New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
LB problémához: nemrég írtad, hogy Cunnigham "elbutlerezi" magát. Én Spikes-nál érzem ezt a veszélyt, a Chargers ellen kapott 19 snap-et, nekem ez érthetetlenül kevés. (A most kivágott Edds is kapott 10-et.)Spikesnak többször volt lábsérülése már a TC-ben is, ráadásul ő ideális 34 Ted volt az előző sémába, ahol tényleg klasszis kvalitásokat villantott, azonban ebben a mostani védelemben egyszerűen nem elég mozgékony, korlátozott hatósugárral MLB-nek, tehát igazából nincs jó helye a pályán. Ha a Chargers meccsből indulunk ki, ott Gates hatástalanítása volt a fő szempont, amiben ő teljesen haszontalan lett volna.
tomi-tomi
Jelenleg meg a fő gond a kerettel, ami nyilván nem edzői döntés egyenes következménye, hogy túl sok a többé-kevésbé sérült játékos, akit alig lehet pályára engedni:
Vereen, Ridley, Price, Hernandez, Wendell, Cunningham, Wright, Spikes, Tarp, (talán még Fletcher is az ujja miatt nem teljesen bevethető), Chung, Meskó, Arrington, Dowling.
több mint 14 éve
Brandon Manumaleuna-hoz mit szólnátok mit blokkoló TE?? Ha jól tudom FA! v. sérülés miatt cutolta a Bears?!
több mint 14 éve
LB problémához: nemrég írtad, hogy Cunnigham "elbutlerezi" magát. Én Spikes-nál érzem ezt a veszélyt, a Chargers ellen kapott 19 snap-et, nekem ez érthetetlenül kevés. (A most kivágott Edds is kapott 10-et.)Nem kicsit, nagyon. (Téptem is a hajam.) De Tarpinian újra az 53-ban. Idén ez a prioritás, meg a torkomon akadt gumicsont. Komolyan, ezért a fasziért már küldtünk el TE-et (ki tudja mennyit), OT-t, CB-t. Most már minimum Vrabel kalibernek/potenciálnak kell lennie.tomi-tomiTarphoz való ragaszkodás jól mutatja, hogy a mostani sémában mennyire nincsen rendben az LB depth, amit csak tetéz, hogy Spikes már a TC-ben sem volt feltétlenül egészséges, így csak a helyet fogja/fogta. Az más kérdés, hogy erre a problémára miért egy sosem egészséges játékos a megoldás.
Igazából három dolog miatt lehet szerintem "jogosan" pörögni. Gerard Warren átmeneti megtartásán a harmadik tight end kárára (Smith/Yeatman), valamint a safety poszt elbénázásán az előidény legvégén (Ihedigbo vs akárki) amihez jól csatlakozik a 6 CB keretben tartása bármelyik másik poszt rovására.DoM
Valami nagyon el lett rontva a végső roster kialakításánál. Nem emlékszem, hogy ennyi poszton ilyen rövid idő alatt (vagy már indulásnál) ennyire elvékonyodtunk: OL, LB, S, TE. (CB szerintem 5 maradt (DMC, Ras-I, Bodden, Arrington, Molden)) Azóta némi kapkodás íze van az egésznek. A DL is lassan nagyon karcsú lesz, de ott még lehet reménykedni a PUP-listán lévőkben.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Nem kicsit, nagyon. (Téptem is a hajam.) De Tarpinian újra az 53-ban. Idén ez a prioritás, meg a torkomon akadt gumicsont. Komolyan, ezért a fasziért már küldtünk el TE-et (ki tudja mennyit), OT-t, CB-t. Most már minimum Vrabel kalibernek/potenciálnak kell lennie.tomi-tomiTarphoz való ragaszkodás jól mutatja, hogy a mostani sémában mennyire nincsen rendben az LB depth, amit csak tetéz, hogy Spikes már a TC-ben sem volt feltétlenül egészséges, így csak a helyet fogja/fogta. Az más kérdés, hogy erre a problémára miért egy sosem egészséges játékos a megoldás.
Igazából három dolog miatt lehet szerintem "jogosan" pörögni. Gerard Warren átmeneti megtartásán a harmadik tight end kárára (Smith/Yeatman), valamint a safety poszt elbénázásán az előidény legvégén (Ihedigbo vs akárki) amihez jól csatlakozik a 6 CB keretben tartása bármelyik másik poszt rovására.
több mint 14 éve
Nem kicsit, nagyon. (Téptem is a hajam.) De Tarpinian újra az 53-ban. Idén ez a prioritás, meg a torkomon akadt gumicsont. Komolyan, ezért a fasziért már küldtünk el TE-et (ki tudja mennyit), OT-t, CB-t. Most már minimum Vrabel kalibernek/potenciálnak kell lennie.Az oké, hogy peches sérülések, de a keret utolsó 4-5 helyének a kiosztása kínosan el lett szúrva az utolsó roster cutnál annó.DoMWright, Vollmer, Hernandez out, Chung, Haynesworth questionableQuestionable még: Ras-I, Guyton, Mayo, Meskó, Price, Wendell.
Szerk: Idősebb (Dan) Gronkowskit pedig elengedtük-> 1TE-ünk van vasárnapra és Solder sem lesz most blokkoló TE mivel valószínűleg Vollmert helyettesítizolika26
Lehet, hogy ideiglenesen csináltak egy spot-ot egy punter-nek. Meskó gyógyulása után jöhet vissza az idősebb Gronk. Vagy Hernandez pótlására felhozzák a PS-ból a maradék egy (elkapó) TE-et. Vagy nem tudom. 😊tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Az oké, hogy peches sérülések, de a keret utolsó 4-5 helyének a kiosztása kínosan el lett szúrva az utolsó roster cutnál annó.Wright, Vollmer, Hernandez out, Chung, Haynesworth questionableQuestionable még: Ras-I, Guyton, Mayo, Meskó, Price, Wendell.
Szerk: Idősebb (Dan) Gronkowskit pedig elengedtük-> 1TE-ünk van vasárnapra és Solder sem lesz most blokkoló TE mivel valószínűleg Vollmert helyettesítizolika26
Lehet, hogy ideiglenesen csináltak egy spot-ot egy punter-nek. Meskó gyógyulása után jöhet vissza az idősebb Gronk. Vagy Hernandez pótlására felhozzák a PS-ból a maradék egy (elkapó) TE-et. Vagy nem tudom. 😊tomi-tomi
több mint 14 éve
Wright, Vollmer, Hernandez out, Chung, Haynesworth questionableQuestionable még: Ras-I, Guyton, Mayo, Meskó, Price, Wendell.
Lehet, hogy ideiglenesen csináltak egy spot-ot egy punter-nek. Meskó gyógyulása után jöhet vissza az idősebb Gronk. Vagy Hernandez pótlására felhozzák a PS-ból a maradék egy (elkapó) TE-et. Vagy nem tudom. 😊
több mint 14 éve
Wright, Vollmer, Hernandez out, Chung, Haynesworth questionableSzerk: Idősebb (Dan) Gronkowskit pedig elengedtük-> 1TE-ünk van vasárnapra és Solder sem lesz most blokkoló TE mivel valószínűleg Vollmert helyettesíti

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Nekem is az volt a kedvenc részem, BB és Brady az irodában. Abból azért kiderült, hogy miért Brady az egyik legjobb QB a ligában. Mert aggyal felfogja, érti is, amit csinálnia kell, és ráadásul fizikálisan is meg tudja valósítani, amit kigondolt. Manninget mindig mutatják meccs közben, hogy nézi a képeket, és elemez. Hát Brady legalább annyit elemez, és valószínűleg ez a sikerük egyik titka. Aztán volt egy másik irodás jelenet is, amivel kapcsolatosan meg az jutott eszembe: De nagy hülye vagy te, Randy! 😊 vagy inkább 😕
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
No igen és Ed Reed tényleg utolérhetetlen 😀A legjobb részek mind azok voltak, ahol Belichick nem vezetőedzőként funkcionált (bár a Jags ellen a védelem leosztása ütött). Ennyi.DoMMeg ezek szerint a "F*ck you Mason" beszólása is megragadt... 😀never_the_answer
Do your job
több mint 14 éve
Könnyű telhetetlennek lenni az olyan insider cuccok esetén, mint a Belichick kétrészes dokumentum film, hiszen senki sem várhatta, hogy micsoda műhelytitkok fognak kiderülni, de a foci oldaláról sajnos nem volt egy nagy szám.Én igazából nem is vártam semmi érdemlegest magával a focival kapcsolatosan. Ismerjük már BB-t, a sajtótájékoztatóit, várható volt h itt sem lesz ennél több... Nem egy szakmai dokumentumfilm volt, inkább egy vmilyen szinten PR film sok háttérinfóval. Megismertük úgy az öreget, ahogy kevesen ismerik és ahogy kevesen tudták elképzelni h van olyan oldala is. Elég sok média által felállított mítosz dőlt meg azért... 😊
A körítés azért elvitte a hátán a show második részét is, mint BB a görkoris kalóz, vagy éppen az óraátállítás rejtélye, a BBQ parti, de pl. Ravens elleni PO vereségről szóló rész ilyen formában teljesen felesleges volt, akárcsak a sok conference call és press briefing bevágása.
A legjobb részek mind azok voltak, ahol Belichick nem vezetőedzőként funkcionált (bár a Jags ellen a védelem leosztása ütött). Ennyi.DoM
több mint 14 éve
Ez a kis szubjektív összefoglaló a második részről készült. Persze jórészt illik az első részre is, bár ott kicsit több focis rész volt, ami valóban érdekesnek minősíthető. Pl. Bradyvel az irodában.A legjobb részek mind azok voltak, ahol Belichick nem vezetőedzőként funkcionált (bár a Jags ellen a védelem leosztása ütött). Ennyi.DoMMeg ezek szerint a "F*ck you Mason" beszólása is megragadt... 😀never_the_answer
A Masonos "párbeszéd" mellett abból az egyik kedvenc, amikor Kraft magyarázza a Titans meccs alatt a páholyban, hogy "az edző egész héten a nagy játékok fontosságáról beszélt". 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A legjobb részek mind azok voltak, ahol Belichick nem vezetőedzőként funkcionált (bár a Jags ellen a védelem leosztása ütött). Ennyi.DoMMeg ezek szerint a "F*ck you Mason" beszólása is megragadt... 😀
több mint 14 éve
Én szívesen küldök egy üveg pezsgőt a csónakocska átkereszteléséhez, csak legyen rá szükség. 😊Könnyű telhetetlennek lenni az olyan insider cuccok esetén, mint a Belichick kétrészes dokumentum film, hiszen senki sem várhatta, hogy micsoda műhelytitkok fognak kiderülni, de a foci oldaláról sajnos nem volt egy nagy szám.
A körítés azért elvitte a hátán a show második részét is, mint BB a görkoris kalóz, vagy éppen az óraátállítás rejtélye, a BBQ parti, de pl. Ravens elleni PO vereségről szóló rész ilyen formában teljesen felesleges volt, akárcsak a sok conference call és press briefing bevágása.
A legjobb részek mind azok voltak, ahol Belichick nem vezetőedzőként funkcionált (bár a Jags ellen a védelem leosztása ütött). Ennyi.DoM
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Könnyű telhetetlennek lenni az olyan insider cuccok esetén, mint a Belichick kétrészes dokumentum film, hiszen senki sem várhatta, hogy micsoda műhelytitkok fognak kiderülni, de a foci oldaláról sajnos nem volt egy nagy szám.A körítés azért elvitte a hátán a show második részét is, mint BB a görkoris kalóz, vagy éppen az óraátállítás rejtélye, a BBQ parti, de pl. Ravens elleni PO vereségről szóló rész ilyen formában teljesen felesleges volt, akárcsak a sok conference call és press briefing bevágása.
A legjobb részek mind azok voltak, ahol Belichick nem vezetőedzőként funkcionált (bár a Jags ellen a védelem leosztása ütött). Ennyi.
több mint 14 éve
Naja, de azt is leginkább a boxból indul, meg a Bills TE játéka nem annyira van fókuszban, mint a Bills-nek (bár Chandler szép számokat produkált a KC ellen)Cornereink eddig is leginkább egy az egyben védekeztek. Chung inkább Fred Jackson ellen fog hiányozni a boxban szerintem.SpigoAntonio Gates-en is ő védekezett többször a chargers ellen, nem is rosszul.nDRo
több mint 14 éve
Cornereink eddig is leginkább egy az egyben védekeztek. Chung inkább Fred Jackson ellen fog hiányozni a boxban szerintem.SpigoAntonio Gates-en is ő védekezett többször a chargers ellen, nem is rosszul.
több mint 14 éve
Cornereink eddig is leginkább egy az egyben védekeztek. Chung inkább Fred Jackson ellen fog hiányozni a boxban szerintem.
több mint 14 éve
És a jó kis több futós felállásokat már kapásból ki is zárod? 😀 Amúgy hajrá Ocho

több mint 14 éve
Ja, az! Zoli rúgta fejbe. 😊Ahogy rémlik azért elég vétlen volt benne, de csak ő esett rá Zoli lábára 😊 Vödör, Sanders és Page konkrétan kezd is jelenleg, hát nálunk bármelyik upgrade lenne most 😀😂 Kíváncsi vagyok utóbbi ezúttal kit fog leséríteni... Még mindig nem tudom felfogni, hogy ez a hármas jobb, mint a Vödör, Sanders, McGowan, Page négyes... Na mindegy, valahogy majd csak megoldjuk. Ochónak meglesz az első jó mérkőzése?WyattMiért, Ihedigbo nem csak magában tett kárt? Ne is mondd, hárman közülük min. roster-en vannak máshol.
Ocho kénytelen lesz jól játszani! 😊 (Dan Gronkowski sem edzett ma, TE sem sok maradt.)tomi-tomi
Ochótól meg várok most egy kiemelkedő mérkőzést, így, hogy jó eséllyel 3-1-1 lesz 😊Wyatt
Nehezen tud más lenni, Solder le lesz kötve RT-ben. 😊
Meleg meccs lesz ez így, egy feltüzelt, nagyon jó formában lévő Bills otthonában.
több mint 14 éve
Ahogy rémlik azért elég vétlen volt benne, de csak ő esett rá Zoli lábára 😊 Vödör, Sanders és Page konkrétan kezd is jelenleg, hát nálunk bármelyik upgrade lenne most 😀😂 Kíváncsi vagyok utóbbi ezúttal kit fog leséríteni... Még mindig nem tudom felfogni, hogy ez a hármas jobb, mint a Vödör, Sanders, McGowan, Page négyes... Na mindegy, valahogy majd csak megoldjuk. Ochónak meglesz az első jó mérkőzése?WyattMiért, Ihedigbo nem csak magában tett kárt? Ne is mondd, hárman közülük min. roster-en vannak máshol.
Ocho kénytelen lesz jól játszani! 😊 (Dan Gronkowski sem edzett ma, TE sem sok maradt.)tomi-tomi
Ochótól meg várok most egy kiemelkedő mérkőzést, így, hogy jó eséllyel 3-1-1 lesz 😊

több mint 14 éve
😂 Kíváncsi vagyok utóbbi ezúttal kit fog leséríteni... Még mindig nem tudom felfogni, hogy ez a hármas jobb, mint a Vödör, Sanders, McGowan, Page négyes... Na mindegy, valahogy majd csak megoldjuk. Ochónak meglesz az első jó mérkőzése?WyattMiért, Ihedigbo nem csak magában tett kárt? Ne is mondd, hárman közülük min. roster-en vannak máshol.
Ocho kénytelen lesz jól játszani! 😊 (Dan Gronkowski sem edzett ma, TE sem sok maradt.)
több mint 14 éve
Chung nem fog játszani a Bills ellen. Parádés a Safety mélység! Barrett, Brown, Ihedigbo. :/tomi-tomiEbből szép kis pontzuhatag lesz, nem lepődnék meg ha mindkét csapat elérné a 40-et. :/
A Bills-es Nelson-t a fantasy csapataim felében felcsipkedtem még a hét elején waiver-ről, megy is azonnal a kezdőbe. 😀

több mint 14 éve
😂 Kíváncsi vagyok utóbbi ezúttal kit fog leséríteni... Még mindig nem tudom felfogni, hogy ez a hármas jobb, mint a Vödör, Sanders, McGowan, Page négyes... Na mindegy, valahogy majd csak megoldjuk. Ochónak meglesz az első jó mérkőzése?