New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
triangle
1 283
még legalább 3 embert ki kell vágni, és Butler mellett vannak még olyan nagy nevek, mint pl. Tarpinian, Ventrone, Molden. tavaly Fletcher meg talán Love volt a meglepi, úgy néz ki, idén is lesz.
több mint 14 éve
Butlert is megpróbáljuk eltrade-elni, de ha nem sikerül, lehet ugyanaz vár rá mint Meriweatherre (és állítólag Tate-et is próbáltuk).DannaMegy ám a takarítás rendesen.
Szétverik az amúgy sem acélos secondaryt? :/
több mint 14 éve
Butlert is megpróbáljuk eltrade-elni, de ha nem sikerül, lehet ugyanaz vár rá mint Meriweatherre (és állítólag Tate-et is próbáltuk).
több mint 14 éve
mit szól ehhez a vödör fan klub?mascheranofeloszlott, illetve átalakult ups your BaBy klubbá, új vezetőt is választottak Csodabogár személyében.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
WR posztot azért ne temessük... 😉Egyrészt nálunk nem amúgy sem divat 1-2 nagy névnek elosztogatni a labdákat egész meccsen, másrészt még Tate nélkül is éppen elég tehetség és potenciál van ebben a csapatrészben így is. 😊
A safety poszt viszont így tényleg egészen más tészta...
Én sem voltam soha elájulva tőle, de azért egy jó közepes NFL színvonalat azért bőven hozott eddig is... (Pro Bowl választását eddig sem értettem...)
Most így a kezdő FS posztot rábízni a Barrett-Brown kettősre... Hát nem tudom... :rolleyes:
(Inkább engedtük volna el jövőre ingyen...)
Kíváncsi leszek mit "szülnek" BB-ék ide szezonkezdetre...
(Sharper-t nem bánnám...) 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
hát reméljük majd jövőre, BB már gondolom előre tudta hogy vödör kuka lesz, nem hiszem hogy az utolsó pillanatban hozta meg a döntést, csak akkor drafton miért nem készültünk már fel erre? Most majd kezdődik a safety mánia BB-nél a Cb-k után a draftokon... 😛váo, Tate a követekező :rolleyes:triangleA WR draftok nem nagyon jönnek be nekünk...Azért egy Michael Floyd jövőre vállalható lenne még így is 😀 :cool:
Azt meg vhogy nehezen képzelem el, hogy Vödör az idei nem túl nagy fizetésével nem fért volna el a rosteren. Még ha nem is kezdőnek akartuk volna és ráhozzuk Harpert (mert van hely a cap alatt), de akkor is...Habi
Slater abszolút hozott jó pár big playt pre meccseken, ezzel meg is pecsételte Tate sorsát...bár azért a jelenlegi wr állomány azért aggasztó kicsit, Ocho-tól még sokat nem láttunk, Branch ki tudja mennyire marad egészséges..és hát utána már Slater-Price duó van, Welker jó lesz idén is. De majd meglátjuk az biztos hogy nem fényes a felhozatal.
több mint 14 éve
Vödör cut-hoz. Mély levegő, a szokásos egy lépést hátra lépj helyett három lépést.Az egész safety depth kezelés a következőket jelent(het)i. Chung abszolút kezdő ÉS a Sec esze (ez utóbbi hiányában nem küldtük volna el Sanders-t). Az összes többi nem üti meg igazából és ilyen-olyan okokból a kezdő szintet. A backup állományból kell kiválogatni a potenciális kezdőt. Ezt a potenciált nem látták McGowan-ben - OK, Page-ben - jogos(?) és Sanders-ben - ezt tudtuk eddig is. A 2x Pro Bowler kivágásához mennyiben járulhatott hozzá a lövöldözős balhéja? Szerintem nagyon.
Természetesen az már egy újabb kérdés, hogy a Brown, másik B betűs, Ihedigbo hármasból bárkiben megvan-é a kezdő potenciál.
Ha már draft, az elmúlt két-három évben Chungon kívül miért is nem draftoltunk még safety-t? Hogy a bánatba fordulhat elő, hogy a poszt mélységét - netán kezdőt - a máshonnan kivágottakból próbáljuk megoldani?
Spekuláció, a jövendő FS-t idén draftoltuk 2/33-ra, csak a sérülése megbirizgálta a projektet? De csak azért is kitartunk az eredeti terv mellett.
Akárhogy nézem, el lett cseszve. Mert ha meg is oldódik, az szerencse és nem tudatos tevékenység eredménye lesz.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
triangle
1 283
igen egyébként a Vödör-cuttal az a baj, hogy nem keresett kirívóan sokat (képességeihez mérten pláne nem), szóval idén akár csak cserének is simán elfért volna...váo, Tate a követekező :rolleyes:trianglenagyon bíztam benne már tavaly is, de a visszahordásaiból egyszerűen eltűnt a dinamika, elszakadni nem tudott az embereitől. Sajnálom mert tényleg úgy nézett ki, hogy nagy potenciál van benne. De Price sokkal többet mutatott. Tényleg nem volt neki hely. A WR draftok nem nagyon jönnek be nekünk...Azért egy Michael Floyd jövőre vállalható lenne még így is 😀 :cool:
Azt meg vhogy nehezen képzelem el, hogy Vödör az idei nem túl nagy fizetésével nem fért volna el a rosteren. Még ha nem is kezdőnek akartuk volna és ráhozzuk Harpert (mert van hely a cap alatt), de akkor is...Habi
nem baj, majd mantrázzuk: in BB we trust, in BB we trust, in...
több mint 14 éve
váo, Tate a követekező :rolleyes:trianglenagyon bíztam benne már tavaly is, de a visszahordásaiból egyszerűen eltűnt a dinamika, elszakadni nem tudott az embereitől. Sajnálom mert tényleg úgy nézett ki, hogy nagy potenciál van benne. De Price sokkal többet mutatott. Tényleg nem volt neki hely. A WR draftok nem nagyon jönnek be nekünk...Azért egy Michael Floyd jövőre vállalható lenne még így is 😀 :cool:
Azt meg vhogy nehezen képzelem el, hogy Vödör az idei nem túl nagy fizetésével nem fért volna el a rosteren. Még ha nem is kezdőnek akartuk volna és ráhozzuk Harpert (mert van hely a cap alatt), de akkor is...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
addig jár a vödör a cutra amig el nem törik
több mint 14 éve
triangle
1 283
Tate a következő, ez is lógott a levegőben :rolleyes:
több mint 14 éve
Értem. Akkor biztos így van... Rengeteg különbség lehet egy hatodik körös és undrafted játékos tehetségének a megítélésében...Nem tök mind1, hogy 6-ik körös, vagy UDFA, ha egyszer beválik?Bostonnekem mindegy, de arról cikkeznek sokat általában, hogy mi (és még 1-2 csapat) milyen bravúrosan halászunk UDFA-kat.triangle
Do your job
több mint 14 éve
triangle
1 283
Nem tök mind1, hogy 6-ik körös, vagy UDFA, ha egyszer beválik?Bostonnekem mindegy, de arról cikkeznek sokat általában, hogy mi (és még 1-2 csapat) milyen bravúrosan halászunk UDFA-kat.
több mint 14 éve
Nem tök mind1, hogy 6-ik körös, vagy UDFA, ha egyszer beválik?
Do your job
több mint 14 éve
na igen úgy néznek ki a hátsó köröseink, hogy úgyis muszáj húzni vkit.éha értelmesen lőnénk el a hátsó körös pickeket, nem lehetne menőzni az UDFA számainkkal. :cool: :/trianglede az ideiből is a hátsóbb körösöket már most kivágtuk, jó ők még visszajöhetnek PS-bemascheranoCarter és Williams a draft pillanatában kuka volt. Kár volt a repjegy, amiért a keleti partra hozták őket... 😛DoM
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
triangle
1 283
ha értelmesen lőnénk el a hátsó körös pickeket, nem lehetne menőzni az UDFA számainkkal. :cool: :/de az ideiből is a hátsóbb körösöket már most kivágtuk, jó ők még visszajöhetnek PS-bemascheranoCarter és Williams a draft pillanatában kuka volt. Kár volt a repjegy, amiért a keleti partra hozták őket... 😛DoM
több mint 14 éve
mit szól ehhez a vödör fan klub?
több mint 14 éve
Én biztos túl optimista vagyok, de úgy gondolom Chung posztját Ihedigbo megtudja oldani. Nem feltétlenül azona színvonalon, de hát ezért backup. De hogy ki fog kezdeni FS poszton, arról lövésem sincs. Az Öreg biztos tudja, minden esetre ő draftolta 😀Szerk.: Megjegyzem abban sem vagyok biztos, hogy nem Chung fog játszani Vödör posztján és mondjuk Ihedigbo vagy más a box mögött...
Do your job
több mint 14 éve
de az ideiből is a hátsóbb körösöket már most kivágtuk, jó ők még visszajöhetnek PS-bemascheranoCarter és Williams a draft pillanatában kuka volt. Kár volt a repjegy, amiért a keleti partra hozták őket... 😛
több mint 14 éve
triangle
1 283
twitterről: After he cut milloy and they won SB I trust BB 100%a baj ezzel csak az, hogy annak ellenére, hogy korábban tényleg sok zseniális döntést hozott BB (mert ekkora mák nincs a világon), az utóbbi években a rossz döntések kerültek erős túlsúlyba (14-2 ide vagy oda)
több mint 14 éve
The Patriots' 2007 draft is now a complete wash. No one left. That was four years ago with no regime change...triangleez egy sikeres draft volt... :rolleyes:
több mint 14 éve
de az ideiből is a hátsóbb körösöket már most kivágtuk, jó ők még visszajöhetnek PS-be
több mint 14 éve
triangle
1 283
The Patriots' 2007 draft is now a complete wash. No one left. That was four years ago with no regime change...
több mint 14 éve
vagy talán még sakkozunk azzal hátha vki van a listánkon aki más csapatnál a cut sorsára jutAkit 2021-ben draftolunk a 32 első körös pickünk egyikével... Röhej.Inkább nem mondok semmit. :rolleyes:DoMPedig érdekelne, McGowan, Page, Sanders, Vödör távozott a keretből tavalyhoz képest (jó, McGowan IR volt tavaly), ez azért elég durva tisztogatás. Ki lesz egyáltalán a másik kezdő Chung mellett?somoskovig
Nem arról van szó, hogy Meriweathert bármire is lehetne használni a secondaryben, de nem az utolsó pillanatban zavarjuk el, amikor már minden más opciót is sikerült elküldeni a keretből. Darren Sharper fog tippre érkezni. Addig meg Barrett-Chung és imádkozni lehet, hogy ne sérüljön meg egyikük sem.DoM
több mint 14 éve
triangle
1 283
majd játszunk 3 db-vel, a 4-3-ra átállás után ez már gyerekjáték lesz 😐 (mé' nincs facepalm szmájli)