New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mondjuk azért egy nyakamputáció elég érdekes lenne 😛

több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
WES-ről van valami hír? Nyaksérüléssel ment le, remélem nem komoly...Witchdoctor
Wes Welker was made available to reporters after leaving Saturday's preseason game with a neck injury, and ensured them that he is "okay."szaba
ez WW-t ismerve azt is takarhatja, hogy dejó-nem-kell-amputálni...😊Gyulus
+1

Én is ezen gondolkodtam, hogy nála azért ezt fenntartással kell kezelni, nem egy Brace...

több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 921 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kötelező program lesz:

http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/09000d5d821d0244/A-Football-Life-Bill-BelichickDoM
Akárcsak a Brady 6

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Kötelező program lesz:

http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/09000d5d821d0244/A-Football-Life-Bill-Belichick
több mint 14 éve
DoM!

Sanders cut után, szted van esély hogy lecsapunk Sharper-re? ill. lenne értelme esetleg Kaczur-t visszahozni az OL-be? ( sok pénz, vagy a sérülése az akadály?)GhostLead
Már nem tippelek, jósolok semmit. 😊 Szerintem max tartalék jön, kb. Ojinnaka szintű játékos, aki csak azért lesz keretben, ha valami történik 4 másik játékossal, legyen kit pályára küldeni.
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
A patspulpit.com szerint őket cutolták:
"Veterans LS Matt Katula, TE Garrett Mills, S James Sanders, CB Jonathan Wilhite and DL Kade Weston"
"First-year players WR Tyree Barnes and WR Darnell Jenkins"
"2011 seventh-round draft pick DB Malcolm Williams"
"Rookie free agents K Chris Koepplin, DE Clay Nurse and OL Mark Wetterer"

Ez 11 fő, de a végén még azt is hozzáteszi: "and the NFL Waiver Wire has Kettani as "cut" by the Patriots".
Illetve leigazolták ezt a hármast: S Ross Ventrone, LS James Dearth (megint valaki a Jetstől), WR Tiquan Underwood, így 82(81?) fő van rosteren, kedden 80 főre kell szűkíteni.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 502 — Ajmo Vatreni
DoM!

Sanders cut után, szted van esély hogy lecsapunk Sharper-re? ill. lenne értelme esetleg Kaczur-t visszahozni az OL-be? ( sok pénz, vagy a sérülése az akadály?)GhostLead
Azért az gyanus lehet Kaczurnál, hogy senkinek sem kellett, majd egy hónap FA után.
több mint 14 éve
GhostLead New England Patriots 295
DoM!

Sanders cut után, szted van esély hogy lecsapunk Sharper-re? ill. lenne értelme esetleg Kaczur-t visszahozni az OL-be? ( sok pénz, vagy a sérülése az akadály?)
több mint 14 éve
Ha már most reserve/PUP-ra kerülnek, akkor a hetedik hétig nem aktiválhatók. Az Reiss cikkéből nem világos, hogy jelenleg lehetőség van-e őket active/PUP-on hagyni, mert ebben az esetben bármikor levehetőek onnan.

http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4701131/revisiting-rules-of-pup-listDoM
Faulk, Cannon gyakorlatilag mindegy, hogy most vagy jövő héten megy oda,a két falember lehet kérdéses, de Wilfork, Haynesworth, Pryor, Warren, Richard mellett fura lenne, ha 0 edzés után, ők maradnának, a fenti felsorolásból meg egy vagy kettő repülne.
több mint 14 éve
"On Tiquan Underwood, Belichick cites his size (6-1, 183 pounds). Played alongside Kenny Britt at Rutgers. Team will take a look at him." (Reiss)

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
triangle 1 283
Patriots also announce signing of WR Tiquan Underwood and S Ross Ventrone.
több mint 14 éve
Underhill szerint őket vágták ki:

Safety James Sanders
Defensive lineman Clay Nurse
Wide receiver Darnell Jenkins
Wide receiver Tyree Barnes
Running back Eric Kettani (afene, pedig szorítottam neki)

80 főre kell szűkíteni.Gogo
Még öt név kell, hogy meglegyen a limit.DoM
A négy PUP-s és már csak egy.zinedine5
Ha már most reserve/PUP-ra kerülnek, akkor a hetedik hétig nem aktiválhatók. Az Reiss cikkéből nem világos, hogy jelenleg lehetőség van-e őket active/PUP-on hagyni, mert ebben az esetben bármikor levehetőek onnan.

http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4701131/revisiting-rules-of-pup-list
több mint 14 éve
triangle 1 283
Mills, Katula (!?), Koepplin, Weston, M. Williams és Wilhite (VÉGRE!!! 😀 😀 😀 )
több mint 14 éve

Safety James Sanders

Még öt név kell, hogy meglegyen a limit.DoM
A négy PUP-s és már csak egy.
több mint 14 éve

Safety James Sanders

Még öt név kell, hogy meglegyen a limit.
több mint 14 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Sanders cut meglepett. Úgy látszik most már kevés lett az hogy van esze a játékhoz.

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve

Safety James Sanders

80 főre kell szűkíteni.

több mint 14 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Sanders cut.
azért így elég vékony a depth. Ihedigbo játszott már meccsen? várhatunk tőle valamit?

hány főre kell most szűkíteni a keretet?

szerk: tyree barnes is távozik úgy tűnik

több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
WES-ről van valami hír? Nyaksérüléssel ment le, remélem nem komoly...Witchdoctor
Wes Welker was made available to reporters after leaving Saturday's preseason game with a neck injury, and ensured them that he is "okay."szaba
ez WW-t ismerve azt is takarhatja, hogy dejó-nem-kell-amputálni...😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 672
Wes Welker was made available to reporters after leaving Saturday's preseason game with a neck injury, and ensured them that he is "okay."
több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
WES-ről van valami hír? Nyaksérüléssel ment le, remélem nem komoly...

több mint 14 éve
Reiss is összegez.

But are the Patriots willing to reinvent the attack by turning to the ground when the passing game is knocked off its rhythm? And if they are willing, are they capable of pulling it off?

Those are questions to ponder after watching the becoming-too-familiar script that unfolded Saturday night.
http://espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/6904112/new-england-patriots-look-susceptible-defensive-pressure
több mint 14 éve
DoM!
Amúgy minden ugyanaz az OLine szisztémával mint tavaly, vagy csak én nézem a cseh2-t (már megint eltévedtem 😀) ?
Helmut Zimmer
Passz ellen nem láttam semmi kirívó változást. Sajnos van két gyenge pontunk: C, RG amit egy bizonyos szint felett nem lehet elmaszkolni, mert akkor meg a baloldal zuhan össze.

Nem tudom neked mi a véleményed, hogy a két OT mellett általánosságban az erős oldali guard posztja a legnehezebben játszható, ugyanakkor a leginkább alulértékelt teljesítményeket is ott lehet találni a támadófalban.

Ferguson és Mangold játéka ellenére is, a Jets fal végső stabilitását Brandon Moore adja.
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Avril mint lassított felvétel?
Érdekes.Bazzani
Mondom Millerhez képest, de hozzá képest bárki az! szóval sarkítottam! Amúgy semmi gondom Avrillal, csak Von Miller erősen Class of Demarcus Ware 😊Helmut Zimmer
Én amondó vagyok,hogy várjuk meg a tétmeccseket.
Nálunk is van pár preseason superstar.
Aztán éles meccsen meg betli.Bazzani
Én meg amondó, hogy várjunk a 3-4. hétig!
Ha van csapategység amelynek a munkáját leginkább leabálta a lockout, az az Oline! Egy ilyen csonka Offseason után azon csodálkoznék, ha nem dadognának az O-Linek, és a rókák már most dominálnák a D-linet.

DoM!
Amúgy minden ugyanaz az OLine szisztémával mint tavaly, vagy csak én nézem a cseh2-t (már megint eltévedtem 😀) ?
Valójában egyik pillanatról a másikra állt át a Pats 3-4 ről , egy nem hétköznapi 4-3-ra. Nem csodálkoznék, ha a hold the linet is feladná a csapat egy offseason alatt 😊
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Pedig az AFC ben nő növöget néhán nagyon cudar front.Helmut Zimmer
Hát igen, a Patsé is növöget, csak még pályán nem voltak mindannyian egyszerre, pre meccsen se.

Pedig meg fogjátok odani az tutti 😊Helmut Zimmer
Jó, hogy ilyen bizakodva tekintesz a jövőbe 😊.Gogo
Á így lesz, kikapunk 20 ponttal, mint mindig.... 😀