New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 4 éve
Hill elvileg az első csapattal edz qb poszton és nem elképzelhetetlen hogy ő kezdjen a Cowboys ellen

több mint 4 éve
Csak Lockot ne, az a csávó még Siemiannál is fogalmatlanabbNem lehet mindent Trevor nyakába varrni, sok a hiányzó sérült, de a 4 vereség zsinórban, az kicsit már erős, főleg úgy, hogy nézhetetlen az Offense. A def rendben van, velük nem is foglalkoznék most.Lock még szóbajöhet mint szegény ember drew brees-e 😊
5 lehetséges QB-ról olvastam épp, egy lenne aki a draftról érkezik: Pickett.
A másik négy: Jimmy G., Carr, Watson és Tua.
A rookiet nem ismerem, a másik négy veterán, Watsont nem szeretém itt látni, a másik három előrelépés lenne a mostani helyzethez képest. Tua csak 23 éves.....
Vélemények?
Kájzerszóze
peach

több mint 4 éve
Nem lehet mindent Trevor nyakába varrni, sok a hiányzó sérült, de a 4 vereség zsinórban, az kicsit már erős, főleg úgy, hogy nézhetetlen az Offense. A def rendben van, velük nem is foglalkoznék most.Elsősorban Winston ha felépül, utána Carr vagy Tua.
A rookiet nem ismerem, a másik négy veterán, Watsont nem szeretém itt látni, a másik három előrelépés lenne a mostani helyzethez képest. Tua csak 23 éves.....
Vélemények?
Kájzerszóze
A többire szerintem semmi szükségünk (pénzünk). (Beleértve Wilson és Rodgerst is.)
több mint 4 éve
Nem lehet mindent Trevor nyakába varrni, sok a hiányzó sérült, de a 4 vereség zsinórban, az kicsit már erős, főleg úgy, hogy nézhetetlen az Offense. A def rendben van, velük nem is foglalkoznék most.Lock még szóbajöhet mint szegény ember drew brees-e 😊
Vélemények?
Kájzerszóze
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Nem lehet mindent Trevor nyakába varrni, sok a hiányzó sérült, de a 4 vereség zsinórban, az kicsit már erős, főleg úgy, hogy nézhetetlen az Offense. A def rendben van, velük nem is foglalkoznék most.5 lehetséges QB-ról olvastam épp, egy lenne aki a draftról érkezik: Pickett.
Vélemények?

több mint 4 éve
Az a durva, hogy a hétvége eredményei tükrében még mindig jók lehetünk a PO-ra. | (Csodánkra járnának az biztos.) |2022 szeptember 😆
Azonban azt elképzelni sem tudom, hogy a csapat ebből a mostani állapotából mikor és hogyan fog felállni.
kijo
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Az a durva, hogy a hétvége eredményei tükrében még mindig jók lehetünk a PO-ra. | (Csodánkra járnának az biztos.) | Azonban azt elképzelni sem tudom, hogy a csapat ebből a mostani állapotából mikor és hogyan fog felállni.
több mint 4 éve
A félidőig néztem, aztán kicsit felbasztam magamat azon hogy ahelyett hogy az nbc azt közvetítette volna ahogy a Saints Brees-t a pályán köszönti, fények lekapcs, kvázi először a vesztes és kb zártkapus PO-vereség után elbúcsúztatják, konzerv anyagból a vendégcsapat irányítóját kell futtatni.legyen már nyoma itt is
Semmi bajom Allennel, sőt, de az belefért volna máskor is.
atapapa
www.youtube.com/watch?v=DFKsdkSXHto
több mint 4 éve
Már csak tényleg az hiányzik a sorból hogy Sean lábára ráessen valaki meccs közben és eltörjön mint 2011benHarris 3 meccs eltiltás, tényleg el van átkozva ez a szezon 😁Jó, de wr fronton jól állunk ez nem olyan gáz. Gondold el ha a qb esik ki. Vagy a kezdő rb. Vagy a kezdő ot. Vagy….😆
kapitnono
MC12

több mint 4 éve
Csak nektek/nekünk ne legyen bajunk, ez a lényeg! Vigyázzatok magatokra és ha lehet ne menjetek tömegbe...

több mint 4 éve
Harris 3 meccs eltiltás, tényleg el van átkozva ez a szezon 😁Jó, de wr fronton jól állunk ez nem olyan gáz. Gondold el ha a qb esik ki. Vagy a kezdő rb. Vagy a kezdő ot. Vagy….😆
kapitnono
több mint 4 éve
Ezen a véleményen vagyok én is és az egész Whodat Nation Instagramon és Facebookon.Most nem arról van szó hogy láttam-e.A félidőig néztem, aztán kicsit felbasztam magamat azon hogy ahelyett hogy az nbc azt közvetítette volna ahogy a Saints Brees-t a pályán köszönti, fények lekapcs, kvázi először a vesztes és kb zártkapus PO-vereség után elbúcsúztatják, konzerv anyagból a vendégcsapat irányítóját kell futtatni.a búcsú ment élőben facebookon, ott néztem
atapapa
Kájzerszóze
Hanem hogy mekkora patkányság kell ahhoz hogy egy estés országos meccsen egy ilyen esemény helyett (amiről hetek óta tudni lehetett) egy bills-stadionban felvett beszélgetést kell tolni Amerika arcába.
atapapa

több mint 4 éve
Most nem arról van szó hogy láttam-e.A félidőig néztem, aztán kicsit felbasztam magamat azon hogy ahelyett hogy az nbc azt közvetítette volna ahogy a Saints Brees-t a pályán köszönti, fények lekapcs, kvázi először a vesztes és kb zártkapus PO-vereség után elbúcsúztatják, konzerv anyagból a vendégcsapat irányítóját kell futtatni.a búcsú ment élőben facebookon, ott néztem
atapapa
Kájzerszóze
Hanem hogy mekkora patkányság kell ahhoz hogy egy estés országos meccsen egy ilyen esemény helyett (amiről hetek óta tudni lehetett) egy bills-stadionban felvett beszélgetést kell tolni Amerika arcába.
több mint 4 éve
A félidőig néztem, aztán kicsit felbasztam magamat azon hogy ahelyett hogy az nbc azt közvetítette volna ahogy a Saints Brees-t a pályán köszönti, fények lekapcs, kvázi először a vesztes és kb zártkapus PO-vereség után elbúcsúztatják, konzerv anyagból a vendégcsapat irányítóját kell futtatni.a búcsú ment élőben facebookon, ott néztem
atapapa

több mint 4 éve
A félidőig néztem, aztán kicsit felbasztam magamat azon hogy ahelyett hogy az nbc azt közvetítette volna ahogy a Saints Brees-t a pályán köszönti, fények lekapcs, kvázi először a vesztes és kb zártkapus PO-vereség után elbúcsúztatják, konzerv anyagból a vendégcsapat irányítóját kell futtatni. Semmi bajom Allennel, sőt, de az belefért volna máskor is.
több mint 4 éve
Harris 3 meccs eltiltás, tényleg el van átkozva ez a szezon 😁

több mint 4 éve
A Hillt követelő kórusig sikerült bepótolnom/elszenvedem magam az éjjeli förmedvényben.Ennyi sérülttel lehetetlen nyerni. Ezt el kell engedni, irány a minél jobb draft pozíció. Próbáljuk ki Bookot és gyorsan menjen el ez a szezont.
Ja és ebből a meccsből az lesz a tanulság az FO-nak, hogy draftolni kell egy első körök OT.t.
Szerkesztette: kijo
több mint 4 éve
Szerintem ideje Hillt elővenni. Ha tud játszani, T-Money csüccs. A harmadik meccs óta nincs első félidőnk... Nem a nyerés nem nyerés a lényeg. Hanem ez teljesen kilátástalan, és nagyon nem lenne jó kinyírni a védelmet valami éveken átnyúló sérüléssel.
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
Ez most nálam is kimaradt.Annyira kilátástalan az O és annyira gyenge az egészséges játékosállomány, hogy még Book kipróbálásának sem látom értelmét. A vége felé azért ki lehetne próbálni.
több mint 4 éve
Végülis nem keltem fel. De az összefoglalót látva jobb is ez így.Micsoda esélyek.....Bevagtam két üveg vöröset 😕 de beállítottam az órát! 50-50
Ki fog még virrasztani velem együtt?
Kájzerszóze
MC12
több mint 4 éve
Volt pár érdekes hívás azért tőle is, 3. és rövideknél qb 10 yardot lép hátrafelé, úgy akar passzolni meg hasonlók.Remélem elengedjük végre ezt a szezont, mert ennyi sérülttel, Siemiannel nincs értelme rőlködni, aztán drafton jöhetnek az elkapóhegyekPaytonon most először láttam a reménytelenséget.
kapitnono
BTW úgy is DL-t húzunk első körben 😀
Gyurma Pappa
Mondjuk tartok tőle én is, hogy húzunk valami projekt OL-t vagy DL-t 😀

több mint 4 éve
Remélem elengedjük végre ezt a szezont, mert ennyi sérülttel, Siemiannel nincs értelme rőlködni, aztán drafton jöhetnek az elkapóhegyekPaytonon most először láttam a reménytelenséget.
kapitnono
BTW úgy is DL-t húzunk első körben 😀

több mint 4 éve
Remélem elengedjük végre ezt a szezont, mert ennyi sérülttel, Siemiannel nincs értelme rőlködni, aztán drafton jöhetnek az elkapóhegyek

több mint 4 éve
Az a vicc, hogy pont akkorra lettünk egy közepesnél is gyengébb csapat, amikor a következő 5 meccsünkből (beleértve a mait is) 4 prime time...! 😀Nincs fal, nincsenek futók, egy csere irányító kezd. A védelem fáradt, vasárnap is játszottak vagy 59 percet, ma sem volt nagyon másképp.
Rutin
A legnagyobb baj, hogy 5ből 3 OL csere, és azokból is már a third string.
A védelem 10 pontot engedett az első félidőben és szerzett 2 labdát. De ennyit nem lehet bírni a pályán.