NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
554
58
18:30-tól, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
nyilván nem árt megismerni a leendő ellenfeleket persze, csak viccesen jött ki 😊
több mint 13 éve
jóóóóAzokat zárom ki először a draftlehetőségek közül, akiket megnézünk külön.
kell egy top10es cb a kezdő 1. számú cb-nk, és a tavalyi pickleaderünk után 😀Wyatt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
jóóóókell egy top10es cb a kezdő 1. számú cb-nk, és a tavalyi pickleaderünk után 😀
több mint 13 éve
Bengals, Patriots will host Nebraska CB Amukamara this week
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
teljesen mindegy igazából, így is szép 😛a Rodgers–Rivers/Vick döntő már biztos, ott meg Rodgers nyer, mindenki jól meglepődik majd, azt jövőre PO-ba se jutnak 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Woodhead bent van a Madden cover szavazó verseny 2. körében: http://espn.go.com/sportsnation/feature/madden2012cover
Mekkora lenne, ha borítóra kerülne, kár, hogy szvsz Nicket már nem fogja verni
több mint 13 éve
Colorado OT Nate Solder is scheduled to visit Patriots this week.
több mint 13 éve
Bodden rajta sincs a listán, pedig tavaly írt alá hosszú távút 😀 innentől elég érdekes ez az oldal 😊Fura. Legfeljebb az IR-re kerüléssel lehetne magyarázni, de Kaczur viszont ott van. Pedig nagyon precíz és megbízható szokott lenni az oldal. Ezzel a játékunkat is tönkretette... 😕
amúgy a 2.9es alapfizuját vágtam, GM-ben is annyi, de pl Ty Warrennek meg 3.1 milla, és ő sincs rajta 😛Wyatt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Bodden rajta sincs a listán, pedig tavaly írt alá hosszú távút 😀 innentől elég érdekes ez az oldal 😊amúgy a 2.9es alapfizuját vágtam, GM-ben is annyi, de pl Ty Warrennek meg 3.1 milla, és ő sincs rajta 😛
több mint 13 éve
Ne rontsuk el a többiek játékát. 😊A megoldást mindenki megtekintheti a tippje után a http://patscap.com/ táblázatában.
Utána lehet név nélkül káromkodni egy sort.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
ha mankins aláírt, akkor ő 😀ha nem, akkor mondjuk bodden talán
mayót kizárom, újoncszerződés, wilfork túl logikus lenne
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Megnéztem, és hát róla nem hittem volna.
több mint 13 éve
Patscap meglátogatása nélkül vajon ki találja el elsőnek, hogy Brady után jelen pillanatban ki a második legtöbbet kereső Patriot 2011-ben, mind alapfizetés, mind cap terhelés szempontjából?DoMMayo, Wilfork, Mankins?
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Patscap meglátogatása nélkül vajon ki találja el elsőnek, hogy Brady után jelen pillanatban ki a második legtöbbet kereső Patriot 2011-ben, mind alapfizetés, mind cap terhelés szempontjából?DoMLightra tippelnék. Vagy Wilfork.
több mint 13 éve
Patscap meglátogatása nélkül vajon ki találja el elsőnek, hogy Brady után jelen pillanatban ki a második legtöbbet kereső Patriot 2011-ben, mind alapfizetés, mind cap terhelés szempontjából?
több mint 13 éve
Ez mondjuk szerintem leginkább azért van, mert O'Connell-t már akkor is mindenki reachnek tartotta és ez be is jött. Én nálam milliószor inkább Dalton, mint Stanzi.Alap esetben egyetértenék, de most, hogy tele vagyunk pickekkel szerintem luxus alapon meg lehet húzni Stanzi 3. körös pickjét. Anno O'Connell is harmadik körös volt és azért Stanziban nagyobb a potenciál.FViktor93Ennyire visszaesett? (Nem mintha ragaszkodnék hozzá...)GogoNem esett vissza, csak én a mai napig nem értem a hype-ot körülötte. Egyszerűen felesleges harmadik kört egy project irányítóra pazarolni. Pár év padozás után jó edzőkkel kis túlzással "bárkiből" lehet egy game manager irányítót faragni, de ilyen célre elszórni egy harmadik körös picket vicc.DoM
több mint 13 éve
Ez mondjuk várható volt.
több mint 13 éve
A Patriots nem kapott az idei draftra compensatory picket.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Alap esetben egyetértenék, de most, hogy tele vagyunk pickekkel szerintem luxus alapon meg lehet húzni Stanzi 3. körös pickjét. Anno O'Connell is harmadik körös volt és azért Stanziban nagyobb a potenciál.Nem esett vissza, csak én a mai napig nem értem a hype-ot körülötte. Egyszerűen felesleges harmadik kört egy project irányítóra pazarolni. Pár év padozás után jó edzőkkel kis túlzással "bárkiből" lehet egy game manager irányítót faragni, de ilyen célre elszórni egy harmadik körös picket vicc.DoMÖttől lefelé esetleg...DoMEnnyire visszaesett? (Nem mintha ragaszkodnék hozzá...)Gogo
több mint 13 éve
Nem esett vissza, csak én a mai napig nem értem a hype-ot körülötte. Egyszerűen felesleges harmadik kört egy project irányítóra pazarolni. Pár év padozás után jó edzőkkel kis túlzással "bárkiből" lehet egy game manager irányítót faragni, de ilyen célre elszórni egy harmadik körös picket vicc.Öttől lefelé esetleg...DoMEnnyire visszaesett? (Nem mintha ragaszkodnék hozzá...)Gogo
több mint 13 éve
Öttől lefelé esetleg...DoMEnnyire visszaesett? Azt hittem, 3-4. körben simán kimegy. (Nem mintha ragaszkodnék hozzá...)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
3. körben egye fene, jöjjön... 😊GogoÖttől lefelé esetleg...