New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Nem kell ellövöldözni az összes puskaport az első ütközetben, ha sok-sok csatára készül valaki. Szerintem van ebben a támadójátékban még tartalék, ott van pl. Ocho. Azt én is írtam korábban, nem számítok Moss-féle szerepkörre tőle, de azt sem gondolom, hogy ennyire súlytalan lesz. Egyelőre jegelik, mert most ennyire volt tőle szükség. Branch sem kapott egy labdát sem az előszezonban, mégse vágták ki. Az új futóknak is, 85-nek is lesz még nagyobb szerepe. Egyébként a pályán lévő futók leszólását sem értem: ennyi playt hívtak rájuk, mert ennyire volt szükség. Slater csak 3 playben volt fenn, kétszer ment is felé a hosszú passz, merthogy az is benne van a támadóarzenálban.
Hétfőn jó volt a csapat, a Miami ellen most ezt lehetett játszani. S mivel volt szerencsém a 0-21 -es 2006-os, meg a wildcat-es két évvel ezelőtti meccset is látni, én speciel nagyon örülök neki, hogy ilyen "gyenge futójáték"-ot, meg stb. láthattam.
Néha nekem is volt olyan érzésem, hogy 1-2 esetben jobb koncentrációval többet kihozhattunk volna a drive-ból, főleg az első félidőben. De összességében nem értem, miért kell 1 meccs után még bárkit is kritizálni, vagy leszólni. (Főleg nem úgy, ahogy Tedy nekiesett Ochonak.)

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Az előszezon után nagyon várom már, hogy Ridley ott lehessen a pályán.DoM
Én ezért is vagyok már nagyon kíváncsi Vereen-re. Minden adottsága megvan ahhoz, hogy ő legyen ez az RB, erős és gyors is.

Szerk.: Ahogy DoM mondja. Pár perccel megelőzött. 😊Maniac84
Már csak azt egyeztessétek így gondolatátvitel útján, hogy melyik újoncot várjuk nagyon, melyikre legyünk nagyon kíváncsiak! 😊 Tökéletes volt egyébként!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Maniac84 New England Patriots 601
A számok nagyon jók, de passzal megalapozott futójáték volt, ezért húzzák le a szakértők. Nem véletlenül volt 2 korai RB pick a drafton. A BJGE-Woody páros remek addig amíg megy a passz is, amikor a passzjátékot levédi az ellenfél akkor viszont kevés, mint ahogy azt tavaly is láthattuk. Szükség lenne egy olyan RB-re aki akkor is hatékony tud lenni ha rá épül az O stratégia. Ilyen kaliberű meg Dillon óta nem volt a csapatban. Én ezért is vagyok már nagyon kíváncsi Vereen-re. Minden adottsága megvan ahhoz, hogy ő legyen ez az RB, erős és gyors is.

Szerk.: Ahogy DoM mondja. Pár perccel megelőzött. 😊

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Olvastam pár szakértői véleményt a meccsünkkel kapcsolatban és egy vmi nem hagy nyugodni.
Szinte mindenki megemlítette a gyengébb futójátékunkat.
Woodhead 14 futás 69yard 4,9 yard/carry
BJGE 7 futás 34yard 4,9 yard/carry
Ez miért lenne gyenge? És nem is az volt, hogy Woodhead egyszer futott 60 yardot, majd után 13 futásból 9et...Habi
A két újonc futó nélkül ez ugyanaz a futójáték, amit tavaly is láttunk, és elsősorban a passzjáték miatt tud működni.

Woodhead futásai talán még Faulknál is jobban illenek a mostani támadófilozófiához. Arra pont elég, hogy egy minimális egyensúlyt adjon a sok sikeres passz mellé, és ez visszatartja az ellent, hogy teljesen visszaálljon a passzra. BJGE meg egy baromi hatékony goalline futó, de semmi több. Ezt mind tudtuk eddig is. Ha van passzjáték ez bőven elég a sikerhez.

Az igazi teszt az lesz, ha az ellenfél teljesen megfojtja a passzjátékot (akár pressure-rel, akár coverage-dzsel), vagy ráadásul még hátrányban is lesz a csapat. Ezen a holtponton vajon át tudja juttatni a csapatot a BJGE, Woodhead kettős. Elég valószerűtlen, ahogy tavaly a PO-ban láttuk is. Aminek akár egyenes következménye is a dupla RB pick a drafton. Az előszezon után nagyon várom már, hogy Ridley ott lehessen a pályán.
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Olvastam pár szakértői véleményt a meccsünkkel kapcsolatban és egy vmi nem hagy nyugodni.
Szinte mindenki megemlítette a gyengébb futójátékunkat.
Woodhead 14 futás 69yard 4,9 yard/carry
BJGE 7 futás 34yard 4,9 yard/carry
Ez miért lenne gyenge? És nem is az volt, hogy Woodhead egyszer futott 60 yardot, majd után 13 futásból 9et...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Neo is játszott ott jaja, még egy sackje is volt

több mint 14 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy kivel játszott felváltva RE poszton Carter? Andersonnal talán? Mert nekem kifejezetten tetszett, amit Long oldalán műveltünk, sokszor nagyon picin múlt, hogy nem értünk oda, mikor meg odaértünk, Henne valahogy mégis talált elkapót, pedig abban a pillanatban, ahogy elengedte a labdát, jött is az ütés.
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Koppen 6-10 hétre dőlt ki

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Ochocinco nem játszott?Amadeus91
A no huddle-keretbe nem fér be, éjszaka meg azt nyomtuk szinte végig. 18 snap-nél volt fent összesen.tomi-tomi
ne már...ilyen gyenge?Amadeus91
80-ból 51 snap során két tight endes felállásban játszott a Pats, ahol a két elkapó érthető okokból Welker és Branch volt. Amikor pályán volt, azért az egy elkapása mellett volt szándék a játékba vonására. Türelmesnek kell lenni, lesz olyan ellenfél ahol nagy szükség lesz a pálya mindkét szélén klasszikus elkapó jelenlétére.
több mint 14 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 432 — Dolphins fan
Gratula, jobbak voltatok ma.
Koppen-nek jobbulást!
Solder meg nagy nyereséget már most....

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem lesz itt gond Mayóval sem, amint visszajön Guyton helyett Spikes a védelembe, és akkor csereként előbbi és Fletcher is sokat hozzá tud majd tenni. Jó lesz ez.

több mint 14 éve
A no huddle-keretbe nem fér be, éjszaka meg azt nyomtuk szinte végig. 18 snap-nél volt fent összesen.tomi-tomi
ne már...ilyen gyenge?Amadeus91
Dehogy gyenge! Egyelőre azt tanulja-tudja,hogy ha Brady üti a sisakja jobb oldalát két ujjal play áthíváskor, akkor neki mi a dolga. Még nem jutott el odáig, hogy ha no huddle-ban Brady ránéz, akkor mi van. Branch-re, Welker-re rá se kell nézni, ők akkor is tudják, hogy mi lesz.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Sztyopa 315
Na, ilyen meccseket akar látni az ember, ha már kiveszi a szabit rá😊
A D-nek van hova fejlődni, Mayo és a sec jobban megtalálja a helyét az új rendszerben,akkor egész pofásak leszünk. Biztató, hogy eddig mindig tudott előre lépni a D a szezon előrehaladtával, és most szerintem egy szinttel előrébb indulnak, mint tavaly pl. Elég csak megnézni a third down %-ot.
Az O meg O, csak látnánk már ugyanezt PO-ban is...

Why so serious?
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
ne már...ilyen gyenge?
több mint 14 éve
A no huddle-keretbe nem fér be, éjszaka meg azt nyomtuk szinte végig. 18 snap-nél volt fent összesen.

több mint 14 éve
szittes 95 — Patriots fan
De játszott 1 elkapás 14-yard!

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Ochocinco nem játszott?
több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Ez az O nagyon tetszett. Azt hittem, hogy Koppen kidőlésével baj lesz a falban, de nem. . .
Albert játéka tetszett. Hogy megállította egy kézzel a futójátékot.
Chungnak tetszett az a kemény ütközése.
Bodden felé alig szállt a labda.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem hiszem h miami részről lessz passzjáték, briareos
Aztán mégis lett.Gogo
töprengtem is a meccs alatt, hogy a Henne gyereket mikor tanították meg passzolni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire pünkösdi királyság tőle.
több mint 14 éve
az O régi alkatrészei rendben vannak, Solder helytállt (persze nem volt hibátlan), Ochonak még kell egy kis idő. mindenki Koppen vesztét akarta, hát most majd kiderül, milyen nélküle. neadjisten még Light megsérül, aztán a 6. forduló után akár már a jövő falát is láthatjuk (Solder-Mankins-Connolly-Cannon-Vollmer). Waters egyébként nagyon jó volt, gyakorlatilag van két elit OG-nk, 2+1 szolid OT-nk, meg egy Connolly centerben, aki két ilyen guarddal maga mellett máris jobbnak tűnik. már csak depth kéne.
védelem nem volt rossz, az első negyed után csak az egyyardos TD-t meg a garbage TD-t engedtük. McCourty-nak nem volt hibátlan napja, de ahogy valamelyik kinti szaki írta, egész este 1-1-ben volt Marshallal, így a safety-k csinálhattak mást. Big Al nagyon jól nézett ki ekkora kihagyás után. Guyton eddig coverage-képességei miatt volt tartva, hát ha már ez sem fog menni, jöhet Fletcher. Ras-I szerintem szintén jól teljesített. a futást jól öltük, erre talán lehet építeni. RZ defense és 3rd down D nagyon jó volt.
szóval voltak hibák, de messze nem a béka segge alól kell javulnunk. 1-0, és ez a lényeg 😊triangle
Ras-I nagyon jó volt. Nem hittem volna, hogy három nap edzőtábor és az eheti felkészülés után felküldik kezdőnek. Chung nagyon tetszett, a Fasano-n elkövetett (szabályos!) ütközésére még az AFC North-ban is felkapták volna a fejüket. DMC erre számíthat egész évben, 1-1-eznie kell és tesztelni fogja az ellen. A Sec jól működött alapvetően (38-17 után 110 passzolt és 30 futott yard).
Az LB sor volt valahogy kevés tegnap. Chung 9 szerelés vs. Mayo 5 szerelés. Jöhet Fletcher, mert jó, de azért az az egykezes elkapás inkább volt Fasano bravúrja, mint Guyton hibája.
Keresgélhetünk C/G backup-ot - sürgősen. Solder fantasztikusan szilárdan használta a kezeit. Kíváncsi vagyok, hogy alacsonyabb, Freeney, Mathis típusú pass rusher-ekkel hogy boldogul lábon.
Nagyon tetszett az első drive-ban, hogy módszeresen jobbra futtattuk BJGE-t. Plusz a hosszú passz Slater-nek (Davis mellett!) nagyjából fel is borította a Dolphins Def előzetes elvárásait. Utána meg kapták a no huddle-t.
Egy jó meccse már volt Haynesworthnek. Nagyon jó kis holding mágnes lesz belőle, ha éppen a pressure nem is jön össze. Pryor kiváló helyettesének tűnik.
DoM
Ez így elsőre nem túl hízelgő Haynesworthre! 😊 Pryor tűnik kiváló helyettesnek, ugye?
Nem tudom minek kellett volna történnie, hogy a Miami-ra holding miatt zászlót dobjanak. Szerintem BigAl, Carter, Anderson és Ninko is "kiérdemelte" volna egyszer-egyszer.

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
nem hiszem h miami részről lessz passzjáték, briareos
Aztán mégis lett.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
12 irányító, aki már részese volt 99 yardos TD passznak:

1. Frank Filchock to Andy Farkas, Oct. 15, 1939
2. George Izo to Bobby Mitchell, Sept. 15, 1963
3. Karl Sweetan to Pat Studstill, Oct. 16, 1966
4. Sonny Jurgensen to Gerry Allen, Sept. 15, 1968
5. Jim Plunkett to Cliff Branch, Oct. 2, 1983
6. Ron Jaworski to Mike Quick, Nov. 10, 1985
7. Stan Humphries to Tony Martin, Sept. 18, 1994
8. Brett Favre to Robert Brooks, Sept. 11, 1995
9. Trent Green to Marc Boerigter, Dec. 22, 2002
10. Jeff Garcia to Andre Davis, Oct. 17, 2004
11. Gus Grerotte to Bernard Berrian, Nov. 30, 2008
12. Tom Brady to Wes Welker, Sept. 12, 2011

több mint 14 éve
Egy jó meccse már volt Haynesworthnek. Nagyon jó kis holding mágnes lesz belőle, ha éppen a pressure nem is jön össze. Pryor kiváló helyettesének tűnik.

Solder kapcsán fura volt, hogy nem tesztelték többet belülről Wake-kel, de ez legyen az ő bajuk. A fő pozitívum: nem Light 2.0, hogy csak bal oldalon lehet rá számítani és a 2-minute támadás alatti megingásait leszámítva, tartotta a pozícióját.

A tight endek ellen még mindig bénázik a védelem, de azért az ált. kép itt is pozitív. Guytonról meggyőződésem, hogy nagyon kevés csapatban lenne kezdőjátékos. Nem sok helye van a pályán, jó megmozdulása meg még kevesebb.
több mint 14 éve
triangle 1 283
az O régi alkatrészei rendben vannak, Solder helytállt (persze nem volt hibátlan), Ochonak még kell egy kis idő. mindenki Koppen vesztét akarta, hát most majd kiderül, milyen nélküle. neadjisten még Light megsérül, aztán a 6. forduló után akár már a jövő falát is láthatjuk (Solder-Mankins-Connolly-Cannon-Vollmer). Waters egyébként nagyon jó volt, gyakorlatilag van két elit OG-nk, 2+1 szolid OT-nk, meg egy Connolly centerben, aki két ilyen guarddal maga mellett máris jobbnak tűnik. már csak depth kéne.
védelem nem volt rossz, az első negyed után csak az egyyardos TD-t meg a garbage TD-t engedtük. McCourty-nak nem volt hibátlan napja, de ahogy valamelyik kinti szaki írta, egész este 1-1-ben volt Marshallal, így a safety-k csinálhattak mást. Big Al nagyon jól nézett ki ekkora kihagyás után. Guyton eddig coverage-képességei miatt volt tartva, hát ha már ez sem fog menni, jöhet Fletcher. Ras-I szerintem szintén jól teljesített. a futást jól öltük, erre talán lehet építeni. RZ defense és 3rd down D nagyon jó volt.
szóval voltak hibák, de messze nem a béka segge alól kell javulnunk. 1-0, és ez a lényeg 😊
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Próbáljunk pozitívan állni a dolgokhoz... legalább kiderül, hogy Connolly milyen C poszton, többen is ott szerettük volna látni kezdőként😊
Waters iszonyatosan jó húzásnak tűnik, Vollmer azért remélem idővel visszatér... Solder ideális swingtackle lesz első évében, tényleg jól nyomta az este túlnyomó többségében.

Az elkapógárda kapcsán azért megjegyzem, igencsak durva hogy gyak. egyedül Slater mélységi célpont közülük... namármost a srác azért nem lett visszahordó, mert még a puntokat is kiejtette a kezéből, nemhogy a passzokat...:S
remélem Price nemsokára felépül, különben még vissza fogjuk sírni Tate barátunkat is..

Ocho teljesítménye nem kápráztatott el, egyértelműen csak harmadik számú elkapó (5. célpont) jelenleg még és nem nagyon tud elszakadni a védőktől:S