New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Könnyű telhetetlennek lenni az olyan insider cuccok esetén, mint a Belichick kétrészes dokumentum film, hiszen senki sem várhatta, hogy micsoda műhelytitkok fognak kiderülni, de a foci oldaláról sajnos nem volt egy nagy szám.

A körítés azért elvitte a hátán a show második részét is, mint BB a görkoris kalóz, vagy éppen az óraátállítás rejtélye, a BBQ parti, de pl. Ravens elleni PO vereségről szóló rész ilyen formában teljesen felesleges volt, akárcsak a sok conference call és press briefing bevágása.

A legjobb részek mind azok voltak, ahol Belichick nem vezetőedzőként funkcionált (bár a Jags ellen a védelem leosztása ütött). Ennyi.
több mint 14 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Cornereink eddig is leginkább egy az egyben védekeztek. Chung inkább Fred Jackson ellen fog hiányozni a boxban szerintem.Spigo
Antonio Gates-en is ő védekezett többször a chargers ellen, nem is rosszul.nDRo
Naja, de azt is leginkább a boxból indul, meg a Bills TE játéka nem annyira van fókuszban, mint a Bills-nek (bár Chandler szép számokat produkált a KC ellen)
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Cornereink eddig is leginkább egy az egyben védekeztek. Chung inkább Fred Jackson ellen fog hiányozni a boxban szerintem.Spigo
Antonio Gates-en is ő védekezett többször a chargers ellen, nem is rosszul.
több mint 14 éve
Cornereink eddig is leginkább egy az egyben védekeztek. Chung inkább Fred Jackson ellen fog hiányozni a boxban szerintem.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
És a jó kis több futós felállásokat már kapásból ki is zárod? 😀 Amúgy hajrá Ocho

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
😂 Kíváncsi vagyok utóbbi ezúttal kit fog leséríteni... Még mindig nem tudom felfogni, hogy ez a hármas jobb, mint a Vödör, Sanders, McGowan, Page négyes... Na mindegy, valahogy majd csak megoldjuk. Ochónak meglesz az első jó mérkőzése?Wyatt
Miért, Ihedigbo nem csak magában tett kárt? Ne is mondd, hárman közülük min. roster-en vannak máshol.
Ocho kénytelen lesz jól játszani! 😊 (Dan Gronkowski sem edzett ma, TE sem sok maradt.)tomi-tomi
Ahogy rémlik azért elég vétlen volt benne, de csak ő esett rá Zoli lábára 😊 Vödör, Sanders és Page konkrétan kezd is jelenleg, hát nálunk bármelyik upgrade lenne most 😀
Ochótól meg várok most egy kiemelkedő mérkőzést, így, hogy jó eséllyel 3-1-1 lesz 😊Wyatt
Ja, az! Zoli rúgta fejbe. 😊
Nehezen tud más lenni, Solder le lesz kötve RT-ben. 😊
Meleg meccs lesz ez így, egy feltüzelt, nagyon jó formában lévő Bills otthonában.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
😂 Kíváncsi vagyok utóbbi ezúttal kit fog leséríteni... Még mindig nem tudom felfogni, hogy ez a hármas jobb, mint a Vödör, Sanders, McGowan, Page négyes... Na mindegy, valahogy majd csak megoldjuk. Ochónak meglesz az első jó mérkőzése?Wyatt
Miért, Ihedigbo nem csak magában tett kárt? Ne is mondd, hárman közülük min. roster-en vannak máshol.
Ocho kénytelen lesz jól játszani! 😊 (Dan Gronkowski sem edzett ma, TE sem sok maradt.)tomi-tomi
Ahogy rémlik azért elég vétlen volt benne, de csak ő esett rá Zoli lábára 😊 Vödör, Sanders és Page konkrétan kezd is jelenleg, hát nálunk bármelyik upgrade lenne most 😀
Ochótól meg várok most egy kiemelkedő mérkőzést, így, hogy jó eséllyel 3-1-1 lesz 😊

több mint 14 éve
Ocho kénytelen lesz jól játszani! 😊 (Dan Gronkowski sem edzett ma, TE sem sok maradt.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Maniac84 New England Patriots 601
Chung nem fog játszani a Bills ellen. Parádés a Safety mélység! Barrett, Brown, Ihedigbo. :/tomi-tomi
Ebből szép kis pontzuhatag lesz, nem lepődnék meg ha mindkét csapat elérné a 40-et. :/
A Bills-es Nelson-t a fantasy csapataim felében felcsipkedtem még a hét elején waiver-ről, megy is azonnal a kezdőbe. 😀

több mint 14 éve
😂 Kíváncsi vagyok utóbbi ezúttal kit fog leséríteni... Még mindig nem tudom felfogni, hogy ez a hármas jobb, mint a Vödör, Sanders, McGowan, Page négyes... Na mindegy, valahogy majd csak megoldjuk. Ochónak meglesz az első jó mérkőzése?

több mint 14 éve
Chung nem fog játszani a Bills ellen. Parádés a Safety mélység! Barrett, Brown, Ihedigbo. :/
Nem edzett Vollmer és BigAl sem.

több mint 14 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Tarpinian fürge kis bors!
Remélem az üvegteste megedződött és végre odateheti magát a csapatért!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Jeff Tarpinian, LB --> roster
Josh Victorian, DE --> PS
AJ Edds, LB --> waiverDeny
Deny, Victorian DB, pontosabban CB.

több mint 14 éve
triangle 1 283
már nagyon kíváncsi vagyok, mit tud ez a Tarp gyerek, hogy megint rosteren van.
bár, ha ő a következő Fletcher... 😛
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Jeff Tarpinian, LB --> roster
Josh Victorian, DE --> PS
AJ Edds, LB --> waiver
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Garay-t 15k$-ra büntették a Brady hit miatt (térd alatti ütés)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
AAhoz képest, hogy a hét elején még arról szóltak a hírek hogy nem olyan vészes Koppen sérülése.....GRAFI
6-10 hét volt mindenhol. Valszeg megváta a csapat vezetés, hogy Connolly hogy fog működni full time starterként megint, aztán úgy döntöttek, hogy minimum egy fél szezont kellene rosteren tartani Koppent, inkább felszabadítják a helyet, főleg, hogy máshol is vannak sérültek.
több mint 14 éve
Cb poszton egy " kicsit" vékonyak lettünk! :o Tudunk valamit erről a Molden fiúról ( sérült?) v. miért nem játszik? Valami infót tud valaki mondani erről az új Cb-ről ( Phillip Adams)GhostLead
Molden fiúnak kutya baja, nagy szó ez most a Sec-ben. A Chargers ellen a meccs alatt 5. CB-ből lett 3. CB, játszott is két play-t. Mivel Ras-I edzett, így a 4. CB a depth chart-on pillanatnyilag. Remélem, nem kell játszania a Bills ellen.

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Tudjátok ,hogy mikor lesz a BB film második része?polonic
Péntek hajnalban magyar idő szerint 4 órakor

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Tudjátok ,hogy mikor lesz a BB film második része?

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Cb poszton egy " kicsit" vékonyak lettünk! :o Tudunk valamit erről a Molden fiúról ( sérült?) v. miért nem játszik? Valami infót tud valaki mondani erről az új Cb-ről ( Phillip Adams)GhostLead
Utóbbit a 49ers draftolta tavaly, spec teamben tolta, év végén volt egy durvának látszó sérülése is. Nem ő oldja meg a nagy gondjainkat, de spec teamben még lehet jó is akár

több mint 14 éve
GhostLead New England Patriots 295
Cb poszton egy " kicsit" vékonyak lettünk! :o Tudunk valamit erről a Molden fiúról ( sérült?) v. miért nem játszik? Valami infót tud valaki mondani erről az új Cb-ről ( Phillip Adams)
több mint 14 éve
Chung hüvelykujját megműtötték közben, de nem biztos, hogy nem játszik vasárnap.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
AAhoz képest, hogy a hét elején még arról szóltak a hírek hogy nem olyan vészes Koppen sérülése.....
több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 852 — Patriots és Kaposvári KK fan
Nagyon nem jók ezek a hírek meg sérüléshullám.. :/
Big Al tényleges formába lendülése még hetek kérdése, ezért is nagy hátrány Pryor kiesése
Aki szép dolgokat mutatott korábbi meccseken.
Wright agyrázkódása pedig tényleg rossz előjel arra, hogy IR-en végzi

Sajnálom Dan-t is, bár úgy érzem többen ráhúzzák azt a vizes lepedőt a korábbi PO vereségek miatt.
Remélem Conolly megoldja maximálisan a feladatát, bár attól a falunk mélysége még nem lett jobb, hogy ő lett a Center.
Azért a Chargers ellen már látható volt, hogy zavarba hozható a falunk és többször összeomlott a zseb.
Komolyabb passrush ellen lehet majd bizonyítani meg fejlődni

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!