New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Gurode vajh' bevethető RG poszton is?Vödörrel kapcsolatban nekem is hasonló gondolataim vannak.
mert akkor igazán jöhet, iszonyat nincs depth, istenigazán csak akkor lennék nyugodt, ha Conolly lenne a híres-neves-hatodik-falemberünk😊
Big Allel is lenne közös téma, az tuti😊
nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy Tate-Branch (nulla-azaz-nulla-elkapás-preseasonban és ST-ben is használhatlan), Manieri, Ohrnberger, Wright-Moore-M. Anderson, Molden-Butler bagázsból vajh' kiket vágunk ki....
Vödör nagy kérdés még, könnyen lehet h agybafőbe áruljuk, ahogy csak lehet...Gyulus
Gurode, ha jó ide, mindnképpen kéne.
Maneri 4. tackleként szerintem marad. Ohr függhet Gurodetól és Wendell állapotától. Nálam Moore > Anderson, A Molden, Butler duót nehéz eldönteni. 2. körösként Butler bust ez nem kérdés, viszont a másikból semmit nem láttunk.
Amit én Tateből tavaly és az idei preben láttam receiverként nem elég, St-be meg már nem kell. Ha az edzők látnak benne potenciált, akkor gondolom marad, de semmi olyat nem csinált eddig ami miatt maradnia kéne.
több mint 14 éve
Tate-től nem egy gyengébb preseason miatt kéne megválni, ha túl sok lesz a receiver, hanem mert konkrétan szar volt eddig végig nálunk. Visszafutások idén pedig nem érnek már annyit.Tavaly volt de facto a rookie-éve, szvsz nem érezték egymást annyira Tommal plusz inkonzisztens volt. Az azért erős túlzás, hogy mindvégig szar volt szerencsétlen...😀
Ha elfér ennyi ember innen, akkor maradjon, de senki mást nem raknék ki az ötösből miattaWyatt
más: most találtam ezt a videót, Brady vs. Urlacher... örök klasszikus😊
http://www.youtube.com/watch?v=dAt6S1RHBYs&feature=related
több mint 14 éve
őszintén szólva egy gyengébb preseason, offseason miatt butaságnak tartanám, ha épp Tate-től szabadulnánk meg, főleg azt nézve hogy az Ocho/Branch/Welker hármas nem éppen fiatal és sérülésmentes... ja és ebből a hármasból semelyik sem számít annak a mélységi célpontnak amire szükségünk van...Ocho, Welker, Branch nálam a kezdő hármas, Edelmantől várok sokat, meg Price-tól. Tate-től nem egy gyengébb preseason miatt kéne megválni, ha túl sok lesz a receiver, hanem mert konkrétan szar volt eddig végig nálunk. Visszafutások idén pedig nem érnek már annyit.
nagyon durván két szék közé fog esni a csapat, ha Tatet elküldik és Taylor Price nem válik be...Gyulus
Ha elfér ennyi ember innen, akkor maradjon, de senki mást nem raknék ki az ötösből miatta

több mint 14 éve
őszintén szólva egy gyengébb preseason, offseason miatt butaságnak tartanám, ha épp Tate-től szabadulnánk meg, főleg azt nézve hogy az Ocho/Branch/Welker hármas nem éppen fiatal és sérülésmentes... ja és ebből a hármasból semelyik sem számít annak a mélységi célpontnak amire szükségünk van...nagyon durván két szék közé fog esni a csapat, ha Tatet elküldik és Taylor Price nem válik be...
több mint 14 éve
triangle
1 283
hát hadd mozogjon szerencsétlen 😂több okból előfordulhat, hogy valakinek nincs elkapása preseasonban, Branch-nél ennek sejthetően az az oka, hogy ők már jól megértik egymást Brady-vel, nem kell sokat csiszolni a kapcsolaton. szóval szerintem is biztos az ő helye.triangleehhez képest elég sok snapet töltött a pályán...Gyulus
több mint 14 éve
több okból előfordulhat, hogy valakinek nincs elkapása preseasonban, Branch-nél ennek sejthetően az az oka, hogy ők már jól megértik egymást Brady-vel, nem kell sokat csiszolni a kapcsolaton. szóval szerintem is biztos az ő helye.triangleehhez képest elég sok snapet töltött a pályán...
több mint 14 éve
triangle
1 283
több okból előfordulhat, hogy valakinek nincs elkapása preseasonban, Branch-nél ennek sejthetően az az oka, hogy ők már jól megértik egymást Brady-vel, nem kell sokat csiszolni a kapcsolaton. szóval szerintem is biztos az ő helye.
több mint 14 éve
Tate vs Branch-> Tate kuka, nem is értem a felvetést igazábólRemélem orr marad, Moore jó lesz, Wright megint, akkor már inkább Neo menjen, Butlerért meg nem fogok sírni. Vödör meg marad és állat lesz, erre most van egy fogadásom 😀

több mint 14 éve
Gurode vajh' bevethető RG poszton is?mert akkor igazán jöhet, iszonyat nincs depth, istenigazán csak akkor lennék nyugodt, ha Conolly lenne a híres-neves-hatodik-falemberünk😊
Big Allel is lenne közös téma, az tuti😊
nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy Tate-Branch (nulla-azaz-nulla-elkapás-preseasonban és ST-ben is használhatlan), Manieri, Ohrnberger, Wright-Moore-M. Anderson, Molden-Butler bagázsból vajh' kiket vágunk ki....
Vödör nagy kérdés még, könnyen lehet h agybafőbe áruljuk, ahogy csak lehet...
több mint 14 éve
Érdekes, hét szakiból öt szerint a Patriots bejut a SB-ba, de el is bukja.Gogokissé optimisták a szakik, ilyen O fallal nem hiszem hogy eljutunk az SB-ig, de ha netán a srácok mégis összekapják magukat annak csak örülni fogok 😊
több mint 14 éve
Nekem sem jött meg a visszaigaoló email. Új reget kellett csinálnomSorry...próbálkozz most újra, nekem 2-3 perc alatt lement az egészKöszi!
edit: esetleg nézd meg h nem a spam folderbe rakja-e a mailtbriareos
Sajnos egyelőre nem működik.
Volt valami takarítás / átállás / egyéb náluk?
Én kb. 2 hete használtam, minden OK volt és ma a jó jelszavamra írja azt, hogy nem jó...Sinisa
Tényleg csak nekem van ez a probléma? 😕
Mail még mindig sehol, persze próbáltam többször is.
Új reg lement simán, mail sehol...
Nem tudjátok hol lehetne Nekik írni?
Köszi!Sinisa
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 14 éve
triangle
1 283
kivágtuk: LB Ricky Brown; OL Jonathan Compas, Mike Berry, and Corey Woods; RB Richard Medlin; DL Darryl Richard; TE Carson Butler; WR Buddy FarnhamGurode ex-dallas C jön visitre (32 éves, idei magas fizetése ellenére kicsit meglepetésként vágta ki a cowboys). szerintem egészségesen a cseresorunknak mindenképp erősítést jelentene)
több mint 14 éve
Sorry...Köszi!OFFpróbálkozz most újra, nekem 2-3 perc alatt lement az egész
A TYT-tel másnak is volt a napokban problémája?
Nem tudok belépni, a jelszó emlékeztető mail pedig nem akar megjönni...
Köszi!
ONSinisa
edit: esetleg nézd meg h nem a spam folderbe rakja-e a mailtbriareos
Sajnos egyelőre nem működik.
Volt valami takarítás / átállás / egyéb náluk?
Én kb. 2 hete használtam, minden OK volt és ma a jó jelszavamra írja azt, hogy nem jó...Sinisa
Tényleg csak nekem van ez a probléma? 😕
Mail még mindig sehol, persze próbáltam többször is.
Új reg lement simán, mail sehol...
Nem tudjátok hol lehetne Nekik írni?
Köszi!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Aki látta a meccset, attól kérdezném, hogy Dowling mutatott valamit? CB-t játszott? valahol olvastam h akár S-nek is kipróbálhatjuk.MattMillerA második félifőt csak átpörgettem, de nem láttam safety-ként. McCourty helyén volt CB, és nem sokkal pályára lépése után volt egy nagyszerű blitzce.
több mint 14 éve
Aki látta a meccset, attól kérdezném, hogy Dowling mutatott valamit? CB-t játszott? valahol olvastam h akár S-nek is kipróbálhatjuk.MattMillerCB-t játszott, valamit mutatott, ezen kívül volt egy jó endzone-védekezése. A safety-ket úgy kavartuk a végére, hogy a visszahívott Ventrone is CB-t játszott.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Reiss-ék az utolsó előrejelzésükben Butler cut-ot és Molden rosterspot-ot jósolnak!? Nem feltétlen lenne ellenemre a Butler cut, de meglepődnék, egy ilyen "cserén".Nem marad Morris. (kivéve ha Ridley IR)Yeatman vajon benne marad az 53-ban?StephanHa lesz harmadik tight end, már pedig kettővel elég meglepő lenne, ha nekivágna a csapat az évnek, akkor az valószínúleg ő lesz, és nem Lee Smith.
Ami még érdekes kérdés:
Lesz-e öt futó, vagyis marad-e Sammy Morris az ST-ben játszott szerepe, és a meccsenkénti egy FB jelenése miatt?
Lesz-e hét elkapó? Ha csak a szokásos hat, akkor nincs az a malac, hogy ezt Brandon Tate túlélje.
Lesz-e öt end? Ha nem, akkor Moore vagy Anderson marad?
Antwaun Moldennek lesz hely 6.CB-ként vagy ez már túl sok?
A Vödör, Chung, Brown, Barrett safety erős elég szellős.DoM
Hat elkapó, Tate cut.
Szerintem Anderson cut.
Nem lesz Molden.
Jön egy safety meg a cutoltakból.
Ez lenne a papírforma (nálam), tehát így tuti nem lesz.zinedine5
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Aki látta a meccset, attól kérdezném, hogy Dowling mutatott valamit? CB-t játszott? valahol olvastam h akár S-nek is kipróbálhatjuk.
több mint 14 éve
Nem marad Morris. (kivéve ha Ridley IR)Yeatman vajon benne marad az 53-ban?StephanHa lesz harmadik tight end, már pedig kettővel elég meglepő lenne, ha nekivágna a csapat az évnek, akkor az valószínúleg ő lesz, és nem Lee Smith.
Ami még érdekes kérdés:
Lesz-e öt futó, vagyis marad-e Sammy Morris az ST-ben játszott szerepe, és a meccsenkénti egy FB jelenése miatt?
Lesz-e hét elkapó? Ha csak a szokásos hat, akkor nincs az a malac, hogy ezt Brandon Tate túlélje.
A Vödör, Chung, Brown, Barrett safety erős elég szellős.DoM
Hat elkapó, Tate cut.
Szerintem Anderson cut.
Nem lesz Molden.
Jön egy safety meg a cutoltakból.
Ez lenne a papírforma (nálam), tehát így tuti nem lesz.
több mint 14 éve
Yeatman vajon benne marad az 53-ban?StephanHa lesz harmadik tight end, már pedig kettővel elég meglepő lenne, ha nekivágna a csapat az évnek, akkor az valószínúleg ő lesz, és nem Lee Smith.
Ami még érdekes kérdés:
A Vödör, Chung, Brown, Barrett safety erős elég szellős.
több mint 14 éve
Cserébe rengeteg UDFA játékosunk van. De ez nagyon gyenge vigasz.Az a baj, h nekünk elég sok minden nem megy a draftokon mostanában... LoMo, Vödör, Chad Jackson, Wheatley, meg majd még Brace-t is meglátjuk...BostonTate kuka. Sajnálom, mert nagyon bíztam benne amikor behúztuk a sérülése ellenére, de hát ez van.nem mennek nekünk ezek a WR draftok elöl mostanában...viito
Remélem az ST-vel az Öreg alkot valamit a még hátralévő időben, mert amit eddig láttunk belőle az igen harmatos volt...Boston
több mint 14 éve
Alex Silvestro-ról mi a véleményetek? 53-ban benne lehet?Ő ki? Ez alapján szerintem nem. 😊
Yeatman szerintem benne marad az 53-ban!GhostLead
Megnéztem, szerintem kizárt.
több mint 14 éve
Az a baj, h nekünk elég sok minden nem megy a draftokon mostanában... LoMo, Vödör, Chad Jackson, Wheatley, meg majd még Brace-t is meglátjuk...Tate kuka. Sajnálom, mert nagyon bíztam benne amikor behúztuk a sérülése ellenére, de hát ez van.nem mennek nekünk ezek a WR draftok elöl mostanában...viito
Remélem az ST-vel az Öreg alkot valamit a még hátralévő időben, mert amit eddig láttunk belőle az igen harmatos volt...Boston
Do your job
több mint 14 éve
Alex Silvestro-ról mi a véleményetek? 53-ban benne lehet?Yeatman szerintem benne marad az 53-ban!
több mint 14 éve
Yeatman vajon benne marad az 53-ban?