New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
VW interception-jéről:
"Wilfork’s first interception since high school"

"We play a lot of situational football around here, and in that situation with two minutes, we kind of know what they were trying to do,” said Wilfork after New England’s 35-21 win on Sunday. “I saw the running back take off, so I was thinking screen, that’s what I was thinking."

"Wilfork said that he was talking to Pepper Johnson a few weeks ago, and told him that he was concerned about ending his NFL career without a single interception."

""The run was ugly, the pick was great,” said defensive end Andre Carter."

Teljes

Brady térde meg nem sokon múlt:

""I’m glad I had a knee brace on. He got me in a good spot and I’m glad the knee brace took the brunt of the force,” Brady told WEEI. “Why I never wore a knee brace before, I have no idea, and why every quarterback doesn’t wear one on his left knee I have no idea. It’s so unprotected."

Teljes

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Fontos győzelem volt és ez a végelszámolásnál még sokat fog érni, mert a Bolts a Po-ban lesz és az AFC-ben közvetlen riválisként számolni kell velük.
Nem hiszem, hogy szerencsével nyertünk, mert a szerencse vagy mák ahhoz pártol aki többet tesz érte én ebben hiszek. Mi többet tettünk érte és a hibáinkból éltek a Bolts játékosai. Floyd kiesésével csak VJ-nek dobott Rivers aki marslakóvá változott by Kovács Sanyi 😀 és mindent elkapott. Kevés nyomás volt Riversen, és a futók is jól szerepeltek és hozták a yardokat. Meg persze buta büntetések és 3rd down védekezés és a CB-ink hibái.
Abszolút dicsérhető Tom akire megint nincsenek jelzők, bár amikor a térdére rárepültek kissé a szívemhez kaptam sok Pats fannal együtt, de szerencsére megúszta. Wes, Deion, Hörni és G-Force is nagyon jól játszott.
De ki kell emelnem nekem egyik személyes kedvencemet Baby Vince-t aki szenzációsan és láthatóan tudatosan lépett vissza a zónába és mint a gyümölcsöt a fáról leszakított a labdát! A futása már csak hab volt azon a bizonyos tortán!! Zseniális jelenet volt azt hiszem a szezon top élményei között lesz 😀 Mellette pedig a RZ D#-ben is odaért amikor megállították Tolbertet.
Bravó Baby Vince!

Szép volt Fiúk a győzelem!

A meccs egyetlen negatívuma a közvetítés volt, hogy nem hittem volna, hogy Gumbót "visszasírva" szívesebben hallgatnám Pats meccsen, mint Olivért... :o
De sikerült elérni, hogy ha Pats meccsen ő lesz akkor az ESPN-t választom!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
jó kis meccs volt ez a tegnapi és nyertünk ez a lényeg. Nekem annyi hiányérzetem volt hogy nem igazán volt nyomás Riversen, ebben tuti hogy kell javulni, de majd összeszoknak a srácok. Sok volt a bünti, igaz a bírók is tettek érte pl a Carter féle szabályos hit amire zászlót dobtak, de sok buta hibát követett el a csapat majd BB úgyis megmondja nekik egy fejmosás keretein belül...Amúgy Ras-I sérülése mennyire komoly, lehet tudni már valamit? Azért kicsit meglepő nekem hogy ő a másik kezdő CB, de eddig egész pozitívan játszott.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
valaki tud segíteni? Meskó vissza tudott menni a pályára vagy megsérült nem láttam a végét 😕eddie17
Megsérült, csak holder-nek tudott visszabicegni. Punt helyett nekimentünk 4. és 4-nek. Ahogy a pálya szélén "ráncigálták" a térdét, nem valószínű, hogy szakadása lenne.tomi-tomi
oké köszi
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
valaki tud segíteni? Meskó vissza tudott menni a pályára vagy megsérült nem láttam a végét 😕eddie17
Megsérült, csak holder-nek tudott visszabicegni. Punt helyett nekimentünk 4. és 4-nek. Ahogy a pálya szélén "ráncigálták" a térdét, nem valószínű, hogy szakadása lenne.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
valaki tud segíteni? Meskó vissza tudott menni a pályára vagy megsérült nem láttam a végét 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
INT DMC-nek azért kijut a jóból így idény elején...Marshall+Vincy...javulnia kell, nem szabad hibáztatni, mert azért őket kevés corner fogja meg teljesen a ligában és hát ugye ez a második éve csak
Ami úgy egyedül nem tetszett az talán a dline volt. Nem nagy negatívum, keveset is játszottak még együtt, de azért látszik bennük, hogy jók lesznek. Baby Vince int-je pedig Conolly magasságú play volt 😊Habi
én is ezt mondtam tegnap, hogy nem tudom eldönteni, hogy DMC visszaesése mögött mi van:
- klasszikus másodéves visszaesés
- 1:1-ben védekezik elit elkapókon, kevesebb a zóna is, nem segítenek be neki
- rengeteg passzt dobnak rá (lehet, hogy valamelyik előbbi okból kifolyólag), és persze sok passzból sok fog ülni is, még akkor is, ha közben jól védekezik.viito
Úgyérzem meg lettem szólítva, vagy legalábbis én hoztam fel a DMC dolgot. Én alapvetően abban látom a "visszaesést", hogy sokat hadják egyedül az elkapóval. És hát Marshal meg Vincent igazi elit elkapó. Rádásul fizikálisabbak is DMC-nél. Én ebben látom, de látom benne a potenciált és szerintem BB is. Ezért is hadja 1 az 1-ben. Így tanul igazán! Én bízok benne, ahogy javul a passrush, úgy fog nőni DMC statisztikái is!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
INT DMC-nek azért kijut a jóból így idény elején...Marshall+Vincy...javulnia kell, nem szabad hibáztatni, mert azért őket kevés corner fogja meg teljesen a ligában és hát ugye ez a második éve csak
Ami úgy egyedül nem tetszett az talán a dline volt. Nem nagy negatívum, keveset is játszottak még együtt, de azért látszik bennük, hogy jók lesznek. Baby Vince int-je pedig Conolly magasságú play volt 😊Habi
én is ezt mondtam tegnap, hogy nem tudom eldönteni, hogy DMC visszaesése mögött mi van:
- klasszikus másodéves visszaesés
- 1:1-ben védekezik elit elkapókon, kevesebb a zóna is, nem segítenek be neki
- rengeteg passzt dobnak rá (lehet, hogy valamelyik előbbi okból kifolyólag), és persze sok passzból sok fog ülni is, még akkor is, ha közben jól védekezik.
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ami úgy egyedül nem tetszett az talán a dline volt. Nem nagy negatívum, keveset is játszottak még együtt, de azért látszik bennük, hogy jók lesznek. Baby Vince int-je pedig Conolly magasságú play volt 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Lehet úgy is nézni ám, hogy mi szereztük meg jókor a labdákat, nem kell mindenben az Olivérre hallgatni, mert az olyanokat hoz, hogy egyesek azt állítják, hogy Kitna nyerte meg a meccset a Dallasnak...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
No sophomore slump for Gronkandez. :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Előre mondom, hogy örülök a győzelemnek, de ahogy a csapat játszott az már nem annyira. Kövezzetek meg de szerintem ezt a mérkőzést a Bolts vesztette el, és nem MI nyertük meg.
Ami nem tetszett:

- Szabálytalanságok: ha jól emlékszem 8/80!!! Ezt egy ilyen kaliberű csapattal szemben nem lehet többet megengedni. Bodden nem sokat volt látható, ez talán azért lehet, mert nem dobtak felé. De a két szabálytalanság azért sok volt. Pont 3rd az eggyik.
Mondjuk megjegyzem érdekes volt a sporik bíráskodás.Mintha nem is mi lettünk volna hazai pályán.
- Secondery: DMC-t meg kell hogy védjem. Másod éves játékos, akinek kimaradt egy fontos Offseason.Folyamatosan 1 az 1.ben volt Jakson-nal. Aki sokkal magasabb,fizikálisabb nála.Nem is értem miért próbálta jammelni... DE, ismétlem de többet vártam tőle. Amúgy a sec egésze elég halvány volt. Kivéve Gates levédekezése.Abból lett az INT is! Bár lehet nem is akartak rá annyira építeni.
- Offens fal: A pass block az gyalázatos volt egy-egy drivre alatt főleg a 2. félidőben.Többször volt földön TB mint állva.

Ami viszont tetszett:
- WRek, főleg Deion, és Wes. Kivállaóak voltak a TE-k el együtt. Bár volt egy holdin Gronk-nak de amúgy mindeg dicsértete megérdemelknek, mert engyon zúzták őket az elkapás után!
- Off fal run block: Szerintem jól müködött, főleg a második félidőben(gondolom fáradt a Bolts fala)
- TB: No comment, ott hagyta abba ahol a Miami ellen befelyezte. Konzisztens kiválló teljesítmény.
- No Huddle Offens: Kivállóan muzsikál. Élvezet volt nézni.

Kövezni Ér! 😊
több mint 14 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 973 — Chiefs fan
waters-el jól jártatok
szinte végig őt figyeltem
nagyon jó volt az öreg, ha nem a legjobb a falban
több mint 14 éve
No, ez is megvan, nem mondom, hogy egy másodpercig nem forgott veszélyben, de hát ne legyünk telhetetlenek 😊
Brady továbbra is állat, futni majd a rájátszásban fogunk csak 😀 Ocho következő meccsen már lehet, hogy három elkapást is összehoz 😀 Remélem egyik sérülés sem súlyos és a büntiket is vissza tudjuk majd fogni a jövőben, Neo viszont pozitív, remélem tartja az átlagát. Annak is örülök, hogy amikor nagyon kell (4. és goal pl), akkor a D hozzá tud tenni a játékhoz, Vincent Jackson meg egy állat, de csak nem lesz minden csapatban egy Brandon Marshallhoz vagy hozzá hasonló idióta 😀

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
BB filmről:

The NFL Network presentation was viewed by an average of 657,000 fans, ranking as the most-watched documentary in the eight-year history of the network.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
😂 Mi fasza gyerekek vagyunk, minket nem érdekel mit csinál az ellen, az első negyedben akkor is azt játsszuk, amit elterveztünk 😀

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Még utoljára a Miami első támadásához:

New England opened the game playing base defense against Miami’s three receiver set on first and second downs. After giving up a touchdown they quickly moved to a nickel and never looked anywhere near as exposed.
Érdekes elképzelés. :rolleyes:
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Injury rep.:

Chargers
OUT: DE Luis Castillo (tibia), LB Jonas Mouton (shoulder)

PROBABLE: WR Vincent Brown (hamstring), WR Patrick Crayton (ankle)

Patriots
OUT: C Dan Koppen (fibula), DE Mike Wright (concussion)

QUESTIONABLE: LB Gary Guyton (hamstring), WR Taylor Price (hamstring), T Sebastian Vollmer (back), C Ryan Wendell (calf)

PROBABLE: S Josh Barrett (thumb), CB Leigh Bodden (back), LB Dane Fletcher (thumb), TE Rob Gronkowski (hamstring), LB Jerod Mayo (thigh)Gogo
Szegény Wright-nál ez a visszatérő agyrázkódás azért elég ijesztő.
Remélem nem season és/vagy career ending...

Elsőre azt gondolná az ember, hogy nem a falemberek vannak kitéve a legnagyobb veszélynek.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Injury rep.:

Chargers
OUT: DE Luis Castillo (tibia), LB Jonas Mouton (shoulder)

PROBABLE: WR Vincent Brown (hamstring), WR Patrick Crayton (ankle)

Patriots
OUT: C Dan Koppen (fibula), DE Mike Wright (concussion)

QUESTIONABLE: LB Gary Guyton (hamstring), WR Taylor Price (hamstring), T Sebastian Vollmer (back), C Ryan Wendell (calf)

PROBABLE: S Josh Barrett (thumb), CB Leigh Bodden (back), LB Dane Fletcher (thumb), TE Rob Gronkowski (hamstring), LB Jerod Mayo (thigh)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Én olyan meccsre gondoltam, ahol az eredmény már nem nagyon számít Pl. csoport elsó a csapat és már nem számít, hogy az utolsó meccsen mi lesz az eredmény. Akkor esetleg lehet, hogy játszatják.Béczkó
15-0-al állt a csapat Cassell mégsem kezdett... 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akinek esetleg nincs tyt hozzáférése:
link

jó mozizást!triangle
Ha esetleg segítene nekem valaki egy angol felirattal, vagy esetleg egy szöveges dokumentumban leírt fordítással, akkor szívesen készítenék magyar feliratot a filmhez.
(sajnos az élőszöveg értésem nem olyan jó, hogy mindent pontosan le tudjak fordítani.)
több mint 14 éve
Béczkó 1 264
Én olyan meccsre gondoltam, ahol az eredmény már nem nagyon számít Pl. csoport elsó a csapat és már nem számít, hogy az utolsó meccsen mi lesz az eredmény. Akkor esetleg lehet, hogy játszatják.
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Szerintetek ha Brady kiöregszik Ryan Mallett lesz a kezdő irányító? Szerintetek jó utánpótlás lesz ő? Addig biztos nem lesz kezdő még Brady játszik, max egy két meccsen 😀!Béczkó
Hát kezdő egy-két meccsen se lesz ameddig játszik Brady és egészséges, azt meg hogy utána mi lesz senki nem tudja, értsd BB sem (és nem arra gondolok hogy annyira rossz a helyzet hanem, hogy annyira kiszámíthatatlan)

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Béczkó 1 264
Szerintetek ha Brady kiöregszik Ryan Mallett lesz a kezdő irányító? Szerintetek jó utánpótlás lesz ő? Addig biztos nem lesz kezdő még Brady játszik, max egy két meccsen 😀!
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ninkovich a héten két évvel hosszabbította meg szerződését, 4 millió dollárért. Elvileg idén kap 685 ezret, jövőre és 2013-ban is 900 ezret, illetve 2 milliós aláírási bónusza van. Illetve a következő 2 évben workout bónusz alatt kaphat 100 ezret még.Deny
http://www.macsfootballblog.com/2011/09/patriots-lb-rob-ninkovich-signs-two.htmlzinedine5
Pontosan innen szedtem az információkat, csak gondoltam, nagylelkű leszek, és magyarul írom be 😀