NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Brady sérülése után szerintem túlságosan a jövőre koncentráltak Belichickék, és úgy voltak vele, hogy az Offense majd valahogy elviszi a csapatot a hátán, a védelemben meg túlélésre játszanak, ameddig sikerül feltölteni tehetséggel, ami draftok sorozatán keresztül korábban nem sikerült (befuccsolt játékosok v. máshova kellett).Ezzel szemben az alternatíva az lett volna, hogy kihegyezni a csapatot még 1-2 évre (ami egyik oldalon meg is jelent Moss személyében, és abban a nagy szerződésben amit kapott 2007 után, amivel a védelemre nem maradt pénz, csak egy évvel később olyan katasztrófákra mint Burgess, a d-line alappillére meg távozott, és az évek alatt eltűnt LB-sor pótlása is elmaradt), hogy legyen Bradyvel még egyszer SB győzelem. Most meg ott tartunk az 1/17-tel, hogy jaj de jó, van egy plusz pick, amivel könnyen lehet, hogy a támadófalba kell húzni, mert egy darab minőségi kezdőjátékos maradt, akinek van élő szerződése 2011-re.
több mint 13 éve
Csak arra akartam a részvényes példával utalni, hogy hiába van az orrunk előtt a tuti, csak utólag lehet elmodnani, hogy ez jó döntés volt. Big Seyről is csak most tudjuk, hogy képes volt 2 éven át egészséges maradni, de amikor a döntést kellett meghozni, akkor valószínűleg az orvosi team inkább a kockázatokat látta.Értem, de nekik sztem nem voltak egészségügyi/fizikális problémáik. Az, hogy Jamarcusnál később lettek, inkább személyiségi okokra vezethető vissza ( konkrétan kiba lusta).
3) egészségügyi állapota (az, hogy a Raidersben ezzel nem voltak szignifikáns gondjai még nem jelenti, hogy az orvosi team nem látott ezen a téren kockázatokat)
Arról pedig, hogy egy csapat kiad e 1. körös picket egy játékosért, akinek az egészségügyi állapota nem 100%:
Sebastian Janikowski és Jamarcus Russel 😂
Azt is nehezen hinném, hogy egy csapat kiad 1. körös picket egy project DT-ért és egy place kickerért 😛viito
Az idő pedig egyértelműen a RAiderst igazolta a tekintetben, hogy Seymour egészségével nem volt semmi gond. HA lett volna, nem veszik meg... Én legalább is azt gondolom, hogy komoly sérüléssel küszködő játékosért nem adnak ilyen picket. Az, hogy valaki nem válik be és kidobott pick lesz belőle az más tészta.
Do your job
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azt nem tisztán látom, hogy ez miképpen jön az egészségi állapotához, de egyetértek. Azért azt nem gondolom, hogy van olyan franchise, amelyik kidob egy első körös picket egy olyan játékosért, akinek az egészségi állapotával kapcsoaltban a szokásosnál nagyobb kockázatot kell vállalni., főleg hogy ez viszonylag egzaktan felmérhető dolog szerintem.Csak arra akartam a részvényes példával utalni, hogy hiába van az orrunk előtt a tuti, csak utólag lehet elmodnani, hogy ez jó döntés volt. Big Seyről is csak most tudjuk, hogy képes volt 2 éven át egészséges maradni, de amikor a döntést kellett meghozni, akkor valószínűleg az orvosi team inkább a kockázatokat látta.
Szóval én csak azt kétlem, hogy ennek köze lett volna az FO döntéséhez, bár lehet hogy tévedek. Minden esetre a saját meglátásom szerint viszonylag szerényebb képességűnek kikáltott játékosok is egész komoly teljesítményt érnek el 3-4 NT poszton, viszont az igazán jó 5 technique 3-4 DE ritka mint a fehér holló. Nem véletlen tolta Wilfork rengeteget DE poszton az évben...Boston
Szerintem az FO-nak 3 dolog járhatott a fejében, amikor Big Sey-t elcserélték:
1) majdnem visszautasíthatatlan ajánlat.
2) szerződés hosszabbítás (2.5. pont, hogy gyanítom voltak puhatolózó tárgyalások a felek között, ami alapján azért nagyságrendileg tudták, hogy Big Sey mit akar. Szerintetek a Raidesrsben kapott pénzének a töredékét megkapta volna itt? Kraft+BB != Al+Davis)
3) egészségügyi állapota (az, hogy a Raidersben ezzel nem voltak szignifikáns gondjai még nem jelenti, hogy az orvosi team nem látott ezen a téren kockázatokat)
Arról pedig, hogy egy csapat kiad e 1. körös picket egy játékosért, akinek az egészségügyi állapota nem 100%:
Sebastian Janikowski és Jamarcus Russel 😂
Azt is nehezen hinném, hogy egy csapat kiad 1. körös picket egy project DT-ért és egy place kickerért 😛
több mint 13 éve
Tomnak bele kell venni a szerződésébe h nyilvános helyen nem táncolhat! 😂Ez nagyon ho'... én vagyok zavarban. 😀
http://www.youtube.com/watch?v=fZTTcR4LrV8&feature=player_embeddedDanna
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Tomnak bele kell venni a szerződésébe h nyilvános helyen nem táncolhat! 😂 http://www.youtube.com/watch?v=fZTTcR4LrV8&feature=player_embedded
több mint 13 éve
Azt nem tisztán látom, hogy ez miképpen jön az egészségi állapotához, de egyetértek. Azért azt nem gondolom, hogy van olyan franchise, amelyik kidob egy első körös picket egy olyan játékosért, akinek az egészségi állapotával kapcsoaltban a szokásosnál nagyobb kockázatot kell vállalni., főleg hogy ez viszonylag egzaktan felmérhető dolog szerintem.Az egészségi állapotára mondjuk nem értem miért hivatkoznánk, elég megnézni mit tolt azóta Oakland-ben...BostonHááát... 2 éve lehetett OTP részvényt venni 1500HUF-ért... jelenleg 5500-ért eladható, senki nem kételkedik benne, hogy bomba üzlet, ha ezt már akkor tudtuk volna, hogy még 2 évet sem kell várni, akkor tonnaszámra vesszük... utólag mindig könnyű azt mondani, hogy lám, milyen nagy business volt, ez kb igaz Big Seyre is szerintem 😛viito
Szóval én csak azt kétlem, hogy ennek köze lett volna az FO döntéséhez, bár lehet hogy tévedek. Minden esetre a saját meglátásom szerint viszonylag szerényebb képességűnek kikáltott játékosok is egész komoly teljesítményt érnek el 3-4 NT poszton, viszont az igazán jó 5 technique 3-4 DE ritka mint a fehér holló. Nem véletlen tolta Wilfork rengeteget DE poszton az évben...
Do your job
több mint 13 éve
sportsillustrateden találtam. A riói karneválon készült :/ 😀 egyre hosszabb.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az egészségi állapotára mondjuk nem értem miért hivatkoznánk, elég megnézni mit tolt azóta Oakland-ben...BostonHááát... 2 éve lehetett OTP részvényt venni 1500HUF-ért... jelenleg 5500-ért eladható, senki nem kételkedik benne, hogy bomba üzlet, ha ezt már akkor tudtuk volna, hogy még 2 évet sem kell várni, akkor tonnaszámra vesszük... utólag mindig könnyű azt mondani, hogy lám, milyen nagy business volt, ez kb igaz Big Seyre is szerintem 😛
több mint 13 éve
2. Viszont ez a DL már messze nem olyan, mint előtte. És gyanítom nem is lesz egy darabig...Nem vitatható, hogy jelenleg közel sem olyan a DL, mint a Panthers elleni SB döntős szezonban, vagy azt követő 1-2(-3) szezonban, amikor azért a D-t, ill. a DL-t is sokan az NFL legjobbjai közé sorolták.
Boston
Nem tudom, Ti hogy emlékeztek erre vissza, de pl. a 16-0-ás szezonban, azért nem produkáltak annyira kiemelkedőt...igaz nem is volt rá szükség (kivéve az SB-t........).
És akkoriban már ott volt AD is, akitő sokan, nagyon sokat vártunk.
Arra nézve, hogy milyen lesz...én nem merném azt állítani, hogy nem lesz olyan a DL egy darabig. Lehet, h RDE poszton nem, de összességében igen. Sok függ az idei drafttól, meg attól, hogy a project játékosok mennyire szoknak bele a szerepkörökbe.
Ki gondolta volna a tavalyi draft után, hogy McCourthy versenyben lesz a DROY címért?! Egyáltalán ki gondolta volna, hogy a szezon második felében olyan teljesítményt képes nyújtani, mint amit produkált.
több mint 13 éve
Azért abban az időben nem csak Seymour fizetése járt le, hanem lejárt volna Wilforké és Logané is. a 3 meghatározó emberből Logan ugye RFA lett időközben szerencsére (vagy nem szerencsére), az FO pedig Wilforkot választotta Sey helyett. Gondolom ebben sok minden közre játszott, többek között a kora is. Két dolog biztos.
1. Seyért nagyon jó árat kaptunk
2. Viszont ez a DL már messze nem olyan, mint előtte. És gyanítom nem is lesz egy darabig...
Az egészségi állapotára mondjuk nem értem miért hivatkoznánk, elég megnézni mit tolt azóta Oakland-ben...
Do your job
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Castleai-val értek egyet. Mindig elfelejtjük, hogy Seymour szerződése lejárt volna. A fő probléma, hogy nem látunk a színfalak mögé. Nem látjuk, hogy milyen volt a hosszabbítás esélye, nem látjuk, hogy a gyakran sérült Big Sey-jel kapcsolatban mit láttak az orvosok akkoriban, milyen kockázatokat láttak.Azért a Seymour Trade-nél hajlamos mindenki elfelejteni hogy a következő évben lejárt volna a szerződése és INGYEN mehetett volna bárhová, mert nem volt keret/hajlandóság a megtartására...Sztem ezt nem felejtette el senki,viszont elment két szezon 0 PR-sal és valszeg akit most draftolunk, az sem fogja jó ideig azt a teljesítményt hozni mint ő.Nyilván amit Te felhozol,az volt a mellette szóló egyetlen érv és az is h akkor még TB és a Pufi szerződéshosszabítását is tető alá kellett hozni.Az az elképzelés viszont,h majd csak megoldjuk a pótlását vhogy szvsz egyértelműen megbukott.kolok1972
És akkor most nem találgathatnánk hogy kit hozunk majd 1/17-re... 😉Castleai01
Azt hiszem, hogy hiányzott a csapatból az elmúlt két évben, de nem varrnám a PO buktákat az RDE nyakába. Gyakorlatilag a vesztes SB óta elmondható, hogy leginkább az O# az amelyik a PO-ban nem képes hozni magát. Persze könnyebb lenne a helyzet, ha ilyenkor a D elővenné a beton falat, de ez a csapat jelenleg nem erről szól, és nem Big Sey hiánya miatt nem szólt erről...
több mint 13 éve
Azért a Seymour Trade-nél hajlamos mindenki elfelejteni hogy a következő évben lejárt volna a szerződése és INGYEN mehetett volna bárhová, mert nem volt keret/hajlandóság a megtartására...Sztem ezt nem felejtette el senki,viszont elment két szezon 0 PR-sal és valszeg akit most draftolunk, az sem fogja jó ideig azt a teljesítményt hozni mint ő.Nyilván amit Te felhozol,az volt a mellette szóló egyetlen érv és az is h akkor még TB és a Pufi szerződéshosszabítását is tető alá kellett hozni.Az az elképzelés viszont,h majd csak megoldjuk a pótlását vhogy szvsz egyértelműen megbukott.
És akkor most nem találgathatnánk hogy kit hozunk majd 1/17-re... 😉Castleai01
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Azért a Seymour Trade-nél hajlamos mindenki elfelejteni hogy a következő évben lejárt volna a szerződése és INGYEN mehetett volna bárhová, mert nem volt keret/hajlandóság a megtartására...És akkor most nem találgathatnánk hogy kit hozunk majd 1/17-re... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ami az építkezést, és "újjáépítést" jelenti már 2009-ben is határozottan ellene voltam, amikor ezen jelszóval lett elzavarva Seymour, akit azóta sem pótoltak senkivel, és kis túlzással két PO vereséget lehet ennek a lépésnek köszönni. Ameddig van egy csapatnak franchise QB-ja, biztosítani kell az optimális feltételeket, hogy győzelemre lehessen játszani. Az AFC East elsőségek nagyon szépek, de a győzelem = Super Bowl, bárki bármit is gondol erről, amikor franchise irányító van a háznál.DoMA Seymour trade szerintem is az egyik legrosszabb döntés volt az elmúlt években, hasonlóan kiábrándító volt számomra ahogyan nem kapott szerepéhez méltó szerződést Vinatieri sem 😕
Valóban addig kell behúzni a bajnoki gyűrűket amíg itt van Tom, mert utána nagyon nehéz lesz egy jó darabig és én úgy látom, hogy kicsit jobb védelemmel (ami idén meglesz már) és megfelelő O fallal -a PO-ban is- meg is lehet méghozzá nem is csak 1.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Combine utáni első körös mock draft változtatás, ezúttal konzervatív pickekkel:Hol lehet ezt aláírni? 😊
Davis gives the Patriots defensive end Cameron Jordan (Cal) at No. 17, and offensive tackle Derek Sherrod (Mississippi State) at No. 28.
Gogo
Remélem lesz akkora mázlink, hogy nem csap le előttünk senki Jordanre.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azon játékosok listája akikkel a megjelent hírek szerint eddig a Pats kapcsolatba lépett:nem az a 'trend' nálunk, hogy akikkel a csapat kapcsolatba lép azokat sose draftoljuk? 😊
...DoM
több mint 13 éve
...Ace7Mankins legnagyobb érdeme, hogy a kezdő fal magasan legjobb futásblokkoló játékosa. Különösen, amikor Vollmer és a tight endek mögött jobbra fut a csapat, ez még megfejelve "pulling guard" Mankinsszel, biztos hozni fogja a yardokat. A másik oldalon viszont passz ellen őt is ugyanúgy alázták a legutóbbi három rájátszás zakó során, mint Koppen cimborjátát.
Az teljesen egyértelmű, hogy két kezdő guardot úgy nem lesz egyszerű pótolni, hogy az elsőszámú beugrónak tartott Kaczurral próbál a vezetőség spórolni, aki be is vágta a durcit, aminek nem biztos, hogy jó vége lesz. Mindezt úgy, hogy most már a legtöbb vélemény szerint a fal leggyengébb pontja középen, center poszton Koppen.
Szerencsére guard poszton nagyon sok az érdemes prospect, még akár 2-3. körben is, kérdés, hogy mekkora mázli és Scarnecchia varázslat kell, hogy két újoncot az első naptól be lehessen állítani a kezdők közé.
Ami az építkezést, és "újjáépítést" jelenti már 2009-ben is határozottan ellene voltam, amikor ezen jelszóval lett elzavarva Seymour, akit azóta sem pótoltak senkivel, és kis túlzással két PO vereséget lehet ennek a lépésnek köszönni. Ameddig van egy csapatnak franchise QB-ja, biztosítani kell az optimális feltételeket, hogy győzelemre lehessen játszani. Az AFC East elsőségek nagyon szépek, de a győzelem = Super Bowl, bárki bármit is gondol erről, amikor franchise irányító van a háznál.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mi a véleményetek, hogy alakul Mankins helyzete a csapatnál? Van bármi esély arra, hogy aláírjon egy szerződést ami akár 6-7 évre is a Patshez köti vagy a csapat az első lehetséges alkalommal eltradeli draft cetlikért (mennyit érhet egyáltalán)?Egyértelműnek látszik, hogy az idei drafton kell szerezni legalább 1 embert az OL megerősítésére, van olyan akiben lehet annyi potenciál, hogy pár év múlva akár franchise falemberré is válhat?
Illetve elképzelhetőnek tartjátok, hogy már most elkezdődhet egy nagy átalakítás a falnál készülve a Brady utáni érára?
Értem ezalatt, hogy a mostani falból valószínűleg 1-2 év múlva alig marad valaki és az is igen valószínű, hogy egy ideig nem lesz sztár irányító a csapatnál (remélem nem lesz igazam).
Ebben a helyzetben nekem logikusnak tűnik akár már idén vagy jövőre olyan falemberek draftolása akik nagyon jó futás blokkolók és melléjük természetesen hoznék egy meghatározó futót is (nem lenézve persze az idei teljesítményt).
Így mire Brady visszavonul nem szükségszerűen fog összeomlani a csapat, hiszen valószínűleg lesz egy, ha nem is elit, de nagyon jó védelmünk és mellé egy erős futójátékunk.
Persze annak örülnék a legjobban, ha ismét találnánk egy csiszolatlan gyémántot Qb posztra a 6. körben, de lássuk be ennek az esélye egyenlő a nullával.
Szerk.:Közben látom a linket az OL helyzetéről, hát nem mondanám, hogy megnyugtatott...
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Azon játékosok listája akikkel a megjelent hírek szerint eddig a Pats kapcsolatba lépett:na ezeknek kifejezetten örülnék, nyilván csak egy rb-t 😊
- Ahmad Black – S – Florida - Talked to
- Leonard Hankerson – WR – Miami - Talked to – Workout
- DeMarco Murray – RB – Oklahoma – Talked to
- Alex Green – RB – Hawaii – Talked to
- Julius Thomas – TE – Portland St. – Combine Interview
http://ogdraft.wordpress.com/2011/03/05/teamplayer-interest/#more-1187DoM
több mint 13 éve
Azon játékosok listája akikkel a megjelent hírek szerint eddig a Pats kapcsolatba lépett: - Ahmad Black – S – Florida - Talked to
- Leonard Hankerson – WR – Miami - Talked to – Workout
- Casey Matthews – LB – Oregon – Workout
- DeMarco Murray – RB – Oklahoma – Talked to
- Joseph Barksdale – OT – LSU – Talked to
- Brian Rolle – LB – Ohio State – Talked to
- Justin Rogers – CB – Richmond – Talked to
- Terrance Toliver – WR – LSU – Talked to
- Nate Williams – S – Washington – Talked to
- Alex Green – RB – Hawaii – Talked to
- David Carter – DE – UCLA – Talked to
- Cheta Ozougwu – OLB – Rice – Talked to
- Justin Taplin-Ross – S – Utah – Talked to
- Caleb Schlauderaff – OG – Utah – Talked to
- Jarvis Jenkins – DT/DE – Clemson – Talked to
- Christian Ballard – DE – Iowa – Talked to
- Gabe Carimi – OT – Wisconsin – Talked to
- Cameron Jordan – DE – California – Combine Interview
- Brandon Fusco – C – Slippery Rock – Combine Interview
- Julius Thomas – TE – Portland St. – Combine Interview
http://ogdraft.wordpress.com/2011/03/05/teamplayer-interest/#more-1187
több mint 13 éve
Karen Guregian írása az OL helyzetéről. Igazán vidáman kezdi:
"Stephen Neal has retired. Nick Kaczur doesn’t want to take a paycut and could be released. Matt Light is an unrestricted free agent and may not return. Logan Mankins is bound only by a franchise tag that may or may not exist going forward under a new collective bargaining agreement."
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Combine utáni első körös mock draft változtatás, ezúttal konzervatív pickekkel:"NFL Network analyst Charles Davis produces his second mock draft, which comes after the Combine, and it has some changes for the Patriots.
Davis gives the Patriots defensive end Cameron Jordan (Cal) at No. 17, and offensive tackle Derek Sherrod (Mississippi State) at No. 28.
Davis views Jordan as a player who "seems right for Patriots' style of 3-4 defensive end", and looks at Sherrod as a left tackle for the future who will ensure that quarterback Tom Brady has a chance to win another MVP.
In his first mock draft, Davis had the Patriots selecting defensive end J.J. Watt (Wisconsin) at No. 17 and outside linebacker Akeem Ayers (UCLA) at No. 28. Davis now has Watt off the board at No. 16 and Ayers off the board at No. 18. " (Mike Reiss)
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
(...)Szerintem akkor csak legyen Wisniewski... 😊
Azonban amiben lehet fantázia szerintem, hogy Koppen fiu marad, húzunk egy C-t, de az első időben G-ként játszatjuk (ugye ez a felállás más csapatoknál is gyakran előfordul, hogy a jövőbeni center lehúz egy kis időt G poszton). Optimális esetben pedig az újonc akár már év végére egyre többet játszhat Koppen helyén.viito
több mint 13 éve
Látom sokan tippeltek, én is a hasamra csapok:Rosey Colvin, Rob Ninkovich után ne szakadjon meg a Purdue DE/OLB hagyomány: Ryan Kerrigan 😀
Do your job
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
klasszikus lenne Ronnie a Pats-ben.úgy legyen 😀
hirtelen nem lenne több sérülése, és lenyomna 3-4 PB idényt 😊briareos