New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Inkább nem mondok semmit. :rolleyes:DoM
Pedig érdekelne, McGowan, Page, Sanders, Vödör távozott a keretből tavalyhoz képest (jó, McGowan IR volt tavaly), ez azért elég durva tisztogatás. Ki lesz egyáltalán a másik kezdő Chung mellett?somoskovig
vagy csak simán elborult az agy a PS meccsek látván mit műveltek a safetyk

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Pedig érdekelne, McGowan, Page, Sanders, Vödör távozott a keretből tavalyhoz képest (jó, McGowan IR volt tavaly), ez azért elég durva tisztogatás. Ki lesz egyáltalán a másik kezdő Chung mellett?somoskovig
Akit 2021-ben draftolunk a 32 első körös pickünk egyikével... Röhej.

Nem arról van szó, hogy Meriweathert bármire is lehetne használni a secondaryben, de nem az utolsó pillanatban zavarjuk el, amikor már minden más opciót is sikerült elküldeni a keretből. Darren Sharper fog tippre érkezni. Addig meg Barrett-Chung és imádkozni lehet, hogy ne sérüljön meg egyikük sem.
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 192 — Chiefs GM
Pedig érdekelne, McGowan, Page, Sanders, Vödör távozott a keretből tavalyhoz képest (jó, McGowan IR volt tavaly), ez azért elég durva tisztogatás. Ki lesz egyáltalán a másik kezdő Chung mellett?

több mint 14 éve
Inkább nem mondok semmit. :rolleyes:
több mint 14 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
nagyon nagy tisztogatásban vagyunk

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
MattMiller New England Patriots 396 — Jerod Mayo fan
RT @shalisemyoung: Pats are trying to trade Brandon Meriweather, according to 2 sources. If they can't, likely to part waysDanna
meg is volt a cut. ki lesz a kezdő? így még kevésbé értem a Sanders cutot.

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Vödör cut
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
RT @shalisemyoung: Pats are trying to trade Brandon Meriweather, according to 2 sources. If they can't, likely to part ways

nem jött össze, kiraktuk Vödört.
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Sammy Morris cut
http://espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/6925864/new-england-patriots-release-veteran-running-back-sammy-morris

JT Daniels fan
több mint 14 éve
én megfordítanám, szerintem Anderson nem lesz rosszabb, mint Moore volt. és Moore sem hozott volna soha 7-8 sacket (oké, ő több mindenre volt használható. de arra most van más, szóval én egyetértek a döntéssel)triangle
Andersonban legalább ott van, hogy talán hatékony 3rd down rusher lesz. Moore-nál meg gyakorlatilag nincs upside, amiről beszélni lehetett. Vakok közt a félszemű volt, de így, hogy Carter és Ellis a két kezdő end semmi szükség rá.

Legalább amiatt nem kell aggódni, hogy Markell Cartert vajon be tudják-e csempészni a PS-be a többi csapat elől. 😛
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Tate-től nem egy gyengébb preseason miatt kéne megválni, ha túl sok lesz a receiver, hanem mert konkrétan szar volt eddig végig nálunk. Visszafutások idén pedig nem érnek már annyit.
Ha elfér ennyi ember innen, akkor maradjon, de senki mást nem raknék ki az ötösből miattaWyatt
Tavaly volt de facto a rookie-éve, szvsz nem érezték egymást annyira Tommal plusz inkonzisztens volt. Az azért erős túlzás, hogy mindvégig szar volt szerencsétlen...😀Gyulus
Hát sajnos azt kell mondjam, hogy Tate konzisztensen szar volt. Én biztos nem venném egy kalap alá Deionnal, még akkor sem ha az utóbbi nem a szívem a csücske... Azért sajnálom mert igazi underdog volt HAkeem Nicks mellett a TAr Heels-ből, kiba sok potenciállal 😕 De ez marha kevés, még Slatertől is többet láttunk eddig. Ráadásul tavaly ott volt a lehetősége, nem volt Moss, nem volt normális második elkapó Branch mögött.

Do your job
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ja nem, csak előbb még volt előtte egy denveri poszt, hogy Gronko cut 😀 Csak tetszett

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Őőő 😀Wyatt
Engem is megrázott. 😊
több mint 14 éve
Őőő 😀

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Lavaris, Silvestro cut
több mint 14 éve
Egy-két meccset kapott, akkor hozott kettőt úgy, hogy csak csereként játszott. PS-ben sem volt gyenge, jött az oldaláról a nyomás, csak sackje nem volt. Én sajnálom, de innentől bízunk Neóban 😊

több mint 14 éve
triangle 1 283
én megfordítanám, szerintem Anderson nem lesz rosszabb, mint Moore volt. és Moore sem hozott volna soha 7-8 sacket (oké, ő több mindenre volt használható. de arra most van más, szóval én egyetértek a döntéssel)
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 862 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Fresh Prince.. pardon Tiquan Underwood - cut.
több mint 14 éve
Érdekes, nagyon remélem, hogy Anderson legalább 7-8 sacket szerez, különben hülyeség volt

több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
na, itt az első kisebb meglepetés: kivágtuk Eric Moore-t :/triangle
Akkor Anderson marad, mellete Carter, Cunnie, Ellis. Részemről Anderson sem mutatott többet 😐
több mint 14 éve
triangle 1 283
na, itt az első kisebb meglepetés: kivágtuk Eric Moore-t :/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyébiránt, szvsz, pillanatok alatt elvékonyodhat az RB depth is.

Két újonc eléggé kiszámíthatatlan, hogy mennyire bírja majd megúszni sérülések (rásérülések) nélkül, Woodhead is ha tényleg lesz ST-ben is, akkor még egy játékelem, ahol összeszedhet egy sérülést is (lásd a Bucs ellen), és akkor ott állunk az ügyvédi irodával backfielden, és pont.

Valami miatt, pl. én Caleb King-ért erősebben harcoltam volna (állítólag a Supplemental Draft után 15 csapat érdeklődött iránta, köztük mi is). Én láttam volna benne fantáziát, mint kb. 4-5. számú futó, aki később akár előrébb léphetett volna, és különösebben nem is került volna sokba (nem mintha a cap alatt ne lenne hely...)
több mint 14 éve
PredatorAbsolute New England Patriots Florida Gators 42
Cannon már reserve/NFI-n van, az ő helyére hoztuk Moldent.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Patriots cut rookie DE Markell Carter

elkezdődött...
éjfélig még 15 további név (feltételezve, hogy Faulk, Brace és Deaderick megy reserve/PUP-ra)triangle
én úgy számoltam, hogy ha ők hárman tényleg PUP-ba mennek, akkor már csak 14 embert kell cutolni - de ezen aligha veszünk össze.

sőt, ha jól tudom, még Cannon is az aktív rosterhez tartozik, szóval ha őt is átteszük PUP-ra (rosszabb esetben IR-re), akkor máris csak 13.
több mint 14 éve
triangle 1 283
Patriots cut rookie DE Markell Carter

elkezdődött...
éjfélig még 15 további név (feltételezve, hogy Faulk, Brace és Deaderick megy reserve/PUP-ra)