New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 4 éve
Én nem hergelem magam, vagyis max a saját hibáinkon 😀, mert ennyi hibával, és buta büntetéssel nem lehet sajnos meccset nyerniSzánalom volt nézni, hogy az első félidőben megint csak 1 drive erejéig volt offense, de még ennek ellenére is, ha a két XP bemegy, jó eséllyel nyerünk. Így a végére különösen fájt még az a nevetséges bírói hiba a Williams picknél. Simán kellett volna hozni ezt a meccset, mert a Tenesse O konkrétan semmit nem tett hozzá a meccshez, de amásodik félidőben még haladniuk sem sikerült, csak a Harris fumbli miatt jött össze a TD. Ennek ellenére rohadt sokat hibáztunk, sok buta zászló, főként a végén is a 2 pontosnál....Egy haladásunk azért volt, kb 60 yardos, amiből az FG lett 20-12 után. Nálunk ez többször előfordult már, hogy a nagy vezetés birtokában megpróbáljuk az időt húzni. A Jaguars ellen is ez történt, ott is elég meleg lett a vége. Én bosszankodtam is, mikor a végén 3&15-re középre futást hívtunk, mert kb az volt a cél, hogy nehogy eladjuk a labdát és menjen az idő ahelyett, hogy megpróbáltuk volna a first downt és úgy nyerni. Vrabeléknek ezen az óra menedzselésen mindenképpen javítani kell, mert ellenetek majdnem ráfaragtunk.
kapitnono
Amúgy Bogert mi nagyon utáljuk, szerintem az egyik legrosszabb bírók egyike. A meccseinken mindig fúj valami baromságot, és rendszerint ellenünk téved. Ez most nem így volt... Amiért persze kár, mert ilyenekkel felesleges hergelni a szurkolókat. Szóval én megértem a mérgeteket, bár ez sovány vigasz.
Nandito

több mint 4 éve
Szánalom volt nézni, hogy az első félidőben megint csak 1 drive erejéig volt offense, de még ennek ellenére is, ha a két XP bemegy, jó eséllyel nyerünk. Így a végére különösen fájt még az a nevetséges bírói hiba a Williams picknél. Simán kellett volna hozni ezt a meccset, mert a Tenesse O konkrétan semmit nem tett hozzá a meccshez, de amásodik félidőben még haladniuk sem sikerült, csak a Harris fumbli miatt jött össze a TD. Ennek ellenére rohadt sokat hibáztunk, sok buta zászló, főként a végén is a 2 pontosnál....Egy haladásunk azért volt, kb 60 yardos, amiből az FG lett 20-12 után. Nálunk ez többször előfordult már, hogy a nagy vezetés birtokában megpróbáljuk az időt húzni. A Jaguars ellen is ez történt, ott is elég meleg lett a vége. Én bosszankodtam is, mikor a végén 3&15-re középre futást hívtunk, mert kb az volt a cél, hogy nehogy eladjuk a labdát és menjen az idő ahelyett, hogy megpróbáltuk volna a first downt és úgy nyerni. Vrabeléknek ezen az óra menedzselésen mindenképpen javítani kell, mert ellenetek majdnem ráfaragtunk.
kapitnono
Amúgy Bogert mi nagyon utáljuk, szerintem az egyik legrosszabb bírók egyike. A meccseinken mindig fúj valami baromságot, és rendszerint ellenünk téved. Ez most nem így volt... Amiért persze kár, mert ilyenekkel felesleges hergelni a szurkolókat. Szóval én megértem a mérgeteket, bár ez sovány vigasz.
Music City Miracle
több mint 4 éve
Szánalom volt nézni, hogy az első félidőben megint csak 1 drive erejéig volt offense, de még ennek ellenére is, ha a két XP bemegy, jó eséllyel nyerünk. Így a végére különösen fájt még az a nevetséges bírói hiba a Williams picknél. Simán kellett volna hozni ezt a meccset, mert a Tenesse O konkrétan semmit nem tett hozzá a meccshez, de amásodik félidőben még haladniuk sem sikerült, csak a Harris fumbli miatt jött össze a TD. Ennek ellenére rohadt sokat hibáztunk, sok buta zászló, főként a végén is a 2 pontosnál....

több mint 4 éve
Proxyi
168
0 playmakerrel a támadó oldalon csak hibátlan meccsel lehet nyerni... Ez nem az volt.Ez így van.
Annyival volt jobb a TEN, hogy ott volt pass rush és ST.
atapapa
Ettől függetlenül nyertük a meccset 21-16ra.
több mint 4 éve
0 playmakerrel a támadó oldalon csak hibátlan meccsel lehet nyerni... Ez nem az volt. Annyival volt jobb a TEN, hogy ott volt pass rush és ST.
több mint 4 éve
Rehab teammel is vezethetnénk a csoportot, gond nélkül, de egyéni hibák ölik ezt a szezont: kurva sok a dead ball szabálytalanság, ennyi false start és szabálytalan csere nem fér bele; nem lehet extra pontokat hibázni; nem lehet eladni KO returnnél a labdát.Most azt hagyjuk hogy Siemian megöl ezekkel az esernyő passzokkal, a 2 pontosnál is 3 m-rel dobta Imgram elé, de hogy miért, azt senki nem érti

több mint 4 éve
Valami elképesztően bosszantó két vereség. Esküszöm, ha a Thomas - Kamara - Winston hármasból csak egy van ma, nyerünk. Erre 6:3 helyett 5:4. Nehéz erre mit mondani.A csillagok együtt állása esetén nyerünk egyébként szoros (vagy nagy) bukó.
MC12
Cserében a többiek sem erősek.
Szerkesztette: kijo
több mint 4 éve
Valami elképesztően bosszantó két vereség. Esküszöm, ha a Thomas - Kamara - Winston hármasból csak egy van ma, nyerünk. Erre 6:3 helyett 5:4. Nehéz erre mit mondani.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Hát, mivel Thomast 2016-ban draftolták, Kamarát 2017-ben és Brees 2015-ben kihagyott egy meccset, az egy opciónak mindenképpen jóNagyon szép gyűjtés köszönöm 😊
www.pro-football-reference.com/boxscores/201509270car.htm
2016-ban és 2017-ben Brees minden meccsen játszott, ezek alapból kiesnek
2018-ban az uccsó meccsen nem játszott Brees és Kamara, de volt Thomas
2019-ben Brees 5 meccsről esett ki, az uccsón Kamara sem volt, de Thomas mind a 16 meccsen tolta
2020-ban 4 meccsről dőlt ki Brees, Thomas csak hétszer játszott, Kamara viszont csak az uccsó körben nem volt, amikor Brees már igen (Panthers az is)
Idén ugye Brees visszavonult, Thomas nem játszott még, Kamara viszont eddig végig, úgyhogy maradt a fenti 😊
Wyatt
Tehát utoljára akkor volt ilyen, amikor McCown volt az irányító (!!!!!!!) és Colston még aktív volt…szép.
több mint 4 éve
Kiváncsi lennék mi volt az utolsó meccs ahol se kamara se Thomas se Brees nem volt 😊 nincs erre valami kereső? Vagy valakinek rohadt jó memória?Valahogy nagyon nem látom hogyan tudnánk nyerni holnap este, de remélem hozzuk a szokásos formánkat, és a komolyabb ellenfelek ellen nyerünk 😀
MC12

több mint 4 éve
Hát, mivel Thomast 2016-ban draftolták, Kamarát 2017-ben és Brees 2015-ben kihagyott egy meccset, az egy opciónak mindenképpen jówww.pro-football-reference.com/boxscores/201509270car.htm
2016-ban és 2017-ben Brees minden meccsen játszott, ezek alapból kiesnek
2018-ban az uccsó meccsen nem játszott Brees és Kamara, de volt Thomas
2019-ben Brees 5 meccsről esett ki, az uccsón Kamara sem volt, de Thomas mind a 16 meccsen tolta
2020-ban 4 meccsről dőlt ki Brees, Thomas csak hétszer játszott, Kamara viszont csak az uccsó körben nem volt, amikor Brees már igen (Panthers az is)
Idén ugye Brees visszavonult, Thomas nem játszott még, Kamara viszont eddig végig, úgyhogy maradt a fenti 😊
Szerkesztette: Wyatt

több mint 4 éve
Kiváncsi lennék mi volt az utolsó meccs ahol se kamara se Thomas se Brees nem volt 😊 nincs erre valami kereső? Vagy valakinek rohadt jó memória?
több mint 4 éve
vicc
több mint 4 éve
A Carolinaban kidolt ket kezdo falember is meg Darnold. Nekik az idei szezon vegkepp lefott...A szomoru az hogy nyert meccset buktunk el, pedig vezethettuk volna a csoportot. Idegesito hogy jo csapatokat verunk meg, a gyengebbektol kikapunk.

több mint 4 éve
Nagyon durva ez az NFC South eddig.Ha a Panthers nyert volna a hétvégén (erre mondjuk nem igen volt esély), akkor egyik csapat sem állnak negatív mérleggel. Így az AFC Northé ez a placc
A TB, a NO és az ATL konkrétan PO-helyen áll, míg a CAR az üldözők között áll a legjobb mérleggel...
Rutin
Ja meg a Westé is :d
Szerkesztette: Wyatt

több mint 4 éve
Nagyon durva ez az NFC South eddig.A TB, a NO és az ATL konkrétan PO-helyen áll, míg a CAR az üldözők között áll a legjobb mérleggel...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Onyemata rémlik nekem csak, Harris sérülés miatt hagyott ki meccseketHarris végül 1 év felfüggesztettet kapott a korábbi ittas vezetésért, és legalább 3 meccs eltiltásra számíthatNem volt már eltiltva év elején?
kapitnono
MC12

több mint 4 éve
Harris végül 1 év felfüggesztettet kapott a korábbi ittas vezetésért, és legalább 3 meccs eltiltásra számíthatNem volt már eltiltva év elején?
kapitnono
több mint 4 éve
Harris végül 1 év felfüggesztettet kapott a korábbi ittas vezetésért, és legalább 3 meccs eltiltásra számíthat