New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
+1ez WW-t ismerve azt is takarhatja, hogy dejó-nem-kell-amputálni...😊GyulusWES-ről van valami hír? Nyaksérüléssel ment le, remélem nem komoly...WitchdoctorWes Welker was made available to reporters after leaving Saturday's preseason game with a neck injury, and ensured them that he is "okay."szaba
Én is ezen gondolkodtam, hogy nála azért ezt fenntartással kell kezelni, nem egy Brace...

több mint 14 éve
Kötelező program lesz:Akárcsak a Brady 6
http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/09000d5d821d0244/A-Football-Life-Bill-BelichickDoM
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Kötelező program lesz:http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/09000d5d821d0244/A-Football-Life-Bill-Belichick
több mint 14 éve
DoM!Már nem tippelek, jósolok semmit. 😊 Szerintem max tartalék jön, kb. Ojinnaka szintű játékos, aki csak azért lesz keretben, ha valami történik 4 másik játékossal, legyen kit pályára küldeni.
Sanders cut után, szted van esély hogy lecsapunk Sharper-re? ill. lenne értelme esetleg Kaczur-t visszahozni az OL-be? ( sok pénz, vagy a sérülése az akadály?)GhostLead
több mint 14 éve
A patspulpit.com szerint őket cutolták:"Veterans LS Matt Katula, TE Garrett Mills, S James Sanders, CB Jonathan Wilhite and DL Kade Weston"
"First-year players WR Tyree Barnes and WR Darnell Jenkins"
"2011 seventh-round draft pick DB Malcolm Williams"
"Rookie free agents K Chris Koepplin, DE Clay Nurse and OL Mark Wetterer"
Ez 11 fő, de a végén még azt is hozzáteszi: "and the NFL Waiver Wire has Kettani as "cut" by the Patriots".
Illetve leigazolták ezt a hármast: S Ross Ventrone, LS James Dearth (megint valaki a Jetstől), WR Tiquan Underwood, így 82(81?) fő van rosteren, kedden 80 főre kell szűkíteni.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
DoM!Azért az gyanus lehet Kaczurnál, hogy senkinek sem kellett, majd egy hónap FA után.
Sanders cut után, szted van esély hogy lecsapunk Sharper-re? ill. lenne értelme esetleg Kaczur-t visszahozni az OL-be? ( sok pénz, vagy a sérülése az akadály?)GhostLead
több mint 14 éve
DoM!Sanders cut után, szted van esély hogy lecsapunk Sharper-re? ill. lenne értelme esetleg Kaczur-t visszahozni az OL-be? ( sok pénz, vagy a sérülése az akadály?)
több mint 14 éve
Ha már most reserve/PUP-ra kerülnek, akkor a hetedik hétig nem aktiválhatók. Az Reiss cikkéből nem világos, hogy jelenleg lehetőség van-e őket active/PUP-on hagyni, mert ebben az esetben bármikor levehetőek onnan.Faulk, Cannon gyakorlatilag mindegy, hogy most vagy jövő héten megy oda,a két falember lehet kérdéses, de Wilfork, Haynesworth, Pryor, Warren, Richard mellett fura lenne, ha 0 edzés után, ők maradnának, a fenti felsorolásból meg egy vagy kettő repülne.
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4701131/revisiting-rules-of-pup-listDoM
több mint 14 éve
"On Tiquan Underwood, Belichick cites his size (6-1, 183 pounds). Played alongside Kenny Britt at Rutgers. Team will take a look at him." (Reiss)
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
triangle
1 283
Patriots also announce signing of WR Tiquan Underwood and S Ross Ventrone.
több mint 14 éve
Ha már most reserve/PUP-ra kerülnek, akkor a hetedik hétig nem aktiválhatók. Az Reiss cikkéből nem világos, hogy jelenleg lehetőség van-e őket active/PUP-on hagyni, mert ebben az esetben bármikor levehetőek onnan.A négy PUP-s és már csak egy.zinedine5Underhill szerint őket vágták ki:Még öt név kell, hogy meglegyen a limit.DoM
Safety James Sanders
Defensive lineman Clay Nurse
Wide receiver Darnell Jenkins
Wide receiver Tyree Barnes
Running back Eric Kettani (afene, pedig szorítottam neki)
80 főre kell szűkíteni.Gogo
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4701131/revisiting-rules-of-pup-list
több mint 14 éve
triangle
1 283
Mills, Katula (!?), Koepplin, Weston, M. Williams és Wilhite (VÉGRE!!! 😀 😀 😀 )
több mint 14 éve
A négy PUP-s és már csak egy.Underhill szerint őket vágták ki:Még öt név kell, hogy meglegyen a limit.DoM
Safety James Sanders
több mint 14 éve
Underhill szerint őket vágták ki:Még öt név kell, hogy meglegyen a limit.
Safety James Sanders
több mint 14 éve
Sanders cut meglepett. Úgy látszik most már kevés lett az hogy van esze a játékhoz.
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Underhill szerint őket vágták ki:Safety James Sanders
80 főre kell szűkíteni.
több mint 14 éve
Sanders cut. azért így elég vékony a depth. Ihedigbo játszott már meccsen? várhatunk tőle valamit?
hány főre kell most szűkíteni a keretet?
szerk: tyree barnes is távozik úgy tűnik
több mint 14 éve
ez WW-t ismerve azt is takarhatja, hogy dejó-nem-kell-amputálni...😊WES-ről van valami hír? Nyaksérüléssel ment le, remélem nem komoly...WitchdoctorWes Welker was made available to reporters after leaving Saturday's preseason game with a neck injury, and ensured them that he is "okay."szaba
több mint 14 éve
WES-ről van valami hír? Nyaksérüléssel ment le, remélem nem komoly...WitchdoctorWes Welker was made available to reporters after leaving Saturday's preseason game with a neck injury, and ensured them that he is "okay."
több mint 14 éve
WES-ről van valami hír? Nyaksérüléssel ment le, remélem nem komoly...

több mint 14 éve
Reiss is összegez. But are the Patriots willing to reinvent the attack by turning to the ground when the passing game is knocked off its rhythm? And if they are willing, are they capable of pulling it off?http://espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/6904112/new-england-patriots-look-susceptible-defensive-pressure
Those are questions to ponder after watching the becoming-too-familiar script that unfolded Saturday night.
több mint 14 éve
DoM!Passz ellen nem láttam semmi kirívó változást. Sajnos van két gyenge pontunk: C, RG amit egy bizonyos szint felett nem lehet elmaszkolni, mert akkor meg a baloldal zuhan össze.
Amúgy minden ugyanaz az OLine szisztémával mint tavaly, vagy csak én nézem a cseh2-t (már megint eltévedtem 😀) ?
Helmut Zimmer
Nem tudom neked mi a véleményed, hogy a két OT mellett általánosságban az erős oldali guard posztja a legnehezebben játszható, ugyanakkor a leginkább alulértékelt teljesítményeket is ott lehet találni a támadófalban.
Ferguson és Mangold játéka ellenére is, a Jets fal végső stabilitását Brandon Moore adja.
több mint 14 éve
Én meg amondó, hogy várjunk a 3-4. hétig!Én amondó vagyok,hogy várjuk meg a tétmeccseket.Avril mint lassított felvétel?Mondom Millerhez képest, de hozzá képest bárki az! szóval sarkítottam! Amúgy semmi gondom Avrillal, csak Von Miller erősen Class of Demarcus Ware 😊Helmut Zimmer
Érdekes.Bazzani
Nálunk is van pár preseason superstar.
Aztán éles meccsen meg betli.Bazzani
Ha van csapategység amelynek a munkáját leginkább leabálta a lockout, az az Oline! Egy ilyen csonka Offseason után azon csodálkoznék, ha nem dadognának az O-Linek, és a rókák már most dominálnák a D-linet.
DoM!
Amúgy minden ugyanaz az OLine szisztémával mint tavaly, vagy csak én nézem a cseh2-t (már megint eltévedtem 😀) ?
Valójában egyik pillanatról a másikra állt át a Pats 3-4 ről , egy nem hétköznapi 4-3-ra. Nem csodálkoznék, ha a hold the linet is feladná a csapat egy offseason alatt 😊
több mint 14 éve
Á így lesz, kikapunk 20 ponttal, mint mindig.... 😀Pedig az AFC ben nő növöget néhán nagyon cudar front.Helmut ZimmerHát igen, a Patsé is növöget, csak még pályán nem voltak mindannyian egyszerre, pre meccsen se.
Pedig meg fogjátok odani az tutti 😊Helmut ZimmerJó, hogy ilyen bizakodva tekintesz a jövőbe 😊.Gogo