NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
triangle 1 283
Howe: Just spoke with an Orange County Sherriff: "Mr. Meriweather is not listed as a victim, suspect or witness" in any police report.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vödör állítólag lelőtt két embert február végén.
remélhetőleg kamu, mert ha ez igaz...
cikktriangle
Én nem aggódom túlságosan. Majd ha megjelenik valami komolyabb oldalon, de nem látom esélyét annak, hogy valóságos legyen.Schleck
Boston Heralodon írnak már egy keveset az esetről, de csak annyit, hogy egyelőre nem kötik hozzá.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
cikktriangle
Én nem aggódom túlságosan. Majd ha megjelenik valami komolyabb oldalon, de nem látom esélyét annak, hogy valóságos legyen.

több mint 13 éve
triangle 1 283
cikk
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
Brady riói "táncikálása" az ESPN PTI című műsorában is bemutatásra került 😀 Nekem ég az arcom annyira gáz volt és most széles e nagyvilágon jó néhányan láthatták eme "csodát".
Sebaj! Nem ezért szeretjük.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bár egyetértek veled, hogy egy every down DL játékos sokat dobna a védelmünkön, egy olyan ember, aki nem kifejezetten csak run supportban vagy az irányító támadásában jeleskedik.

Ennek ellenére nem vagyok meggyőződve róla, hogy BB-ék is így gondolják, és nem valami féle olyan felállást akarunk alapból játszani, ahol Wright-Wilfork-T. Warren 3-as adja az alapot, és a többiekkel szinte bármilyen O#-hez tudunk igazodni.

Szerintem idén igen komoly érvágás volt, pont a két szélen a két sérülés, félek, hogy a FO bízik abban, hogy a borzasztó adaptív védőfalunk, rengeteg variációs lehetőséggel megold mindent, és a sok "jómunkásembert" előnyben részesíti egy igazi playmakerrel szemben.

Egyébként valahol ugyanilyen okokból vagyok kíváncsi a franchise WR kérdéskörben is, mert ott is elmondható, hogy kicsit olyan kártyás a csapat, sok a figurás lap, de nincs egy igazi ász, és egy várható Branch sérülés után könnyen 2006-ban találhatjuk magunkat.

Másrészt viszont pont a DB-knél mintha fordulni látszott volna ez a trend. A sok majdcsak beválik játékos után tavaly áldoztunk a posztra, és meg is van az eredménye.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A védőfalban arra kell törekedni, hogy every down player érkezzen.

Pryor és Wright személyében van két nagyon jó szituációs belső pass rusher. Ők egy-két meccsre át is vehetik Wilfork szerepét. Deaderick biztató, Brace-szel együtt velük az egyik end poszt hellyel-közzel megoldott. Kisebb kérdőjellel az elmúlt időszak gyakoribb sérülései, beavatkozásai miatt ott van T. Warren, aki posztján még mindig top3-5 játékosnak tartok.

Mellettük ott a két igazi veterán: Stroud és G. Warren, aki nagyon hasznos rotációs játékosok lehetnek.

Bónusznak olyan sérülés miatt ismeretlen tényezők, mint D. Richard és K. Weston.

Ez nem tűnik rossznak, csak hiányzik az egy impact játékos, aki meccsek sorsát fordíthatja meg. Egy nose tackle szerepénél fogva ilyen nálam nem lehet, Wilfork end poszton meg továbbra is hatástalan, és értelmetlen lépés.
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"Patriots safety Brandon Meriweather reached escalators in his contract that increase his base salary from $650,000 to $1.65 million for the 2011 season. His contract included up to $2.75 million in escalators for 2011."

Hiába, mégiscsak egy kétszeres Pro Bowler 😊 (meg a szerződés utolsó éve).

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
nem értek egyet
a ty warren, wilfork, g. warren (asszem marad)/stroud
deaderick/pryor (főleg pass rushban), brace/love, mike wright (főleg pass rushban, tavalyi sackleaderünk volt btw...)
bőven, nagyon bőven pont elégWyatt
igen, ha mindenki egészséges marad, akkor elkaristolunk ezzel a névsorral, de pont az elmúlt idény volt a bizonyíték rá, hogy ez egyáltalán nem biztos, így a legfontosabb meccsre gyakorlatilag elfogyott a D-line. egyébként én arra a dologra reagáltam, hogy kevés a minőségi ember az O-falban. szóval én fenntartom a véleményem: igaz ez a védőfalra is (bár igaz, itt legalább mennyiség az van).triangle
olyan nincs, hogy arra számítunk, hogy megint MINDENKI kiesik, ennyi erővel hozzunk el riverst brady mögé, mert mi van ha megint IR lesz...
én meg két elit, és egy nagyon jó kezdővel, és nagyon jó dephttel nem hiszem, hogy elkaristolgatni kéne...

több mint 13 éve
triangle 1 283
nem értek egyet
deaderick/pryor (főleg pass rushban), brace/love, mike wright (főleg pass rushban, tavalyi sackleaderünk volt btw...)
bőven, nagyon bőven pont elégWyatt
igen, ha mindenki egészséges marad, akkor elkaristolunk ezzel a névsorral, de pont az elmúlt idény volt a bizonyíték rá, hogy ez egyáltalán nem biztos, így a legfontosabb meccsre gyakorlatilag elfogyott a D-line. egyébként én arra a dologra reagáltam, hogy kevés a minőségi ember az O-falban. szóval én fenntartom a véleményem: igaz ez a védőfalra is (bár igaz, itt legalább mennyiség az van).
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azt azért nem mondanám, hogy nincs Wilfork-on kívül minőségi falemberünk, akinek élő szerződése van 2011-re. Bár nem tudom hogyan halad Ty Warren rehabja, de számomra ő minőségi, kezdő LDE és még 3 évig érvényes a szerződése és emlékeim szerint erre az időre kap 10m körül.

szerk.: megtaláltam az összeget. 2011: $3.1 million, 2012: $3.25 million, 2013: $3.9 million.gdavid
A támadó, nem pedig a védőfalra gondoltam.DoM
pedig ugyebár e tekintetben a védőfal sem áll sokkal jobban:

Vince Wilfork
Ty Warren
Marcus Stroud
Mike Wright
Ron Brace
Myron Pryor
Kyle Love
Brandon Deaderick
Darryl Richard
Kade Weston
Landon Cohen
Marlon Favorite
Eric Moore

ők azok, akiknek a következő szezonra szerződésük van. ebből minőségi, bármely csapatban stabil kezdő Wilfork mellett max Ty lenne, de ő meg az utóbbi években állandóan sérült. szóval szerintem a labda mindkét oldalán van gond a fallal.triangle
nem értek egyet
bőven, nagyon bőven pont elég

több mint 13 éve
triangle 1 283
Azt azért nem mondanám, hogy nincs Wilfork-on kívül minőségi falemberünk, akinek élő szerződése van 2011-re. Bár nem tudom hogyan halad Ty Warren rehabja, de számomra ő minőségi, kezdő LDE és még 3 évig érvényes a szerződése és emlékeim szerint erre az időre kap 10m körül.

szerk.: megtaláltam az összeget. 2011: $3.1 million, 2012: $3.25 million, 2013: $3.9 million.gdavid
A támadó, nem pedig a védőfalra gondoltam.DoM
pedig ugyebár e tekintetben a védőfal sem áll sokkal jobban:

Vince Wilfork
Ty Warren
Marcus Stroud
Mike Wright
Ron Brace
Myron Pryor
Kyle Love
Brandon Deaderick
Darryl Richard
Kade Weston
Landon Cohen
Marlon Favorite
Eric Moore

ők azok, akiknek a következő szezonra szerződésük van. ebből minőségi, bármely csapatban stabil kezdő Wilfork mellett max Ty lenne, de ő meg az utóbbi években állandóan sérült. szóval szerintem a labda mindkét oldalán van gond a fallal.
több mint 13 éve

A támadó, nem pedig a védőfalra gondoltam.
több mint 13 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
Most ezen a képen melyik Brady? 😀

Én ugyan nagy Brady fan vagyok, de ez azért már a legalja...
Érdekes ízlése van a kedves szupermodellnek, hogy nem hagyja levágatni a haját.Ace7
még egy kicsit növeszt rajta, és egészen jó lesz:
http://featuresblogs.chicagotribune.com/photos/uncategorized/timlyla2.jpg 😀viito
Jesszusom jöjjön már az a draft...Boston
csak hogy fokozzam 😊

http://www.youtube.com/watch?v=fZTTcR4LrV8&feature=player_embedded
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

sportsillustrateden találtam. A riói karneválon készült :/ 😀 egyre hosszabb.gerle

Érdekes ízlése van a kedves szupermodellnek, hogy nem hagyja levágatni a haját.Ace7
http://featuresblogs.chicagotribune.com/photos/uncategorized/timlyla2.jpg 😀viito
Jesszusom jöjjön már az a draft...

Do your job
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igazság szerint ennél már csak jobb lehet szerény véleményem szerint.

Most látom csak mindketten reklám pólóban vannak, ők már tudják, hogy nem lesz szezon és így egészítik a ki a kasszát? 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

sportsillustrateden találtam. A riói karneválon készült :/ 😀 egyre hosszabb.gerle

http://featuresblogs.chicagotribune.com/photos/uncategorized/timlyla2.jpg 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Érdekes ízlése van a kedves szupermodellnek, hogy nem hagyja levágatni a haját.
több mint 13 éve
Light interjú, benne arról, hogyan képzeli el a jövőt:
I hope [to be back]. If you’re fortunate to play somewhere for 10 years, and you’re going and looking for another contract, you’d like to finish it somewhere that you have familiarity and you know the people. I’ve been a big fan of this organization and what they’ve done, but it is a business. I’m very cognizant of that fact and understand that. They have decisions they have to make and I have decisions I have to make. If we can find a common ground, I’d love to be back.

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
(...) Bár nem tudom hogyan halad Ty Warren rehabja, (...)gdavid
Ha az egészségügyi kockázatokat nézzük, arra sincsen garancia, hogy ő a 2009 évi színvonalon fog játszani 2011-ben (ha lesz ugye szezon).

több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan

szerk.: megtaláltam az összeget. 2011: $3.1 million, 2012: $3.25 million, 2013: $3.9 million.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Seymourra pedig nem mondtam sehol, hogy teljesen tropa volt. Elég az, ha az orvosi team azt mondta, hogy 30-40% esély van arra, hogy soha ne legyen a régi. Akkor máris másként fest egy 1. körös trade lehetősége, még akkor is, ha a másik oldalt 60-70% annak az esélye, hogy simán végigtol pár szezont.viito
A játék ezen részébe is nagyon jó lenne belátni, de sajnos ez meghaladja a képességeinket. Nekem csak keserűbbé tette a trade tényét, hogy Sey 2008-ban karriercsúcsot állított be sackszámban, az utolsó meccs kivételével folyamatosan pályán volt, és a védelem egyik meghatározó játékosa. A hátsérülés ami akkor a Bills elleni évadzárón pályán kívül tartotta meg, elsőre fenyegetően hangzik, de nem emlékszem, hogy a TC alatt ennek még lett volna hatása (szerk.: visszakerestem a TC első felében nem edzett).DoM
szvsz big Sey sérülékeny játékos volt, mindig küzdött valamivel. Ebből gondolom, hogy esetleg orvosi okai is lehettek. Egyébként igazad van, ebbe sosem látunk bele, mindösszesen arra akartam célozni, hogy számos olyan oka lehet az FO döntésének a pénzen kívül, amit majd max BB 20 év múlva megjelenő emlékirataiból tudunk meg.

Én amúgy továbbra is leginkább azon vagyok, hogy Seymour igényei és a Patriots lehetőségei (most függetlenül attól, hogy tényleg nem volt $ vagy csak nem akarták kifizetni neki) messze voltak egymástól, és így mennie kellett.

Másrészt továbbra is tartom, hogy ebből a csapatból az elmúlt években nem ő hiányzott a legjobban. A kulcs pillanatokban mindig az O#-el volt gond (nem akarom azt mondani, hogy Bradyvel, mert akkor előjön Sláger Tíbó szalonzenekara 😊)
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Seymourra pedig nem mondtam sehol, hogy teljesen tropa volt. Elég az, ha az orvosi team azt mondta, hogy 30-40% esély van arra, hogy soha ne legyen a régi. Akkor máris másként fest egy 1. körös trade lehetősége, még akkor is, ha a másik oldalt 60-70% annak az esélye, hogy simán végigtol pár szezont.viito
Én nem tudom mit mondott az orvosi stáb, de ha ezt mondta akkor tévedett.
De mivel nem tudjuk mi zajlott a háttérben csak találgathatunk: Az én meglátásom szerint Seymournak azért kellett mennie, mert 3 meghatározó játékos szerződése járt le egyszerre. Az FO pedig Wilforkra tette a voksát, ami Vince teljesítményét tekintve egyáltalán nem tűnik rossz döntésnek. Ettől függetlenül nálam Seymour volt annak a védelemnek a "zsenije".

Do your job
több mint 13 éve
A játék ezen részébe is nagyon jó lenne belátni, de sajnos ez meghaladja a képességeinket. Nekem csak keserűbbé tette a trade tényét, hogy Sey 2008-ban karriercsúcsot állított be sackszámban, az utolsó meccs kivételével folyamatosan pályán volt, és a védelem egyik meghatározó játékosa. A hátsérülés ami akkor a Bills elleni évadzárón pályán kívül tartotta meg, elsőre fenyegetően hangzik, de nem emlékszem, hogy a TC alatt ennek még lett volna hatása (szerk.: visszakerestem a TC első felében nem edzett).
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Arról pedig, hogy egy csapat kiad e 1. körös picket egy játékosért, akinek az egészségügyi állapota nem 100%:
Sebastian Janikowski és Jamarcus Russel 😂
Azt is nehezen hinném, hogy egy csapat kiad 1. körös picket egy project DT-ért és egy place kickerért 😛viito
Értem, de nekik sztem nem voltak egészségügyi/fizikális problémáik. Az, hogy Jamarcusnál később lettek, inkább személyiségi okokra vezethető vissza ( konkrétan kiba lusta).
Az idő pedig egyértelműen a RAiderst igazolta a tekintetben, hogy Seymour egészségével nem volt semmi gond. HA lett volna, nem veszik meg... Én legalább is azt gondolom, hogy komoly sérüléssel küszködő játékosért nem adnak ilyen picket. Az, hogy valaki nem válik be és kidobott pick lesz belőle az más tészta.Boston
Félreérthetően fogalmaztam, JMR-nek és Jankowskinak nem egészségügyi problémája volt, de:

Az a csapat, amelyik kiad 1. körös picket egy kickerért...
Az a csapat, amelyik kiad 1. körös picket egy zsírdisznó QB-ért
Az akár egy kockázatos EÜ állapotú játékosért is kidobhat egy 1. körös picket.

Seymourra pedig nem mondtam sehol, hogy teljesen tropa volt. Elég az, ha az orvosi team azt mondta, hogy 30-40% esély van arra, hogy soha ne legyen a régi. Akkor máris másként fest egy 1. körös trade lehetősége, még akkor is, ha a másik oldalt 60-70% annak az esélye, hogy simán végigtol pár szezont.