New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
akinek esetleg nincs tyt hozzáférése:
link

jó mozizást!triangle
Óriási ez a videó.
Főleg amikor Mason-nek beszól az öreg. 😀

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Ninkovich a héten két évvel hosszabbította meg szerződését, 4 millió dollárért. Elvileg idén kap 685 ezret, jövőre és 2013-ban is 900 ezret, illetve 2 milliós aláírási bónusza van. Illetve a következő 2 évben workout bónusz alatt kaphat 100 ezret még.Deny
http://www.macsfootballblog.com/2011/09/patriots-lb-rob-ninkovich-signs-two.html
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 672 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
http://www.nfl.com/videos/new-england-patriots/09000d5d82246bac/A-Football-Life-Belichick-s-execution

5.22-től szakadtam 😀Sztyopa
ÉN IS 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ninkovich a héten két évvel hosszabbította meg szerződését, 4 millió dollárért. Elvileg idén kap 685 ezret, jövőre és 2013-ban is 900 ezret, illetve 2 milliós aláírási bónusza van. Illetve a következő 2 évben workout bónusz alatt kaphat 100 ezret még.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
link

jó mozizást!triangle
Köszönöm szépen!!! :cool:

Valaki tud hozzá valami jó lejátszót, mert a Splash Lite-on is szaggat 😕
több mint 14 éve
Sztyopa 315
http://www.nfl.com/videos/new-england-patriots/09000d5d82246bac/A-Football-Life-Belichick-s-execution

5.22-től szakadtam 😀

Why so serious?
több mint 14 éve
triangle 1 283
link

jó mozizást!
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Megnéztem most a BB film első részét, eszméletlenül jó volt!!!! Ne hagyja ki senki, a nem Pats fanoknak is ajánlom! Teljesen más az öreg, mint amilyen kép él róla! Wow, brutálisan jó.

2x bőgtem rajta, 1x a meghatottságtól, 1x meg a röhögéstől, de sok vicces jelenet van benne. Nem akarok spoilerezni, majd meglátjátok! 😊

Iszonyat büszke vok arra h Pats fan vok és h ilyen edzőnk van. 😊
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Jó hír, hogy mind SeaBass, mind Bodden edz a héten, plusz ugye sutyiban Waters is megduplázza a nálunk töltött napjai számát, az előző meccshez képest...😊

kíváncsi leszek a D teljesítményére ez ellen az O ellen
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
OFF
A 2008-as idény után meg pont emlékszem olyan véleményre, talán még többségire is, hogy 2009-től Cassellre kell építeni, bár lehet a memóriám tréfál meg.DoM
Valóban volt ilyen vélemény. Az én emlékeim szerint erősen kisebbségi volt és erősen lehurrogtuk.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
ahogy néztem az öreg mindig is divatdiktátor volt! 😊

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Ritka fotók BB-ről

Köztük ilyennel, 1954-ből:

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az első drive-uk nagyon jó volt, de ez lehet több okból is.
1: nem azt játszották amire készültünk.
2: ne felejtsd el h ez egy teljesen új defense nálunk és ez volt az első meccsük így együtt. A régi kezdőkből itt volt: Mayo, Wilfork, Chung, McCourty és talán ennyi is... ráadásul ők is egy teljesen más szisztémában játszottak.
Danna
Az első drive-ot még könnyű megtervezni. Ott még lehet az utolsó mozdulatot is előre begyakorolni. Aztán persze jó kérdés, hogy Henne nem volt már akkora király, amikor el kellett kezdeni kicsit rögtönözni is, vagy mi adaptálódtunk gyorsan ahhoz, amit kitaláltak.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://espn.go.com/espn/page2/story/_/page/fleming-110915/the-flem-file-tries-tom-brady-new-boots-size

:cool: :cool: :cool: :cool:
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
Az elején se tudtátok megfogni őket, pedig akkor fontos lett volna. Más kérdés, h az offense annyira jó volt, h egyértelmű volt, h előbb-utóbb nem fogják tudni tartani a lépést veletek. Én nem állítottam, h a védelemben nincs javulási lehetőség, a támadásra írtam, h azért az ennél jobb nem nagyon tud lenni már. Egy olyan védelem ellen amelyik képes lesz szétszedni az OL-t azért más lesz a meccs képe, akkor kiderül, h ez a védelem mennyit fog tudni kompenzálni.Szesze
Az első drive-uk nagyon jó volt, de ez lehet több okból is.
1: nem azt játszották amire készültünk.
2: ne felejtsd el h ez egy teljesen új defense nálunk és ez volt az első meccsük így együtt. A régi kezdőkből itt volt: Mayo, Wilfork, Chung, McCourty és talán ennyi is... ráadásul ők is egy teljesen más szisztémában játszottak.

Akkor javultak amikor az O miatt kezdtetek elhúzni 😉 de igaz, a középső szakaszban elég jók voltak ahhoz, h simán behúzzátok ezt a meccset. Meglátjuk mi lesz, ha az O nem szárnyal az egész meccsen. Szesze
Ez így nem igaz, bocsi h ezt mondom. 😊 Épp ez az h első két magabiztos drive-unk után elég csúnyán leültünk, és simán a D tartott ott még meccsben minket azzal, h rendszerint leparancsolták a Miami offensét is a pályáról. Az első drive-ban kaptunk egy TD-t, aztán az első félidő további részében 0 pont. 14-7 volt a félidő.
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Érdekes, hogy Brady a 121.6-os QB ratingjével csak a 4-ik lett az első héten. Ami még meglepőbb, hogy 12 QB van 100-as rating felett. Ez vajon a szabályváltoztatások (pl: támadó falemberek kinyújtott kézzel is védekezhetnek (bár elég sok sack volt), a defensek rövid szezon miatti gyengélkedéseinek vagy csak a véletlennek tudható be. Pár hét múlva mondjuk úgyis meglátjuk, de lehet az idei évben újabb halom QB rekord dől meg.
több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 853 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Egyébként Bruschi a Detroit utáni meccsen Bradynek is nekiment azzal, hogy a csapatnak meg kell tanulnia olyankor is nyerni, amikor az irányító nem játszik jól. Csak ott Brady egy mosollyal, meg egy "Szeretlek Tedy, amikor hülyeségeket beszélsz is"-sel elintézte. Most is nagyon megvédte Ocho-t. Tényleg nem értem, mi szükség van önbizalom-romboló megjegyzésekre, amikor egyébként meg tök normálisan áll a dolgokhoz. Bár én nem ismerem annyira az egyéniségét, a bohócságait néha láttam, de ő nem egy megosztó, hangulatromboló egyéniség az öltözőben. A teljesítményének a megítéléshez meg kapjon már ennél kicsit több lehetőséget.lucas
Ha Ochora szallna a passzok fele, akkor meg az lenne a baj,hogy "az uj sztar megbontja a mindig.az.ures.ember.kapja.a.labdat. szisztemat".
Valoszinuleg valami regi ellenszenv/serelem all a dolgok hattereben, nem erdemes vele foglalkozni.
több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Nekem a mosakodós duma tetszett igazán: "Mármint arra gondoltam, hogy meleg lesz, és sok folyadékot vegyenek magukhoz, nehogy kiszáradjanak" 😀

több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Nem értem mi a baj Brady nyilatkozatával. Különben is, ha sörgyáras szponzori szerződése még nincs, akkor majd ezután lesz 😊 Én kifejezetten élveztem, hogy mondtak mást is, a "keményen dolgozunk, egyre jobbak leszünk és azt tesszük, ami a csapatnak legjobb" szövegen kívül is.

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Egyébként Bruschi a Detroit utáni meccsen Bradynek is nekiment azzal, hogy a csapatnak meg kell tanulnia olyankor is nyerni, amikor az irányító nem játszik jól. Csak ott Brady egy mosollyal, meg egy "Szeretlek Tedy, amikor hülyeségeket beszélsz is"-sel elintézte. Most is nagyon megvédte Ocho-t. Tényleg nem értem, mi szükség van önbizalom-romboló megjegyzésekre, amikor egyébként meg tök normálisan áll a dolgokhoz. Bár én nem ismerem annyira az egyéniségét, a bohócságait néha láttam, de ő nem egy megosztó, hangulatromboló egyéniség az öltözőben. A teljesítményének a megítéléshez meg kapjon már ennél kicsit több lehetőséget.lucas
Nekem olyan kipécézősnek tűnik az egész. Slater nyilatkozata közvetlen a meccs után: "That’s crazy,” receiver Matthew Slater said. “It’s like a video game. I don’t even think you can do that in a video game.” Vagy ő már Bruschi szerint eléggé tudja a playbook-ot, hogy ilyet mondhasson? Nagyon kisstílű ez így. Az meg végképp magas, hogy Harrison miért szállt be. De most már egyre többen jelzik, írják, hogy Bruschi-val elszaladt a ló.
Cserébe most Brady a szurkolókat ivásra serkentő nyilatkozatán rugóznak. Ez egy ilyen hét lesz, BB tépi a haját. Vissza fognak jönni a régi, szép, tartalmas nyilatkozatok. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Meglátjuk mi lesz, ha az O nem szárnyal az egész meccsen. (mint nem kifejezetten Pats szurkoló nagyon remélem, h lesz ilyen! 😊 )Szesze
Köszönjük Szesze szíves jókívánságaidat, Eli-tól és a Giants offese-től mi is hasonló jókat remélünk . 😉

több mint 14 éve
Egyébként Bruschi a Detroit utáni meccsen Bradynek is nekiment azzal, hogy a csapatnak meg kell tanulnia olyankor is nyerni, amikor az irányító nem játszik jól. Csak ott Brady egy mosollyal, meg egy "Szeretlek Tedy, amikor hülyeségeket beszélsz is"-sel elintézte. Most is nagyon megvédte Ocho-t. Tényleg nem értem, mi szükség van önbizalom-romboló megjegyzésekre, amikor egyébként meg tök normálisan áll a dolgokhoz. Bár én nem ismerem annyira az egyéniségét, a bohócságait néha láttam, de ő nem egy megosztó, hangulatromboló egyéniség az öltözőben. A teljesítményének a megítéléshez meg kapjon már ennél kicsit több lehetőséget.

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Azért az a hét db (2 drive) kivédekezett goal-line szitu nekem speciel tetszett.
több mint 14 éve
Szesze, ez a védelem tegnap három komoly drive-ot engedett. Az elsőnél nagyon keményen lenyomta őket a Miami Off-e. Utána engedtek még 3 pontot. Már a meccs alatt jelentősen javultak. Turnover után 10 yardon belülről még az elit védelmek is viszonylag gyakran kapnak TD-t (majdnem olyan ez, mint fociban a 11-es). Ettől függetlenül egyáltalán nem biztos (még), hogy képesek meccset behúzni. Ami a Pats-nél inkább az Off. feladata.
Slater-nél persze bosszantó, hogy elejtette a második nagy passzt, de figyelemreméltó, hogy mindkétszer megverte Davis-t.tomi-tomi
Akkor javultak amikor az O miatt kezdtetek elhúzni 😉 de igaz, a középső szakaszban elég jók voltak ahhoz, h simán behúzzátok ezt a meccset. Meglátjuk mi lesz, ha az O nem szárnyal az egész meccsen. (mint nem kifejezetten Pats szurkoló nagyon remélem, h lesz ilyen! 😊 )Szesze
S tudom is, hogy melyikre gondolsz! Tuck, Osi, JPP nevezetű egyének szegjék szárnyát az Off-nek? 😊

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A két újonc futó, a mostani kettő több alkalmazása (volt egy incomplete passza BJGE-nek, és egy elkapása Woodheadnek, tőle simán meccsenként 4-5-re is számítani akár, lehetne adj'isten még valami reverse-játék féle Edelmantől teszem azt), Ocho és Price majdani jobban belevonása. Csak pár dolog, ami szerintem simán maradt még az O-ban 😊 Mondjuk amíg megy ez is, nem kell ellőni mindent 😀
A védelem meg szerintem fokozatosan fog javulni. A garbage time-ban kapott pontokról már mindenki elmondta a véleményét, előtte volt egy nagyon szép támadása a Dolphinsnak, egy FG meg egy 9 yardos pálya. Nem mondom, hogy istenkirály a D-nk most, de azért lesz jobb, pláne, ha Guyton nem lesz fent kezdőként, mondjuk egy safety nem ártana még a csapatba, de minden normálisat kivágtunk az elmúlt hetekben, szal így jártunk.

Ettől függetlenül az
Ellis (Cunningham), Wilfork (Pryor/Love), Haynesworth (Wright), Carter (Neo)
Ninkovich (x), Spikes (Fletcher), Mayo (Guyton) front 7 és a
McCourty, Chung, Bodden féle secondary sok csapat életét fogja megkeseríteni a jövőben, abban biztos vagyok.