New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 3 éve
nemethbence55
426
Elvileg az egyik legsokoldalúbb FB, nyilván nem miatta fogunk SB-t nyerni, de szerintem lesz pár kreatív játék hívva rá.
több mint 3 éve
MC12
6 378
Jött egy Fb a Cicáktól Alex Armah személyében. Ezt a pozíciót valóban elfelejtettem mint hiány poszt 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Ian Rapoport@RapSheet
·
1 Min.
Source: The #Saints have traded DL Malcolm Brown to the #Jaguars.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
És mehet Payton vezényelni nekik 😀CGJ + Sherman...Mehet is át a név a nem szentekről " trashtalkers-ekre". ( szabad fordításban parasztokra 😀)
Gyurma Pappa
peach
több mint 3 éve
Ketten együtt nem tennék ki Roddy White arcát 😛CGJ + Sherman...Mehet is át a név a nem szentekről " trashtalkers-ekre". ( szabad fordításban parasztokra 😀)
Gyurma Pappa
peach
több mint 3 éve
CGJ + Sherman...Mehet is át a név a nem szentekről " trashtalkers-ekre". ( szabad fordításban parasztokra 😀)
Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Örülnék ha ide kerülne! 🙂Lehet, én is....
steelwolf
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Örülnék ha ide kerülne! 🙂
több mint 3 éve
Shermant nézegetitek állítólag.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Armstead szerződés is átstruktúrálva, így elvileg ha minimálisan is de beférünk a cap alá
több mint 3 éve
Most Sherman után érdeklődünkYepp pont láttam én is, frissült a RSS...Állítólag Chidobe Awuzie jön Kris Richard után. Közepesnél kicsivel kevésbé vagyok ettől lelkes, de ő még bele is férhet a kevés capbe...Ő Bengali lett!
Gyurma Pappa
steelwolf
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Yepp pont láttam én is, frissült a RSS...Állítólag Chidobe Awuzie jön Kris Richard után. Közepesnél kicsivel kevésbé vagyok ettől lelkes, de ő még bele is férhet a kevés capbe...Ő Bengali lett!
Gyurma Pappa
steelwolf
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Állítólag Chidobe Awuzie jön Kris Richard után. Közepesnél kicsivel kevésbé vagyok ettől lelkes, de ő még bele is férhet a kevés capbe...Ő Bengali lett!
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Állítólag Chidobe Awuzie jön Kris Richard után. Közepesnél kicsivel kevésbé vagyok ettől lelkes, de ő még bele is férhet a kevés capbe...
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 3 éve
😛Bocs, törlöm...tied az elsőbbség 😀Saints officially released LB Kwon Alexander today, per source.Most akartam én is...😄
Klaci79
zemanla
Klaci79
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
nemethbence55
426
Még 12 millával vagyunk a cap felett így is? Jól olvastam?Igen, de Armstead szerződéséhez tudomásom szerint még nem nyúltunk + PatRob is cut sorsára juthat. Én még a napokban a Lattimore-Ramczyk-Williams hosszabbítást várom amikkel pénzt tudunk spórolni vagyis tolni magunk előtt a szart, de ez a jövőbeli énünk gondja lesz 😀
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Még 12 millával vagyunk a cap felett így is? Jól olvastam?
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Bocs, törlöm...tied az elsőbbség 😀Saints officially released LB Kwon Alexander today, per source.Most akartam én is...😄
Klaci79
zemanla
több mint 3 éve
Saints officially released LB Kwon Alexander today, per source.Most akartam én is...😄
Klaci79
több mint 3 éve
Ha valami rendkívülit nem játszik, akkor az idei cap száma pedig csak 2,5 millió leszAssuming Winston's incentives -- based on playtime, wins, playoff wins and a variety of stats -- are all classified as "not likely to be earned," his cap number will be just $2.5 million in 2021. https://t.co/1k6HbZTYSz
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 16, 2021
több mint 3 éve
Winston új szerződésének adatai:$4.5 million signing bonus
$1M fully guaranteed base salary
Up to $7M in incentives
2 voidable years for cap purposes
Base value: $5.5 million.
Max: $12.5M.
több mint 3 éve
MC12
6 378
Nem engedtük el Sanderssel együtt? Ha nem, akkor my bad, és nem kell RB 😊- Kéne egy Ingram-Murray típusú RB is, mert Montgomery nem az (ő a szegény ember Kamara-ja igazából) a többiek meg megint csak edzésen látták a pályát. Szóval ide is kéne valami veterán faltörő kos. Húznám a szám, de itt el tudok képzelni egy korai RB-húzást a drafton mint Ingramnél. (Nem tudom, lesz-e ilyen típusú futó a mostani drafton)Mé'? Murray többnyire egészséges volt, és amikor az volt, játszott is azért szépen. Még rosteren van, feltételezhetően marad is. Szerintem az RB poszt teljesen oké így, majd hátsókörben/UDFA-n be lehet próbálni a erőfutót, de korai kört áldozni rá, teljesen felesleges, sokkal jobban kell CB/LB/DL/WR, sorrend tetszőleges.
MC12
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
nemethbence55
426
No, ha már a QB-kérdés megoldott, nézzük mik a hiányposztok.Szerintem is kell mélyíteni a D-t, első körben szerintem CB vagy LB fog érkezni, de nyilván ezt befolyásolhatja az FA, nekem nagyon tetszene, ha Kwon visszajönne kevesebb pénzért és akkor jöhetne egy fiatal CB. Kérdés ugye hogy mit akarunk Baun-al, mert tavaly nem sokat láttunk tőle, de lehet, hogy komolyak a tervek vele. DL-be legalább egy használható DE kéne, ezt szerintem meglehetne oldani az egyik kompenzációs pickből. DT pedig a megszokott módon UDFA. WR is szerintem itt a harmadik körben jöhetne, nyilván adná magát egy első körös húzás pl. Bateman, de szerintem harmadik körben egyszerűbb jó WR-t találni, mint kezdő CB-t. Az RB posztot nem igazán értem, lehet hogy nem jól tudom, de Murray még rosteren van, legalábbis nem hallottam hogy kivágtuk volna, csak tradelni akartuk, nyilván ha ez megtörténik akkor kéne valaki, de ide jöhet egy veterán vagy egy hátsó körös ember, a lényeg, hogy ne olyan legyen mint AP, hogy amikor fent van akkor nyilvánvaló hogy futás lesz.
Szerintem:
- A D-be nyilván kell a mélység, és ezt a draftról fogjuk megoldani
- Kéne egy veterán TE Trautman mellé, mögé, mert mögötte csak olyan TE van akiről nem is tudtam, hogy a rosteren van ilyen játékos(Ethan Wolf?? 😀 )
- A WR-rész nekem vékony. Callaway és Harris is sérülgetett tavaly, Thomasról nem is beszélve és rajtuk kívül TreQuan van, meg Johnson (és a resztli, Lil'Jordan, Fowler) szóval ide kéne, 1 de inkább 2 wr-még, amiből legalább az egyik jó lenne ha nem lenne 0 km-es.
- Kéne egy Ingram-Murray típusú RB is, mert Montgomery nem az (ő a szegény ember Kamara-ja igazából) a többiek meg megint csak edzésen látták a pályát. Szóval ide is kéne valami veterán faltörő kos. Húznám a szám, de itt el tudok képzelni egy korai RB-húzást a drafton mint Ingramnél. (Nem tudom, lesz-e ilyen típusú futó a mostani drafton)
MC12
több mint 3 éve
- Kéne egy Ingram-Murray típusú RB is, mert Montgomery nem az (ő a szegény ember Kamara-ja igazából) a többiek meg megint csak edzésen látták a pályát. Szóval ide is kéne valami veterán faltörő kos. Húznám a szám, de itt el tudok képzelni egy korai RB-húzást a drafton mint Ingramnél. (Nem tudom, lesz-e ilyen típusú futó a mostani drafton)Amennyiért Ingram aláírt a Texanshoz, elnézegettem volna itt is megint, na mindegy
MC12
Draftról ahogy olvasgatni lehet, szerintem reálisan max 2 futó lehet első körös, Najee Harris és Travis Etienne. Közülük Harris az erőfutóbb, ő már nem valószínű, hogy 28-nál bent lesz. Etienne inkább gyorsabb, elkapni jobban tudó játékos, sokan Kamarához hasonlítják.
Nekem aki tetszik nagyon, és harmadik kör végén is ott lehet akár, az Trey Sermon tavaly OSU-n, előtte Oklahomában játszott.