New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azt meg nem nagyon lehet a csapat szamlajara irni, hogy Butler fejbe es lelkileg keptelen felnoni az nfl szintjere. Bracet meg nem lehet leirni az allando serulesei, sulyproblemai miatt. dboPedig ezt mindkettőt a csapat szálmájára lehet írni!
Ahogy Wilhite-ot, Wheatley-t (hogy csak azokat mondjam, akik miatt egyáltalán Butlert válaszottuk)
Sokszor mondtam már, hogy nagyon téves gondolat, amikor ilyeneket mondanak valakire, hogy "nem bust csak állandóan sérült" vagy "nem bust, mert milyen keményen edzett, ő volt az első a konditeremben és az utolsó a pályán", vagy "nem bust, csak pályán kívüli problémái voltak".
Pedig ezek a szegény srácok, akik mindent megtettek igenis bustok lettek, az a cimke ugyanis nem függ attól, hogy valaki mennyire kedves, mennyire peches a pályán a sérülésekkel vagy a pályán kívül mondjuk a családjával, esetleg attól, hogy szimplán minden szorgalom, fegyelem, stb ellenére sem volt NFL szint. A bust cimke egyet jelent, kihúztalak x helyen, ahol minimum kezdőnek/1. számú cserének/megbízható tartaléknak kellett volna lenned, te meg nem lettél az.
És, hogy miért a csapat a hibás? Mert ők választottak. Kiértékeltek több száz játékost, csináltak ezer profilt, kezükben volt a döntési lehetőség! Tehát ha bustot húzunk, akkor ott valaki hibázott, valaki nem figyelt oda, hogy Brace-nek súly problémái vannak, és sérülékeny. Valaki nem figyelt oda, hogy Butler fejben és lelkiekben nem bírja a nyomást, hibás volt a pszichológiai profil.
Természetesen tökéletes scouting nincs, valamint mindig kell döntéseket hozni! Kit válasszak? A kicsit sérülékenyebb, de zseniális srácot, vagy azt, aki betonból van, sajnos a kezei is. Néha bejön a szerencsejáték, néha nem. Ha viszont visszatekintünk az elmúlt évek draftjaira, akkor azt látjuk, hogy a Patriotsnál nem néha bejött, néha nem, hanem egész classok mentek a kukába, és 1-2 teljesen nímand játékos nem azért emelkedett ki, mert olyan zseniálisan kifogtuk az aranyat a sárból, hanem azért, mert egyszerűen egész class ment ki az UDFA-k elől.
Az UDFA Arrington nem az új Antonio Gates, aki UDFA-ból lett sztár, ezt senki sem mondja rá, egy rakás játékost húztunk előttük, akiknek simán kellett volna őt kiszorítani, mégis itt van (miközben max 5. számú CB képességei vannak), mert a rakás játékos már mind eltűnt a sűlyesztőben. Ez már nem 1 mellényúlás, nem 1 hibázás, és ezért már igenis a CSAPAT a felelős.
több mint 14 éve
Gron2 siman lehet, hogy csak atmeneti megoldas es Alge visszajon elso het utan miutan a fizetesek nem garantaltak. Azt meg nem nagyon lehet a csapat szamlajara irni, hogy Butler fejbe es lelkileg keptelen felnoni az nfl szintjere. Bracet meg nem lehet leirni az allando serulesei, sulyproblemai miatt. Es azert azt se felejtsuk el hogy Matthews a draft elott par honappal meg sehol nem volt es usc-n is csak csere volt, aztan megindult az irgalmatlan usc hype es azert kelt el ott ahol. Ha bust lett volna, mindenki a patset hulyezte volna, hogy bedoltek a hypenak.Warren out, Gronkowski 2 indboNekem kicsit kapkodás szaga van a dolognak. Miért nem tartottuk meg Yeatman-t vagy Smith-t, ha kell a 3 TE a Miami ellen? G. Warrent meg gondolom visszaigazoljuk az első hét után, ha más nem viszi el (ami elég reális, tekintve, hogy szinte minden komolyabb elküldött játékost leigazolt már más csapat).
Más: CMIII kihagyása így Ron Brace és Butler helyzetét tekintve az egyik legnagyon draft tévedéssé emelkedik szerintem (akkoriban még nem készültünk 4-3-ra).LordTamas
“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 14 éve
Talán így 4-3-ra átállva, nem olyan nagy fájdalom a távozása, plusz Love is egész jól teljesít. Amúgy, ha jól emlékszem Brace Raji mellett játszott Bostonban, és rémlik valami a draft előtti jellemzéséből, hogy egy 4 emberes falban egy domináns játékos mellett (mint volt Raji és persze most is az) jó produktumra képes. Felépülés után még megérne egy próbát.Warren out, Gronkowski 2 indbo😕😕😕😕😕😕
Nagyjából így tudom ezt kommentálni.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, lehet h én értékelem túl Warrent a tavalyi év miatt, de nekem ez elég fájó elsőre.Rule
több mint 14 éve
Warren out, Gronkowski 2 indbo😕😕😕😕😕😕
Nagyjából így tudom ezt kommentálni.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, lehet h én értékelem túl Warrent a tavalyi év miatt, de nekem ez elég fájó elsőre.
több mint 14 éve
Warren out, Gronkowski 2 indboNekem kicsit kapkodás szaga van a dolognak. Miért nem tartottuk meg Yeatman-t vagy Smith-t, ha kell a 3 TE a Miami ellen? G. Warrent meg gondolom visszaigazoljuk az első hét után, ha más nem viszi el (ami elég reális, tekintve, hogy szinte minden komolyabb elküldött játékost leigazolt már más csapat).
Más: CMIII kihagyása így Ron Brace és Butler helyzetét tekintve az egyik legnagyon draft tévedéssé emelkedik szerintem (akkoriban még nem készültünk 4-3-ra).
több mint 14 éve
Mondjuk ezt se nagyon értem, se az egyiket, se a másikat. Vajon mit tudhat ez a Tarpinian gyerek, hogy még mindig a rosteren van, és azt honnan tudják az edzők, hogy mit tud, ha sérült és nem edz, miközben azt láthatták , hogy Warren elég jó volt a pre meccseken. És ha mindenképp kell 3. TE, akkor miért nem a két kirúgott rookie, vagy esetleg Krumpli. Miből gondoljuk, hogy Gronk2 camp és edzések nélkül jobb lesz?
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Warren out, Gronkowski 2 in
“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Akkor Reiss és az espnboston.com nem jól tudja... 😊 lucasDe jól tudja, DoM nézte más bontásban... :rolleyes:
Reiss-nél Butler kezdő, és 2. éve van összehasonlítva:
2009: 69 targets, 39 receptions, 475 yards, 107 YAC, 2 TD, 3 INT, 69.4 QB rating
2010: 49 targets, 30 receptions, 390 yards, 112 YAC, 3 TD, 0 INT, 106.7 QB rating
Valamint a két másik corner:
McCourty: 104 targets, 58 receptions, 614 yards, 174 YAC, 5 TD, 7 INT, 61.1 QB rating
Arrington: 75 targets, 49 receptions, 742 yards, 195 YAC, 5 TD, 1 INT, 114.4 QB rating
több mint 14 éve
Akkor Reiss és az espnboston.com nem jól tudja... 😊 http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots
"The Patriots have signed tight end Dan Gronkowski, a source confirmed to the Globe’s Shalise Manza Young. (...) He is not eligible for the practice squad." LinkGogo
több mint 14 éve
triangle
1 283
PFF adatai alapján Arrington és Butler tavalyi éve:sajnos szánalom mindkettő, a vak gunner is csak az ST-szerepe miatt maradt inkább. remélhetőleg Bodden és McC egészséges lesz idén, és nem kell Arrington miatt szétdurranó fejjel nézni a meccseket...
Arrington: 75 targets, 49 receptions, 742 yards, 195 YAC, 5 TD, 1 INT, 114.4 QB rating
Butler: 49 targets, 30 receptions, 390 yards, 112 YAC, 3 TD, 0 INT, 106.7 QB ratingDoM
több mint 14 éve
90 targets, 45 receptions, 515 yards (11.4 per catch), 5 INT, 18 PD, 59.3 QBTD adatot mondjuk nem találtam, de végig #1 WR-ek ellen, pass rush nélkül ez igen komoly. Remélem most, hogy felépült, hasonlókat fog bemutatni 😊 No, indirekt módon kiszámoltam, hogy 4 lesz az a TD, az mondjuk nem kevés, de még nem is az a túl vészes

több mint 14 éve
PFF adatai alapján Arrington és Butler tavalyi éve:Arrington: 75 targets, 49 receptions, 742 yards, 195 YAC, 5 TD, 1 INT, 114.4 QB rating
Butler: 49 targets, 30 receptions, 390 yards, 112 YAC, 3 TD, 0 INT, 106.7 QB rating
több mint 14 éve
Guyton nem lenne jobb WLB-nek? Mármint jobb, mint MLB-nek és jobb mint Tarpinian WLB-nek, szal mindkét megoldás érdekel 😀 Mondjuk ez a Mayo/Guyton - Spikes (Fletcher) - Ninko részleg nekem tetszik. Mayo nagy állat lesz Spikers és Fletcher is fasza, Ninko pedig kifejezetten korrekt lett nálunkElőttük egy Ellis (Cunningham) - Wilfork (Pryor) - Haynesworth (csakazértis 😊/ Wright) - Carter (Neo) négyessel már abszolút nem fest rosszul. Bodden és McCourty kiemelkedő évet fog zárni így, hogy végre lesz pass rush is, nickelben Arrington elbohóckodik majd, Chung pedig robbanthat 😀 Már csak egy FS kéne, de az meg legyen Ras-I és süti a D 😀

több mint 14 éve
Valaki árulja el mi a halál f...t fogunk csinálni 8 LB-vel?zinedine5WLB: Mayo, Tarpinian*
MLB: Spikes, Fletcher, Guyton
SLB: Ninkovich, Edds^
ST: White
*más magyarázatot nem nagyon tudok elképzelni, hogy miért ragaszkodnak hozzá ennyire.
^ valószínűleg gyakorló csapatba lesz téve, amint lehetséges
több mint 14 éve
"The Patriots have signed tight end Dan Gronkowski, a source confirmed to the Globe’s Shalise Manza Young. (...) He is not eligible for the practice squad." Link
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Nálunk ezentúl nem lesz nickel, meg dime. Nincs annyi DB-nk összesen. Viszont lesz front7 helyett front8, front9. 😊 Korai volt az öröm a Gronk tesóknál, állítólag még csak workouton volt nálunk Dan. Mondjuk TE-ben sem bővelkedik a keret. Szóval érdekes. Lesz itt még néhány változás, nekem csak az furcsa, hogy miért így és miért most?
több mint 14 éve
Folyamatosan blitzelünk. Egyszerre. 😊
több mint 14 éve
Valaki árulja el mi a halál f...t fogunk csinálni 8 LB-vel?
több mint 14 éve
Friss! Meg AJ Edds-et is megszerezte a pats, hogy ne csak 1 iowai lb legyen a csapatba xDIndulok Bostonba. Ez mind igaz rám. Sőt, én annyira atletikus vagyok, hogy nagyon alulméretezett vagyok... és öreg.Köszönöm! Úgy értettem, hogy mit tud ahhoz, hogy még mindig 53-as roster-en van - sérülten, PS-re alkalmasan. Ki elől és miért dugjuk el az aktív roster-en? Miért inkább Butler cut, mint őt elindítani a PS felé?tomi-tomiTarpinian-nak nagyobb az upsideja az edzok szerint mint pl Butlernek. Tarpiniantol mar iowaba is sokat vartak, csak a sok kis hulye serulese miatt sose tudott eleget a palyan lenni, NE-be a stab nyilvan latta a potencialt (mint ahogy Caserio is elmondta) es nem akartak kitenni a waiver wirenek hiszen lathato hogy mindenkire lecsapnak aki NEbol kikerul. Amugy gyors atletikus, jol zonazik, de kicsit alulmeretezet es kb nulla tapasztalata van.dbo
Ez mind szép, de akkor legyen belőle legalább annyi, mint Fletcher-ből!tomi-tomi
több mint 14 éve
Indulok Bostonba. Ez mind igaz rám. Sőt, én annyira atletikus vagyok, hogy nagyon alulméretezett vagyok... és öreg.Tarpinian-nak nagyobb az upsideja az edzok szerint mint pl Butlernek. Tarpiniantol mar iowaba is sokat vartak, csak a sok kis hulye serulese miatt sose tudott eleget a palyan lenni, NE-be a stab nyilvan latta a potencialt (mint ahogy Caserio is elmondta) es nem akartak kitenni a waiver wirenek hiszen lathato hogy mindenkire lecsapnak aki NEbol kikerul. Amugy gyors atletikus, jol zonazik, de kicsit alulmeretezet es kb nulla tapasztalata van.dbohttp://www.youtube.com/watch?v=MXCLA8tZJz4Köszönöm! Úgy értettem, hogy mit tud ahhoz, hogy még mindig 53-as roster-en van - sérülten, PS-re alkalmasan. Ki elől és miért dugjuk el az aktív roster-en? Miért inkább Butler cut, mint őt elindítani a PS felé?tomi-tomi
special team egyeloredbo
Ez mind szép, de akkor legyen belőle legalább annyi, mint Fletcher-ből!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Tarpinian-nak nagyobb az upsideja az edzok szerint mint pl Butlernek. Tarpiniantol mar iowaba is sokat vartak, csak a sok kis hulye serulese miatt sose tudott eleget a palyan lenni, NE-be a stab nyilvan latta a potencialt (mint ahogy Caserio is elmondta) es nem akartak kitenni a waiver wirenek hiszen lathato hogy mindenkire lecsapnak aki NEbol kikerul. Amugy gyors atletikus, jol zonazik, de kicsit alulmeretezet es kb nulla tapasztalata van.Köszönöm! Úgy értettem, hogy mit tud ahhoz, hogy még mindig 53-as roster-en van - sérülten, PS-re alkalmasan. Ki elől és miért dugjuk el az aktív roster-en? Miért inkább Butler cut, mint őt elindítani a PS felé?tomi-tomiÖnmagában nem meglepő. Egy picit azért igen, hat napja ideszerződött CB szorított ki egy 2. körös játékost.http://www.youtube.com/watch?v=MXCLA8tZJz4
De mit tud Jeff Tarpinian??!tomi-tomi
special team egyeloredbo
több mint 14 éve
Köszönöm! Úgy értettem, hogy mit tud ahhoz, hogy még mindig 53-as roster-en van - sérülten, PS-re alkalmasan. Ki elől és miért dugjuk el az aktív roster-en? Miért inkább Butler cut, mint őt elindítani a PS felé?http://www.youtube.com/watch?v=MXCLA8tZJz4Butler cutdboÖnmagában nem meglepő. Egy picit azért igen, hat napja ideszerződött CB szorított ki egy 2. körös játékost.
special team egyeloredbo
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=MXCLA8tZJz4Butler cutdboÖnmagában nem meglepő. Egy picit azért igen, hat napja ideszerződött CB szorított ki egy 2. körös játékost.
special team egyelore
több mint 14 éve
Butler cutdboÖnmagában nem meglepő. Egy picit azért igen, hat napja ideszerződött CB szorított ki egy 2. körös játékost.
De mit tud Jeff Tarpinian??!
több mint 14 éve
Butler cut