New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
Az offensive line aggasztóan vékony, preseason ide vagy oda...Gogo
ez ami nagyon aggasztó azért, főleg ha Po szereplést nézzük az utóbbi időben...Cannon jó lesz majd a jövőre nézve így egészségesen, de ha valaki kidől középről akkor megint bent vagyunk a slamasztikában.
amúgy van még értékelhető falember akit be tudnánk húzni v. ezzel a kerettel beérjük?

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Clinton Portis workouton. (Ian Rapoport, Boston Herald)
Vajon minek?Gogo
Vereen valszeg IR, vagy ha gáz lenne idény közben, akkor tudjuk majd, hogy Portis milyen állapotban van és számíthatunk-e rá.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Clinton Portis workouton. (Ian Rapoport, Boston Herald)
Vajon minek?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Az offensive line aggasztóan vékony, preseason ide vagy oda...

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
triangle 1 283
a legfontosabb, hogy a halom sérültből minél többen gyógyuljanak meg!

ha Héjncvörc közel ilyen fordulaton fog pörögni, mint Dr. Dre, akkor tényleg félelmetes falunk lesz (de talán még nélküle is 😊 )
Mayotól ezt vártam már mióta: 3 solo tkl, 2 asst tkl, 2 sack, 2 tfl, 2 pd, 3 qb hit -> BEAST (reméljük, ez a sémaváltás okozta kibontakozás folytonos lesz a következőkben)
nem akarom elkiabálni, de Fletcherrel kapcsolatban úgy tűnik, igaza lesz DoMnak, van a srácban potenciál 😊
rég nem volt olyan pressör az ellen qb-ján, mint most (és akkor még Wright, Big Al, Ellis stb.) 😀

lokáut alatt átálltunk 4-3-ra, és eddig nem tűnik rossz elgondolásnak (pedig ki nem volt szkeptikus)...

a támadók: oké (igazából annyira nem oké), a fal közepére gyakorlatilag nincs csere, de a kezdő azért nem rossz. LT, LG, RT poszton gyakorlatilag all-pro embereink vannak (Light volt, Solder meg remélhetőleg lesz, hmmm...), emellé Connolly bőven elég RG-be, egyedül Koppent kellene lassan pótolni (tudom, ez elég fontos poszt, remélhetőleg jövőre foglalkoznak ezzel is BB-ék, addig meg reméljük a legjobbakat).
Ocsónak azért még szoknia kell a ritmust, de Ridley pl nagy fogásnak tűnik, csak szorítsa erősebben azt a labdát 😊
szerintem egyébként igazságtalan lehúzni Gronkot a meccs után, oké egy elejtett passz meg egy bünti, de run blockban pl félelmetes volt (egy alkalommal gyakorlatilag két méterrel arrébbdobta az egyik DE-t)

sebaj, ez még csak preseason, lesz ez még jobb is 😀
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Számomra is szembeötlő volt! Übergratu, nekem is nagyon tetszett!
Emléxel még, amikor pár hónapja említés szintjén szóba kerültek a transzformált felállások? 😊
GUS Bradley rendszeresen hív ilyen játékokat, néha olyan érzésem volt, mintha a Hox frontot látnám.Helmut Zimmer
jaja

vagy mintha Pete Carroll USC védelmét láttuk volna.

Amúgy a 43 vs 43 védelem témában érdemes lehet a többieknek figyelni, hogy míg a Patsnél a harmadik LB szinte állandó jelleggel fent állt az end mellett az erős oldalon, addig a Bucsnál a három LB mennyire szűken állt egymás mellett a védőfal mögött 2-3 yarddal hátrébb. Filozfia és filozófia között a különbség.

Akit érdekel a többiek közül: a USC 43 under védelméről Carroll coaching clinic előadásának írásos változata: http://trojanfootballanalysis.com/?p=308
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Az első félidőben nem láttam mást, mint 4-emberes falat, a másodikban meg már nem figyeltem annyira, de biztos feltűnt volna. 😊 Pass rusher szempontból sokkal kedvezőbbnek tűnik ez a rendszer. Carter-Moore/Anderson volt fent endként, középen meg irdatlan rotáció ment (Wilfork, Pryor, Love, Warren, Weston, majd Cohan). Nagyon fekszik nekik ez a támadóbb felfogás. Annyi trükk volt néha, hogy ált. a bal end poszton néha Ninkovich tűnt fel, kézzel a földön,de ilyenkor a hozzá közelebbi DT volt a center és a guard közötti réssel szemben, míg a távolabbi a másik guard külső vállánál, plusz Carter/Anderson az LT-n túl, tehát a Ninkovichcsal ellenkező irányba el volt tolva a fal. DoM
Számomra is szembeötlő volt! Übergratu, nekem is nagyon tetszett!
Emléxel még, amikor pár hónapja említés szintjén szóba kerültek a transzformált felállások? 😊
GUS Bradley rendszeresen hív ilyen játékokat, néha olyan érzésem volt, mintha a Hox frontot látnám.

Gratu, nagyon meggyőzőek voltatok tegnap.... megint!
több mint 14 éve
Connolly mögött ki a 2. számú RG most?Gogo
Az Austin, Ohrnberger, Compas trióból valaki. Az első két gyakorlatilag guard és center tartalék is. Sajnos senki sem volt pozitív csalódás közülük egyelőre.
több mint 14 éve
A támadófal miatt azért jó volt megnézni. Passz ellen finoman szólva vannak hiányosságok, különösen belül, tehát az ég óvja Bradyt, hogy valaki belülről kidőljön az amúgy is inkább átlagos kezdők közül (Connolly, Koppen).
DoM
Connolly mögött ki a 2. számú RG most?

szerk: elég betyáros ez a 2. O-line

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jövő héten nagy pass rush csata lesz. 😉Bazzani
Ellenetek csak futni fogunk, mert Suh inkább BenJarvus fején ugráljon, mint Bradyén XD
Koppen pedig felkötheti a pelusát...Boston
Ellenetek talán már Fairley is játszhat pár playt.
Mondjuk ez csak 10-20%.
Sztem minkét csapat számára ez lesz az értékmérő meccs.
Suh amúgy már meccs előtt befizeti a 20ezres büntit,akkor szabadon játszhat. 😉 😀Bazzani
Fairleytől én jobban is féltem Bradyt. És nem azért mert játéktudásban olyan nagy különbség lenne közte és Suh között.

több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Az új hústornyunkkal mi a helyzet?

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Nagyon fekszik nekik ez a támadóbb felfogás.DoM
Ellenetek csak futni fogunk, mert Suh inkább BenJarvus fején ugráljon, mint Bradyén XD
Koppen pedig felkötheti a pelusát...Boston
Ellenetek talán már Fairley is játszhat pár playt.
Mondjuk ez csak 10-20%.
Sztem minkét csapat számára ez lesz az értékmérő meccs.
Suh amúgy már meccs előtt befizeti a 20ezres büntit,akkor szabadon játszhat. 😉 😀

több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Koppen pedig felkötheti a pelusát...

Do your job
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Jövő héten nagy pass rush csata lesz. 😉

több mint 14 éve
Jó kis meccs volt a tegnapi első félidő. Az O hengerelt, és meglepő volt ennyire domináns D-t látni a pályán. Bár nem tudom, hogy mennyire a Bucs első sora volt fennt, de amit Carter és Mayo művelt az állati volt. 😊
Witchdoctor
Mayo terrort elnézve érthető, hogy miért Spikes volt rendszeresen MLB a táborban. Mintha eddig láncon tartottuk volna Mayot a 34-ben. Carter meg hozta a 2009-es formáját. Legjobb FA szerzeményünk lehet.
DoM
Mit játszott a védelem? Az előző meccsen ugye 34-ben kezdtünk, onnan álltunk át 43-ra. Most ezek szerint végig 43-aztunk a sub felállások mellett?viito
Az első félidőben nem láttam mást, mint 4-emberes falat, a másodikban meg már nem figyeltem annyira, de biztos feltűnt volna. 😊 Pass rusher szempontból sokkal kedvezőbbnek tűnik ez a rendszer. Carter-Moore/Anderson volt fent endként, középen meg irdatlan rotáció ment (Wilfork, Pryor, Love, Warren, Weston, majd Cohan). Nagyon fekszik nekik ez a támadóbb felfogás. Annyi trükk volt néha, hogy ált. a bal end poszton néha Ninkovich tűnt fel, kézzel a földön,de ilyenkor a hozzá közelebbi DT volt a center és a guard közötti réssel szemben, míg a távolabbi a másik guard külső vállánál, plusz Carter/Anderson az LT-n túl, tehát a Ninkovichcsal ellenkező irányba el volt tolva a fal.

Carter az év FA igazolása lehet a Patsnél, ha így folytatja. Pont egy ilyen játékosra volt szükség. Az ő jelenléte meg nagyon sokat segíthet Mark Andersonnak 3rd downon, hogy ne kapjon túl nagy figyelmet. Jónak tűnik ez a páros.
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Jó kis meccs volt a tegnapi első félidő. Az O hengerelt, és meglepő volt ennyire domináns D-t látni a pályán. Bár nem tudom, hogy mennyire a Bucs első sora volt fennt, de amit Carter és Mayo művelt az állati volt. 😊
Witchdoctor
Mayo terrort elnézve érthető, hogy miért Spikes volt rendszeresen MLB a táborban. Mintha eddig láncon tartottuk volna Mayot a 34-ben. Carter meg hozta a 2009-es formáját. Legjobb FA szerzeményünk lehet.
DoM
Mit játszott a védelem? Az előző meccsen ugye 34-ben kezdtünk, onnan álltunk át 43-ra. Most ezek szerint végig 43-aztunk a sub felállások mellett?viito
4-3-aztunk nagy erővel, Carter nyomta RDE-ben, Moore LDE-ben, belül volt Wilfork, Warren, Pryor. LeVoir mindig keverem őket, szóval Love és Anderson is benne volt a rotációban.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Witchdoctor
DoM
Mit játszott a védelem? Az előző meccsen ugye 34-ben kezdtünk, onnan álltunk át 43-ra. Most ezek szerint végig 43-aztunk a sub felállások mellett?
több mint 14 éve
A másodikat tulajdonképpen csak Ridley(+) és Butler(-) miatt érdemes megnézni. Meg mit művel elég sokszor a 2.-3. védelmünkkel egy scrambler QB.tomi-tomi
A támadófal miatt azért jó volt megnézni. Passz ellen finoman szólva vannak hiányosságok, különösen belül, tehát az ég óvja Bradyt, hogy valaki belülről kidőljön az amúgy is inkább átlagos kezdők közül (Connolly, Koppen).

Slater is jobbnak tűnik elkapóként, mint a korábbi években premeccseken.

Meriweather kapcsán meg tuti üldözésimániám van, de ameddig a 4. negyedben fent volt, mintha csak lézenget volna a pályán. Második és 19-et szívtunk be róla, mikor Wilhite a slotból elment blitzre, Vödör meg későn reagált, hogy át kellene vennie a slot elkapót. No comment.

Ridley fumble-je sajnálatos, de nagyon dinamikus a mozgása.DoM
Igen, nem tűnt acélosnak a second string O-fal, de azért megnéztem volna Price-szal, Edelmann-nal a passzjátékot.
Slater tényleg jó, az ST potenciálja miatt Tate nagyot csúszott idén. (Tate kickoff képességei nem sokat érnek már az új szabály miatt.) szerk. Na ez így jó zavaros lett. Slater ST potenciálja magas, és Tate WR teljesítménye már nem annyival több, hogy ezt ellensúlyozni tudja, figyelembe véve, hogy Tate-re nem vár annyi feladat kickoff return-ben.
A k.rva copfjaik miatt én már annak örülök, ha menet közben észreveszem, hogy Brown vagy Vödör van fenn. Nekem Butler nagy csalódás.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
A másodikat tulajdonképpen csak Ridley(+) és Butler(-) miatt érdemes megnézni. Meg mit művel elég sokszor a 2.-3. védelmünkkel egy scrambler QB.tomi-tomi

Slater is jobbnak tűnik elkapóként, mint a korábbi években premeccseken.

Meriweather kapcsán meg tuti üldözésimániám van, de ameddig a 4. negyedben fent volt, mintha csak lézenget volna a pályán. Második és 19-et szívtunk be róla, mikor Wilhite a slotból elment blitzre, Vödör meg későn reagált, hogy át kellene vennie a slot elkapót. No comment.

Ridley fumble-je sajnálatos, de nagyon dinamikus a mozgása.
több mint 14 éve
Witchdoctor

A front7-nek nagyon fekszik ez a felállás, de azért amint nem ért oda időben a pass rush, vagy jobban fogalmaz az irányító el tudott mozogni, és időt nyerni a secondary megint nyelt hosszabb passzokat, pl. Butler. Arrington viszont még mindig jól mozog.

Még csak az első félidőt láttam, de Connollyt töbször is megverték, a legdurvább az volt, amikor egy LB tette arrébb. Soldert egyelőre Clayborn sem tette sebességgel próbára. A pehelysúlyú Dekoda Watson ellen mindenesetre tartotta magát, ami plusz, de a másodvonalbeli Crowder egyszer nagyon megette azzal, amivel TC-ben is küzdött a hírek szerint, hogy kifelé beültetik a hintába, majd az irányváltást befelé már nem tudja lábbal lekövetni. A 2-minute O elején lett ebből egy sack, majd eggyel később egy komolyabb pressure.DoM
A másodikat tulajdonképpen csak Ridley(+) és Butler(-) miatt érdemes megnézni. Meg mit művel elég sokszor a 2.-3. védelmünkkel egy scrambler QB.

több mint 14 éve
Butlernak annyi szerintem, talán Ras-I sérülése tarthatja roster-en. Az biztos, hogy nem ért második kört. Cserébe Arrington egyre jobb, határozottabb, az int-je is szép munka volt.
Az eddigi egyik legmélyebb posztunk - safety - szépen elvékonyodott.
A def teljesen demoralizálta a Bucs off-t. (Fletcher hüvelykujja hamar gyógyul, remélem. Meg Spikes is.)
Kit fognak kirakni a D-line-ból?
Brady csak Brady. Meg az első három WR.
Solder egész rendben volt, egyszer csúnyán megetették. Az O-falnak jövő héten jön a vizsga.
A csak futunk drive elég impresszív volt - meccs végi órakezeléssel nem lesz gond. BJGE és Woodhead ott folytatta, ahol abbahagyta az előző idényt.
szerk. Hernandez egyre jobb és magabiztosabb, nekem úgy tűnik, hogy Brady is egyre inkább megbízik benne. Yeatman jó volt.
Mallett ( bravúros homályt dobott a pick six-nél) és Hoyer értékelhetetlen a 4., 5. és 6.(?) WR hiányában.
Ridley tök jó a fumble ellenére. Volt egy gyönyörű játéka - menet közben blokkolta a pass rusht, tisztára játszotta magát, el is kapta a dobást. Eddig ezt tartották a gyengeségének.
Gost OK, Meskó nagyszerű punt-okat rugdos.
Woodhead, remélem, megtalálta segítség nélkül a kijáratot. Tavaly hamar felépült egy ilyen után.

több mint 14 éve
Witchdoctor

A front7-nek nagyon fekszik ez a felállás, de azért amint nem ért oda időben a pass rush, vagy jobban fogalmaz az irányító el tudott mozogni, és időt nyerni a secondary megint nyelt hosszabb passzokat, pl. Butler. Arrington viszont még mindig jól mozog.

Még csak az első félidőt láttam, de Connollyt töbször is megverték, a legdurvább az volt, amikor egy LB tette arrébb. Soldert egyelőre Clayborn sem tette sebességgel próbára. A pehelysúlyú Dekoda Watson ellen mindenesetre tartotta magát, ami plusz, de a másodvonalbeli Crowder egyszer nagyon megette azzal, amivel TC-ben is küzdött a hírek szerint, hogy kifelé beültetik a hintába, majd az irányváltást befelé már nem tudja lábbal lekövetni. A 2-minute O elején lett ebből egy sack, majd eggyel később egy komolyabb pressure.
több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan

OFF
Nézegetve a meccs utáni interjúkat, csóri Mike Reiss - ejtsd Rísz 😊 - még Welkernél is legalább egy fél fejjel alacsonyabb.

több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Mekkora Ochocinco nyilatkozata a meccs után:

As for why he didn't celebrate after the touchdown, he said, "I play for Belichick now." 😂

Do your job
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Jó kis meccs volt! Ezért érdemes fent maradni vagy felkelni!
D egyszerűen váooo!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich