New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
90 targets, 45 receptions, 515 yards (11.4 per catch), 5 INT, 18 PD, 59.3 QB
TD adatot mondjuk nem találtam, de végig #1 WR-ek ellen, pass rush nélkül ez igen komoly. Remélem most, hogy felépült, hasonlókat fog bemutatni 😊 No, indirekt módon kiszámoltam, hogy 4 lesz az a TD, az mondjuk nem kevés, de még nem is az a túl vészes

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
PFF adatai alapján Arrington és Butler tavalyi éve:

Arrington: 75 targets, 49 receptions, 742 yards, 195 YAC, 5 TD, 1 INT, 114.4 QB rating
Butler: 49 targets, 30 receptions, 390 yards, 112 YAC, 3 TD, 0 INT, 106.7 QB rating
több mint 14 éve
Guyton nem lenne jobb WLB-nek? Mármint jobb, mint MLB-nek és jobb mint Tarpinian WLB-nek, szal mindkét megoldás érdekel 😀 Mondjuk ez a Mayo/Guyton - Spikes (Fletcher) - Ninko részleg nekem tetszik. Mayo nagy állat lesz Spikers és Fletcher is fasza, Ninko pedig kifejezetten korrekt lett nálunk
Előttük egy Ellis (Cunningham) - Wilfork (Pryor) - Haynesworth (csakazértis 😊/ Wright) - Carter (Neo) négyessel már abszolút nem fest rosszul. Bodden és McCourty kiemelkedő évet fog zárni így, hogy végre lesz pass rush is, nickelben Arrington elbohóckodik majd, Chung pedig robbanthat 😀 Már csak egy FS kéne, de az meg legyen Ras-I és süti a D 😀

több mint 14 éve
Valaki árulja el mi a halál f...t fogunk csinálni 8 LB-vel?zinedine5
WLB: Mayo, Tarpinian*
MLB: Spikes, Fletcher, Guyton
SLB: Ninkovich, Edds^

ST: White

*más magyarázatot nem nagyon tudok elképzelni, hogy miért ragaszkodnak hozzá ennyire.
^ valószínűleg gyakorló csapatba lesz téve, amint lehetséges
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"The Patriots have signed tight end Dan Gronkowski, a source confirmed to the Globe’s Shalise Manza Young. (...) He is not eligible for the practice squad." Link

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Nálunk ezentúl nem lesz nickel, meg dime. Nincs annyi DB-nk összesen. Viszont lesz front7 helyett front8, front9. 😊 Korai volt az öröm a Gronk tesóknál, állítólag még csak workouton volt nálunk Dan. Mondjuk TE-ben sem bővelkedik a keret. Szóval érdekes. Lesz itt még néhány változás, nekem csak az furcsa, hogy miért így és miért most?

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Folyamatosan blitzelünk. Egyszerre. 😊
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 502 — Ajmo Vatreni
Valaki árulja el mi a halál f...t fogunk csinálni 8 LB-vel?
több mint 14 éve
dbo 81 — hater
Köszönöm! Úgy értettem, hogy mit tud ahhoz, hogy még mindig 53-as roster-en van - sérülten, PS-re alkalmasan. Ki elől és miért dugjuk el az aktív roster-en? Miért inkább Butler cut, mint őt elindítani a PS felé?tomi-tomi
Tarpinian-nak nagyobb az upsideja az edzok szerint mint pl Butlernek. Tarpiniantol mar iowaba is sokat vartak, csak a sok kis hulye serulese miatt sose tudott eleget a palyan lenni, NE-be a stab nyilvan latta a potencialt (mint ahogy Caserio is elmondta) es nem akartak kitenni a waiver wirenek hiszen lathato hogy mindenkire lecsapnak aki NEbol kikerul. Amugy gyors atletikus, jol zonazik, de kicsit alulmeretezet es kb nulla tapasztalata van.dbo
Indulok Bostonba. Ez mind igaz rám. Sőt, én annyira atletikus vagyok, hogy nagyon alulméretezett vagyok... és öreg.
Ez mind szép, de akkor legyen belőle legalább annyi, mint Fletcher-ből!tomi-tomi
Friss! Meg AJ Edds-et is megszerezte a pats, hogy ne csak 1 iowai lb legyen a csapatba xD

“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
http://www.youtube.com/watch?v=MXCLA8tZJz4
special team egyeloredbo
Köszönöm! Úgy értettem, hogy mit tud ahhoz, hogy még mindig 53-as roster-en van - sérülten, PS-re alkalmasan. Ki elől és miért dugjuk el az aktív roster-en? Miért inkább Butler cut, mint őt elindítani a PS felé?tomi-tomi
Tarpinian-nak nagyobb az upsideja az edzok szerint mint pl Butlernek. Tarpiniantol mar iowaba is sokat vartak, csak a sok kis hulye serulese miatt sose tudott eleget a palyan lenni, NE-be a stab nyilvan latta a potencialt (mint ahogy Caserio is elmondta) es nem akartak kitenni a waiver wirenek hiszen lathato hogy mindenkire lecsapnak aki NEbol kikerul. Amugy gyors atletikus, jol zonazik, de kicsit alulmeretezet es kb nulla tapasztalata van.dbo
Indulok Bostonba. Ez mind igaz rám. Sőt, én annyira atletikus vagyok, hogy nagyon alulméretezett vagyok... és öreg.
Ez mind szép, de akkor legyen belőle legalább annyi, mint Fletcher-ből!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
dbo 81 — hater
Önmagában nem meglepő. Egy picit azért igen, hat napja ideszerződött CB szorított ki egy 2. körös játékost.
De mit tud Jeff Tarpinian??!tomi-tomi
special team egyeloredbo
Tarpinian-nak nagyobb az upsideja az edzok szerint mint pl Butlernek. Tarpiniantol mar iowaba is sokat vartak, csak a sok kis hulye serulese miatt sose tudott eleget a palyan lenni, NE-be a stab nyilvan latta a potencialt (mint ahogy Caserio is elmondta) es nem akartak kitenni a waiver wirenek hiszen lathato hogy mindenkire lecsapnak aki NEbol kikerul. Amugy gyors atletikus, jol zonazik, de kicsit alulmeretezet es kb nulla tapasztalata van.

“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 14 éve
Butler cutdbo
Önmagában nem meglepő. Egy picit azért igen, hat napja ideszerződött CB szorított ki egy 2. körös játékost.
special team egyeloredbo
Köszönöm! Úgy értettem, hogy mit tud ahhoz, hogy még mindig 53-as roster-en van - sérülten, PS-re alkalmasan. Ki elől és miért dugjuk el az aktív roster-en? Miért inkább Butler cut, mint őt elindítani a PS felé?

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
dbo 81 — hater
Butler cutdbo
special team egyelore

több mint 14 éve
Butler cutdbo
De mit tud Jeff Tarpinian??!

több mint 14 éve
dbo 81 — hater
Butler cut

több mint 14 éve
állítólag leigazoltuk Dan Gronkowskit 😂triangle
A 3. tesó (Chris) már gratulált is neki twitteren.

több mint 14 éve
gdavid New England Patriots 3 933 — Patriots fan
Hernandeznek van tesója?😊Gyulus
Van, de már középiskolában edzősködik.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Hernandeznek van tesója?😊
több mint 14 éve
triangle 1 283
állítólag leigazoltuk Dan Gronkowskit 😂
több mint 14 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 973 — Chiefs fan
mondj még valakit Larsenen kívül...😀Gyulus
O'Callaghan. 2 évig nevelgettük, volt első számú OT csere, aztán nem kellett tovább, a Kansasban következő évben 12 meccsen kezdett, nem is volt béna. Nekünk meg folyamatosan godnot okozott, hogy 1 sérülésre voltunk a fal összeomlásától.viito
nálunk is majdnem kezdő lett, végig neki szorítottam Kaczur ellenében😊
12 meccs kezdés az akkori Chiefs falban sajnos nem nagy szó...s emlékeim szerint nem nagyon voltak, vannak oda érte a Chiefs szurkolók:SGyulus
konkrétan pass protection-ban egy nulla volt,futáshoz úgy-ahogy tudott blokkolni, de azért ez elég kevésa befutott kategóriához
😊
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
... a patriotsbanviito
O'Callaghan. 2 évig nevelgettük, volt első számú OT csere, aztán nem kellett tovább, a Kansasban következő évben 12 meccsen kezdett, nem is volt béna. Nekünk meg folyamatosan godnot okozott, hogy 1 sérülésre voltunk a fal összeomlásától.viito
nálunk is majdnem kezdő lett, végig neki szorítottam Kaczur ellenében😊
12 meccs kezdés az akkori Chiefs falban sajnos nem nagy szó...s emlékeim szerint nem nagyon voltak, vannak oda érte a Chiefs szurkolók:S
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Steve Maneri is bukta, a Chiefs elvitte.

"Maneri is the sixth player waived by the Patriots since Saturday's 53-man roster cutdown to be claimed and awarded to another team. That is easily an NFL high."

Do your job
több mint 14 éve
... a patriotsbanviito
Ja, de csak annyira, hogy az egyébként fogalmatlan Richardson is kiszorította simán, aki most megy éppen cseresorba. Szal semmivel nem jobb, mint akik nálunk voltak szarok 😊

több mint 14 éve
Bedard videózott egy kicsit (Waters): http://www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2011/09/scouting_report.html

Belichick Vödörről:

Brandon played a lot of good football for us. We kept the players this year who we felt would be the best make up for the 2011 team -- not the 2009 team. It's the 2011 team and that's the players we selected.
Kiváncsi vagyok Manerit vissza tudjuk-e hozni a PS-be...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
bár az elmúlt éveket elnézve igencsak kevés OL-projektünkből lett valaki...Gyulus
... a patriotsbanviito
O'Callaghan. 2 évig nevelgettük, volt első számú OT csere, aztán nem kellett tovább, a Kansasban következő évben 12 meccsen kezdett, nem is volt béna. Nekünk meg folyamatosan godnot okozott, hogy 1 sérülésre voltunk a fal összeomlásától.