NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Múltkor írt a bérletesekkel kapcsolatban Reiss egy nagyon érdekes felvetést. Akinek szezonbérlete van, nehéz választás előtt áll, hisz ha nem tart igényt idén a bérletére, mert tart egy esetlegesen elmaradó szezontól, akkor 5 másik ember vár ugrásra készen, hogy megvegye helyette.Nem tudom hogy ha a szezon elmarad, akkor mi a bérletek, és eladott jegyek sorsa. Nem hinném, hogy csak úgy benyelik az árát.
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
😀
"Patriots season ticket-holders face a March 31 deadline to send in their payments, while no one knows whether the games which they are paying to attend will actually be played. Predictably, the fans aren’t happy.

Said Jay Turner, a Canadian Patriots fan, on Twitter: “After 10-plus years, I finally get OFF the wait list to the season ticket holder list to a zero game schedule.”" (Boston Herald)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
A legújabb Heti Válaszban (a Philipesben :lol😊 Meskó-interjú, megemlékezik a patriots.hu-ról és jövőre jön Magyarországra.Dzsokijuing
Nem akarod beszkennelni?
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 283 — Saturday Night Lights
A legújabb Heti Válaszban (a Philipesben :lol😊 Meskó-interjú, megemlékezik a patriots.hu-ról és jövőre jön Magyarországra.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
ami azért 2/1-nél elvárható 😊 amúgy Mikell szerintem simán érne 1/20 környékit is egy rb needes csapatnak

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
3 körös mock draft a Draft Breakdown-tól

Justin Houston
Leonard Hankerson
Mikel LeShour
Stefen Wisniewski
Kenrick Ellis
Tyler Sash

Igazából nem olyan rossz, bár én RB-t továbbra sem húznék első 3 körben, de LeShour-ra azt mondják, hogy akár 1. körös tehetség is lehet.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Meg lehet nézni valahol ezt a mockot összesítve?Gogo
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=1247
több mint 13 éve
Belső falembert akartam húzni a későbbi körökben, de valahogy mindig kimentek a jobbak, nagyot reachelni meg nem akartam.visi_b
Talán Beal helyett lehetett volna guard posztra húzni azon OT-k közül, akik nem biztos, hogy eredeti posztjukra elég atlétikusak a profik között. Vissza Bealhez: ő az, aki szerény véleményem szerint a Senior Bowlon és a Combine-on is teljesen leírta magát, és sikeresen lenullázta a draft értékét. Korábban tipikus tweenernek nézett DE/OLB posztra, de most semmilyen project keretében nem szeretném Foxboro közelében látni.
több mint 13 éve
Meg lehet nézni valahol ezt a mockot összesítve?

Kösz, DoM.

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
1. Castonzot én spec nagyon nem szeretem, nála csak Soldernek örülnék kevésbé az első körben...
Boston
Castonzoval nekem az a bajom, hogy nem látom RT-ként jól játszani, különösen futás ellen. Vagy bejön mint franchise LT vagy "mehet vissza a balettba ugrálni.." LT poszton meg az már részben bebizonyosodott, hogy Vollmer képes megoldani ezt a szerepkört. Minek kísérletezni a fal legfontosabb posztjával? Értem, hogy tavaly a fal jobb tagjai között volt, és ideális helyzetben akár maradhatna is ott, ezért ha OT-t húzunk, akkor én olyanra voksolnék, aki az alap pass protection képességei mellett futásban is képes lökni a csapat szekerén. Ezek után lehet úgy próbálkozni, hogy swing tackle-t választanak, ha beválik, akkor Vollmer marad RT, ha nem akkor az újonc megy oda, vagy jön pl. Carimi, aki inkább RT, mint LT alapból az NFL-ben.
több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Belső falembert akartam húzni a későbbi körökben, de valahogy mindig kimentek a jobbak, nagyot reachelni meg nem akartam.

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Megvolt a Mock draft játék. Ezt sikerült összehoznom:

1/17. New England Patriots: Anthony Castonzo, OT (Boston College)
1/28. New England Patriots: Mikel LeShoure, RB (Illinois)
2/1. New England Patriots: Cameron Heyward, DE (Ohio State)
2/28. New England Patriots: Jeremy Beal, OLB (Oklahoma)
3/10. New England Patriots: Ahmad Black, S (Florida)
3/28. New England Patriots: Shareece Wright, CB (USC)
4/28. New England Patriots: Ronald Johnson, WR (USC)
5/28. New England Patriots: Stanley Havili, FB (USC)
6/28. New England Patriots: Chris White, LB (Miss State)

Beal kicist lehet gáz, de tavaly se bírtam itt normális OLBt választani. Várom a savazást.visi_b
Nem savazás, csak a véleményem:
1. Castonzot én spec nagyon nem szeretem, nála csak Soldernek örülnék kevésbé az első körben...
2. RB nem akkora need, jöjjön inkább Ronnie Brown FA-ról ( ha lesz FA 😛 )
3. OK.
4. katasztrófa Beal eddigi offseason teljesítménye, szerintem nem jelent előrelépést
5. nagyon rendben
+ nem jött egyáltalán belső falember OG6C posztokra, pedig Neal visszavonulása, Koppen tavalyi produktuma, valamint a Mankins körüli szöszmötölés alapján ott elég vékonykák vagyunk...
Szóval nekem nem tetszik, de ez nem jelent semmit 😊

Do your job
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
én nagyjából reagáltam mindenre, de igyekezz, hogy GM-ben is megmaradjon dominanciánk 😀

több mint 13 éve
visi_b New England Patriots 738 — Comeback
Megvolt a Mock draft játék. Ezt sikerült összehoznom:

1/17. New England Patriots: Anthony Castonzo, OT (Boston College)
1/28. New England Patriots: Mikel LeShoure, RB (Illinois)
2/1. New England Patriots: Cameron Heyward, DE (Ohio State)
2/28. New England Patriots: Jeremy Beal, OLB (Oklahoma)
3/10. New England Patriots: Ahmad Black, S (Florida)
3/28. New England Patriots: Shareece Wright, CB (USC)
4/28. New England Patriots: Ronald Johnson, WR (USC)
5/28. New England Patriots: Stanley Havili, FB (USC)
6/28. New England Patriots: Chris White, LB (Miss State)

Beal kicist lehet gáz, de tavaly se bírtam itt normális OLBt választani. Várom a savazást.

több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

http://www.bostonherald.com/blogs/sports/rap_sheet/index.php/2011/03/10/brandon-meriweathers-lawyer-conducting-his-own-investigation-says-hes-confident-meriweather-is-innocent/#more-11744
azért ehhez a cikkhez überlazán választottak illusztrációt😀

más: Vödör az egyetem alatt is keveredett lövöldözős balhéba, nem ez lenne nála az első eset... szvsz nem lehet annyira súlyos a helyzet, nem csináltak belőle olyan iszonyat nagy hírverést
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Mi is volt azokkal a negatív hullámokkal, Moriarty?Gogo
Nekem megvolt. De Smith keresztülhúzta a számításomat.

több mint 13 éve
Mi is volt azokkal a negatív hullámokkal, Moriarty?

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Mintha év elején találgattunk volna itt, hogy mikor lehet elérhető a csapat számára Kettani és Barnes? A válasz megérkezett. Idén májustól akár felkerülhetnek a Pats rosterére is.DoM
Már ha a decertifikáció fényében lesz idén májusban a Pats-nek rostere, ugyebár. 😕

több mint 13 éve
Az azért kérdéses, hogy 2 év kihagyás milyen hatással volt rájuk. Gondolom a fizikai állapotuk tökéletes, hisz nem egy lányneveldében voltak szakácsok, henm katonai szolgálatukat nyomták.
több mint 13 éve
Mintha év elején találgattunk volna itt, hogy mikor lehet elérhető a csapat számára Kettani és Barnes? A válasz megérkezett. Idén májustól akár felkerülhetnek a Pats rosterére is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az a fura nekem a sztoriban, hogy 11 napja történt, nem egy eldugott sikátorban volt a lövöldözés, hanem szemtanúk előtt nem? És ezek után még mindig szabadlábon Vödör, ha ő volt?viito
Csak most sikerült a két sértettet meghallgatnia a nyomozóknak, így eddig semmi konkrét információjuk nem volt; az esetről is a kórház értesítette őket, így még helyszínük sem volt eddig...DoM
na de a szemtanuk?

közben elolvastam a közleményt. háát... azért 2 hét így is sok időnek tűnik (most függetlenül Vödörtől).
több mint 13 éve
az a fura nekem a sztoriban, hogy 11 napja történt, nem egy eldugott sikátorban volt a lövöldözés, hanem szemtanúk előtt nem? És ezek után még mindig szabadlábon Vödör, ha ő volt?viito
Csak most sikerült a két sértettet meghallgatnia a nyomozóknak, így eddig semmi konkrét információjuk nem volt; az esetről is a kórház értesítette őket, így még helyszínük sem volt eddig...
több mint 13 éve
triangle 1 283
az én legfrissebb infóim szerint most annyi a biztos, hogy ott volt, amikor a dolog történt.
ha megtámogatja a többi érintett tesót egy kisebb összeggel, akkor róla nem derül ki semmi turpisság 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az a fura nekem a sztoriban, hogy 11 napja történt, nem egy eldugott sikátorban volt a lövöldözés, hanem szemtanúk előtt nem? És ezek után még mindig szabadlábon Vödör, ha ő volt?
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Howe: Just spoke with an Orange County Sherriff: "Mr. Meriweather is not listed as a victim, suspect or witness" in any police report.triangle
Most pont ennek ellentétes információk jelentek meg:

http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4693859/police-meriweather-present-at-shooting

Azért elég gyanús a történet, csodálnám, ha ártatlan lenne Merryweather. Mondjuk én "elfogult" vagyok az irányában, ő gyakorlatilag az egyetlen Patriot, akit kifejezetten nem szeretek.

Szerk: még nem gyanúsított, de már meghallgatásra várják az ügyben.