New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
A mostani cutokról, röviden...Vödörrel kapcsolatosan ezúton jegyzem meg, hogy a liga kétharmadában tuti giga-bust lett volna a srác... nálunk ehhez képest egész jól muzsikált, szvsz a 2009-es szezonban a csapat egyik legjobbja lett.. csak épp nem az a játékos, akit FS posztra kerestünk anno Wilson utódjának.
Apropó, Wilson... látok rá sanszot, hogy hosszabb Ras-Iból FS-t nevelünk, ahogy anno a college CB Eugene-ből is, nem egy helyen említették ezt draft idején is... mondjuk ebből eleddig semmit sem láttunk😀
Ezzel tényleg csak az a durva, h klasszikus FS ezzel egy, Sergio Brown maradt a csapatban, Chung ugye egyértelműen SS posztra való, a másik két safety is inkább in-the-box jellegű:S
Sammy Morrisért fáj a szívem, az elmúlt 4(!) évben kifejezetten megszerettem a srácot, sokat tett a csapatért. Ha csak kicsit is kevésbé lett volna sérülékeny, akkor anno 1-2 szezont lazán 1000 yard felett hozott volna:S
mind1, jól jött az RB-ínséges időkben, ST-ben meg mindig hasznát vettük....
Yeatman plusz Lee cutot én sem értem, 3 (vagy épp 4) TE-vel mentünk neki a szezonnak, amióta az eszemet tudom:S
több mint 14 éve
triangle
1 283
elvileg a liga felé eljutatta mindenki időben az infokat, csak a napvilágra kerüléshez kell egy kis idő.Ventrone cut. Ohrnberger IR.
Tarpinian egyelőre marad, ahogy Butler és Molden is (+Slater, White).
több mint 14 éve
Reiss: Patriots make moves official. Place OL Rich Ohrnberger on injured reserve.

több mint 14 éve
Ahogy nézegetem a többi topic-ot, sok helyen nem mentek le 53-ra éjfélig. Haladékot kaptak a csapatok, vagy mindenki az utolsó pillanatban egyszerre juttatta el a döntéseit és dugó van a hírfolyamban?
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Yeatman cut (!?)😊 Azt legalább játszott már, ellentétben az RT és RG posztokkal.
mehet az ima nem csak a támadófal, hanem Gronk és Hörni egészségéért is (Lee Smith állítólag IR lesz, Yeatmant meg ki tudja, elviszik-e a cut után vagy majd ps-ből). vagy Solder lesz nemcsak a csere LT, RT, RG, hanem a 3. TE is.triangle
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Ha Ventrone és/vagy Tarpinian marad a felsoroltak kárára, akkor nagyon tágra nyílt szemekkel és leesett állal fogom szemlélni a világot.tomi-tomiNos, Yeatman-ra is áll a dolog. Akkor egy darabig így nézek ki a fejemből.
több mint 14 éve
triangle
1 283
Yeatman cut (!?)mehet az ima nem csak a támadófal, hanem Gronk és Hörni egészségéért is (Lee Smith állítólag IR lesz, Yeatmant meg ki tudja, elviszik-e a cut után vagy majd ps-ből). vagy Solder lesz nemcsak a csere LT, RT, RG, hanem a 3. TE is.
több mint 14 éve
Tarpinian azért is érdekes, mert az ő múltjával az IR szinte borítékolható. Nagyon félhetnek, hogy elvinné valaki waiverről, és nem tudnák PS-be csempészni, hogy még mindig itt van, mert különben ST-ben láthatná el Tracy White feladatait.
több mint 14 éve
Így látom én is. Ha Ventrone és/vagy Tarpinian marad a felsoroltak kárára, akkor nagyon tágra nyílt szemekkel és leesett állal fogom szemlélni a világot.ha Butler cut, a fennmaradó két cutra még mindig vannak jelöltek: Tarpinian, Ventrone, Molden, Slater, White, esetleg Warren, ahogy DoM említette. még talán Wendell.triangleHa Butler cut, akkor Molden szerintem biztos, hogy marad.
Én Butler, Tarpinian, Ventronét tippelnék.Schleck
több mint 14 éve
ha Butler cut, a fennmaradó két cutra még mindig vannak jelöltek: Tarpinian, Ventrone, Molden, Slater, White, esetleg Warren, ahogy DoM említette. még talán Wendell.triangleHa Butler cut, akkor Molden szerintem biztos, hogy marad.
Én Butler, Tarpinian, Ventronét tippelnék.
több mint 14 éve
triangle
1 283
ha Butler cut, a fennmaradó két cutra még mindig vannak jelöltek: Tarpinian, Ventrone, Molden, Slater, White, esetleg Warren, ahogy DoM említette. még talán Wendell.
több mint 14 éve
Akkor kiken gondolkodnak ennyit? (Butler-en kívül)
több mint 14 éve
A DL-t már kitakarították, belőtték létszámra?tomi-tomiTalán Warren mehet még el onnan.
több mint 14 éve
triangle
1 283
szerintem igen. Richard, Cohen, M. Carter, Silvestro, Moore ment, aki még van, az már valószínűleg marad is:még legalább 3 embert ki kell vágni, és Butler mellett vannak még olyan nagy nevek, mint pl. Tarpinian, Ventrone, Molden. tavaly Fletcher meg talán Love volt a meglepi, úgy néz ki, idén is lesz.triangleA DL-t már kitakarították, belőtték létszámra?tomi-tomi
Wilfork, Big Al, Love, Pryor, Wright, Warren
Carter, Ellis, Cuni, Anderson (ő még kérdéses kicsit, de most már meglepő lenne, ha menne)
valakit tuti kihagytam, max kijavít valaki
több mint 14 éve
még legalább 3 embert ki kell vágni, és Butler mellett vannak még olyan nagy nevek, mint pl. Tarpinian, Ventrone, Molden. tavaly Fletcher meg talán Love volt a meglepi, úgy néz ki, idén is lesz.triangleA DL-t már kitakarították, belőtték létszámra?
több mint 14 éve
triangle
1 283
még legalább 3 embert ki kell vágni, és Butler mellett vannak még olyan nagy nevek, mint pl. Tarpinian, Ventrone, Molden. tavaly Fletcher meg talán Love volt a meglepi, úgy néz ki, idén is lesz.
több mint 14 éve
Butlert is megpróbáljuk eltrade-elni, de ha nem sikerül, lehet ugyanaz vár rá mint Meriweatherre (és állítólag Tate-et is próbáltuk).DannaMegy ám a takarítás rendesen.
Szétverik az amúgy sem acélos secondaryt? :/
több mint 14 éve
Butlert is megpróbáljuk eltrade-elni, de ha nem sikerül, lehet ugyanaz vár rá mint Meriweatherre (és állítólag Tate-et is próbáltuk).
több mint 14 éve
mit szól ehhez a vödör fan klub?mascheranofeloszlott, illetve átalakult ups your BaBy klubbá, új vezetőt is választottak Csodabogár személyében.
több mint 14 éve
WR posztot azért ne temessük... 😉Egyrészt nálunk nem amúgy sem divat 1-2 nagy névnek elosztogatni a labdákat egész meccsen, másrészt még Tate nélkül is éppen elég tehetség és potenciál van ebben a csapatrészben így is. 😊
A safety poszt viszont így tényleg egészen más tészta...
Én sem voltam soha elájulva tőle, de azért egy jó közepes NFL színvonalat azért bőven hozott eddig is... (Pro Bowl választását eddig sem értettem...)
Most így a kezdő FS posztot rábízni a Barrett-Brown kettősre... Hát nem tudom... :rolleyes:
(Inkább engedtük volna el jövőre ingyen...)
Kíváncsi leszek mit "szülnek" BB-ék ide szezonkezdetre...
(Sharper-t nem bánnám...) 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
hát reméljük majd jövőre, BB már gondolom előre tudta hogy vödör kuka lesz, nem hiszem hogy az utolsó pillanatban hozta meg a döntést, csak akkor drafton miért nem készültünk már fel erre? Most majd kezdődik a safety mánia BB-nél a Cb-k után a draftokon... 😛váo, Tate a követekező :rolleyes:triangleA WR draftok nem nagyon jönnek be nekünk...Azért egy Michael Floyd jövőre vállalható lenne még így is 😀 :cool:
Azt meg vhogy nehezen képzelem el, hogy Vödör az idei nem túl nagy fizetésével nem fért volna el a rosteren. Még ha nem is kezdőnek akartuk volna és ráhozzuk Harpert (mert van hely a cap alatt), de akkor is...Habi
Slater abszolút hozott jó pár big playt pre meccseken, ezzel meg is pecsételte Tate sorsát...bár azért a jelenlegi wr állomány azért aggasztó kicsit, Ocho-tól még sokat nem láttunk, Branch ki tudja mennyire marad egészséges..és hát utána már Slater-Price duó van, Welker jó lesz idén is. De majd meglátjuk az biztos hogy nem fényes a felhozatal.
több mint 14 éve
Vödör cut-hoz. Mély levegő, a szokásos egy lépést hátra lépj helyett három lépést.Az egész safety depth kezelés a következőket jelent(het)i. Chung abszolút kezdő ÉS a Sec esze (ez utóbbi hiányában nem küldtük volna el Sanders-t). Az összes többi nem üti meg igazából és ilyen-olyan okokból a kezdő szintet. A backup állományból kell kiválogatni a potenciális kezdőt. Ezt a potenciált nem látták McGowan-ben - OK, Page-ben - jogos(?) és Sanders-ben - ezt tudtuk eddig is. A 2x Pro Bowler kivágásához mennyiben járulhatott hozzá a lövöldözős balhéja? Szerintem nagyon.
Természetesen az már egy újabb kérdés, hogy a Brown, másik B betűs, Ihedigbo hármasból bárkiben megvan-é a kezdő potenciál.
Ha már draft, az elmúlt két-három évben Chungon kívül miért is nem draftoltunk még safety-t? Hogy a bánatba fordulhat elő, hogy a poszt mélységét - netán kezdőt - a máshonnan kivágottakból próbáljuk megoldani?
Spekuláció, a jövendő FS-t idén draftoltuk 2/33-ra, csak a sérülése megbirizgálta a projektet? De csak azért is kitartunk az eredeti terv mellett.
Akárhogy nézem, el lett cseszve. Mert ha meg is oldódik, az szerencse és nem tudatos tevékenység eredménye lesz.
több mint 14 éve
triangle
1 283
igen egyébként a Vödör-cuttal az a baj, hogy nem keresett kirívóan sokat (képességeihez mérten pláne nem), szóval idén akár csak cserének is simán elfért volna...váo, Tate a követekező :rolleyes:trianglenagyon bíztam benne már tavaly is, de a visszahordásaiból egyszerűen eltűnt a dinamika, elszakadni nem tudott az embereitől. Sajnálom mert tényleg úgy nézett ki, hogy nagy potenciál van benne. De Price sokkal többet mutatott. Tényleg nem volt neki hely. A WR draftok nem nagyon jönnek be nekünk...Azért egy Michael Floyd jövőre vállalható lenne még így is 😀 :cool:
Azt meg vhogy nehezen képzelem el, hogy Vödör az idei nem túl nagy fizetésével nem fért volna el a rosteren. Még ha nem is kezdőnek akartuk volna és ráhozzuk Harpert (mert van hely a cap alatt), de akkor is...Habi
nem baj, majd mantrázzuk: in BB we trust, in BB we trust, in...
több mint 14 éve
váo, Tate a követekező :rolleyes:trianglenagyon bíztam benne már tavaly is, de a visszahordásaiból egyszerűen eltűnt a dinamika, elszakadni nem tudott az embereitől. Sajnálom mert tényleg úgy nézett ki, hogy nagy potenciál van benne. De Price sokkal többet mutatott. Tényleg nem volt neki hely. A WR draftok nem nagyon jönnek be nekünk...Azért egy Michael Floyd jövőre vállalható lenne még így is 😀 :cool:
Azt meg vhogy nehezen képzelem el, hogy Vödör az idei nem túl nagy fizetésével nem fért volna el a rosteren. Még ha nem is kezdőnek akartuk volna és ráhozzuk Harpert (mert van hely a cap alatt), de akkor is...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
addig jár a vödör a cutra amig el nem törik