NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Kezdődik a trade-találgatás is: állítólag a Chargers-t érdekli az 1/28. pick.GogoJöhet érte Shaun Phillips vagy Jackson 😛
több mint 13 éve
Kezdődik a trade-találgatás is: állítólag a Chargers-t érdekli az 1/28. pick.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Deny interpretációja kissé pontatlan. Dino Costa, a Sirius Mad Dog rádió műsorvezetője állítja "hiteles forrásból", hogy Meriweather lőtt. Dino úgy látszik riválisa ennek a sportfirkásznak, mert a fricska kibontakozik, miszerint Dino Meriweather két áldozatát halottnak titulálja annak ellenére, hogy ők üdvédjeik által Meriweathert nevezték meg az elkövetőkénte, ez pedig azt feltételezi, hogy élnek. Szóval csak óvatosan a "hiteles forrásokkal". 😉Afroamerikai, sok pénze van, kő buta stb. Sajnos én is eltudom róla képzelni. Kurvára nem lenne jó generálni még egy needet.FViktor93ha a barátai így nyilatkoznak, mit mondhatnak az ellenségei? 😊viitoCsupa szépet és jót...nem akarok ilyen barátokat már HA megbízható forrásból származik a hír. Lehet előítéletes vagyok, de Vödörről eltudom képzelni. 😐nDRo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Nem tudom, ki hogy van vele, én nem lennék túl boldog egy Pouncey picktől.Gogoén örülnék neki, de csak és kizárólag Guardként. Centernek ki van zárva. 1.körben fog elmenni, erre van egy söröm.
JT Daniels fan
több mint 13 éve
"Wes Bunting of the National Football Post produces the third version of his mock draft, and he envisions a scenario in which the Patriots select Wisconsin defensive end J.J. Watt at No. 17, and then come back with Baylor guard Danny Watkins at No. 28.Watt has been one of the most popular picks in analysts' mock drafts, with Bunting noting that he seems like a perfect fit for the Patriots.
As for Watkins, one of the interesting aspects of Bunting's projection is that the Patriots select him over Florida's Mike Pouncey.
"He’s a bit older than most prospects, but I don’t see that scaring the Patriots away in round one," Bunting writes of Watkins. "He’s a tough, mature kid with a good anchor at the point and sticks to blocks well through contact. Has a little Logan Mankins to his game."
Bunting previously had a Watt/Akeem Ayers combination to the Patriots. Ayers now goes 30th to the Jets.
ANALYSIS: Watkins is in a similar situation to Nick Kaczur in 2005, entering the league in his mid-20s. The Patriots didn't hesitate to draft Kaczur in the third round, so the age probably wouldn't be a factor this time around either, especially with Watkins and his strong intangibles. But assuming the Patriots were going interior offensive line there, it would be a mild surprise if the Patriots selected Watkins with Pouncey still on the board, because Pouncey is more of a center/guard, while Watkins is more of a guard/tackle. With center Dan Koppen entering the last year of his contract, the feeling here is that the Patriots would place added value on those center skills when looking at things from both a short- and long-term perspective." (Reiss, ESPN Boston)
Nem tudom, ki hogy van vele, én nem lennék túl boldog egy Pouncey picktől.
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Afroamerikai, sok pénze van, kő buta stb. Sajnos én is eltudom róla képzelni. Kurvára nem lenne jó generálni még egy needet.Csupa szépet és jót...nem akarok ilyen barátokat már HA megbízható forrásból származik a hír. Lehet előítéletes vagyok, de Vödörről eltudom képzelni. 😐nDRoMiután múlthéten azt jelentették ki, hogy Meriweather-nek semmi köze a lövöldözéses dologhoz, ma elvileg valami barátja közölte, hogy Meriweather lőtt egyenese. http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/03/17/report-meriweather-was-the-shooter/Denyha a barátai így nyilatkoznak, mit mondhatnak az ellenségei? 😊viito
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Csupa szépet és jót...nem akarok ilyen barátokat már HA megbízható forrásból származik a hír. Lehet előítéletes vagyok, de Vödörről eltudom képzelni. 😐Miután múlthéten azt jelentették ki, hogy Meriweather-nek semmi köze a lövöldözéses dologhoz, ma elvileg valami barátja közölte, hogy Meriweather lőtt egyenese. http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/03/17/report-meriweather-was-the-shooter/Denyha a barátai így nyilatkoznak, mit mondhatnak az ellenségei? 😊viito
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Miután múlthéten azt jelentették ki, hogy Meriweather-nek semmi köze a lövöldözéses dologhoz, ma elvileg valami barátja közölte, hogy Meriweather lőtt egyenese. http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/03/17/report-meriweather-was-the-shooter/Denyha a barátai így nyilatkoznak, mit mondhatnak az ellenségei? 😊
több mint 13 éve
Miután múlthéten azt jelentették ki, hogy Meriweather-nek semmi köze a lövöldözéses dologhoz, ma elvileg valami barátja közölte, hogy Meriweather lőtt egyenese. http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/03/17/report-meriweather-was-the-shooter/
több mint 13 éve
Höri értékelése a bowl.hu mock draftról:"Visi_b Patriots
1/17. Anthony Castonzo, OT (Boston College)
1/28. Mikel LeShoure, RB (Illinois)
2/1. Cameron Heyward, DE (Ohio State)
2/28. Jeremy Beal, OLB (Oklahoma)
3/10. Ahmad Black, S (Florida)
3/28. Shareece Wright, CB (USC)
4/28. Ronald Johnson, WR (USC)
5/28. Stanley Havili, FB (USC)
6/28. Chris White, LB (Miss State)
Ígéretes kezdés után Beal méretes mellényúlás, ötödik körös kaliber. A USC trió valószínűtlen, de a posztjaik megfelelnek az elvárásoknak, mondjuk Havilit nem igazán tudom elképzelni az itteni rendszerben. Chris White is felejtős, jobban ki lehetett volna használni azt a 6. kört.
Értékelés: B+"
Teljes értékelés
több mint 13 éve
A PFF véleménye a Patriots draftjáról illetve offseasonjáról:"New England Patriots: Just so you all know, I’m a Pats fan. I could ramble for pages about their needs and strengths, but I’ll save it. Instead, know this: the 2011 draft could either propel the Patriots into another dynasty mode, or make it so they don’t reach a Superbowl for the rest of Tom Brady’s career. The biggest area of need for the Pats is the pass rush. Without a really good pass rushing OLB, the Pats won’t win a Superbowl. Simple as that. In order to aid the pass rush, another gap-filling DE could be used as well. Guys like JJ Watt, Cameron Jordan, Cameron Heyward, Muhammad Wilkerson, Aldon Smith, Brooks Reed, Justin Houston are likely squarely on the radar for these 2 positions, and perhaps some mid round guys like Jabaal Sheard and Chris Carter as well. The other big need for the Pats is replenishment along the offensive line. Matt Light isn’t getting younger, Stephen Neal has retired (which is a bigger loss for the Pats than most realize), Logan Mankins’s status is totally up in the air, and Dan Koppen flat out sucks (-3.5 pass block grade, and I’d call him worse than that based on the eye test). With the Pats draft as loaded as it is, I would love a combo of OG, OT, DE, and OLB with their 1st 4 picks. Secondary needs include RB, WR and FS. However, knowing Bill Belichick, we’ll see the usual trades, low-key FA pickups and a BPA philosophy unless it’s something silly like QB in the 1st. A big part of the 2011 Pats fantasy keys rely on the draft since the Pats have the ability to go so many ways; just know that Belichick tends to have some loyalty to veterans, and as such, Wes Welker will still have PPR value, Tom Brady will have elite QB value, and even a guy like BenJarvus Green-Ellis will still see touches. I expect the young Pats TEs to keep improving, and all you dynasty folks should keep an eye on Taylor Price."
több mint 13 éve
Pro Football Weekly írója szerint Cameron Jordan után Jake Locker QB-t húzzuk. "Érdekes" felvetés 😊Mi lenne, ha a Patriots Cameron Jordan után húzna egy OLB-t és a 2. kör első pick-kel behúznák Wisniewski-t? 😉
A Sporting News egy sokkal konvencionálisabb jóslatot készített, itt is Cameron Jordan-t kapjuk, de utána Mikel Leshoure-ra esik a választása.viito
Vagy pl. Cameron Jordan; OLB/OT; Wisniewski; OT/OLB; egyéb draft? Én nagyon élném, főleg, ha lenne 2011-ben NFL...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Pro Football Weekly írója szerint Cameron Jordan után Jake Locker QB-t húzzuk. "Érdekes" felvetés 😊A Sporting News egy sokkal konvencionálisabb jóslatot készített, itt is Cameron Jordan-t kapjuk, de utána Mikel Leshoure-ra esik a választása.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megtalálták a gumicsontot az uborkaszezonra...az offseason ez alkalommal 1.5 évig fog tartani, szóval sok gumicsont lesz még itt :S
"an ESPN poll on whether the Pats should re-sign Randy Moss has 2,700 votes. 54 percent say yes. 46 percent say no" (Mike Reiss)Gogo
több mint 13 éve
Megtalálták a gumicsontot az uborkaszezonra..."an ESPN poll on whether the Pats should re-sign Randy Moss has 2,700 votes. 54 percent say yes. 46 percent say no" (Mike Reiss)
több mint 13 éve
A Randy Moss-saga avagy hogyan húzd le karriered hátralevő részét a WC-n...Nagyon remélem, hogy egyszer kiderül, valójában miért is küldték el.LordTamasŐ, vagy az ügynöke csinálta a hisztit az új szerződés miatt, hogy el akar menni (mint csali), erre elcserélték és jól meg...-ta!Egon bá
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon remélem, hogy egyszer kiderül, valójában miért is küldték el.LordTamasŐ, vagy az ügynöke csinálta a hisztit az új szerződés miatt, hogy el akar menni (mint csali), erre elcserélték és jól meg...-ta!
több mint 13 éve
Randy Moss on @KFANAM1130: "If you ask me where my heart and where I'm happy is .. I love Tom Brady and I love playing for coach Belichick."Az NFL.com-on írnak is részletesebben erről. Azért egy nagy bohóckodás... Nagyon remélem, hogy egyszer kiderül, valójában miért is küldték el. Tény, hogy jobbak lettünk a távozása után, de az is, hogy hiányzott egy megbízható mélységi célpont a PO-ban. Persze nem feltétlen Moss.
jönne már vissza, ilyen az amikor az ember megbánja amit csinál...
én biztos nem kockáztatnám a bérletemet. főleg ha tudom h visszakapom a pénzt...
az újságot kutatom én is ezerrel. 😊Danna
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81ec9f3e/article/return-to-new-england-would-be-just-fine-with-wr-moss?module=HP_headlines
több mint 13 éve
Randy Moss on @KFANAM1130: "If you ask me where my heart and where I'm happy is .. I love Tom Brady and I love playing for coach Belichick."jönne már vissza, ilyen az amikor az ember megbánja amit csinál...
én biztos nem kockáztatnám a bérletemet. főleg ha tudom h visszakapom a pénzt...
az újságot kutatom én is ezerrel. 😊
több mint 13 éve
Reiss folyamatosan retweeteli a bérletújításokkal kapcsolatos tweeteket. Gondolom tudatosan úgy válogatja össze, amelyiket kirakja, hogy vegyes legyen a felhozatal. Főleg a megújítást megerősítő vagy a várólistán évek óta ácsingózó (és most reménykedő) emberek "csipognak" a témában, de van olyan is közte, aki azt írta, hogy ez az utolsó éve, mert kezd a csapat egy fonnyadó almára hasonlítani.Persze van olyan is, aki írta, hogy nem vesz újabb szezonbérletet.
Azért jobban belegondolva, nagy dilemma lehet. Nem mindenki fizeti ki könnyen a bérletet, még ha majd vissza is kapja a pénzt esetleg, mert nem lesz szezon, akkor is lehet, hogy máshova is el tudja költeni azt a nem kevés lét.
több mint 13 éve
Igen, én is kerestem már, de én sem leltem.
több mint 13 éve
Biztos én keresem rosszul, de a hetivalaszponthu oldalon sehol nem találok olyan opciót, ahol az aktuális számot el lehetne olvasni teljes terjedelmében, a sport szekcióban pedig nincs ilyen cikk. Közvetlen linket tudnál adni?A héten neten elérhető lesz.DzsokijuingA legújabb Heti Válaszban (a Philipesben :lol😊 Meskó-interjú, megemlékezik a patriots.hu-ról és jövőre jön Magyarországra.DzsokijuingNem akarod beszkennelni?GRAFI
több mint 13 éve
A héten neten elérhető lesz.A legújabb Heti Válaszban (a Philipesben :lol😊 Meskó-interjú, megemlékezik a patriots.hu-ról és jövőre jön Magyarországra.DzsokijuingNem akarod beszkennelni?GRAFI
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Én a helyükben befizetném a bérlet árát és nem kockáztatnám meg, hogy várólistára csússzak jövőre (akár mondjuk 10 évre). Gondolom, a csapat nem kockáztatná meg, hogy csak úgy benyeli a bérlet árát, maximum az elmaradó szezon helyett meghosszabbítja egy évvel az érvényességet vagy valami ilyesmi.
(USA-ról lévén szó alighanem szénné perelnék a franchise-t egy bérletárral lehúzó, cserébe semmit se szolgáltató megoldás után)