New Orleans Saints
Annyira tökéletes a srác, mindenhol ömlengenek róla. Persze a legutóbbi vereség után nagy a csend, hogy milyen béna volt és sportemberként sem viselkedett helyénvalóan... Azt is elnézik a szentbakkecskének? Remélem már nem kell sokáig nézni, meg olvasni róla.... A Tampába is azért jött leginkább szerintem, mert Brees után itt a lehetőség a sima csoportgyőzelmekre és PO-ra....Tom Brady:shut out for first time since week 15, 2006 (at MIA).Remélem nem tervezz még 15 évet a ligában játszani a következőig
Proxyi
KeyG

Tom Brady:shut out for first time since week 15, 2006 (at MIA).Remélem nem tervezz még 15 évet a ligában játszani a következőig
Proxyi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Most sikerült bepótolnom a meccset. Megérte! 😀
Öröm volt nézni ezt a D-t.
próbálom abbahagyni a röhögést.... eddig kevés sikerrelHey @Microsoft @surface , can y’all send me a new Surface Tablet? I need to give it to a friend who broke his. Thank you and Merry Christmas 😇
— Ceedy Duce. (@CGJXXIII) December 20, 2021
31 csapat szurkoloi utalni fogjak (Bears, Bucs mar sztem most is 😀), ti meg imadni amig itt lesz
Borbinho
Hey @Microsoft @surface , can y’all send me a new Surface Tablet? I need to give it to a friend who broke his. Thank you and Merry Christmas 😇
— Ceedy Duce. (@CGJXXIII) December 20, 2021
31 csapat szurkoloi utalni fogjak (Bears, Bucs mar sztem most is 😀), ti meg imadni amig itt lesz
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Igaz még nincs vége a szezonnak, de el lehet játszani már a gondolattal, hogy Allent a köv. szezonban más csapat mellett látjuk.8-28 volt a mérlege HC-ként, 70-31 DC-ként. Egyszer nyilatkozta is, hogy neki itt még sok unfinished business-e van. Őszintén nem hiszem, hogy egy bajnoki cím előtt távozna innen. Ez az ő védelme, ő akarja learatni a babérokat is.
Helyette vajon ki lesz/lenne? Erős tippem Nielsen, nem hiába marasztaltuk.
Vajon melyik csapathoz lenne jó Allen?
Fattyu

Bejott a magia 😉😉😉😉
Brady a Saints ugyeletes pojacaja 🏈🏈🏈
Nyertunk. MC eletkepesnek tunt.
Allenre nincsenek szavak!
Bealudtam, de megnezem ujra az egesz meccset. PO helyen vagyunk. Kovetkeuik a MNF a miami ellen 😋
Tegyék meg tétjeiket hölgyeim és uraim.

ja és mindezt beugró HC-vel
Szerkesztette: dancogo
Kájzernek meg összedobjuk a bukott lóvét 😉
Helyette vajon ki lesz/lenne? Erős tippem Nielsen, nem hiába marasztaltuk.
Vajon melyik csapathoz lenne jó Allen?
Ronda (meccs volt), de finom... 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
Imádom ezeket a statisztikákat 😊Payton megint covidos.5831 napja ez az első meccs, hogy Brees vagy Payton közül legalább az egyik nincs ott.
Matthew99
Haszontalan információ mára meg volt
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
Ramczyk továbbra sem.
Hillnek nem lesznek nyugodt percei
Csak hogy bevessek mindent, fogadok is magunk Allen......

Payton megint covidos.5831 napja ez az első meccs, hogy Brees vagy Payton közül legalább az egyik nincs ott.
Matthew99
Haszontalan információ mára meg volt

Payton megint covidos.Bmeg... Ezt a szezont éljük túl
Matthew99

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
TELJESEN EGYÉRTELMŰ, hogy nevét adja egy ZS kategóriás filmhez 😀Nem gondoltam volna h Payton a nevet adja egy zs kategorias filmhez 😀Kevin James and Taylor Lautner partner up for HOME TEAM, based on the true story of New Orleans Saints coach Sean Payton.
— NetflixFilm (@NetflixFilm) December 14, 2021
Taking the field January 28. 🏈 pic.twitter.com/c5AKM413OC
r.baggio
Borbinho

Nem gondoltam volna h Payton a nevet adja egy zs kategorias filmhez 😀Kevin James and Taylor Lautner partner up for HOME TEAM, based on the true story of New Orleans Saints coach Sean Payton.
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Kevin James and Taylor Lautner partner up for HOME TEAM, based on the true story of New Orleans Saints coach Sean Payton.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal