New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Oh My God...ajóédeskurvaéletbe... ekkora szükség azért nem volt a srácra, főleg 2 ilyen szezon után:S
@MikeReiss: AP reports Matt Light's contract with Patriots is 2 years $12M with $7M guaranteed.Danna
több mint 14 éve
Mondjuk az várható volt hogy ha meg akarjuk tartani úgy hogy már megvan egyértelműen hogy ki veszi át a helyét, (Ezek szerint csak jövőre ha más nem jön közbe...) akkor bizony mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlnunk és így, áron felül megfizetni...Ezek szerint azért volt még hely a Cap alatt, nem is kicsi... 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Oh My God...@MikeReiss: AP reports Matt Light's contract with Patriots is 2 years $12M with $7M guaranteed.
több mint 14 éve
Ami a 43-at/425-öt illeti még mindig erős kétségeim vannak. Hiszen a draft előtt még ott tartottunk, hogy két posztot kell még rendbe tenni (RDE, +1 minőségi OLB), most meg sémaváltás... :rolleyes: Azt nem szabad elfeledni, hogy már négy nap lement, és hír még csak 4-emberes falról jött, aminek egyetlen hátulütője, hogy Cunningham ettől biztosan nem lesz jobb 34-es OLB. :/ Jelenleg annyi ötletem van, hogy a Deaderick, Brace, Pryor trió PUP listája (lehet komolyabb a baj) és a vélhetően T. Warren egészségi állapota miatti cutja kiváltotta "pánik" lépések, válságmenedzselésnek lehetünk tanúi.
Mert ha nem vesszük Big Al igazolását, akkor a fenti hármas nélkül most így fest a DL depth:
DE: Wright, Weston, Richard
NT: Wilfork, Love
Ez nyilván alkalmatlan base 34 működtetésére. Megint olyan mókára tippelek, mint amikor Mayo sérülése után, a dicsőséges Burgess-érában vegetált a védelem 2009-ben, mert akkor éppen LB-ből volt kevés a 34-hez.
több mint 14 éve
apropo... Vereen, Solder, Ras-I... ezekkel a signokkal mi a halál van?:SGyulusnem szabad elsietni.. nehogy itt is kétszer kelljen a szövegezését fizetni a jogászoknak.
Pats QB Ryan Mallett and RB Stevan Ridley's contracts were disapproved by the league. Just means language will be tweaked. Not a big deal.triangle megelőzőtt. 😊
több mint 14 éve
triangle
1 283
...ma nincs edzés, remélhetőleg haladnak a rookie szerződésekkel (bár Mallett és Ridley szerződését is át kell írni, mivel visszadobta az nfl)...
apropo... Vereen, Solder, Ras-I... ezekkel a signokkal mi a halál van?:SGyulus
több mint 14 éve
jut eszembe... szerintetek ki lesz az idei "Oscar Lua" díjjas játékos?😊
több mint 14 éve
arra azért kíváncsi vagyok, h mennyibe került Matt 2 évre... csak akkor csapdosom majd a tenyerem a tenyerem örömömbenel tudom képzelni, hogy a második season elején van egy nagyobb bónusz...s ezzel gyak. 1 éves a deal, ha Matt nem vált vissza csúcsformába... addig is van kitől tanulnia Soldernek
apropo... Vereen, Solder, Ras-I... ezekkel a signokkal mi a halál van?:S
több mint 14 éve
triangle
1 283
@AdamSchefter: Filed to ESPN: Randy Moss has decided to retire rather than continue playing, agent Joel Segal said.
több mint 14 éve
.Remélem az én gyerekeimnek nem Albert Haynesworth lesz a példaképük 😀
Hozzánk nem is jönnek "öreg" sztárok?? csak tapasztalt veterán klasszisok akik a rendszerbe maximálisan beilleszthetők és példával járnak pályán belül és pályán kívül 😊 Bruschi85
Do your job
több mint 14 éve
Köszi a választ, bízzunk benne, hogy egészséges lesz és megmutathatja mire képes.Cannon-ról tudunk valamit, mint lehetséges alternatíva?Asszondja, ha egészséges lesz, és tudja hozni, amit előtte, akkor óriási nyereség, nem véletlen volt (1-)2. körre prognosztizálva
Harris és Tatupu ne jöjjön, inkább Roth OLB posztra. Vagy azt a posztot megoldjuk a jelenlegi "anyagból"???
Azon már meg sem lepődtem, hogy Burress a Jets-nél kötött ki hol máshol persze, mintha az AFC East csoportja valami turistalátványosság lenne amit mindenkinek látnia és játszania kell benne..Bruschi85
Roth? Akkor már inkább Moore 😊 Neki már voltak itt jó meccsei 😊
Na azért mintha hozzánk nem jönnének öreg sztárok, szal én a Jetsre nem szólok egy szót se 😊Wyatt
Igaz Moore-nak voltak szép megmozdulásai, dehogy kezdő OLB legyen háát, vagy Moore-al mint 4-3 DE-ként számolunk.
Hozzánk nem is jönnek "öreg" sztárok?? csak tapasztalt veterán klasszisok akik a rendszerbe maximálisan beilleszthetők és példával járnak pályán belül és pályán kívül 😊
Majd megváltozik a véleményed a Jets-ről az első találkozásunkkor 😀

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Cannon-ról tudunk valamit, mint lehetséges alternatíva?Cannon állítólag az erőnléti edzők kezében van (gondolom előbb azon kell dolgozni vele, hogy visszanyerje a formáját), utána lehet arról beszélni, hogy mire képes a pályán. Én rövid távon (szezon első fele) semmiképpen nem számolnék vele komolyan, de ha van Mankins és Connolly akkor a G kérdés talán nem olyan égető _rövid_ távon.
Nincsenek meg a megfelelő backup-ok egy sérülés és kezdhetünk fohászkodni Tom épségéért kis túlzással..Bruschi85
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Light lassú lett és öregszik is látványosan, de Tom legjobb barátja és kezdetek óta védi a vakoldalát emellett Solder-t még nem lehet kezdetni. Ennek is örülni kell, hogy marad.Bruschi85Light lett Tom legjobb barátja? Akkor remélem Koppent kirúgjuk végre 😛
Egyébként a depth miatt én határozottan örülök a Light szerződésnek, ahogy amiatt is, hogy így Solder felkészítése és bevetése nem fog extra nyomás alá kerülni.
több mint 14 éve
Cannon-ról tudunk valamit, mint lehetséges alternatíva?Asszondja, ha egészséges lesz, és tudja hozni, amit előtte, akkor óriási nyereség, nem véletlen volt (1-)2. körre prognosztizálva
Harris és Tatupu ne jöjjön, inkább Roth OLB posztra. Vagy azt a posztot megoldjuk a jelenlegi "anyagból"???
Azon már meg sem lepődtem, hogy Burress a Jets-nél kötött ki hol máshol persze, mintha az AFC East csoportja valami turistalátványosság lenne amit mindenkinek látnia és játszania kell benne..Bruschi85
Roth? Akkor már inkább Moore 😊 Neki már voltak itt jó meccsei 😊
Na azért mintha hozzánk nem jönnének öreg sztárok, szal én a Jetsre nem szólok egy szót se 😊

több mint 14 éve
Light lassú lett és öregszik is látványosan, de Tom legjobb barátja és kezdetek óta védi a vakoldalát emellett Solder-t még nem lehet kezdetni. Ennek is örülni kell, hogy marad.Pozitívum, hogy a fal bal oldala rendbe van Light-Mankins-Koppen trióval. Ismerjük őket, tudjuk mire képesek és láttuk a hibáikat is sajnos, látványos visszaesés a PO-ban. Az látszik az építkezésben, hogy a fal megújítása nem az idei évben van tervben.
Azért egy minőségi nem project Guard érkezésének örültem volna, mert Conolly RG-ként elég sovány bár kezdő tapasztalata van. Cannon-ról tudunk valamit, mint lehetséges alternatíva?
Nincsenek meg a megfelelő backup-ok egy sérülés és kezdhetünk fohászkodni Tom épségéért kis túlzással..
Azon már meg sem lepődtem, hogy Burress a Jets-nél kötött ki hol máshol persze, mintha az AFC East csoportja valami turistalátványosság lenne amit mindenkinek látnia és játszania kell benne..

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Vagy arra ott van Slater. Tud visszahordani és safety-t játszani. 😀Mekkora gondolat 😮 Simán berakjuk mondjuk Vereent, és akárki megszerzi, már adja is neki, ő meg végigsprintel a pályán 😀WyattEz csak 4-2-4 😀 És a két legjobb CB nem is lenne fent 😊Wyattmert azok bénák futás ellen! 😊 Inkább egy RB-t küldünk még pályára, mert abból is van vagy 7 a keretben, ha fumbliztattuk a futót, akkor TD-re viszi a játékszert 😛viito
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Mondjuk azt néztem, hogy inkább OLB gond van, ezért írtam Lofát rotának.Tom pedig úgysem engedi fel az ellenfél támadóit. 😊
több mint 14 éve
Mekkora gondolat 😮 Simán berakjuk mondjuk Vereent, és akárki megszerzi, már adja is neki, ő meg végigsprintel a pályán 😀Ez csak 4-2-4 😀 És a két legjobb CB nem is lenne fent 😊Wyattmert azok bénák futás ellen! 😊 Inkább egy RB-t küldünk még pályára, mert abból is van vagy 7 a keretben, ha fumbliztattuk a futót, akkor TD-re viszi a játékszert 😛viito

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez csak 4-2-4 😀 És a két legjobb CB nem is lenne fent 😊Wyattmert azok bénák futás ellen! 😊 Inkább egy RB-t küldünk még pályára, mert abból is van vagy 7 a keretben, ha fumbliztattuk a futót, akkor TD-re viszi a játékszert 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Igazi futás elleni 4-2-5-öt építünk:Lofa Tatupu-t kirakta a SeaHawks. Érdemes lenne leigazolni??GhostLeadTöbb mint 4-2-5 ben gondolkodni, főleg egy olyan csoportban, ahol a Miami, és a Jet is valójában tud futni, ha aznap olyan napjuk van.Helmut Zimmer
Wright(\Harris)-Big Al-Wilfork-Pryor
Spikes-Mayo(\Tatupu)
Rash-I-Chung-Merriweather-McGown
Figyelembe véve, hogy safetyből és DT-ből két csapatra való mennyiségünk van, ezért nem aprózzuk el, elég ha a futást megfogjuk, végülis a közvetlen ellenfeleknél nincsenek túl acélos QB-k 😊
ui: Tatupu még a 43-hoz sem nagyon kellene szerintem, ahogy Harris sem. A probléma ugyanis velük pont az, hogy olyan pontokon jelentenének erősítést, ahol jelenleg sem szenvedünk hiányt (DT és MLB lenne a 43-as átállás két talán leginkább megoldott pontja), de a DE kérdést egyikük sem oldja meg, ahogy az OLB helyzet sem lesz megnyugtató velük.
több mint 14 éve
Lofa Tatupu-t kirakta a SeaHawks. Érdemes lenne leigazolni??GhostLeadTöbb mint 4-2-5 ben gondolkodni, főleg egy olyan csoportban, ahol a Miami, és a Jet is valójában tud futni, ha aznap olyan napjuk van.
Ha komolyan gondoljátok a 4-3-t akkor Mayo mögé, vagy rotációba jó. Ő tényleg MLB, nagyon jó futás ellen.
Nem cover 2 MLB.
Nálunk azon bukott el, hogy nem értették meg egymást GUS Bradley-vel (de mondjuk vele senki, miután Bradley meghal a NASA fogja felboncolni, nem erről a bolygóról jött) . Két éve még azt mondtam volna, hogy azonnnal hozzátok el, Marshall allatt, csodálatosan tette a dolgát. Azt azért látni kell, hogy miután elképesztően fizikális a srác, és mindig csínbe megy kapott ő már nagyokat, kopottabb ő, mint amilyennek látszik. 😕
Jó lenne ő ide, ha komolyan gondoljátok a 4-3-t!?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Harrissal kapcsolatban azt is emlegették, hogy 34-ben Wilfork tehermentesítése lehet a feladata sub felállásoknál.Ezzel kapcsolatban csak az a bajom, hogy sub DT-nek kb van: Wright, Pryor akik tavaly is komoly szerepet kaptak ezen a téren, valamint Big Al is bevethető itt. Komolyan nem értem, hogy miért kellene még egy szituációs DL játékos, amikor abból már úgy is tele a padlás.
Ennek ellenére én még mindig komoly összegben fogadnék arra, hogy a 43 csak BB újabb trükkje, hogy szórakoztassa a médiát és az ellenfeleket. Korábban is mondtam, hogy ez a világ legbénább 43-as átállása lenne, és azért a Patriots nem egy hülye csapat.
több mint 14 éve
Ahogy láttam kinti fórumokon is késhegyre menő vita megy a 4-3 miatt és Harris miatt is.Light, legalább vészmegoldásnak jó leszja Harris-t BB-nek eszébe se jusson idehozni!! :o :mad:superbrutal88
Harris és Tatupu minek? Ezt a 4–3-as hülyeséget gyorsan el kell felejteniWyatt
'Here is a Pats roster http://www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/
The patriots currently have 13 DL on the roster. These are DL for a 3-4 (DTs and DEs) who are too big to play DE in a 4-3. There are 7 3-4 OLBs on the roster. They would obviously play end in a 4-3. So how will the roster shake out if the pats switch to a base 4-3 with the pats current MLBs playing MLB and OLB and the current 3-4 OLBs play on the line. I just don't know how this works out to get down to the 53'
Egyik kedvenc felvetésem....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Light, legalább vészmegoldásnak jó leszja Harris-t BB-nek eszébe se jusson idehozni!! :o :mad:
Harris és Tatupu minek? Ezt a 4–3-as hülyeséget gyorsan el kell felejteniWyatt