New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Imitheking New England Patriots 1 919
Ismét messze fogunk jutni egy ilyen D-vel...
több mint 14 éve
Sztyopa 315
Szép volt, így kell elbukni egy sima W-t..Welkeren kívül (esetleg még Gronk) mi a halált csináltak a többiek?
A D meg nem D, hanem ZS...

Why so serious?
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jaja, de van ám ilyen topic is:
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=1717

több mint 14 éve
Béczkó 1 264
Az szép Tom Brady már 2 TD passznál jár 😀! 9 kísérletből 8 jó 😀, és 105 yardnál jár!
több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
A Pats run D működése kb. olyan városi legenda, mint Belichick jó draftjai.DoM
😊
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A Pats run D működése kb. olyan városi legenda, mint Belichick jó draftjai.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha a Billsnek van esze, akkor futnak sokat, középen.
Vince-Cohen-Love lesz aktív DT poszton.... nagyon durva
nem állunk vissza egy meccs erejéig 3-4re?😀Gyulus
Futással nem fog tudni megverni minket a Bills viszont eddig a run D# többé kevésbé jól működött, Fitztől egy picit tartok, hogy szabadon dobálgathat és a secondarynk produkciójától, bár a csoportgyőzelmet mindenképp meg kell szerezni még idegenben is!Bruschi85
A futást minden áron fogni kell, Fred JAckson iszonyat kemény RB, nagyon sokszor keserítette már meg az életünket + ezzel nagyon lehet fogni az időt, márpeig nekik az a jó, ha TB alig van a pályán.
Love egész életképes volt eddig + 4/3-ban talán Shaun Ellis is elszüttyöghet DT poszton.
Ennyi sérülttel én azt gondolom, nagyon nagy javulás kell LB posztokon ahhoz, hogy a D annyira karcoljon, amennyi az eddig látottak alapján elég lehet. Rossz érzéseim vannak, ez a Bills nem csak játékerőben gyarapodott, de sokkal tudatosabb, szervezeztebb és egységesebb is. Kemény menet lesz szerintem...Boston
Pont most írtam a patriots.hu-ra is. Fitz "űr" statjaiban nem kevés szerepe van annak, hogy a csapata közel 200 yardot futott meccsenként, és Fred Jackson idén keményen karcol.
Hiába mutatnak jól azok a QB statok, ha megöljük a futójátékot, akkor Fitz bármennyire is szimpatikus nem több egy közepes QB-nál közepes elkapó sorral. A Patriots egyéni peche, hogy ebben a pillanatban pont a futójáték megölése lesz a legnagyobb gondunk, és így sokkal nehezebb lesz azt mondani Fitznek, hogy kivettük a futódat, nesze, nyerd meg a meccset egyedül, ha tudod.
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Futással nem fog tudni megverni minket a Bills viszont eddig a run D# többé kevésbé jól működött, Fitztől egy picit tartok, hogy szabadon dobálgathat és a secondarynk produkciójától, bár a csoportgyőzelmet mindenképp meg kell szerezni még idegenben is!Bruschi85
A futást minden áron fogni kell, Fred JAckson iszonyat kemény RB, nagyon sokszor keserítette már meg az életünket + ezzel nagyon lehet fogni az időt, márpeig nekik az a jó, ha TB alig van a pályán.
Love egész életképes volt eddig + 4/3-ban talán Shaun Ellis is elszüttyöghet DT poszton.
Ennyi sérülttel én azt gondolom, nagyon nagy javulás kell LB posztokon ahhoz, hogy a D annyira karcoljon, amennyi az eddig látottak alapján elég lehet. Rossz érzéseim vannak, ez a Bills nem csak játékerőben gyarapodott, de sokkal tudatosabb, szervezeztebb és egységesebb is. Kemény menet lesz szerintem...

Do your job
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Chris Ransom: "I am taking New England to win 28 to 27 even though most pundits and oddsmakers believe the Patriots will win by double digits."

Ennyi sérült kezdővel az egy pont különbség is bőven elég lenne...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Esetleg a szezon hátralévő részére 😀
Nem tudom még mindig erősen barátkoznom kell ezzel a 4-3-as felállással, mert előrelépést nem láttam a 3-4-el szemben. Nyeljük továbbra is yardokat, de a turnoverek és nagy játékok miatt felemás a megítélése a D#-nek.

Inaktívok:

- S Patrick Chung (jobb kéz),
- DL Albert Haynesworth (hát),
- WR Taylor Price (térd ínszalag),
- OT Sebastian Vollmer (hát),
- TE Aaron Hernandez (térd)
- DL Mike Wright (agyrázkódás)
- CB Ras-I Dowling (comb)

Szép kis névsor, tele kezdőkkel...

Futással nem fog tudni megverni minket a Bills viszont eddig a run D# többé kevésbé jól működött, Fitztől egy picit tartok, hogy szabadon dobálgathat és a secondarynk produkciójától, bár a csoportgyőzelmet mindenképp meg kell szerezni még idegenben is!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
nem állunk vissza egy meccs erejéig 3-4re?😀

szerk.: ja és iszonyat ki vagyok akadva azon, hogy Tate-t úgy küldtük el, hogy a másik mélységi célpont, Price már a 3. meccsét hagyja ki... lazán lehetet volna PUP-ra rakni, aztán 6. héten dönteni Tate sorsáról:S
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Necces meccs lesz, de aki miatt nyerni fogunk az Brady. Amilyen formában van idén, nem hiszem, hogy pont egy Bills D állítja majd meg. Szvsz látunk majd egy jó kis offense meccset és 70+ pontot.
több mint 14 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
És messze még a vége... 😂 😀 😊 😐 😕 :mad:

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Patriots rostermozgások összegyűjtve:

"Sept. 4 - Signed OL Brian Waters and LS Danny Aiken; Released LS James Dearth and OT Steve Maneri."

"Sept. 5 - Signed eight members to practice squad (LB Markell Carter, RB Eric Kettani, OL Matt Kopa, DE Aaron Lavarias, OL Nick McDonald, WR Kerry Taylor, S Ross Ventrone and OL Thomas Welch)."

"Sept. 7 - Signed LB A.J. Edds and TE Dan Gronkowski; Released CB Darius Butler and DT Gerard Warren."

"Sept. 12 - Promoted OL Thomas Welch; Released LB Jeff Tarpinian."

"Sept. 14 - Signed OL Donald Thomas; Released Welch. Signed TE Garrett Mills, Tarpinian to practice squad; Released Lavarias from practice squad."

"Sept. 15 - Signed Welch to practice squad; Released McDonald from practice squad."

"Sept. 16 - Signed McDonald to practice squad; Released Taylor from practice squad."

"Sept. 21 - Placed DL Myron Pryor and C Dan Koppen on injured reserve; Signed DB Phillip Adams and DL Landon Cohen."

"Sept. 22 - Promoted Tarpinian; Released Edds; Signed CB Josh Victorian to practice squad."

"Sept. 23 - Released Gronkowski."

"Sept. 24 - Promoted Ventrone; Signed Edds to practice squad."

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Jött is néhány DT Foxboroba tryoutra ami Wright állapotáról nem sok jót mond elzolika26
Hogy-hogy G.Warren még nincs a fedélzeten?Sinisa
Legutóbb azt hallottam, hogy a Kansasnél rontja a levegőt, nem mintha lefelé kilógna a csapatból a tavalyi teljesítménye alapján

több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Láttátok már az utolsó ESPN magazin borítóját?

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 180 — Gràcies Pep!
Jött is néhány DT Foxboroba tryoutra ami Wright állapotáról nem sok jót mond elzolika26
Hogy-hogy G.Warren még nincs a fedélzeten?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
triangle 1 283
ja, interior rush nem lesz, Fitz kedvére nézelődhet, erre majd jönnek a sub package-ek, ami miatt Fred Jackson majd kedvére futkározhat. kíváncsian várom, mit talál ki BB, mert Hörni nélkül az O sem ugyanaz, és oké, hogy 85 előreléphet, de ugye egyáltalán nem biztos, hogy ez zökkenőmentes lesz. Mankinsnek meg Watersnek nehéz napja lesz, a saját ember mellett állandóan nézelődni kell befelé, hogy mit kezd Thunder Dan Kyle Williams-szel/Dareus-szal. nálam most már eléggé 50-50 a meccs, és Bradytől megint emberfeletti teljesítmény fog kelleni...
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Nagyon szép napja lehet így Fred Jacksonnak 😕
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Lassan már azt kell beírni, akinek nincs semmi baja. Így viszont érdekes lesz a DL is, a nem létező S-sorról nem beszélve...Wyatt
+1 TE van a rosteren...
Jött is néhány DT Foxboroba tryoutra ami Wright állapotáról nem sok jót mond el

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Lassan már azt kell beírni, akinek nincs semmi baja. Így viszont érdekes lesz a DL is, a nem létező S-sorról nem beszélve...

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Chung, Haynesworth és Price is biztos, hogy nem játszik... Chung helyére Ross Ventrone jött fel PS-ből

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Inside the matchup: Patriots at Bills

"If McCourty starts winning the battle at the line of scrimmage, his play will improve dramatically."

"One thing about zone coverage is that it is a bend, but don’t break defensive philosophy. The key in zone is to be fundamentally sound in tackling, which the Patriots don’t always do."

"Repetition is also key in everything but this is very important in pattern reading because defensive backs have to be able to do multiple things while in coverage, such as covering one player while watching another. This can be troublesome for a young and/or inexperienced secondary, and I think it is part of the problem in New England at the moment. The defensive secondary is reacting slow at the moment because they are thinking too much out there, thus being a step late on throws as well as losing sight of their keys. "

"C Dan Connolly vs. Kyle Williams and Marcell Dareus - Can Connolly hold up against these two interior down lineman? Both have had success early this season. I expect Connolly to get some help from his offensive guards or at times, help them because of the use of an Even front by Buffalo."

több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Cunningham szerintem kicsikevéskarcsú futás ellen az erős oldalhoz, én inkább Carter alternatívájaként látom a vakoldalon, de lehet, hogy tévedek. Elnézve Carter két meccsen nyújtott teljesítményét arra a posztra lassan bárki odaérhet (hol vagy már drága Willie McGinest...)
McGowan pedig FA még mindig, szerintem a tavalyi sérülés végleg kinyírta a karrierjét, amit nagyon sajnálok, mert egyrészt még fiatal, másrészt pedig nagyon szimpatikus és tehetséges játékos 😕
Sergio Brown eddig semmi különöset nem csinált, jó eséllyel nem ő lesz a következő Eugene Wilson, de annál az INT-nél többet használta az agyát, mint Vödör egész eddigi karrierje során. Nekem egyáltalán nem hiányzik Meriweather...
Az egész secondary - Bodden kivételével - nagyon fiatal, ilyen hulladék passrush mellett szerintem az eddigi teljesítményük simán elfogadható. Simán van hova tovább fejlődni, de a front7-től szerintem joggal várhatna sokkal többet az ember.
AZ LB sor viszont eddig katasztrófa. érdekes, hogy mindannyian 4-3-ban játszottak főiskolán mégis olyan érzésem van, mint ha zavarná őket a régi/új rendszer. Spikes abszolút használhatatlan lesz third downoknál és a passheavy offensek ellen az első kettőnél is... Cunningham-ből jóformán semmit nem láttunk tavaly és idén, hatalmas kérdőjel. Az igazat megvallva eddig Ninkovich is kapufás idén, bár most mindenki őt szereti és tudom, hogy SOLB poszton nem fogja megváltani a világot, de akkor is. MAyo nagyon hullámzó, Dane pedig nagyon kedvencem de a Bolts ellen nekem úgy tűnt, hogy mindig épp egy fél ütemmel maradt le az emberéről.
Szóval egyet kell értsek tomi-tomival elsősorban az LB-k között kéne valami rendet és rendszert csinálni.

Do your job
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
h
LB problémához: nemrég írtad, hogy Cunnigham "elbutlerezi" magát. Én Spikes-nál érzem ezt a veszélyt, a Chargers ellen kapott 19 snap-et, nekem ez érthetetlenül kevés. (A most kivágott Edds is kapott 10-et.)
tomi-tomi
Spikesnak többször volt lábsérülése már a TC-ben is, ráadásul ő ideális 34 Ted volt az előző sémába, ahol tényleg klasszis kvalitásokat villantott, azonban ebben a mostani védelemben egyszerűen nem elég mozgékony, korlátozott hatósugárral MLB-nek, tehát igazából nincs jó helye a pályán. Ha a Chargers meccsből indulunk ki, ott Gates hatástalanítása volt a fő szempont, amiben ő teljesen haszontalan lett volna.

Jelenleg meg a fő gond a kerettel, ami nyilván nem edzői döntés egyenes következménye, hogy túl sok a többé-kevésbé sérült játékos, akit alig lehet pályára engedni:

Vereen, Ridley, Price, Hernandez, Wendell, Cunningham, Wright, Spikes, Tarp, (talán még Fletcher is az ujja miatt nem teljesen bevethető), Chung, Meskó, Arrington, Dowling.DoM
A jelenlegi sémában Spikes jó eséllyel csak SLB poszton lenne viábilis, azt azonban Ninko gyak. teljesen kisajátította, a jelenlegi D alapemberévé vált.

MLB poszton szvsz mind Guyton, mind Fletcher alkalmasabb arra, hogy sideline-to-sideline alapon mind3 down során terrorizáljanak a DL mögött. előbbi egyébként idénre meglepően sokat fejlődött runstopperként is

A D-koncepcióváltás másik vesztese meg egyértelműen Cunningham, aki a kényelmesen üres OLB-depthből átkerült a túltelített DE posztra... s eleddig nem mutat okot arra, hogy #3 LE-nél jobb lenne:S

Pryor és Koppen valóban nagy veszteség - főleg az előbbi:S
Connelly szvsz meg fogja oldani a C posztot és remélhetően a PUP-ról Cannon is jön, azzal meglesz a belső depth😊

Tarp-ban meg valamit nagyon lát a vezetőség, az biztos...

McGowan vajh' egészséges? csakmert mégis ismeri valamennyire a D-t és hasznát vehetnénk a jelenlegi secondary sérülések mellett. Azt továbbra sem értem, hogy mit látott a vezetőség Sergio Brown-ban, aminek hatására mind Page, mind Vödör távozhatott:S