New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Garett Mills, TE, újra itt.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ha leszerződne Hozzátok, tuti hogy évi 14 meccsen szorítanék a Patsért.Helmut Zimmer
Azonnal szerződtetni!! (Még a Steelers ellen is?)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Kedveltem a Seahawks-ban is, szívesen megnézném (főleg olcsón).Gogo
Mióta nincs nálunk, elment a front 7 esze, gyakorlatilag bármennyi bootleget megeszünk.
Ha leszerződne Hozzátok, tuti hogy évi 14 meccsen szorítanék a Patsért.
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"We don’t know the extent of Dane Fletcher’s thumb injury, but we do know his right hand is in a cast. He’s been spotted with it out and about town. So that wouldn’t appear to be the best news." (Boston Herald)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Dane Fletcher meg nagyon érdekes történet, mert ő ugye DE volt a fősikolán, tehát elvileg nem lehet neki idegen a felállás a LOS-nál akár az erős oldalon is. Viszont az Öreg szerint nem kizárt, hogy megtalálta a harmadik olyan játékost pályafutása során, aki főiskolai DE-ből avanzsálhat elő MLB-vé. Spikes viszont egyértelmú MLB volt a fősikolán... Azért írtam régebben, hogy itt még lesz nagy kumite az egyes helyekért...

Do your job
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
TC-body, ugyanúgy, mint a közelmúltban behúzott Iba-nemtomki safety😀Gyulus
Hm azért erre ne vegyél mérget szerintem. James Ihedigbo a safetya sérülés hullám nyomán simán lehet Chang első számú backupja a boxban... A külföldi Jets fórumokon nagyon sajnálták, h elment és nem a Pats miatt, hanem azért mert igazi underrated játékosnak tartották. ráaádsul simán special team ász, ahol az eddig látottak alapján van még mit fejlődnünk...

Do your job
több mint 14 éve
Kedveltem a Seahawks-ban is, szívesen megnézném (főleg olcsón).

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
esetleg ha beüt a krach?
8. Still wondering why Lofa Tatupu hasn't signed with a team yet. The Patriots are thin at linebacker, and with their new-look scheme, he would fit well in the middle.
Reiss

JT Daniels fan
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Érdekes nekem ez a Cohen story.
Minden idők egyik leggyengébb falába (a 0-16os Lions) nem sikerült magát beverekedni, erre itt keretben van,pedig ég és föld a két szinvonal.
Ki érti ezt? Mégiscsak Millenék szeme volt jó? :/Bazzani
53-as keretbe azért itt sem fog beférni, hacsak nincs komoly sérüléshullám.
több mint 14 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
van valami hír Woodhead-ről?
http://www.youtube.com/watch?v=dykt-1D_EBI&feature=related emiatt kérdezem.szampi#33
Papíron jól van saját bevallása és Bill Belichick szerint is. Agyrázkódás miatt nyilván ki fogják vizsgálni, hogy mikor térhet vissza a pályára. A premeccseken elővigyázatosságból már nem hinném, hogy látni fogjuk. A többi idővel kiderül.DoM
Kiváncsi vagyok milyen büntetést fog kapni ezért a helmet-to-helmet tackle-ért. Tavaly elég durva pénzbüntetések voltak... :/

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Érdekes nekem ez a Cohen story.
Minden idők egyik leggyengébb falába (a 0-16os Lions) nem sikerült magát beverekedni, erre itt keretben van,pedig ég és föld a két szinvonal.
Ki érti ezt? Mégiscsak Millenék szeme volt jó? :/

több mint 14 éve
Spikes\Ninko (SLB) - Fletcher\Guyton (MLB) - Mayo (WLB) felállásban én több fantáziát látnék, minthogy Spikes legyen középenGyulus
Elvileg Spikes-Fletcher-Guyton volt edzéseken a sorrend MLB poszton. Ez azért komolyan változott a sérülések miatt, bár Fletcher elvileg játszhat.

Ami szerintem inkább zavaró,hogy Ninkovichnak nincs alternatívája fent a LOS-nál SLB-ként. Fletchert és Spikes-ot sem látták ott edzéseken.

A védőfalből meg szép kis PUP/IR lista fog összejönni. Remélhetőleg PS-ben pl. Kade Westont sikerül megmenteni D. Richard meg jó eséllyel pakolhat a potenciális DT-k közül.

DT: Wilfork, Love, Pryor, Warren, Cohan, Weston jelenleg a depth. Ehhez jön még Wright, Haynesworth, Ellis (bár ő inkább kezdő LDE lesz), Deaderick, Brace (utóbbi kettőnél borítékolható a PUP majd IR).

Endeknél a kezdő pár nyilván a Carter, Ellis kettős lesz, helyzettől függően Cunningham Ellis helyén. Míg passing downon jöhet a balszélre Anderson. Eric Moore nem tudom képes lesz maradni ötödik embernek itt. Rajtuk kívül nincs más, akit komolyan lehetne venni.
több mint 14 éve
triangle 1 283
http://www.youtube.com/watch?v=dykt-1D_EBI&feature=related emiatt kérdezem.szampi#33
az eset óta nem edzett, bár remélhetőleg csak elővigyázatosságból.

más: Patriots LB Dane Fletcher has been spotted wearing a cast on his thumb. ez nagyon nem jó hír. ha esetleg Spikes és ő is IR, akkor az ég óvjon a Guyton-féle pszeudo-runstopoktól... 😕
több mint 14 éve
Papíron jól van saját bevallása és Bill Belichick szerint is. Agyrázkódás miatt nyilván ki fogják vizsgálni, hogy mikor térhet vissza a pályára. A premeccseken elővigyázatosságból már nem hinném, hogy látni fogjuk. A többi idővel kiderül.
több mint 14 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
http://www.youtube.com/watch?v=dykt-1D_EBI&feature=related emiatt kérdezem.

több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Tegnapi hír:
Patriots "announced the signing of former BC linebacker Ricky Brown. Brown had played five seasons with the Oakland Raiders and started 13 games as a reserve linebacker and special teams player."Gogo
TC-body, ugyanúgy, mint a közelmúltban behúzott Iba-nemtomki safety😀
több mint 14 éve
Tegnapi hír:
Patriots "announced the signing of former BC linebacker Ricky Brown. Brown had played five seasons with the Oakland Raiders and started 13 games as a reserve linebacker and special teams player."

több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Anno azért szerencsétlenkedtünk a 4-3al, hogy Mayo MLB poszton mészároljon Vince-ék mögött...oszt" most nagyon úgy tűnik, hogy WLB poszton tör ki belőle az állat😊

a DL valóban úgy néz ki, hogy bírni fogja az új felállást, a Vince- Big Al középső páros mellett még elég sok variációs lehetőség marad DT posztra (Warren, Pryor, Wright, Ellis, LOVE) és Andre Carter újraéledésével az RDE poszt is megoldott lenne, M. Anderson meg 3rd down rusherként ijeszgethetné az ellent.
Az LDE posztra a Moore, Cunningham duó meg csak elég lesz... bár utóbbi egyre inkább úgy néz ki, hogy bust lesz.

Az LB poszt jóval kacinfántosabb, bár nagyon úgy néz ki, hogy Ninkónak nagyon fekszik a fal mellé tolt SLB poszt... kérdés: vajh' TE-coverben bírni fogja?:S

Ninko-Spikes-Mayo felállás... Spikes mészárolhatná a futást középen, de mi lesz, ha elkezdenek dobálgatni rá? mélyebb zónában nem nagyon szeretném látni..Guyton\Fletcher ott lenne passz-szitura, 3rd downra.
Fletcher helyzete érdekes, mivel a Guyton\Spikes párossal ellentétben belőle akár all-down játékos is lehet... idővel, az eddig látottak alapján megvan benne a potenciál.

Spikes\Ninko (SLB) - Fletcher\Guyton (MLB) - Mayo (WLB) felállásban én több fantáziát látnék, minthogy Spikes legyen középen

apropó, rég fordult már elő, hogy az O (különösen az OL) miatt sokkalta jobban aggódtam, mint a D miatt:S
több mint 14 éve
Clinton Portis workouton. (Ian Rapoport, Boston Herald)
Vajon minek?Gogo
Hogy örüljek, hogy a kedvenc RB-m a kedvenc csapatom mezében pompázhasson.
Tuti vennék is egy jó 26-os mezt.Sobri Jóska
Futóként már nem valószínű, hogy sok maradt benne, még szituációs játékosként se, de 3rd down backként vészmegoldásnak jó lehet, ha beüt a krach. Az egyik legjobb futó blitzek felvételében/pass rush ellen besegíteni az irányító megvédésében.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 221 — #NoStress
Clinton Portis workouton. (Ian Rapoport, Boston Herald)
Vajon minek?Gogo
Hogy örüljek, hogy a kedvenc RB-m a kedvenc csapatom mezében pompázhasson.
Tuti vennék is egy jó 26-os mezt.

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, aki kérdezne valamit konkrétan Meskótól, az ötig gyorsan pötyögje be ide, hogy mi érdekli 😊Wyatt
kicsit szűk volt az időkapu 😊
esetleg megint interjú volt?

btw. a mai utólsó tc edzésre visszatért többek között állítólag Tate, Edelman, Sanders, Big Al és részt vesz Ellis is.
(viszont így pl. Vereen és Ras-I helyzete egyre aggasztóbbnak tűnik. Faulk még kezdhet PUP-on. Woodhead és Fletcher szintén hiányzott.)triangle
Tudom, nekem is egy fél órával előtte szóltak, aztán gyorsan gondoltam megkérdezem itt a népet, hátha épp olvassa valaki, és lenne konkrét kérdése 😊 Igen interjú volt amúgy

több mint 14 éve
triangle 1 283
Na, aki kérdezne valamit konkrétan Meskótól, az ötig gyorsan pötyögje be ide, hogy mi érdekli 😊Wyatt
kicsit szűk volt az időkapu 😊
esetleg megint interjú volt?

btw. a mai utólsó tc edzésre visszatért többek között állítólag Tate, Edelman, Sanders, Big Al és részt vesz Ellis is.
(viszont így pl. Vereen és Ras-I helyzete egyre aggasztóbbnak tűnik. Faulk még kezdhet PUP-on. Woodhead és Fletcher szintén hiányzott.)
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, aki kérdezne valamit konkrétan Meskótól, az ötig gyorsan pötyögje be ide, hogy mi érdekli 😊

több mint 14 éve
Még egy játékos a Jetstől.

Patriots "signed hard-hitting free agent safety James Ihedigbo, a graduate of Amherst Regional High School and the University of Massachusetts who joined the Jets as an undrafted free agent in 2007. He was a key contributor as a backup in Rex Ryan's secondary, setting a career high with three sacks last season, and was second on the Jets with 27 special-teams tackles." (Link)

több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
szerintem egyébként igazságtalan lehúzni Gronkot a meccs után, oké egy elejtett passz meg egy bünti, de run blockban pl félelmetes volt (egy alkalommal gyakorlatilag két méterrel arrébbdobta az egyik DE-t)triangle
+1, hatalmas volt, bár ha megnézzük méretben nem nagyon marad el a Solder gyerektől... 😊