New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Én amondó vagyok,hogy várjuk meg a tétmeccseket.Mondom Millerhez képest, de hozzá képest bárki az! szóval sarkítottam! Amúgy semmi gondom Avrillal, csak Von Miller erősen Class of Demarcus Ware 😊Helmut ZimmerPedig az AFC ben nő növöget néhán nagyon cudar front.Avril mint lassított felvétel?
A lions jó, de a Lions két széle lassított felvétel a Von Miller, Doom pároshoz képest.(jó mondjuk a belseje erősen kezelhető) Haza nem beszélnék, de azt sem nagyon látom még, hogy Dareust -K Will- Edwards belső hármast hogy oldjátok meg (merriman addigra IRen lesz). Pedig meg fogjátok odani az tutti 😊Helmut Zimmer
Érdekes.Bazzani
Nálunk is van pár preseason superstar.
Aztán éles meccsen meg betli.
több mint 14 éve
Pedig az AFC ben nő növöget néhán nagyon cudar front.Helmut ZimmerHát igen, a Patsé is növöget, csak még pályán nem voltak mindannyian egyszerre, pre meccsen se.
Pedig meg fogjátok odani az tutti 😊Helmut ZimmerJó, hogy ilyen bizakodva tekintesz a jövőbe 😊.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Mondom Millerhez képest, de hozzá képest bárki az! szóval sarkítottam! Amúgy semmi gondom Avrillal, csak Von Miller erősen Class of Demarcus Ware 😊Pedig az AFC ben nő növöget néhán nagyon cudar front.Avril mint lassított felvétel?
A lions jó, de a Lions két széle lassított felvétel a Von Miller, Doom pároshoz képest.(jó mondjuk a belseje erősen kezelhető) Haza nem beszélnék, de azt sem nagyon látom még, hogy Dareust -K Will- Edwards belső hármast hogy oldjátok meg (merriman addigra IRen lesz). Pedig meg fogjátok odani az tutti 😊Helmut Zimmer
Érdekes.Bazzani
több mint 14 éve
Pedig az AFC ben nő növöget néhán nagyon cudar front.Avril mint lassított felvétel?
Érdekes.
több mint 14 éve
Pedig az AFC ben nő növöget néhán nagyon cudar front.A lions jó, de a Lions két széle lassított felvétel a Von Miller, Doom pároshoz képest.(jó mondjuk a belseje erősen kezelhető) Haza nem beszélnék, de azt sem nagyon látom még, hogy Dareust -K Will- Edwards belső hármast hogy oldjátok meg (merriman addigra IRen lesz). Pedig meg fogjátok odani az tutti 😊
több mint 14 éve
Logan MAnkins futás blokkolásban ligaelit. Pass protection terén khm, mondjuk azt, hogy átlagos/jó.
Do your job
több mint 14 éve
DoM, az O-line-nal kapcsolatos érveiddel, véleményeddel teljesen egyetértek. (Abban nem vagyok biztos, hogy az világosan látszott, hogy a három PO bukta az O-line-nek köszönhető. Sokan, nagyon sokan a védelmet kárhoztatták.)A draft előtt én szurkoltam, hogy behúzza a Pats, de azért a Raidersben se lett azonnal kezdő center, ha jól tudom.A Giants SB bukta óta világosan látszott, hogy a belső hármas komoly D-line ellen nulla, semmit nem ér. Lehet arra építeni, hogy évente csak egyszer-kétszer találkozunk ilyen ellenféllel, és reméljük a PO-ban mindenki kiesik mielőtt velünk játszana VAGY minőségi játékos igazolni oda akár újoncot, akár veteránt.
A valóságban meg hiába látja az edzői stáb, hogy Koppen gyönge, idén senkire nem fogják leváltani.Gogo
Négy draft telt el azóta. A hangsúly nem Wizen van, hanem hogy semmit nem tett a csapat, hogy orvosolja a problémát. Négy draft.
4/123 Ohrnberger
6/205 Ted Larsen
5/138 Marcus Cannon
Ez a draftok termése belső falemberből 2008 óta, és Cannonra nyilván badarság lenne 2011-ben már építeni. Az Fa piacon meg csak tartalékokat kutat a csapat.
Nagyon kíváncsi vagyok az első hetek sérült reportokra és az IR-re, hogy ki hol fogja végezni, de nagyon remélem, hogy a 2/33 Dowling, 2/56 Vereen, 3/73 Ridley trió (3/74 Mallett-t csak azért nem veszem ide, mert "elfogadom", hogy kihagyhatatlan lehetőség volt a next franchise QB megszerzésére) igazolni fogja, hogy mennyire fontos részei lehetnek a csapatnak már 2011-ben. Különösen a futóknál, mert ha BJGE a goalline carry-ken kívül pályán lesz, akkor ennek a draftnak nem sok értelme volt.
Neal visszavonulása/sérülése miatt ez nagyon komoly mulasztásnak látszott akkor és látszik most is.DoM
Ezzel együtt, a draft(politika) megítélése nem lehet egydimenziós, és ráadásul mi felmérhetetlenül nagy információhiányban szenvedünk, hogy pontos ítéletet hozhassunk. Fogalmunk sincs például a Brady-Koppen személyes kapcsolatról - azt pedig a tegnapi nap is bizonyította, hogy Brady bizalmi és teljesítmény szintje egyenes arányban áll, nagyon szoros korreláció mellett. Nem tudjuk a múltbéli, pillanatnyi és prognosztizált egészségi állapotot, például Conolly könyökéről.
Szóval, elképzelhető, hogy a FO megalapozott és indokolt döntéseket hozott, s persze az is, hogy Neked van igazad, s már 4 draft óta több erőforrást kellett volna áldozni az O-line-ra - komoly mulasztást követtek el. Elméletileg nekik van jobb esélyük.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Ligaszinten biztosan, de tekintve,hogy milyen játékosok vannak körülötte, és projectben mögötte, nem volt más választása a csapatnak, mint újraszerződtetni, és az NFL-szinten való túlértékeltsége miatt ez drága is lett.a belső hármas komoly D-line ellen nulla, semmit nem ér. DoMAkkor Mankins szerinted is túlértékelt?Gogo
több mint 14 éve
a belső hármas komoly D-line ellen nulla, semmit nem ér. DoMAkkor Mankins szerinted is túlértékelt?
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Ja mellesleg, az Ochocinco-büntetés az mi vicc volt? Mondjuk a Mankins-féle is, az utána lévőre ugyanúgy kellett volna repülnie, de hát nem ezen múlott.WyattAz Ocho büntit és sem értettem. Szinte nekifutott a S (asszem Spievey) erre pass interference... 😀
Amúgy mostanában sokkal több a sárga zászló mint előtte.
Minden szarra dobálják.
több mint 14 éve
A draft előtt én szurkoltam, hogy behúzza a Pats, de azért a Raidersben se lett azonnal kezdő center, ha jól tudom.A Giants SB bukta óta világosan látszott, hogy a belső hármas komoly D-line ellen nulla, semmit nem ér. Lehet arra építeni, hogy évente csak egyszer-kétszer találkozunk ilyen ellenféllel, és reméljük a PO-ban mindenki kiesik mielőtt velünk játszana VAGY minőségi játékos igazolni oda akár újoncot, akár veteránt.
A valóságban meg hiába látja az edzői stáb, hogy Koppen gyönge, idén senkire nem fogják leváltani.Gogo
Négy draft telt el azóta. A hangsúly nem Wizen van, hanem hogy semmit nem tett a csapat, hogy orvosolja a problémát. Négy draft.
4/123 Ohrnberger
6/205 Ted Larsen
5/138 Marcus Cannon
Ez a draftok termése belső falemberből 2008 óta, és Cannonra nyilván badarság lenne 2011-ben már építeni. Az Fa piacon meg csak tartalékokat kutat a csapat.
Nagyon kíváncsi vagyok az első hetek sérült reportokra és az IR-re, hogy ki hol fogja végezni, de nagyon remélem, hogy a 2/33 Dowling, 2/56 Vereen, 3/73 Ridley trió (3/74 Mallett-t csak azért nem veszem ide, mert "elfogadom", hogy kihagyhatatlan lehetőség volt a next franchise QB megszerzésére) igazolni fogja, hogy mennyire fontos részei lehetnek a csapatnak már 2011-ben. Különösen a futóknál, mert ha BJGE a goalline carry-ken kívül pályán lesz, akkor ennek a draftnak nem sok értelme volt.
Neal visszavonulása/sérülése miatt ez nagyon komoly mulasztásnak látszott akkor és látszik most is.
több mint 14 éve
Ja mellesleg, az Ochocinco-büntetés az mi vicc volt? Mondjuk a Mankins-féle is, az utána lévőre ugyanúgy kellett volna repülnie, de hát nem ezen múlott.

több mint 14 éve
Az facemask volt és meg is kaptuk érte a jogos 15 yd-os büntit. 😉kolok1972Az igaz,de mintha az élő közvetítésben mutattak volna egy olyan ismétlést ahol Mankins is sisakra ütött/lökött.
De ez most mindegy.
több mint 14 éve
Az facemask volt és meg is kaptuk érte a jogos 15 yd-os büntit. 😉Mankins meg előtte L.Jacksont. 😉Az 1/24-re vagy 2/33-ra draftolt Wizt.DoMIgen.erre gondoltam pl. a Ras-I pickkel.Most néztem újra a meccset,hogy DMC a Johnson elkapásnál,vagy Arrington a Scheffler TD.-nél mit csinált?? Azért 1,5 negyed alatt 200 passzolt yardot és benne 4 (!) 20+ os passzt beszopni... Suh viszont play után megütötte Mankinst.kolok1972
Ha én játszanék fantasyt akkor Stafford lenne az irányítóm,brutális formában van.
Oda tudja és oda is meri dobni ahová akarja.
Mondjuk ilyen elkapóval mint CJ és egy olyan formában lévő elkapóval mint Burleson nincs is nehéz dolga.
Viszont az nagyon meglepett,hogy mennyire nem volt nálatok pass rush. :oBazzani
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 14 éve
Mankins meg előtte L.Jacksont. 😉Igen.erre gondoltam pl. a Ras-I pickkel.Most néztem újra a meccset,hogy DMC a Johnson elkapásnál,vagy Arrington a Scheffler TD.-nél mit csinált?? Azért 1,5 negyed alatt 200 passzolt yardot és benne 4 (!) 20+ os passzt beszopni... Suh viszont play után megütötte Mankinst.kolok1972És kit raknak a helyére?GogoAz 1/24-re vagy 2/33-ra draftolt Wizt.DoM
Ha én játszanék fantasyt akkor Stafford lenne az irányítóm,brutális formában van.
Oda tudja és oda is meri dobni ahová akarja.
Mondjuk ilyen elkapóval mint CJ és egy olyan formában lévő elkapóval mint Burleson nincs is nehéz dolga.
Viszont az nagyon meglepett,hogy mennyire nem volt nálatok pass rush. :o
több mint 14 éve
A draft előtt én szurkoltam, hogy behúzza a Pats, de azért a Raidersben se lett azonnal kezdő center, ha jól tudom.Az 1/24-re vagy 2/33-ra draftolt Wizt.DoMRemélem az edző stáb is belátja hamarosan hogy Koppen ideje lejárt, mert tegnap sem állt a helyzet magaslatán enyhén szólva sem...És kit raknak a helyére?Gogo
manuszka86
A valóságban meg hiába látja az edzői stáb, hogy Koppen gyönge, idén senkire nem fogják leváltani.
Az OL újjáépítése meg...
Jött egy újonc T, jött egy újonc G - igaz, hogy jelenleg bevethetetlen.
Mankins hosszabbítva, Connoly tavaly jól teljesített, a RT talán a legbiztosabb pont.
A nagy kérdőjel a C.
Mélység meg nem nagyon látszik.
De ezek alapján nem kellene, hogy olyan szar legyen.
több mint 14 éve
Igen.erre gondoltam pl. a Ras-I pickkel.Most néztem újra a meccset,hogy DMC a Johnson elkapásnál,vagy Arrington a Scheffler TD.-nél mit csinált?? Azért 1,5 negyed alatt 200 passzolt yardot és benne 4 (!) 20+ os passzt beszopni... Suh viszont play után megütötte Mankinst.Az 1/24-re vagy 2/33-ra draftolt Wizt.DoMRemélem az edző stáb is belátja hamarosan hogy Koppen ideje lejárt, mert tegnap sem állt a helyzet magaslatán enyhén szólva sem...És kit raknak a helyére?Gogo
manuszka86
több mint 14 éve
Hát ezt az évet már így fogjuk lenyomni, de alapvetően a drafton el kellett volna hozni Wisniewskit (nem biztos jól írom a nevét), eléggé nagy hiba volt elpasszolni.....de jövő évi drafton C/OG úgy kell majd mint egy falat kenyér.Remélem az edző stáb is belátja hamarosan hogy Koppen ideje lejárt, mert tegnap sem állt a helyzet magaslatán enyhén szólva sem...És kit raknak a helyére?Gogo
manuszka86
több mint 14 éve
Temetni nyilván nem szabad és nem is kell a csapatot,de a nyilvánvaló hiányosságokat ékesen mutatta a meccs.kolok1972Remélhetőleg a hiányosságok bemutatásán túl jelentősen fel is nagyította mind támadó, mind védőn oldalon (bár utóbbinál a sok hiányzó a front7-ben még lehet kifogás).
több mint 14 éve
Az 1/24-re vagy 2/33-ra draftolt Wizt.Remélem az edző stáb is belátja hamarosan hogy Koppen ideje lejárt, mert tegnap sem állt a helyzet magaslatán enyhén szólva sem...És kit raknak a helyére?Gogo
manuszka86
több mint 14 éve
Jó hír, hogy nem sok csapatnak van olyan jó pass rusher LDE-je, mint Avril, és olyan DT-je mint Suh. A Pats szempontjából már kevésbé biztató, hogy a PO-ban már jó eséllyel ilyen csapatokkal kellene küzdeni.Ez egy felkészülési mérkőzés, amit nem kell sem túldramatizálni sem félvállról venni. A védekezésen még sokat lehet dolgozni, a kemisztri is alakulhat még Brady és Ocho között, de ennek a támadófalnak a közepe (MAnkins kivételével aki szerintem am szintén erősen overrated) egyszerűen képesség és tehetség dolgában nagyon messze van a ligaelittől, de még az átlagostól is. Nealt akarom vissza 😊Sztem a széle sem volt acélos.
A Detroit-nak pedig gratulálok jól és nagyon kultúráltan, szimpatikusan játszottak.Boston
Avril és Willie Young is parádézott,utóbbi Solder ellen.Bazzani
A támadófal megerősítéséhez és a 2011-es drafthoz rövidtávon csak gratulálni lehet... az meg nyilvánvalónak tűnik, hogy a támadók erőből senkit sem fognak lenyomni, vagyis ha az ellen sikeresen öli meg a screen passzokat és draw playeket, akkor game over a PO-ban ismét.
Amellett, hogy ez "csak" felkészülési meccs volt, nagyon várom a W1 injury reportot, hogy végre tisztán lássunk, mi a helyzet a keretben.
több mint 14 éve
Csak nekem fáj a látottak tükrében (is) 1/33-ra a Ras-I pick? Az egész draft egyik legértékesebb pickjét elnyomtuk egy biztos tehetséges srácra,aki azonban már az utolsó egyetemi szezonjában is alig játszott,nálunk sem nyomott le még egy edzést sem és remélem,h nem lesz igazam de sztm IR-en végzi egy meccs nélkül. Ehhez képest látjuk,h a legjobbnak gondolt összeállításban az O-fal mit tudott kezdeni egy jó védelemmel (mi lett volna ha Fairley és KVDB is játszik...),a második sor meg még gyengébb. A passzvédekezésünk és a PR is sajnos a tavalyi szezont idézte. Temetni nyilván nem szabad és nem is kell a csapatot,de a nyilvánvaló hiányosságokat ékesen mutatta a meccs.
több mint 14 éve
Remélem az edző stáb is belátja hamarosan hogy Koppen ideje lejárt, mert tegnap sem állt a helyzet magaslatán enyhén szólva sem...És kit raknak a helyére?
manuszka86
több mint 14 éve
Ez egy felkészülési mérkőzés, amit nem kell sem túldramatizálni sem félvállról venni. A védekezésen még sokat lehet dolgozni, a kemisztri is alakulhat még Brady és Ocho között, de ennek a támadófalnak a közepe (MAnkins kivételével aki szerintem am szintén erősen overrated) egyszerűen képesség és tehetség dolgában nagyon messze van a ligaelittől, de még az átlagostól is. Nealt akarom vissza 😊óóó én abban bízok hogy Cannon ha majd játszani fog akkor ő képes lesz elit teljesítményre ha már 1 körösnek prognosztizálták. Remélem az edző stáb is belátja hamarosan hogy Koppen ideje lejárt, mert tegnap sem állt a helyzet magaslatán enyhén szólva sem...
A Detroit-nak pedig gratulálok jól és nagyon kultúráltan, szimpatikusan játszottak.Boston
Tavaly is ültem a Lions wagonon, jók voltak tavaly is, egy egészséges Stafford sokat lendíthet az idei szezonon+Fairleyvel ez a D-line borzasztóan ütni fog...
több mint 14 éve
Ez igaz, de a tacklek még fiatalok, bennük ott van még a lehetőség. Koppen-ről évek óta mondja mindenki, h nem bírja a gyűrődést a nagyobb NT-k és a jobb DT-k ellen. Ohrenburgerfürer meg a közelébe nem fért volna a rosternek a pár évvel ezelőtti fal mellett ( bár ez túlzás, mert Yates-nek is sikerült 😒 ).Ez egy felkészülési mérkőzés, amit nem kell sem túldramatizálni sem félvállról venni. A védekezésen még sokat lehet dolgozni, a kemisztri is alakulhat még Brady és Ocho között, de ennek a támadófalnak a közepe (MAnkins kivételével aki szerintem am szintén erősen overrated) egyszerűen képesség és tehetség dolgában nagyon messze van a ligaelittől, de még az átlagostól is. Nealt akarom vissza 😊Sztem a széle sem volt acélos.
Avril és Willie Young is parádézott,utóbbi Solder ellen.Bazzani
Do your job