New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Láttátok már az utolsó ESPN magazin borítóját?

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Jött is néhány DT Foxboroba tryoutra ami Wright állapotáról nem sok jót mond elzolika26
Hogy-hogy G.Warren még nincs a fedélzeten?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
triangle 1 283
ja, interior rush nem lesz, Fitz kedvére nézelődhet, erre majd jönnek a sub package-ek, ami miatt Fred Jackson majd kedvére futkározhat. kíváncsian várom, mit talál ki BB, mert Hörni nélkül az O sem ugyanaz, és oké, hogy 85 előreléphet, de ugye egyáltalán nem biztos, hogy ez zökkenőmentes lesz. Mankinsnek meg Watersnek nehéz napja lesz, a saját ember mellett állandóan nézelődni kell befelé, hogy mit kezd Thunder Dan Kyle Williams-szel/Dareus-szal. nálam most már eléggé 50-50 a meccs, és Bradytől megint emberfeletti teljesítmény fog kelleni...
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Nagyon szép napja lehet így Fred Jacksonnak 😕
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Lassan már azt kell beírni, akinek nincs semmi baja. Így viszont érdekes lesz a DL is, a nem létező S-sorról nem beszélve...Wyatt
+1 TE van a rosteren...
Jött is néhány DT Foxboroba tryoutra ami Wright állapotáról nem sok jót mond el

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Lassan már azt kell beírni, akinek nincs semmi baja. Így viszont érdekes lesz a DL is, a nem létező S-sorról nem beszélve...

több mint 14 éve
Chung, Haynesworth és Price is biztos, hogy nem játszik... Chung helyére Ross Ventrone jött fel PS-ből

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Inside the matchup: Patriots at Bills

"If McCourty starts winning the battle at the line of scrimmage, his play will improve dramatically."

"One thing about zone coverage is that it is a bend, but don’t break defensive philosophy. The key in zone is to be fundamentally sound in tackling, which the Patriots don’t always do."

"Repetition is also key in everything but this is very important in pattern reading because defensive backs have to be able to do multiple things while in coverage, such as covering one player while watching another. This can be troublesome for a young and/or inexperienced secondary, and I think it is part of the problem in New England at the moment. The defensive secondary is reacting slow at the moment because they are thinking too much out there, thus being a step late on throws as well as losing sight of their keys. "

"C Dan Connolly vs. Kyle Williams and Marcell Dareus - Can Connolly hold up against these two interior down lineman? Both have had success early this season. I expect Connolly to get some help from his offensive guards or at times, help them because of the use of an Even front by Buffalo."

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Cunningham szerintem kicsikevéskarcsú futás ellen az erős oldalhoz, én inkább Carter alternatívájaként látom a vakoldalon, de lehet, hogy tévedek. Elnézve Carter két meccsen nyújtott teljesítményét arra a posztra lassan bárki odaérhet (hol vagy már drága Willie McGinest...)
McGowan pedig FA még mindig, szerintem a tavalyi sérülés végleg kinyírta a karrierjét, amit nagyon sajnálok, mert egyrészt még fiatal, másrészt pedig nagyon szimpatikus és tehetséges játékos 😕
Sergio Brown eddig semmi különöset nem csinált, jó eséllyel nem ő lesz a következő Eugene Wilson, de annál az INT-nél többet használta az agyát, mint Vödör egész eddigi karrierje során. Nekem egyáltalán nem hiányzik Meriweather...
Az egész secondary - Bodden kivételével - nagyon fiatal, ilyen hulladék passrush mellett szerintem az eddigi teljesítményük simán elfogadható. Simán van hova tovább fejlődni, de a front7-től szerintem joggal várhatna sokkal többet az ember.
AZ LB sor viszont eddig katasztrófa. érdekes, hogy mindannyian 4-3-ban játszottak főiskolán mégis olyan érzésem van, mint ha zavarná őket a régi/új rendszer. Spikes abszolút használhatatlan lesz third downoknál és a passheavy offensek ellen az első kettőnél is... Cunningham-ből jóformán semmit nem láttunk tavaly és idén, hatalmas kérdőjel. Az igazat megvallva eddig Ninkovich is kapufás idén, bár most mindenki őt szereti és tudom, hogy SOLB poszton nem fogja megváltani a világot, de akkor is. MAyo nagyon hullámzó, Dane pedig nagyon kedvencem de a Bolts ellen nekem úgy tűnt, hogy mindig épp egy fél ütemmel maradt le az emberéről.
Szóval egyet kell értsek tomi-tomival elsősorban az LB-k között kéne valami rendet és rendszert csinálni.

Do your job
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
h
LB problémához: nemrég írtad, hogy Cunnigham "elbutlerezi" magát. Én Spikes-nál érzem ezt a veszélyt, a Chargers ellen kapott 19 snap-et, nekem ez érthetetlenül kevés. (A most kivágott Edds is kapott 10-et.)
tomi-tomi
Spikesnak többször volt lábsérülése már a TC-ben is, ráadásul ő ideális 34 Ted volt az előző sémába, ahol tényleg klasszis kvalitásokat villantott, azonban ebben a mostani védelemben egyszerűen nem elég mozgékony, korlátozott hatósugárral MLB-nek, tehát igazából nincs jó helye a pályán. Ha a Chargers meccsből indulunk ki, ott Gates hatástalanítása volt a fő szempont, amiben ő teljesen haszontalan lett volna.

Jelenleg meg a fő gond a kerettel, ami nyilván nem edzői döntés egyenes következménye, hogy túl sok a többé-kevésbé sérült játékos, akit alig lehet pályára engedni:

Vereen, Ridley, Price, Hernandez, Wendell, Cunningham, Wright, Spikes, Tarp, (talán még Fletcher is az ujja miatt nem teljesen bevethető), Chung, Meskó, Arrington, Dowling.DoM
A jelenlegi sémában Spikes jó eséllyel csak SLB poszton lenne viábilis, azt azonban Ninko gyak. teljesen kisajátította, a jelenlegi D alapemberévé vált.

MLB poszton szvsz mind Guyton, mind Fletcher alkalmasabb arra, hogy sideline-to-sideline alapon mind3 down során terrorizáljanak a DL mögött. előbbi egyébként idénre meglepően sokat fejlődött runstopperként is

A D-koncepcióváltás másik vesztese meg egyértelműen Cunningham, aki a kényelmesen üres OLB-depthből átkerült a túltelített DE posztra... s eleddig nem mutat okot arra, hogy #3 LE-nél jobb lenne:S

Pryor és Koppen valóban nagy veszteség - főleg az előbbi:S
Connelly szvsz meg fogja oldani a C posztot és remélhetően a PUP-ról Cannon is jön, azzal meglesz a belső depth😊

Tarp-ban meg valamit nagyon lát a vezetőség, az biztos...

McGowan vajh' egészséges? csakmert mégis ismeri valamennyire a D-t és hasznát vehetnénk a jelenlegi secondary sérülések mellett. Azt továbbra sem értem, hogy mit látott a vezetőség Sergio Brown-ban, aminek hatására mind Page, mind Vödör távozhatott:S
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
LB problémához: nemrég írtad, hogy Cunnigham "elbutlerezi" magát. Én Spikes-nál érzem ezt a veszélyt, a Chargers ellen kapott 19 snap-et, nekem ez érthetetlenül kevés. (A most kivágott Edds is kapott 10-et.)
tomi-tomi
Spikesnak többször volt lábsérülése már a TC-ben is, ráadásul ő ideális 34 Ted volt az előző sémába, ahol tényleg klasszis kvalitásokat villantott, azonban ebben a mostani védelemben egyszerűen nem elég mozgékony, korlátozott hatósugárral MLB-nek, tehát igazából nincs jó helye a pályán. Ha a Chargers meccsből indulunk ki, ott Gates hatástalanítása volt a fő szempont, amiben ő teljesen haszontalan lett volna.

Jelenleg meg a fő gond a kerettel, ami nyilván nem edzői döntés egyenes következménye, hogy túl sok a többé-kevésbé sérült játékos, akit alig lehet pályára engedni:

Vereen, Ridley, Price, Hernandez, Wendell, Cunningham, Wright, Spikes, Tarp, (talán még Fletcher is az ujja miatt nem teljesen bevethető), Chung, Meskó, Arrington, Dowling.
több mint 14 éve
GhostLead New England Patriots 295
Brandon Manumaleuna-hoz mit szólnátok mit blokkoló TE?? Ha jól tudom FA! v. sérülés miatt cutolta a Bears?!
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem kicsit, nagyon. (Téptem is a hajam.) De Tarpinian újra az 53-ban. Idén ez a prioritás, meg a torkomon akadt gumicsont. Komolyan, ezért a fasziért már küldtünk el TE-et (ki tudja mennyit), OT-t, CB-t. Most már minimum Vrabel kalibernek/potenciálnak kell lennie.tomi-tomi
Tarphoz való ragaszkodás jól mutatja, hogy a mostani sémában mennyire nincsen rendben az LB depth, amit csak tetéz, hogy Spikes már a TC-ben sem volt feltétlenül egészséges, így csak a helyet fogja/fogta. Az más kérdés, hogy erre a problémára miért egy sosem egészséges játékos a megoldás.

Igazából három dolog miatt lehet szerintem "jogosan" pörögni. Gerard Warren átmeneti megtartásán a harmadik tight end kárára (Smith/Yeatman), valamint a safety poszt elbénázásán az előidény legvégén (Ihedigbo vs akárki) amihez jól csatlakozik a 6 CB keretben tartása bármelyik másik poszt rovására.DoM
Valami nagyon el lett rontva a végső roster kialakításánál. Nem emlékszem, hogy ennyi poszton ilyen rövid idő alatt (vagy már indulásnál) ennyire elvékonyodtunk: OL, LB, S, TE. (CB szerintem 5 maradt (DMC, Ras-I, Bodden, Arrington, Molden)) Azóta némi kapkodás íze van az egésznek. A DL is lassan nagyon karcsú lesz, de ott még lehet reménykedni a PUP-listán lévőkben.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Nem kicsit, nagyon. (Téptem is a hajam.) De Tarpinian újra az 53-ban. Idén ez a prioritás, meg a torkomon akadt gumicsont. Komolyan, ezért a fasziért már küldtünk el TE-et (ki tudja mennyit), OT-t, CB-t. Most már minimum Vrabel kalibernek/potenciálnak kell lennie.tomi-tomi
Tarphoz való ragaszkodás jól mutatja, hogy a mostani sémában mennyire nincsen rendben az LB depth, amit csak tetéz, hogy Spikes már a TC-ben sem volt feltétlenül egészséges, így csak a helyet fogja/fogta. Az más kérdés, hogy erre a problémára miért egy sosem egészséges játékos a megoldás.

Igazából három dolog miatt lehet szerintem "jogosan" pörögni. Gerard Warren átmeneti megtartásán a harmadik tight end kárára (Smith/Yeatman), valamint a safety poszt elbénázásán az előidény legvégén (Ihedigbo vs akárki) amihez jól csatlakozik a 6 CB keretben tartása bármelyik másik poszt rovására.
több mint 14 éve
Wright, Vollmer, Hernandez out, Chung, Haynesworth questionable
Szerk: Idősebb (Dan) Gronkowskit pedig elengedtük-> 1TE-ünk van vasárnapra és Solder sem lesz most blokkoló TE mivel valószínűleg Vollmert helyettesítizolika26
Questionable még: Ras-I, Guyton, Mayo, Meskó, Price, Wendell.
Lehet, hogy ideiglenesen csináltak egy spot-ot egy punter-nek. Meskó gyógyulása után jöhet vissza az idősebb Gronk. Vagy Hernandez pótlására felhozzák a PS-ból a maradék egy (elkapó) TE-et. Vagy nem tudom. 😊tomi-tomi
Az oké, hogy peches sérülések, de a keret utolsó 4-5 helyének a kiosztása kínosan el lett szúrva az utolsó roster cutnál annó.DoM
Nem kicsit, nagyon. (Téptem is a hajam.) De Tarpinian újra az 53-ban. Idén ez a prioritás, meg a torkomon akadt gumicsont. Komolyan, ezért a fasziért már küldtünk el TE-et (ki tudja mennyit), OT-t, CB-t. Most már minimum Vrabel kalibernek/potenciálnak kell lennie.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Szerk: Idősebb (Dan) Gronkowskit pedig elengedtük-> 1TE-ünk van vasárnapra és Solder sem lesz most blokkoló TE mivel valószínűleg Vollmert helyettesítizolika26
Lehet, hogy ideiglenesen csináltak egy spot-ot egy punter-nek. Meskó gyógyulása után jöhet vissza az idősebb Gronk. Vagy Hernandez pótlására felhozzák a PS-ból a maradék egy (elkapó) TE-et. Vagy nem tudom. 😊tomi-tomi
Az oké, hogy peches sérülések, de a keret utolsó 4-5 helyének a kiosztása kínosan el lett szúrva az utolsó roster cutnál annó.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Vagy jön Crumpler, jó kis blokkoló részleg lenne

több mint 14 éve
Lehet, hogy ideiglenesen csináltak egy spot-ot egy punter-nek. Meskó gyógyulása után jöhet vissza az idősebb Gronk. Vagy Hernandez pótlására felhozzák a PS-ból a maradék egy (elkapó) TE-et. Vagy nem tudom. 😊

több mint 14 éve
Szerk: Idősebb (Dan) Gronkowskit pedig elengedtük-> 1TE-ünk van vasárnapra és Solder sem lesz most blokkoló TE mivel valószínűleg Vollmert helyettesíti

több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Nekem is az volt a kedvenc részem, BB és Brady az irodában. Abból azért kiderült, hogy miért Brady az egyik legjobb QB a ligában. Mert aggyal felfogja, érti is, amit csinálnia kell, és ráadásul fizikálisan is meg tudja valósítani, amit kigondolt. Manninget mindig mutatják meccs közben, hogy nézi a képeket, és elemez. Hát Brady legalább annyit elemez, és valószínűleg ez a sikerük egyik titka. Aztán volt egy másik irodás jelenet is, amivel kapcsolatosan meg az jutott eszembe: De nagy hülye vagy te, Randy! 😊 vagy inkább 😕

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
A legjobb részek mind azok voltak, ahol Belichick nem vezetőedzőként funkcionált (bár a Jags ellen a védelem leosztása ütött). Ennyi.DoM
Meg ezek szerint a "F*ck you Mason" beszólása is megragadt... 😀never_the_answer
No igen és Ed Reed tényleg utolérhetetlen 😀

Do your job
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Könnyű telhetetlennek lenni az olyan insider cuccok esetén, mint a Belichick kétrészes dokumentum film, hiszen senki sem várhatta, hogy micsoda műhelytitkok fognak kiderülni, de a foci oldaláról sajnos nem volt egy nagy szám.

A körítés azért elvitte a hátán a show második részét is, mint BB a görkoris kalóz, vagy éppen az óraátállítás rejtélye, a BBQ parti, de pl. Ravens elleni PO vereségről szóló rész ilyen formában teljesen felesleges volt, akárcsak a sok conference call és press briefing bevágása.

A legjobb részek mind azok voltak, ahol Belichick nem vezetőedzőként funkcionált (bár a Jags ellen a védelem leosztása ütött). Ennyi.DoM
Én igazából nem is vártam semmi érdemlegest magával a focival kapcsolatosan. Ismerjük már BB-t, a sajtótájékoztatóit, várható volt h itt sem lesz ennél több... Nem egy szakmai dokumentumfilm volt, inkább egy vmilyen szinten PR film sok háttérinfóval. Megismertük úgy az öreget, ahogy kevesen ismerik és ahogy kevesen tudták elképzelni h van olyan oldala is. Elég sok média által felállított mítosz dőlt meg azért... 😊
több mint 14 éve
Meg ezek szerint a "F*ck you Mason" beszólása is megragadt... 😀never_the_answer
Ez a kis szubjektív összefoglaló a második részről készült. Persze jórészt illik az első részre is, bár ott kicsit több focis rész volt, ami valóban érdekesnek minősíthető. Pl. Bradyvel az irodában.

A Masonos "párbeszéd" mellett abból az egyik kedvenc, amikor Kraft magyarázza a Titans meccs alatt a páholyban, hogy "az edző egész héten a nagy játékok fontosságáról beszélt". 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Meg ezek szerint a "F*ck you Mason" beszólása is megragadt... 😀
több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Én szívesen küldök egy üveg pezsgőt a csónakocska átkereszteléséhez, csak legyen rá szükség. 😊
Könnyű telhetetlennek lenni az olyan insider cuccok esetén, mint a Belichick kétrészes dokumentum film, hiszen senki sem várhatta, hogy micsoda műhelytitkok fognak kiderülni, de a foci oldaláról sajnos nem volt egy nagy szám.

A körítés azért elvitte a hátán a show második részét is, mint BB a görkoris kalóz, vagy éppen az óraátállítás rejtélye, a BBQ parti, de pl. Ravens elleni PO vereségről szóló rész ilyen formában teljesen felesleges volt, akárcsak a sok conference call és press briefing bevágása.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!