New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 4 éve
Szép volt a Payton korszak, kellemes pihenést kívánok az ELMÉNEK.Viszont így szerintem a rájátszás harcot lecserélik egy 1/1 harcra.
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Report: Payton retiring after 15 seasons with Saints www.thescore.com/nfl/news/2252033
Eszerint nulT!
😒😒😒
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
elvileg visszavonul… :’(
több mint 4 éve
Payton visszavonult.
több mint 4 éve
Lehet, hogy vki megkínálta Paytont egy mégnagyobb fizetéssel???Ugyan. Csak a pénz miatt elmenne, valahova random csapathoz, újrakezdeni mindent?
Mondjuk a Giantsra vagy a Bearsre tippelnék...
Rutin
Valószínűbb, amit Baggio ír, de az is simán lehet, hogy csak trollkodik. Vagy lehet, hogy simán csak tényleg fáradt.
Nem kell mindjárt a legrosszabb lehetőségen agyalni.

több mint 4 éve
Vagy épp jön róla szóló film és kell neki a hírverésTehát Payton vakáción, nem lehet elérni hogy kommentálja a legújabb firkász agyszüleményeket, ezért esélyes hogy lelép.Most nem erről van szó, egyrészt túl hiteles források hozták le, másrészt maga a Saints tulaja erősítette meg, hogy Payton jelezte hogy gondolkodik a jövőjén és még nem adott választ.
Huwazze
atapapa
Cruyffista

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Lehet, hogy vki megkínálta Paytont egy mégnagyobb fizetéssel???Mondjuk a Giantsra vagy a Bearsre tippelnék...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Tehát Payton vakáción, nem lehet elérni hogy kommentálja a legújabb firkász agyszüleményeket, ezért esélyes hogy lelép.Most nem erről van szó, egyrészt túl hiteles források hozták le, másrészt maga a Saints tulaja erősítette meg, hogy Payton jelezte hogy gondolkodik a jövőjén és még nem adott választ.
Huwazze
atapapa
több mint 4 éve
18 éven felülieknek, szóval az idejáró trollkodó 11 évesek ne olvassák elÉpp nagyon vicces sztori zajlik a social média Twitter nevű poklában: Eli Apple kiírta, hogy nem tudja eldönteni, melyik szurkoló bázis a szarabb, a NY-i vagy a NOLA-i. Természetesen CGJ válaszolt neki 😀kicsit szleng a válasz, nem tudom, hogy kellene érteni pontotsan.
Boy watch yo mouth. You a pillow foreal 💯 https://t.co/GiSgrGaLpw
— Ceedy Duce. (@CGJXXIII) January 24, 2022
Gyurma Pappa
Mondjuk Apple nem szart írt, hanem hogy melyiket utálja jobban 😀 😀 😀 a kis paraszt 😀
Kájzerszóze
| A magyar megfelelője, hogy ő egy női nemi szerv, de abból a sokat használt fajta. Nem tudom szebben leírni |

több mint 4 éve
Épp nagyon vicces sztori zajlik a social média Twitter nevű poklában: Eli Apple kiírta, hogy nem tudja eldönteni, melyik szurkoló bázis a szarabb, a NY-i vagy a NOLA-i. Természetesen CGJ válaszolt neki 😀kicsit szleng a válasz, nem tudom, hogy kellene érteni pontotsan.
Boy watch yo mouth. You a pillow foreal 💯 https://t.co/GiSgrGaLpw
Gyurma Pappa
Mondjuk Apple nem szart írt, hanem hogy melyiket utálja jobban 😀 😀 😀 a kis paraszt 😀

több mint 4 éve
Épp nagyon vicces sztori zajlik a social média Twitter nevű poklában: Eli Apple kiírta, hogy nem tudja eldönteni, melyik szurkoló bázis a szarabb, a NY-i vagy a NOLA-i. Természetesen CGJ válaszolt neki 😀Boy watch yo mouth. You a pillow foreal 💯 https://t.co/GiSgrGaLpw

több mint 4 éve
Tűpontos: www.instagram.com/p/CZFEW-gFzxU/?utm_medium=copy_linkTehát Payton vakáción, nem lehet elérni hogy kommentálja a legújabb firkász agyszüleményeket, ezért esélyes hogy lelép.Volt már ilyen 1-2 éve. A cikk is leírja, hogy általában nem veszi fel ilyenkor a telefont - legalábbis az újságíróknak ezt én teszem hozzá - és hogy senki nem tudja, mi jár a fejében ez biztos egyedül. Ebben viszont nem téved a cikk író 😊
Huwazze
atapapa
MC12

több mint 4 éve
Tehát Payton vakáción, nem lehet elérni hogy kommentálja a legújabb firkász agyszüleményeket, ezért esélyes hogy lelép.Volt már ilyen 1-2 éve. A cikk is leírja, hogy általában nem veszi fel ilyenkor a telefont - legalábbis az újságíróknak ezt én teszem hozzá - és hogy senki nem tudja, mi jár a fejében ez biztos egyedül. Ebben viszont nem téved a cikk író 😊
Huwazze
atapapa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Tehát Payton vakáción, nem lehet elérni hogy kommentálja a legújabb firkász agyszüleményeket, ezért esélyes hogy lelép.Huwazze
több mint 4 éve
Hat ha csak egy dolgot tudtok mantrazni csolatassal, akkor ez van.Te kegyetlenül ostoba vagy 😂
Who Dat!!!
Marko16

több mint 4 éve
Azért a jövő évi sorsolás se easy way. Szerintem top 10 erősségben…
több mint 4 éve
Saints head coach Sean Payton has not committed to returning to New Orleans for '22 NFL season, from @RapSheethttps://t.co/B1oXCdvtiU pic.twitter.com/Eh5X59Kupn
— Around The NFL (@AroundTheNFL) January 23, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nem 😊 szívesen.Mikor mondtam olyat, hogy nem tortent meg a DPI? Mutass mar ra kerlek.Hihetetlen, hogy minden évben ilyenkor felbukkan legalább egy Rams-madár, és meggyőződéssel megpróbálja elmagyarázni, hogy valójában nem is az történt, ami történt..."Annak a csapatnak SB-be kellett volna mennie és azt meg kellet volna nyerje. Járt Breesnek az a gyűrű és ez a szarházi elvette tőle."Azt hogy teljesen feleslegesen túráztatod magad. Túl régen volt már, hogy felbosszants minket (engem biztosan), és annyira meg nem vagy jó troll, hogy olyat tudj mondani, ami tényleg idegesítő.
Ez akkor mit jelent, ha nem azt, hogy szerintetek alanyi jogon járt volna?
Marko16
Ennyit jelent.
Gyurma Pappa
Rutin
Csupan annyit mondtam, hogy a tuloldalon is rengeteg dolgot neztek el, amik osszesegeben ugyanolyan sullyal birnak.
Egyebkent a Saints mikor jatszik ma?
Marko16
több mint 4 éve
Egyebkent a Saints mikor jatszik ma?Jól megmondtad, biztos jó lehet neked, hogy az összes hszed annyi csak a fórumon, hogy ide írd a mocskolódásodat.
Marko16

több mint 4 éve
Mikor mondtam olyat, hogy nem tortent meg a DPI? Mutass mar ra kerlek.Hihetetlen, hogy minden évben ilyenkor felbukkan legalább egy Rams-madár, és meggyőződéssel megpróbálja elmagyarázni, hogy valójában nem is az történt, ami történt..."Annak a csapatnak SB-be kellett volna mennie és azt meg kellet volna nyerje. Járt Breesnek az a gyűrű és ez a szarházi elvette tőle."Azt hogy teljesen feleslegesen túráztatod magad. Túl régen volt már, hogy felbosszants minket (engem biztosan), és annyira meg nem vagy jó troll, hogy olyat tudj mondani, ami tényleg idegesítő.
Marko16
Ennyit jelent.
Gyurma Pappa
Rutin
Csupan annyit mondtam, hogy a tuloldalon is rengeteg dolgot neztek el, amik osszesegeben ugyanolyan sullyal birnak.
Egyebkent a Saints mikor jatszik ma?
Szerkesztette: Marko16
több mint 4 éve
Hihetetlen, hogy minden évben ilyenkor felbukkan legalább egy Rams-madár, és meggyőződéssel megpróbálja elmagyarázni, hogy valójában nem is az történt, ami történt..."Annak a csapatnak SB-be kellett volna mennie és azt meg kellet volna nyerje. Járt Breesnek az a gyűrű és ez a szarházi elvette tőle."Azt hogy teljesen feleslegesen túráztatod magad. Túl régen volt már, hogy felbosszants minket (engem biztosan), és annyira meg nem vagy jó troll, hogy olyat tudj mondani, ami tényleg idegesítő.
Marko16
Ennyit jelent.
Gyurma Pappa
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???