New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Túl korán volt az a 3 TD előny, és azt hitték, hogy ez már zsebben van. Az volt a baj, hogy olyan vékony a csapat a sérülések miatt, hogy a nem megfelelően teljesítőket egyszerűen nem volt kivel lecserélni. Az elején a vezetés simasága volt irreális, a végén a bénázásaink, és még a 4 int ellenére is volt esély, de ez egy ilyen meccs volt. Jobb, ha hamar túllépnek rajta, mert a Raiders meccs se lesz sétagalopp.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Hát nagyon összehozták ezt a meccset!!
Nem tom mi volt az elkapókkal és Bradyvel?!
A védelem hozta amit mindenki tud sehol de sehol sincs!
Okland annyira szét fog minket futni hogy az nem lesz semmi!
BB nek lesz dolga a csapattal mert ez még WildC helyre se lesz elég!ParadSEC
Dehogynem lesz elég, azért nem kell túlzásba esni. Mondjuk a védelem tényleg szar, hiába próbálják páran elhitetni magukkal, h nem. És mivel egyre több a sérült így a remélt folyamatos fejlődés sem tűnik reálisnak. Várható volt, h az offense se tud minden meccsen tökéleteset nyújtani és akkor baj lehet. Mondjuk ezt a meccset 3TD előnyről már mindenképp be kellett volna húznotok..
több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Hát nagyon összehozták ezt a meccset!!
Nem tom mi volt az elkapókkal és Bradyvel?!
A védelem hozta amit mindenki tud sehol de sehol sincs!
Okland annyira szét fog minket futni hogy az nem lesz semmi!
BB nek lesz dolga a csapattal mert ez még WildC helyre se lesz elég!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Illetve ez a három "bárki" eddig eléggé jól dobált az eddigi három meccsén
Akit ennek a secondarynek meg kell fognia (mivel azt én sem mondom, hogy elit és mindenkit meg kell fogni) a hátralévő sorsolásból az: Campbell, Cassell, Collins/Painter, Grossmann, Orton és legalább az egyik meccsen Sanchezt. Sajnos ahhoz nem érzem elég jónak a secondaryt, hogy a töbi QB/Offense ellen sokkal jobb teljesítményt nyújtson, mint az első három héten, ami nem jelenti azt, hogy ne jönnének ugyanúgy a turnoverek 😉

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
sajnos az O 38 pontot hozott össze... a D pedig 27-et engedett...

ezt a mennyi yardot kaptunk pedig még mindig hülyeség az én szememben, pontokra játszák a meccset, nem yardokra.
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Ugyanez az O részéről:

1. TD
2. TD
3. punt
4. punt
5. TD
6. INT
7. INT
8. FG
9. punt
10. INT
11. INT

12. TD

mindenki azt von le belőle amit akar...Boston
Azért nehogy már a végén azt hozzuk ki az egészből hogy azért kaptunk ki mert az O "csak" 31 pontot hozott össze... 😛

Lehet védeni azt a D-t, de az tény hogy eddig 3 meccs alapján nulla nyomást tudunk csak helyezni az ellenfél irányítóira ezért azok rendre 300+ yardokat dobálnak... BÁRKI legyen is az... Ez az amin változtatni kell...

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én nem (csak) erre a mérkőzéssel kapcsoltabn szeretnék hozzászolni/véleményt nyilvánítani!
Nem temetem a csapatot meg az idényt, de nagyon nem jó irányban haladnak a dolgok.
Én úgy látom, hogy az egész nem most kezdődött, hanem (lehet mások is így látják) Big Sey trade-el.
Miért is? Mert a vezetés úgy döbtött, hogy egy TOP5 NT többet ér mint egy TOP5 RDE. És azóta hány draft volt is? 2 vagy 3? És nem lett megolda + Vrebel utódját sem találták meg, hanem mindenhonnan kukázott DE-ből avanzsált ROLB-k érkeztek.(Hadjuk most Clay Matt III-at, mert lehet nálunk nem válik be, vagy lesérül a TC elején,ect...) És nézzétek meg az elmúlt 3 draft választásainkból hányan vannak most a keretben? Talán 15. Tele van a DC projekt játékosokkal, máshonnan kukázott többnyire max backup tartalékokkal. Nekem személy szerint az idei rövid offseason és az átállás a 4-3-ra mutatta meg, hogy közel 3 éve egyhelyben topog a csapat a DC kialakításakor. Kapkodás főleg idén nagyon szembetűnő! Pl: A S állomány a TC elején kimondottan erős volt...Akárcsak a TE. Gyk, a UDFA és a 3 vagy 4. körös TE-vel végig csináltunk egy komlett TC-t meg előszszezont és utána Cut???? A DL a sok sérülés miatt teljesen inkonzisztens. A séma váltás egyértelmű vesztesei a teljes LB sor talán Fletcher,Niko meg talán Guyton kivételével. Mayo eltünik, Spike használhatattlan, és bujtatunk egy neve sincs LB-t a rosteren! Olyanszintű érthetetlen cut-ok voltak, hogy még az értő szakik is csak csodáloztak. Az O fal évek óta "könyörög" egy olyan C-ért aki akár 1-1ben is felveszi a csoport NT-ivel a versenyt.

Mindenki okos innen a monitor meg a TV elött de azért amikor innen is látni a hibás/elhamarkodott döntések következményeit akkor a vezetés nemlátja????

A megoldás nem a mi dolgunk sem felelősségünk, de ez a szezon több vért és könnyet igér nekünk szurkolóknak mint hittünk. 😕

Én csak reménykedek abban, hogy BB és a vezetés belátja, hogy most már MUSZÁLY a draftra fókuszálni és a 3-4 D-hez való többi azzonal kezdhető játékosokat beszerezni. Nézzétek, a NT és cseréje megvan. LDE Wright? De csere ki lehet? Kell egy azzonal kezdhető RDE(DoM van olyan a Collage-ben aki megérné az első kört nekünk?) Az LB sorban Mayo,Spike/Guyton, Fletcher/Niko/Cuni. A CB sor elméletileg átlagos Passrush-al egész jó lenne. Ha a S sor nem lett volna lefejezve akkor ezzel sem lenne gond. Az O-ba most már kéne egy Deep Threat WR, egy C/G.
Nemtudom ti hogy látjátok de ha nem változik valami akkor a szezon közepén, amikor már mindenki fejből tudja az összes O play-ünk, akkor nem ennyi pontot fogunk feltenni a ponttáblára, hanem csak a felét.

Én bízok BB-ben de nem látom a fényt az alagútban... 😕 Remélem ő látja... És remélem az nem a vonat... :/
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ugyanez az O részéről:

1. TD
2. TD
3. punt
4. punt
5. TD
6. INT
7. INT
8. FG
9. punt
10. INT
11. INT

12. TD

mindenki azt von le belőle amit akar...

Do your job
több mint 14 éve
gsn 3 548
Nem tudom melyik náci törölte a óra 23-as hozzászólásomat, de csak gratulálni tudok hozzá.
Most szóltam utoljára ebben a fórumban, egyszerűen nevetséges az egész.Gyulus
Én voltam, azért, mert a személyeskedést, és más fórumozók utasítgatását még mindig nem támogatjuk. Pláne, ha az abszolút normális hangnemű megjegyzést írt.gsn
A hangnem normális volt, még alapvetően igazat is adtam neki.
A "kérlek" kifejezetést és az azt követő köszönést nem tudom tifelétek mikor vették utasításnak.
A múltban sok ilyen beszólásból keletkeztek nagy kurvaanyázások, ezt akartam elkerülni.Gyulus
Nem fogok erről vitát nyitni, de érdemes ezt a másik fél szemével is végiggondolni. Hogyan reagálnál, ha egy másik fórumozó azt írná neked lefordítva, hogy: Köszi a hozzászólást, de most inkább fogd be, ha lehet. Szerintem nem éppen repesnél az örömtől. Sőt, felháborítónak találnád. Ha egy másik emberbe belekötsz, akkor teljesen mindegy, hogy fogalmazod meg...

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Csak kíváncsi voltam, ezért kigyűjtöttem a D ténykedését:
1. INT
2. INT
3. shut out
4. shut out
5. TD
6. FG
7. shut out
8. TD
9. shut out
10. shut out
11. TD
12. FG
Mindenki azt von le belőle amit akar...Boston
Tökéletes kigyűjtés, én is ezt írtam, ez a meccs akármennyire is szerencsétlen és fura nagyjából Bradynek a 4 INT-jén ment el, azon most ne vitatkozzunk, hogy abból mennyi kié volt (Woodhead, 85). Viszont sajnos az is igaz, hogy ezen a meccsen kettő emberünk volt aki szabadra tudta játszani magát és el tudta kapni a labdát (volt akinek előbbi nem ment, volt akinek utóbbi). Még azt sem mondanám, hogy a teljes Offensen ment el, mert a falra most 1-2 büntetést leszámítva nem sok panaszunk lehetett. Egy ilyen meccs szerintem bőven belefér Bradytől főleg annak tudatában amit eddig csinált.

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető

1. INT
2. INT
3. shut out
4. shut out
5. TD
6. FG

FÉLIDŐ

7. shut out
8. TD
9. shut out

IV. negyed:
10. shut out
11. TD
12. FG

Mindenki azt von le belőle amit akar...Boston
Légyszi másold majd ezt be a pats.hu-ra is, köszi! 😊
több mint 14 éve
Minden esetre megnyugtató, hogy Sanyi még mindig olvassa a Pats fórumot 😂

Do your job
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Nem tudom melyik náci törölte a óra 23-as hozzászólásomat, de csak gratulálni tudok hozzá.
Én voltam, azért, mert a személyeskedést, és más fórumozók utasítgatását még mindig nem támogatjuk. Pláne, ha az abszolút normális hangnemű megjegyzést írt.gsn
A hangnem normális volt, még alapvetően igazat is adtam neki.
A "kérlek" kifejezetést és az azt követő köszönést nem tudom tifelétek mikor vették utasításnak.
A múltban sok ilyen beszólásból keletkeztek nagy kurvaanyázások, ezt akartam elkerülni.
több mint 14 éve

1. INT
2. INT
3. shut out
4. shut out
5. TD
6. FG

FÉLIDŐ

7. shut out
8. TD
9. shut out

IV. negyed:
10. shut out
11. TD
12. FG

Mindenki azt von le belőle amit akar...

Do your job
több mint 14 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 196 — Bills & Dawgs fan
tényleg nem beleugatni akarok, de smile volt a végén...

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
gsn 3 548
Én voltam, azért, mert a személyeskedést, és más fórumozók utasítgatását még mindig nem támogatjuk. Pláne, ha az abszolút normális hangnemű megjegyzést írt.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Most szóltam utoljára ebben a fórumban, egyszerűen nevetséges az egész.
több mint 14 éve
Azért OK, hogy az O nha indiszponált volt, de feltettek így is 31!! pontot a táblára... Valóban indiszponáltak voltak, és valóban +2 TO mutatóval zártak, de ebben az L-ben a D-nek volt hatalmas szerepe.Witchdoctor
Lehet, én mégis azt gondolom, hogy nem várható el egy kopasz secondarytől, hogy 4 TO és ismét nulla passrush mellett hozza a mérkőzést, főleg úgy, hogy nem játszott Chung. Én azt gondolom és úgy láttam, hogy ebben az O-ban sokkal több maradt. Az meg egyenesen felfoghatatlan számomra, hogy ekkora előny mellett miért nem hajlandó futni egy csapat.

Do your job
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Én annyira nem vagyok vészmadár típus, talán most sem mániáztam vmi sokat, csak 3 meccs (nem 1 vereség) alapján, nem tart ott ez a D, hogy képesek legyünk maximálisan kihasználni az O-t.
De egyetértek az általad leírtakkal.Habi
Én ezt a Bills seconderyt elég sokra tartom. Egyértelműen az a mumusotok. Belefér.
Welker meg... mikor lesz szobra?
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Nekem úgy tűnt, csak három ponttal kaptatok ki, ilyen hangulatot....
Kíváncsi lennék mi lenne ha egy Phins szerű kezdés lenne.Delonso_
teljesen nem bántásból és nem lenézve a Miamit, nem ugyanazok az elvárások a két csapat esetében.
A felháborodás meg kicsit azért is érthető, mert mind a 3 meccsen iszonyatosan szétpasszolták a védelmet. Ettől még nem rossz a 2-1, csak a mögöttes tartalom, főleg D részlegen nagyon halovány.Habi
És? Egy meccset veszítettetek. Annyi.
Nyerhettek még egy rakattal. A bajnokság a playoffban kezdődik. Bejutni vélhetően be fogtok, ott fog hiányozni a védelem. De azért ez az O minden héten felpakol 350-400 yardot passzban.

Hogy nincs a két csapat egy súlycsoportban valóban. A Phins két szezon kivételével vagy 12 éve nincs egy súlycsoportban egy csoportgyőztes csapattal, azonban nem megy ez a világvége, pedig mi már a poklot is periszkóppal nézzük.Delonso_
Én annyira nem vagyok vészmadár típus, talán most sem mániáztam vmi sokat, csak 3 meccs (nem 1 vereség) alapján, nem tart ott ez a D, hogy képesek legyünk maximálisan kihasználni az O-t.
De egyetértek az általad leírtakkal.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nagyon hiányzik Sey szerintem, persze, lehet tévedek.Helmut Zimmer
Impact player hiányzik. Az egyéniség.

Mayoval kapcsolatban még ezt az idény megvárnám, de eddig közelében sincs ennek. Másik jelölt Chung lehetne, de kicsit sokat bajlódik sérüléssel. Ezen kívül még esélyes jelölt sincs a keretben/láthatáron. 😕

Enélkül pedig nincs jó védelem.DoM
Mindig erős volt az a belső 3-as mag, és mindig voltak, akik olvasták a játékot.
És tényleg hiányoznak az egyéniségek.

Persze én úgy látom, hogy megvolt a Browns elleni meccsetek! 😊
Nem volt ez rosszul kitalálva, csak, Gailey nagyon jól elemez, Fitz meg javulgat... 😊Helmut Zimmer
Gailey nagyon szerencsésen jött ki ebből a végjátékból, mert nagyon nem erőltette túl Fred Jacksont. A 17 labdaérintés nagyon kevés, főleg, hogy a második félidőben már szinte végig szoros volt a meccs. Ha kikaptok nem kellett volna sokáig keresni az okát, így viszont joggal lehet ünnepelni a 3-0-át és a "sorozat" megszakadását.

Engem személy szerint nem a vereség ténye zavar, hanem az, hogy évek óta nem sikerült megoldani, hogy ne kizárólag Bradyn és a passzjátékon múljon a találkozók sorsa. Ez legfeljebb annyiban volt rosszabb tapasztalat, hogy most még pass rush sem volt, ami szétszedte volna a támadófalat.
több mint 14 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 196 — Bills & Dawgs fan
Na jó, de a Billstől???? 😀 😛

😊 Mindig ez van. Temetést rendeznek egy vereség után.gsn
Witchdoctor
egyszer minden véget ér 😛

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
teljesen nem bántásból és nem lenézve a Miamit, nem ugyanazok az elvárások a két csapat esetében.
A felháborodás meg kicsit azért is érthető, mert mind a 3 meccsen iszonyatosan szétpasszolták a védelmet. Ettől még nem rossz a 2-1, csak a mögöttes tartalom, főleg D részlegen nagyon halovány.Habi
És? Egy meccset veszítettetek. Annyi.
Nyerhettek még egy rakattal. A bajnokság a playoffban kezdődik. Bejutni vélhetően be fogtok, ott fog hiányozni a védelem. De azért ez az O minden héten felpakol 350-400 yardot passzban.

Hogy nincs a két csapat egy súlycsoportban valóban. A Phins két szezon kivételével vagy 12 éve nincs egy súlycsoportban egy csoportgyőztes csapattal, azonban nem megy ez a világvége, pedig mi már a poklot is periszkóppal nézzük.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
DoM
Egyszer felfelé is lehetne tradelni drafton.Bazzani
Hát Bazz igazad lehet....

Viszont nektek grt, nem semmi meccset nyertetek megThundersNFL
Köszi. Kicsit izgi volt.
Hálistennek van pár impact playerünk. A sok top5 draft eredménye.
Amúgy tényleg nem értem,hogy a Pats miért nem csinál egy olyan manővert mint a Hawks Julio Jonesért.

több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Kis túlzással ez történik, ha egy NT köré van felépítve.DoM
Nagyon hiányzik Sey szerintem, persze, lehet tévedek.Helmut Zimmer

Mayoval kapcsolatban még ezt az idény megvárnám, de eddig közelében sincs ennek. Másik jelölt Chung lehetne, de kicsit sokat bajlódik sérüléssel. Ezen kívül még esélyes jelölt sincs a keretben/láthatáron. 😕

Enélkül pedig nincs jó védelem.DoM
Mindig erős volt az a belső 3-as mag, és mindig voltak, akik olvasták a játékot.
És tényleg hiányoznak az egyéniségek.

Persze én úgy látom, hogy megvolt a Browns elleni meccsetek! 😊
Nem volt ez rosszul kitalálva, csak, Gailey nagyon jól elemez, Fitz meg javulgat... 😊