New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
triangle
1 283
Tate a következő, ez is lógott a levegőben :rolleyes:
több mint 14 éve
Értem. Akkor biztos így van... Rengeteg különbség lehet egy hatodik körös és undrafted játékos tehetségének a megítélésében...Nem tök mind1, hogy 6-ik körös, vagy UDFA, ha egyszer beválik?Bostonnekem mindegy, de arról cikkeznek sokat általában, hogy mi (és még 1-2 csapat) milyen bravúrosan halászunk UDFA-kat.triangle
Do your job
több mint 14 éve
triangle
1 283
Nem tök mind1, hogy 6-ik körös, vagy UDFA, ha egyszer beválik?Bostonnekem mindegy, de arról cikkeznek sokat általában, hogy mi (és még 1-2 csapat) milyen bravúrosan halászunk UDFA-kat.
több mint 14 éve
Nem tök mind1, hogy 6-ik körös, vagy UDFA, ha egyszer beválik?
Do your job
több mint 14 éve
na igen úgy néznek ki a hátsó köröseink, hogy úgyis muszáj húzni vkit.éha értelmesen lőnénk el a hátsó körös pickeket, nem lehetne menőzni az UDFA számainkkal. :cool: :/trianglede az ideiből is a hátsóbb körösöket már most kivágtuk, jó ők még visszajöhetnek PS-bemascheranoCarter és Williams a draft pillanatában kuka volt. Kár volt a repjegy, amiért a keleti partra hozták őket... 😛DoM
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
triangle
1 283
ha értelmesen lőnénk el a hátsó körös pickeket, nem lehetne menőzni az UDFA számainkkal. :cool: :/de az ideiből is a hátsóbb körösöket már most kivágtuk, jó ők még visszajöhetnek PS-bemascheranoCarter és Williams a draft pillanatában kuka volt. Kár volt a repjegy, amiért a keleti partra hozták őket... 😛DoM
több mint 14 éve
mit szól ehhez a vödör fan klub?
több mint 14 éve
Én biztos túl optimista vagyok, de úgy gondolom Chung posztját Ihedigbo megtudja oldani. Nem feltétlenül azona színvonalon, de hát ezért backup. De hogy ki fog kezdeni FS poszton, arról lövésem sincs. Az Öreg biztos tudja, minden esetre ő draftolta 😀Szerk.: Megjegyzem abban sem vagyok biztos, hogy nem Chung fog játszani Vödör posztján és mondjuk Ihedigbo vagy más a box mögött...
Do your job
több mint 14 éve
de az ideiből is a hátsóbb körösöket már most kivágtuk, jó ők még visszajöhetnek PS-bemascheranoCarter és Williams a draft pillanatában kuka volt. Kár volt a repjegy, amiért a keleti partra hozták őket... 😛
több mint 14 éve
triangle
1 283
twitterről: After he cut milloy and they won SB I trust BB 100%a baj ezzel csak az, hogy annak ellenére, hogy korábban tényleg sok zseniális döntést hozott BB (mert ekkora mák nincs a világon), az utóbbi években a rossz döntések kerültek erős túlsúlyba (14-2 ide vagy oda)
több mint 14 éve
The Patriots' 2007 draft is now a complete wash. No one left. That was four years ago with no regime change...triangleez egy sikeres draft volt... :rolleyes:
több mint 14 éve
de az ideiből is a hátsóbb körösöket már most kivágtuk, jó ők még visszajöhetnek PS-be
több mint 14 éve
triangle
1 283
The Patriots' 2007 draft is now a complete wash. No one left. That was four years ago with no regime change...
több mint 14 éve
vagy talán még sakkozunk azzal hátha vki van a listánkon aki más csapatnál a cut sorsára jutAkit 2021-ben draftolunk a 32 első körös pickünk egyikével... Röhej.Inkább nem mondok semmit. :rolleyes:DoMPedig érdekelne, McGowan, Page, Sanders, Vödör távozott a keretből tavalyhoz képest (jó, McGowan IR volt tavaly), ez azért elég durva tisztogatás. Ki lesz egyáltalán a másik kezdő Chung mellett?somoskovig
Nem arról van szó, hogy Meriweathert bármire is lehetne használni a secondaryben, de nem az utolsó pillanatban zavarjuk el, amikor már minden más opciót is sikerült elküldeni a keretből. Darren Sharper fog tippre érkezni. Addig meg Barrett-Chung és imádkozni lehet, hogy ne sérüljön meg egyikük sem.DoM
több mint 14 éve
triangle
1 283
majd játszunk 3 db-vel, a 4-3-ra átállás után ez már gyerekjáték lesz 😐 (mé' nincs facepalm szmájli)
több mint 14 éve
vagy csak simán elborult az agy a PS meccsek látván mit műveltek a safetykInkább nem mondok semmit. :rolleyes:DoMPedig érdekelne, McGowan, Page, Sanders, Vödör távozott a keretből tavalyhoz képest (jó, McGowan IR volt tavaly), ez azért elég durva tisztogatás. Ki lesz egyáltalán a másik kezdő Chung mellett?somoskovig
több mint 14 éve
Akit 2021-ben draftolunk a 32 első körös pickünk egyikével... Röhej.Inkább nem mondok semmit. :rolleyes:DoMPedig érdekelne, McGowan, Page, Sanders, Vödör távozott a keretből tavalyhoz képest (jó, McGowan IR volt tavaly), ez azért elég durva tisztogatás. Ki lesz egyáltalán a másik kezdő Chung mellett?somoskovig
Nem arról van szó, hogy Meriweathert bármire is lehetne használni a secondaryben, de nem az utolsó pillanatban zavarjuk el, amikor már minden más opciót is sikerült elküldeni a keretből. Darren Sharper fog tippre érkezni. Addig meg Barrett-Chung és imádkozni lehet, hogy ne sérüljön meg egyikük sem.
több mint 14 éve
Inkább nem mondok semmit. :rolleyes:DoMPedig érdekelne, McGowan, Page, Sanders, Vödör távozott a keretből tavalyhoz képest (jó, McGowan IR volt tavaly), ez azért elég durva tisztogatás. Ki lesz egyáltalán a másik kezdő Chung mellett?
több mint 14 éve
Inkább nem mondok semmit. :rolleyes:
több mint 14 éve
nagyon nagy tisztogatásban vagyunk
több mint 14 éve
RT @shalisemyoung: Pats are trying to trade Brandon Meriweather, according to 2 sources. If they can't, likely to part waysDannameg is volt a cut. ki lesz a kezdő? így még kevésbé értem a Sanders cutot.
több mint 14 éve
Vödör cut
több mint 14 éve
RT @shalisemyoung: Pats are trying to trade Brandon Meriweather, according to 2 sources. If they can't, likely to part waysnem jött össze, kiraktuk Vödört.
több mint 14 éve
Sammy Morris cuthttp://espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/6925864/new-england-patriots-release-veteran-running-back-sammy-morris

JT Daniels fan
több mint 14 éve
én megfordítanám, szerintem Anderson nem lesz rosszabb, mint Moore volt. és Moore sem hozott volna soha 7-8 sacket (oké, ő több mindenre volt használható. de arra most van más, szóval én egyetértek a döntéssel)triangleAndersonban legalább ott van, hogy talán hatékony 3rd down rusher lesz. Moore-nál meg gyakorlatilag nincs upside, amiről beszélni lehetett. Vakok közt a félszemű volt, de így, hogy Carter és Ellis a két kezdő end semmi szükség rá.
Legalább amiatt nem kell aggódni, hogy Markell Cartert vajon be tudják-e csempészni a PS-be a többi csapat elől. 😛