New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyébként a big play-t nem kell levonni a statokból, miért lenne reálisabb a kép azok nélkül? Ez benne van a ti offense-etekben simán. Ráadásul Slaternek lehetett volna még egy big play-e, ha nem ejti el a tökéletesen érkező labdát.SzeszeA két big play hozott 145 yardot. Ezekre viszont nem lehet alapozni semmit, az ilyen játékokból lehet, hogy a következő hetekben egyszer sem jön össze semmi, és ezért akkor nagyon elkeseredettek sem lehetünk majd (ez nem az a kategória, hogy a 10 yardos passzt nem sikerült megfogni). Nem sok olyan meccsünk lesz, ahol két játékból megközelítőleg ennyit szerzünk. Ezek közül egyébként főleg a welkeri 99 yard megtévesztő, egy standard 20yard körüli játékot váltott majd 100-ra úgy, hogy alapjában véve azért a meccseken ő inkább a fix first down biztosító 10-12 yardos játékokra van kihegyezve, nem a 30+-osokra.
Ez persze olyan, hogy lehet mondani, hogy Ginn játékában is benne van minden alkalommal a punt vagy a kickoff return TD, azért a 49ers szakmai stábja mégis jobban teszi, ha nem arra a 12 pontra alapozza a további mérkőzéseket, amit a Seahawks ellen szerzett.
több mint 14 éve
Akkor javultak amikor az O miatt kezdtetek elhúzni 😉 de igaz, a középső szakaszban elég jók voltak ahhoz, h simán behúzzátok ezt a meccset. Meglátjuk mi lesz, ha az O nem szárnyal az egész meccsen. (mint nem kifejezetten Pats szurkoló nagyon remélem, h lesz ilyen! 😊 )Szesze, ez a védelem tegnap három komoly drive-ot engedett. Az elsőnél nagyon keményen lenyomta őket a Miami Off-e. Utána engedtek még 3 pontot. Már a meccs alatt jelentősen javultak. Turnover után 10 yardon belülről még az elit védelmek is viszonylag gyakran kapnak TD-t (majdnem olyan ez, mint fociban a 11-es). Ettől függetlenül egyáltalán nem biztos (még), hogy képesek meccset behúzni. Ami a Pats-nél inkább az Off. feladata.Azért azt sem lehet mondani, hogy a támadóink mindent kiadtak magukból. Persze, szépen néz ki a 4TD, és az 517 yard, de azért ha megnézzük, akkor a passzolt yardokból majd egy 100-ast kapásból le lehet venni a Welker futás miatt (persze, a 418 yard sem kevés), ha lekapjuk Slater majd 50 yardos játékát, akkor már csak egy átlag 3XX yardnál vagyunk. A két big play nagyot lökött a statokon.Hát igen, de minek bonyolítani egy olyan meccsen, ha ennyire jól megy az alap is. De egyébként ugyanezt mondom én is amit te, bár a "komolyabb" csapat azért kicsit általános jelző, mert sok jó csapat ellen is működni fog ez a rendszer, de lesz pár akik ellen kevésbé (ez inkább stílus függő sztem, mint konkrétan játékerő) és akkor derül ki, h a védelmetek mennyire jó. Nekem ez az első meccs azt mutatja, h jelenleg nem eléggé jó ahhoz, h ezeket a meccseket majd behúzza, de egyrészt lehet h nincs igazam, másrészt lehet h lesz javulás is a későbbiekben.
Ennek ellenére nem mondhatjuk, hogy valami hűde kreatív Patriots játszott, gyakorlatilag a minimum támadó taktikánkkal mentünk, ez az, aminél évről évre láthatjuk, hogy a szezon egy részében működik, de a komolyabb csapatok ellen kevés, még akkor is, ha olyankor azért próbálunk ennél többet csinálni, sokkal többet.viito
Egyébként a big play-t nem kell levonni a statokból, miért lenne reálisabb a kép azok nélkül? Ez benne van a ti offense-etekben simán. Ráadásul Slaternek lehetett volna még egy big play-e, ha nem ejti el a tökéletesen érkező labdát.Szesze
Slater-nél persze bosszantó, hogy elejtette a második nagy passzt, de figyelemreméltó, hogy mindkétszer megverte Davis-t.tomi-tomi
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/videos/a-football-life/09000d5d8223825c/Exclusive-sneak-peek-A-Football-Life-Bill-Belichick?module=HP11_content_streamMár alig várom a teljes filmet! :cool:
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Szesze, ez a védelem tegnap három komoly drive-ot engedett. Az elsőnél nagyon keményen lenyomta őket a Miami Off-e. Utána engedtek még 3 pontot. Már a meccs alatt jelentősen javultak. Turnover után 10 yardon belülről még az elit védelmek is viszonylag gyakran kapnak TD-t (majdnem olyan ez, mint fociban a 11-es). Ettől függetlenül egyáltalán nem biztos (még), hogy képesek meccset behúzni. Ami a Pats-nél inkább az Off. feladata.Hát igen, de minek bonyolítani egy olyan meccsen, ha ennyire jól megy az alap is. De egyébként ugyanezt mondom én is amit te, bár a "komolyabb" csapat azért kicsit általános jelző, mert sok jó csapat ellen is működni fog ez a rendszer, de lesz pár akik ellen kevésbé (ez inkább stílus függő sztem, mint konkrétan játékerő) és akkor derül ki, h a védelmetek mennyire jó. Nekem ez az első meccs azt mutatja, h jelenleg nem eléggé jó ahhoz, h ezeket a meccseket majd behúzza, de egyrészt lehet h nincs igazam, másrészt lehet h lesz javulás is a későbbiekben.Hát azért ebben a támadójátékban olyan sok tartalék nem maradt 😊 Ha ezt tudjátok tartani akkor nem sok gondotok lesz idén se az alapszakaszban, annak ellenére, h sztem a védelem továbbra is messze van a jótól. Azért kíváncsi vagyok egy keményebb védelem ellen mire mentek majd, mert azért biztos lesz olyan aki sokkal jobban szétszedi a falat.SzeszeAzért azt sem lehet mondani, hogy a támadóink mindent kiadtak magukból. Persze, szépen néz ki a 4TD, és az 517 yard, de azért ha megnézzük, akkor a passzolt yardokból majd egy 100-ast kapásból le lehet venni a Welker futás miatt (persze, a 418 yard sem kevés), ha lekapjuk Slater majd 50 yardos játékát, akkor már csak egy átlag 3XX yardnál vagyunk. A két big play nagyot lökött a statokon.
Ennek ellenére nem mondhatjuk, hogy valami hűde kreatív Patriots játszott, gyakorlatilag a minimum támadó taktikánkkal mentünk, ez az, aminél évről évre láthatjuk, hogy a szezon egy részében működik, de a komolyabb csapatok ellen kevés, még akkor is, ha olyankor azért próbálunk ennél többet csinálni, sokkal többet.viito
Egyébként a big play-t nem kell levonni a statokból, miért lenne reálisabb a kép azok nélkül? Ez benne van a ti offense-etekben simán. Ráadásul Slaternek lehetett volna még egy big play-e, ha nem ejti el a tökéletesen érkező labdát.Szesze
Slater-nél persze bosszantó, hogy elejtette a második nagy passzt, de figyelemreméltó, hogy mindkétszer megverte Davis-t.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Hát igen, de minek bonyolítani egy olyan meccsen, ha ennyire jól megy az alap is. De egyébként ugyanezt mondom én is amit te, bár a "komolyabb" csapat azért kicsit általános jelző, mert sok jó csapat ellen is működni fog ez a rendszer, de lesz pár akik ellen kevésbé (ez inkább stílus függő sztem, mint konkrétan játékerő) és akkor derül ki, h a védelmetek mennyire jó. Nekem ez az első meccs azt mutatja, h jelenleg nem eléggé jó ahhoz, h ezeket a meccseket majd behúzza, de egyrészt lehet h nincs igazam, másrészt lehet h lesz javulás is a későbbiekben.Hát azért ebben a támadójátékban olyan sok tartalék nem maradt 😊 Ha ezt tudjátok tartani akkor nem sok gondotok lesz idén se az alapszakaszban, annak ellenére, h sztem a védelem továbbra is messze van a jótól. Azért kíváncsi vagyok egy keményebb védelem ellen mire mentek majd, mert azért biztos lesz olyan aki sokkal jobban szétszedi a falat.SzeszeAzért azt sem lehet mondani, hogy a támadóink mindent kiadtak magukból. Persze, szépen néz ki a 4TD, és az 517 yard, de azért ha megnézzük, akkor a passzolt yardokból majd egy 100-ast kapásból le lehet venni a Welker futás miatt (persze, a 418 yard sem kevés), ha lekapjuk Slater majd 50 yardos játékát, akkor már csak egy átlag 3XX yardnál vagyunk. A két big play nagyot lökött a statokon.
Egyébként a big play-t nem kell levonni a statokból, miért lenne reálisabb a kép azok nélkül? Ez benne van a ti offense-etekben simán. Ráadásul Slaternek lehetett volna még egy big play-e, ha nem ejti el a tökéletesen érkező labdát.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát azért ebben a támadójátékban olyan sok tartalék nem maradt 😊 Ha ezt tudjátok tartani akkor nem sok gondotok lesz idén se az alapszakaszban, annak ellenére, h sztem a védelem továbbra is messze van a jótól. Azért kíváncsi vagyok egy keményebb védelem ellen mire mentek majd, mert azért biztos lesz olyan aki sokkal jobban szétszedi a falat.SzeszeAzért azt sem lehet mondani, hogy a támadóink mindent kiadtak magukból. Persze, szépen néz ki a 4TD, és az 517 yard, de azért ha megnézzük, akkor a passzolt yardokból majd egy 100-ast kapásból le lehet venni a Welker futás miatt (persze, a 418 yard sem kevés), ha lekapjuk Slater majd 50 yardos játékát, akkor már csak egy átlag 3XX yardnál vagyunk. A két big play nagyot lökött a statokon.
Ennek ellenére nem mondhatjuk, hogy valami hűde kreatív Patriots játszott, gyakorlatilag a minimum támadó taktikánkkal mentünk, ez az, aminél évről évre láthatjuk, hogy a szezon egy részében működik, de a komolyabb csapatok ellen kevés, még akkor is, ha olyankor azért próbálunk ennél többet csinálni, sokkal többet.
több mint 14 éve
Ami nem tetszett Belichick-nek:"We had the ball on the 1-yard line ready to score a touchdown and we end up getting knocked out of field goal range and couldn't get a field goal before the half"
He didn't like the ending of the game either.
''We really weren't able to close out the game at the end of the game with a couple of first downs that we could have made"
"It's great that we could take advantage of it, but those opportunities won't always be there,'' Belichick said. ''I'm sure as teams get more experienced with their communication and get further into the season, you'll see less and less of that."
"There are always things on every play, even good plays, that a lot of times aren't done quite properly and had the (opposing) defense or the offense been in (a) different play or done things a little bit differently, then we would have had a problem."
Link
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Látod az avatar-omból is, hogy szeretem Ocho-t, sokat várok tőle itt. Azért, úgy gondolom, nem csak én voltam kíváncsi például arra, hogy a Belichick - Ochocinco páros hogyan fog muzsikálni. Eléggé kimerítik a "Furcsa pár" kategóriát. 😊 Ne mondd, hogy nincs benne a pakliban az, hogy egy húzás, amit Ocho úgy gondol, hogy még belefér, Bill-nél simán leverheti a kupakot. Egyelőre, én legalábbis, abszolút elégedett vagyok, ilyen téren pont ezt vártam, tudom, hogy Ocho milyen szinten néz fel Bill-re.A magam részéről, úgy gondolom, hogy középhosszútávon nagyon jól járt mind Ocho, mind a Pats ezzel az igazolással. És én örülök neki a legjobban, hogy egy olyan hozzáértő, mint Te, aki jobban ismeri a múltját Chad-nek, mint én, végső soron ugyanígy gondolja.
több mint 14 éve
Imádom, becsülöm Bruschit és Rodneyt is, de asszem ez amit most művelnek nekem enyhén sokkkkk... csináltak egy kiadós vihart és balhét a semmire alapozva... ráadásul "biztos" segítettek is ezzel Ocho-nak.. ennek persze az lett a vége h most már mindenki úgy érzi h meg kell szólalnia, amivel még jobban mélyül a hülyeség... ebbe most nem kellett volna Tedynek belekezdeni... :/DannaKis túlzással mi közük van hozzá? A csapatnak van edzői stábja, még 52 aktív játékosa Ochocincon kívül, egy tucat csapatkapitánya, majd ők lerendezik. Nincs szükség valami alumni szövetség tanácsaira. Bruschi meg analystként nem sokat tudott eddig hozzátenni a dolgokhoz. Semmi insider cukkok, csak közhelyek.
több mint 14 éve
Ez annyira vicces, h mindenki azzal jön h fú mennyi yardot kaptunk "egy" Hennétől, csak azt felejti el mindenki, h az utolsó 3 drive-ban hoztak össze 212 yardot, amikor már nekünk igazából mind1 volt... arra álltunk fel, h nagy és gyors ütemben ne haladjanak, de ugye ennek következménye h a 10 yardokat nyeltük mint kacsa a nokedlit... Ha ezt levonjuk, akkor máris nem olyan sok yardot kaptunk... amikor nagyon kellett, akkor odatette magát a D és rendszerint puntolniuk kellett... és ez csak az első meccs volt.Az elején se tudtátok megfogni őket, pedig akkor fontos lett volna. Más kérdés, h az offense annyira jó volt, h egyértelmű volt, h előbb-utóbb nem fogják tudni tartani a lépést veletek. Én nem állítottam, h a védelemben nincs javulási lehetőség, a támadásra írtam, h azért az ennél jobb nem nagyon tud lenni már. Egy olyan védelem ellen amelyik képes lesz szétszedni az OL-t azért más lesz a meccs képe, akkor kiderül, h ez a védelem mennyit fog tudni kompenzálni.
Bőven van még potenciál a javulásban a védelemben. 😊Danna
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem értem, hogy ez a betámadás mire volt jó. Miért kell Ocho lelkesedését letörni? Gondolom, tisztában volt mindenki a múltjával akkor is, amikor elkezdték a tárgyalásokat az idehozataláról. Egyébként, tudva, hogy milyen figura, az a fegyelmezettség, ami az elmúlt napokban jellemzi, példaértékű.mifele multjara gondolsz ? mindig is ilyen volt. sohasem sirt a bengalsban sem ahhoz kepest ez meg a mennyorszag jatekos szempontbol. gondolom az h egy bohoc meg megtevesztett teged is es bevagtad a primadonna szupersztar receiverek koze akik sirnak a labdaert (labda utan pedig a zonakert ahova keri a passzt) mint randy batyo. ocho sztem allatira nem ilyen. gabtsi jobban vagja ezt nyilvan de en ugy emlekszem h tavaly egy vasas meccsen kiugrott vallal abalta a blokkokat meg ment be a palyara kozepere elkapni egy hullaszar csapatban ... ennyit ocho balhessagarol meg sportembersegerol. tudtak vna tobbet is hasznalni amugy szvsz csak nem volt ra szukseg. ha megnezed azt az egy elkapast sztem eleg egyertelmu h neki is bikazhatott vna brady 150 yardot csak eppen teljesen felesleges lett vna. majd egyszer megfog lepodni vmelyik csapat ha elohuzzak a kalapbol ...
Nem mondom, hogy nem fog esetleg kicsit bekattanni később, de az, amit most látok tőle az tiszteletre méltó. 14 yard meg egy elkapás ide vagy oda. Első meccse volt, hadd kapjon már időt... 😊
Stephan
több mint 14 éve
Teljesen egyetértek, Danna!Nem értem, hogy ez a betámadás mire volt jó. Miért kell Ocho lelkesedését letörni? Gondolom, tisztában volt mindenki a múltjával akkor is, amikor elkezdték a tárgyalásokat az idehozataláról. Egyébként, tudva, hogy milyen figura, az a fegyelmezettség, ami az elmúlt napokban jellemzi, példaértékű.
Nem mondom, hogy nem fog esetleg kicsit bekattanni később, de az, amit most látok tőle az tiszteletre méltó. 14 yard meg egy elkapás ide vagy oda. Első meccse volt, hadd kapjon már időt... 😊
Azt hiszem, Bruschi pedig nem tudna olyat tenni, ami feledtethetné tenné az érdemeit, szóval ez is belefért. 😊 Mondjuk egy tollpihe szállt ezzel a mérleg egyik serpenyőjébe, míg a másikban ott van 10 tonna acél. 😊
több mint 14 éve
Injury report:San Diego
Did not participate: DE Luis Castillo (tibia), LB Jonas Mouton (shoulder)
Full participation: WR Vincent Brown (hamstring), WR Patrick Crayton (ankle)
New England
Did not participate: CB Leigh Bodden (back), C Dan Koppen (fibula), DL Mike Wright (concussion)
Limited participation: S Josh Barrett (thumb), LB Dane Fletcher (thumb), LB Gary Guyton (hamstring), WR Taylor Price (hamstring), T Sebastien Vollmer (back), C Ryan Wendell (calf)
Full participation: DL Myron Pryor (groin)
Wright meg erősen kérdőjeles. Link
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Sorry Deny, jogos... "lett nem meglepően"-t olvastam valszeg nem lett meglepőennek... mentségemre legyen mondva, egész este vmilyen szinten ezzel is kapcsolódó bejegyzést fogalmaztam az NFL face-es bejegyzéséhez, néha nem 1xű feladat... 😊 más
Imádom, becsülöm Bruschit és Rodneyt is, de asszem ez amit most művelnek nekem enyhén sokkkkk... csináltak egy kiadós vihart és balhét a semmire alapozva... ráadásul "biztos" segítettek is ezzel Ocho-nak.. ennek persze az lett a vége h most már mindenki úgy érzi h meg kell szólalnia, amivel még jobban mélyül a hülyeség... ebbe most nem kellett volna Tedynek belekezdeni... :/
több mint 14 éve
Még csak érdekesen sem mondta, teljesen korrekt volt 😊Btw, tényleg nagyon le van húzva D-nk, de fognak még emiatt később véleményt változtatni nagyon sokan 😊 Támadásban is van még bőven, mondjuk én a Branch-cut féle elméletet sosem értettem, és be is bizonyosodott, hogy ritka nagy hülyeség lett volna. Nem kapott labdát preseasonben, és? Vele már rég megvolt a kémia, ami látszik, hogy továbbra is működik 😊
Már csak Spikes térjen vissza MLB-be, aztán jó lesz ez

több mint 14 éve
Deny is azt írta, csak érdekesen.Tom Brady lett nem meglepően a hét támadójátékosa az AFC-ben.DenyDe az lett. 😊
http://www.patriots.com/news/article-1/Tom-Brady-Named-AFC-Offensive-Player-of-the-Week/5bffb4f3-9df4-43a8-9b6b-7f22e8939a79Danna
Fasza, Wright ismét agyrázkódást szenvedett a meccsen. Tavaly a 10. héten történt meg vele, és a playoff előtt került IR-re. Hát, nem tudom. :/
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Ja, és érkezett a pár napja itt járt falember, Thomas.
több mint 14 éve
Tom Brady lett nem meglepően a hét támadójátékosa az AFC-ben.DenyDe az lett. 😊
http://www.patriots.com/news/article-1/Tom-Brady-Named-AFC-Offensive-Player-of-the-Week/5bffb4f3-9df4-43a8-9b6b-7f22e8939a79
több mint 14 éve
Tom Brady lett nem meglepően a hét támadójátékosa az AFC-ben.
több mint 14 éve
szerintetek melyik újonc futónk fog először lehetőséget kapni és mikor?mascheranoRidley, de hogy mikor, azt nem tudom. 😛
több mint 14 éve
Bruschi to Ocho: 'Stop tweeting and get in your playbook' NFL.comon találtam hehehe😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
szerintetek melyik újonc futónk fog először lehetőséget kapni és mikor?
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Ez annyira vicces, h mindenki azzal jön h fú mennyi yardot kaptunk "egy" Hennétől, csak azt felejti el mindenki, h az utolsó 3 drive-ban hoztak össze 212 yardot, amikor már nekünk igazából mind1 volt... arra álltunk fel, h nagy és gyors ütemben ne haladjanak, de ugye ennek következménye h a 10 yardokat nyeltük mint kacsa a nokedlit... Ha ezt levonjuk, akkor máris nem olyan sok yardot kaptunk... amikor nagyon kellett, akkor odatette magát a D és rendszerint puntolniuk kellett... és ez csak az első meccs volt.Danna
több mint 14 éve
Ez annyira vicces, h mindenki azzal jön h fú mennyi yardot kaptunk "egy" Hennétől, csak azt felejti el mindenki, h az utolsó 3 drive-ban hoztak össze 212 yardot, amikor már nekünk igazából mind1 volt... arra álltunk fel, h nagy és gyors ütemben ne haladjanak, de ugye ennek következménye h a 10 yardokat nyeltük mint kacsa a nokedlit... Ha ezt levonjuk, akkor máris nem olyan sok yardot kaptunk... amikor nagyon kellett, akkor odatette magát a D és rendszerint puntolniuk kellett... és ez csak az első meccs volt.Bőven van még potenciál a javulásban a védelemben. 😊
több mint 14 éve
Nem kell ellövöldözni az összes puskaport az első ütközetben, ha sok-sok csatára készül valaki. Szerintem van ebben a támadójátékban még tartalék, ott van pl. Ocho. Azt én is írtam korábban, nem számítok Moss-féle szerepkörre tőle, de azt sem gondolom, hogy ennyire súlytalan lesz. Egyelőre jegelik, mert most ennyire volt tőle szükség. Branch sem kapott egy labdát sem az előszezonban, mégse vágták ki. Az új futóknak is, 85-nek is lesz még nagyobb szerepe. Egyébként a pályán lévő futók leszólását sem értem: ennyi playt hívtak rájuk, mert ennyire volt szükség. Slater csak 3 playben volt fenn, kétszer ment is felé a hosszú passz, merthogy az is benne van a támadóarzenálban.Hát azért ebben a támadójátékban olyan sok tartalék nem maradt 😊 Ha ezt tudjátok tartani akkor nem sok gondotok lesz idén se az alapszakaszban, annak ellenére, h sztem a védelem továbbra is messze van a jótól. Azért kíváncsi vagyok egy keményebb védelem ellen mire mentek majd, mert azért biztos lesz olyan aki sokkal jobban szétszedi a falat.
Hétfőn jó volt a csapat, a Miami ellen most ezt lehetett játszani. S mivel volt szerencsém a 0-21 -es 2006-os, meg a wildcat-es két évvel ezelőtti meccset is látni, én speciel nagyon örülök neki, hogy ilyen "gyenge futójáték"-ot, meg stb. láthattam.
Néha nekem is volt olyan érzésem, hogy 1-2 esetben jobb koncentrációval többet kihozhattunk volna a drive-ból, főleg az első félidőben. De összességében nem értem, miért kell 1 meccs után még bárkit is kritizálni, vagy leszólni. (Főleg nem úgy, ahogy Tedy nekiesett Ochonak.)lucas