New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
No sophomore slump for Gronkandez. :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Előre mondom, hogy örülök a győzelemnek, de ahogy a csapat játszott az már nem annyira. Kövezzetek meg de szerintem ezt a mérkőzést a Bolts vesztette el, és nem MI nyertük meg.
Ami nem tetszett:
- Szabálytalanságok: ha jól emlékszem 8/80!!! Ezt egy ilyen kaliberű csapattal szemben nem lehet többet megengedni. Bodden nem sokat volt látható, ez talán azért lehet, mert nem dobtak felé. De a két szabálytalanság azért sok volt. Pont 3rd az eggyik.
Mondjuk megjegyzem érdekes volt a sporik bíráskodás.Mintha nem is mi lettünk volna hazai pályán.
- Secondery: DMC-t meg kell hogy védjem. Másod éves játékos, akinek kimaradt egy fontos Offseason.Folyamatosan 1 az 1.ben volt Jakson-nal. Aki sokkal magasabb,fizikálisabb nála.Nem is értem miért próbálta jammelni... DE, ismétlem de többet vártam tőle. Amúgy a sec egésze elég halvány volt. Kivéve Gates levédekezése.Abból lett az INT is! Bár lehet nem is akartak rá annyira építeni.
- Offens fal: A pass block az gyalázatos volt egy-egy drivre alatt főleg a 2. félidőben.Többször volt földön TB mint állva.
Ami viszont tetszett:
- WRek, főleg Deion, és Wes. Kivállaóak voltak a TE-k el együtt. Bár volt egy holdin Gronk-nak de amúgy mindeg dicsértete megérdemelknek, mert engyon zúzták őket az elkapás után!
- Off fal run block: Szerintem jól müködött, főleg a második félidőben(gondolom fáradt a Bolts fala)
- TB: No comment, ott hagyta abba ahol a Miami ellen befelyezte. Konzisztens kiválló teljesítmény.
- No Huddle Offens: Kivállóan muzsikál. Élvezet volt nézni.
Kövezni Ér! 😊
több mint 14 éve
waters-el jól jártatokszinte végig őt figyeltem
nagyon jó volt az öreg, ha nem a legjobb a falban
több mint 14 éve
No, ez is megvan, nem mondom, hogy egy másodpercig nem forgott veszélyben, de hát ne legyünk telhetetlenek 😊Brady továbbra is állat, futni majd a rájátszásban fogunk csak 😀 Ocho következő meccsen már lehet, hogy három elkapást is összehoz 😀 Remélem egyik sérülés sem súlyos és a büntiket is vissza tudjuk majd fogni a jövőben, Neo viszont pozitív, remélem tartja az átlagát. Annak is örülök, hogy amikor nagyon kell (4. és goal pl), akkor a D hozzá tud tenni a játékhoz, Vincent Jackson meg egy állat, de csak nem lesz minden csapatban egy Brandon Marshallhoz vagy hozzá hasonló idióta 😀

több mint 14 éve
BB filmről:The NFL Network presentation was viewed by an average of 657,000 fans, ranking as the most-watched documentary in the eight-year history of the network.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
😂 Mi fasza gyerekek vagyunk, minket nem érdekel mit csinál az ellen, az első negyedben akkor is azt játsszuk, amit elterveztünk 😀

több mint 14 éve
Még utoljára a Miami első támadásához:New England opened the game playing base defense against Miami’s three receiver set on first and second downs. After giving up a touchdown they quickly moved to a nickel and never looked anywhere near as exposed.Érdekes elképzelés. :rolleyes:
több mint 14 éve
Injury rep.:Szegény Wright-nál ez a visszatérő agyrázkódás azért elég ijesztő.
Chargers
OUT: DE Luis Castillo (tibia), LB Jonas Mouton (shoulder)
PROBABLE: WR Vincent Brown (hamstring), WR Patrick Crayton (ankle)
Patriots
OUT: C Dan Koppen (fibula), DE Mike Wright (concussion)
QUESTIONABLE: LB Gary Guyton (hamstring), WR Taylor Price (hamstring), T Sebastian Vollmer (back), C Ryan Wendell (calf)
PROBABLE: S Josh Barrett (thumb), CB Leigh Bodden (back), LB Dane Fletcher (thumb), TE Rob Gronkowski (hamstring), LB Jerod Mayo (thigh)Gogo
Remélem nem season és/vagy career ending...
Elsőre azt gondolná az ember, hogy nem a falemberek vannak kitéve a legnagyobb veszélynek.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Injury rep.:Chargers
OUT: DE Luis Castillo (tibia), LB Jonas Mouton (shoulder)
PROBABLE: WR Vincent Brown (hamstring), WR Patrick Crayton (ankle)
Patriots
OUT: C Dan Koppen (fibula), DE Mike Wright (concussion)
QUESTIONABLE: LB Gary Guyton (hamstring), WR Taylor Price (hamstring), T Sebastian Vollmer (back), C Ryan Wendell (calf)
PROBABLE: S Josh Barrett (thumb), CB Leigh Bodden (back), LB Dane Fletcher (thumb), TE Rob Gronkowski (hamstring), LB Jerod Mayo (thigh)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Én olyan meccsre gondoltam, ahol az eredmény már nem nagyon számít Pl. csoport elsó a csapat és már nem számít, hogy az utolsó meccsen mi lesz az eredmény. Akkor esetleg lehet, hogy játszatják.Béczkó15-0-al állt a csapat Cassell mégsem kezdett... 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akinek esetleg nincs tyt hozzáférése:Ha esetleg segítene nekem valaki egy angol felirattal, vagy esetleg egy szöveges dokumentumban leírt fordítással, akkor szívesen készítenék magyar feliratot a filmhez.
link
jó mozizást!triangle
(sajnos az élőszöveg értésem nem olyan jó, hogy mindent pontosan le tudjak fordítani.)
több mint 14 éve
Béczkó
1 264
Én olyan meccsre gondoltam, ahol az eredmény már nem nagyon számít Pl. csoport elsó a csapat és már nem számít, hogy az utolsó meccsen mi lesz az eredmény. Akkor esetleg lehet, hogy játszatják.
több mint 14 éve
Szerintetek ha Brady kiöregszik Ryan Mallett lesz a kezdő irányító? Szerintetek jó utánpótlás lesz ő? Addig biztos nem lesz kezdő még Brady játszik, max egy két meccsen 😀!BéczkóHát kezdő egy-két meccsen se lesz ameddig játszik Brady és egészséges, azt meg hogy utána mi lesz senki nem tudja, értsd BB sem (és nem arra gondolok hogy annyira rossz a helyzet hanem, hogy annyira kiszámíthatatlan)

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Béczkó
1 264
Szerintetek ha Brady kiöregszik Ryan Mallett lesz a kezdő irányító? Szerintetek jó utánpótlás lesz ő? Addig biztos nem lesz kezdő még Brady játszik, max egy két meccsen 😀!
több mint 14 éve
Pontosan innen szedtem az információkat, csak gondoltam, nagylelkű leszek, és magyarul írom be 😀Ninkovich a héten két évvel hosszabbította meg szerződését, 4 millió dollárért. Elvileg idén kap 685 ezret, jövőre és 2013-ban is 900 ezret, illetve 2 milliós aláírási bónusza van. Illetve a következő 2 évben workout bónusz alatt kaphat 100 ezret még.Denyhttp://www.macsfootballblog.com/2011/09/patriots-lb-rob-ninkovich-signs-two.htmlzinedine5
több mint 14 éve
Ninkovich a héten két évvel hosszabbította meg szerződését, 4 millió dollárért. Elvileg idén kap 685 ezret, jövőre és 2013-ban is 900 ezret, illetve 2 milliós aláírási bónusza van. Illetve a következő 2 évben workout bónusz alatt kaphat 100 ezret még.Denyhttp://www.macsfootballblog.com/2011/09/patriots-lb-rob-ninkovich-signs-two.html
több mint 14 éve
http://www.nfl.com/videos/new-england-patriots/09000d5d82246bac/A-Football-Life-Belichick-s-executionÉN IS 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
5.22-től szakadtam 😀Sztyopa
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Ninkovich a héten két évvel hosszabbította meg szerződését, 4 millió dollárért. Elvileg idén kap 685 ezret, jövőre és 2013-ban is 900 ezret, illetve 2 milliós aláírási bónusza van. Illetve a következő 2 évben workout bónusz alatt kaphat 100 ezret még.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akinek esetleg nincs tyt hozzáférése:Köszönöm szépen!!! :cool:
link
jó mozizást!triangle
Valaki tud hozzá valami jó lejátszót, mert a Splash Lite-on is szaggat 😕
több mint 14 éve
Sztyopa
315
http://www.nfl.com/videos/new-england-patriots/09000d5d82246bac/A-Football-Life-Belichick-s-execution5.22-től szakadtam 😀
Why so serious?
több mint 14 éve
Megnéztem most a BB film első részét, eszméletlenül jó volt!!!! Ne hagyja ki senki, a nem Pats fanoknak is ajánlom! Teljesen más az öreg, mint amilyen kép él róla! Wow, brutálisan jó.2x bőgtem rajta, 1x a meghatottságtól, 1x meg a röhögéstől, de sok vicces jelenet van benne. Nem akarok spoilerezni, majd meglátjátok! 😊
Iszonyat büszke vok arra h Pats fan vok és h ilyen edzőnk van. 😊
több mint 14 éve
Jó hír, hogy mind SeaBass, mind Bodden edz a héten, plusz ugye sutyiban Waters is megduplázza a nálunk töltött napjai számát, az előző meccshez képest...😊kíváncsi leszek a D teljesítményére ez ellen az O ellen
több mint 14 éve
OFFValóban volt ilyen vélemény. Az én emlékeim szerint erősen kisebbségi volt és erősen lehurrogtuk.
A 2008-as idény után meg pont emlékszem olyan véleményre, talán még többségire is, hogy 2009-től Cassellre kell építeni, bár lehet a memóriám tréfál meg.DoM
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)