New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Az öt kezdő OL ember mögé nincs egészséges tartalék. Egy sem. (Feltételezve, hogy Waters a kezdő RG)tomi-tomi
Ez valóban nagyon gáz. A nincsnél gondolom még Maneri vagy LeVoir is jobb lett volna. Gondolom az FO úgy okoskodott, hogy valaki csak túléli a waivert, de hát ezt derekasan elszúrták bárhonnan nézzük is.Boston

😛
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
ha jól rémlik, 15-én adják az első részt, egy héttel később a másodikat (ha a Football Life: BB c. eposzra gondolsz)triangle
jaja 15.-én lesz az első rész, kötelező darab minden fannak, tuti érdekes lesz.

több mint 14 éve
triangle 1 283
ha jól rémlik, 15-én adják az első részt, egy héttel később a másodikat (ha a Football Life: BB c. eposzra gondolsz)
több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
A BB interjút mikor adják? Vagy milyen név alatt érhető el TYT-n?

több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Az öt kezdő OL ember mögé nincs egészséges tartalék. Egy sem. (Feltételezve, hogy Waters a kezdő RG)tomi-tomi
Ez valóban nagyon gáz. A nincsnél gondolom még Maneri vagy LeVoir is jobb lett volna. Gondolom az FO úgy okoskodott, hogy valaki csak túléli a waivert, de hát ezt derekasan elszúrták bárhonnan nézzük is.

Do your job
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Hurrá. Az offseason legelb@szottabb része az O-line újjáépítése/megerősítése/kifoltozása (nem kívánt törlendő).

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mit tudunk Vollmer sérüléséről?ThundersNFL
Fáj a háta, nem edzett egész héten, ennek ellenére "csak" kérdéses státuszban van - tizenharmad magával. (Pryor sem edzett ma, a többi tizenegy limitáltan edzett.) A két "probable", Bodden és Edelmann full edzést nyomott.
Az öt kezdő OL ember mögé nincs egészséges tartalék. Egy sem. (Feltételezve, hogy Waters a kezdő RG)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 672 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mit tudunk Vollmer sérüléséről?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Én azért tartok egy kicsit a delfinektől...

Ha Brady-nek van "mumusa" az NFL-ben akkor a Phins és nem a Jets vagy a Colts...

Meggyőződésem hogy a támadósorunk nem fog brillírozni úgyhogy ezt a meccset az újjáformált védelmünknek kellene hoznia...

Nálam... 😀

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
mit vársz a a meccstől?briareos
Brady egész nap shotgunban és nagyon komoly kihívást a támadófalunknak. Rob Gronkowski el sem fog mozdulni Solder mellől. Könnyen el tudom képzelni, hogy a front7 fog mindkét oldalon dominálni, és akinek előbb összeáll a passzjáték nyeri meg szorosan a meccset, TD különbségen belül.

Nem tartanám meglepőnek a Miami győzelmét sem (Vollmer sérülés miatt), de én mindig túlértékelem a csapatotokat. 😛DoM
te vagy az ellenpontom, én mindig alulértékelem a Phinst 😊

nem hiszem h miami részről lessz passzjáték, OL nagyon gyenge. futójáték dettó. remélem azért szoros lesz 😊

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
volt pár játékos nálunk látogatáson:
DE Everette Brown, OL Quinn Ojinnaka, OL Donald Thomas, OL Pat McQuistan, DE Jeremy Jarmon, DE Carl Ihenacho.
Brown-nak és Ojinnaka-nak vagy Thomas-nak örülnék..

Más: Chung mellett szerintetek J.Barett vagy S.Brown lesz a kezdő S? Barett nekem nem tűnt az Óriások ellen anynira használhatatlannak..pasztoyb
S. Brown lesz az FS Chung mellett (mondjuk amennyi különbség nálunk van FS és SS poszt közt...😀)
Gyulus
Csak semmi mosoly! 😊 BB a héten nyilatkozta, hogy ez tudatos nálunk, ő nem lát nagy különbséget a két poszt között. A támadókon múlik, hogy adott play-nél éppen melyik safety találja magát free vagy strong feladatok előtt. Tényleg.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
mit vársz a a meccstől?briareos
Brady egész nap shotgunban és nagyon komoly kihívást a támadófalunknak. Rob Gronkowski el sem fog mozdulni Solder mellől. Könnyen el tudom képzelni, hogy a front7 fog mindkét oldalon dominálni, és akinek előbb összeáll a passzjáték nyeri meg szorosan a meccset, TD különbségen belül.

Nem tartanám meglepőnek a Miami győzelmét sem (Vollmer sérülés miatt), de én mindig túlértékelem a csapatotokat. 😛
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
"Belichick said he expects to dress seven or eight offensive lineman against the Dolphins."Gogo
mintha lenne olyan nagy választási lehetőség...DoM
mit vársz a a meccstől?

több mint 14 éve
"Belichick said he expects to dress seven or eight offensive lineman against the Dolphins."Gogo
mintha lenne olyan nagy választási lehetőség...
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Imádkozzunk, hogy Light és Solder végig bírják, különben nem tudom ki fog játszani a helyükön...Boston
Gronkovski, valamelyik.
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Imádkozzunk, hogy Light és Solder végig bírják, különben nem tudom ki fog játszani a helyükön...

Do your job
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Valószínűleg Solder lesz a kezdő RT. (Musketfire, NFL.com )

"Belichick said he expects to dress seven or eight offensive lineman against the Dolphins."

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
DE Everette Brown, OL Quinn Ojinnaka, OL Donald Thomas, OL Pat McQuistan, DE Jeremy Jarmon, DE Carl Ihenacho.

Más: Chung mellett szerintetek J.Barett vagy S.Brown lesz a kezdő S? Barett nekem nem tűnt az Óriások ellen anynira használhatatlannak..pasztoyb
S. Brown lesz az FS Chung mellett (mondjuk amennyi különbség nálunk van FS és SS poszt közt...😀)
J. Barettre inkább az időskori Rodney-féle alulméretezett LB szerep lesz jellemző, nickel és dime felállásokban... akkora a srác, hogy egy 4-3 csapatban lazán játszhatna OLB-t😀
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

J. Barettre inkább az időskori Rodney-féle alulméretezett LB szerep lesz jellemző, nickel és dime felállásokban... akkora a srác, hogy egy 4-3 csapatban lazán játszhatna OLB-t😀
több mint 14 éve
Volt mostanában olyan bust 1. körös DE/OLB aki az új csapatánál bevált?Wyatt
Wimbley?DoM
Ő inkább OLB lett az új csapatnál, mondjuk az sem árthat nálunk 😀 De én semmi jónak nem vagyok elrontója, csak Maybin, Gholston és társai esete miatt annyira bizakodó sem vagyok már 😊

(U.i: bent hagytam a hét mérkőzését is, ha nem bánod)Wyatt
Persze, nem gond.

Attól még, hogy OLB-ként megtalálták a helyét a pályán, ahonnan tudja rohamozni az irányítót, beleférhet, mint bust 34 OLB, akinek helyes irányba fordult a karrierje.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wimbley?DoM
Ő inkább OLB lett az új csapatnál, mondjuk az sem árthat nálunk 😀 De én semmi jónak nem vagyok elrontója, csak Maybin, Gholston és társai esete miatt annyira bizakodó sem vagyok már 😊

(U.i: bent hagytam a hét mérkőzését is, ha nem bánod)

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Wimbley?DoM
Lawrence Jackson nálunk, ő lehet KVB elsőszámú helyettese rövid időn belül.

több mint 14 éve
Wimbley?
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Volt mostanában olyan bust 1. körös DE/OLB aki az új csapatánál bevált?

több mint 14 éve
pasztoyb New England Patriots 104

Más: Chung mellett szerintetek J.Barett vagy S.Brown lesz a kezdő S? Barett nekem nem tűnt az Óriások ellen anynira használhatatlannak..

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test