New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Sanders cut meglepett. Úgy látszik most már kevés lett az hogy van esze a játékhoz.

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Underhill szerint őket vágták ki:

Safety James Sanders
Defensive lineman Clay Nurse
Wide receiver Darnell Jenkins
Wide receiver Tyree Barnes
Running back Eric Kettani (afene, pedig szorítottam neki)

80 főre kell szűkíteni.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
Sanders cut.
azért így elég vékony a depth. Ihedigbo játszott már meccsen? várhatunk tőle valamit?

hány főre kell most szűkíteni a keretet?

szerk: tyree barnes is távozik úgy tűnik

több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
WES-ről van valami hír? Nyaksérüléssel ment le, remélem nem komoly...Witchdoctor
Wes Welker was made available to reporters after leaving Saturday's preseason game with a neck injury, and ensured them that he is "okay."szaba
ez WW-t ismerve azt is takarhatja, hogy dejó-nem-kell-amputálni...😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 295
WES-ről van valami hír? Nyaksérüléssel ment le, remélem nem komoly...Witchdoctor
Wes Welker was made available to reporters after leaving Saturday's preseason game with a neck injury, and ensured them that he is "okay."
több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
WES-ről van valami hír? Nyaksérüléssel ment le, remélem nem komoly...

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Reiss is összegez.

But are the Patriots willing to reinvent the attack by turning to the ground when the passing game is knocked off its rhythm? And if they are willing, are they capable of pulling it off?

Those are questions to ponder after watching the becoming-too-familiar script that unfolded Saturday night.
http://espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/6904112/new-england-patriots-look-susceptible-defensive-pressure
több mint 14 éve
DoM!
Amúgy minden ugyanaz az OLine szisztémával mint tavaly, vagy csak én nézem a cseh2-t (már megint eltévedtem 😀) ?
Helmut Zimmer
Passz ellen nem láttam semmi kirívó változást. Sajnos van két gyenge pontunk: C, RG amit egy bizonyos szint felett nem lehet elmaszkolni, mert akkor meg a baloldal zuhan össze.

Nem tudom neked mi a véleményed, hogy a két OT mellett általánosságban az erős oldali guard posztja a legnehezebben játszható, ugyanakkor a leginkább alulértékelt teljesítményeket is ott lehet találni a támadófalban.

Ferguson és Mangold játéka ellenére is, a Jets fal végső stabilitását Brandon Moore adja.
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Avril mint lassított felvétel?
Érdekes.Bazzani
Mondom Millerhez képest, de hozzá képest bárki az! szóval sarkítottam! Amúgy semmi gondom Avrillal, csak Von Miller erősen Class of Demarcus Ware 😊Helmut Zimmer
Én amondó vagyok,hogy várjuk meg a tétmeccseket.
Nálunk is van pár preseason superstar.
Aztán éles meccsen meg betli.Bazzani
Én meg amondó, hogy várjunk a 3-4. hétig!
Ha van csapategység amelynek a munkáját leginkább leabálta a lockout, az az Oline! Egy ilyen csonka Offseason után azon csodálkoznék, ha nem dadognának az O-Linek, és a rókák már most dominálnák a D-linet.

DoM!
Amúgy minden ugyanaz az OLine szisztémával mint tavaly, vagy csak én nézem a cseh2-t (már megint eltévedtem 😀) ?
Valójában egyik pillanatról a másikra állt át a Pats 3-4 ről , egy nem hétköznapi 4-3-ra. Nem csodálkoznék, ha a hold the linet is feladná a csapat egy offseason alatt 😊
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Pedig az AFC ben nő növöget néhán nagyon cudar front.Helmut Zimmer
Hát igen, a Patsé is növöget, csak még pályán nem voltak mindannyian egyszerre, pre meccsen se.

Pedig meg fogjátok odani az tutti 😊Helmut Zimmer
Jó, hogy ilyen bizakodva tekintesz a jövőbe 😊.Gogo
Á így lesz, kikapunk 20 ponttal, mint mindig.... 😀
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Pedig az AFC ben nő növöget néhán nagyon cudar front.
A lions jó, de a Lions két széle lassított felvétel a Von Miller, Doom pároshoz képest.(jó mondjuk a belseje erősen kezelhető) Haza nem beszélnék, de azt sem nagyon látom még, hogy Dareust -K Will- Edwards belső hármast hogy oldjátok meg (merriman addigra IRen lesz). Pedig meg fogjátok odani az tutti 😊Helmut Zimmer
Érdekes.Bazzani
Mondom Millerhez képest, de hozzá képest bárki az! szóval sarkítottam! Amúgy semmi gondom Avrillal, csak Von Miller erősen Class of Demarcus Ware 😊Helmut Zimmer
Én amondó vagyok,hogy várjuk meg a tétmeccseket.
Nálunk is van pár preseason superstar.
Aztán éles meccsen meg betli.

több mint 14 éve
Pedig az AFC ben nő növöget néhán nagyon cudar front.Helmut Zimmer
Hát igen, a Patsé is növöget, csak még pályán nem voltak mindannyian egyszerre, pre meccsen se.

Pedig meg fogjátok odani az tutti 😊Helmut Zimmer
Jó, hogy ilyen bizakodva tekintesz a jövőbe 😊.

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
A lions jó, de a Lions két széle lassított felvétel a Von Miller, Doom pároshoz képest.(jó mondjuk a belseje erősen kezelhető) Haza nem beszélnék, de azt sem nagyon látom még, hogy Dareust -K Will- Edwards belső hármast hogy oldjátok meg (merriman addigra IRen lesz). Pedig meg fogjátok odani az tutti 😊Helmut Zimmer
Érdekes.Bazzani
Mondom Millerhez képest, de hozzá képest bárki az! szóval sarkítottam! Amúgy semmi gondom Avrillal, csak Von Miller erősen Class of Demarcus Ware 😊
több mint 14 éve
Érdekes.

több mint 14 éve
A lions jó, de a Lions két széle lassított felvétel a Von Miller, Doom pároshoz képest.(jó mondjuk a belseje erősen kezelhető) Haza nem beszélnék, de azt sem nagyon látom még, hogy Dareust -K Will- Edwards belső hármast hogy oldjátok meg (merriman addigra IRen lesz). Pedig meg fogjátok odani az tutti 😊
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Logan MAnkins futás blokkolásban ligaelit. Pass protection terén khm, mondjuk azt, hogy átlagos/jó.

Do your job
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A draft előtt én szurkoltam, hogy behúzza a Pats, de azért a Raidersben se lett azonnal kezdő center, ha jól tudom.
A valóságban meg hiába látja az edzői stáb, hogy Koppen gyönge, idén senkire nem fogják leváltani.Gogo
A Giants SB bukta óta világosan látszott, hogy a belső hármas komoly D-line ellen nulla, semmit nem ér. Lehet arra építeni, hogy évente csak egyszer-kétszer találkozunk ilyen ellenféllel, és reméljük a PO-ban mindenki kiesik mielőtt velünk játszana VAGY minőségi játékos igazolni oda akár újoncot, akár veteránt.

Négy draft telt el azóta. A hangsúly nem Wizen van, hanem hogy semmit nem tett a csapat, hogy orvosolja a problémát. Négy draft.

4/123 Ohrnberger
6/205 Ted Larsen
5/138 Marcus Cannon

Ez a draftok termése belső falemberből 2008 óta, és Cannonra nyilván badarság lenne 2011-ben már építeni. Az Fa piacon meg csak tartalékokat kutat a csapat.

Nagyon kíváncsi vagyok az első hetek sérült reportokra és az IR-re, hogy ki hol fogja végezni, de nagyon remélem, hogy a 2/33 Dowling, 2/56 Vereen, 3/73 Ridley trió (3/74 Mallett-t csak azért nem veszem ide, mert "elfogadom", hogy kihagyhatatlan lehetőség volt a next franchise QB megszerzésére) igazolni fogja, hogy mennyire fontos részei lehetnek a csapatnak már 2011-ben. Különösen a futóknál, mert ha BJGE a goalline carry-ken kívül pályán lesz, akkor ennek a draftnak nem sok értelme volt.

Neal visszavonulása/sérülése miatt ez nagyon komoly mulasztásnak látszott akkor és látszik most is.DoM
DoM, az O-line-nal kapcsolatos érveiddel, véleményeddel teljesen egyetértek. (Abban nem vagyok biztos, hogy az világosan látszott, hogy a három PO bukta az O-line-nek köszönhető. Sokan, nagyon sokan a védelmet kárhoztatták.)
Ezzel együtt, a draft(politika) megítélése nem lehet egydimenziós, és ráadásul mi felmérhetetlenül nagy információhiányban szenvedünk, hogy pontos ítéletet hozhassunk. Fogalmunk sincs például a Brady-Koppen személyes kapcsolatról - azt pedig a tegnapi nap is bizonyította, hogy Brady bizalmi és teljesítmény szintje egyenes arányban áll, nagyon szoros korreláció mellett. Nem tudjuk a múltbéli, pillanatnyi és prognosztizált egészségi állapotot, például Conolly könyökéről.
Szóval, elképzelhető, hogy a FO megalapozott és indokolt döntéseket hozott, s persze az is, hogy Neked van igazad, s már 4 draft óta több erőforrást kellett volna áldozni az O-line-ra - komoly mulasztást követtek el. Elméletileg nekik van jobb esélyük.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
a belső hármas komoly D-line ellen nulla, semmit nem ér. DoM
Akkor Mankins szerinted is túlértékelt?Gogo
Ligaszinten biztosan, de tekintve,hogy milyen játékosok vannak körülötte, és projectben mögötte, nem volt más választása a csapatnak, mint újraszerződtetni, és az NFL-szinten való túlértékeltsége miatt ez drága is lett.
több mint 14 éve
a belső hármas komoly D-line ellen nulla, semmit nem ér. DoM
Akkor Mankins szerinted is túlértékelt?

több mint 14 éve
Ja mellesleg, az Ochocinco-büntetés az mi vicc volt? Mondjuk a Mankins-féle is, az utána lévőre ugyanúgy kellett volna repülnie, de hát nem ezen múlott.Wyatt
Az Ocho büntit és sem értettem. Szinte nekifutott a S (asszem Spievey) erre pass interference... 😀
Amúgy mostanában sokkal több a sárga zászló mint előtte.
Minden szarra dobálják.

több mint 14 éve
A draft előtt én szurkoltam, hogy behúzza a Pats, de azért a Raidersben se lett azonnal kezdő center, ha jól tudom.
A valóságban meg hiába látja az edzői stáb, hogy Koppen gyönge, idén senkire nem fogják leváltani.Gogo
A Giants SB bukta óta világosan látszott, hogy a belső hármas komoly D-line ellen nulla, semmit nem ér. Lehet arra építeni, hogy évente csak egyszer-kétszer találkozunk ilyen ellenféllel, és reméljük a PO-ban mindenki kiesik mielőtt velünk játszana VAGY minőségi játékos igazolni oda akár újoncot, akár veteránt.

Négy draft telt el azóta. A hangsúly nem Wizen van, hanem hogy semmit nem tett a csapat, hogy orvosolja a problémát. Négy draft.

4/123 Ohrnberger
6/205 Ted Larsen
5/138 Marcus Cannon

Ez a draftok termése belső falemberből 2008 óta, és Cannonra nyilván badarság lenne 2011-ben már építeni. Az Fa piacon meg csak tartalékokat kutat a csapat.

Nagyon kíváncsi vagyok az első hetek sérült reportokra és az IR-re, hogy ki hol fogja végezni, de nagyon remélem, hogy a 2/33 Dowling, 2/56 Vereen, 3/73 Ridley trió (3/74 Mallett-t csak azért nem veszem ide, mert "elfogadom", hogy kihagyhatatlan lehetőség volt a next franchise QB megszerzésére) igazolni fogja, hogy mennyire fontos részei lehetnek a csapatnak már 2011-ben. Különösen a futóknál, mert ha BJGE a goalline carry-ken kívül pályán lesz, akkor ennek a draftnak nem sok értelme volt.

Neal visszavonulása/sérülése miatt ez nagyon komoly mulasztásnak látszott akkor és látszik most is.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ja mellesleg, az Ochocinco-büntetés az mi vicc volt? Mondjuk a Mankins-féle is, az utána lévőre ugyanúgy kellett volna repülnie, de hát nem ezen múlott.

több mint 14 éve
Az facemask volt és meg is kaptuk érte a jogos 15 yd-os büntit. 😉kolok1972
Az igaz,de mintha az élő közvetítésben mutattak volna egy olyan ismétlést ahol Mankins is sisakra ütött/lökött.
De ez most mindegy.

több mint 14 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Az 1/24-re vagy 2/33-ra draftolt Wizt.DoM
Igen.erre gondoltam pl. a Ras-I pickkel.Most néztem újra a meccset,hogy DMC a Johnson elkapásnál,vagy Arrington a Scheffler TD.-nél mit csinált?? Azért 1,5 negyed alatt 200 passzolt yardot és benne 4 (!) 20+ os passzt beszopni... Suh viszont play után megütötte Mankinst.kolok1972
Mankins meg előtte L.Jacksont. 😉
Ha én játszanék fantasyt akkor Stafford lenne az irányítóm,brutális formában van.
Oda tudja és oda is meri dobni ahová akarja.
Mondjuk ilyen elkapóval mint CJ és egy olyan formában lévő elkapóval mint Burleson nincs is nehéz dolga.
Viszont az nagyon meglepett,hogy mennyire nem volt nálatok pass rush. :oBazzani
Az facemask volt és meg is kaptuk érte a jogos 15 yd-os büntit. 😉

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 14 éve
És kit raknak a helyére?Gogo
Az 1/24-re vagy 2/33-ra draftolt Wizt.DoM
Igen.erre gondoltam pl. a Ras-I pickkel.Most néztem újra a meccset,hogy DMC a Johnson elkapásnál,vagy Arrington a Scheffler TD.-nél mit csinált?? Azért 1,5 negyed alatt 200 passzolt yardot és benne 4 (!) 20+ os passzt beszopni... Suh viszont play után megütötte Mankinst.kolok1972
Mankins meg előtte L.Jacksont. 😉
Ha én játszanék fantasyt akkor Stafford lenne az irányítóm,brutális formában van.
Oda tudja és oda is meri dobni ahová akarja.
Mondjuk ilyen elkapóval mint CJ és egy olyan formában lévő elkapóval mint Burleson nincs is nehéz dolga.
Viszont az nagyon meglepett,hogy mennyire nem volt nálatok pass rush. :o