:
"Cal's Shane Vereen, on the other hand, was a running back prospect I was interested to learn more about after his interview." (Mike Reiss, itt)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Neked szántam, erre:Arra gondoltam, hogy elit csapatunk lehet egy megbízható,de nem kiemelkedő QB-val is.
(...) de sztem azért nem várhatjuk,hogy egy elit QB után azonnal legyen egy másik.MattMillerGogo
Bár így belegondolva, attól függ hogy értelmezzük az utódját, mert én arra gondoltam, hogy a következő elit QB. Mert amúgy én is így gondolom, hogy elit csapat kell 😊
Ha így se érthető akkor hagyjuk, hülyén fogalmazok 😊
Szóval összességében sztem egyre gondolunk 😀
több mint 13 éve
Biztos, hogy OL-ból? 😊
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Semmivel nem tudom alátámasztani, de szerintem az öreg kiváncsi arra, hogy TB után is képes-e egy masszív csapatot építeni és (remélem) marad még Tom után is.zinedine5Érdekes felvetés. Úgy gondolom, hogy BB ugyanúgy benne van TB sikereiben és teljesítményében mint a csapat bármelyik tagja. Úgy értem: Brady sem lett volna sehol BB zsenije, és a társak munkája nélkül. Pl. a soccerben meg lehet mondani nagyjából, hogy szólóban kb. mit tesz hozzá egy játékos a csapathoz. De itt hogyan méred le, hogy pl. egy offensive falember hányszor védte meg úgy Brady-t, hogy pont a miatt a mozzanat miatt nem tudták leteríteni abban az adott playben? Ha rosszul dolgozik azt látod, de ha jól végzi a dolgát? Szerintem, a playek döntő részében nem lehet megítélni, hogy az offense line-ból éppen ki miatt tudott pl. TD passzt adni Brady, ha jó az O. De ez csak magánvélemény.
Remélem, hogy marad. Nem lesz népszerű ez a véleményem (sem 😀 ), de egy jól felépített és összegyúrt NE OL-ból Brady pótolható lesz. BB az edzői posztról már sokkal kevésbé.
több mint 13 éve
"With the Patriots extending the contract of safety Josh Barrett through 2012 -- the deal was consummated earlier this month -- here is a look at the personnel at the position under contract for 2011:Brandon Meriweather
Patrick Chung
James Sanders
Josh Barrett
Sergio Brown
Bret Lockett
Ross Ventrone
This snapshot does not include Jarrad Page and Brandon McGowan, whose contracts expired after the 2010 season. One factor the team must keep in mind as it builds its roster is that Meriweather and Sanders enter the final year of their deals." (Reiss)
Safetyből van felhozatal rendesen...
több mint 13 éve
Barrett 1 750 000 / 2 év.Remélem jól látják, mert ST játékosért kicsit sok.
több mint 13 éve
Neked szántam, erre:Nem kell elit QB feltétlenül Brady után. Elit csapat kell. 😊GogoHa nekem írtad, akkor én a Brady utódja témára reagáltam. Egyébként egyetértünk 😊MattMiller
(...) de sztem azért nem várhatjuk,hogy egy elit QB után azonnal legyen egy másik.MattMiller
több mint 13 éve
Nem kell elit QB feltétlenül Brady után. Elit csapat kell. 😊GogoHa nekem írtad, akkor én a Brady utódja témára reagáltam. Egyébként egyetértünk 😊
több mint 13 éve
Mai szemezgetés:"Rams personnel chief Billy Devaney kicked things off this morning by telling reports that this is a deep draft for pass rushers. Devaney thinks good pass rushers will be available into the second round, regardless of whether a team runs a 4-3 or 3-4 defense." (ESPN Boston)
"I'm not a believer that the Patriots need to draft a WR high" (Mike Reiss, twitter)
És egy Reiss összegzés az OL draftról, elsősorban Castonzo és Carimi mint OT, felsorolva még Tyron Smith, Nate Solder, Derek Sherrod.
Belső falemberek: Mike Pouncey, Danny Watkins, Stefen Wisniewski, Ben Ijalana, Rodney Hudson.
Nem túl magabiztos dolog felsorolni 10 embert, mint lehetséges korai picket 😊.
Castonzot vajon a bostoni főiskola miatt vette előre, vagy tényleg annyira top OT prospect? Olvastam már az ellenkezőjét is...
szerk:
Mike Mayock rangsorában jelenleg:
OT:
1. Anthony Castonzo, Boston College
2. Nate Solder, Colorado
3. Tyron Smith, USC
4. Gabe Carimi, Wisconsin
5 (tie). Ben Ijalana, Villanova; Derek Sherrod, Mississippi State
belső OL:
Interior Offensive Line
1. Mike Pouncey, Florida
2. Danny Watkins, Baylor
3. Clint Boling, Georgia
4. John Moffitt, Wisconsin
5. Rodney Hudson, Florida State
(az előző listán Wisniewski még a 2. volt, mostanra meg kihullott).
Teljes ötös listák posztonként itt.
több mint 13 éve
Nem kell elit QB feltétlenül Brady után. Elit csapat kell. 😊
több mint 13 éve
Szerintem is marad BB még Brady távozása után ,de szerintem csak néhány évig, ne legyen igazam.sztem is addig marad mig brady utódját meg nem találja és még egy-két gyürüt begyüjt vele is azt következnek a nyugdijas éveksuperbrutal882007-ben a camera gate árnyékában kapott BB új szerződést, ami 2013-ig érvényes. Gyanítom, hogy esetében kb ugyanaz áll, ami Tom Brady-ében állt. Ha maradni akar, akkor biztosítani fogják a feltételeket, hogy tovább dolgozhasson.viitoSemmivel nem tudom alátámasztani, de szerintem az öreg kiváncsi arra, hogy TB után is képes-e egy masszív csapatot építeni és (remélem) marad még Tom után is.zinedine5
Én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy TB után azonnal meg lesz az utódja. Sztem simán lehet hogy egy-két szezont Hoyerrel húzunk le, vagy valaki más nem kiemelkedő,de megbízható QB-vel. Ettől persze akár gyűrűt is nyerhetünk,de sztem azért nem várhatjuk,hogy egy elit QB után azonnal legyen egy másik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sztem bradyvel 1-et még biztos nyer és addig biztos nem vonul vissza mig az utoddal nem nyert legalább 1-etsztem is addig marad mig brady utódját meg nem találja és még egy-két gyürüt begyüjt vele is azt következnek a nyugdijas éveksuperbrutal88Tehát a következő tíz évben nyer még két Super Bowl-t Bradyvel, kettőt meg az utóddal?
Hát ez enyhén szólva is túlságosan optimista hozzáállás...Gogo
több mint 13 éve
sztem is addig marad mig brady utódját meg nem találja és még egy-két gyürüt begyüjt vele is azt következnek a nyugdijas éveksuperbrutal88Tehát a következő tíz évben nyer még két Super Bowl-t Bradyvel, kettőt meg az utóddal?
Hát ez enyhén szólva is túlságosan optimista hozzáállás...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sztem is addig marad mig brady utódját meg nem találja és még egy-két gyürüt begyüjt vele is azt következnek a nyugdijas évekSemmivel nem tudom alátámasztani, de szerintem az öreg kiváncsi arra, hogy TB után is képes-e egy masszív csapatot építeni és (remélem) marad még Tom után is.zinedine5Szerintetek meddig marad BB? Nem tudom meddig van szerződése, de most 58 éves. Kiváncsi lennék hogy gondolkodik most, hogy ha Tom visszavonul 3-4 év múlva, akkor ő még maradna-e. Gondolom azért igen, és remélem sokáig marad, de ő se mai gyerek azért. 😊 Mondjuk gondolom annyit mesél a terveiről mint a csapat körüli dolgokról 😀MattMiller2007-ben a camera gate árnyékában kapott BB új szerződést, ami 2013-ig érvényes. Gyanítom, hogy esetében kb ugyanaz áll, ami Tom Brady-ében állt. Ha maradni akar, akkor biztosítani fogják a feltételeket, hogy tovább dolgozhasson.viito
több mint 13 éve
Semmivel nem tudom alátámasztani, de szerintem az öreg kiváncsi arra, hogy TB után is képes-e egy masszív csapatot építeni és (remélem) marad még Tom után is.Szerintetek meddig marad BB? Nem tudom meddig van szerződése, de most 58 éves. Kiváncsi lennék hogy gondolkodik most, hogy ha Tom visszavonul 3-4 év múlva, akkor ő még maradna-e. Gondolom azért igen, és remélem sokáig marad, de ő se mai gyerek azért. 😊 Mondjuk gondolom annyit mesél a terveiről mint a csapat körüli dolgokról 😀MattMiller2007-ben a camera gate árnyékában kapott BB új szerződést, ami 2013-ig érvényes. Gyanítom, hogy esetében kb ugyanaz áll, ami Tom Brady-ében állt. Ha maradni akar, akkor biztosítani fogják a feltételeket, hogy tovább dolgozhasson.viito
több mint 13 éve
úgy néz ki, a Mankins-szel való hosszabbításra jelenleg kb. akkora az esély, mint a lockout elkerülésére...Nem kombinált szerintem senki, csak örültünk, hogy felmerült a neve. De nem örülök neki, ha úgy kívánod.
akit érdekel, elolvashatja a tegnapi interjút az ügynökével: itt
Carimi csak egy a sok közül, én már tegnap több prospecttel olvastam interjút, amiben ezt említették, hogy nem beszélhetnek a pats-es megkeresésről (azaz a pats beszélt velük), és ez szerintem nagyjából az összes 1. és 2. körösre igaz. szóval csak ez alapján nem érdemes kombinálni.triangle
Do your job
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintetek meddig marad BB? Nem tudom meddig van szerződése, de most 58 éves. Kiváncsi lennék hogy gondolkodik most, hogy ha Tom visszavonul 3-4 év múlva, akkor ő még maradna-e. Gondolom azért igen, és remélem sokáig marad, de ő se mai gyerek azért. 😊 Mondjuk gondolom annyit mesél a terveiről mint a csapat körüli dolgokról 😀MattMiller2007-ben a camera gate árnyékában kapott BB új szerződést, ami 2013-ig érvényes. Gyanítom, hogy esetében kb ugyanaz áll, ami Tom Brady-ében állt. Ha maradni akar, akkor biztosítani fogják a feltételeket, hogy tovább dolgozhasson.
több mint 13 éve
Szerintetek meddig marad BB? Nem tudom meddig van szerződése, de most 58 éves. Kiváncsi lennék hogy gondolkodik most, hogy ha Tom visszavonul 3-4 év múlva, akkor ő még maradna-e. Gondolom azért igen, és remélem sokáig marad, de ő se mai gyerek azért. 😊 Mondjuk gondolom annyit mesél a terveiről mint a csapat körüli dolgokról 😀
több mint 13 éve
triangle
1 283
úgy néz ki, a Mankins-szel való hosszabbításra jelenleg kb. akkora az esély, mint a lockout elkerülésére...akit érdekel, elolvashatja a tegnapi interjút az ügynökével: itt
Carimi csak egy a sok közül, én már tegnap több prospecttel olvastam interjút, amiben ezt említették, hogy nem beszélhetnek a pats-es megkeresésről (azaz a pats beszélt velük), és ez szerintem nagyjából az összes 1. és 2. körösre igaz. szóval csak ez alapján nem érdemes kombinálni.
több mint 13 éve
És lehet, hogy Gabe Carimi célkeresztben?GogoÉn azonnal megszavaznám. Szó nélkül...
Do your job
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
csak lusta voltam. nem akartam tételesen végigmenni az összes szubjektív meglátáson. elég tipikus érveléstechnikákat használsz, ügyesen építesz fel egy komplett gondolatmenetet, a probléma az, hogy a legtöbb esetben olyan dolgokból vonsz le további következtetésteket amiknek kb semmi közük egymáshoz, és nem bizonyítékok a konklúziódraSzerintem sincs más szubjektív dolog a beírásomban, köszi a megerősítést, voltak kétségeim, de így eloszlattad. 😊Sobri Jóska"jelenleg az NFL-ben ő a Top1 a kurvasokatmelózás kategóriában."Sobri Jóskanem igaz, mert jelenleg Jonathan Stupar a Bills 4. számú TE-je a kuvasokatmelózás kategóriában a Top1, ezt mindenki tudjaviito
Gyk, jól hangzik, hogy "az ég kék, a fű zöld, és ezért lesz Tebow a legnagyobb QB király", valóban igaz, hogy az ég kék, a fű is zöled, és egy jó szónoknál, még el is szokta hinni a megfelelő érzelmi állapotú hallgatóság, hogy ebből következik Tebow királysága, csak utána ha megpróbálod ugyanezt a elmesélni a haveroknak a kocsmában, akkor koppansz nagyot, mert az első ember visszakérdez, hogy oké, de MIÉRT?
(a tömeggyűlések szónokai például ugyanezzel a módszerrel operálnak, azért van, hogy a gyűlésen olyan király, lelkesítő, etc beszéd másnap az újságokban visszaolvasva vagy a haveroknak elmesélve már olyan zagyva gagyinak tűnik, magad sem értetted, hogy mi okota a katarzist. Régen a görögök dolga könnyebb volt, ott a szónok felállt a pódiumra, elmondta amit akart, aztán nem volt háromszori visszajátszás, lehetett menni szavazni, vagy nekirontani az ellenségnek 😊)
nah mindegy, részemről a dolog lezárva, csak ugye jó példa, hogy az általad is szubjektívnek tartott megjegyzésed a mondanivalód egyik alap érve és fő alátámasztása volt (megjegyzem, nem ez volt az egyetlen ilyen 😊)
több mint 13 éve
Szerintem sincs más szubjektív dolog a beírásomban, köszi a megerősítést, voltak kétségeim, de így eloszlattad. 😊"jelenleg az NFL-ben ő a Top1 a kurvasokatmelózás kategóriában."Sobri Jóskanem igaz, mert jelenleg Jonathan Stupar a Bills 4. számú TE-je a kuvasokatmelózás kategóriában a Top1, ezt mindenki tudjaviito
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Érdekes olvasgatni a szurkolói véleményeket (itt és más fórumokon). Abban nagy az egyetértés, hogy Brady helyettesítéséről hamarosan gondoskodnia kell a Pats-nek, és egyre többször előkerül a QB kérdés. BB-nek muszáj lesz kialakítania egy olyan O-t Brady távozásáig, ami kibekkel egy "beintegrálást" az új QB-vel. Vagyis összetettebb a kérdés annál, mint hogy "ki legyen az új csodaQB".toxiqueSzerintem inkább a D# lesz ebből a szempontból az igazi kérdés.
Ha azt nézem, akkor 4 év múlva ez a D# igencsak a legjobb korban lehet, tele tapasztalt, sokat próbált veteránokkal. Kérdés, hogy mire jön az új QB sikerül e összerakni egy ütős D#-t, masszív futójátékkal, mint ami Tom Brady kezdő éveiben volt.