New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 3 éve
Így a draft előtt pár nappal, ti mit húznátok?Ha van értelmes wr 28 körül mondjuk Bateman, akkor őt szívesen látnám, de ha mondjuk ő nincs akkor akár Zaven Collinssal is kiegyeznék ha még bent van.
Én gondolkodtam elalvás előtt tegnap, és arra jutottam, hogy a Thomas - TreQuan - Callaway - Harris négyestől nem fogja összaszarni magát egy D edző se azért, szóval az első pikkel - akár egy feltrad-del is - egy fasza wr-t húznék. A főiskolás focit egyáltalán nem nézem, szóval nem tudom hogy van e ilyen prospect de valaki olyan kéne aki mélységi célpontnak jó. Ezért sajnáltam hogy elment Sanders mert így nincs egy megbízható wr2 Thomas mögé. És Winston egy dobálógép szóval neki meg kell célpont.
Aztán második körben lehet a D-be húzni.
MC12
De elvileg sok DBt is néztünk és Newsome meg Samuel elég jó benyomást tett a vezetőségre elvileg.
több mint 3 éve
MC12
6 378
Így a draft előtt pár nappal, ti mit húznátok? Én gondolkodtam elalvás előtt tegnap, és arra jutottam, hogy a Thomas - TreQuan - Callaway - Harris négyestől nem fogja összaszarni magát egy D edző se azért, szóval az első pikkel - akár egy feltrad-del is - egy fasza wr-t húznék. A főiskolás focit egyáltalán nem nézem, szóval nem tudom hogy van e ilyen prospect de valaki olyan kéne aki mélységi célpontnak jó. Ezért sajnáltam hogy elment Sanders mert így nincs egy megbízható wr2 Thomas mögé. És Winston egy dobálógép szóval neki meg kell célpont.
Aztán második körben lehet a D-be húzni.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
MC12
6 378
Ohh ha lenne 9K USDm csak úgy elbaszni...Igen nagyon szép....mondjuk csak aláírt helmet azért van olcsóbban (aláírt sportkártya meg már 2-300 dollár körül) de ez elég speciális darab.
www.instagram.com/p/CN42ZCXhiq9/?igshid=182pq9cqrgniv
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
mrxxl77
66
A csapat szerződést kötött Jalen McCleskey elkapóval! Nem tűnik rossznak, csak egy kis izom kellene rá!! 😁😎
több mint 3 éve
Kis bulvársaintswire.usatoday.com/lists/new-orleans-saints-famous-fans-celebrities-brad-pitt-anthony-mackie/
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
MC12
6 378
Azért most utána kellett néznem ki az a Bryce Petty 😊 nem lett az új Brees.Több helyen is írták, hogy Kyle Trasket néztük ki. Én nem igazán látom, hogy Payton belemenne még egy olyan QB-ba aki nem hatalmas tehetség, azután ahogy megszívtuk Garett Graysonal. Kicsit azt furcsállom, hogy Winston megint csak egy évet kapott, ez mondjuk lehet, hogy arra utal, hogy idén akarnak valakit hozni aki mögötte tud tanulni.Bryce Pettyre is azt írták 2015 ben hogy nagyon tetszik Seannak és ő lesz Brees utódja, és 1/31 el őt visszük, aztán mégsem így lett. Nem hinném hogy egy ilyen infó kiszivárogna hogy kit választunk esetleg, vagy ki tetszik nagyon.
nemethbence55
kapitnono
több mint 3 éve
MC12
6 378
Könyörgöm, valaki őszintén elhiszi, hogy ettől az FO-tól bármi kiszivárog...Jó hát offseason van valamivel el kell ütni az időt...
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Több helyen is írták, hogy Kyle Trasket néztük ki. Én nem igazán látom, hogy Payton belemenne még egy olyan QB-ba aki nem hatalmas tehetség, azután ahogy megszívtuk Garett Graysonal. Kicsit azt furcsállom, hogy Winston megint csak egy évet kapott, ez mondjuk lehet, hogy arra utal, hogy idén akarnak valakit hozni aki mögötte tud tanulni.Bryce Pettyre is azt írták 2015 ben hogy nagyon tetszik Seannak és ő lesz Brees utódja, és 1/31 el őt visszük, aztán mégsem így lett. Nem hinném hogy egy ilyen infó kiszivárogna hogy kit választunk esetleg, vagy ki tetszik nagyon.
nemethbence55
több mint 3 éve
Könyörgöm, valaki őszintén elhiszi, hogy ettől az FO-tól bármi kiszivárog...
több mint 3 éve
MC12
6 378
Több helyen is írták, hogy Kyle Trasket néztük ki. Én nem igazán látom, hogy Payton belemenne még egy olyan QB-ba aki nem hatalmas tehetség, azután ahogy megszívtuk Garett Graysonal. Kicsit azt furcsállom, hogy Winston megint csak egy évet kapott, ez mondjuk lehet, hogy arra utal, hogy idén akarnak valakit hozni aki mögötte tud tanulni.Meglepne ha Qb draft lenne. Winstonnak adni kell egy évet megnézni hogy mit tud ha nem az Arians-féle “bazd fel a labdát aztán meglátjuk mi lesz” offensben kell játszania. Továbbra is tartom hogy vagy fr qb lesz belőle vagy ordas nagy bukás 😊 és ennek a kiderülésére egy év bőven elég.
nemethbence55
több mint 3 éve
nemethbence55
426
Több helyen is írták, hogy Kyle Trasket néztük ki. Én nem igazán látom, hogy Payton belemenne még egy olyan QB-ba aki nem hatalmas tehetség, azután ahogy megszívtuk Garett Graysonal. Kicsit azt furcsállom, hogy Winston megint csak egy évet kapott, ez mondjuk lehet, hogy arra utal, hogy idén akarnak valakit hozni aki mögötte tud tanulni.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Sean és Loomis mindketten a második Alabama pro dayen vannak. Nagyon meg akarnak valakit nézni, mert idén először mennek együtt pro dayre.
több mint 3 éve
Az nem jut eszembe, hogy azért rémlik a neve mert jó játékos vagy mert vicces a hangzása 🤭A válasz: Egyik sem.
MC12
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Depthbe jó lesz, szinte fillérekért jöttAz nem jut eszembe, hogy azért rémlik a neve mert jó játékos vagy mert vicces a hangzása 🤭The #Saints are finalizing a two-year deal with former #Chiefs DE Tanoh Kpassagnon, source said.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 29, 2021
Beki
MC12
Tanoh Kpassagnon (Saints) five years, three void automatically 10 days prior to 2023 lg yr, $4.5M, $2M gtd, $500K signing bonus, salaries $1M (gtd), $2.5M; $500K 2022 roster bonus, $750K sacks 2022 roster bonus escalator
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) March 29, 2021
több mint 3 éve
MC12
6 378
Az nem jut eszembe, hogy azért rémlik a neve mert jó játékos vagy mert vicces a hangzása 🤭The #Saints are finalizing a two-year deal with former #Chiefs DE Tanoh Kpassagnon, source said.
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
The #Saints are finalizing a two-year deal with former #Chiefs DE Tanoh Kpassagnon, source said.
több mint 3 éve
MC12
6 378
Én kedveltem a fizimiskáját.Alex is elköltözött Detroitba. 1év 1,75 Milla.Baunnak kéne szintet lépnie. Mondjuk egy Anzelone-t nem lesz nehéz megugrani
LB így vagy úgy még kell hogy jöjjön.
Fattyu
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Alex is elköltözött Detroitba. 1év 1,75 Milla.Baunnak kéne szintet lépnie. Mondjuk egy Anzelone-t nem lesz nehéz megugrani
LB így vagy úgy még kell hogy jöjjön.
Fattyu
több mint 3 éve
Ilyeneket amúgy miért csinálnak? 😃Passz, biztos nem telik neki kenyérre azért mászkál a haverokkal és van nála egy lopott, töltött fegyver. 😀
Gerichill
több mint 3 éve
Gerichill
526
Ilyeneket amúgy miért csinálnak? 😃Fasza, túl szép volt, hogy itt szinte évek óta hasonló sem történtNew Orleans Saints cornerback Marshon Lattimore arrested in Cleveland, sources sayhttps://t.co/YAG2LJOgBJ pic.twitter.com/3Be8wzCr44
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) March 26, 2021
empty taxi
kapitnono