New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 4 éve
Ez meg mi a fene.Taysom Hill’s hybrid deal is unique and unlike other contracts because it pays him a $40 million base salary for the role that he’s currently playing, and up to an additional $55 million if he does become the Saints’ starting QB for the next four seasons.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 22, 2021
iktriad
Biztosan tud valamit Paytonról.
több mint 4 éve
Taysom Hill’s hybrid deal is unique and unlike other contracts because it pays him a $40 million base salary for the role that he’s currently playing, and up to an additional $55 million if he does become the Saints’ starting QB for the next four seasons.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 22, 2021
több mint 4 éve
Nem tudom mi lehet a terv, a szezon hátralévő részére......Most még biztosan menni kell PO-ért. Van esély bőven. 2-3 mínusz esetén pedig ha már itt van próbáljuk ki Bookot. (vagy jövő héttől a csütörtök már túl közel van) Jövőre pedig a cél legalább egy QB és egy top WR megszerzése.
Sziamijaút sem igazán lehet egyszemélyes felelőssé tenni, de ez rohadt kevés tőle.
Ingram nekem pozitív csalódás, de egymaga kevés lesz...
A DEF meg hát.... nem értem miért nem bír ki 50 percet a pályán ugyanolyan jó teljesítménnyel.......
Kájzerszóze
Szerkesztette: kijo
több mint 4 éve
Nem tudom mi lehet a terv, a szezon hátralévő részére...... Sziamijaút sem igazán lehet egyszemélyes felelőssé tenni, de ez rohadt kevés tőle.
Ingram nekem pozitív csalódás, de egymaga kevés lesz...
A DEF meg hát.... nem értem miért nem bír ki 50 percet a pályán ugyanolyan jó teljesítménnyel.......

több mint 4 éve
A Dtek rohadt jó minden stat és kapott pont ellenére. Amennyit pályán voltak.... Csomó pontot így is benne hagytunk, ugye az egyik TDt a Dnk szerezte. Nincs az elején a rövid pálya, akkor bajban vagyunk.
több mint 4 éve
Jó, hát ha az első félidőt leadjuk minden héten, akkor ez nagyon nehéz szezon lesz.

több mint 4 éve
Ha van Winston, az előző kettő is nyerhető. Így nem megy, hogy Siemian átalszik egy félidőt harmadik heteHa csak Winston nem sérül le, szerintem meccsben lehettünk volna, de tudom nincs ha 😀Ezzel a meccsel páros lábbal rúgta be az ajtót a Brees-utáni korszak, még ha amúgy közel egy teljes kezdő offense nem játszott ma sérülés miatt.Ez a védelem kutya jó azért.
Eagles az új Rams: a középszar csapat aki ellen szenvedünk. 😊Lassan mi vagyunk a középszar csapat amely ellen a Tampa szenved 😀
Gyurma Pappa
atapapa
Úgy látszik ez ilyen ciklikus: volt egy jó Dome Patrol D nélkül, volt egy kiváló O többnyire D nélkül, most megint jó a D, és megszűnik az O ( mondjuk a sok sérülés nem segít...)
Szóval én nem látom ennyire tragikusnak, de kell egy QB még Paytonnak is 😊
Gyurma Pappa
kapitnono

több mint 4 éve
Ha csak Winston nem sérül le, szerintem meccsben lehettünk volna, de tudom nincs ha 😀Ezzel a meccsel páros lábbal rúgta be az ajtót a Brees-utáni korszak, még ha amúgy közel egy teljes kezdő offense nem játszott ma sérülés miatt.Ez a védelem kutya jó azért.
Eagles az új Rams: a középszar csapat aki ellen szenvedünk. 😊Lassan mi vagyunk a középszar csapat amely ellen a Tampa szenved 😀
Gyurma Pappa
atapapa
Úgy látszik ez ilyen ciklikus: volt egy jó Dome Patrol D nélkül, volt egy kiváló O többnyire D nélkül, most megint jó a D, és megszűnik az O ( mondjuk a sok sérülés nem segít...)
Gyurma Pappa

több mint 4 éve
Ezzel a meccsel páros lábbal rúgta be az ajtót a Brees-utáni korszak, még ha amúgy közel egy teljes kezdő offense nem játszott ma sérülés miatt.Ez a védelem kutya jó azért.
Gyurma Pappa
atapapa

több mint 4 éve
Ezzel a meccsel páros lábbal rúgta be az ajtót a Brees-utáni korszak, még ha amúgy közel egy teljes kezdő offense nem játszott ma sérülés miatt. Eagles az új Rams: a középszar csapat aki ellen szenvedünk. 😊Lassan mi vagyunk a középszar csapat amely ellen a Tampa szenved 😀
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Épp ezt néztem 😊 egy vereséggel meg mindig boven partiban vagyunk egy wc helyért 😆Az a baj, hogy annyira szoros a NFC, hogy nem fogjuk elengedni...Eagles az új Rams: a középszar csapat aki ellen szenvedünk. 😊Lassan el kell engedni a szezont. Bookot kéne megnézni, fiatalokat játszatni aztán ennyi. Nagyon rég éreztem ilyet szezon közepén.
Siemian nem fog meccseket nyerni, a védelem meg nem bír meccsenként 50 percet játszani
Gyurma Pappa
MC12
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Az a baj, hogy annyira szoros a NFC, hogy nem fogjuk elengedni...Eagles az új Rams: a középszar csapat aki ellen szenvedünk. 😊Lassan el kell engedni a szezont. Bookot kéne megnézni, fiatalokat játszatni aztán ennyi. Nagyon rég éreztem ilyet szezon közepén.
Siemian nem fog meccseket nyerni, a védelem meg nem bír meccsenként 50 percet játszani
Gyurma Pappa
MC12

több mint 4 éve
Eagles az új Rams: a középszar csapat aki ellen szenvedünk. 😊Lassan el kell engedni a szezont. Bookot kéne megnézni, fiatalokat játszatni aztán ennyi. Nagyon rég éreztem ilyet szezon közepén.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Eagles az új Rams: a középszar csapat aki ellen szenvedünk. 😊Siemian nem fog meccseket nyerni, a védelem meg nem bír meccsenként 50 percet játszani

több mint 4 éve
Csak a történeti hűség kedvéért (Fb-ről):Üldözni a po-t. 😊
Hiányzók az Eagles ellen:
- Alvin Kamara
- Ryan Ramczyk
- Terron Armstead
- Ty Montgomery
- Malcolm Roach
- Tanoh Kpassagnon
Taysom Hill kérdéses, Tony Jones Jr. visszatérhet IR-ről.
Nem is tudom mi lenne jó, üldözni a po-t vagy elkezdeni készülni a következő szezonra és pár draft hellyel lejjebb kerülni….
MC12
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Csak a történeti hűség kedvéért (Fb-ről): Hiányzók az Eagles ellen:
- Alvin Kamara
- Ryan Ramczyk
- Terron Armstead
- Ty Montgomery
- Malcolm Roach
- Tanoh Kpassagnon
Taysom Hill kérdéses, Tony Jones Jr. visszatérhet IR-ről.
Nem is tudom mi lenne jó, üldözni a po-t vagy elkezdeni készülni a következő szezonra és pár draft hellyel lejjebb kerülni….
több mint 4 éve
Igen látom, ha ezt az egyèbkènt sajnálatos helyzetet nem ragadjuk meg, akkor semmit. Gyógyulást, rossz, amikor ilyen tönkre teszi a szezont.Ha ránézel a sérült listánkra, akkor láthatod, hogy van esélyetek bőven.Ha a vèdelmünk nem esik szèt futás ellen ès Siemiannak passzolni kell illetve Hurts hozzá jobbik formàját, akkor lehet is esêlyünk, de ha az elején betlizünk akkor nehezen làtom miként győzünk. Meglássuk 🙂Nem is rátok gondoltam, hanem utána a Billsre, Cowboysra 😀 Bár előzetesen minimálisan is, de titeket tartanak eslyesebbnek a bukikCsak mi pl nem vagyunk komolyabb ellenfèl 😁 vagy ha igen, akkor az valóban baj 😊Egy kis érdekesség: az utolsó 8 2 pontos kísérletből nullát sikerült abszolválni, ami határesetnek mondható. Amúgy nem, ez egy elkeserítő adat.Erős meccsek jönnek, annyi szerencsénk talán lehet, hogy idén a komolyabb ellenfelek ellen azért elég jól játszottunk, és többnyire azért sikerült is nyerni, vagy max szoros meccsen kikapni
Elnézve a következő 3 meccset, könnyen átcsaphat a szezon a negatív dimenzióba a győzelmek-vereségek relációjában.
Andris10
kapitnono
dande
kapitnono
dande
Fattyu
több mint 4 éve
Azért az úgy combos lesz, hogy sem Kamara, Armstead,Ramczyk,Hill nem fog jó eséllyel játszani

több mint 4 éve
Ha ránézel a sérült listánkra, akkor láthatod, hogy van esélyetek bőven.Ha a vèdelmünk nem esik szèt futás ellen ès Siemiannak passzolni kell illetve Hurts hozzá jobbik formàját, akkor lehet is esêlyünk, de ha az elején betlizünk akkor nehezen làtom miként győzünk. Meglássuk 🙂Nem is rátok gondoltam, hanem utána a Billsre, Cowboysra 😀 Bár előzetesen minimálisan is, de titeket tartanak eslyesebbnek a bukikCsak mi pl nem vagyunk komolyabb ellenfèl 😁 vagy ha igen, akkor az valóban baj 😊Egy kis érdekesség: az utolsó 8 2 pontos kísérletből nullát sikerült abszolválni, ami határesetnek mondható. Amúgy nem, ez egy elkeserítő adat.Erős meccsek jönnek, annyi szerencsénk talán lehet, hogy idén a komolyabb ellenfelek ellen azért elég jól játszottunk, és többnyire azért sikerült is nyerni, vagy max szoros meccsen kikapni
Elnézve a következő 3 meccset, könnyen átcsaphat a szezon a negatív dimenzióba a győzelmek-vereségek relációjában.
Andris10
kapitnono
dande
kapitnono
dande
több mint 4 éve
Ha a vèdelmünk nem esik szèt futás ellen ès Siemiannak passzolni kell illetve Hurts hozzá jobbik formàját, akkor lehet is esêlyünk, de ha az elején betlizünk akkor nehezen làtom miként győzünk. Meglássuk 🙂Nem is rátok gondoltam, hanem utána a Billsre, Cowboysra 😀 Bár előzetesen minimálisan is, de titeket tartanak eslyesebbnek a bukikCsak mi pl nem vagyunk komolyabb ellenfèl 😁 vagy ha igen, akkor az valóban baj 😊Egy kis érdekesség: az utolsó 8 2 pontos kísérletből nullát sikerült abszolválni, ami határesetnek mondható. Amúgy nem, ez egy elkeserítő adat.Erős meccsek jönnek, annyi szerencsénk talán lehet, hogy idén a komolyabb ellenfelek ellen azért elég jól játszottunk, és többnyire azért sikerült is nyerni, vagy max szoros meccsen kikapni
Andris10
kapitnono
dande
kapitnono
több mint 4 éve
Nem is rátok gondoltam, hanem utána a Billsre, Cowboysra 😀 Bár előzetesen minimálisan is, de titeket tartanak eslyesebbnek a bukikCsak mi pl nem vagyunk komolyabb ellenfèl 😁 vagy ha igen, akkor az valóban baj 😊Egy kis érdekesség: az utolsó 8 2 pontos kísérletből nullát sikerült abszolválni, ami határesetnek mondható. Amúgy nem, ez egy elkeserítő adat.Erős meccsek jönnek, annyi szerencsénk talán lehet, hogy idén a komolyabb ellenfelek ellen azért elég jól játszottunk, és többnyire azért sikerült is nyerni, vagy max szoros meccsen kikapni
Andris10
kapitnono
dande

több mint 4 éve
Csak mi pl nem vagyunk komolyabb ellenfèl 😁 vagy ha igen, akkor az valóban baj 😊Egy kis érdekesség: az utolsó 8 2 pontos kísérletből nullát sikerült abszolválni, ami határesetnek mondható. Amúgy nem, ez egy elkeserítő adat.Erős meccsek jönnek, annyi szerencsénk talán lehet, hogy idén a komolyabb ellenfelek ellen azért elég jól játszottunk, és többnyire azért sikerült is nyerni, vagy max szoros meccsen kikapni
Andris10
kapitnono
több mint 4 éve
Egy kis érdekesség: az utolsó 8 2 pontos kísérletből nullát sikerült abszolválni, ami határesetnek mondható. Amúgy nem, ez egy elkeserítő adat.Erős meccsek jönnek, annyi szerencsénk talán lehet, hogy idén a komolyabb ellenfelek ellen azért elég jól játszottunk, és többnyire azért sikerült is nyerni, vagy max szoros meccsen kikapni
Andris10

több mint 4 éve
Andris10
37
Egy kis érdekesség: az utolsó 8 2 pontos kísérletből nullát sikerült abszolválni, ami határesetnek mondható. Amúgy nem, ez egy elkeserítő adat.Elnézve a következő 3 meccset, könnyen átcsaphat a szezon a negatív dimenzióba a győzelmek-vereségek relációjában.
több mint 4 éve
A "klasszikus" 7-9-es szezonok rémlenek fel bennem, csak most nem a D, hanem az O balfaszkodja el a meccseket. Nehéz mit tenni, Payton így is szarból épít várat. Megvertük a bajnokot, a NFC seed1-t, két PAT-tal kaptunk ki az AFC seed1-től. Nyilván nem lenne szabad kikapni alsóházi csapatoktól, és akkor most nevetve vezetjük a csoportot 6-3-mal vagy még jobban (mert csoportellenfelek mindig mások, szóval a Falcons és a Panthers elleni vereség, még ha gyengébbek is idén, benne van).
Nincs: QB, WR, két csere játszik a falban, nem volt kezdő szintű RB, DL-ből kidőlt az elsőkörös, az idény másik felében a másik első körös, sorolhatnám. És úgy, hogy minden meccsen lábonlőjjük magunkat valahogy, egyébként jól játszó játékosok által (Harris fumble, elbaszott coverage, két fumble-ből egyet sem szedtünk össze, 2 pontosnál false start, sorolhatnám)
Szóval, kibaszott dühítő ítélet volt, már ha tudnék dühös lenni már ezen, úgy igazán...