New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 4 éve
Blake Gillikin lett október hónap NFC Special team játékosa 😀

több mint 4 éve
Na, OBJ-vel lesz egy másik primadonnánk MT13 helyett... ha lesz. MT13 pedig nem fog már Saints mezben játszani, szerintem.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Nem az volt, hogy a trade deadline után kezdtek el parádézni apuék?Elvileg nagyon próbáltunk tradelni Beckhamért a brownssal, de végül nem jött össze.Nesze neked 😊 kvázi bejelentették Clevelandben, hogy obj mehet amerre lát, jelenleg mi és a Raiders a legesélyesebb a szerződtetésére, már a Twitter huszárok szerint.
Valamint Rivers azt mondta ha megkeresnénk lehet visszajönne
kapitnono
Azt mondjuk kevéssé értem, hogy miért jobb így elengedi, a semmiért, mint kapni érte akár csak egy marék szotyit, de hátha valaki elmondja.
MC12
több mint 4 éve
Beckhamet elvileg hamarosan elküldi a Browns, kíváncsi vagyok, rámozdulunk e majd

több mint 4 éve
Elvileg nagyon próbáltunk tradelni Beckhamért a brownssal, de végül nem jött össze.Nesze neked 😊 kvázi bejelentették Clevelandben, hogy obj mehet amerre lát, jelenleg mi és a Raiders a legesélyesebb a szerződtetésére, már a Twitter huszárok szerint.
Valamint Rivers azt mondta ha megkeresnénk lehet visszajönne
kapitnono
Azt mondjuk kevéssé értem, hogy miért jobb így elengedi, a semmiért, mint kapni érte akár csak egy marék szotyit, de hátha valaki elmondja.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Hill limitáltan edzhetett...Fogadni mernék, hogy játékra alkalmas lesz vasárnap 😀
Fattyu

több mint 4 éve
Nem cserére gondoltam, mondjuk sérüléssel meg primadonnáskodással nem hinném, hogy bárki első kört adna érteValahogy sejtettem hogy idén már nem látjuk....Meddig mehetünk? 1 első kör és két második meg az apró.
Erre azért kíváncsi leszek meddig mehetünk, remélem újabb komoly sérülés már nem nagyon jön, de sajnos erre nem sok esély van.
kapitnono
Matthew99

több mint 4 éve
Ekkora fizetéssel?Valahogy sejtettem hogy idén már nem látjuk....Meddig mehetünk? 1 első kör és két második meg az apró.
Erre azért kíváncsi leszek meddig mehetünk, remélem újabb komoly sérülés már nem nagyon jön, de sajnos erre nem sok esély van.
kapitnono
Matthew99
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Édes faxom, Thomasnak van valami új bokasérülése, és nem tudni mikor térhet vissza. Gondolom akkor idén már nem látjuk....Miben sérült meg, Playstationözött?
Akkor ezért akartunk annyira wr ért tradelni még tegnap...
kapitnono
több mint 4 éve
Valahogy sejtettem hogy idén már nem látjuk....Meddig mehetünk? 1 első kör és két második meg az apró.
kapitnono

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Valahogy sejtettem hogy idén már nem látjuk....Erre azért kíváncsi leszek meddig mehetünk, remélem újabb komoly sérülés már nem nagyon jön, de sajnos erre nem sok esély van.

több mint 4 éve
Proxyi
168
Smith, Callaway... volt már rosszabbAz utóbbi cirka 15 évben nem igazán. Sőt, legalább akkor az irányító nagyon b@szo volt.
lol
több mint 4 éve
Smith, Callaway... volt már rosszabb
több mint 4 éve
Semmi gond Ingram azert jott vissza, higy ne kelljen passzolni. Ingram+Kamara fog futni, meg Hill neha. Elkapni meg van TE.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Michael Thomas szezonjának vége.
több mint 4 éve
Édes jó isten. Hihetetlen. Pedig rohadtul kellene már egy stabil WR1. Főleg ha Hill lesz a kezdő.

több mint 4 éve
Édes faxom, Thomasnak van valami új bokasérülése, és nem tudni mikor térhet vissza. Gondolom akkor idén már nem látjuk....Akkor ezért akartunk annyira wr ért tradelni még tegnap...

több mint 4 éve
Na igen, érdekes volt hogy szezon után nem műtette meg magátA seggét kéne rojtosra rugdosni. Neki is inkább a fejével van baj. Kíváncsi leszek, hogy ha valaha felépül kiderül-e hogy Brees tette olyan naggyá vagy ha küzdeni kell az is megy neki.Amúgy Thomassal mi van?Elvileg még nem épült fel a bokaműtétjéből
Azon kívül h úszik a pénzben!
steelwolf
kapitnono
Matthew99

több mint 4 éve
A seggét kéne rojtosra rugdosni. Neki is inkább a fejével van baj. Kíváncsi leszek, hogy ha valaha felépül kiderül-e hogy Brees tette olyan naggyá vagy ha küzdeni kell az is megy neki.Amúgy Thomassal mi van?Elvileg még nem épült fel a bokaműtétjéből
steelwolf
kapitnono

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Amúgy Thomassal mi van?Elvileg még nem épült fel a bokaműtétjéből
steelwolf