New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 3 éve
Is 😄😄😄Nagyon írják mostanában Mac Jonest hozzánk az első körbenA hírek szerint nagyon távol állnak Winston igényei és amit mi adnánk nekiValószínűleg ezért nem vonult vissza még Brees...Ő lehet a B terv + mentora a draftról érkező ifjoncnak :/
kapitnono
clbass
kapitnono
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Nagyon írják mostanában Mac Jonest hozzánk az első körbenA hírek szerint nagyon távol állnak Winston igényei és amit mi adnánk nekiValószínűleg ezért nem vonult vissza még Brees...Ő lehet a B terv + mentora a draftról érkező ifjoncnak :/
kapitnono
clbass
több mint 3 éve
A hírek szerint nagyon távol állnak Winston igényei és amit mi adnánk nekiValószínűleg ezért nem vonult vissza még Brees...Ő lehet a B terv + mentora a draftról érkező ifjoncnak :/
kapitnono
több mint 3 éve
A hírek szerint nagyon távol állnak Winston igényei és amit mi adnánk neki
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
MC12
6 378
Hill-t kedveltem. Cookot kevésbé.+ 1.Kiváncsi vagyok, mi marad a csapatból a cap leszorítása után... Nagy varázslások lesznek vagy reset?J.T. Gray újra igazolva.
Kájzerszóze
Onyemata szerződése átalakítva 4,3 spórolás.
Brow-t pedig tradelni akarjuk, kb 6 millio helyért.
Fattyu
Megritkítottuk a TE szekciót. Cook és Hill.
Fattyu
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Fattyu
1 919
+ 1.Kiváncsi vagyok, mi marad a csapatból a cap leszorítása után... Nagy varázslások lesznek vagy reset?J.T. Gray újra igazolva.
Kájzerszóze
Fattyu
Megritkítottuk a TE szekciót. Cook és Hill.
több mint 3 éve
Fattyu
1 919
Brown kell valakinek cserével egyáltalán?Hát ha van olyan csapat aki nem akarja kiengedni a piacra és megad egy középső/hátsó kört.
Kájzerszóze
Stabil volt, és amit át kell venni a szerződéséből, lehet valakinek megérné 1 évre.
több mint 3 éve
Gyorsabb voltál 😁David Onyemata átstruktúrálva, JT gray 2 évre visszaigazolva20 mp 😁😁😁
kapitnono
Fattyu
több mint 3 éve
Noah Spence is ha jól látom....Brown kell valakinek cserével egyáltalán?
70 milla over vagyunk, ez eddig nem nagy csobbanás 😀
több mint 3 éve
Fattyu
1 919
David Onyemata átstruktúrálva, JT gray 2 évre visszaigazolva20 mp 😁😁😁
kapitnono
több mint 3 éve
David Onyemata átstruktúrálva, JT gray 2 évre visszaigazolva
több mint 3 éve
Fattyu
1 919
Kiváncsi vagyok, mi marad a csapatból a cap leszorítása után... Nagy varázslások lesznek vagy reset?J.T. Gray újra igazolva.
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Kiváncsi vagyok, mi marad a csapatból a cap leszorítása után... Nagy varázslások lesznek vagy reset?
több mint 3 éve
Despite a massive cap deficit, the Saints are expected to prioritize free agent safety Marcus Williams, I'm told. They want to keep him -- within financial reason, but he will have a strong market. Have also expressed interest in re-signing QB Jameis Winston.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) March 1, 2021
több mint 3 éve
MC12
6 378
Azért mindjárt itt az FA kezdete, de nem nagyon látni hogy az FO nagy iramban próbálná eltüntetni azt a plusz 70 milliót 😀Ezt az utolsó percig húzni fogjak, nem csodálkoznék ha az utolsó napon lenne egy csomó bejelentés. Azért ezt a matekot nem egyszerű úgy megoldani hogy van egy valag ismeretlen az egyenletben 😊 ami nekem érdekes hogy kevés a “komoly” pletyka. Csak nyilvánvaló marhaságok voltak amolyan félhivatalos pletykák meg nem.
Mi a szabály amúgy ha esetleg nem sikerül, nem indulunk a következő szezonban vagy elvesznek draft pickeket vagy hogy megy ez?
kapitnono
több mint 3 éve
Azért mindjárt itt az FA kezdete, de nem nagyon látni hogy az FO nagy iramban próbálná eltüntetni azt a plusz 70 milliót 😀Szerintem nálatok, nálunk is nagyban megy a matek mit is lehetne tenni, hogy lehet a legkevesebb fájdalommal kijönni a dologból 😛
Mi a szabály amúgy ha esetleg nem sikerül, nem indulunk a következő szezonban vagy elvesznek draft pickeket vagy hogy megy ez?
kapitnono
több mint 3 éve
Azért mindjárt itt az FA kezdete, de nem nagyon látni hogy az FO nagy iramban próbálná eltüntetni azt a plusz 70 milliót 😀Mi a szabály amúgy ha esetleg nem sikerül, nem indulunk a következő szezonban vagy elvesznek draft pickeket vagy hogy megy ez?
több mint 3 éve
Akkor már inkább all-in Wilsonért.Trey Lancet írják, aki mondjuk ingyen sem kellene, tiszta Wentz klón.Az igen, az egy komoly mock aki írta. Szerinte odaadjuk Ramczyket meg egy harmadik köröst az 1/5 ért. Valahogy nem hinném hogy ilyen könnyű lenne a top 5 be tradelni.És ott milyen Qb-t lehet húzni?
withthefirstpick.com/2021/02/26/2021-nfl-mock-draft-wilson-saints/
kapitnono
Matthew99
kapitnono
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Trey Lancet írják, aki mondjuk ingyen sem kellene, tiszta Wentz klón.Az igen, az egy komoly mock aki írta. Szerinte odaadjuk Ramczyket meg egy harmadik köröst az 1/5 ért. Valahogy nem hinném hogy ilyen könnyű lenne a top 5 be tradelni.És ott milyen Qb-t lehet húzni?
kapitnono
Matthew99
több mint 3 éve
Az igen, az egy komoly mock aki írta. Szerinte odaadjuk Ramczyket meg egy harmadik köröst az 1/5 ért. Valahogy nem hinném hogy ilyen könnyű lenne a top 5 be tradelni.És ott milyen Qb-t lehet húzni?
kapitnono
több mint 3 éve
Az igen, az egy komoly mock aki írta. Szerinte odaadjuk Ramczyket meg egy harmadik köröst az 1/5 ért. Valahogy nem hinném hogy ilyen könnyű lenne a top 5 be tradelni.withthefirstpick.com/2021/02/26/2021-nfl-mock-draft-wilson-saints/
több mint 3 éve
Nemigazán, és az a mondás, hogy 1-2 héten belül lesz valami mondva, az is eltelt egy hete. Valamelyik pletyka-oldal hozta, hogy az időhúzás amiatt is lehet Brees még játszana, de a Saints nem akarja ezért még el is mehet máshova. Na ezt nem gondolom. Az viszont lehet, hogy Winston nem akar annyi pénzért maradni, amennyit adnánk neki, és amíg nem dől el, hogy tudunk-e szerezni valakit (Wilson, Watson (tudom, tudom)) addig kvázi tartalék megoldásnak megtartjuk. Szerintem benne lehet, hogy ha nem lesz rendes irányítónk és draftolni se tudunk olyan színvonalút akkor marad.Hát 1/28-on nehéz lesz úgy nekimenni a draftnak, vagy hátsóbb körökben, hogy akkor ott fogjuk biztosan megtalálni a kezdőt. Ha meg fel kellene mozogni, az meg annyi első körbe fájna, hogy ha mozdítható akkor inkább Watsonra vagy Wilsonra adjunk annyi első kört, ők legalább valószínű, hogy jók lennének.
MC12
Kíváncsi vagyok Winston mennyit akar, vagy mi mennyit adnánk neki, meg hogy mindjárt itt a FA és még nincs döntés, hogy Brees akkor hivatalosan marad vagy visszavonul. Mondjuk gondolom Seanék már tudják nagyjából mik a tervei, csak lehet tényleg ha nem tudunk elfogadható qb-t találni, visszahívják még 1 évre.
több mint 3 éve
MC12
6 378
Mindeközben...Nemigazán, és az a mondás, hogy 1-2 héten belül lesz valami mondva, az is eltelt egy hete. Valamelyik pletyka-oldal hozta, hogy az időhúzás amiatt is lehet Brees még játszana, de a Saints nem akarja ezért még el is mehet máshova. Na ezt nem gondolom. Az viszont lehet, hogy Winston nem akar annyi pénzért maradni, amennyit adnánk neki, és amíg nem dől el, hogy tudunk-e szerezni valakit (Wilson, Watson (tudom, tudom)) addig kvázi tartalék megoldásnak megtartjuk. Szerintem benne lehet, hogy ha nem lesz rendes irányítónk és draftolni se tudunk olyan színvonalút akkor marad.
Reklám ide, vagy oda, nem pont ilyen bejegyzéseket szokott közzétenni egy éppen visszavonulást fontolgató irámyító 😮
clbass
több mint 3 éve
Mindeközben...Reklám ide, vagy oda, nem pont ilyen bejegyzéseket szokott közzétenni egy éppen visszavonulást fontolgató irámyító 😮