New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Ridley-nél az hogy mikor lesz ő a kezdő futónk csak idő kérdése szerintem...A potenciál eddig úgy látszik megvan benne, csak az a kérdés mikor veszti el BJGE a bizalmat...
(Mondjuk ma 3-szor ment neki sikertelenül az 1-2 yardnak a Bills gólvonalánál...) :/
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Nincs semmi gond, kikaptunk egy jó csapattól idegenben amelyet egy nagyon komoly és hangos szurkolótábor bíztatott, igazából semmi különbség nincs a múlt heti és az eheti csapat között csak 4 INT, egy meccsbe nem fér bele, de azért azt hiszem egy szezonban egy ilyen meccset megbocsáthatunk Bradynek és semmi kétségem nincs afelől, hogy ez semilyen hatással nem lesz rá jövő héten

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Azért Gronkot, Ridleyt nem hagynám ki a sorból...Jogos. Ridley-t megnézném kezdőként, amelett hogy elég biztosN hozta a yardokat, elkapásoknál sem használhatatlan.
+ a special teamerek: Gost, Zoli és Slater....
Csúnya volt így a végén a Billsnek, de a tavalyi kickoff fumble után nem csodálom hogy nem kockáztattak..Witchdoctor
több mint 14 éve
Azért Gronkot, Ridleyt nem hagynám ki a sorból... + a special teamerek: Gost, Zoli és Slater....
Csúnya volt így a végén a Billsnek, de a tavalyi kickoff fumble után nem csodálom hogy nem kockáztattak..

több mint 14 éve
21-0-ról engedtük vissza őket??? 😕 😕 😕
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Srácok!Urak voltatok az eredménykövetőben.... Köszi
Szerintem minden csapat örülhet, ha olyan ellenfelei vannak, mint amilyenek Ti vagytok.
Jövőhétre több sikert kívánok!
több mint 14 éve
Ezt a meccset szégyenletes teljesítményünk miatt veszítettük el...Nehéz mint írni, de a 2. félidő alapján ennek a meccsnek csak vereség lehetett a következménye...
Futójáték és védelem és passrush nélkül nem lehet nyerni. Ráadásul csak WES aki dícsérhető maximálisan. Nyeltük a yardokat és bár megvoltak a turnoverek nem sikerült ebből pontokat elérni.
Jó lenne ha ez a vereség csak egy kijózanító pofon lenne és változtatnánk főleg a D# oldaláról!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Mindenki leülhet, egyes! /Kivétel Welker/
több mint 14 éve
Hát ez sajnos szánalmas volt... 😕Le a kalappal Wes előtt, nagyon nagyot játszott!!! 😊
Kár hogy a védelmünk gyakorlatilag egy rakás sz...r, akármilyen formációban is küldjük fel őket a pályára... Gyakorlatilag nyeljük a yardokat mint kacsa a nokedlit... :/
(És ez most nem a hiányzókon múlott, velük is ez lett volna...)
Kellett ez a pofon...
(Mármint nekünk szurkolóknak...)
Jobb lesz hozzászoknunk idén is hogy Tom és az O vagy megnyeri nekünk a meccset vagy bukta lesz az aktuális meccs...
(PO idén is meglesz azért, de ott megint jön majd az immár szokásos L sajnos... Defense nélkül sajnos ezt a játékot nem lehet játszani...)
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Szép volt, így kell elbukni egy sima W-t..Welkeren kívül (esetleg még Gronk) mi a halált csináltak a többiek?szerintem még Ridley piszok jó volt, de hogy miért nem használtuk többet?! 7 carry 44 yard....nem azért hoztunk futókat a drafton hogy végre fussunk is?? Ááá playcallingban fantázia 0 volt....
A D meg nem D, hanem ZS...Sztyopa
több mint 14 éve
Ismét messze fogunk jutni egy ilyen D-vel...
több mint 14 éve
Sztyopa
315
Szép volt, így kell elbukni egy sima W-t..Welkeren kívül (esetleg még Gronk) mi a halált csináltak a többiek? A D meg nem D, hanem ZS...
Why so serious?
több mint 14 éve
Béczkó
1 264
Az szép Tom Brady már 2 TD passznál jár 😀! 9 kísérletből 8 jó 😀, és 105 yardnál jár!
több mint 14 éve
A Pats run D működése kb. olyan városi legenda, mint Belichick jó draftjai.DoM😊
több mint 14 éve
A Pats run D működése kb. olyan városi legenda, mint Belichick jó draftjai.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pont most írtam a patriots.hu-ra is. Fitz "űr" statjaiban nem kevés szerepe van annak, hogy a csapata közel 200 yardot futott meccsenként, és Fred Jackson idén keményen karcol.A futást minden áron fogni kell, Fred JAckson iszonyat kemény RB, nagyon sokszor keserítette már meg az életünket + ezzel nagyon lehet fogni az időt, márpeig nekik az a jó, ha TB alig van a pályán.Ha a Billsnek van esze, akkor futnak sokat, középen.Futással nem fog tudni megverni minket a Bills viszont eddig a run D# többé kevésbé jól működött, Fitztől egy picit tartok, hogy szabadon dobálgathat és a secondarynk produkciójától, bár a csoportgyőzelmet mindenképp meg kell szerezni még idegenben is!Bruschi85
Vince-Cohen-Love lesz aktív DT poszton.... nagyon durva
nem állunk vissza egy meccs erejéig 3-4re?😀Gyulus
Love egész életképes volt eddig + 4/3-ban talán Shaun Ellis is elszüttyöghet DT poszton.
Ennyi sérülttel én azt gondolom, nagyon nagy javulás kell LB posztokon ahhoz, hogy a D annyira karcoljon, amennyi az eddig látottak alapján elég lehet. Rossz érzéseim vannak, ez a Bills nem csak játékerőben gyarapodott, de sokkal tudatosabb, szervezeztebb és egységesebb is. Kemény menet lesz szerintem...Boston
Hiába mutatnak jól azok a QB statok, ha megöljük a futójátékot, akkor Fitz bármennyire is szimpatikus nem több egy közepes QB-nál közepes elkapó sorral. A Patriots egyéni peche, hogy ebben a pillanatban pont a futójáték megölése lesz a legnagyobb gondunk, és így sokkal nehezebb lesz azt mondani Fitznek, hogy kivettük a futódat, nesze, nyerd meg a meccset egyedül, ha tudod.
több mint 14 éve
A futást minden áron fogni kell, Fred JAckson iszonyat kemény RB, nagyon sokszor keserítette már meg az életünket + ezzel nagyon lehet fogni az időt, márpeig nekik az a jó, ha TB alig van a pályán.Ha a Billsnek van esze, akkor futnak sokat, középen.Futással nem fog tudni megverni minket a Bills viszont eddig a run D# többé kevésbé jól működött, Fitztől egy picit tartok, hogy szabadon dobálgathat és a secondarynk produkciójától, bár a csoportgyőzelmet mindenképp meg kell szerezni még idegenben is!Bruschi85
Love egész életképes volt eddig + 4/3-ban talán Shaun Ellis is elszüttyöghet DT poszton.
Ennyi sérülttel én azt gondolom, nagyon nagy javulás kell LB posztokon ahhoz, hogy a D annyira karcoljon, amennyi az eddig látottak alapján elég lehet. Rossz érzéseim vannak, ez a Bills nem csak játékerőben gyarapodott, de sokkal tudatosabb, szervezeztebb és egységesebb is. Kemény menet lesz szerintem...
Do your job
több mint 14 éve
Chris Ransom: "I am taking New England to win 28 to 27 even though most pundits and oddsmakers believe the Patriots will win by double digits."Ennyi sérült kezdővel az egy pont különbség is bőven elég lenne...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Ha a Billsnek van esze, akkor futnak sokat, középen.Esetleg a szezon hátralévő részére 😀
Nem tudom még mindig erősen barátkoznom kell ezzel a 4-3-as felállással, mert előrelépést nem láttam a 3-4-el szemben. Nyeljük továbbra is yardokat, de a turnoverek és nagy játékok miatt felemás a megítélése a D#-nek.
Inaktívok:
- S Patrick Chung (jobb kéz),
- DL Albert Haynesworth (hát),
- WR Taylor Price (térd ínszalag),
- OT Sebastian Vollmer (hát),
- TE Aaron Hernandez (térd)
- DL Mike Wright (agyrázkódás)
- CB Ras-I Dowling (comb)
Szép kis névsor, tele kezdőkkel...
Futással nem fog tudni megverni minket a Bills viszont eddig a run D# többé kevésbé jól működött, Fitztől egy picit tartok, hogy szabadon dobálgathat és a secondarynk produkciójától, bár a csoportgyőzelmet mindenképp meg kell szerezni még idegenben is!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Ha a Billsnek van esze, akkor futnak sokat, középen.Vince-Cohen-Love lesz aktív DT poszton.... nagyon durva
nem állunk vissza egy meccs erejéig 3-4re?😀
szerk.: ja és iszonyat ki vagyok akadva azon, hogy Tate-t úgy küldtük el, hogy a másik mélységi célpont, Price már a 3. meccsét hagyja ki... lazán lehetet volna PUP-ra rakni, aztán 6. héten dönteni Tate sorsáról:S
több mint 14 éve
Necces meccs lesz, de aki miatt nyerni fogunk az Brady. Amilyen formában van idén, nem hiszem, hogy pont egy Bills D állítja majd meg. Szvsz látunk majd egy jó kis offense meccset és 70+ pontot.
több mint 14 éve
És messze még a vége... 😂 😀 😊 😐 😕 :mad:
több mint 14 éve
Patriots rostermozgások összegyűjtve:"Sept. 4 - Signed OL Brian Waters and LS Danny Aiken; Released LS James Dearth and OT Steve Maneri."
"Sept. 5 - Signed eight members to practice squad (LB Markell Carter, RB Eric Kettani, OL Matt Kopa, DE Aaron Lavarias, OL Nick McDonald, WR Kerry Taylor, S Ross Ventrone and OL Thomas Welch)."
"Sept. 7 - Signed LB A.J. Edds and TE Dan Gronkowski; Released CB Darius Butler and DT Gerard Warren."
"Sept. 12 - Promoted OL Thomas Welch; Released LB Jeff Tarpinian."
"Sept. 14 - Signed OL Donald Thomas; Released Welch. Signed TE Garrett Mills, Tarpinian to practice squad; Released Lavarias from practice squad."
"Sept. 15 - Signed Welch to practice squad; Released McDonald from practice squad."
"Sept. 16 - Signed McDonald to practice squad; Released Taylor from practice squad."
"Sept. 21 - Placed DL Myron Pryor and C Dan Koppen on injured reserve; Signed DB Phillip Adams and DL Landon Cohen."
"Sept. 22 - Promoted Tarpinian; Released Edds; Signed CB Josh Victorian to practice squad."
"Sept. 23 - Released Gronkowski."
"Sept. 24 - Promoted Ventrone; Signed Edds to practice squad."
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Legutóbb azt hallottam, hogy a Kansasnél rontja a levegőt, nem mintha lefelé kilógna a csapatból a tavalyi teljesítménye alapjánJött is néhány DT Foxboroba tryoutra ami Wright állapotáról nem sok jót mond elzolika26Hogy-hogy G.Warren még nincs a fedélzeten?Sinisa