NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
klasszikus lenne Ronnie a Pats-ben.hirtelen nem lenne több sérülése, és lenyomna 3-4 PB idényt 😊
több mint 13 éve
Ha RB, akkor én Ronnie Brown-nak jobban örülnék bármilyen picknél.szerk.: Az nekem is szimpatikus lenne, ha olyan belső fal ember jönne, aki center kompatibilis lehet a későbbiekben. És akkor már csak egy pöpec OT kéne még a draftról (Gabe Carimi, vagy Derek Sherrod tetszene a legjobban)
Do your job
több mint 13 éve
Ha futó, akkor nálam DeMarco Murray már vagy másfél éve. Sajnáltam, hogy tavaly nem jött ki az egyetemről, de szerencsére idén muszáj volt 😊 Tud futni, tud elkapni (blokkolással nem tudom hogyan áll), mi kell még?Most nézem a combine-os eredményeit, még gyors is 😀
Ja, és nem hiszem, hogy a második kör végén vagy a harmadik elején ne lenne még bent.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Az egyre több 2 tight endes felállás (különösen Gronkkal és Crumplerrel) azért mutathat arra, hogy Belichickék komolyabban próbálják venni a futójátékot, ami egy egészséges Fred Taylorral, vagy éppen Faulkkal ki tudja meddig vitte volna a csapatot, nem lebecsülve Woodhead és BJGE teljesítményét (persze a futójáték rákfenéje úgyis Koppen..., és ő kizárt hogy még legalább egy évig ne a Patsnél nézelődjön. sajnos).Ahogy egyre inkább pass happy lesz az NFL, a védelmek is ehhez igazodva egyre inkább könnyebbek lesznek, több a sub felállás, nem telik el sok idő, és már alapvédekezésként lehet rájuk tekinteni. Előnyös lehet szembemenni ezzel a folyamattal, és azt mondani, hogy akkor mi futni fogunk, és ha annyira megijedtek ettől, hogy teletömik a boxot, akkor ki lehet használni a két tight end passzelkapó tehetségét.. Egy ilyen rendszerben mondjuk pont Welker lesz a luxus, hogy állandóan a pályán legyen, jelenleg még Branch párjaként, mert ehhez még egy olyan sokoldalú elkapó kellene, aki a számokon kívül is tud alkotni, és nem egydimenziós játékos.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek, hogy túl sok falembert szeretnénk mi szurkolók, és nem valószínű, hogy a vezetés gyakorlatilag a fal 60%-át cserélné, mi több mindezt úgy, hogy valódi tapasztalattal nem rendelkező játékosok kerülnének be (rookie-k vagy a nálunk lévő project emberek).C poszt...Wisniewski szerintem azért annyira nem kicsi. Majdnem 20 fonttal nehezebb Koppennél, nagyobb Mangoldnál is, kábé Alex Mack méret. Ráadásul szinte vitán felül a legtehetségesebb C prospect idén. Én örülnék egy második körös pickért...
draft--> Wisniewski elvileg nekünk való, technikás játékos... de kétlem, hogy ezekkel a méretekkel, atlétikussággal bármit is tudna kezdeni egy NFL NT-vel
vélemény?Gyulus
1ébként én nagyon csodálkoznék azon, ha egyszerre vernék szét a center posztot és a fal teljes jobb oldalát, bár ki tudja.Boston
Azonban amiben lehet fantázia szerintem, hogy Koppen fiu marad, húzunk egy C-t, de az első időben G-ként játszatjuk (ugye ez a felállás más csapatoknál is gyakran előfordul, hogy a jövőbeni center lehúz egy kis időt G poszton). Optimális esetben pedig az újonc akár már év végére egyre többet játszhat Koppen helyén.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem mondom, hogy nem férne el a csapatban egy tehetséges RB, csak arra próbálok célozni, hogy egyszerűen felesleges első 2-3 körből picket áldozni egy olyan játékosra, aki a mi schemánkban finoman szólva is ritkán jut főszerephez. Néha persze jó lenne egy igazi top RB, de kifizetni egy ilyen játékos árát azért, hogy évente max 2 meccsen főszerephez jusson, a maradék időt pedig a padon vagy pass prottal töltse... az azért sok (ugye általában passzolunk, ha nem megy, akkor próbálunk változtatni a passzjátékon, és ha minden kifújt, csak akkor vesszük elő a futókat igazán komolyan).most kínáltuk meg BJGE-t egy 2 millás 1 éves hosszabbítással, nem hiszem, hogy 1. körös RB picket tervezünk. Legalábbis, én nem örülnék neki, ha erre áldoznánk. A csapatnak nincs igazi RB needje, BJGE-el managelhető az a futójáték mennyiség, amennyit mi fugunk, elég mellé egy újabb late round prospect.viito... elsősorban amiatt kaptunk ki a Jets-től, mert lazán nickel\dime felállásban védekeztek a pass heavy O ellen és ezt nem tudtuk kellőképpen megbüntetni a BJGE\FaFej párossal... jó átlaggal futottak, de azt is csak az első félidőben és egyszer sem szabadultunk 10 yard felé... pedig a Gronk\Crumpler TE-páros volt általában a pályán
Szvsz az a meccs mintaként szolgálhat arra, hogy mit lehet kezdeni a mostani, post-Moss támadóegységgel... plusz 1, 2 DB-t a pályára mert futójátékkal nem tudjuk kellőképpen megbüntetni az ellent, kívül emberfogás, belül zóna... 4-5 ember meg előbb vagy utóbb átrágja magát az OL-en... az a vicc, hogy nem is igazán az speedster WR hiányzik, hanem a potens, Dillon-szintű (2004-es) futójáték.
A futójátékot nem feltétlenül egy elsőkörös RB-vel lehetne megoldani, mondjuk Ingram gyengus combine-eredményeivel szerintem jó eséllyel a második körbe fog csúszni, ahol már bőven megéri... továbbra is szükség lenne egy kb. 20 labdaérintésre hitelesített futóra. Gyulus
Szvsz BB-ék is ezt ismerték fel, amikor próbálkoztak a nem túl sikeres Taylor projecttel, hogy az öregben még elvileg benne lehet az az évi 2-3 meccs, amikor tényleg szükség van rá, a maradék időben meg csak annyit kell, hogy játszon, hogy nagyon ne rozsdásodjon be. Sajnos ez tévedés volt, és nem volt benne már ennyi sem.
Tavaly egyébként nagyon vékonyak voltunk RB poszton (BJGE-Fafej) duó, de szerintem egy BJGE szerű játékossal kiegészítve már életképes lenne ez a felfogás. Inkább próbálkozzunk egy late round játékossal, vagy UDFA-val, nem hiszem, hogy top pick kellene.
több mint 13 éve
C poszt...Wisniewski szerintem azért annyira nem kicsi. Majdnem 20 fonttal nehezebb Koppennél, nagyobb Mangoldnál is, kábé Alex Mack méret. Ráadásul szinte vitán felül a legtehetségesebb C prospect idén. Én örülnék egy második körös pickért...
draft--> Wisniewski elvileg nekünk való, technikás játékos... de kétlem, hogy ezekkel a méretekkel, atlétikussággal bármit is tudna kezdeni egy NFL NT-vel
vélemény?Gyulus
1ébként én nagyon csodálkoznék azon, ha egyszerre vernék szét a center posztot és a fal teljes jobb oldalát, bár ki tudja.
Do your job
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
...Gyulussok igazság van szerintem abban amit írsz a fal és a támadójáték egyoldalúságát illetően. viszont azáltal hogy ennyi draftpickünk van, komoly FA vadászatra szerintem nincs esély, marad a draft, esetleg a trade.
több mint 13 éve
most kínáltuk meg BJGE-t egy 2 millás 1 éves hosszabbítással, nem hiszem, hogy 1. körös RB picket tervezünk. Legalábbis, én nem örülnék neki, ha erre áldoznánk. A csapatnak nincs igazi RB needje, BJGE-el managelhető az a futójáték mennyiség, amennyit mi fugunk, elég mellé egy újabb late round prospect.viito... elsősorban amiatt kaptunk ki a Jets-től, mert lazán nickel\dime felállásban védekeztek a pass heavy O ellen és ezt nem tudtuk kellőképpen megbüntetni a BJGE\FaFej párossal... jó átlaggal futottak, de azt is csak az első félidőben és egyszer sem szabadultunk 10 yard felé... pedig a Gronk\Crumpler TE-páros volt általában a pályán
Szvsz az a meccs mintaként szolgálhat arra, hogy mit lehet kezdeni a mostani, post-Moss támadóegységgel... plusz 1, 2 DB-t a pályára mert futójátékkal nem tudjuk kellőképpen megbüntetni az ellent, kívül emberfogás, belül zóna... 4-5 ember meg előbb vagy utóbb átrágja magát az OL-en... az a vicc, hogy nem is igazán az speedster WR hiányzik, hanem a potens, Dillon-szintű (2004-es) futójáték.
A futójátékot nem feltétlenül egy elsőkörös RB-vel lehetne megoldani, mondjuk Ingram gyengus combine-eredményeivel szerintem jó eséllyel a második körbe fog csúszni, ahol már bőven megéri... továbbra is szükség lenne egy kb. 20 labdaérintésre hitelesített futóra.
Mindenesetre inkább OL-t szerezzünk be korai pickekkel, mint RB-t...
A fal ugye szintúgy átépítésre szorul... Light valószínűleg távozik, Neal visszavonul, Kaczurt kirúgjuk... én mondjuk a takarítást Koppennel kezdeném, a fél liga 3-4 NT-ket tenyészt, amik ellen egyre kevésbé vesszük hasznát.
Szvsz Mankinsszel meg fogunk állapodni, más esélyt nem látok arra h 1 év alatt rendbetegyük a falat.
Namármost, az OL teljhatalmú ura Scar, akiben minden bizodalmam... de igazán megtehetnénk, hogy valamivel fizikálisabb, run-blockra (is) termett OL-t tegyünk össze.
C poszt...
"Punci" testvére valószínűleg inkább OG poszton fog elkelni, egyébként is sokat szerencsétlenkedik a shotgun-snapekkel, ami nálunk kizáró ok
az utolsó C, akire rá voltunk izgulva... az Eric Wood volt, Mangini húzta be előttünk... nem éppen kicsi gyerek, egészséges 315-320 font
FA --> Kalil kiesésével nem valami kecsegtető az ajánlat, nekem mondjuk egy egészséges Spencer (SEA) egész szimpatikus lenne
G poszt...
draft--> ?????
FA--> Harvey Dahl (ATL) szinte tutira FA lesz, a liga egyik legjobb futásblokkoló RG-je, a technikai hiányosságait majd Scar csak megoldja valahogy... mindenesetre upgrade Conolly-hoz képest, aki maradhatna a 6. OL "Hochenstein"-i szerepkörében.
David Joseph, Robert Gallery szintúgy elérhető lenne
OT poszt... ez még kevésbé ismerős nekem, Clabo (ATL) itt is szóba jöhet...
Vollmer- Mankins - Ohrn\Wendell\Conolly - Dahl - 1.\2. körös draft pick
cserének meg az Ohrn\Wendell\Connoly hármas két tagja plusz még 1-2 friss ember
így talán kicsit több esélyünk lenne arra, hogy minőségi runD-k ellen is életképes maradjon az O és ne kényszerűljünk a folyamatos passzolásra
vélemény?
több mint 13 éve
én az DL, OL, OL, WR sorrendre tippelek
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Meglátjuk ki talál be. Mondjuk valóban a trade (lefele) a legsanszosabb tipp, a többi akkor élesedik, ha rászánjuk magunkat, és húzunk valakit. Hátha.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Én O-line-ra tippelnék.tipp:Aki eltalálja BB mester első három pickjét az vendégem 1 pofa sörre :cool:ThundersNFLNem egy merész felajánlás 😊
Aki eltalálja az elsőt, már az BB szakértő.
Amúgy első pick CB. 😊Sobri Jóska
első pick FS
nem látok benne semmi rációt, úgyh viszonylag magas esélyt látok rá :cool:Rule
több mint 13 éve
tipp:Aki eltalálja BB mester első három pickjét az vendégem 1 pofa sörre :cool:ThundersNFLNem egy merész felajánlás 😊
első pick FS
nem látok benne semmi rációt, úgyh viszonylag magas esélyt látok rá :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Looser :cool:Aki eltalálja BB mester első három pickjét az vendégem 1 pofa sörre :cool:ThundersNFLNem egy merész felajánlás 😊
a győztes tipp: TRADE!
több mint 13 éve
Aki eltalálja BB mester első három pickjét az vendégem 1 pofa sörre :cool:ThundersNFLNem egy merész felajánlás 😊
Amúgy első pick CB. 😊
több mint 13 éve
triangle
1 283
úgy néz ki, Page is kapott tendert, ha minden igaz, ő is második köröset.
több mint 13 éve
Aki eltalálja BB mester első három pickjét az vendégem 1 pofa sörre :cool:
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Ebben az az érdekes, hogy majdhogynem minden mockban írnak RB picket a Patriots első két körébe, gyakran becsúszik egy WR meg egy S is.A pass rush, az offensive line és a defensive line általában el van intézve egy-egy OLB, DE és egy OL pickkel, ebből egy nemegyszer a 3. körben. Nem mintha ott nem lehetne zseniális tehetséget húzni, de az egyértelmű needeket logikus lenne az elején lerendezni. Vagy pont ez a kulcs?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most kínáltuk meg BJGE-t egy 2 millás 1 éves hosszabbítással, nem hiszem, hogy 1. körös RB picket tervezünk. Legalábbis, én nem örülnék neki, ha erre áldoznánk. A csapatnak nincs igazi RB needje, BJGE-el managelhető az a futójáték mennyiség, amennyit mi fugunk, elég mellé egy újabb late round prospect.
több mint 13 éve
3T tippje a Patriots első három körére a bowl.hu blogján:1/17: Anthony Castonzo (OL)
1/28: Mikel LeShoure (RB)
2/1: Adrian Clayborn (DE)
2/28: Jabaal Sheard (OLB)
3/10: Austin Pettis (WR)
3/28: Robert Sands (S)
Egy kicsit ebből, egy kicsit abból 😊
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
túl sok opció nincs.visszavonul NealHöriAkkor Connoly lesz a kezdő RG.
Következő kérdőjel: LG?Gogo
Összesen van 6 OG poszton bevethető játékos tagja a keretnek, valamint pluszban Ojinaka RFA, őt itt tarthatja a csapat, ha akarja.
Jelenleg Mankins mellett igazából csak Connolly rendelkezik számottevő tapasztalattal, aki hosszabb távon is bevethető, és Wendelnek van egy 1 mérkőzéses kezdő tapasztalata.
Ha úgy nézzük, akkor nagy kérdés, hogy az évek óta a csapattal készülő két projekt játékosból (Wendell és Ohrenberger) valamelyik legalább stabil csere tud e lenni, mert különben nem túl vastag a belső falember kínálat, én pedig Mankins szerződés hosszabbításában nem vagyok teljesn biztos.
több mint 13 éve
visszavonul NealHöriAkkor Connoly lesz a kezdő RG.
Következő kérdőjel: LG?
több mint 13 éve
triangle
1 283
BJGE második körös RFA tendert kapott, annyit nem fog érni másnak (nekünk viszont ennél többet is ér 😊 ).
több mint 13 éve
visszavonul NealHöriŐ a kedvenc birkózóm 😊 Sajnos várható volt.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
visszavonul NealHöri😕 😕 😕 😕