New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Tipikus szurker hozzáállás egy győzelem után jön a SB bébi egy vereség után meg a hogyan tovább kérdések.Nekem úgy tűnt, csak három ponttal kaptatok ki, ilyen hangulatot....Pont arra gondolta,ha nem tudom,hogy 2-1re áll a Pats akkor azt hinném,hogy 0-3ra.
Kíváncsi lennék mi lenne ha egy Phins szerű kezdés lenne.Delonso_
A hangulat alapján.Bazzani
Szvsz pont jókor jött a pofon.
több mint 14 éve
Csak pár dologra reagálnék:A passz elleni védelem viszont már most 31. és csak azért nem utolsó, mert van egy Carolina Panthers is. A négy legjobb és négy legrosszabb y/att mutató kizárásával 6.7 yard/kísérlet az NFL átlag. A Pats jelenleg 8.8-nál jár. Még az ellenfél passer ratingjében is (amiben benne vannak az INT-k is) "csak" 22. a csapat.DoMElőző forduló után is ott volt, csak egy vacak Green Bay Packers állt mögöttünk.
Az első jogos, sorozatban 10. alkalommal jutottunk 30 pont fölé, közeledik a megdönthetetlennek vélt (még mindig messze azért) Rams 14-es rekordja. A második viszont azért magyarázható azzal is, hogy nem volt túl veretes a sorsolásunk akkor (az év végi mérleget is magyarázza azért), de legyen.Teljesen egyetértek. A Patriots védelme egyszerűen nem tud meccset nyerni évek óta. A 2006-os szezon óta 4 olyan meccset nyertünk, ahol a támadók 20-nál kevesebb pontot szereztek.LordTamasÉs összesen hány olyan meccs volt, amikor 20-nál kevesebb pontot szereztek? 😊
kicsit félrevezető ez az összevetés, csak a Cassel-féle szezonban 16 meccsből nyolc alkalommal tartotta a védelmetek 20 pont alatt az aktuális ellenfelet, e nyolcból hatszor 10 vagy annál kevesebb pontra futotta nekik.atapapa
Hát szerintem meg majd a Raiders ellen megmutatjátok, hogy miért is jó csapat a Pats. Brady és csapata szét fogja cincálni a mi secondarynket...Nem emlékszem pontosan a statisztikára, talán majd előkeresem, de kismillió éve nem veszített BB és TB egymás után kétszer. Úgyhogy én is azt várom, hogy vért isznak, és nagyon odateszik magukat Bradyék, nem lepődnék meg, ha ismét 400 yard felett zárna.
Talán mi a futásban bízhatunk, de arról jönnek a hírek, hogy Run DMC megsérült, sőt az FB-nk Reece sem játszott csak az első negyedben mert ő is megsérült. Szóval van baj bőven. Tehát egy felpörgött, dühös Patriots azért bárkit simán lever.Bruce
Opportunista védelem: én úgy voltam vele tavaly, hogy a szezon elején idegeskedtem, a végén már nem. Egyszerűen éreztem, hogy hiába nyaljuk a yardokat, a végén a legtöbbször úgyis FG-t engedünk csak, és sok labdát szerzünk. Az első mérkőzésen kifejezetten tetszett a védelem, a másodikon már kevésbé, de amikor kellett, megállítottuk az ellent. Most sajnos az elején ellőttük a puskaporunkat, és bár sok lehetőséget kapott az O, azért ez a D nem nyeri meg egymaga a meccseket. Lehetne persze a D-t turbózni ezerrel az O rovására, és lenne mondjuk két közepes egységünk, amivel egy nagyon csinos 8–8 körüli mérlegre és sok szimpátiára számíthatnánk. Kihagyom, legyen elit az O, szerezzen sok labdát a D, és mutassák meg, hogy a legfontosabb helyzetekben képesek a stopra. Persze ennyi pickből illett volna legalább egy közepesnél valamivel jobb D-t összehozni, vagy legalább egy nyomorult pass rushert, és nem lenne ennyi gond. Mindegy... Következőt mérkőzést nyerjük, és mindenki örülhet majd, hogy Brady milyen jó statokkal áll a szezon negyedénél.

több mint 14 éve
zinadine-nal ellentétben én úgy gondolom, hogy ezzel az Off-zel ez egy járható út. (Nem, nem lehet minden meccset +3-4 to mutatóval lehozni.) Az utóbbi évek tendenciáit és NFL szándékait figyelembe véve a támadójáték most már képes stabilan SB-t, SB részvételt hozni. A Saints védelme pont ennyit tudott, mint a Pats-é, a Colts védelme a meccs végére keményedik fel - ők nagy hátrányból tudnak felállni, mi nagy előnyt tudunk felépíteni. 21-0 nem úgy lesz, hogy a mi védelmünk szerencsétlenkedik. A Packers védelme is oppurtinista, de tavaly még szilárdak is voltak. A legutóbbi négy SB-ből egyedül a Steelers nyert, mint hagyományos védekező csapat, "hibahatáron belül" a támadó Cardinals ellen.[Drága druszám! Az opportunista egy védelemnek dicsérő jelző! A lehetőségeivel élő, azokat kihasználó egység. Ha ezeket szilárdan ("solid") hozza, akkor semmi baj nincsen. Tegnap nekem sokkal inkább az Off. szilárdsága volt kétségbevonható.tomi-tomiNagyon kedves a megszólításod 😊! Egyébként tisztában vagyok az opportunista és a szolid szavak jelentőségével is, de köszönöm a felvilágosítást. Szerintem nem lehet arra alapozni egy védelmet, hogy benyelünk 400-450 yardot, aztán meg csak megállítjuk egy yardon az ellenfelet, vagy sikerül egy TO-t összehozni.
Vagy te úgy látod, hogy lehet szilárdan hozni 3-4 intet és fumble-t minden meccsen? Illetve jónak tartod a védelmünket (nem csak a tegnapi meccsel kapcsolatban, hanem általánosan az elmúlt években)?LordTamas
Mi az elmúlt évek kulcs meccseit nagyrészt az Off összeomlása miatt vesztettük el. Talán az SB-n volt negatív momentuma a védelemnek, pont az opportunista megközelítés megcsúfolása volt Eli menekülése, a sisakos elkapás és Samuel nem INT-je egy drive-on belül. De egy Pats Def-t alapvetően nem hibáztatok 20-25 pont benyeléséért. Viszont egy Pats Off. 31 pont felrakása mellett is lehet meccset elbukó alakulat.
Természetesen ez az egész csak akkor igaz, ha elfogadjuk azt, hogy a Pats nem elit Def. kiépítését tekinti prioritásnak.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Ott a pont.[Drága druszám! Az opportunista egy védelemnek dicsérő jelző! A lehetőségeivel élő, azokat kihasználó egység. Ha ezeket szilárdan ("solid") hozza, akkor semmi baj nincsen. Tegnap nekem sokkal inkább az Off. szilárdsága volt kétségbevonható.tomi-tomiNagyon kedves a megszólításod 😊! Egyébként tisztában vagyok az opportunista és a szolid szavak jelentőségével is, de köszönöm a felvilágosítást. Szerintem nem lehet arra alapozni egy védelmet, hogy benyelünk 400-450 yardot, aztán meg csak megállítjuk egy yardon az ellenfelet, vagy sikerül egy TO-t összehozni.Vagy te úgy látod, hogy lehet szilárdan hozni 3-4 intet és fumble-t minden meccsen? Illetve jónak tartod a védelmünket (nem csak a tegnapi meccsel kapcsolatban, hanem általánosan az elmúlt években)?LordTamas
több mint 14 éve
[Drága druszám! Az opportunista egy védelemnek dicsérő jelző! A lehetőségeivel élő, azokat kihasználó egység. Ha ezeket szilárdan ("solid") hozza, akkor semmi baj nincsen. Tegnap nekem sokkal inkább az Off. szilárdsága volt kétségbevonható.tomi-tomiNagyon kedves a megszólításod 😊! Egyébként tisztában vagyok az opportunista és a szolid szavak jelentőségével is, de köszönöm a felvilágosítást. Szerintem nem lehet arra alapozni egy védelmet, hogy benyelünk 400-450 yardot, aztán meg csak megállítjuk egy yardon az ellenfelet, vagy sikerül egy TO-t összehozni.
Vagy te úgy látod, hogy lehet szilárdan hozni 3-4 intet és fumble-t minden meccsen? Illetve jónak tartod a védelmünket (nem csak a tegnapi meccsel kapcsolatban, hanem általánosan az elmúlt években)?
több mint 14 éve
Drága druszám! Az opportunista egy védelemnek dicsérő jelző! A lehetőségeivel élő, azokat kihasználó egység. Ha ezeket szilárdan ("solid") hozza, akkor semmi baj nincsen. Tegnap nekem sokkal inkább az Off. szilárdsága volt kétségbevonható.Abban egyetértek, hogy kéne egy jó D koordinátor. Lehet itt van a kutya elásva, és az emberanyag meglenne. Bár a kivágott D játékosaink máshol sem váltották meg a világot.Azt hiszem elmondható, hogy a generációváltás kiábrándítóra sikerült.LordTamasAz elmúlt években rendszeres szereplői voltunk a PO-nak. Én nem érzem ennyire sanyarúnak a helyzetünket... Kellene egy jó D koordinátor, aki összerakja a rendszert, megtalálja az emberek helyét benne és még elég kreatív is.Boston
De a PO szereplés, és a jó alapszakaszok a támadók érdeme az elmúlt években. Szinte minden héten, minden szezonban megdönt az offense vagy valamelyik meghatározó tagja egy jelentősebb franchise vagy NFL rekordot. Csak ismétlem magam, hogy minden idők egyik legjobb irányítója lép pályára nálunk, jó fal mögött, elit csapattársakkal, olyan HC-vel aki a gameplanning mestere. Egy közepes védelem mellett is gyakorlatilag verhetetlenek lennénk. És négy (de inkább öt) év újjáépítés után elvárható lenne, hogy a legpozitívabb jelzők ne a "bend but not break" vagy az "opportunistic" legyenek, amikkel a D-t illetik, hanem minimum a "solid".LordTamas
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Abban egyetértek, hogy kéne egy jó D koordinátor. Lehet itt van a kutya elásva, és az emberanyag meglenne. Bár a kivágott D játékosaink máshol sem váltották meg a világot.Azt hiszem elmondható, hogy a generációváltás kiábrándítóra sikerült.LordTamasAz elmúlt években rendszeres szereplői voltunk a PO-nak. Én nem érzem ennyire sanyarúnak a helyzetünket... Kellene egy jó D koordinátor, aki összerakja a rendszert, megtalálja az emberek helyét benne és még elég kreatív is.Boston
De a PO szereplés, és a jó alapszakaszok a támadók érdeme az elmúlt években. Szinte minden héten, minden szezonban megdönt az offense vagy valamelyik meghatározó tagja egy jelentősebb franchise vagy NFL rekordot. Csak ismétlem magam, hogy minden idők egyik legjobb irányítója lép pályára nálunk, jó fal mögött, elit csapattársakkal, olyan HC-vel aki a gameplanning mestere. Egy közepes védelem mellett is gyakorlatilag verhetetlenek lennénk. És négy (de inkább öt) év újjáépítés után elvárható lenne, hogy a legpozitívabb jelzők ne a "bend but not break" vagy az "opportunistic" legyenek, amikkel a D-t illetik, hanem minimum a "solid".
több mint 14 éve
szerintem tévúton jártok, a kulcs - a nyomás Bredin.sutianapEbben igazad van, csak éppen tegnap nem volt érdemleges nyomás rajta. Dobott két szerencsétlen, meg két pontatlan INT-et.
Egyébként igen, általában a Pats-et Brady nyomásán keresztül lehet kivégezni. Konkrétan tegnap - a Bills minden érdemét elismerve és fejet hajtva előttük - magunkat lőttük lábon/tökön.
több mint 14 éve
szerintem tévúton jártok, a kulcs - a nyomás Bredin.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Azt hiszem elmondható, hogy a generációváltás kiábrándítóra sikerült.LordTamasAz elmúlt években rendszeres szereplői voltunk a PO-nak. Én nem érzem ennyire sanyarúnak a helyzetünket... Kellene egy jó D koordinátor, aki összerakja a rendszert, megtalálja az emberek helyét benne és még elég kreatív is.
Do your job
több mint 14 éve
Teljesen egyetértek. A Patriots védelme egyszerűen nem tud meccset nyerni évek óta. A 2006-os szezon óta 4 olyan meccset nyertünk, ahol a támadók 20-nál kevesebb pontot szereztek.LordTamasÉs összesen hány olyan meccs volt, amikor 20-nál kevesebb pontot szereztek? 😊
kicsit félrevezető ez az összevetés, csak a Cassel-féle szezonban 16 meccsből nyolc alkalommal tartotta a védelmetek 20 pont alatt az aktuális ellenfelet, e nyolcból hatszor 10 vagy annál kevesebb pontra futotta nekik.
több mint 14 éve
Asked about the four interceptions throw by quarterback Tom Brady, Belichick said simply: "We turned the ball over four times. You don't win many games that way."
Do your job
több mint 14 éve
Hát szerintem meg majd a Raiders ellen megmutatjátok, hogy miért is jó csapat a Pats. Brady és csapata szét fogja cincálni a mi secondarynket...Talán mi a futásban bízhatunk, de arról jönnek a hírek, hogy Run DMC megsérült, sőt az FB-nk Reece sem játszott csak az első negyedben mert ő is megsérült. Szóval van baj bőven. Tehát egy felpörgött, dühös Patriots azért bárkit simán lever.
több mint 14 éve
Bizony én is a védelem védelmére kelek! 😊 Látva és elfogadva az összes hiányosságukat és önmagában nagy méreggel telve az utolsó Bills drive miatt, ez a meccs az Off. "bénázásain" ment el. Ez a Def. nem elit, nem képes folyamatosan szállítani a momentumokat, de most is adott négy-öt lehetőséget az Off-nek a mérkőzés lezárására. Ők ezeket folyamatosan kihagyták. 21 pontról 28-ra 28 perc alatt jutottak el! Közben jártak kétszer a RZ-ban, kaptak egy félpályás field-et és két 3rd & out-ot a védelemtől. (A 2. INT után a Pats Off. egy szerény 3rd & out-ot alkotott.) Tették azt, amit egy Pats védelemnek tennie kell, meccsben tartották - hosszú ideig - a csapatot. A Pats-nél az Off. nyeri/veszti a meccset. Most elvesztették.Sokkal inkább aggasztónak gondolom, amit Gyulus is írt, Gronkowskit és Welkert le fogjuk amortizálni. Ilyen terhelést nem lehet kibírni huzamosabb ideig.
2:37-nél miért engedték lepörgetni az órát??! Ez az utolsó drive az edzői stáb buktája is volt vastagon.
Nagyon "kellemes" lesz átutazni a nyugati partra és játszani egyet a vért megízlelő Raiders-szel. Most megmutathatja mindenki a kemény tökeit!
több mint 14 éve
...A Bills elleni meccset sem ők (a védelem) vesztették el, de nem is tudták megnyerni a Bills utolsó támadásánál, pedig saját húszasról indult a Buffalo és három játék alatt elérték a gólvonalunkat.DoMTeljesen egyetértek. A Patriots védelme egyszerűen nem tud meccset nyerni évek óta. A 2006-os szezon óta 4 olyan meccset nyertünk, ahol a támadók 20-nál kevesebb pontot szereztek. Persze ez egy kicsit egyoldalú statisztika, de elég sokatmondó. Mint ahogy az az 1131 yard, amit idén a pass defense engedett az idény három eddigi meccsén.
Gondolom sokan emlékeztek a 2006-es AFC döntőre, mikor Dallas Clark Peyton Manning segítségével megmutatta, hogy megöregedett a LB sorunk. Tulajdonképpen akkor ébredt rá a csapat, hogy itt az ideje a generációváltásnak.
2006 óta öt draft ment le, ha jól számoltam 24 védőjátékost húztunk, ezek közül 10-et az első vagy a második körben. UDFA-eket nem néztem. Tehát a 24 draftolt játékosból 3 darab kezdett most vasárnap (Spikes, Mayo, McCourty). Igaz, hogy Chung sérült, de akkor is édeskevés, nem beszélve arról, hogy Spikes nem igazán kezdő 4-3-ban.
További kiábrándító adat, hogy 10 első vagy második körös volt újoncunkból (az első két körben elvileg nem akkora lutri jó játékost találni) egyetlen kiemelkedő védőt húztunk, Mayo személyben. Az átlagnál talán jobb McCourty (bár a tavalyi pro bowler éve után amit most mutat az katasztrófa), és Chung (aki viszont elég sokat sérült). Ennyi. Pass-rusherből senki. Kukázni a hátsó körökből, vagy UDFA-ról nem sikerült. A döntéshozók tekintetében komolyan elgondolkodnék a scouting team átszervezésén. A FA igazolásaink és tradejaink a védelem terén szintén alig több a semminél.
Azt hiszem elmondható, hogy a generációváltás kiábrándítóra sikerült. Nagyon remélem, hogy valami csoda folytán összeáll még ez a védelem. Nem kéne elit D, csak annyi, hogy nem pazaroljuk az meccseit egy olyan QB-nak és offense-nak, amelyik rossz napjain, négy interception mellett is felpakol 31 pontot az ellenfélnek.
több mint 14 éve
Sztyopa
315
Az összes jövő évi picket odatolni a Ravensnek Ed bácsiért. A 2013 pickeket meg mondjuk J. Allenért, aztán talán lesz is valami amíg TB még itt van...BB úgyse szeret draftolni, így legalább lesz 2 év pihije... 😛 :mad:
Why so serious?
több mint 14 éve
Lehet, én mégis azt gondolom, hogy nem várható el egy kopasz secondarytől, hogy 4 TO és ismét nulla passrush mellett hozza a mérkőzést, főleg úgy, hogy nem játszott Chung. Én azt gondolom és úgy láttam, hogy ebben az O-ban sokkal több maradt. Az meg egyenesen felfoghatatlan számomra, hogy ekkora előny mellett miért nem hajlandó futni egy csapat.BostonKopasz sec.: senki nem kötelezte a Pats-et arra, h kopasz sec. -vel vágjon neki a szezonnak...a team management döntése volt. Most zúghatnak rájuk a kövek - nem csak tőlünk, hanem Bostonból is -, aztán, ha olyan lesz a szezon, mint tavaly, akkor hirtelen rózsákkal és csókokkal fogják dobálni a vezetőket + a DB-ket. Én szívesebben dobálnám a rózsákat rájuk, ez tény 😛 😛
Futás: ez számomra is felfoghatatlan volt. Első félidőben én csak BJGE belső futásokat láttam...aminek tényleg nem volt eredménye. De Ridley belső és Woodhead külső futásaiban sokkal több lehetett volna... Ridley-nek ráadásul voltak jó play-ei a 2. félidőben....
több mint 14 éve
Ochot meg sajnálom a mai meccsért, nagyon csúnya drop volt, még akkor is ha végül beszenvedtünk egy TD-t a driveból..Ha visszajön Hörni megint háttérbe fog szorulni. 😕Csak én gondolom rosszul, de mielőtt Ocho idejött, évekig a Bengals 1. sz. elkapója volt. Nem kis szerepe volt 2 éve a Bengals PO-ba jutásában és hosszú éveken át elit WR volt, sokszor nagyon szép stat mutatóval.
Witchdoctor
Nem ismerem még eléggé az nfl-t, mivel a Pats-en kívüli világ nem nagyon érdekel(t), de furcsának találom, h elméletileg ugyanazt kell csinálnia Ocho-nak, mint bármely más csapatban.
1.) megtanulni a playbookot;
2.) megtanulni a route-okat (kb. olyan szinten, h csukott szemmel is jó route-ot fusson);
3.) elkapni úgy egy passzt, h legalább egy LB/CB/SS csüng a nyakában, amint hozzáér a labdához.
Na most, egy elit, vagy "felső-középkategóriás" WR-nél szerintem ennek nem kellene problémát okoznia 2 hónap gyakorlás után...
Ettől függetlenül én nagyon örültem Ocho leigazolásának és nagyon bízom benne, h kap még lehetőséget és bizonyítani is fog.
több mint 14 éve
jó hát most kikaptatok, aztán "nem használható" senki. Ti sem verhettek meg mindenkit. Egy rossz meccs meg belefér mindenhol. 😊
több mint 14 éve
Nem az egy L a gond. Hanem sokkal inkább a látottak. Ha figyelmesen végigfutjátok az első két mérkőzés hozzászolásait, akár itt, akár a www.patriots.hu -n, + a DET elleni preseason utáni hozzászólásokat, akkor láthatjátok, hogy nem az fáj, hogy egy vereséget elszenvedett a csapat, mivel a W-eknél is ilyen hangulat volt...nem is az, hogy - az idén egyelőre egész jónak tűnő - Bills-szel szemben...Nekem úgy tűnt, csak három ponttal kaptatok ki, ilyen hangulatot....😊 Mindig ez van. Temetést rendeznek egy vereség után.gsn
Kíváncsi lennék mi lenne ha egy Phins szerű kezdés lenne.Delonso_
...sokkal inkább a látottak;
- egy személyes O volt (Wes)
- nincs O line depth
- a D - Arrington-on kívül -, nem sok mindent tett a mérkőzéshez
- a run D egy átjáróház - úgy, hogy idén sokan nagyon bíztunk benne, h sikerült megerősíteni --> Haynesworth, Ellis + Wilfork, Mayo, DMC
- nincsenek használható safety-eink
több mint 14 éve
Ez a védelem szar, ezen nincs mit szépíteni.Ettől még mondjuk, futhatnánk, ha már két korai draftpicket elbasztunk rájuk.
több mint 14 éve
Pass-rush nélkül ez van.. nyilvánvaló, h egy (pláne kettő) normális pass-rusherrel ugrásszerűen javulna az egész védelem. Érthetetlen, h miért nem tesztek lépéseket ebbe az irányba évek óta, tényleg olyan mintha direkt csinálná BB, h megmutassa, h márpedig enélkül is lehet jó védelmet építeni. Hát nem lehet.
több mint 14 éve
Picit tovább gondolva, a Pats ebben az évben egy "O#-heavy" csapat, az O vállára helyezzük a meccs eldöntését. A D# leginkább olyan jelzővel jellemzhető "csak ne hibázz nagyon nagyot, D#". Ha ez meg van, ennek az O#-nak hoznia kellene a meccseket. never_the_answerÉvek óta ez a helyzet, és évek óta ezért topog helyben a csapat a PO-ban. Ettől az idei védelemtől viszont reméltük, hogy végre legalább kicsit mást fogunk látni. A Miami ellen még volt több biztató jel, ami arra engedett következtetni, hogy lépésről-lépésre talán elér oda év végére a védelem, hogy tud meccset nyerni. Ezt továbbra sem lehet kizárni, azonban semmi jelét nem mutatták tegnap vagy éppen a Chargers ellen. Sajnos. A Bills elleni meccset sem ők vesztették el, de nem is tudták megnyerni a Bills utolsó támadásánál, pedig saját húszasról indult a Buffalo és három játék alatt elérték a gólvonalunkat. Ha az volt a terv, hogy gyorsan hagyjuk őket TD-t szerezni, hogy a támadók tudjanak egyenlíteni, akkor nagyszerű volt, de ebben az esetben valaki szólhatott volna a secondarynek is, hogy egy csöpp football IQ-t is megvillogtasson, ha már a technika úgy sem megy.
Azt hiszem azért a D kapja még most is inkább a savat, mert valami nagy véletlen kivételével megint olyan a csapatunk, hogy ha a támadók jók győzünk, ha Brady hibázik kikapunk. Ez viszont mág nagyon jól ismert recept az utóbbi évekből.
Túlreagálás? Igen. Viszont ha nyer a csapat, és savanyú a szőlő a védelem játéka miatt, akkor el van annyival intézve, hogy csak a kapott és szerzett pontok számítanak, nyertünk a többi kit érdekel. Amikor kellett a védelem ott volt. Ha veszítünk, akkor a támadók elszúrták, a védelem pedig milyen jól állta a sarat, de annyire még ők sem jók, hogy az egy személyre épülő Bills támadójátékot megöljék. Még nyugodt szívvel lehet írni, hogy milyen szerencsénk is volt, hogy Fred Jackson csak 17 alkalommal ért valami érthetetlen okból labdához, amiből csak 161 yardot és 1 TD-t szerzett. 6 yardos átlaggal futott.
A passz elleni védelem viszont már most 31. és csak azért nem utolsó, mert van egy Carolina Panthers is. A négy legjobb és négy legrosszabb y/att mutató kizárásával 6.7 yard/kísérlet az NFL átlag. A Pats jelenleg 8.8-nál jár. Még az ellenfél passer ratingjében is (amiben benne vannak az INT-k is) "csak" 22. a csapat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én egy szóval nem mondtam, hogy ez a D jó. Én csak azt mondom, hogy ebben a D-ben nem játszanak Tom Bradyk, Welkerek, Gronkok, nincs elit OL ( ami nem mellesleg elképesztően nagyot játszott tegnap, bár erről nem beszél senki). Ellenben van egy rakás 0 kilométeres DB, egy halom helyét kereső LB és egy sérülésekkel tűzdelt súlytalan DL. Tetszik nem tetszika z én véleményem az, hogy ettől az O-tól joggal vár el sokkal többet az ember, mint a D-től...Egyetértek veled.
Az O tegnap 6 drive - azaz gyakorlatilag egy félidő alatt - csinált 4 turnovert, egy puntot és egy field goalt. Ezt még a mienkénél jobb védelmek is megsínylették volna, elég ha a Steelers meccsére gondolok a Revens ellen. Arról már nem is beszélve, hogy a time management is egy nagy nulla volt, gyakorlatilag egy negyednyi sziporkázás után képtelen volt a mérkőzés végéig egy normális drive-ot vezetni. Ha a két csapat egység ÖNMAGÁHOZ, a KÉPESSÉGEIHEZ viszonyított teljesítményét nézem, akkor nálam az O érdemelt tegnap rosszabb jegyet...
Azért másoltam be a drive-ok eredményét, hogy mindenki levonja a maga következtetéseit. De ne mond már meg légy szíves, hogy én mit "hozok ki" ebből az egészből.
Picit tovább gondolva, a Pats ebben az évben egy "O#-heavy" csapat, az O vállára helyezzük a meccs eldöntését. A D# leginkább olyan jelzővel jellemzhető "csak ne hibázz nagyon nagyot, D#". Ha ez meg van, ennek az O#-nak hoznia kellene a meccseket.
Komolyan, mintha valami ilyesmi lenne BB idei filozófiája. A D# látványos yard benyeléseire ez is egyfajta magyarázat lehet.
több mint 14 éve
Azért nehogy már a végén azt hozzuk ki az egészből hogy azért kaptunk ki mert az O "csak" 31 pontot hozott össze... 😛Én egy szóval nem mondtam, hogy ez a D jó. Én csak azt mondom, hogy ebben a D-ben nem játszanak Tom Bradyk, Welkerek, Gronkok, nincs elit OL ( ami nem mellesleg elképesztően nagyot játszott tegnap, bár erről nem beszél senki). Ellenben van egy rakás 0 kilométeres DB, egy halom helyét kereső LB és egy sérülésekkel tűzdelt súlytalan DL. Tetszik nem tetszika z én véleményem az, hogy ettől az O-tól joggal vár el sokkal többet az ember, mint a D-től...
Lehet védeni azt a D-t, de az tény hogy eddig 3 meccs alapján nulla nyomást tudunk csak helyezni az ellenfél irányítóira ezért azok rendre 300+ yardokat dobálnak... BÁRKI legyen is az... Ez az amin változtatni kell...Castleai01
Az O tegnap 6 drive - azaz gyakorlatilag egy félidő alatt - csinált 4 turnovert, egy puntot és egy field goalt. Ezt még a mienkénél jobb védelmek is megsínylették volna, elég ha a Steelers meccsére gondolok a Revens ellen. Arról már nem is beszélve, hogy a time management is egy nagy nulla volt, gyakorlatilag egy negyednyi sziporkázás után képtelen volt a mérkőzés végéig egy normális drive-ot vezetni. Ha a két csapat egység ÖNMAGÁHOZ, a KÉPESSÉGEIHEZ viszonyított teljesítményét nézem, akkor nálam az O érdemelt tegnap rosszabb jegyet...
Azért másoltam be a drive-ok eredményét, hogy mindenki levonja a maga következtetéseit. De ne mond már meg légy szíves, hogy én mit "hozok ki" ebből az egészből.
Do your job